LG GM730 - opinie
Telefony LG LG GM730 Opinie o LG GM730

LG GM730

w sumie: 17
  • 0

    1. ~  2009-02-17 19:27:31  host: chello089078052243.chello.pl

    troszke za gruby - ciekawe jak palcem pisze sie smsy ciekawe jak gra i ciekawe jak jest szybki....jesli te 3 rzeczy sa ok to biore bo ma wyjscie na sluchawki

  • 0

    2. ~cwaniak  2009-02-21 08:48:48  host: 82.160.64.254

    No nareszczie jakaś ciekawa propozycja od LG z Windowsem

  • 0

    3. ~wyzel  2009-02-24 14:57:58  host: iav201.internetdsl.tpnet.pl

    Hm...kolejna Omnia??? z nowym znaczkiem LG

  • 0

    4. ~  2009-02-26 21:00:19  host: cle71.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nareszcie z windą i wifi, ciekawe tylko czy dotykowy ekran jest tak samo mało czuły jak w renoir i viewty.. Jeśli nie to jest mój:D

  • 0

    5.  2009-02-27 15:57:29

    za gruby?! ty chyba jesteś jakiś cofnięty? przecież teraz pratkycznie wszystkie telefony oprócz najtańszych mają wyjście na słuchawki... a lepsze mają jack'a 3.5 mm...

  • 0

    6. ~8--|-)  2009-03-03 14:46:55  host: ckx180.neoplus.adsl.tpnet.pl

    11,9 mm grubości to dużo??? człowieku to bardzo mało!!!!!! tak naprawde to telefon spoko tylko ciekawe czy dotyk poprawili bo w viewty, czy renoir dotyk to tragedia.

  • 0

    7.  2009-03-03 22:13:03

    11.9 mm to grubo??? Bez przesady.

  • 0

    8. ~x  2009-03-05 20:35:20  host: bzh127.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie ukrywam że taki telefon czekałem, połączenie lg cookie (którego nawiasem mówiąc posiadam) z systemem windows, po obejrzeniu filmików z Barcelony, prezentuje się całkiem nieźle nawet jak na bardzo wczesną bete. Mam nadzieje, że nie zaoszczędzą na paracie i będzie na poziomie viewty/renoir.

  • 0

    9. ~  2009-03-13 08:43:03  host: aawo120.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile kosztuje ????

  • 0

    10. ~hmmm  2009-03-14 10:19:25  host: apn-95-41-166-35.gprs.plus.pl

    no ciekawy ciekawy ten LG.. ale czy nie lepszym wyborem bylby samsung omnia ktory od paru mies jest juz dostepny na PL rynku? i do tego ma 8 lub 16gb wbud. pam. System i reszta funkcji to w zasadzie to samo :p

  • 0

    11. ~pzdr&poćwicz  2009-07-06 18:58:37  host: nat-mo3.aster.pl

    Do pięt nie dorasta Nokii 5800 ^^, no może tylko windowsem, ale cała reszta to jeden wielki fail ^^

  • 0

    12. ~Samso  2009-07-10 06:04:25  host: aaxb165.neoplus.adsl.tpnet.pl

    TELEPOLIS - POPRAWCIE SWÓJ BLAD.. TEN MODEL TELEFONU NIEMA WINDOWS MOBILE 6.1 PRO.. ON JEST JUŻ Z NOWYM WINDOWSEM MOBILE.. 6.5. ZANIM COŚ WSTAWIACIE, MIEJCIE DOKLADNIE INFORMACJE!

  • 0

    13.  2009-08-06 23:24:24

    #12. na razie oficjalne informacje podaja, ze pojawi sie z wersje 6.1, jak bedzie pozniej to sie okaze.

  • 0

    14. ~Ziomek  2009-09-08 11:24:53  host: 89.107.152.237

    Pytanko czy ten fonik będzie już miał GPS?? Jeśli tak to będzie mój :) chwilowo mam Viewty i jestem bardzo zadowolony. Nie wszystko jest super ale przekonał mnie do firmy LG

  • 0

    15. ~nike77  2009-11-11 20:22:03  host: btw219.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ogólnie posiadam ten telefonik i mówie wam nic specjalnego. Dotyk dobry to trzeba przyznać ale wygląd i system to porażka. BArdzo mało aplikacji wchodzi. Moja ocena 5/10

  • 0

    16. ~Ziom  2009-11-15 22:28:17  host: adej201.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam jestem na bieżąco z info na temat komórek i ciekawostek wiec telefon na pewno wyjdzie z Windowsem 6.5 i będzie konkretny ale ile będzie kosztować to się okaże pozdro.

  • 0

    17. ~uuki  2010-02-11 08:37:15  host: poczta.polowat.pl

    No więc kupiłem LG GM750 (następny model), z allegro za 530 prawie nowy z ładowarką, resztę kabli (ładowarkę samochodową i kabel usb za 40 zł) z telefonu jestem max zadowolony,(miałem wcześniej też telefon z windows mobile)zalety: GPS WiFi chodzą bezbłędnie, aparat bez lampy ale z dobrze działającym autofokusem, wyświetlacz bardzo czytelny, wkurza mnie jedynie brand z vodafone, ale udało się go zamaskować, bateria trzymie przy kilku godzinach zabawy dziennie spokojnie dwa dni, jak przy normalnym używaniu to jeszcze nie wiem (to ogólnie dobrze jak na telefon z takim wyświetlaczem) wady to brak 3,5mm jack, niewygodnie usytuowane gniazdo ładowarki. ogólnie polecam ! szczególnie że za 530zł ciężko znaleźć lepszy telefon.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-197-124-106.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (4)

Archiwum Ankiet