LG GW620 - opinie
Telefony LG LG GW620 Opinie o LG GW620

LG GW620

w sumie: 17
  • 0

    3. ~  2009-12-06 20:46:01  host: 213.199.241.50

    co niby sie pomylilo? :/

  • 0

    4. ~  2009-12-07 19:20:42  host: 195.136.49.162

    256 ja mam w G1 65 tys i jest git wiedz nie pitollll :)

  • 0

    5. ~  2009-12-08 07:05:27  host: xdsl.129.c72.petrotel.pl

    czemu niby jak ludzie widzą 250 000to na co ci 16 to jest tylko liczba

  • 0

    6. ~zupazkota  2009-12-08 11:14:51  host: cam174.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jeżeli cena bedzie atrakcyjna i zostanie wprowadzony do oferty operatorów, to będzie hitem. na allegro nie bedzie miał raczej wziecia, G1 wiedzie tutaj prym- zarówno cenowo jak i stylowo ;)

  • 0

    7.  2009-12-14 17:32:29

    Zapowiada sie calkiem dobry telefon od LG. WiFi,5MpX i do tego Anaroid...ciekawe jak z cena...

  • 0

    8. ~  2009-12-16 17:06:24  host: 088156033207.olsztyn.vectranet.pl

    a dlaczego tak uwazasz?

  • 0

    9. ~  2010-01-01 13:15:20  host: 195.116.80.2

    wyświetlacz oporowy czyli tzw. "wciskany"? mam rację?

  • 0

    10. ~kubiq  2010-01-03 17:13:55  host: host90.218.146.194.generacja.pl

    widzialem go w MM,chcieli 1800zł :O

  • 0

    11. ~provo  2010-01-07 17:17:54  host: eop170.internetdsl.tpnet.pl

    dotykowy (ciskany) 3'

  • 0

    12. ~  2010-01-07 20:13:28  host: 212.160.172.70

    masz swieta racje

  • 0

    13. ~...  2010-01-10 14:30:12  host: cim236.neoplus.adsl.tpnet.pl

    O teraz muszę przyznać że LG w końcu wydało coś porządnego w funkcjach.

  • 0

    14. ~gelevra  2010-02-19 20:51:16  host: 77-254-19-216.adsl.inetia.pl

    mam nadzieje , że wkrótce pojawi się w Play. bardzo interesujący model ;]

  • 0

    15. ~Krzysiek  2010-02-19 21:18:13  host: host-92-2-103-152.as43234.net

    A ja mam takie dwa jeden do sprzedania nowy z sieci t-mobile cena do uzgodnienia A telefon jest spoko android market uzupelni to czego dusza zapragnie od potrzebnych aplikacji do bzdur naprawde nikomu nie potzrebnych jest fajnie wykonany nic nie trzeszczy nie lata slider jedyna wada to bateria nie radzi sobie z tym ekranem internetem przy zabawie max 12 godzin wiec troche lipa a czasu czowania nie sprawdzilem bo mam go tydzien nie caly i z rak go nie odkladam mam w ofercie 1gb internetu to jest co robic

  • 0

    16. ~bar  2010-03-16 19:09:49  host: bjf41.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ma duże bajery android, wifi, gps a za małą cenę

  • 0

    17. ~gelevra  2010-03-21 23:31:21  host: 81-219-231-3.adsl.inetia.pl

    @Krzysiek oferta kupna tego modelu jest jeszcze aktualne ? jak z ceną ? w jakim kolorze posiadasz ten telefon ?

  • 0

    18. ~qq  2012-08-06 18:24:09  host: apn-95-40-114-38.dynamic.gprs.plus.pl

    boze mialam go, ale byla z nim masakra. chcialam telefon na dluzej a pobyl u mnie 3 miesiace.

  • 0

    19. ~greg  2013-11-11 20:44:20  host: HOST-91-123-212-113.ssh.gliwice.pl

    heh, nadal go mam, do dzisiaj, android 2.3.7 overlocked do 710 mhz oczywiscie ustawienia interkatywne wiec uzywa 710mhz jak trzeba, emulator psx, snes smiga bez wiekszych problemow. opera i net tez plynnie chodzi, bateria trzyma mi tydzien jesli tylko dzwonie i sms. mocno eskploatujac 2 dni spokojnie wiec lepiej niz nowe telefony. no i klawiaturka super. Jedynie ekran nie nalezy do najbardziej czulych.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-146-141-60.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet