LG GX500 - opinie
Telefony LG LG GX500 Opinie o LG GX500

LG GX500

w sumie: 20
  • 0

    1. ~Mors  2010-12-28 21:17:13  host: abwk134.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon mam od miesiąca. To mój kolejny dwukartowiec z racji wykonywanej pracy. Powiem krótko: REWELACJA. Telefon przemyślany i dopracowany, szybki i intuicyjny. elegancji wygląd. Bateria trzymająca tydzień przy zwykłym użytkowaniu. WIFI, OPERA 5, fajne gry i dodatkowe aplikacje. Bez problemu obsługuje kartę 2GB. Dzwięk przy rozmowach czysty i naturalny. Fajny pomysł z dwoma ekranami i i wybieranymi na nich widgetami. Jeśli ktoś się wacha przed zakupem - szczerze polecam. Miałem już różne telefony :NOKIE, SAMSUNGI, MYPHONA. LG jest rewelacyjny!!!

  • 0

    2.  2011-01-10 22:32:47

    Witam wszystkich. Mam LG gx500 od 1 m-ca i już drugi raz w serwisie. Telefon od strony aplikacji i obsługi lepszy od nokii i sony ericsona ale dźwięk w trakcie rozmowy sprawia że nie wiesz co mówi rozmówca. Brzęczy, przerywa i ucina słowa. Wymienili głośnik ale nie pomogło, a szkoda bo telefon jest w obsłudze jest prosty i intuicyjny. czekam właśnie na naprawę.

  • 0

    3.  2011-01-20 22:40:18

    Witam ponownie. LG gx500 wrócił z serwisu już drugi raz i nadal kiepsko słychać. Wymienili oprogramowanie ale nie pomogło. Jest wściekły i rozczarowany!!!! Raczej odradzam zakup. Podejrzewam że problem leży po stronie zakłóceń wynikających z pracy dwóch kart. Czytałem na forum że w samsungach też to się zdarza.

  • 0

    4. ~User  2011-01-25 10:35:30  host: icc42.internetdsl.tpnet.pl

    Witam, Telefon zakupiłem Euro, bo niestety chyba żadna z naszych zacnych sieci telefonicznych nie posiada go w swojej ofercie. Wrażenia po tygodniu użytkowania zacne. Telefon łatwy w obsłudze, która defacto jest bardzo intuicyjna. Funkcjonowanie obu kart na raz płynne, bateria trzymała mi dotychczas 5 dni, jednakże jeszcze nie jest w pełni z formatowana, więc mam nadzieję, że ten wynik się jeszcze poprawi. Telefon bez zbędnych wodotrysków, czysta kwintesencja wykorzystania telefony do tego czego służy do dzwonienia i pisania sms. Plusem jest WIFI, działa dobrze, strony przegląda się dobrze ale nie rewelacyjnie, być może to kwestia ustawień. Radio i walkman grają miło dla ucha, słuchawki naturalnie mogły być z wyższej półki, no ale nie ma co narzekać i tak jest dobrze. Czasem mu się zdarza dużej pomyśleć, ale nie jest to jakiś drastyczny mankament. Kilka fajnych rozwiązań w obsłudze. Generalnie jeśli masz dwie karty i irytują Cię dwa telefony, kup sobie jednego LG, nie powinieneś się zawieźć.

  • 0

    5. ~tomi  2011-01-31 14:24:17  host: 217.153.13.118

    Meriva, napisz jaki rezultat po naprawie w serwisie. Mam ten sam problem i wydaje mi się, że serwis LG to niezła kicha.

  • 0

    6. ~tomi  2011-01-31 21:51:25  host: 188.146.131.139.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    Meriva, odpisz jak serwis poradził sobie z problemem. W moim jest to samo.

  • 0

    7. ~dario  2011-02-25 09:28:10  host: rx.rect.uni.torun.pl

    nabylem go dla zony. ja nei zaluje a kobitka sie cieszy bo prosty w obsludze i ma wiele fajnych opcji a co wazne bateria wytrzymuje ok tygodnia - a zona sporo rozmawia i do tego syn go jeszcze namietnie "katuje", nie zaluje i polecam

  • 0

    8. ~  2011-03-23 00:52:56  host: z19-03.opera-mini.net

    Plusy duze w tym tel to moim zdaniem.Opera mini,duzy wyś dobrze rozmowy slychac,bateria dlugo wytrzymuje,i na dwie karty duzy plus.A minus to nie obsługóje wideo jak scioga sie z internetu i nie wszystkie mp3 wgrywa taki sobie otwarzacz mp3 mocy nie ma.Mam sony ericssona K-800i jest lepszy od LG GX500 polecam K-800i tanszy o 150zl i ma wiencej funkcji jest szypczejszy i 90% mozna wszystko sciognoc na ten tel z internetu od mp3 po teledyski.

  • 0

    9. ~jack  2011-04-23 09:48:16  host: nat3-89.ghnet.pl

    Używam telefonów Dual sim od ponad dwóch lat i z wszystkich jakie miałem (Samsung, myPhone) to ten LG GX500 jest najbardziej dopracowanym - mam na myśli Dual Sim - reszta to dodatki mniej lub bardziej potrzebne.

  • 0

    10. ~jas  2011-06-20 17:03:53  host: 212.160.172.70

    dzialaja dwie sim jednoczesnie czy trzeba przełączac ??:)

  • 0

    11. ~ProVenom83  2011-06-28 20:43:41  host: 87-207-222-195.dynamic.chello.pl

    Posiadam ten telefon ponad pół roku. Ogólnie nie narzekam ponieważ nie ma na polskim rynku jak narazie w czym wybierac jezeli chodzi o Duale. Bateria jest dobra jak na taki telefon. Trzyma ok. 6 dni. Mankamentem jednak najwiekszym jest szybkosc jego dzialania. Jak dla mnie przynajmniej jest strasznie mozolny, szczegolnie jest to widoczne przy pisaniu smsow:/ Na chwile obecna porownojac go z reszta duali w Polsce można jednak polecic.

  • 0

    12. ~YOUTUBE  2011-07-04 14:49:08  host: 213-195-185-243.ip.netia.com.pl

    Witam. Jak w tym tel wlaczyc youtube_ Mam jave wlaczona, ale nie da rady wlaczyc youtube( "nieoblsugiwany") Musze miec wgrany jakis sterownik typu flash mobile for java?

  • 0

    13. ~miras  2011-09-01 11:35:38  host: 088156102024.stk.vectranet.pl

    meriwa zmień operatora, jak masz play lub orange to wywal, sąsiadowi też buczał jak miał ich karty bo to śmieci (wiana sieci i operatora, identyczna sytuacja jest w innych telefonach, w moim iPhone to samo) a telefon działa ok z innymi operatorami bez problemu i szumu przekonaliśmy się o tym będąc w górach

  • 0

    14. ~pawelbyd  2011-09-06 16:16:23  host: 89.191.147.125

    Witam. Czy ktoś wie jak dodać ikonę programu na ekran główny??

  • 0

    15. ~prestig  2011-10-24 00:36:19  host: abvi136.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jest jakiś odpowiednik tego telefonu z gpsem ?

  • 0

    16. ~gx500  2011-11-21 13:42:38  host: 84-10-195-30.dynamic.chello.pl

    Telefon mam od prawie roku. Bateria nigdy super nie trzymała, teraz max dwa dni. Nie gram w żadne gry, żadnych aplikacji itp., tylko rozmowy i sms. Telefon lubi się przycinać, zamulać (od jakiegoś czasu nie korzystam z karty pamięci, gdyż myślałem, że to przez to, ale jednak nie), nie można zaaktualizować oprogramowania. Brakuje funkcji Śledzenie Skradzionego Telefonu, mimo opisania jej w instrukcji. Ekran pierwsze głębsze rysy złapał już po kilku tygodniach. Ogólnie i tak jestem zadowolony, bo to chyba jedyny sensowny dwukartowiec na rynku z wifi, ale jest jeszcze sporo do dopracowania. 7/10

  • 0

    17. ~Zax  2011-12-01 16:15:47  host: iqu202.internetdsl.tpnet.pl

    Mój telefon straszliwie muli przy wchodzeniu w listę kontaktów oraz dodawaniu nowych. Od kliknięcia w ikonkę kontaktów, do ich otwarcia mija dobrych kilka sekund. Czy u Was też tak to wygląda?

  • 0

    18. ~gosc  2012-07-29 17:11:42  host: aata92.neoplus.adsl.tpnet.pl

    No nic, telefon tak samo lubie jak go nienawidze,pojawiaja sie sprzeczne opinie w komentarzach wiec musze sprostowac, telefon MULI, okrutnie muli, wchodzac w kontakty czy galerie mozna sie porzadnie naczekac, ekran nie jest dosc precyzyjnym nie jest zle ale mogloby byc lepiej. Aparat bardzo slaby, brak lampy, ale dobre wrazenie sprawia obsluga 2 kart i komfort rozmowy, aha, cos co mnie strasznie drazni to brak mozliwosci zmiany motywow, jest tylko 1 i co najwyzej mozna zmienic tapetke. Ogolna ocena 6,5/10

  • 0

    19. ~Bart  2012-08-19 11:15:18  host: cvc154.internetdsl.tpnet.pl

    Porażka, muli,zamula i wooolnu do granic przyzwoitosci, kilka sekund aby znalexc kontakt. Pisanie sms doprowadZa do szewskiej pasji. Bateria zadna rewelacja. Ne warto za te pieniadze. Absolutnie odradzam.

  • 0

    20. ~  2012-09-28 19:26:43  host: 89-68-145-77.dynamic.chello.pl

    telefon jest na javie - tragedia jak wszystkie inne telefony na javie npgd880 czy gl20 user i inni - OD LAT NIE FORMATUJE SIĘ BATERII to się robiło tylko dla NIMH a i tak nowsze tego nie potrzebowały - ładujesz i na tym koniec

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-166-66-57.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet