LG GT500 - opinie
Telefony LG LG GT500 Opinie o LG GT500

LG GT500

w sumie: 119
  • 0

    1. ~jacko  2009-10-22 08:30:30  host: 91.209.141.13

    Podoba mi się design i to co charakterystyczne dla LG duży dotykowy ekran

  • 0

    2. ~hip  2009-10-31 14:05:02  host: aana189.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam go od 2 tyg. jak na razie rewelka. Bateria trzyma min 4 dni. PZR

  • 0

    3. ~Hipolit  2009-11-09 03:00:04  host: akr99.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Posiadam ten telefon, jest bardzo OK, ale: nie posiada rosnącej głośności dzwonków i nie odtwarza plików amr jako dzwonków. Ekran bardzo czuły, przydatny rysik spełnia zadanie, aparat przyzwoity, jakość dźwięku w słuchawkach i głośniku b.dobra. Mogłaby być lepsza bateria...

  • 0

    4. ~dwdavidos  2009-11-16 02:53:38  host: public-gprs50611.centertel.pl

    Przymierzam się do zakupu tego telefonu. Mam pytania do użytkowników: Jak sprawuje się GPS - jaki tam jest program; jak wygląda kwestia jego aktualizacji; czy np. w trakcie jazdy samochodem z działającym GPS można odebrać połączenie i rozmawiać w trakcie gdy GPS dalej będzie nas prowadził? Powiedzcie też jak jest z internetem - jak sprawuje się przeglądarka; czy to jest intranet, czy internet?

  • 0

    5. ~peters  2009-11-19 21:36:45  host: amd78.neoplus.adsl.tpnet.pl

    przed zakupem mialem wiele obaw mianowicie dotykowy wyswietlacz bez klawiatury no i firme...w salonie wygral z avila wygladem i posiadaniem wi-fi... po tygodniu uzytkowania musze stwierdzic ze wiele sie zmienilo po kilku latach w firmie LG obudowa nie trzeszczy nie ma luzow plastik wysokiej jakosci... wyglad to sprawa subiektywna... wyswietlacz reaguje rewelacyjnie nawet z naklejona folijka... pisanie nie sprawia duzych klopotow poza tym ze trzeba niestety patrzec na ekran (wiadomosc dla wprawionych "esemesiarzy":))...intuicyjne menu dobrze pomyslane...super wi-fi szybko sie laczy i nie zrywa polaczenia... gps - hmmm niestety nie ma za duzo programow na jave wiec albo pozostaje NaviExpert i oplaty za mapy alebo gorsze trekbuddy :/ to niestety na minus (odnoszac do WM lub Symbiana)... aparat - tu jestem bardzo krytyczny ale to nie dlatego ze jest zle tylko dlatego ze telefon nie powinien robic zdjec (kazdy robi to ZLE!!!) na tle komorek z aparatem jest bardzo wysoko... wrazenia ogolne - jezeli ktos nie ufa nokii nie chce resetowac czesto palma z WM chce sobie "podotykac" i tym sie kieruje to narazie chyba nie ma lepszej propozycji cooki avila corby (podobna polka cenowa) nie dorastaja nawet do porownan... pzdr

  • 0

    9. ~Medyk  2009-12-06 18:26:24  host: k012-174-48-80.flash-net.pl

    Do Upira-mapy pobiera się z serwisu NaviExperta więc za transfer danych i tak zapłacisz bo Ci op naliczy.Funkcję a-gps możesz wyłączyć ale będzie szukał dłużej sygnału satelity.Najlepsze wyjście to mieć jakiś pakiet internetowy i to duży żeby nie mieć obaw o rachunek

  • 0

    10. ~lemi  2009-12-06 19:44:48  host: 188.147.17.24.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    jak działa głośnik w tym telefonie? chodzi mi o rozmowę??

  • 0

    11. ~wq  2009-12-07 18:13:33  host: public-gprs40006.centertel.pl

    mam telefon od miesiaca i jestem bardzo zadowolona. wygrywa z nokia 6700, ktorej uzywam rownolegle. da sie pisac bez rysika, nie ma koniecznosci korzystania z gps. Licencja navi jest od ery na 3 miesiace, potem jest platna wg cennika. b. dobrze dziala radio, glosnik, mikrofon, ekran, interfejs tez jest b. intuicyjny, miejscami wygodniejszy niz w nokii (to tez zasluga duzego ekranu). telefon jest naprawde na poziomie.

  • 0

    12. ~;)  2009-12-12 19:09:05  host: 91-193-208-106.eimperium.pl

    jak się wycisza w tym tel. dźwięk w aparacie ? ;)

  • 0

    14. ~banks  2009-12-23 23:06:25  host: 80.51.9.69

    do PETERS (numer 5) - dlaczego telefon ma nie robic zdjęc? i czy nie przesadą jest pisanie ze kazdy robi je źle , sam używam lustrzanki na codzięń i nie uwazam ze kazdy robi zle zdjecia , wrecz przeciwnie , telefony robia coraz lepsze zdjecia ... idac twoim tokiem rozumowania to po co w tel. wi-fi? po co dyktafon? hmmm

  • 0

    15. ~K.  2009-12-25 22:10:05  host: fcr86.internetdsl.tpnet.pl

    PYTANIE. PROSZĘ O POMOC. Mam ten telefon od paru dni. Ale już pojawił się problem... Otóż przesłałam zdjecia ze starego telefonu (SE) na ten LG. Wszystko się zapisało na karcie pamieci telefonu. Na początku mi pokazywało wszystko cacy, ale pozniej już nie było tych zdjęć;/ a co najgorsze pamiec jest zapelniona jakby te zdjecia byly... jak podlaczam sie do komputera to tez ich nie widze... prosze o pomoc...

  • 0

    16. ~Oxy  2010-01-11 21:04:03  host: 195.116.88.2

    Możliwe, że pomoże format telefonu

  • 0

    17. ~Templariusz  2010-01-13 18:15:55  host: 212.160.172.70

    Właśnie zamówiłem ten telefon w BOK w Erze. Czekam na przesyłkę i podzielę się wrażeniami :)

  • 0

    18. ~;)  2010-01-14 19:16:56  host: 188.146.171.195.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    czy ten telefon odtwarza divix lub mp4??

  • 0

    19. ~xor  2010-01-19 11:48:52  host: agm186.internetdsl.tpnet.pl

    Pytanko odnośnie budzika. Z jakiegoś powodu nie chce rano dzwonić. Jeżeli ustawię godzinę alarmu wyprzedzając aktualną godzinę o np kilka minut, to zadzwoni bez problemu, bez względu na to czy tel jest włączony czy wyłączony. Natomiast jezeli ustawię sobie np na 6.00 rano dnia następnego to się skubaniec nie odzywa. Dodam ze telefon nie jest wyciszony, profil ma ustawiony na NORMALNY, dźwięk dzwonka jak najbardziej ustawiony, powtarzanie pn-pt. W zasadzie wszystko jak należy, tylko jakby z dnia na dzień "zapominało" mu się że ma zadzwonić... Spotkał się ktoś z czymś takim?

  • 0

    20. ~Jamnik aka Wombat  2010-01-20 12:38:21  host: 078088211220.walbrzych.vectranet.pl

    Będę chyba brał ten telefon przed feriami... Jest on wart polecenia?

  • 0

    21. ~korsarz  2010-01-20 13:57:27  host: ip-127-111.mofnet.gov.pl

    Odtwarza mp4 w 320x240.

  • 0

    22. ~botek  2010-01-23 20:15:58  host: 81.219.41.111

    Telefon jest ok ale, jest problem z wyłączeniem migawki.Czy da się ją jakoś wyłączyć???????????

  • 0

    23. ~iju  2010-01-23 22:58:56  host: host-81-190-38-31.szczecin.mm.pl

    mam ten telefon w erze od kilku dni. muszę powiedzieć że miałem obawy co do marki,(do tej pory k800).po odpaleniu fona bardzo się jednak zdziwiłem jakością jaką lg zaoferowało w tej cenie.nie oszukujmy się w tej kategorii cenowej klocki innych producentów są badziewne no oprócz może samsunga.tel wyprodukowany w korei ! nie w chinach,gdzie jakość nie ma nic wspólnego z ilością.pierwsza rzecz to dostęp do wszystkich funkcji tel bez karty sim!!!pełen dostęp łącznie z wysyłaniem plików przez bluta.konfiguracja fona jest prosta menu logiczne inie powinno sprawiać problemu nawet opornym użytkownikom,tel szybszy od k800.dżwięk migawki irytujący to fakt.kalkulator zabrakło procentów ,w galerii trochę bałagan,nie czyta divixów,przycisk blokady mógłby być w innym miejscu. śmieszą mnie wypowiedzi niektórych forumowiczów bo oczekują nie wiadomo czego.każdy telefon to jednak tylko namiastka aparatu,mp3,itp itd..dzwoni się z niego wybornie i do tego ma służyć polecam go dla normalnych ludzi...

  • 0

    24. ~darth  2010-01-26 09:42:35  host: host89251325.brewet.3s.pl

    Ja mam pytanie, czy w tym telefonie jest na pewno wi-fi? Era nie podaje tego w specyfikacji telefonu, dlatego chciałbym się upewnić

  • 2

    25. ~Templariusz  2010-01-27 12:49:45  host: staticline42025.toya.net.pl

    Telefon zamówiony 13.01 dotarł do mnie 15.01, co daje mi kolejny powód, aby chwalić ERE :) Ale przejdźmy do rzeczy :D Przed zakupem miałem obawy przed wyborem telefonu dotykowego, bowiem do tej pory używałem wyłącznie telefonów z klawiaturą. Jednak moje obawy znikły już po chwili korzystania z ELDŻIK'a :) Dotyk działa rewelacyjnie - precyzyjnie reaguje na każde dotknięcie - do tej pory ani razu nie użyłem wbudowanego rysika(no może raz z ciekawości). Ani trochę nie brakuje mi klawiatury ze starego telefonu. Numery wybiera się bardzo szybko za pomocą wirtualnej klawiatury. Tak samo pisanie sms'ów nie sprawia żadnej trudności - osobiście wolę jednak używać "standardowej" klawiatury niż QWERTY, która pojawia się po przekręceniu telefonu. Dobrym pomysłem było stworzenie drugiego pulpitu gdzie można umieścić trzy grupy kontaktów - w przypadku posiadania w spisie wielu numerów dostęp do tych najważniejszych jest bezproblemowy i bardzo szybki. Ogólnie podoba mi się to, że LG naprawdę przemyślał rozmieszczenie wszystkich elementów menu i skrótów tak, że wszystkie najpotrzebniejsze funkcje są pod ręką. Jeśli chodzi o odtwarzanie muzyki - cud miód :) Mój stary SE K770i nie umywa się pod tym względem. Muzyka jest głośna i i czysta. Nie wiem czy to zasługa technologii Dolby Mobile, ale na prawdę w tym dźwięku można się rozkoszować. Bardzo fajny jest też gadżet, który można dodać na pulpit i za jego pomocą mieć szybki dostęp do funkcji odtwarzania. Po testowaniu telefonu zaskoczyło mnie to, że telefon potrafi otwierać pliki PDF'a, EXCEL'a i WORD'a - zawsze to miły dodatek. Bateria podczas normalnego użytkowania wystarcza na pełne 3 dni. Co według mnie jest dobrym wynikiem biorąc pod uwagę tak duży wyświetlacz(nie korzystam z oszczędzania energii). Ogólnie telefon oceniam bardzo dobrze - nie testowałem jeszcze WiFi i GPS'a, ale gdy to zrobię na pewno dowiecie się jak się sprawują :) P.S. Bardzo fajnie ogląda się na nim filmy z YouTuBe :D

  • 0

    26. ~Jula  2010-02-03 17:22:03  host: aecx5.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Właśnie przymierzam się do kupna tego telefonu :) Mam nadzieję, że będzie to dobry wybór ;) do ~;) : mp4 odtwarza na pewno, nie wiem jak z divix.. :)

  • 0

    27. ~domin46  2010-02-06 18:45:08  host: 188.147.165.161.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    Nabyłem ten telefon ponad tydzień więc już coś o nim wiem. Wykonanie jest solidne a wyświetlacz ok. Telefon nie odpala divx-ów tylko mp4 w rozdzielczości 320x240 do tego w poziomie tnie boki. Filmy na you tub nie są odpalane bezpośrednio na stronie tylko odpala je jakiś player (dobrze że w ogule działąją ;)). Przeglądarka jaka jest zinstalowana to google która nie wyświetla wszystkich zdjęć na stronach. Zainstalowałem Opere mini 5 i problem znikł niestety Opera nie działa w poziomie. Kolejny problem to pamięć masowa. Dokupiłem 8gb i przy wgrywaniu filmu około 350 mb zrywa łączność i wyświetla brak karty pamięci. Z małymi plikami jest ok. Mam na szczęście adapter mirco sd i nie mam z tym bulu. Minus dla ery skąd ma telefom to brak foli ochronnej i płyty z oprogramowaniem. Pc Suite wziołem z tąd http://forum.instalki.pl/viewtopic.php?f=8&p=110157 bo na lg nie ma.GPS działa dostatecznie jak na telefon. Nawigacja jest od NaviExpert i jest przez pół roku za free. Płaci się tylko za przesyłanie danych. Mam pakiet 50mb za 5zł i do samej nawigacji wystarczyło by to chyba conajmniej pół roku. WiFi wykrywa bardzo ładnie lecz nie miałem okazji się połączyc z jakąś siecią ponieważ były zabezpieczone. Muzyki jeszcze dłużej nie słuchałem ze wzgłędu na kiczowate słuchawki. Szukam adaptera micro usb-3.5 mm i dopiero wtedy się wypowiem. Stosunek jakości od ceny jest ok. Ja kupując ten telefon myślałem że będe miał nokie 5800 w obudowi lg bez symbiana. Pomyliłem się ale i tak jest ok.

  • -1

    28. ~lilo  2010-02-11 17:18:57  host: gl36-8.master.pl

    pytanka: 1. Jak się ma na nim internet? 2. czy smsy da się pisać pod ławką nie patrząc na ekran? 3. Czy flesh jest niczym światło jak z jarzeniu/ówek z prosektorium co to potem nic na zdjęciu nie widać? 4. Obudowa trzeszczy jak drewniane huśtawki? 5. Jakość muzy z mp3 Mimo tego czego można się sugerować pytam całkiem serio i z góry dziękuję za odpowiedź :) Przez jakie u pisze się jarzeni_wka a propos?

  • 0

    29. ~wyslik  2010-02-11 21:48:30  host: srv9.hosting24.com

    całkiem fajny ten telefon, bateria i aparat wystarczające ... no i cena ok

  • 0

    30. ~  2010-02-13 09:20:08  host: gsn58.internetdsl.tpnet.pl

    a niech ktos napisze jakie zdjecia wychodza?

  • 0

    31. ~MATIS  2010-02-13 12:24:23  host: d108-22.icpnet.pl

    Mam ten telefon juz z miesiąc i jak narazie wszystko fajnie cyka bateria trzyma 4 dni, WIFI bez problemowo się łączy, GPS (w trybie samodzielnym) TrekBuddy spokojnie daje radę (nawet szybko się odnajduje, choć trochę trwa zanim ustali dokładną pozycję - ale to zależy od pogody a ostatnio ładnie nie było) co do naviexperta nie testowałem (szkoda kasy) może z czasem, karta 4GB też śmiga ładnie (nie muli telefonika), jedyne, co mnie irytuje to fakt, że przy dłuższym korzystaniu z netu lubi się zwiesić przeglądarka (standardowa), bo opera daje sobie radę. Co do filmików przerabiam przez JETAUDIO i nawet pliki po 500MB spokojnie się wbijają na kartę. Co do muzyki odtwarzacz daje radę ale słuchawki to koszmar (kto to wymotał) . Gdzieś na sieci znalazłem kod dostępu do funkcji telefonu więc jak ktoś chce się pobawić ustawieniami to proszę - 3845#*500# (GT 500) - 3845#*505# (GT 505).

  • 0

    32. ~loly  2010-02-13 18:08:43  host: dcj181.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam przymierzam sie do kupna telefonu i mam proste pytanie. czy warto? avila tez jest dobra i tansza ale ten wifi jest naprawde kuszacy prosze o szybka odpowiedz

  • 0

    33.  2010-02-16 21:36:43

    pojemność baterii to 1000mAh więc mało!!! za mało!!! a poza tym i brakiem systemu operacyjnego np. Androida to świetny, nowoczesny i dobrze wykonany telefon. Nareszcie w tanim telu jest wi-fi

  • 0

    34. ~Artur  2010-02-20 12:49:15  host: adq53.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak telefon sprawuje się z kartą 8GB ?

  • 0

    35. ~leczo  2010-02-20 23:49:20  host: ddk71.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Polecam telefon jest naprawde świetny tylko nie polecam sie bawic menu serwisowym...Juz nie mam google maps i navi experta zato wgralem WeTravel i jest świetny. Pozdrawiam

  • 0

    36. ~Kupywać ??  2010-02-21 08:03:32  host: adrp188.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie chce kupić ten telefon i niewiem czy warto. Teraz mam sonyericsson k800i Jak myślicie zmieniać czy nie??

  • 0

    37. ~ja  2010-02-21 13:04:50  host: 195.11.60.5

    Po 3 tygodniach noszenia w kieszeni pękł wyświetlacz. Reklamacja odrzucona. Wychodzi że obudowa nie jest wystarczająco sztywna aby zabezpieczyć wnętrzności. Jeśli prowadzisz aktywny tryb życia to ten telefon NIE jest dla ciebie.

  • 0

    38. ~joanna  2010-02-23 11:42:47  host: dti77.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam zastanawiam się nad kupnem tego telefonu w erze, i w sumie jedyne co mnie zastanawia to jakość grafiki, a raczej ilość kolorów, w tym LG są tylko 262 tys. a np. w Nokii 5800 aż 16 milionów czy jest to bardzo uciążliwe i czy różnica jest bardzo widoczna? Z góry dzięki za odpowiedź :)

  • 0

    39. ~Siwy  2010-02-24 15:45:12  host: static-87-105-212-69.ssp.dialog.net.pl

    Siema Wszystkim mam pytanko bo chce kupić ten telefon ale nie wiem czy sie opłaca wgl ? Pisać wszystko na temat telefonu

  • 0

    40. ~DawidTychy  2010-02-24 19:56:51  host: 225.nat.rev.ndi.net.pl

    Ja mam takie dziwne pytanie, czy można użyć diody jako latarki??

  • 0

    41. ~Marek  2010-02-24 21:01:06  host: bec181.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam to cudo dwa tygodnie i jestem zadowolony. Bateria trzyma mi cztery dni(całkiem przyzwoicie) i właśnie sprawdzałem dzisiaj nawigację. Jest super. W czasie odbierania połączenia nawigacja nie działa. Po rozłączeniu połączenia jest dalej bez przerywania. Prowadzi bardzo dobrze i przeliczenie trasy po zjechaniu z niej jest też bardzo szybko. Już sprawdzałem, że jadąc za granicę można sobie wykupić pakiet za grosze i mieć całą europę w zasięgu ręki. Telefon jest bardzo prostu w użytkowaniu i nie trzeba mi rysika, tylko raz był wyjęty aby zobaczyć jak wygląda:D Miałem pewne obawy, czy dobrze robię biorąc LG? Ale jak na razie się nie zawiodłem. Telefon jest ładny i funkcjonalny. Pozdrawiam

  • 0

    42. ~err  2010-02-27 14:01:01  host: apn-77-112-157-201.dynamic.gprs.plus.pl

    wifi dziala bez zarzutow

  • 0

    43. ~Użytkownik LG GT500  2010-03-04 19:54:49  host: bxk20.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Użytkownikiem tego telefonu jestem dwa miesiące.I niestety już dwa razy oddałam go na gwarancję:( Za pierwszym razem wyłączał się co parę minut, a za drugim wyświetlacz dotykowy fiksował (np.dusząc 5 wyskakiwało mi 2)! Ja raczej bym odradzała tego LG'ka ale może mi się taki trafił.

  • 0

    44. ~adam10456  2010-03-04 21:24:08  host: 193-34-1-1.chelmnet.pl

    właśnie zamierzam kupic ten telefon w teori powinien być świietny ale zobacze

  • 0

    45. ~LGGT500-new  2010-03-09 07:25:53  host: ikq190.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon OK - zdjęcia jak na komórkę są super. Nawet we wnętrzach - tylko trzeba ręcznie ustawić ostrośc na 3 lub 1 m. Szkoda że nie widac możliwości właczenia diody jako latarki i trzeba używac programu Torch A ten tryb testowy własnie próbowałem i nic to nie daje sensownego, wiec pewnie szkoda się bawić bo jeszcze można popsuć. Co do słuchawek to do innych marek telefonów są takie przejściowki z gniazda firmowego na mini jack i można wtedy podłączyć dowolne słuchawki. A jak nie to trzeba albo kupic wtyk i sobie zrobić, albo przerobić zestaw dostarczany z telefonem

  • 0

    46. ~arczi  2010-03-10 10:54:54  host: 212.160.172.70

    telefon bardzo przyjemny, porządnie wykonany oraz to co najważniejsze, bardzo dobra jakość rozmowy:) polecam

  • 0

    47. ~In72Ka  2010-03-11 08:31:18  host: aavf46.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie polecam. Telefon LG GT 500 to kicz nad kicze. Nawigacja nie działa, wykupiłam abonament, zapłaciłam i godzinami czekam na wgranie się nawigacji - nic nie działa. Ściągnęłam program do komputera, który miał ułatwić połączenie komórki z komputerem - niestety - programu ściągniętego ze strony LG nie da się rozpakować pod żadnym systemem (Vista, XP, Win7) Jedyne co można zrobić z LG GT500 to puszczać kaczki po stawie.

  • 0

    48. ~szymek  2010-03-13 11:10:13  host: adqw231.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam problem tym fonem;/ ściągnąłem sobie grę na rozdzielczość 240x400 i gdy grę instaluje wyskakuje okienko z pytaniem o pobranie i zainstalowanie zawartości, mówię: co jest ku*wa przecież to zawartość już ściągnąłem:P przecież wiadomo że to się łączy z netem dlatego nie wyraziłem zgody i gra się nie zainstalowała. Gdy natomiast wróciłem do tej opcji pobrało jakąś wtyczkę i gra chodziła jednak na koncie ubyło mi ok. 5zł Co zrobić czy to jest jakaś blokada antypiracka czy co? doradźcie;] P.S pobierałem z 2 źródeł ten sam problem :)

  • 0

    49.  2010-03-14 14:39:26

    hej mam pytanie czy w tym tel istnieje możliwość ustawienia hasła na dostęp do wiadomości i innych?

  • 0

    50. ~s1misza  2010-03-15 15:21:25  host: ip-93-179-208-182.ssnet.pl

    Pare dni temu kupiłem tego fona w Erze. Jak na razie to wszystko jest OK. Wi-Fi działa bez zarzutów, tak samo GPS. Co do słuchawek to faktycznie pozostawiają wiele do życzenia, ale nie można miec wszystkiego ;) Ekran dotykowy działa z bardzo dużą dokładnością. Obawiałem się przed zakupem LG ale... :) Osobiście polecam w tej cenie ten telefon. Gdyby pisało na nim NOKIA kosztował by o wiele więcej. Pozdro.

  • 0

    51. ~drs  2010-03-20 21:11:27  host: skynet-94-141-149-17.koronowo.com.pl

    rowniez moge go polecic, w erze daja 50 mb wiec do a-gps wystraczy spokojnie :) cala reszta tez bez zarzutu polecam

  • 0

    52. ~Hugo BOS  2010-03-23 17:00:54  host: public25687.xdsl.centertel.pl

    według was jest spoko. kupie ciut śmigany. jak nie zapomne podziele się wrażeniami:p

  • 0

    53. ~vinnie  2010-03-24 16:53:25  host: 89.174.250.211

    @~In72Ka Sorry koleżanko, ale za chiny ludowe nie chce mi się wierzyć. U mnie w Puccinim nawigacja chodzi jak złoto, LG PC Suite działa pod Vista x64, jak i Win7 x64 oraz XP x86. Dziwne, nie? :) A kaczek nie puszczałem jeszcze. Staw był zamarznięty u mnie pod blokiem. Pzdr.

  • 0

    55. ~dawid  2010-03-31 19:46:32  host: tntom.chr26.1000lecie.pl

    da sie wyłączyc agps lacznosc gps samodzielny

  • 0

    57. ~;)  2010-04-04 19:43:02  host: 62.152.157.238.dsl.dynamic.eranet.pl

    Posiadam telefonik jakies 4 miesiace i jest naprawde super

  • 0

    58. ~eho  2010-04-13 19:20:22  host: playnet.com.pl

    Jak szybko łączy się z gps? Jak wam działają wgrywane nawigacje?

  • 0

    59. ~Paweł  2010-04-15 17:00:34  host: static13.kutno67.tnp.pl

    Z czystym sumieniem mogę Wam polecić GT500. Moim zdanie to bardzo udany model LG. Mam go od tygodnia i jestem bardzo zadowolony. Bardzo dobra jakość rozmów, dobra bateria, zasięg. Rozsądne menu. Bardzo dobry aparat foto z mnóstwem opcji i funkcji edycyjnych. WiFi, blutooth, GPS dopełniają dobrego wrażenia, a cena rewelacyjna. Wziąłem go Erze z abonamentem 55zł w tym 50MB danych. Brakuje mi tylko narastających dzwonków i klawiatura w trybie pisania SMSów mogłaby być większa np. jak Avilli. Polecam.

  • 0

    60. ~telik  2010-04-16 21:37:38  host: j252-35.md4.pl

    telefon tragiczny Nawigacja porażka, zaleta dobre szybkie meni, wi-fi działa super, grafika tragedia zmieniam na Nokie 5530

  • 0

    62. ~damgt  2010-04-22 19:07:59  host: 188.146.124.68.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    telefon super! a w erze jest za 1zł w abonamencie 55 zł i z 50 mb internetem. full wypas :D

  • 0

    63. ~Kamil ;]  2010-04-24 12:24:17  host: ewy149.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon mam od 22 kwietnia 2010 roku smiga ladnie nie tnie sie z karta 4. mam jeden problem z bluetooth przerywa mi ;( ale da sie przezyc polecam ten telefon :) co do blue-tooth jakby ktos wiedzial co jest to piszcie na gg 12129957 dodam jeszcze ze ten bluetooth przerywa tak ze nie przesyla sie, aby kontynuowac musze wylaczyc i wlaczyc telefon i przesyla sie dalej...

  • 0

    64. ~Mati  2010-04-25 15:33:17  host: asb23.neoplus.adsl.tpnet.pl

    POlecam fonik fajny duzy przejrzysty wyswietlacz,aparat ladny muzyka gra glosno wifi smiga a gps nie sprawdzalem bo mi nie jest potrzebny

  • 0

    65. ~Tina  2010-04-25 16:18:48  host: 77-253-250-32.adsl.inetia.pl

    Telefon jest super.Polecam go dla osob , ktore lubia "pobawic sie" aparatem i odtwarzaczem mp3. Mam go od 2 miesiecy i jest z nim wszystko okay. Bateria trzyma minimum 4 dni przy dosc duzym uzytkowaniu, telefon nie zacina sie , chodzi bardzo plynnie robi wysokiej jakosci zdjecia i bardzoo glosno odtwarza muzyke .Jest bardzo czuly na dotyk.Telefon ma bardzo duzo + . Jest warty poleccenia ;)Pozdrawiam

  • 0

    66. ~  2010-05-03 20:32:14  host: f96-044.opera-mini.net

    Moze kto podpowie-dlaczego nie można ustawić na tapete plikow flash(czy to tylko problem mojego fona?).dzieki

  • 0

    67. ~ADI  2010-05-05 14:09:30  host: ewu8.neoplus.adsl.tpnet.pl

    SPRAWDZCIE W SWOICH LG GT 500 LEWY DOLNY RÓG WYŚWIETLACZA ODKLEJA SIE.U MNIE I KOLEZANKI TAK JEST POSZŁY DO SERWISU.POZA TYM TELEFON JEST OK.

  • 0

    68. ~dsa  2010-05-20 18:53:45  host: 213.25.113.247.meganet.net.pl

    nie wiedziałem który kupić awille czy GT500 zdecydowałem się na GT500 awilla jest tylko lepsza w wyglądzie'

  • 0

    69. ~Monika  2010-05-20 20:36:09  host: h-79-199.belchatow.msk.pl

    Może ktos z was wie, jak przełączyć funkcję, żeby telefon w GPSie nie łaczył sie z naviexpert tylko tak za darmo? ;d bo ja nie umiem tego zrobić ;P

  • 0

    70. ~rysiek  2010-05-22 12:01:39  host: 188.146.60.57.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    mam pytanko mozna wgrac do niego nawigacje garmin

  • 0

    71. ~bloblo  2010-06-08 09:45:10  host: guf58.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefon, mój brat ma samsunga monte, oba robią takie same zdjęcia i też mają problem w pomieszczeniach, monte ma 2mpx. wifi w monte działa na 1 kreskę (przez 2 pokoje) a na gt500 nie widzi sieci, trzeba 2 kroki zrobić, coś tu jest nie tak, menu spoko, ale monte ma bardziej przyjemne przesuwanie, animacje itp, a co do wyświetlacza to nawet bez folii gt500 jest ciężki w obsłudze w porownaniu do monte który ma wyświetlacz pojemnościowy - bez porównania moi drodzy, z bratem gramy powiedzmy 4h w jakąś grę i mi bateria trzyma 2-3 dni (+wifi + gps) razem korzystamy z navi do szkoły (59km) LG gubi satelity i ucina komendy głosowe. w monte bateria 4 dni przy intensywnym używaniu (na pewno brat gra więcej). a poza tym też mam problemy z alarmem rano. wystawiam go na aukcji i albo kupię Monte albo dołożę do Galaxy.

  • 0

    72. ~Matik  2010-06-08 18:41:37  host: 178-36-12-33.adsl.inetia.pl

    BARDZO WAZNE PYTANIE do osob majacych juz telefon jakis czas. Czy nie ma problemow typu samo wylaczanie sie telefonu??? Mam LG KF600 i za kazdym razem gdy wejde np w multimedia lub wlacze gre to bateria z 3 kresek spada do 0 i telefon sie wylacza. Jest to bardzo uciazliwe. Jakby mial problemy z odczytem stanu bateri. Prosze o odpowiedz na to pytanie:)

  • 0

    73. ~ja  2010-06-29 15:10:55  host: pluton.pwpw.pl

    do luftu wyświetlacz daje się skalibrować tylko na moment a potem robi co chce nie da rady na nim pisać. dno

  • 0

    74.  2010-07-10 11:46:59

    @ Matlik- nie ma problemu z restartem telefonu- soft działa całkiem sprawnie- niestety wskaźnik baterii dalej 3 stopiowy ale w porównaniu do KT 520 jest on bardziej odpowiadający rzeczywistości

  • 0

    75. ~Marcin  2010-07-15 03:34:26  host: t23-06.opera-mini.net

    Moim zdaniem telefon nie jest wart nawet 1zl. Byc moze wydaje sie fajny, stylowy i to wifi, ale po 2-3 miesiacach bedziecie klnac na jego bardzo (wierzcie mi, naprawde bardzo!) niedopracowany soft. bardzo szczerze i swiadomie odradzam zakup tego telefonu!

  • 0

    76. ~etiud  2010-08-04 22:17:37  host: 195-248-88-114.ip.shentel.pl

    Mam ten telefon jakies 4 miesiące i ogolnie jestem bardzo zadowolny mimo tego ze nie byle przekonany ani do dotykowego ekranu ani do marki LG. Telefon sie nie wiesza, chodzi szybko i sprawnie. Internet działa stosunkowo szybko (era) . Jedyna wada jest to, że zaczęła mi sie odklejac szybka od ekrany (tak jak wspomniane wczesniej) w lewym dolnym rogu. Jutro dzwonie na serwis. Poza tym BARDZO polecam! P.S. telefon laduje srednio co trzy dni a gadam dosyc duzo - telefon słuzbowy.

  • 0

    77. ~7689hcdkui-  2010-08-19 12:33:37  host: h233124.net.pulawy.pl

    witam :) czy posiada ten tel. wirtualną klawiaturę qwerty?

  • 0

    78. ~Skraba  2010-08-22 19:17:38  host: 62.152.141.88.dsl.dynamic.eranet.pl

    Telefon mam od grudnia i nie polecam nikomu tego telefon sie wiesza wylacza sie ekran nie reaguje na dotyk a do tego odkleja sie wyswitlacz sam od siebie a dzisiaj jak pech chcial peknal wyswietlacz mi wylal sie a co gorsze pekl on w srodku no poprosty smiechu warte wiec do wszystkich ktorzy chce to kupic odradzam

  • 0

    79. ~Stiv  2010-08-25 00:32:06  host: gmd182.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon mam już jakieś 3 m-ce, jak ktoś szuka dotykowego fona, z Wi-Fi i jakąś nawigacją za mala kasę, to dobry wybór. Do czego można się przyczepić, to mimo wszytsko kopoty z uruchomieniem jedynej darmowej Nawigcji na JAVA - Trekbuddy. Menu i obsuga proste jak budowa cepa ;) obecnie zmieniam jednak na Samsung Galaxy S :) ps. Ma wirtualną qwerty która dziala znakomicie :)

  • 0

    80. ~walerie  2010-08-25 22:20:37  host: 83.238.5.206

    mam takie pytanie: czy na telefonie, w zależności od "dbania o niego" łatwo powstają rysy?

  • 0

    81. ~misiek  2010-09-10 19:30:53  host: cl-02.jkns.pl

    TELEFON PORAŻKA!!! Mam go od Kwietnia i mimo 10 kalibracji ekran nie działa poprawnie na dotyk myślałem że będzie lepszy ale niestety przejechałem się na firmie LG i nigdy w życiu tego badziewia nie kupie!!!!

  • 0

    82. ~maja123  2010-09-14 19:57:42  host: 87.204.177.211

    Nie polecam -badziewie !katastrofalna jakość video filmów !3 miesiące firma LG nie potrafi tego skutecznie naprawić twierdząc , że jest wszystko ok!przeprogramowuje, wymienia płytę główną i nadal jest fatalna jakość ! nie polecam ! Już nigdy więcej produktów LG !

  • 0

    83. ~weraaaaaaa.  2010-09-26 10:11:34  host: 77-253-133-102.adsl.inetia.pl

    Mam pytanie do posiadaczy tego telefonu:) Jestem zainteresowana kupnem tego telefonu, ale mam jedno pytanie: CZY TEN LG MA KLAWIATURĘ QWERTY ? Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam! :)

  • 0

    84. ~Ruma  2010-09-27 10:38:40  host: cmk158.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon mam od czerwca i jakoś problemów z dotykiem NIGDY nie miałem. Kalibrowałem jedynie w czerwcu z rysikiem w reku i mam co do milimetra. Qwerta wyśmienita; aparat dobry w dzień bez flasha, w nocy jednak jest o wiele gorzej przez algorytmy panów z LG. Wysłałem listę ulepszeń, które będą potrzebne i powinniśmy się doczekać może w grudniu małej darmowej aktualizacji ... Telefon jako do pisania SMS, długich rozmów, słuchania muzyki (bardziej mi odpowiadają słuchawki), grania w mało ambitne gry, taki mały kombajn z LG tylko wielki ogromny minus - brak systemu.

  • 0

    85. ~  2010-09-30 09:57:36  host: 222.zbuk.net

    Potwierdzam problemy z kalibracją ekranu , naciskając np. 9 wskakuje 3 itp.,swego czasu nie można go było odblokować na ekranie. traci połączenie ze słuchawką Bluetooth i trzeba co jakiś czas odnawiać.Telefon mam od grudnia 2009,obecnie w serwisie.

  • 0

    86. ~ania  2010-10-02 20:46:50  host: 178-36-58-62.adsl.inetia.pl

    mam pytanie: mam ten telefon juz miesiąc i musze wiedziec czy obsługuje karty pamięci micro sdhc. na jednych stronach piszą ze obsługuje a na innych ze nie.

  • 0

    87. ~tommi  2010-10-10 00:34:03  host: dha89.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam właśnie zamówiłem w Erze LG GT 500 za 1zł i za kilka dni ma mi kurier przysłać!!! Mam nadzieje że nie będę żałował!!! Mam pytanko jak się w tym fonie blokuje dostęp do różnych sieci internetu żeby nie płacić bo będę miał go w abonamencie i nie chcę żeby mi duża faktura przychodziła???? I Jeszcze jedno mam pytanko pracuje fizycznie czy mam go brać do roboty czy nie by się nie zepsuł???

  • 0

    88. ~tomaszek  2010-10-17 21:04:33  host: ayl34.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanko jak ustawić rodzielczośc aparatu by bardzo dobre zdjecia wychodziły

  • 0

    89. ~kasia  2010-10-25 11:23:01  host: host-87-99-9-39.lanet.net.pl

    a jak jest z simlockiem w erze? bo ponoć jest fabrycznie ściągnięty, a dużo osób pisze, że nie ma ściągniętego..

  • 0

    90. ~wisler  2010-11-04 11:01:02  host: m102.class144.petrotel.pl

    Telefon posiadam od stycznia. Posiada wiele super funkcji, z których korzystałem często, np. wifi, ale potwierdzam problem z panelem dotykowym. Telefon już 3 razy był w serwisie i za każdym razem wymieniano właśnie panel. Po zapoznaniu się z innymi opiniami, domyślam się, że to może być to wada fabryczna telefonu lub tej serii produkcyjnej, z której pochodzi mój telefon. I przez to właśnie tego telefonu nie polecam nikomu.

  • 0

    91. ~gagatek00  2010-11-11 13:26:03  host: 91.150.139.29.internetia.net.pl

    co to jest ten EDGE ???? xD dopiero co kupilem kome

  • 0

    92. ~damianon14  2010-11-16 22:14:08  host: 213-199-193-4.tktelekom.pl

    Witam mam mały problem z GT 500.. Mianowicie gdy słucham w odtwarzaczu różnego rodzaju setów z imprez które trwają po kilka godzin nie da się przewijać na pasku dotykowym.. w innych tel gdzie wskaże na pasek przewijania tam się przewinie a u mnie się nie da;/ Macie podobny problem?

  • 0

    93. ~KAROL  2010-11-21 11:03:55  host: public72852.xdsl.centertel.pl

    JAK JEST Z TA BEZPLATNA NAWIGACJA?DZIALA DOBRZE?CO TO JEST TORCH A?

  • 0

    94. ~tomasz  2010-11-24 00:57:09  host: dbq56.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon już miesiąc puki co jest super ekran dotykowy działa elegancko nic się nie zacina!!!! Zdjecia wychodzą super!!!! Tylko jak dostałem emmsem zdjecia to dostałem małe zdjęcia jak powiększyłem to nie wyraźne zdjęcie może to wina nadawcy!!! Bateria mogła by trzymać dłużej trzyma mi 4 dni jak nie słucham muzy i radia ale takie są nowoczesne telefony!!!! Tylko mam kłopot wfi łapie mi sieć łącze się co nie trzeba kodu wpisywać ale się nie można połączyć!! Wie kto jak się można z netem przez wfi połączyć???

  • 0

    95. ~użytkownik  2010-11-26 20:19:08  host: aecm18.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam telefon od 4.2010 i pomimo że lubię telefony firmy LG jak i sieć ERA to ten egzemplarz który posiadam właśnie reklamuję drugi raz co się równa wymiana na nowy. Na początku po 3 miesiącach zepsuła się jakaś "taśma" w efekcie czego nie działały zewnętrzne przyciski. Jak dawała zablokuj telefon to rozgłaśniał się telefon, jak ściszałem to włączał się aparat. Tragedia. A teraz całkiem bez powodu nie czyta żadnych kart sim. Wysłałem sms'a położyłem tel na biurku i zaczął pipczeć... na ekranie pojawił się komunikat włóż kartę sim. Sprawdziłem kartę sim na innych tel i działa bez zarzutu.... natomiast GT500 nie czyta żadnych innych kart sim i mojej porażka. I kolejna usterka, która zaczęła się pojawiać to podłączenie słuchawek, które ewidentnie nie styka jak należy i momentami muzyka zamiast lecieć ze słuchawek to gra z głośnika... choć lubię firmę nie polecam tego telefonu.

  • 0

    96. ~tzzz  2010-12-04 20:24:27  host: 178235018255.gliwice.vectranet.pl

    nie działa mi w tym g... net wie moze ktos co jest grane?:)

  • 0

    97. ~  2010-12-07 08:57:57  host: dzr202.internetdsl.tpnet.pl

    czy w tym telefonie aparatem przednim do videokonferencji mozna robić zdjęcia lub nagrywac?

  • 0

    98. ~ew  2010-12-12 22:42:19  host: 80.50.228.190

    bede miala ten telefon ale zapomnialam spytac czy on ma rysik wbudowany??i czy ma jakas karte pamieci na start?? odpiszcie

  • 0

    99. ~asoa  2010-12-18 11:14:07  host: nat-tor2-82.aster.pl

    Mam pytanie, bardzo prosze o odpowiedź czy ten telefon NAGRYWA FILMY BEZ DŹWIĘKU????

  • 0

    100. ~Medyk  2010-12-27 21:04:38  host: 88-199-232-222.tktelekom.pl

    Telefon posiadam od 7.12.2009 Wbrew temu co piszą w specyfikacji obsługi kart pamięci to ten telefon ma kłopot z obsługą kart 8GB a już na pewno mój egzemplarz Na 4GB śmiga aż miło a 8GB co jakiś czas przestaje widzieć i muszę kopiować całą zawartość i wgrywać jeszcze raz o formatowaniu w telefonie lepiej zapomnieć bo takiej pojemności nie chce sformatować i go zamula.Z wyświetlaczem nie mam problemu bateria trzyma 4-5dni przy normalnym użytkowanie nie mam problemów z nawigacja czy innymi aplikacjami. Do ~ew ma rysik sprytnie schowany i raczej nie sposób go zgubić choć dla chcącego nic trudnego karty pamięci nie ma przynajmniej w erze.Zdjęcia da się robić aparatem z przodu.Mogę z czystym sumieniem polecić ten telefon

  • 0

    101. ~lg  2010-12-28 01:15:27  host: staticline10753.toya.net.pl

    ja mam ten tel od niedawna dostałam go od pracodawcy miałam pewna pule do wyboru i wybrałam jego bo miał najlepsze parametry nie jestem zadowolona.tani chinski czy tam koreanski plastikowy telefon.nie wiem za co ludzie płacili tyle kasy np przy abonamentach?ekran nie jest wcale czuły i po 1 mc odkleja sie ekran.moze ja mam takiego pecha ale jak d;a mnie LG niech produkuje dalej lodówki

  • 0

    102. ~pucinni  2011-01-02 20:52:35  host: dns1.a-plus.net.pl

    Mam ten telefon już 6 miesięcy i jak dotąd 0problemów tylko bateria mogłaby być mocniejsza a poza tym tele jest super wiele przydatnych funkcji aparat całkiem niezły wi-fi działa super. Polecam!

  • 0

    103. ~Miłosz  2011-01-04 18:07:45  host: ip-83-2-211-15.static.xcore.pl

    Mam pytanie czy ten lg ma videogety?

  • 0

    104. ~Yoorek  2011-01-23 21:22:58  host: 89-74-35-64.dynamic.chello.pl

    po 9 miesiącach przestał działać ekran dotykowy, poza tym przy robieniu zdjęć zapisywanych na kartę pamięci często wyskakuje error

  • 0

    105. ~adam250  2011-01-25 10:06:41  host: ip40-exatel-tychy.telexispl.com

    nie polecam tego telefonu, miałęm problem z wyswietlaczem : naciskałem 1 a on mi 8 pokazuje ja 8 a on 6 i tak dalej. Kalibracja pomagała na dwa dni. problem pojawił sie gdy musiałem wbić pin i nie byłem w stanie.

  • 0

    106. ~Michał  2011-01-27 20:47:05  host: acmr140.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ma 12 widgetów.

  • 0

    107. ~lipi  2011-02-21 16:49:53  host: efg250.internetdsl.tpnet.pl

    polecam w 100%ten fon ja go używam od lipca jestem bardzo zadowolony bateria sie spisuje bardzo dobrze godny polecenia

  • 0

    108. ~bartmikus  2011-03-03 13:53:09  host: w88.skanska.pl

    Witam, Używam telefonu od ponad roku. Bardzo dobrze się sprawuje. Bardzo intuicyjny. Bateria trzyma ok 3 dni przy normalnym użytkowaniu. Wifi działa super, łączy się bezproblemu z sieciami. Obsługa e-maila dodatkowym plusem. Polecam

  • 0

    109. ~nieważne  2011-03-29 17:23:21  host: user-46-112-172-73.play-internet.pl

    Kupiłem telefon jakies 2 tygodnie temu. Jest on bardzo fajny, bateria min.3 dni. Wyswietlacz duży i funkcjonalny. Telefon na ogól dobry. Jednak mam problem z inetrnetem, niemoge odbierac MMS przez to. Może ktos [zna,wie] jakis kod, albo zeby to odblokować? Prosze o pomoc.

  • 0

    110. ~seboc  2011-04-02 21:01:43  host: 87-205-179-194.adsl.inetia.pl

    Polubiłem ten telefon, jakiś taki jest intuicyjny i przyjemny w obsłudze. Mam nowszy z androidem, też bardzo fajny, ale bardziej przypomina komputer niż telefon. Fajny jest soft w kompie do obsługi telefonu i połączenia z netem. S.

  • 0

    111.  2011-04-13 13:30:11

    mam LG GT500 nie działa internet co mam zrobić żeby działał. gdy włączam internet to włącza mi się wi-fi które nie ma sieci i dlatego nie wchodzi

  • 0

    112. ~gonzi  2011-04-14 20:53:41  host: 178-37-26-190.adsl.inetia.pl

    po 5 miesiącach rozkalibrował mi się ekran, a jego ponownej kalibracja udaje się po kilku próbach, a potem ni z tego ni z owego działa poprawnie, ostatnio nie mogłem wprowadzić pinu bo klawisz ok był poza ekranem mimo ze sie na nim pokazywał, w sumie nie polecam :(

  • 0

    113. ~grunt  2011-06-17 13:18:08  host: adrt50.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Po roku czasu ekran dotykowy zaczol szalec raz dziala raz nie, kalibracja nic nie daje a objawy sa takie jakby byl na maxa rozkalibrowany ;/

  • 0

    114. ~tequilla  2011-08-03 13:27:52  host: ikm34.internetdsl.tpnet.pl

    wpisz nr 3845#*500# wejdź w Device test, potem Touch Calibration. Wykonaj kalibracje (tutaj powinna pójść) i będzie git. :)

  • 0

    115. ~zdzisiu  2011-12-02 16:21:38  host: bmu16.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy wie ktoś jak usunąć zawieszonego smsa z folderu nadawane? Próbowałem wszystkiego, pokazuje ze sms cały czas się wysyła, ale nie "idzie" próbowałem anulować- nic, próbowałem usunąć- nie da się zaznaczyć by usunąć ;| próbowałem przywrócić ustawienia fabryczne- dalej wisi. Gdyby ktoś miał pomysł co zrobić to bardzo chętnie poczytam ;)

  • 0

    116. ~lg gt500  2011-12-17 19:06:36  host: abjg13.neoplus.adsl.tpnet.pl

    posiadam lg gt500 i nokie 5230 oba mam od 2 lat bardzo polecam

  • 0

    117. ~tstar  2011-12-22 17:03:33  host: 81-219-86-193.adsl.inetia.pl

    Co pół roku telefon jest oddawany do naprawy z uwagi na awarie ekranu dotykowego To już trzecia naprawa. telefon wadliwy, pomimo fajnych rozwiązań technicznych i rysika

  • 0

    118. ~edi  2012-01-13 20:03:49  host: host-89-200-231-241.leon.com.pl

    mam ten sam problem z zawieszonym sms-em w folderze nadawane - jak go usunąć?

  • 0

    119. ~Loczek111  2012-02-01 16:32:41  host: evo57.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak naprawić wi-fi i neta bo mi się tak samo robi jak użytkownikowi lukas1234567890

  • 0

    120. ~meggi  2012-02-06 06:56:30  host: 031011132036.warszawa.vectranet.pl

    ja też mam problem z zawieszonym smsem w nadawanaych, na dodatek po włączeniu zawiesza mi się fon, że nic nie idzie zrobić, nawet na ładowarkę nie reaguje...chyba nie obejdzie się bez seriwsu :/

  • 0

    121. ~janek  2012-03-01 13:48:01  host: user-46-112-24-159.play-internet.pl

    dla tych co mają zaciętego smsa: wpisz nr 3845#*500# wejdź w Device test i daj opcję factory reset, u mnie podziałało

  • 0

    122. ~  2012-04-10 08:15:28  host: z55-08.opera-mini.net

    nam ten tel i ogólnie nie polecam wiesza sie ekran nie reaguje często na dotyk .nie polecam firmy lg lepiej troszeczkę dołożyć i kupić fajna nokie. Aha jak już kupujecie telefon z ekranem dotykowym to lepiej kupić pojemnościowy nie wymaga on kalibracji i zawsze reaguje jak trzeba.a oporowowy...............sami widzice jak działa

  • 0

    123. ~Jaaa  2012-05-07 01:45:55  host: 89-68-213-28.dynamic.chello.pl

    WITAM. TELEFONIK BYŁ FANY DO PUKI SIĘ NIE POPSUŁ I TO SAM NIGDY MI NIE SPADŁ A JUŻ PO ROKU DAŁEM NA REKLAMACJE BO ZAWIESIŁ SIĘ I NIE BYŁO MOŻNA NIC ZROBIĆ EKRAN NIE REAGOWAŁ PO NAPRAWIE MINĘŁY 3 MIESIĄCE I ZNOWU TO SAMO POZA TYM STRASZNIE SIĘ POCI GDY SERFUJE SIĘ NA NECIE I PO 5 MINUTACH RESETUJE BO PAMIĘĆ FLESZ MU SIĘ KOŃCZY.PODSUMOWUJĄC FAJNA ZABAWKA I TYLE OCZYWIŚCIE JEŻELI PLANUJEMY GO WYMIENIĆ W KRÓTKIM CZASIE INACZEJ POZOSTAJE NAM OTWORZYĆ SZEROKO OKNO I GO W.............Ć :)POZDRAWIAM RACZEJ NIE POLECAM ...

  • 0

    124. ~kubsztin  2012-06-29 18:04:39  host: user-109-243-215-72.play-internet.pl

    A czy glosnik jest glosny ? Chodzi mi o ten glosnik na ktorym sie slucha muzyki ;P

  • 0

    125. ~Lopex  2012-11-12 15:01:18  host: 37.30.191.143.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    Mam ten telefon już długo i nie wiem jak się zamienia widok ze standardowego na widok wątków !!!! Pomocy

  • 0

    127. ~Gosia  2015-01-03 23:00:07  host: staticline-31-182-84-147.toya.net.pl

    Telefon był fajny dopłoki po roku nie zaczoł mi wywietlacz wariować, raz dało się dotykać i używać funkcji, a innym razem nie. A po naprawie znowu wróciło to samo. Masakra.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-197-124-106.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (4)

Archiwum Ankiet