LG GT505 - opinie
Telefony LG LG GT505 Opinie o LG GT505

LG GT505

w sumie: 152
  • 0

    1. ~matrix  2009-09-30 16:25:33  host: afdh162.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kupiłem ten telefon przy przedłużaniu oferty z PLAY. Już po wyjęciu z pudełka telefon robi wrażenie. Ładna czarna obudowa z metalicznymi wykończeniami. Po włączeniu jeszcze lepszy efekt. Bardzo ładne, żywe kolory wyświetlacza. Obsługa systemu zaoferowanego przez LG jest bardzo prosta, przejrzysta i intuicyjna. Główne meu podzielone jest na 4 kategorie, co znacząco ułatwia poruszanie się po menu. Aparat wykonuje bardzo łądne zdjęcia, odtwarzacz MP3 również zadowoli przeciętnego słuchacza. Ekran dotykowy działą bardzo dobrze, z wyjątkiem klawiatury QWERTY w której ciężko trafić w odpowiednią literkę. I jedyna rzecz któa mnie razi to kiepska jakość wykonania słuchawek. Psuje to całokształ telefonu. Ale poza tym telefon jest naprawde godny uwagi i nikt nie powinien się na nim zawieść.

  • 0

    3. ~Przemek  2009-10-06 15:30:16  host: 83-238-233-250.adsl.inetia.pl

    Ja kupiłem ten telefon 1 pazdziernika i dostalem roczna licencje na nawigacje w telefonie w prezencie. Naviexpert bo tak sie nazywa ten program raczej mnie zawiodl ciezko z polaczeniem gps a co za tym idzie nawigacja staje sie zbedna. Telefon jako urzadzenie zasluguje na ogromny pozytyw jest bardzo funkcjonalny i przydatny. Aparat robi dobre zdjecia . Oczywsicie jak najbardziej polecam.

  • 0

    4. ~arti  2009-10-07 19:31:13  host: 095160122233.warszawa.vectranet.pl

    A jak długo trzyma bateria ? Bo tej informacji niegdzie nie ma,nawet w sklepie Euro. Jest teraz w w/w sklepie w promocji, zdaje się że za 899 zł ?

  • 0

    5. ~lili  2009-10-09 19:00:14  host: host-217.149.255.49.celestynet.pl

    mam pytanie co do nagrywania filmów. w jakim formacie są one nagrywane i ile fps/s??

  • 0

    7. ~Osa  2009-10-16 21:26:13  host: ecl245.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bawilem sie dzis nim w sklepie RTV..swietny telefon a nie drogi..szybki,wykonany z dobrych materialow..polecam:))

  • 0

    9. ~Zysiu  2009-10-24 21:05:20  host: aaqc159.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten fonik dopiero kilka dni generalnie jestem z niego baaardzo zadowolony wady jakie ma to bateria, trzyma jeden dzień przy bardzo częstym użytkowaniu, ale coś za coś mamy duży wyświetlacz :) i jeszcze jedna mała, nie można wyłączyć dzwięku migawki.

  • 0

    10. ~kyly  2009-10-27 08:42:47  host: aci203.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon bardzo dobrze wykonany, dotyk swietnie dziala, smsy dobrze sie pisze nawet na ekranowej qwerty. Najwieksza wada telefonu jest wskaznik baterii, ale mam nadzieje, ze zostanie to poprawione przy nowszej wersji soft'u. I jak dla mnie przydalby sie jakis system, ale da sie bez tego zyc ;). Ogolem za te pieniadze chyba nic lepszego aktualnie sie nie kupi.

  • 0

    11. ~MAT  2009-10-29 15:00:11  host: 212.160.172.70

    Aparat lekki ale wykonany z dobrych materiałów jak na PLASTIK. Ekran czytelny ładne kolory, ostry, dotyk działa bez zarzutów. Aparat szybki nie ma jakis zastojów. Filmy 320x240 mp4 mobile, dzwiek 64 bit, 25 fps - chodzi rewelacja - dobry prorgam do takie konwersji anyvideoconverter. Konfiguracja poczty email ok. internet na wifi działa bez zarzutu. Zdjęcia sa ok ale najlepsze w słońcu w domu to już gorzej. Nawigacja ja wgrałem amaze - linkhttp://www.amazegps.com/ - szczerze chodzi całkiem sprawnie GPS łąpie wyjatkowo szybko jak na komórkę - nie jest to zwyczajna nawigacja ale jest - sciaga dane z internetu ale bardzo małe paczki. Ogólna ocena bardzo wysoka aparta bardzo polecam. Działam na nim jakis czas i jesli chodzi o baterie to 3, 4 dni i to przy sporym uzytkowaniu.

  • 0

    12. ~andrzej  2009-11-03 16:04:17  host: fhs130.internetdsl.tpnet.pl.200.13.83.in-addr.arpa

    denerwuje mnie w tym telefonie że w czasie rozpoczynania rozmowy włącza się samoczynie blokada klawiatury. dopiero po kilku sekundach mogę ją wyłączyć i uruchomić tryb głośnopmówiący

  • 0

    14. ~Zy  2009-11-08 00:36:33  host: bgf254.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Po raz drugi... Dalej uważam telefonik za wypasik, bateria po dobrym sformatowaniu trzyma 4, 5 dni przy częstym użytkowaniu :) ~MAT dobry post, zgadzam się.

  • 0

    15. ~mihu  2009-11-13 10:52:06  host: abls152.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jestem bardzo zadowolony z tego telefoniku. Bardzo przyjemne menu. Ekran reaguje super na dotyk. Nie miałem zadnej zawiechy a juz mam około miesiąca ten telefon. Swietna sprawa to WiFi. Polecam.

  • 0

    17. ~  2009-11-15 13:21:07  host: 188.33.194.217

    czy wogóle jest jakiś LG z systemem operacyjnym? jego brak jest według mnie podstawową wadą tego aparatu-inaczej byłby z niego niezły smartfon, a tak tylko jest z niego niezły telefon z niewykorzystanymi w pełni możliwościami, np. gps

  • 0

    18. ~ads  2009-11-19 20:45:06  host: host-91-123-213-133.ssh.gliwice.pl

    Jest może ktoś kto wie lub używał tego telefonu w technologii voIp ?

  • 0

    19. ~Gelo-LBN  2009-11-22 13:02:52  host: lu-91-123-166-195.hypnet.pl

    Telefon bardzo fajny, tylko mam pewien problem. Jak już wcześniej inni pisali słuchawki są badziewne i chce kupić inne, albo adapter na 3,5mm. Problem w tym , że nigdzie nie ma słuchawek do tego telefonu bo wyjście słuchawkowe jest jakieś nowe i to najbardziej popularne od ku990 nie pasuje :(:( lipa nawet na allegro nic do tego fona nie ma

  • 0

    20. ~Zysiu  2009-11-22 23:33:54  host: aaql238.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Używam 1 mies. i jestem z niego zadowolony :) ma trochę nie dociągnięć z softem (np. migawki w aparacie nie da się wyłączyć, małe zbliżenie zrobionych zdjęć, nie można tworzyć nowych folderów - np muzyka jest cała w kupie, podobnie filmy, jeden folder i wszystko do niego wrzucone) przesiadłem się z SE K510i i myślę, że z bliska SE robi lepsze foty, ale poza SE - liderem w robieniu zdjęć w telefonie ten LG jest najdalej na 2 miejscu. Reszta wg mnie same superlatywy bateria 4 - 5 dni w zależności od użytkowania. Popieram wypowiedź ~MAT. GT505 - polecam.

  • 0

    22. ~Dani  2009-11-26 14:09:19  host: 77-253-252-255.adsl.inetia.pl

    >>>>>>>> Biorąc go w orange da się na niego wgrywać aplikacje i bezproblemowo korzystać z wifi?

  • 0

    23. ~KING DEIMONS  2009-11-26 15:06:02  host: brt181.neoplus.adsl.tpnet.pl

    @Zy Baterii Li-pol się nie formatuje!! Formatowaniem możesz sobie tylko skrócić czas działania.

  • 0

    24. ~Królik  2009-11-26 20:54:22  host: nat-247-31.man.bydgoszcz.pl

    mam pytanko czy na nim mozna wgrac teledyski i czy jest on glosny w sensie czy dobry ma głośnik czy gra muze cicho czy glosne albo bardzzo glosne prosze o odpowiedz

  • 0

    25. ~krolik  2009-11-26 21:03:23  host: nat-247-31.man.bydgoszcz.pl

    mam pytanie czy mozna na nim ogladac filmy i czy ma on glosny glosnib czy cichy albo barszo glosny

  • 0

    26. ~lgsan  2009-11-26 22:25:00  host: acpc193.neoplus.adsl.tpnet.pl

    17. KS20...

  • 0

    27. ~  2009-11-29 20:27:20  host: public11000.cdma.centertel.pl

    witam mam pytanie, moze glupie:P. mam ten tel z orange i chcialabym wiedziec co to sa te cyfry na gorze wyswietlacza 1 2 3 i jak je usunac i po co one i ten krzyrzyk nad paskiem menu w dolnym prawym rogu. a to z tym laczeniem z wifi przez orange zawsze to prawda? bede mega wdzieczna za jakas podpowiedz :)

  • 0

    28. ~chmiel  2009-12-01 19:04:53  host: 83-238-145-98.ip.netia.com.pl

    Poszukuje takiego telefonu tylko że z softem. Oczywiście również w takiej cenie... Co doradzicie?

  • 0

    29. ~lukas  2009-12-01 19:08:02  host: 83-238-145-98.ip.netia.com.pl

    Poszukuje coś takiego samego lecz z softem, oczywiście w tej cenie... Znacie?

  • 0

    30. ~A  2009-12-02 23:52:07  host: 188.33.114.106

    Mam pytanie: Czy klawiatura QWERTY tez jest dotykowa? pozdrawiam

  • 0

    31. ~tano  2009-12-04 10:12:52  host: sinet.idealan.pl

    do 21. w orange jest dostepne oprogramowanie navifon samo korzystanie z niego jest bezplatne placi sie tylko abonament za to np miesiecznie...gps jest bezplatny do 27. na pulpitach cyfr 1,2,3 mozesz sobie wrzucac kontakty zeby szybciej je znalezc...mam ten telefon w orange i wifi chodzi bez problemu do 30. tak qwerty jest dotykowa

  • 0

    32. ~xaxadad  2009-12-05 13:51:03  host: aeis245.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy łączenie się przez WI-FI odbywa się za pomocą Orange World i ciągnie kasę? I czy dźwięk ze słuchawek jest czysty, czy gówniany?

  • 0

    33. ~darroo  2009-12-06 11:18:59  host: pc193.am.osi.pl

    przeczytalem parę opinii o tym telefonie i musze powiedzieć ze z polową sie nie zgadzam. 1-bateria) po sformatowaniu trzyma 3 dni i to bez problemu. 2-wyświetlacz) ladne kolory,czytelny w kazdym calu,wada? czasem sam poprawia tapete do tego stopnia ze widać pixele i przejścia miedzy kolorami tworząc tak jakby fale. 3-aparat) zdjęcia dobre ale nokia ma duzo lepszej jakości nawet na 3,2mpx-mimo ze tel ma stabilizator to przy jakimkolwiek ruchu zdjecia są zamazane na kompie:( 4-wyposażenie) rysik (do czego on ma tu niby być potrzebny? ) brak w zestawie-smyczy,szmatki do czyszczenia wyświetlacza,folia ochronna na panel,tylko zero instrukcji jak dokladnie to wkleić zeby nie bylo powietrza. 5-menu Intuicyjne proste i czytelne ale... to tylko flash menu wiec nic sie nieda z nim zrobić,zmiana softu nic nie pomoze,flashowanie tez nic nieda i zaden WM5 czy 6 nie podejdzie (proc ram itd...) 6- WI-FI ktos napisał ze wi-fi sie łączy przez orange:D tak wiec kolego jakim cudem? wi fi to to samo co bluetooth tyklko szersze pasmo wiec co ma orange do tego? haha. Owszem klika sie w przeglądarke orange world ale potem masz do wyboru (łącz przez GPRS ,WI-FI). ogolna ocena 5+ na 7 pozdro

  • 0

    34. ~pawnan  2009-12-08 22:04:38  host: bhf29.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam mam pytanko czy na tego LG wgrywa się podobnie programy typu "Automapa" jak na smartfony z Windows Mobile 6.1?

  • 0

    35. ~Artur  2009-12-09 21:45:44  host: 77-255-32-177.adsl.inetia.pl

    A da sie z tego GPSa korzystać za darmo??

  • 0

    36.  2009-12-10 15:54:55

    klawiatura QWERTY jest dotykowa

  • 0

    37.  2009-12-10 15:59:30

    Na gorze wyswietlacza 1 2 3( drugi wyświetlacz)i ten krzyżyk ....naciśnij 1 potem krzyżyk i dodajesz kontakt z listy i Masz go pod ręką - możesz dodawać parę kontaktów do każdej liczby (1 2 3) chyba wiesz o czym mówię a przejedź palcem np w lewo po wyświetlaczu i zmienia się pulpit i nie Masz cyferek

  • 0

    38. ~sylwia  2009-12-10 18:34:11  host: chello089074182159.chello.pl

    tak, klawiatura qwerty również jest dotykowa! cyfrfy na górze wyświetlacza to strony tzw, szybkiego wybierania, dodaje sie tam kontakty podreczne,z ktorych sie czesto korzysta. jak to usunac? przesun palcem z prawej do lewej ( z lewej do prawej) po ekranie i juz!! ten krzyzyk na dole to widgety... albo jakos tam.. w kazdym razie mozesz tam dac aplikacje,z ktorych najczesciej korzystasz i uruchamiac je nie wchodzac w menu :)

  • 0

    39. ~Aga  2009-12-10 20:06:39  host: 86-19-n1.aster.pl

    Mam ten telefon od ok. 2 tyg. Jak dla mnie jest bardzo fajny, choć obawiałam się dotykowego ekranu. Wadą są kiepskie słuchawki, jestem właścicielką niedużych uszu ;) a słuchawki są całe z plastiku, nie mają gumowych końcówek. W dodatku są strasznie duże :/ Dokupiłam kartę mikro, ale pliki przerzucam za pomocą czytnika kart. Niestety dołączone oprogramowanie i sposób synchro z kompem pozostwia wiele do życzenia - zbyt wolne i zbyt skomplikowane. Klawiaturka qwerty jest boska (dotykowa)! nawet nie musze używać rysika :) jak na moje małe palce jest akurat. Zaskoczył mnie edytor grafiki (zdjęć) ma wiele fajoskich funkcji (zwłaszcza filtry i dopasowanie - m.in. zmiana balansu bieli). Bateria pierwszy raz wytrzymała 2,5 dnia, potem trzymała 3-4 dni.

  • 0

    40. ~LOLOL  2009-12-12 02:04:36  host: host-81-190-113-230.gdynia.mm.pl

    Jak jestm z tym WIFI w Orange?

  • 0

    41. ~keczup  2009-12-12 13:27:08  host: public69137.xdsl.centertel.pl

    Może ktoś mi napisać jak zmienić/ wyłączyć dźwięk migawki w telefonie? Zdaję sobie sprawę, że wystarczy podmienić plik z dźwiękiem migawki na własny, ale jak się dostać do tego? Może jakiś programik do bezpośredniego kontaktu z telefonem... POMOCY!

  • 0

    42. ~  2009-12-12 13:43:22  host: aawd88.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od miesiąca i jestem z niego niezadowolony,ponieważ ma słaby aparat,baterie i mało kolorów a pozatym ok. Siostra ma samsunga s-7350 i jest moim zdaniem lepszy,a jest nawet tańszy.

  • 0

    43. ~prosto  2009-12-12 16:39:23  host: 188.146.216.244.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    FORMATOWANIE KARTY PAMIĘCI w tym telefonie po wprowadzeniu kodu "0000" 4xZERO! proste! =)

  • 0

    44. ~  2009-12-13 11:51:41  host: 132-147-251-94.net.stream.pl

    Wlasnie kupilem ten telefon i powiem że jest do Bani... Nie ma do niego żadnych aplikacji, gier itp. nie można do niego nic znaleść. Dotyk ma dobry wi-fi też ale aparat to niewypał jak na 5mln pixeli to chyba lepsze zdjęcia robi SE K800i. Przy dobrym oświetleniu np. na dworze fotki wychodzą świetne ale w domu przy zaświeconym świetle to masakra! Stabilizator też się nie sprawdz a do tego jeszcze ten dźwiek migawki który jest głośny a nie da się go wyłączyć. Nie polecam tego telefonu, ten kto chwali ten telefon to albo się nie zna albo nie chce się przyznać że kupił szmelc.

  • 0

    45. ~bagro  2009-12-13 22:55:14  host: chello084010179178.chello.pl

    jesli chodzi o laczenie wifi wystarczy zmienic profil laczenia na wifi. qwerty tez jest dotykowa. 123 to ekrany z mozliwoscia robienia skrotow do kontaktow.

  • 0

    46. ~Ciacho  2009-12-14 13:26:14  host: 77-254-120-4.adsl.inetia.pl

    qwerty dotykowa

  • 0

    47. ~  2009-12-14 17:21:20  host: 213.76.152.128

    cyfry 1,2,3 umozliwiaja zrobienie skrótów książki tel. na ekranie, jak przesuniesz po nich palcem w lewo to się wyłączą-krzyzyka na dole chyba sie nie da pozbyc-zamienia sie w gwiazdke i mozna na ekran wyciągnąc inne skróty.

  • 0

    48. ~  2009-12-14 19:16:57  host: ip-94-42-17-4.multimo.pl

    Dostałem w abonamencie ten telefonik i SE Yari w tej samej cenie. Pani przez telefon mówiła, że Yari ma Wifi, ale z tego co czytam, nie jest to prawdą. Może ma ktoś porównanie i coś doradzi?

  • 0

    49. ~aaaa  2009-12-16 17:17:37  host: adsn120.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy telefon ma opcję oglądania filmów?

  • 0

    50. ~Gizmo  2009-12-20 19:10:32  host: 188.137.117.180

    Telefon mam od miesiąca, obawiałem się dotykowca, ale pozytywnie mnie zaskoczył. Zalety: bateria trzyma 4 dni bez żadnych problemów przy normalnym użytkowaniu, menu proste, intuicyjne działa szybko nie muli, wyświetlacz duży nawet w jasnym pomieszczeniu wszystko wyraźnie widać, wifi działa doskonale szybko łączy (zainstalowana opera mini), nawigacja doskonała (nawigacja orange) sygnał łapie bardzo szybko (choć pierwsze łączenie trwało ok 6 min) teraz kilka sec. Pokrycie 99% tryb nocny dzienny, fotoradary, punkty poi jednym słowem pełnowartościowy GPS, inne funkcje: kalendarz, mp3, terminarz, radio(0tylko po podłączeniu słuchawek) i wiele innych działa bez zarzutu. Teraz minusy: aparat pomimo matrycy 5 mega pixeli robi potwornie słabe zdjęcia, w normalnych dziennych warunkach jest jeszcze znośnie, ale w zaciemnionych pomieszczeniach tragedia, pisanie smsow na klawiaturze qwerty jak dla mnie bardzo niewygodne co prawda jest rysik ale to niewielka pociecha, nawigacja(super), ale tu minus płatna 150 zł na 12 miesięcy (jeżeli jesteś przedstawicielem handlowym to ok) można tez wykupić pakiet na 7 dni lub miesiąc, co prawda można wgrać darmowe nawigacje, ale pozostawiają wiele do życzenia (garmin). Podsumowanie: telefon wart swojej ceny za kwotę 550 zł mamy dobrze wyposażony telefon z nawigacja i wifi plus wiele więcej. Na 10 daje 7 wady ma, ale czy jest jakiś telefon który ich nie ma ?

  • 0

    51. ~Salaj11  2009-12-21 11:36:32  host: ayo66.internetdsl.tpnet.pl

    panowie najśmieszniejsze w tym telefonie to jest rysik schowany nagorze z prawej strony czytałem duzo opinni o tym telefonie i każdy mówił że jest bez rysika i chyba nawet jak przegladałem instrukcje to tego nie widziałem ale on tam jest schowany jak by ktos nie wiedział

  • 0

    52. ~  2009-12-24 07:51:36  host: chello089072065057.chello.pl

    Ja wczoraj dostałem ten telefon i jestem z niego bardzo zadowolony:) (lg gt 505 ma wifi >.

  • 0

    53. ~Hubek  2009-12-24 07:52:31  host: chello089072065057.chello.pl

    Ja wczoraj dostałem ten telefon w mixie za 500 zł i jestem bardzo zadowolont.:) (lg gt 505 ma wifi)

  • 0

    54. ~Jazzy Lu  2009-12-27 00:15:11  host: 113-mo2-10.acn.waw.pl

    Mam go 2,5 tygodnia, siec Orange (oczywscie standardowo operator zaingerowal w menu :/). Na poczatku uzywalam bez karty SIM, tak zeby oblukac, pobawic sie, wiec wiem, ze WiFi dziala normalnie, nic sie tu nie laczy przez Orange. Sam telefon jest ladny, wygladem goruje moim zdaniem nad swoim bratem GT500. Rysik faktycznie zbedny. Aparat ok, choc ma wady. Sluchawki - smiech na sali. Twarde i nijak do ucha sie nie mieszcza. Co najgorsze jak do tej pory? Bateria! U mnie niestety dziala krociutko, 2 dni max, niezaleznie czy telefonu uzywam czy sobie lezy w szufladzie!!! Porazka. Sila rzeczy bateria sie sformatowala, bo telefon padal mi w nocy i wylaczal sie na amen. Jak Wam udaje sie uzywac go 4-5 dni??? Poradzcie cos, prosze. Chcialam Avile, ale zrezygnowalam i teraz ogolnie mam sporo watpliwosci, czy to byl dobry wybor.

  • 0

    55. ~Drophead  2009-12-30 15:44:11  host: afdo181.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ma ktoś do niego SDHC 8GB? Jak się z nią sprawuje? Proszę o szybką odpowiedź.

  • 0

    56. ~Nirvana  2009-12-30 22:25:05  host: dynamic-87-105-234-43.ssp.dialog.net.pl

    Mam pytanko, czy w tym telefonie można ustawić hasło na sms-y??;]

  • 0

    57. ~mir  2010-01-03 18:27:18  host: 77-254-53-41.adsl.inetia.pl

    Boże litości dla tego badziewia jak ktoś ma zamiar to kupic i kozystac z blutófa to lepiej niech daruje sobie a juz nie wspomne o synchronizacji z outlook jak wam zsynchrunizuje mimo ze nie zaznaczycie opcji duplikacji po 3 tazy te zmae kontakty powtóza sie w spisie telefonu i w ołtluko albo zadania i przypomnienia to zechcecie z człą pewnoscią go podeptac Nie miałe jak do tąd nic gorszego nie mozliwośc wyłączenia dwieku w aparacie i nie mozliwość wyłaczenia sygnalizacji o rozładowujacej sie bateri która tez jest [xxxx] i jeszcze ten pc suit program do obsłgi tego telefonu wogle lipa jakich swiat nie widział ehhhhhhhhhhh chba zaraz go spale

  • 0

    58. ~Oxygenium  2010-01-03 22:06:21  host: 195.116.88.2

    Mam pare pytań: 1. Czy głośniki bardzo głośno grają, czy coś takiego jak w SE K800i. 2. Czy psuje się w tym telefonie dotykokowy, bo kupiłem SE K850i i totalna klapa, cała kasa poszła w błoto. 3. Czy robi ten telefon takie zdjęcia jak SE K850i, czy gorsze? Prosze o odpowiedź, z góry dziękuje.

  • 0

    59.  2010-01-05 16:48:40

    nie ma co marudzić. Telefon ma swoje wady i zalety to tylko LG. Mam go już drugi miesiąc. Uważacie, że istnieje telefon, który zadowoliłby nas w 100tu procentach.

  • 0

    60. ~aniula  2010-01-06 12:22:52  host: aik233.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Fajny telefonik ...mam go od 2 miesięcy i rozpracowany w 100%,bardzo łatwy w obsłudze .Dużo przydatnych funkcji.Dźwięk migawki jest nie wyłączalny ,ponieważ wszystkie telefony nowej generacji to mają ,jest to zabezpieczenie przed cichym robieniem zdjęć ludziom ,którzy sobie tego nie życzą.GORĄCO POLECAM !!! ten telefonik,jest super:)))

  • 0

    61. ~Oxygeniium  2010-01-07 18:13:27  host: 195.116.88.2

    Mam kilka pytań: 1. Czy psuje się w tym telefonie dotykowy?? Bo mam SE K850i i w nim po pewnym czasie siadły dotykowe i kasa w błoto poszła. 2. Głośno gra w nim muzyka? Czy coś takiego jak w SE K800i? 3. Czy można w tym telefonie robić podfoldery za pomocą komputera (lub bez) przez kabel USB. Chodzi mi o to, że np. jak masz folder "Obrazy" to czy możesz w nim jeszcze utworzyć kilka podfolderów np. Obrazy>Krajobraz>Drzewa>zdjecie234.jpg

  • 0

    62. ~Gosia  2010-01-12 07:17:03  host: aesm69.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od miesica i batera trzyma mi ladnie 4-5 dni przy dosc czestym uzywaniu... Wszystko ladnie pieknie smiga tylko wkurza mnie, ze w kieszeni mi sie sam odblokowywuje i dzwoni do kogos... Juz mnie ogolnie wkurza bardzo. Ale daje 8/10

  • 0

    63. ~Jazzy Lu  2010-01-13 00:41:25  host: 113-mo2-10.acn.waw.pl

    Odnośnie mojego komentarza nr 54. - ustawilam siec na "tylko GSM" i wydaje mi sie (choc nie mam 100% pewnosci), ze wlasnie to wydluzylo czas dzialania baterii do nawet 5 dni. Dodatkowo zapewnia to stałe wyswietlanie sie na ekranie lokalizacji (w Orange jest to nazwa miasta + dzielnica), jesli ktos jest tym zainteresowany. Przy odpowiadaniu na SMS-y troche drazni mnie to, ze czesto przypadkiem w trakcie pisania dotykam "wyślij" i SMS od razu leci do obdiorcy, ktoremu odpisuje, bez mozliwosci skorygowania tego co sie pisze (a ze slownikiem T9 potrafia wyjsc rozne cuda). Ogolnie dzieki przedluzeniu czasu dzialania baterii na chwile obecna jestem nawet calkiem zadowolona z wyboru tego telefonu. Zobaczymy co przyniesie dalsze jego uzytkowanie :) Pozdrawiam!

  • 0

    64. ~kocik90  2010-01-16 17:01:58  host: 91.123.185.19.koba.pl

    pomagaja mi te opinie dlatego chce kupic ten telefon. i juz niedlugo onczy mi sie umowa w orange i mam zamiar przedlozyc umowe i wziac ten tel jest po prostu super i mam sentyment do tel lg.... a co do formatowania to potrzebna rzecz gdyz daje dluzszy proces trzymania baterii wiem cos tym bo mialam juz kilka lg z tego typu bateria

  • 0

    65. ~mineralna  2010-01-17 19:13:06  host: ds.am.wroc.pl

    Mam pytanie do tych ktorzy mają tego fona w sieci Orange. Podobno menu jest zmienione przez operatora...na czym polega ta zmiana? Inaczej wyglądające ikonki w menu czy jakas większa ta zmiana?;> I drugie pytanie o program do nawigacji...Orange tez wgralo jakiś swój program czy wszedzie jest identyczny? Bo chciałabym kupi ten telefon ale mam dylemt czy kupi go w Orange czy gdzies indziej bez simlocka, jakbyście radzili? Z góry dzięki za odpowiedz ;)

  • 0

    66. ~;p  2010-01-17 19:19:37  host: 78.8.35.2

    witam. mam pytanie . jaki system operacyjny jest w tym telefonie ?

  • 0

    67. ~Pat  2010-01-20 14:20:26  host: wieszowanet-nat3.wieszowanet.pl

    Mam pytanie jak wyłączyć dźwięk akceptacji, pryz zpaisywaniu jakiś opcji? Pozdro :)

  • 0

    68. ~sundio  2010-01-24 20:25:03  host: afc218.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do 11 ~MAT: jaki model telefonu wybrałeś na amazegps bo nie ma ani gt500 ani gt505? I jak wygląda sprawa z reklamami, które są pobierane razem z mapą?

  • 0

    69. ~ILONA  2010-01-26 21:25:35  host: hql2.internetdsl.tpnet.pl

    Jestem w posiadaniu tego modelu LG GT505 od nie spełna tygodnia. _ Łatwy w obsłudze(...) Póki co, nie dostrzegłam wad, wręcz przeciwnie. Nawiązując do tematu cyfr 1 2 3 na ekranie, wystarczy przesunąć je w lewą stronę i bez problemu... ( wiem to z doświadczenia). Polecam zakup tego telefonu. Pozdrowionka dla posiadaczy, tego modelu.

  • 0

    70. ~bolo  2010-01-27 13:20:57  host: ggh187.internetdsl.tpnet.pl

    Ja tam baterii nie formatuje, i trzyma bez zarzutów, tego typu baterii nie należy formatować, lecz normalnie DOŁADOWYWAĆ.

  • 0

    71. ~Krzys  2010-01-28 15:12:21  host: k030-174-48-80.flash-net.pl

    Mam jedno pytanko ,chodzi mi o wpis kontaktów ,mam jeden numer pod dwoma pozycjami ,ta druga pozycja jest to ICE i najgorsze jest to ze jak ta osoba dzwoni do mnie a jest w ksiazce pod literka "Z" to nie wyswietla sie kto to ,tylko to ICE ,czyli tak jakby wybierał sobie alfabetycznie ,co mam zrobic zeby tak nie było ?

  • 0

    72.  2010-01-31 00:33:19

    Mam ten telefon(w wersji szarej-polecam)od 3miesiecy w Orange.Duzym atutem telefonu jest Wi-fi, ktore okazuje sie bardzo przydatne i dziala bez zarzutu.Takze wbudowany w prawym gornym rogu(dla tych ktorzy nie zlokalizuja go zaraz po kupieniu pomocna informacja) rysik bardzo ulatwia pisanie smsow.Aparat jak na5MP nie robi jakis oszalamiajacych zdjec ale mozna je"obrabiac"za pomoca roznych funkcji w telefonie.Dla mnie najwiekszym minusem nie jest jak wszyscy pisza niewylaczalny dzwiek migawki aparatu a dzwiek rozladowanej baterii ktory jest dosc glosny i dziala mimo wyciszenia telefonu.Rowniez denerwujace jest to ze gdy tylko wskaznik baterii spadnie o jedna kreske telefon rozladuje sie bardzo szybko i z 2 kreskami naladowania baterii nie ma co z domu wychodzic bez ladowarki.Sama bateria przy aktywnym używaniu-w moim przypadku rozmowy,smsy+internet bez radia i mp3(sluchawki bardzo niewygodne i wypadaja)trzyma od 2do3 dni.Nawigacji jescze nie ogarnalem wiec sie nie wypowiem.Daje 7 na 10.

  • 0

    74. ~jamol  2010-02-09 00:19:22  host: 188.147.6.35.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    Mam go parę miesięcy i polecam choć ma pewne wady tak jak piszecie wyżej typu: słaba bateria czy słaby aparat jak na 5 Mp. Generalnie uważam że niezłe cacko i mi wystarcza. Nie mogę jednak rozpracować pozycjonowania zdjęć i mimo że mam to teoretycznie włączone nic z tym nie mogę zrobić albo nie wiem jak odczytać na zrobionym zdjęciu. A może to sie jakoś inaczej odczytuje. Jeśli ktoś to rozgryzł może coś mi poradzi

  • 0

    75. ~Ewelajn  2010-02-09 17:01:08  host: 77-253-75-239.adsl.inetia.pl

    Bardzo, bardzo, bardzo chcę kupić sobie ten telefon. Strasznie podobają mi się dotykowe telefony, a funkcja WiFi to byłoby coś niezłego(mam neta w całym domu), aparat spoko- 5 mpx. Co prawda telefonu nie miałam w ręce, ale ze zdjęć jest b. ładny. Cena przystępna, na Allegro już od 449zł! Jednak mam pewne obawy co do kupna na allegro... Znam przypadki, że wysłano marchewki zamiast komórki.. ;D No ale w salonach telefon z pewnością będzie droższy... Te 449 zł spokojnie mogę wydać, tylko jest jeszcze jeden problem - rodzice. Muszę ich przekonać, żeby pozwolili mi kupić. Chcę za swoje, więc nie wiem o co im chodzi. Swój aktualny telefon mam prawie 2,5 roku (SE W300i), a jeszcze troche to za jego sprzedanie niewiele dostanę (bardzo widoczne ślady użytkowania ;D m. in. ruszająca się klapka no i rysy) Do tego tel. juz nie modny ;( Ok, ale wrocmy do LG GT505 ;) Ogólnie na różnych forach, telefon ma o wiele wiele więcej opiń pozytywnych, niż negatywnych (które mogłabym policzyć na palcach), co sprawiło, że jeszcze bardziej się napaliłam na ten tel. :D Wiadomo, że jakieś wady są, ale jak tu ktoś mądry wyżej napisał, że takiego telefonu, który zadowalałby wszystkich po prostu nie ma ;D Jakieś pierdoły typu brak softa, czy dzwiek migawki to akurat mam w d****, że się tak wyrażę. A z tym rysikiem, to on jest zabudowany w komórce? Tzn. otwieram cos tam i wyciagam rysik z komy?? Tak to zrozumiałam. Jeśli jest tak, to fajnie. NO I JA TAK CHCĘ TĘ KOMĘ!!! łaaaaaaaa!!!

  • 0

    76. ~kat  2010-02-17 15:04:50  host: 77-255-147-244.adsl.inetia.pl

    wpisz Z-ICE a nie ICE-Z

  • 0

    78. ~alko  2010-02-18 15:55:03  host: bvt27.internetdsl.tpnet.pl

    siemka mam pytanko co do wyświetlacza tego telefonu czy jest ostry bo na wielu forach czytałem że jest prawie taki jak w telefonach mających 16 mln kolorów więc byłbym wdzięczny gdyby ktoś to potwierdził :)

  • 0

    79. ~mark61  2010-02-18 18:18:45  host: 088156249222.koscierzyna.vectranet.pl

    ja mam ten telefon ponad 2 miesiące i przestał działac przycisk zielonej słuchawki, dałem do reklamacji to stwierdzili kontakt z wilgocią, czyli za mocno się pocę bo nosze w kieszeni w koszuli, czyli telefon żeby go pokazywać ale broń boże nie nosic w kieszeni bo się zamoczy

  • 0

    80. ~TOMJONES  2010-02-21 23:10:35  host: bjl94.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A jak szybkie jest menu? czy działa szybciej niż w KU990?

  • 0

    81. ~ło boże  2010-02-26 22:31:07  host: nat-pr4.aster.pl

    jak czytam te teksty że zdjęcia w ciemnym pokoju kiepskie że dźwięk z mp3 kiepski że navi wolna i wifi przez orange to rzygam i płacze ze śmiechu,proste jeśli coś jest do wszystkiego jest do niczego zdjęcia kiepski-kup sobie lustrzankę,mp3 z założenia ma kiepski dzwięk bo traci przy kompresij dół i górę itd.itd...to są wszystko rzeczy doraźne w nagłych przypadkach jeśli ktoś ma inne zdanie i chce podyskutować zapraszam na gg808781

  • 0

    82. ~arczi  2010-03-02 20:25:50  host: 101-137.echostar.pl

    czy może ktoś napisać, jak działa podstawowa funkcja tego fona czyli jak wygląda jakość rozmowy, bardzo często jet to zmorą dotykowców, pozdr.

  • 0

    83. ~arczi  2010-03-03 13:39:55  host: 212.160.172.70

    jak jest z jakością rozmów przez ten fon, czy ktoś mógłby napisać? ponoć w dotykowcach jakość ta jest kiepska, czy to prawda?

  • 0

    84. ~  2010-03-03 18:38:25  host: 212.122.223.67

    Nic specjalnego =,czytając opinie.

  • 0

    86. ~M-Boy Śca  2010-03-04 10:14:31  host: mail.teleksiegarnia.com

    mam ten telefon od kilku dni wgralem sobie opere mini i youtube i tu jest problem nie otwiera mi filmikow zaczyna ladowac i zonk czym to moze byc spowodowane? brak mi jakiegos pliku gdzie go sciagnac? ogolnie kom zaje***** ma wszystko co trzeba zeby bylo aparat daje rade robi piekne zdjecia sciaga wifi tez pomaga na zaliczeniach menu szybkie duzo usprawnien szybki dostep do wszystkiego kto sie bawil ten wie. tylko ten youtube mnie nie milo zaskoczyl

  • 0

    87. ~chewcior12  2010-03-14 09:14:28  host: staticline17169.toya.net.pl

    mam ten telefon już 2miechy i w dalszym ciągu mam problemy z nawigacją ustalenia pozycji to masakra szuka i szuka tak może i cały dzień .Bateria dziwnym trafem pokazuje dwie kreski i pika że jest rozładowana.wifi działa ale nie wszystko się otwiera youtube tylko pierwsze obrazki i nic więcej

  • 0

    88. ~miki  2010-03-16 10:26:27  host: ale104.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie jak na tym fonie słucha się muzyki no wiecie jakość i głośność ?. Ponieważ zastanawiam się nad tym albo nokia 5530 i nie wiem co będzie lepsze.

  • 0

    89. ~monika2323  2010-03-17 10:25:19  host: aaow157.neoplus.adsl.tpnet.pl

    słuchajcie mam ten telefon od 3 miesiecy i jest nawet fajny ale mam problem z wifi bo jak je włanczam to pojawia mi sie taki komputer i krzyżyk i wpisuje ten klucz zabezpieczen i mi wyskakuje ze nie maoge sie połączyc

  • 0

    90. ~WW  2010-03-19 11:06:34  host: 212.160.172.70

    W TAKICH TELEFONACH NIE FORMATUJE SIE BATERII ŁADUJE SIE JA DO KONCA JAK JEST PELNA TO SIE ODLACZA LADOWARKE ZJE.... SOBIE BATERIE TYLKO FORMATOWANIEM BO ONA SIE PRZEGRZEJE MOJA MI TRZYMA 5 DNI SLUCHAM MUZY GADAM I FILM SOBIE OBEJRZE

  • 0

    92. ~paullaaaaaaaaaa  2010-03-20 09:37:41  host: staticline10536.toya.net.pl

    ej mam pytanie ile pierwszy raz ma sie ładowac telefonik??

  • 0

    94. ~olaxpxpxp  2010-03-21 19:04:50  host: public-gprs40441.centertel.pl

    mam pytanie głupie;pp co to jest ten dźwięk migAWKI i jak jest głośny?

  • 0

    95. ~mikin  2010-03-22 20:45:33  host: acbe75.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon jest EXTRA THE BEAST NIEMA INNYCH SŁÓW SUPER !!!!!!!!!!!!

  • 0

    96. ~Jazzy Lu  2010-03-24 23:51:55  host: 113-mo2-10.acn.waw.pl

    Po 4 m-cach uzytkowania oceniam telefon na dosc dobry. Najwieksze zalety wg mnie - tak szczerze to wyswietlacz i WiFi. Dochodze do wniosku, ze mam chyba zbyt malo cierpliwosci dla dotykowcow: a to cos wcisne przypadkiem, a to piszac SMSy nie moge trafic w miejsce, ktore chce poprawic/zmienic, a to odblokowuje mi sie w torbie i sam dzwoni... Bateria dalej trzyma 5-6 dni, ale zgadzam sie co do tego, ze jak mamy 2 kreski, to lepiej chodzic z ladowarka przy sobie. Czasem telefon nagle mi gasnie, po czym pojawia sie logo LG i dopiero po paru chwilach wraca do normy, ale juz mnie to nawet nie dziwi, bo praktycznie z kazdym telefonem mialam problemy tego badz innego typu (nie wiem czy to wina sieci Orange czy samych komorek). Ciagle sie waham czy go sprzedac czy nie, bo jednak wole zwykle tradycyjne klawiatury, ewentualnie telefony ze sliderem. Ale jak ktos chce koniecznie dotykowego, to mysle, ze spokojnie moze go brac pod uwage.

  • 0

    97. ~Andy  2010-03-27 23:54:41  host: acoi177.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam ten telefon i osobiście bardzo mi się podoba. Jest prosty w użyciu, nie wiesza się, bateria trzyma średnio 2-3 przy średnim użytkowaniu. Ma wi-fi które bardzo się przydaje. Co z GPS'em nie wiem bo nie używałam. Jedyną wadą są słuchawki ale to da się przeżyć cóż nie można mieć wszystkiego ;)

  • 0

    98. ~  2010-03-29 21:37:39  host: 92-55-228-225.net.pbthawe.eu

    Jak firma LG z powodu kryzysu robi oszczędności to widać w modelu GT 505. Badziewne słuchawki jak ze sklepu 4,50 zł. Obudowa to plastik z jakiego robi się telefony dla dzieci. Model KU 990 był ostatnim metalowym w którym zastosowano super aparat i lampę teraz to LG robi już tylko badziew z plastiku z lampa diodtką

  • 0

    99. ~asd  2010-04-02 02:02:57  host: aclu108.neoplus.adsl.tpnet.pl

    odczytuje .doc .xls .pdf ??

  • 0

    100. ~nataliszon  2010-04-03 19:30:55  host: 82.177.150.199

    no wiec mam problem o nastepujacej tresci WLOZYLAM KARTE PAMIECI KTORA UZYWALAM W POPRZEDNIM TEL ALE NIC NA NIEJ NIE MA WEDLUG TEGO TELEFONU ;/ PO DRUGIE BLUTUF NIE LACZY SIE Z BLUTUFEM Z MOJEGO LAPTOPA... Cczy ktos moglby mi pomoc???? proszeeeeeeeeeeee

  • 0

    101. ~Pawel  2010-04-15 12:25:37  host: chello087207095160.chello.pl

    Jaką można wgrać mapę do tego telefonu !!!

  • 0

    102. ~majka  2010-04-17 11:19:52  host: cuf50.internetdsl.tpnet.pl

    super telefon ..polecam

  • 0

    103. ~nowy  2010-04-21 11:06:20  host: public-gprs53416.centertel.pl

    Tylko że zauważyłem że telefon miał problem z nadpisami alfanumerycznymi w SMSach. Nie odbierał wiadomości.

  • 0

    104. ~anusia 102  2010-05-04 16:30:13  host: 213.241.94.48

    Mam pytanie czy ktoś ma może program do wysyłania foto z lg gt505 na kompa?

  • 0

    105. ~Operatorka :)_  2010-05-11 17:33:03  host: 109-207-48-33.ronus.pl

    Ja jak kupiłam ten telefon od razu zrobił na mnie duże wrażenie :) Mimo tego, że nie jest on najmniejszy, jest lekki. A co do tego jak długo trzyma bateria to całkiem długo. Mniej więcej tak 3.5 dnia :)

  • 0

    106. ~...  2010-05-16 17:58:56  host: 87-205-214-99.adsl.inetia.pl

    ma ten telefon jakis system operacyjny typu android

  • 0

    107. ~Paul  2010-05-20 14:58:47  host: cpu87.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon dla ludzi którzy wymagają czegoś więcej niż dzwonienie i cykanie jakichkolwiek fotek jest zdecydowanie skaraniem boskim, odradzam ten szmelc wszystkim. A i bateria nie wytrzymuje jednego dnia dużej eksploatacji, mega wk**rwiające jest jak się wyłącza koło 21 i jest trupem. Porażka na całej linii dane ciało głównie przez soft.

  • 0

    108. ~paulina  2010-05-22 16:56:20  host: unknown-64.nowanet.pl

    mam problem, mama bawiąc się moim telefonem wcisnęła coś przez przypadek, ale nie wie co i teraz na górze ekranu mam trzy cyfry 1,2,3 i nie wiem co mam zrobić żeby je usunąć...bardzo proszę, pomóżcie mi

  • 0

    109. ~Molak  2010-05-24 23:30:21  host: host-89-228-48-81.elk.mm.pl

    mam ten tel, i jak dla mnie to wielka porazka, wifi nie lapie jak nalezy, pisanie na qwerty to tragedia, aparat moze i robi dobre fotki ale z AF jest lipa bo wychodza rozmazane, sluchawki to badziewie, no i tylko jeden glosnik do wszystkiego, puszczona muza razi uszy, tak wiec jest to zabawka dla tych co nie maja co robic z kasa, ja jestem wielce zawiedziony po kupnie tego TELEFONU o ile mozna to tak nazwac, pozdro all:)

  • 0

    110. ~czubajka  2010-05-25 17:48:16  host: chello089076167033.chello.pl

    A ja chciałam zapytać,czy orietnuje się ktoś, czy w ustawieniach da się zmienić długość dźwięku przychodzącej wiadomości sms.? Bo się wyłącza ok po 5 sekundach, a ja chciałabym dłuższy sygnał. Z góry dziękuję.

  • 0

    111. ~Daćka :))  2010-05-27 14:46:57  host: 94.42.113.1

    Czy znacie jakieś fajne dotykowe telefony aparat minimum 5 Mpix. I cenowo najwyżej do 300 zł nie więcej . :)) Z góry dzięki za odpowiedź tylko proszę szczerze :)) .

  • 0

    112. ~tan  2010-05-31 15:15:48  host: host-91-195-158-180.leon.com.pl

    dużo rzeczy w tym aparacie denerwuje: bateria siada NAGLE (idziesz spać - bateria pokazuje na średnio, budzisz się - telefon wyłączony - i budzik przy tym nie działa). Nie da się blokować go kodem żeby inni nie znając hasła nie mogli go używać. itd itd. Nie powiem że ten telefon jest bardzo zły, ale żaluje że go kupiłam

  • 0

    115. ~szczypior  2010-06-22 22:17:16  host: nat202-246.lexell.com.pl

    wlasnie kupilem ten tel i na pierwszy zut oka super zadowala mnie wszystko latwa obsluga jak narazie nie nazekam aparat super jak na lg postarali sie

  • 0

    116. ~;/  2010-06-24 13:51:59  host: afdl81.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mógłby mi ktoś powiedzieć jak usunąć dźwięk lub obraz, który znajduje się w telefonie ?

  • 0

    117. ~pawe1_c  2010-07-08 22:29:58  host: nat-77-252-156-133-vlan261-pppoe-8.neospot.pl

    telefon ok, zdjęcia ładne ale bez lamy (lampa to zwykła dioda i wieczorami kiepski efekt)filmy nagrywane nim są kiepskie, jedna pikseljoza. poza tym jest ok

  • 0

    118. ~matt2  2010-07-22 12:04:13  host: host-81-190-130-207.olsztyn.mm.pl

    w telefonie ekran sie szybko rozlewa

  • 0

    119. ~kamaa  2010-08-09 00:31:38  host: cre40.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Łączenie za pomocą WiFi jest darmowe nawet w Orange, a co do dźwięku z słuchawek to jak dla mnie jest OK. Dźwięku migawki nie da się wyłączyć... Ale co wy gadacie że bateria krótko trzyma jechałam na wakacje 30 godzin i cały czas słuchałam muzyki dojechałam miałam pełną baterie i trzymała mi jeszcze przez 4 dni !!!

  • 0

    120. ~novvvva  2010-08-13 13:21:22  host: 43.130.246.94.ip4.artcom.pl

    Hej ;).Kupiłam ten telefon wczoraj i jestem z niego bardzo zadowolona .Pozdrawiam innym właścicieli tego telefonu !

  • 0

    121. ~sefan112  2010-08-21 17:48:02  host: afbb138.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanko. Da się założyć hasło na sms'y.

  • 0

    122. ~słejzak  2010-08-22 17:10:45  host: 150-191-251-94.net.stream.pl

    a co z internetem ??

  • 0

    123. ~old man  2010-09-01 00:39:39  host: afio21.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wiele miałem telefonów - swoje, w rodzinie, służbowe, ale ten jest pierwszy, który się zepsuł i to zanim zdołałem dobrze go poznać. Ale to nic, dopiero te kpiny z klienta, jakie robi LG zasługują na najwyższe uznanie (a po co burak jeden kupował ich wyrób). W Warszawie nie ma serwisu, jest pod Warszawą, przy najgorszej wylotówce. Próbowałem zgłosić przez internet - odsyłają od strony do strony, nic z tego nie wynika, serwer mają do du.. bo strony otwierają się po kilka minut, kiedy wreszcie, po trzecim podejściu udało mi się jakieś zgłoszenie wysłać to i tak nikt nie zareagował.

  • 0

    124. ~ogólnie żywy  2010-09-13 21:01:56  host: chello089077252196.chello.pl

    zauważyłem że gdy bateria się wyczerpuje , telefon ma tendencje do zawieszania się. mi się to zdarzyło gdy uzupełniałem profil kontaktu, zdążyłem zaakceptować pojawił się ekran ze znakiem V - i to nie całym - i już tak został. zawiesił się trzeba było go podładować , wyłączyć i włączyć by działał normalnie. problem mały ale potrafił zaskoczyć pierwszy raz

  • 0

    125. ~ogólnie żywy  2010-09-15 19:37:15  host: chello089077252196.chello.pl

    przy wyłączaniu alarmu problemem jest trafić palcem w małą ikonkę on-off mogłyby być większe by bez problemu można to było zrobić palcem. dźwięk alarmu można bez problemu wyłączyć naciskając klawisz z czerwoną słuchawką , chodzi mi o ustawienia w menu Alarm.

  • 0

    126. ~moses  2010-09-20 11:54:58  host: ivw245.internetdsl.tpnet.pl

    Czytam te weszystkie posty.. Ludzie piszecie ,że bateria słaba.. - pewnie piszą to ludzie którzy nie potrafili jej sformatować dobrze. Bateria jest ok!!! minusy to: nie można wyłączyć dźwięku migawki (to wkurza jak chcę się zrobić zdj. w jakimś "cichym" miejscu) Radio - chodzi za cicho, słabo odbiera (w porównaniu z samsungC3050) i według mnie jest za skomplikowanie w obsłudze w porównaniu z innymi telefonami.

  • 0

    127.  2010-09-22 20:17:54

    Mam pytanie czy w LG można grać w gry z czujnikiem ruchu.

  • 0

    128. ~Użytkownik GT505  2010-10-01 16:44:06  host: host-89-229-144-148.plock.mm.pl

    wiecie moze jak wylaczyc 3G w GT505 ? czy wogole jest taka opcja ?

  • 0

    129. ~marta  2010-10-06 17:54:37  host: 212.160.172.70

    jest taka opcja. ja mam wylaczona opcje 3g i bateria trzyma mi caly tydzien, nawet dluzej przy srednim uzytkowaniu. Jako tel, bardzo sie zawiodlam. Ap 5Mpix robi slabe zdjecia, majac tel z 3,2Mpix o 100% robi lepsze zdjecia. Smsy pisze sie okropnie, przyciskajac inne ikonki w tel. Wifi nie dziala, nawigacja jest platna. odradzam kupna tego tel. Lepszy jest lg gd 510.

  • 0

    130. ~Patry  2010-10-14 21:00:41  host: 79.103.241.29.dsl.dyn.forthnet.gr

    Nie mogę połączyć się z internetem. Znajduje mi sięc, ale brak możliwości połączenia. Co z tym mogę zrobić?

  • 0

    131. ~Miras  2010-10-24 13:29:27  host: host942310185.microchip.net.pl

    Mam tego fona i mam też KU990i i napisze o wadach a reszta to zalety. 1 aparat bd.fotki ale przy rozdzielczości 5Mp zero zumu,im mniejsza rozdz. tym większy zoom i tak max do 4x. a w ku990 16x przy każdej rozdz. nagrywanie wideo tylko w 3gp 340x280max a w ku990 640x480 i to w avi i do tego 120 klatek/sek niezły bajer. gt505 za to płynnie chodzi przewijanie itd. a w ku990 szarpie. słuchawki grają świetnie na mp3 ale co do radia to musze je solidnie docisnąć w kierunku ekranu bo inaczej fal nie łapie,jakiś brak styku. no i jeszcze jedna wada ,motywy tylko 2 dość mizerne i bez możliwości instalacji nowych(jak narazie). w ku990 tylko 3 ale tam jest możliwoś zmiany motywów programem EFS media builder. GPS-a jeszcze nie testowałem. no i zbyt pewne trzymanie fona w ręce prawie zawsze powoduje ncisnięcie jakiegoś guzika-trza etui dokupić. Zwiodłem sie na funkcjach w aparacie ale poza tym fon jest spoko.

  • 0

    132. ~Zawiedziony  2010-10-29 22:32:27  host: abxv24.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam. Mam pytanie do Was wszystkich bo nei wiem sam juz... czy ten LG GT505 ma motywy? Nie chodzi mi o te w telefonie tylko czy jakby byly gdzies do kupienia to ten telefon posiada zmiany motywow?

  • 0

    133. ~kinga  2010-11-05 17:28:10  host: nat2-10.ghnet.pl

    a czy sa do tego telefonu wymienne obudowy>?>

  • 0

    134. ~Kika  2010-12-11 09:55:10  host: vectra-do-serczernet-gw.serczer.pl

    A ja mam takie pytanie... Czy wejście na słuchawki jest w jednym miejscu z wejściem na kabel usb i ładowarkę ( tak jak to się zdarza w SE )? I czy do zestawu dołączone są słuchawki i kabelek do kompa?

  • 0

    135. ~Zawiedziony  2010-12-15 21:19:46  host: acda177.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tak sa sluchawki tylko, ze wielkie... i kabel usb tez jest , ten kabelek jest odpinany z ladowarki. i sluchawki sie podlacza neistety tam gdzie ladowarke.

  • 0

    136. ~Aneta  2010-12-21 20:39:21  host: afnp34.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wie ktoś może dlaczego nie mogę wysyłać sms-ów z tego telefonu?? Mam go od ponad pół roku i dzisiaj chciałam wysłać smsa i cały czas miałam w nadawanych a wczesniej było ok. A kase na koncie mam i numer centrum sms mam ustawiony:// POMOCY!

  • 0

    137. ~W>J  2010-12-28 19:31:39  host: 87-207-154-253.dynamic.chello.pl

    Witam! Mam tefo fona od pau dni i jest naprawde świetny.Jedyne co mnie denerwuje w nim to to że podczas rozmowu włącza ssię blokada.Mimo to jest warty swojej ceny jest lekki .a bateria trzyma przynajmiej mi przez 4,5 dni i to przy dość częstym użytkowaniu.AM wiele bajerów,i robi świtne zdjęcia.Ogółem ten telefon oceniam na 9,9/10 .Polecam

  • 0

    138. ~Seba  2011-01-17 19:00:53  host: cur108.internetdsl.tpnet.pl

    A gdzie w tym telefonie procesor i system androida co w gt540 , ten tel nie warty tej ceny!! lepszy gt540

  • 0

    139. ~kacper  2011-01-24 09:52:40  host: 77-254-83-151.adsl.inetia.pl

    czy to jest dobrze ze teefon jest za 200zł i pisze z jest dobry to warto kupic//

  • 0

    140. ~lg gt505  2011-01-31 14:04:15  host: 77-255-42-141.adsl.inetia.pl

    ma go ot miesiąca jestem zadowolona bardzo polecam ten telefon jest sweet dobry kup sobie srebny w orange ma wifi ma gps jest telefon sweet tylko jest tam taka naklejka zerwij ją bo włożysz do kieszeni ona się rysuje mama i tata ci napewno powią żeby nie zrywać ale zerwij kup sobie opakowanie tylko do lg bo jest do samsungów i x perii i do wszystkich dotykowych telefonów i teraz wady słaba bateria jak kupowałam ten telefon to pani z orange mówiła że trzyma 4 - 5 dni i tak trzyma a jak chciałam 7 dnie ale jest kochany ten telefon jest sweet zadowolona kocham go POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    141. ~  2011-02-12 18:41:26  host: 87-207-18-25.dynamic.chello.pl

    Witam Was i błagam o pomoc... Mam problem z gt505 od jakiś 3 tygodni, a mianowicie: smsy często przychodzą z opóźnieniem, a czasem nikt nie może się do mnie dodzwonić. Innym razem wszystko jest ok. Zaniosłam telefon do serwisu, wgrali mi nowy soft - myślałam, że mu przejdzie, ale niestety problem pozostał. Zasięg mam cały czas, ode mnie połączenia i smsy wychodzą bez problemu. Karta sim w innym telefonie działa bez problemu. Na wszelki wypadek kupiłam sobie nowy starter w orange - po to żeby wykluczyć opinię serwisu, że mam zbyt starą kartę sim. Problem nadal istnieje. Co ciekawe, gdy np. ja wykonam połączenie lub wyłączę i włączę tel. to opóźnione smsy "odblokowują" się i przychodzą... Czy ktoś miał taki problem? Udało się naprawić???

  • 0

    142. ~marta  2011-02-18 09:11:40  host: 212.160.172.70

    mam ten tel juz rok, laduje dwa razy w miesiacu, przy normalnym uzytkowaniu. Zdjecia robi nawet spoko. Latwy w obsludze, zwykly dotykowy, najwiekszym plusem jest bateria. Polecam

  • 0

    143. ~  2011-02-21 23:51:58  host: z16-09.opera-mini.net

    Mam ten tel już ok 1 miesiąc. Telefon dobrze się sprawuje, nie zawiesza się, robi dobre zdjęcia, fajny wygląd. Jednak szkoda że ma system java ponieważ żeby mieć gps trzeba płacić abonament. Jak komuś zależy na gps to polecam telefony na androidzie albo wm. Oraz krótko wytrzymała bateria, trzymająca mi ok. 2 dni. :/

  • 0

    144. ~Michał  2011-03-06 11:51:21  host: public-gprs183043.centertel.pl

    telefon jest super mam go juz 3 miesiace i jestem mega zadowolony. Bateria trzyma 4 dni a jak go za bardzo nie uzywam to nawet 5-6dni. Aparat jak na 5megapix troche slabe robie zdjecia ale jezeli dobrze ustawimy sie wyjda dobre hehe. co do klawiatury qwety jezeli dobrze skalibrujecie ekran nie bedzie problemu z jej uzytkowniem. MP3 super świetny dzwiek wysokiej jakosci-jak na telefon. bardzo glosny dzwonek oczywiscie moze regulowac. co do sluchawek....kupilem nowe za 8 zl na allegro wiec no problem. co do wygladu jest lekki i bardzo przyjemny wizualnie.bardzo fajne rozwizanie z ładowarka nie trzeba sie juz miotac z kablami o do kompa i do pradu jest ten sam kabel tylko wymienia sie koncówke. vieo tez rewelacyjnie otwiera. kolory super . jeszcze ani razu mi sie nie zawiesil. mialem okazje 4 miesiace uzywac samsunga avilla i powiem tylko ze samsung wypada bardzo słabo przy tym lg . lg solar również nie jest w stanie dowrownac lg gt505 jeden z najlepszych telefonów lg. bardzo udany i polecam kazdemu cena odziwo za taki telefon nie jest wysoka a telefon 9 na 10 punktow

  • 0

    145. ~Artek  2011-03-10 14:33:45  host: bdc29.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak wyłączyć w tym telefonie te śmieszne dźwięki potwierdzenia. Są one dla mnie bardzo uciążliwe np gdy kasuje wiadomości.Poza tymi dźwiękami telefonik jak się patrzy najlepszy jaki miałem do tej pory, naprawdę polecam. Dzięki serdecznie.

  • 0

    146. ~justa  2011-03-11 20:12:57  host: public-gprs7.centertel.pl

    dlaczego nie moge zlapac czystego radia? we wszystkich telefonach lapalam zasieg perfect, a w tym ni chu chu

  • 0

    147. ~Piotrek  2011-03-18 16:25:49  host: public8593.xdsl.centertel.pl

    Jeżeli są problemy z dodzwonieniem się do ciebie to w zakładce łączność->ustawienia sieci->tryb sieci wybierz "tylko gsm" powinno zadziałać, miałem ten sam problem. Ogólnie nienawidzę tego telefonu i czasem boję się że roztrzaskam go w drobny mak:)na jedyną pochwałę zasługuje aparat fotograficzny. Niestety problem z przesyłem danych przez usb, oporowy ekran dotykowy, słabą jakość dźwięku w połączeniach głosowych oraz powolność całego telefonu przeważają na niekorzyść. Nie polecam.

  • 0

    149.  2011-04-02 16:39:15

    Stłukł mi się wyświetlacz w tym telefonie więc wysłałem go do naprawy gdzie go wymieniono. Przez około 2 miesiące wszystko było ok , potem niespodziewanie padł aparat foto, nie mogłem robić zdjęć i filmów. Ponieważ uznałem że wytrzymam z telefonem bez tych funkcji nie wysyłałem go do Mławy. Poza tym funkcjonował normalnie dało się z niego dzwonić i wysyłać sms-y . Chyba wszystkie ustawienia sprawdziłem prubójąc włączyć aparat-bez rezultatu. Niespodziewanie - kilka dni temu , po 9 miesięcznej przerwie zauważyłem że aparat znów jest sprawny. Nie wiem czym to wytłumaczyć zawirusowaniem , obrażeniem się na mnie telefonu ?

  • 0

    150. ~TYLKO NIE TO  2011-07-04 15:19:33  host: public127760.xdsl.centertel.pl

    Każdemu odradzam ten telefon. Jesli chodzi o aparat to oczywiscie nie narzekam, ze robi zle zdj (choc powinien robic lepsze jak na 5mp), chodzi o to, że dzwieku migawki aparatu nie da sie wylaczyc ani sciszyc. BEZNADZIEJA. Moze teraz myslicie, ze to zadna uciazliwosc ale szybko zmienicie zdanie, gdy bedziecie miec ten telefon. Kolejna wada sygnal bateri-masakra- moi sasiedzi slysza kiedy rozladowuje mi sie bateria. Gdyby tylko dalo sie to wyciszyc wlaczajac tryb milczy-marzenie. Niestety sie tego nieda, choc bardzo bym chciala zlikwidowac te 2 wady. Reszta ok. Choc karta 8gb nie dziala, chociaz w instrukcji wyraznie jest napisane, ze 8gb jest kompatybilne. Sluchawki jak dla jakiegos potwora z bagien, shreka czy kogos tam-po prostu nie mieszcza sie do uszow. plastikowe, bola uszy(jesli w ogole ktos je ubierze) na szczescie dalam za niego tylko 25 zl.

  • 0

    151. ~olcia  2011-07-06 10:26:53  host: 212.160.172.70

    Oczywiście że da się wyłączyć dźwięk rozładowania baterii...trzeba pierwsze sprawdzić a później się wypowiadać... Ja telefon mam od roku czasu i jestem zadowolona i to bardzo....

  • 0

    152. ~  2011-07-12 11:52:20  host: 212.160.172.70

    151. to może podzielisz się informacją jak to zrobić? Telefonik bardzo ładny lecz straszliwie sie palcuje niestety. Wqrza tez to ze sam sie odblokowuje i wydzwania mi po ludziach, a mam go w futerale. Dzwięk migawki jest mega wqrzajacy! ale zdjecia robi ok;) tylko jak sie cos porusza to raczej nie ma mozliwosci tego uchwycic bo niczym tel zalapie "psrtyk" to juz nie ma czego fotografowac (np. zwierzaka;)). rozdzielczosc ok nie widac pikseli ale na motywach jest "kasza" nie wiem dlaczego takie dziadostwo powgrywali;). Ogolnie tel do dzwonienia smsowania ok a... u mnie (bo nie wiem czy u wszystkich) jest tak ze prawie za kazdym razem musze zaznaczac ze chce pisac ze slownikiem bo tel nie jest na tyle inteligentny zeby to zapamietac;/ Dżwięk jest tez w porzadku tylko roznica pomiedzy 0 a jeden jest spora i to jak dla mnie wada - wibracja jeszcze glosniejsza niz dzwiek na 1:P nawigacji nie ruszylam to nie wiem. Dla mało wymagajacych wporzadku. Kupuje Wave'a;)

  • 0

    153. ~  2011-09-01 23:10:20  host: acwe70.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam go 1,5 roku zdjęcia ok. migawka wkurza. Bateria 4 dni trzyma zwykle. Przesył danych i opcje połączenia z komputerem beznadziejne. Odtwarzanie internetu dosyć słabe. Zasięg łapie bez problemów.

  • 0

    154. ~Marek  2011-09-13 23:01:27  host: 77-254-242-83.adsl.inetia.pl

    Telefon słaby. Tani ale ... Głośnik potrafi trzeszczeć, słaba widocznosć w słońcu, niektóre funkcje mogą nie działać, brak możliwości ingerencji np w soft czy nawet motywy. Oprogramowanie zawsze szwankuje i to w każdej wersji. O update przez neta można zapomnieć. Lubi sięzaiesić. A soft? Odbierasz i od razu tel się blokuje. Dźwięk migawki - porażka - bez możliwości wyłączenia. Katalogowanie własnych plików - jedynie w marzeniach. Na koniec - serwis - tylną częścią ciałą do klienta (indywidualnego). Poza tym telefon super ;)

  • 0

    155. ~LAkMaciek  2011-10-04 15:35:14  host: 79.162.74.64

    fon mam około pół roku, nie sprawuje się za ciekawie, a mianowicie przekonwentowane filmiki-- zacinają(dźwięk nie nadąża za obrazem), gify-- zacina albo nieznany mu format, często gubi sygnał, a dziś padł mi panel dotykowy, jednym słowem ----nie polecam.

  • 0

    156. ~LakMaciek  2011-10-04 15:41:30  host: 79.162.74.64

    zapomniałem dodać o beznadziejności wi-fi, dwa metry od rutera (więc niema mowy o słabym sygnale)przeglądając necika fon zamula jak by miał problemy z wczytaniem stronki, natomiast gdy moc sygnału jest w połowie zakresu- nie łączy się wcale.(oczywiście mowa o niezabezpieczonych sieciach)

  • 0

    157. ~pumba  2011-12-28 01:03:10  host: c47-148.icpnet.pl

    bsze... ten telefon to koszmar, po miesiącu oddałem go na przechowanie szafce i wróciłem do se k800i. Nie potrafił zapamiętać włączonego t9, tak samo wyłączał mi co chwilę blokadę telefonu... aż dziw, że pin za każdym razem musiałem wpisać. Calusieńki mi trzeszczał, więc jak pisałem smsa, to normalnie orkiestra gra tralalala. Niektóre dźwięki bez możliwości wyłączenia (chociaż w necie jest filmik jak wyłączyć migawkę aparatu, ale w orange to nie działa ^^). Co by tu jeszcze dodać... a! aparat do 4 liter, chyba, że w pełnym słońcu i na jakimś stojaku, bo tak to lekki wstrząs i zdjęcie ugh (ale telefon nie jest do robienia zdjęć, więc to mu wybaczyłem). Tragicznie mała pamięć wewnętrzna. Dźwięk, może i ok gdyby nie fakt, że zrezygnowałem ze słuchania muzyki na tym "cacku" bo kabel w gniazdku latał jak głupi, co chwilę przerywało, a jakby się wejście rozwaliło, to i ładować by się nie dało. Przesyłanie komp-fon, fon-komp, hmmm... koszmar! Zacząłem się posługiwać swoim se - zgrywałem na niego i bluetooth na lg, bo szybciej. Wi-fi jak już złapało to działało nawet jakoś, jednak przeglądanie stron w wersji normalnej to... koszmar! Za to próba połączenia z internetem online to jest dopiero kosztowna przyjemność. No i ta możliwość własnego porządkowania plików... Podsumowując: jeśli lubisz kiedy pisanie smsów jest nieziemską przygodą i chcesz poświęcać na to całą lekcję albo całą podróż tramwajem, jeśli lubisz nie słyszeć co mówi do Ciebie druga osoba, chyba, że ustawisz głośność rozmowy na maksa, tak, że słyszą wszystko, wszyscy na około, to ten telefon jest dla Ciebie! 1/10

  • 0

    158. ~Kaja  2012-01-03 23:15:37  host: 89-75-36-187.dynamic.chello.pl

    Witam. Mam małe pytanie. Od roku mam już telefon i nie powiem, że nie jestem zadowolona. Jest kilka wad, ale da się przeżyć ;) Ostatnio telefon zaczął mi się sam odblokowywać, dzwonić do wszystkich i wysyłać sms-y. Czy ktoś wie czy można jakoś dodatkowo zablokować ekran? Jakimś kodem czy wzorem.. Lub chociaż założyć hasło na niektóre foldery. Z góry dziękuje ;) Pozdrawiam :)

  • 0

    159. ~luk  2012-01-06 14:27:49  host: host-213-5-212-44.wtvk.pl

    mam ten tel juz sporo czasu ale dopiero wczoraj znalazlem latarke z diody kolo aparatu hehe.ogolnie tel cienki..ale najwazniejsze funkcje sa wiec da sie uzywac.

  • 0

    160. ~lg  2012-01-28 18:34:16  host: 213-195-150-22.ip.netia.com.pl

    @157 Ty człowieku chyba inny telefon miałeś w ręce, lub wcale go nie widziałeś. Faktycznie chyba cegła K800i jest dla ciebie bardziej odpowiednia.

  • 0

    161. ~Internet przez WI-FI.  2012-02-17 15:02:45  host: ip-79-175-226-95.cable.smsnet.pl

    W każdym telefonie wi-fi trzeba ustawić na co ma łączyć, czy na router czy na internet w telefonie. Jeżeli ktoś tego nie ustawi, niech się nie dziwi że mu kasę zżera telefon, bo ciągnie z karty sim.

  • 0

    162. ~ciekawy  2012-02-17 17:13:37  host: host-89-231-206-175.dynamic.mm.pl

    ale wy zmienni nie wiadomo kto mówi prawdę jestem ciekawy jak głośno gra i czy zdjęcie robi aparat 5.0 z led flesh i autofocus powinno robić dobre prosze o szczere odpowiedzi zwłaszcza z graniem muzy

  • 0

    163. ~eM ;)  2012-03-29 17:14:58  host: aawq110.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie polecam tego telefonu poniewaz zeby w cos kliknac trzeba mocno stuknac , aparat taki sobie.I wogole jest taki gruby.

  • 0

    164. ~wero  2012-07-21 19:25:10  host: 94-40-21-162.tktelekom.pl

    Witam jak korzystac z navifona w tym tel? ciagle wys. mi sie zeby aktualizowac potem przchodzi es ze jest aktywna usługa i nic pozaty,m

  • 0

    165. ~Aga  2012-08-09 16:32:27  host: host-89-228-63-225.elk.mm.pl

    telefon mam od roku i jestem zadowolona, jak dla mnie największym minusem jest to ,że łatwo się sam odblokowuje.Co do karty microSD to najlepiej 2GB, jak miałam 4 to po zrobieniu zdjęcia wieszał się.

  • 0

    166. ~asiula  2013-05-30 23:19:54  host: acmw49.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Siemka :) Mam pytanie czy ktoś miał problemy z siecią w tym telefonie? Ostatnio w ogóle mi nie znajduje sieci, a mam sieć w orange. Proszę o opinię i pomoc.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-147-196-37.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet