LG GT350 - opinie
Telefony LG LG GT350 Opinie o LG GT350

LG GT350

w sumie: 53
  • 0

    2. ~joker  2010-02-15 10:17:35  host: 212.160.172.70

    za sam wygląd 1 ^^

  • 0

    3. ~Bylec  2010-02-17 21:58:38  host: 195.116.177.60

    Bardzo mi sie podoba, jak się pojawi na rynku to sobie go kupię :))

  • 0

    4. ~` xde , ;. ^^  2010-08-10 11:30:30  host: public81083.xdsl.centertel.pl

    jeśli chodzi o kolor to są cztery warianty . ; czarny , niebieski , srebrny oraz purpurowy .

  • 0

    5. ~  2010-08-11 00:39:26  host: 78.133.243.8

    jest już w GADUAIR

  • 0

    6. ~MM  2010-08-11 00:40:49  host: 78.133.243.8

    Telefon LG Town GT350 w zestawie z kartą GaduAIR dostępny jest od dnia 06.08.2010 we wszystkich sklepach MediaMarkt.

  • 0

    7. ~  2010-08-14 00:55:40  host: v06-16.opera-mini.net

    Właśnie dziś kupiłam sobie ten telefonik:) Jest cudowny! Dużo ładniejszy niż na zdjęciach, dobrze leży w dłoni, wszystkie przyciski w qwerty chodzą łatwo i nie zacinają się. Dobry aparat FOTO, dość głośny odtwarzacz MP3. Zobaczymy, jak się będzie sprawował, ale póki co POLECAM;)

  • 0

    8. ~madziulkamotylek;*  2010-08-22 11:25:02  host: 83.68.90.17.mielec90.tnp.pl

    chciałabym coś takiego,a ile on ok. kosztuje?

  • 0

    9. ~aDAM  2010-08-25 10:08:43  host: 77-255-110-10.adsl.inetia.pl

    #8. od 514,00zł do 559,00zł.

  • 0

    10. ~  2010-09-11 14:07:12  host: aayt50.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a w jakiej sieci to go kupilas? z tego co wiem to jest tylko w niektorych .

  • 0

    11. ~  2010-09-14 19:19:21  host: erk220.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a mi sie tam podoba ;))

  • 0

    12. ~monia  2010-10-03 11:28:33  host: 62.152.146.226.dsl.dynamic.eranet.pl

    mam ten telefon od tygodnia i jestem b. zadowolona fajnie wyglada ( dokładnie taki chciałam niebieski;)) ma fajny motyw mwnu- jak kartka z zeszytu i inne super rzeczy;) fajnie pisze sie smsy

  • 0

    13. ~PUMA  2010-10-10 12:19:26  host: user-89-108-243-61.mobile.playmobile.pl

    NIEMA CO FAJNY JEST

  • 0

    14. ~salamandra  2010-10-17 21:06:27  host: apn-95-41-191-143.dynamic.gprs.plus.pl

    Jest śliczny, tylko zastanawiam się czy nie będzie siępsół...

  • 0

    15. ~anya999  2010-10-26 19:48:33  host: bvt212.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A ile ten telefonik kosztuje w media markt?

  • 0

    16. ~clauu  2010-10-26 19:55:59  host: chello089077163006.chello.pl

    ja mam go od 3 miesiecy, i jestem bardzo zadowolona.: ) bateria przy zadkim uzwyaniu(w sensie pisanie sms gadanie i troche sluchania muzyki) wytrzymuje mi od 10-12 dni: ) jestem strasznie zadowolona i polecam :D

  • 0

    17. ~anya94  2010-11-06 13:33:13  host: bvz18.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie czy ten telefon ma wi-fi ??

  • 0

    18.  2010-11-13 13:11:45

    nie długo może będę miała ten telefon. Myślę, że jest dobry. Jak tylko stanę, to wam powiem :*

  • 0

    19. ~magia  2010-11-15 17:00:10  host: abne51.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon kosztuje teraz ok 400 zł-staniał o ok 150zł od początku sierpnia gdy ja go kupowałam. jestem bardzo zadowolona z niego:) prosty, ładny, dotykowy wyświetlacz, klawiatura "wciskana" qwerty, co prawda nie ma dużo bajerów ale ja nie jestem wymagająca co do tych rzeczy;)

  • 0

    20. ~annkoo  2010-11-15 20:34:38  host: adew160.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon jest fantastyczny! Wygodna klawiatura, wytrzymała bateria, Bardzo ładne kolory na wyświetlaczu, ekran dotykowy po dobrej konfiguracji chodzi bez zarzutu, po prostu palce lizać :).

  • 0

    21. ~wania  2010-11-15 20:57:48  host: 89.174.236.155

    Czy ma WiFi??? Proszę o odp. bo na necie raz piszą, że tak, a raz że nie ma.

  • 0

    22. ~kamo18  2010-12-07 20:07:38  host: aagz67.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chce kupić ten telefon , co o nim myślicie? Na ile ocenilibyście jego aparat w skali 1 - 10? I ile bateria trzyma?

  • 0

    23. ~  2010-12-12 20:11:49  host: aclg244.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon posiadam jeden dzień. To zapewne niewiele, ale pozwala chociaż z grubsza ocenić jakość telefonu. Ponieważ jest to mój pierwszy dotykowiec, nie mam porównania z modelami innych producentów i moja ocena będzie bardzo subiektywna. 1. design i wykonanie (jakość plastiku, ergonomia) oceniam bardzo wysoko; telefon dobrze leży w dłoni, nic nie trzeszczy, przyciski są solidne, wysuwana klawiatura wysuwa się gładko, ale - co uważam za plus - raczej nie wysunie się znienacka w kieszeni. Przyciski tejże klawiatury są dostatecznie duży, by pisać na niej swobodnie. 2. ekran dotykowy - dla mnie jako nowicjusza - jest bardzo wygodny, czytelny, pasek przewijania jest dość szeroki, by swobodnie przesuwać zawartość folderów. Po wysunięciu klawiatury (i tylko wtedy) ekran obraca się w poziom, co oczywiście ułatwia pisanie smsów i ogarnięcie całego tekstu jednym spojrzeniem, bez przewijania. 3. multimedia - wbudowane wejście 3,5 mm jack jest świetnym rozwiązaniem, gdyż dołączony zestaw słuchawkowy (jak chyba każdy ze słuchawkami wciskanymi do uszu ;) ) wytwarza dość płaski dźwięk. Głośnik natomiast jest dobry, nic nie charczy, nawet przy maksymalnym nagłośnieniu. Radio również działa dobrze, może zapamiętać kilka ulubionych stacji. To co najbardziej mi się spodobało, to wyświetlanie przez odtwarzacz mp3 okładek albumów (może drobiazg, ale miły dla oka). 4. aparat nie był dla mnie priorytetem. Pstryknęłam kilka fotek, ale nie przyglądałam im się jeszcze z bliska. Myślę, że dla niewymagającego użytkownika jest wystarczający. 5. jeśli chodzi o korzystanie z portali społecznościowych, to jeszcze tego nie testowałam. 6. z drobiazgów, które jakoś tam działają mi na nerwy, to chyba lekko odstająca zaślepka wejścia microSD (co załatwiłam taśmą klejącą), troszkę utrudniona praca z ekranem dotykowym w pozycji poziomej oraz mało ergonomiczny dostęp do emotek.

  • 0

    24. ~anya94  2010-12-14 22:03:53  host: bwd215.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak będziesz wiedzieć jak to jest z portalami społecznościowymi czy za darmo i w ogóle cos o tym to napisz ;)

  • 0

    25. ~anko  2010-12-28 01:29:53  host: user-46-113-233-76.play-internet.pl

    czy ekran dotykoway nie 'zamula' troszkę w tym modelu? bo takie słuchy do mnie doszły. chciałabym go sobie kupić, więc wolę zebrać zróżnicowane informacje :)

  • 0

    26. ~natalia  2010-12-28 10:03:03  host: aemj125.neoplus.adsl.tpnet.pl

    portale spolecznosciowe nie są za darmo! no skad:P chyba ze masz karte freem wtedy facebooka masz darmowego. co do telefonu... - ogolnie jest ok, mam go ponad tydzien. co mi w nim przeszkadza? to, że jak mam juz okolo 50wiadomosci to zeby otworzyc nową albo napisac trzeba chwile czekac.... tu ma mega minusa, bo w tej kwestii jest za wolny... a ogolnie w porzadku. spodziewalam sie wiekszej ilosci bajerow, motywow, wiecej czcionek.. ale sa tylko dwie. wyglad menu tez nie zachwyca.

  • 0

    27. ~cooler  2010-12-28 10:52:36  host: cil240.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon zdecydowałem się zamówić ze względu na HSDPA do 7.2 Mbps. właśnie sprawdziłem to na stronie LG - to bzdura! zresztą sami zobaczcie: http://www.lg.com/pl/telefony-komorkowe/telefony/LG-GT350.jsp cóż, zdam relację niedługo z jego pracy. być może nie jest to zły model. aczkolwiek gdyby telepolis nie wprowadziło mnie w błąd zamówił bym raczej samsunga s7230!

  • 0

    28. ~migotka8264  2010-12-29 14:08:41  host: abum11.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Portale spolecznosciowe nie sa za darmo, a telefon niestety nie posiada wifi :( Uwaga do gadu-gadu- aby transfer był za darmo, trzeba ściągnac wersję swojego operatora! Pozdrawiam :-)

  • 0

    29. ~cooler  2010-12-30 20:30:08  host: cig132.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon do mnie doszedł, testuję go już drugi dzień. Nie jest to cud techniki, nie jest przepełniony bajerami ale dla młodzieży takiej jak ja - jest strzał w dziesiątkę. Cholera, na prawdę miło zaskoczony jestem ;) Aplikacja facebookowa na wysokim poziomie, wygodnie się korzysta z mobilnego gg. Oprócz tego mega komfort podczas pisania smsów. Odtwarzacz działa w porządku, słuchawki dołączone do kompletu są baaardzo wygodne, dobra jakość dźwięku i dobrze do ucha 'wchodzą' ;) Głośnik za to mógłby być głośniejszy. Mogę polecić! I może ktoś mi potrafi pomóc - mam problem techniczny - telefon działa w Plusie (a mam go z zestawu GaduAIR). Podczas oglądania stron internetowych pobiera mi normalnie megabajty z pakietu, natomiast jak oglądam YouTube'a to lecą mi pieniążki z konta. What's wrong?

  • 0

    30. ~  2011-01-01 14:43:44  host: acks170.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bardzo pomogły mi wasze wypowiedzi , bo zamiezam kupić sobie ten telefon : ) i zdecydowałam na 100% że to właśnie ten xd x)

  • 0

    31. ~jacek wypier-soplica dalec  2011-01-05 00:28:42  host: chs96.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wszystko ładnie, pięknie ale dlaczego do cholery nie można słuchac muzy gdy opera odpalona? wojski co to ma być?!

  • 0

    32. ~ayaa  2011-01-06 23:30:16  host: pc-247-231.ds.gumed.edu.pl

    telefon jest mega mam go już 2 tygodnie i nie żałuje tych 4 stówek, co na niego wydałam :) jest uroczy, nie zawiesza się, a pisanie smsów jest super wygodne :)

  • 0

    33. ~:)  2011-01-19 18:26:39  host: acld139.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie da się ustawić profil, jest minutnik, stoper, zestaw głośno mówiący z góry dzięki ;)

  • 0

    34. ~Olciak  2011-02-07 18:37:46  host: cjj143.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon mam dzień, ale powierzchownie mogę go ocenić. bardzo podoba mi się wygląd (wybrałam w ciemnym różu), dobrze pisze się na klawiaturze, telefon jest bardzo czuły dlatego wszystko dobrze chodzi jeśli chodzi o funkcję dotyku. aparat robi niezłe zdjęcia - nie zapominajmy, że od zdjęć ma się aparaty cyfrowe ;) muzyka gra głośno, chociaż mogłoby być lepiej. ogólnie bardzo fajnie jak na razie, zobaczymy jak będzie później :)

  • 0

    35.  2011-02-17 16:54:15

    A jak w nim z Twitterem? Jest jakaś dedykowana aplikacja? A Snaptu działa w trybie obróconego ekranu?

  • 0

    36. ~Agusiaczek16s  2011-05-02 13:27:24  host: 89-76-220-55.dynamic.chello.pl

    cześć mam pytanie czy da się w tym modelu zminimalizować odtwarzacz mp3 i radio ? i czy da się przypisac dzwonkowi sms np. piosenke mp3 ? z góry dziękuje za odpowiedź

  • 0

    37. ~Jessica:)  2011-05-22 10:32:31  host: pc151-153.kopnet.pl

    Cześć, bardzo dużo czytałam opinii na temat tego telefonu, gdy weszłam na tą stronkę i po przeczytaniu waszych opinii stwierdziłam, że bardzo mi pomogliście!:) Za co bardzo dziękuję:) Teraz już się nie mam żadnych wątpliwości co do kupna tego telefonu:)

  • 0

    38. ~monikaa  2011-06-13 10:23:37  host: iej114.internetdsl.tpnet.pl

    witam, chciałbym zapytać w jakiej formie wyświetlają się smsy w tym tel? Chodzi mi o to, czy są one wyświetlane razem od jednego użytkownika tak jakby w formie "chatu"? pozdrawiam

  • 0

    39. ~Weronika  2011-07-20 13:55:04  host: public-gprs230091.centertel.pl

    mam takie pytanko:) czy w tym telefonie jest funkcja zapisywania smsów na karcie pamięci?:)

  • 0

    41. ~Sylwia  2011-07-24 14:03:11  host: 83.238.5.206

    Mam ten telefon już 2 dni.Na wygląd jest śliczny lecz dostrzegłam w nim kilka wad, a mianowicie jeżeli chodzi o tak proste sprawy jak przesuwanie plików w galeri to to mu idzie bardzo opornie. Nie wyświetla wszystkich plików video. Zdjęcia robi nie najgorsze wiadomo to nie cyfrówka ale nie narzekam . MNajgorsze jest jednak to że nie da się pobrać gg na ten telefon.

  • 0

    42. ~Jola  2011-08-05 00:04:38  host: pc151-153.kopnet.pl

    No właśnie ! Wiecie jak pobrać konfiguracje czy coś?

  • 0

    43. ~talka1506  2011-08-11 20:33:34  host: user-46-113-239-93.play-internet.pl

    Czy w tym telefonie można mieć/pobrać gadu-gadu ???

  • 0

    44. ~Maja  2011-08-12 11:33:02  host: dns1.komputerlan.pl

    Ponawiam pytanie z nr38: jak są wyświetlane smsy? pomoże ktoś

  • 0

    45. ~Niepewna  2011-08-16 21:21:27  host: static-54-124-170-79.stalowa.pilicka.pl

    mam pytanie. myślę o kupnie tego telefonu lecz nie wiem jak się sprawuje po dłuższym jego posiadaniu. Jeżeli ktoś go ma dłużej będę wdzięczna za opinię. Pozdrawiam.

  • 0

    46. ~darin  2011-09-02 15:47:52  host: bdj237.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wyswietlane sms są pojedynczo , nie w formie czastu ( a szkoda ) . telefon miałam prawie rok , bez żadnych zarzutów , bateria mi 3 dni trzymała . ze względu na to , że uszkodziłam wyświetlacz zmieniłam na flipouta .

  • 0

    47. ~fruttim  2011-09-08 11:27:59  host: user-31-174-243-218.play-internet.pl

    z telefonu jestem zadowolony ale jak by mi ktos pomogl uruchomic poczte !! po wlaczeniu email wyskakuje mi komunikat "device identity cannot be confirmed" i o co chodzi ??

  • 0

    48. ~AnDrOiD  2011-09-09 15:33:43  host: 132.giga.com.pl

    Czy ten telefon ma androida?

  • 0

    49. ~life  2011-09-17 19:34:35  host: r4.limes.com.pl

    Da się pobrać gg na ten telefon ! Spróbuj wersję autoryzowaną, lub nie autoryzowaną ! Którą pójdzie !!!

  • 0

    50. ~Jesssa  2011-10-16 14:04:32  host: pc151-153.kopnet.pl

    Da się wyświetlić sms w formie czatu !! A tak jeśli chodzi o te gg to jak uruchomić jakąkolwiek konfiguracje ?

  • 0

    51. ~kieran  2011-11-17 18:46:25  host: adkn214.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bardzo fajny telefon. klawiatura querty ladnie sie wysuwa. niestety jest tu okropna aplikacja facebookowa, ale na szczescie mozna przeciez pobrac fc mobile. jestem bardzo zadowolona z tego telefonu. nie zgadzam sie z komentarzami ktore mowia ze telefon jest trudny w obsludze. ja od razu we wszystkim sie polapalam.

  • 0

    52. ~Anka  2011-11-22 14:46:51  host: dynamic-81-168-143-26.ssp.dialog.net.pl

    Mam ten moedel i powiem jedno telefon sam w sobie OK ale samo LG jest do d. nie wywiązują się z gwarancji, motają tak żeby wyszło, że to wina klienta. Jestem zawiedziona bo z jakiś miesiąc temu wylał mi ekran a autoryzowany serwisant stwierdził, że to z mojej winy bo zbiłam ekran. Kpina z klienta nic więcej. tymvardziej, że telefon jest ciągle na gwarancji. LG ma w karcie gwarancyjnej więcej punktów dotyczących uszkodzeń z winy klienta niż kodeks cywilny artykułów. Telefon sam w sobie SUPER ale polskie warunki umowy z LG -10 punktów.

  • 0

    53. ~PAULA  2011-12-27 13:50:45  host: 178-36-252-247.adsl.inetia.pl

    Jeśli ktoś chce opinie dłuższego użytkowania ... Z tego co widziałam, telefon sporo staniał na allegro choć jest tam tylko pare modeli to nowy kosztuje na allegro w granicach 300-400 zł. Telefon ten posiadam już dokładnie od roku i dwóch miesięcy. Mimo, że LG mają swoją opinie na temat zawieszania się, ten nigdy nie zrobił mi przez ten cały czas takiego zawodu. Jest szybki. SMSy pisze się błyskawicznie. Po menu (jest bardzo fajne) również biega się szybko... Muzyki słucham nałogowo. A oryginalne słuchawki, mimo że już mi się popsuły, były najlepszymi słuchawkami jakie kiedykolwiek miałam. MA WIFI ! Net jest szybki i ja mam o tyle dobrze, że mam w 36i6 i jak doładuje konto to dostaje darmowy internet więc buszuje w nim kiedy tylko chce. Co do tych smsów to możesz sobie ustawić czy chcesz normalne wiadomości, czy też widok ma być taki jak np macie na gg (ta opcja też jest mega bo widzisz całą korespondencje) Co mam wam więcej powiedzieć. Telefony zawsze szybko mi się nudziły. Ale jest to pierwszy telefon którego nie zamieniłabym na żaden inny. Co prawda trochę go zdarłam, jak to ja ... dlatego jestem ciekawa czy da się wymienić panel. Może ktoś wie ?

  • 0

    54. ~  2013-02-01 14:13:08  host: host-212.96.239.86.tvksmp.pl

    Mam pytanie czy na tym telefonie da się grać w pou ?

  • 0

    55. ~zawiedziona  2013-02-08 22:14:13  host: dns1.spark.parking-page.net

    Telefon popsuł mi się po 6 miesiącach, Lg faktycznie jeśli chodzi o gwarancję to jest do d..., naprawiłam go na własna rękę (zepsuty był dotyk) kosztowało to ok 70 zł, po tygodniu zbił mi się ekran w środku, bez żadnego powodu, ani nie upadł ani nic. Po prostu coś od początku musiało być z nim nie tak. Telefon faktycznie jest śliczny i bardzo praktyczny, i bateria długo trzymała (7 dni spokojnie), ale niestety miałam go tylko 6 miesięcy, pozostałe 6 chciałam naprawić przez gwarancję, a okazało się że w sumie to wcale jej nie mam. Także pieniądze wyrzucone w błoto, i mnóstwo zjedzonych nerwów. Teraz muszę sobie kupić nowy telefon, chociaż żaden nie jest tak ładny :(

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-163-92-62.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet