LG GS290 - opinie
Telefony LG LG GS290 Opinie o LG GS290

LG GS290

w sumie: 10
  • 0

    1. ~kolo  2010-08-22 21:03:44  host: public48698.xdsl.centertel.pl

    zapowiada się niezle tylko apatat te 2 mpx

  • 0

    2. ~barto  2010-09-05 22:34:56  host: aekh162.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kolejny dobrze zrobiony telefon dotykowy za małe pieniądze. Prosty i funkcjonalny - czego więcej potrzeba. ja tam nie wiem czy LG nie zbankrutuje jak tak dalej pójdzie:P Takie telefony za bezcen ( ale dla szarych konsumentów to bajka:)

  • 0

    3. ~BiedroN  2010-09-08 14:00:22  host: 77-253-117-161.adsl.inetia.pl

    mam ten telefon że tak powiem dobre radio dobrze się filmiki ogląda zaodrazu po kupnie tego telefonu zalecam aktualizacje softu bo daje to dwa razy głośniejszy dźwięk przy oglądaniu filmów np. z karty pamięci lub youtube. no i w sumie jak na dotykowy telefon to spadał mi już nie raz to z biurka to z kieszeni na beton i nic mu się nie działo żyje do tej pory wyświetlacz też mi się podoba lecz jak dla mnie ma dwie wady jak na dotykowca to strasznie muli tzn ja wiem nie ma takiej płynności na oko może 15fps może nie no i co do obudowy to nawet jak się go trzyma w etui soxie lub czymś takim to się i tak i tak na tylnej klapce robią ryski natomiast na wyświetlaczy nie xD ogulnie dobry telefon do wysyłania sms i połączeń no jeszcze czasami fajnie na nim porysować bo jest aplikacja i ogulnie to chyba tyle żałuje że nie ma 3g tylko edge ale i tak ujdzie no i mały problem jest z aplikacjami ale jak na forum poszukać jest durzo rozwiązań lecz trzeba się troche pobawić żeby aplikacje były wpełni funkcjonalne na ten telefon to chyba tyle :)

  • 0

    4. ~trr  2011-08-06 22:33:44  host: 195.205.60.11

    Nie miałem tego telefonu, ale standard jaki on prezentuje to lipa, przynajmniej jak na tą chwilę. Brak normalnego systemu, oporowy panel dotykowy... to już chyba wolę Avilę. Za tą cenę lepiej kupić LG Bali albo HTC Hero, ewentualnie dozbierać i kupić ZTE Blade.

  • 0

    5. ~jh  2011-10-21 17:28:19  host: aauw242.neoplus.adsl.tpnet.pl

    trr dla twojej informacji ten telefon kusztuje w biedronce 199zł

  • 0

    6. ~SebaJaga3  2011-12-26 04:47:37  host: 178.183.234.159.dsl.dynamic.t-mobile.pl

    Mam go - Nie odtwarza u mnie filmów w MP4(w tym przypadku klipu) - soft był wymieniany i chooy.

  • 0

    7. ~Snack2k  2012-01-08 18:14:42  host: acib85.neoplus.adsl.tpnet.pl

    planuję go kupić lecz się wacham nie wiem czy ma slot i kartę pamięci .

  • 0

    8. ~lg gs290  2012-02-16 08:58:14  host: host70.stimo.net

    chcę kupić ten telefon ale się waham czy wyświetlacz/obudowa nie porysuje się zbyt szybko?

  • 0

    9. ~SEONETYPE  2012-07-04 22:04:13  host: host-89-230-192-237.lublin.mm.pl

    ej nie wiecia jaki to ma procesor?

  • 0

    10. ~berol  2012-09-05 18:57:02  host: host-89-231-196-126.dynamic.mm.pl

    mam pytanie mam problem moge dzwonic a nie moge pisac sms ;/ sprawdzalem centrum sms i jest wszystko ok. jak ktos mial taki przypadek to prosze o kontakt jak to naprawic

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-163-173-253.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (3)

Archiwum Ankiet