LG GX200 - opinie
Telefony LG LG GX200 Opinie o LG GX200

LG GX200

w sumie: 28
  • 0

    1. ~Lukasz  2010-12-08 18:04:36  host: 91-202-172-103.internetia.net.pl

    bardzo dobry telefonik. Dostępny w cenie poniżej 300 zł. Ciekawe sygnalizowanie połączeń z kart sim za pomocą 2 led dzięki czemu wiemy z jakiej karty nadeszło zdarzenie( połaczenie, sms)jak i również wybieramy. Bardzo dobra bateria.

  • 0

    2. ~Roman  2010-12-09 20:15:48  host: acyd150.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam, czy w zestawie były słychawki i płytka z oprogramowaniem? Gdzie i w jakiej cenie został ten aparat zakupiony? jaka jest czcionka? jest możliwość jej regulacji?

  • 0

    3. ~oki  2010-12-09 21:31:58  host: 77-255-255-61.adsl.inetia.pl

    Super telefon.maltretowałem go 2 tygodnie zanim padła bateria. Kilkanaście rozmów dziennie i uzwanie jako latarki. Szczerze POLECAM

  • 0

    4.  2010-12-09 22:11:27

    Mam ten telefon od 3 miesięcy. Rewelacja. Miałem wcześniej Samsunga C3212, MyPhona 3070, a teraz mam GX200. Super bateria, znakomity zasięg, super czytelny i głośny dźwięk w słuchawce. Dla mnie ma wszystko co potrzebuję. Nie ma oczywiście takich rzeczy jak nagrywanie filmów HD czy Wi-Fi, ale poza tym rewelacja. Jest to bardzo dobry telefon dla ludzi korzystających z dwóch kart sim, a nie chcących nosić dwóch telefonów. Przy intensywnym korzystaniu z dwóch kart bateria starcza śmiało na 10-12 dni. Raz zdarzyło mi się 2 tygodnie. Myślę, że przy jednej karcie sim wynik może być około 30 dni. Cena też jest dobra. Teraz kosztuje 267 zł w MM. Nie rozumiem, dlaczego Samsung C3212 jest droższy od tego LG skoro jest nieporównywalnie gorszy od GX200. Mam tylko jeden problem. Nie potrafię połączyć się z komputerem za pomocą kabla oraz programu dołączonego w zestawie. Podoba mi się ładowarka do niego z rozłączanym kablem USB. Kabel ten jest odpowiedniej długości, a nie jak w Nokii 5800, gdzie ma 10 cm. Poza tym po podłączeniu kabla do komputera pod złącze USB telefon się ładuje w przeciwieństwie do Nokii. Na uwagę zasługuje jeszcze fakt, że kabel USB jest kompaktybilny z Nokią i nie musiałem już dokupić dłuższego kabla do mojej Nokii 5800XM.

  • 1

    5.  2010-12-10 21:53:10

    Kontakty w telefonie powinno być 1000

  • 0

    6. ~  2010-12-12 00:52:31  host: chaos.tpnet.pl

    Kupiłbym go w ciemno gdyby nie to, że według danych znalezionych w internecie, ten telefon nie ma głosowego wybierania połączeń, co dla mnie jest niezbędne do współpracy z samochodowym zestawem głośnomówiącym.

  • 0

    7. ~  2010-12-12 13:19:21  host: v02-16.opera-mini.net

    4: Najpierw zinstaluj sterowniki, potem oprogramowanie - u mnie wszystko chodzi bez problemu

  • 1

    8. ~  2010-12-12 13:21:25  host: v02-16.opera-mini.net

    rodio jest bez RDS-u

  • 0

    9. ~  2010-12-19 01:11:14  host: cnd165.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja też mam nokie 5800XM, to chyba kupie ten telefon. Mam dwa numery służbowe i prywatny, 3 telefony to trochę za dużo do noszenia ciekawe czy są jakieś z trzy sim :)

  • 0

    10. ~Daniel-K  2010-12-20 15:55:48  host: emw7.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A napisze mi ktoś tak szczerze,ile ta bateria wytrzymuje ? tylko bez owijania w bawełne

  • 0

    11. ~Pan  2010-12-21 08:32:29  host: 195.117.22.29

    jak wygląda działa nie dual sim w praktyce? Czy domyślnie można ustawić tylko nr zapisane w telefonie? czekam na test gx200 i gx300 w telepolis :)

  • 0

    12. ~soku  2010-12-21 13:38:24  host: 89-74-227-200.dynamic.chello.pl

    do Danie- K- mój LG przy około 30 smsach dziennie i kilkunastu minutach rozmow, czasem jakiejs mp3 aktualnie trzyma 12sty dzień ale umrze lada chwila. powiem szczerze nigdy bym nie pomyslal ze tyle wytrzyma . nigdy nei mialem lg. wczesniej samsunga c6112 i sie nie umywa do niego pod wzgledem funkcjonalnosci kart , zasiegu i baterii . polecam ci w stu procentach- nie wiem czy to cos da ale ja zawsze( tak jak i z gx200) pierwsze trzy ladowania robie przy wylaczonym tel po 12- 14 godzin. pozdrawiam

  • 0

    13. ~użytkownik  2010-12-22 21:07:11  host: 241-225-149-91.cpe.marton.net.pl

    super telefonik, wart swojej ceny, łatwy w obsłudze, bateria dość długo trzyma. polecam

  • 0

    14.  2010-12-22 21:35:08

    @10.. .. ..taka bateria przy takich parametrach telefonu to napewno dłłłłłłuuuugggggggoooooo się będzie ciągło a jeszcze przy jednej simce to pewnie z miesiąc pociągnie.

  • 0

    15. ~  2010-12-24 12:02:19  host: public77654.xdsl.centertel.pl

    ad. 11 - na jednej karcie sim pociągnie 3 tygodnie przy sporadycznych rozmowach

  • 0

    16. ~  2010-12-24 12:06:30  host: public77654.xdsl.centertel.pl

    minusem jest brak możliwości wyboru numeru telefonu gdy wysyłamy sms-a do kilku osób naraz (domyślnie bierze nr komórki z książki adresowej), natomiast gdy wysyłamy sms do jednej osoby to jest możliwość wyboru numeru telefonu

  • 0

    17. ~Luleq  2011-01-18 20:49:49  host: 095160221187.bialapodlaska.vectranet.pl

    Czy da się na tym zainstalować OperęMini i mieć choć jako-taki dostęp do internetu?

  • 0

    18. ~mario  2011-02-17 15:32:20  host: public6176.cdma.centertel.pl

    telefonik fajny jedyny problem jaki sie pojawia to to że telefon potrafi się zawiesić czasami, i nie pokazuje wszystkich sms tzn dopiero bo wyłączeniu i ponownym włączeniu widać sms-y

  • 0

    19. ~R511  2011-02-17 20:38:09  host: 89-77-5-58.dynamic.chello.pl

    mam ten telefon o połowy styczni i bateria trzyma dwa tygodnie.OPere mini da sie zainstalowac w Javie ale nie opłaca sie bo ten telefon nie ma EDGE tylko GPRS class 10 wiec transmisja bedzie kiszkowata:/ale do dzwonienia i smsaowanie jest super.Wodotryski mam w E52 a nadawanie w GX200

  • 0

    20. ~miko  2011-02-19 20:59:35  host: dfe97.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mnie już wkur... ten tel, generalnie jest ok ale dlaczego nie jest aktywna 2 karta jesli rozmawiam na 1 z kims. Przykład 1 karta to play druga to Era, rozmawiam na Play ktos dzwoni na Ere i mowi mu, że nie ma zasięgu !!! Jak to możliwe, przecież miałybyć obydwie aktywne, o co kur.. chodzi ? Może ktoś mi pomóc ?

  • 0

    21. ~blarau  2011-03-03 13:44:05  host: ibb82.internetdsl.tpnet.pl

    niby wszystko ok. ale jeden gigant minus który sprawia ze nie jestem zadowolony. jakosc dzwieku podczas rozmowy!! to jakaś porażka!!! pracuje jako inż na budowie. w ogóle nie da sie gadac... masakra. nie polecam

  • 0

    22. ~user  2011-03-16 14:36:25  host: bug204.neoplus.adsl.tpnet.pl

    @20 miko tak dzialaja telefony dual-sim. Pomysl, jak niby operator karty Era mialby sygnalizowac ze numer jest zajęty skoro nie ma na tym numerze rozmowy?

  • 0

    23. ~Slawomir_as  2011-06-16 09:45:24  host: np-20-198.prenet.pl

    Mam pytanie. Czy ten telefon ma możliwość niewyświetlania numeru z którego przychodzi sms/mms, a jadynie pokazuje hasło "Nowa wiadomość"

  • 0

    24. ~  2011-07-16 19:17:34  host: 188.146.103.205.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    Bluetooth działa słabo - podczas jazdy często rozłącza z zestawem głośnomówiącym

  • 0

    25.  2011-09-27 13:55:05

    Mam ten telefon od 2 tygodni i jeszcze nie ładowałem ponownie baterii!! Ja używam go tylko do sms-ów konkursowych i sprawuje się świetnie. Polecam!

  • 0

    26.  2011-10-25 13:37:28

    czy odczytuje i wysyla ten model emotikony???

  • 0

    27. ~slzcik  2012-03-12 20:55:31  host: ip-78-30-120-90.free.aero2.net.pl

    gdzie go mozna kupic na dana chwile na terenie Wawy? (procz allegro)

  • 0

    28. ~  2013-12-24 22:15:30  host: 79.162.163.126

    Bateria w tym telefonie jest super - po trzech latach użytkowania nadal trzyma 2 tygodnie

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-159-197-114.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet