LG GW300 - opinie
Telefony LG LG GW300 Opinie o LG GW300

LG GW300

w sumie: 31
  • 0

    1. ~magik  2009-11-01 18:27:19  host: maverick.aricity.pl

    Ten fonik jest lepszy od samsunga corby B3210 TxT ma lepszą klawiature i faniej wygląda,wogle lepiej wykonany dobra odp.od LG chce kupić w tygodniu niedrogi telefon i wezme go chyba lub N.2700 polecam zamiast corbiego chyba że PRO ale to już droższy telefon.Ten LG ma coś w sobie:)

  • 0

    3. ~Gwondas  2009-11-16 14:52:32  host: byy142.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zajebisty telefon polecam

  • 0

    4. ~Mały  2009-11-25 14:41:32  host: dxh17.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon szybki nie zacinajacy sie bateria trzyma do 3dni smski pisze sie mega szybko rozmowy doskonale slychac nas dobrze i my slyszymy dobrze jest to alternatywa dla nokii e63 e71 i innych fonow z klawiatura qwerty ja swojego kupilem za 400zl nowy z gwarancja mam go od 3tyg i sadze ze jest bardzo dobry:) telefon dla pisarzy klawisze nie sa zbyt male i bardzo szybko mozna napisac smsa z 300znakow nawet nie wiadomo kiedy xD

  • 0

    5. ~lorian  2009-12-09 18:57:53  host: 82.160.240.107

    czy naprawde opłaca się kupić tego fona?? jak się sprawuje??;]

  • 0

    6. ~  2009-12-28 20:07:02  host: 94.254.172.29

    nie formatuje sie bateri

  • 0

    7. ~  2009-12-28 20:08:45  host: 94.254.172.29

    nie otwarza w internecie filmikow

  • 0

    9. ~Ronnie  2010-01-17 13:09:59  host: dial-1151.elblag.dialog.net.pl

    Jak jest z netem w tym telefonie tzn. Czy wygodnie się go używa i czy w miarę płynnie chodzi ?

  • 0

    10. ~Moniczka  2010-01-17 22:10:25  host: aedk50.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a głośnik dobry ?? głośno gra muzyka ?

  • 0

    11. ~poh  2010-01-27 20:24:02  host: elf.4web.pl

    dzis wziołem ten tel w pleyu i jest super ekstra szybki , net normalnie śmiga , wszystkie strony się wczytują , gadugadu i skype lite też działa . zainstalujcie opere mini jak wam strony sie nie wcztują , ustawć trzeba profil internet nie wap internet

  • 0

    12. ~ulusia20  2010-02-05 08:22:58  host: abfz22.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hej! Mam ten telefon od 2 dni. Wzięłam w Play Mixtura na 30 doładowań po 30 zł i kosztował 1 zł. telefon jest zaczepisty. Ma bardzo fajne funkcje, można ustawić sobie zwykłą tapetę, lub Livesquere i wtedy na ekranie gdy ktoś zadzwoni lub napisze, pojawia się ludzik lub jakiś zwierzak (zależy co sobie przypiszemy do danej osoby) i ikonka wiadomości lub słuchawka. Telefon się nie zacina, chodzi bardzo szybko. Sms-y pisze się MEGA WYGODNIE, klawisze są tak wyprofilowane, że nie wciska się 5 klawiszy na raz, nawet mając duże palce:D (wypróbowane przez mojego tatę:D ) dzwonki ma baaaardzo głośne i wyraźne. Jest cieniutki i poręczny, dopasowuje się świetnie do ręki. Bateria przynajmniej mi trzyma dobrze jak na razie. Jeżeli chodzi o jakość rozmowy, to jest nas bardzo dobrze słychać i my słyszymy rozmówcę bardzo wyraźnie. W zestawie mamy ładowarkę i co ciekawe do ładowarki podłącza się kabel usb który też jest w zestawie i tak ładujemy tel. Czyli ładowarka i kabel usb w jednym. Do tego słuchawki i instrukcja obsługi. Ot cały zestaw.POLECAM!!!!!

  • 0

    13. ~oleksy  2010-02-11 20:46:38  host: 078088170245.elblag.vectranet.pl

    telefon mam od tygodnia, zły nie jest, ale szczerze mówiąc też nic ciekawego. chciałam telefon prosty zarówno do rozmawiania jak i do pisania smsów. świetnie słychać rozmówcę, również ja jestem świetnie słyszana. smsy pisze się szybko, chociaż klawisze są malutkie.

  • 0

    14. ~Nokialian  2010-02-12 15:44:30  host: chello089073126148.chello.pl

    Moim zdaniem gorsza podróbka E63/E71

  • 0

    15. ~1869  2010-02-14 20:49:37  host: dry201.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Tył taki jak motorola c550 ;]

  • 0

    16. ~kasia  2010-02-18 20:51:43  host: eph191.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a gry można zainstalować ma taka funkcję ?

  • 0

    17. ~Mamgo  2010-03-30 17:36:38  host: 213-238-68-1.adsl.inetia.pl

    można gry zainstalować ale mało jest gier na ten wyświetlacz... Ale chyba na telefonie nie grasz... bo telefon jest do telefonowania;D

  • 0

    18. ~ulusia20  2010-03-31 10:21:31  host: abht28.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej. telefon mam już od 3 miesięcy i nie zamieniłabym go na żaden inny. jest super pod każdym względem.To pierwszy telefon który mam ponad 3 miesiące:D wcześniej co 1-2 miesiace zmieniałam na inny teraz nawet o tym nie myślę:) mi bateria trzyma ok. 5 dni jeśli używam go "z głową" a jeśli nie wypuszczam z rąk to ok. 2-3. super wygodnie pisze się na nim sms-y. i jest o niebo lepszy niż nokie!

  • 0

    19. ~sonia  2010-04-01 20:39:29  host: 109.79.133.166

    telefonik kupilam nie w polsce a w irlandii,dorwalam rozowy,jestem milo zaskoczona...tel jest prosty w obsludze,smsy pisze sie blyskawicznie..mala zecz a cieszy jak najbardziej pozytywny komentarz

  • 0

    20. ~dosia.  2010-04-14 19:36:53  host: ip-80-51-32-149.zdnet.azartsat.pl

    mam ten telefon. jest świetny. tylko mam pytanie. jak zmienić rozmiar/kolor zegarka?

  • 0

    21. ~prosze o pomoc !!  2010-05-14 17:42:27  host: 77.236.0.6

    prosze powiedzcie mi jak wlaczyc slownik w tym telefonie? wsikalam gwiazdke i te przyciski pomocnicze i nic :( a instrukcja nie mowi o tym ani slowa

  • 0

    22. ~proszę o pomoc!!  2010-05-14 17:51:49  host: 77.236.0.6

    proszę powiedzcie jak włączyć słownik w tym telefonie? szukałam w instrukcji i nic nie ma na ten temat, wciskałam wszystkie klawisze też bez rezultatu Proszę o pomoc, bo to dla mnie ważne !!! :)

  • 0

    23. ~  2010-05-20 14:35:30  host: ash136.neoplus.adsl.tpnet.pl

    elo ja mam pyt ten telefon ma dużo pamięci?? ile sie zmieści piosenek?

  • 0

    24. ~Majena  2010-05-20 14:36:24  host: ash136.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile ma pamięci?? dużo piosenek sie zmieści tak ok ile?

  • 0

    25. ~kar.  2010-06-03 14:17:05  host: 217.96.3.179

    wicie może jak wyłączyć dźwięk klawiszy w tym tel ?

  • 0

    26. ~lola  2010-06-08 18:10:12  host: bfw197.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam telefon 6 miesięcy jest szybki łatwy w obsłudze szybki łatwo płynnie odczytuje się strony internetowe ..polecam też firmę PLAY bardzo dobre telefony dobra obsługa fajne i korzystne umowy !

  • 0

    27. ~  2010-07-02 15:07:56  host: efs106.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od tygodnia, i jest super, słownik to już mniejsza sprawa, ale najważniejsze funkcje to aparat, kamerka i internet, chociaż gry na ten telefon można śziągać z internetu

  • 0

    28. ~Karola  2010-07-02 21:15:00  host: 188-125-139-207.petrus.pl

    WIE KTOŚ MOŻE JAK ZMIENIĆ KOLOR ZEGARKA?

  • 0

    29. ~czekoladka  2010-08-08 20:10:33  host: k115.wsip.edu.pl

    jak zmienić kolor zegara . A więc ustawienia > ekran > temat ekranu > tapeta > moje tapety > i zjeżdżasz na sam dół. jest wiele kolorów do wyboru :)

  • 0

    30. ~kika  2010-09-20 19:06:20  host: host-89-230-28-20.ostrowmaz.mm.pl

    a ile ma pamieci i czy kupujac w play dostaliscie dodatkowa karte pamieci?

  • 0

    31. ~miensor  2010-10-29 12:18:36  host: 193-24-205-214.zvid.net

    telefony z qwerty nie mają słowników... pamięc jako samego telefonu jest słaba ale doskonale integruje się ze wszystkimi kartami.

  • 0

    32. ~zzzzz  2011-02-28 18:46:15  host: aeez122.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy robi dobre zdjecia ?

  • 0

    33. ~LG GW300  2012-12-09 19:52:55  host: 150-227-200-46.pool.ukrtel.net

    jak np sciagnac gry na telefon lg gw300 i z jakiej strony prosze o odp. :)

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-197-150-143.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet