LG GU230 - opinie
Telefony LG LG GU230 Opinie o LG GU230

LG GU230

w sumie: 25
  • 0

    1. ~DJ JAKUB  2010-05-05 15:23:53  host: 78.133.189.68

    Podobno ten fon nie ma radia a tu pisze ze ma to jak wkoncu jest bo nie wiem juz......

  • 0

    3. ~Domiśka  2010-07-01 11:46:12  host: dynamic-78-8-219-57.ssp.dialog.net.pl

    ten telefon ma radio bo mam go :D :D

  • 0

    4. ~arekrot  2010-07-23 17:05:30  host: ptcnat.era.pl

    Nie nie posiada UMTS.

  • 0

    5. ~batmand7  2010-07-31 19:13:46  host: 87.246.235.16

    Obsługuje kartę 8GB

  • 0

    6. ~motyleknakwiatku  2010-08-22 11:35:15  host: 83.68.90.17.mielec90.tnp.pl

    ile kosztuje?

  • 0

    7. ~Nita  2010-08-24 16:35:52  host: ahj243.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wie ktoś może jak wyłączyć dźwięk słabej baterii w tym telefonie?

  • 0

    8. ~motylek;*  2010-08-31 12:07:41  host: 83.68.90.17.mielec90.tnp.pl

    w media expert podobno za nie 299 zł tylko za 227 zł! właśnie mam zamiar kupić;D,fon ma radio;)więcej napiszę o nim po zakupie;D;*

  • 0

    9. ~bajtell  2010-09-06 00:31:20  host: ip-83-218-120-113.rtk.net.pl

    ten fon nie tylko ma radio ale ma obcje nagrywania tego co w radiu... w bardzo ładnej jakości

  • 0

    10. ~Grot  2010-09-25 20:50:13  host: host-91-203-216-14.solucion.net.pl

    Ja mam tego fona. Ma radio i ma javę.

  • 0

    11. ~justyna  2010-11-02 10:41:31  host: bqi114.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon jest fajny:)

  • 0

    12. ~Pati  2010-11-13 18:27:47  host: host-89-229-88-98.szczecin.mm.pl

    Ja mam ten telefonik pierwszy dzień . Kosztował chyba 229 ? Coś takiego . Bardzo wygodnie pisze się sms , MA RADIO , fajny głośniczek . Jedyna wada , to brak lampy błyskowej , ale w końcu nie od takich rzeczy jest telefon . I może jeszcze troszkę nudne dwa motywy , ale do przeżycia . Ogólnie mówiąć bardzo gorąco polecam ; >

  • 0

    13. ~  2010-11-22 17:45:55  host: chello089078070007.chello.pl

    Jak w tym telefonie zablokować klawiaturę "ręcznie"? Wiem, że blokuje się automatycznie kiedy schowam klawiaturę oraz po 30 sek. ale czasami robię coś nie wysuwając klawiatury i nie chcę czekać 30 sekund, chciałabym zablokować "ręcznie" jakąś kombinacją klawiszy np "menu" i "*"

  • 0

    14. ~lola  2010-11-30 19:55:14  host: affh249.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dźwięku słabej baterii nie da sie chyba wyłączyć.. daje znać o sobie cały czas. Telefon jest warty polecenia. Jedyną wadą którą zauważyłam jest to że 3 razy mi się sam wyłączył bez przyczyny, a mam go od miesiąca.

  • 0

    15. ~Łukasz86  2010-12-23 21:52:11  host: cyberfox.pl

    telefonik nowy kupiłem za 199 w media markt bardzo fajny, bardzo dobrej jakości słuchawki i głośnik w telefonie co mnie zdziwiło w tak tanim telefonie, ekran bardzo czytelny, radio i możliwość nagrywania audycji bardzo dużo fajnych funkcji takich jak dzwonek co godzinę, kalendarz na ekranie głównym lub coś innego, przypomnienia aplikacja do wycinania dzwonków i edycji grafiki. Jedyny chyba minus to aparat, obrazy są nieostre, dużo szumów na zdjęciach wychodzi i ciężko później takie zdjęcie do czegokolwiek wykorzystać.

  • 0

    16. ~PEJA21  2010-12-28 23:23:19  host: 77-253-129-21.adsl.inetia.pl

    MAM TEN TYP TELEFONU I STWIERDZAM ŻE JEST BEZNADZIEJNY. BATERIA SIADA PO 3-DNIACH

  • 0

    17. ~miros  2010-12-29 09:40:40  host: 193.43.77.109

    Telefon mam od kilku dni. Zalety - duże klawisze, czytelny ekran, dobra jakość dźwięku zarówno radia jak i rozmów. Wady - mała ilość wbudowanej pamięci, trochę za cichy sygnał dzwonka, słaby aparat 1,3mpix (ale to w końcu telefon), brak w zestawie kabla USB. Jakie pamięci macie zainstalowane do tego telefonu? (chodzi o zwykły GU230 nie o GU230 Disum)

  • 0

    18. ~olka  2011-01-02 10:41:47  host: 193-24-206-115.zvid.net

    jest pamięć zewnętrzna czyli karta pamięci i wewnętrzna czyli pamięć wbudowana w telefonie. Da się jakoś wyłączyć powiadomienie o tym, że bateria jest rozładowana? bo pika nawet jak jest wyciszony. ;/

  • 0

    19. ~bolo  2011-01-11 14:58:57  host: 213.199.241.6

    dostalam taki wlanie nowy raczej i jak chcialam wlaczyc aparat to sie zaciąl i tak caly czas co jest?

  • 0

    20. ~zdzichj  2011-01-18 16:35:42  host: bnm155.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak wyłączyć głośnik? Na wyświetlaczu ikonka głośnika i rozmowy zawsze przez głośnik. Nie potrafię tego zmienić.Proszę o podpowiedź

  • 0

    21. ~xsexse  2011-03-11 16:42:23  host: 89-74-250-204.dynamic.chello.pl

    ale badziewie. nie da się ustawić aby zdjęcia były zapisywane na karcie (jest w ustawieniach wybór pamięci domyślnej ale to nie działa) zapycha pamięć telefonu i cały czas trzeba kopiować zdjęcia na kartę żeby w telefonie było miejsce i można było robić zdjęcia

  • 0

    22. ~zawiedziony  2011-04-01 06:49:00  host: pat206.kwsa.pl

    mam ten telefon od pół roku i muszę przyznać że robi mi niekiedy niemiłe niespodzianki mianowicie budzik ustawiony na poszczególne dni (od poniedziałku do piątku)niekiedy po prostu rano nie budzi jakby ktoś go wyłączył a po zaglądnięciu do menu wszystko jest ok. I to stało się nie jeden raz więc radzę uważać na budzik w tym telefonie ! ! !

  • 0

    23. ~peterka730  2011-04-15 12:30:14  host: glm146.internetdsl.tpnet.pl

    mam taka strzalke w gornym prawym rogu wyswietlcza, skierowana jest jakby w prawa strone. Co to oznacza?

  • 0

    24. ~omega  2011-06-15 17:18:47  host: h238141.net.pulawy.pl

    do 23 . Ta strzałka oznacz blokadę połączeń / sprawdź w ustawieniach/.

  • 0

    26. ~nowa  2012-01-13 12:09:42  host: nzk186.internetdsl.tpnet.pl

    ja kupiłam ostatnio 11 stycznia 2012 za 115zł w tesko ekspres w poznaniu.. klawisze halasuja co mnie wkurza..poza tym na razie ok

  • 0

    27. ~marslo7902  2012-02-19 13:14:27  host: user-188-33-233-251.play-internet.pl

    Jaka bateria wchodzi do gu230? pomóżcie

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-161-216-242.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet