LG GW550 - opinie
Telefony LG LG GW550 Opinie o LG GW550

LG GW550

w sumie: 14
  • 0

    1.  2009-11-17 18:23:52

    podróbka E71 i E63

  • 0

    2. ~N!  2009-11-18 15:26:20  host: myl67.internetdsl.tpnet.pl

    wyglad jak e71

  • 0

    3. ~pachol  2009-11-19 19:25:29  host: plus-96-101.polkomtel.com.pl

    Podrobiona Nokia E71!!! Syf...

  • 0

    4. ~majser  2009-11-20 20:48:59  host: eic106.internetdsl.tpnet.pl

    tragedia lg robi coraz gorsze telefony

  • 0

    5. ~wisnia87  2009-11-26 10:47:34  host: 195.94.215.34

    Telefon konkurencyjny dla BlackBerry szczegolnie jesli chodzi o cene. Opinia zdecydowanie na plus.

  • 0

    6. ~kajnik  2009-11-26 15:55:35  host: ckn38.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tak tak może i wygląda jak e71 ale ma co innego w środku ..... fachowcy :) z e71 czy e62 nie pośmigacie sobie na Windowsie 6.5

  • 0

    7.  2009-11-26 22:06:28

    nie ma to jak oryginalna e 71, moja. ale ten jest na WM więc to co innego, a wygląd? na dobrą sprawę ludzie też są do siebie podobni.

  • 0

    8. ~nickowy  2009-11-27 14:10:29  host: nyj178.internetdsl.tpnet.pl

    pachol: komentarze typu "syf" pozostaw dla swoich podwórkowych znajomych! Mnie sie bardziej kojarzy z BlackBerry :-)

  • 0

    9. ~bregov  2009-11-29 00:28:54  host: evw32.neoplus.adsl.tpnet.pl

    może i podróba ale ocenić coś co się widzi tylko na zdjęciach, gratulacje. Ale gratulacje dla LG za wgranie windowsa w ten fonik, jak dla mnie jest on sto razy lepszy od symbiana.

  • 0

    10. ~ads  2009-12-23 20:44:22  host: 212.160.172.70

    LG jak chce to się może postarać, na plus - Win 6 i monogość aplikacji pod GPS . na minus - Win 6 szybko wykończy baterię , układ qwerty jak w Nokii E71

  • 0

    11. ~Trak  2010-01-05 13:55:57  host: 194.156.44.21

    panie telefoniku :D jak mozesz porownywac e71 i e63 do LG GW550 jesli mają różne systemy operacyjne :) a nie od dziś wiadomo że windows daje wieksze możliwosci

  • 0

    12. ~...  2010-01-10 14:28:00  host: cim236.neoplus.adsl.tpnet.pl

    O lg chciało się upodobnić do nokii i black berrego, lecz myślę że to się nie udało.

  • 0

    13.  2010-02-14 17:15:01

    szkoda że na windowsie chodzi bo to oznacza mulenie i zawieszanie. Android jest lepszy. Qwerty się przydaje do szybkiego pisania tylko wi-fi brak więc trochę bez sensu

  • 0

    14. ~NOKIA  2011-01-19 19:12:10  host: 89-72-180-175.dynamic.chello.pl

    janek z janek - najpierw zapoznaj się dobrze z lekturą a potem nie pisz ze nie ma wifi, bo wyraźnie co innego widzę: WiFI 802.11g

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-159-197-114.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet