LG GM360 - opinie
Telefony LG LG GM360 Opinie o LG GM360

LG GM360

w sumie: 244
  • 0

    1. ~k  2010-07-01 11:09:12  host: u148.softpro2.pl

    hej :) ma ktoś może już ten telefon? interesuje mnie czy ma Wi-Fi, tu jest napisane że nie ale na innych stronkach jest podane że ma, i ile trzyma bateria.

  • -1

    3. ~  2010-07-04 15:06:58  host: t12-06.opera-mini.net

    bateria trzyma max 4dni. glosnik jak tń w lg bardzo ciąhy aparat chociaz 5mpx robii zdj jak 2mpx. czyli lepiej zaplacic 200/300zl wiecej a mieą telefon kompletny na kilka lat

  • -1

    4. ~tiqer  2010-07-04 16:17:32  host: akw37.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kolejny niewypał... W takich telefonach gps to standard a tu go zabrakło. Druga sprawa bateria...

  • 0

    8. ~lukasz  2010-07-06 10:08:07  host: 158.75.35.92

    ktos wie cos o tym telefonie? Moge go wziac przedłuzajac umowe, tylko nie jestem pewien czy warto? Jakos nigdy nie bylem przekonany do Lg

  • 0

    9. ~KwchMan  2010-07-06 15:46:51  host: aejp158.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ten telefon też będzie porównywalny do avilli i cookie? Zanim zrąbie się lawina komentarzy to pamiętajcie że telefon jest po to aby dzwonić i sms-ować, Znajdzię się tuzin osób płaczących że nie ma wifi. Mi internet w telefonie jest potrzebny tylko po to żeby na sprawdzianach w szkole ściągać definicję z googli, jakichś super wifi nie potrzebuję do tego. Interesuję mnie czy wygodnie (lub znośnie) będzie się z niego pisało wiadomości sms? i czy oprogramowanie działa na nim bez zarzutów (czy nie muli nie zacina etc.) Mam zamiar go kupić w mixplusie i to jest jedyny telefon z dotykowym wyświetlaczem jaki biorę pod uwagę. Cały czas boję się odejść od standardowej klawiatury. Wygląda ładnie, piano black tzw ;) ale to wciąż lg które często potrafią gościc na naprawach gwarancyjnych o co się boję najbardziej. Proszę o konkretne i ciekawe opinie od szczęśliwych (bądź nie) posiadaczy. Pozdrawiam

  • 0

    10. ~  2010-07-06 20:51:24  host: plus-96-192.polkomtel.com.pl

    Telefon bardzo dobry ze wzgledu na cene i jakosc. Ale zawsze to LG.

  • 1

    11. ~  2010-07-06 21:11:48  host: hfa106.internetdsl.tpnet.pl

    mam to cudo świetny i prosty wszystko działa na 5+ polecam naprawdę warto się nim pobawić

  • 0

    12. ~z  2010-07-07 09:00:21  host: ip-62-69-216-222.globalconnect.pl

    Ma ktoś może już ten telefon? Chciałabym poznać opinię kogoś kto go używa, zastanawiam się nad kupnem tego telefonu ale mam obawy, gdyż nie miałam miłych doświadczeń z LG.

  • 1

    13. ~gosiczka  2010-07-07 14:33:10  host: gfz234.internetdsl.tpnet.pl

    ten telefon jest super dostałam go na urodziny i na razie jest ok dobrze robi zdjęcia wgl cały jest dobry

  • -1

    14. ~lzg  2010-07-07 17:00:07  host: t12-02.opera-mini.net

    jest w koncu to wifi?

  • 1

    15. ~Alo  2010-07-07 19:43:09  host: d37-91.icpnet.pl

    Mam ten telefon i jestem bardzo zadowolony :) kupilem go w Plusie za 1 zl. Telefon nie posiada Wi-fi i nie posiada akcelerometru.

  • 0

    16. ~mobileTi  2010-07-07 22:51:33  host: user-109-243-174-100.play-internet.pl

    Ten model nie posiada wifi. Praktycznie po suchych danych trzeba stwierdzić, iż jest to praktycznie LG KP500/GD510 - ekran 3' 240x400, EDGE, flash menu a wyróżnia go od 'poprzednika' z aparatem 5 mpx + LED. Śmiem twierdzić, że to dobry telefon, po tym iż używam jako drugiego KP501 i spisuje się bardzo dobrze - nie zacina się, ma dobry interfejs i co bardzo ważne posiada tzw. funkcję multitasking (menedżer zadań), czyli przełączanie pomiędzy otwartymi aplikacjami (tym klawiszem w środku), czego nie oferuje np Avila i pokrewne (jeżeli w Avili jest to możliwe to niech mnie ktoś poprawi). PS kiedy wreszcie niektórzy zrozumieją, że jakość aparatu nie równa się ilość 'mpx'! np aparat 3,2 mpx z lepszej jakości obiektywem będzie robił lepsze zdjęcia niż 5 mpx z gorszym...

  • 0

    17. ~tomusiek  2010-07-07 22:53:17  host: public72629.xdsl.centertel.pl

    przykro i ale ten telefon wifi nie ma. miałem na chwilke w rękach i no ładny telefon piszcie troche wiecej jak tam sie on zachowuje czy jakieś wady są cy coś tam innego

  • 0

    19. ~pezetka  2010-07-08 00:32:04  host: user45-147.satfilm.net.pl

    witam mam pytanie dotyczące muzyki i zawartości pudełka, czy jest w pudełku kabel do kompa? jak gra muzyka przez słuchawki? proszę o opinie i komentarze, bo mam zamiar go wziąć, obecnie używam nokii x3 ale zastanawiam się nad właśnie taką zmianą:)

  • 0

    20. ~kamil  2010-07-08 07:49:26  host: 078088202095.walbrzych.vectranet.pl

    hej, mam ten telefon i chętnie odpowiem na pytania. ^19 - kabel do kompa jest (USB), muzyka przez słuchawki gra ok, głośno przynajmniej na creative ep-630 ładnie gra. ej ludzie, tak wgl to ja nie wiem czego wy już oczekujecie od telefonów. rozumiem ludzie w pracy w różnych delegacjach tego Wi-Fi potrzebuje, ale bez przesady, że to nie wiadomo jaki minus. GPS też mi niepotrzebny więc jak dla mnie tel. bardzo fajny, duży, ładny wyświetlacz, aparat zdjęcia robi jako tako (w dzień ładne, takie jak k800i, w nocy znacznie gorsze od w/w telefonu), baardzo rozbudowane menu (aż za :P). Jak narazie duzo bawiłem się tym tel. i bateria trzyma max 2. dni, ale myślę, że przy takim standardowym użytkowaniu to będzie kolo 4-5 dni. :) pozdrawiam

  • 0

    21. ~5468743  2010-07-08 20:32:19  host: plus-96-192.polkomtel.com.pl

    nie ma wi-fi

  • 0

    22.  2010-07-08 20:48:12

    czy ma wejście jack na słuchawkach przy mikrofonie tak jak jest to w Samsungu Corby ???

  • 1

    24. ~Dida  2010-07-08 22:20:32  host: amb178.internetdsl.tpnet.pl

    Mi się telefon podoba. ładnie wygląda, elegancki, nie powinien sie szybko znudzić, fajne menu, duzo wzorow kolorystycznych,liczyłam na lepszy aparat, latwa obsługa, lepiej smsy piszę się w avili, niż w bali, ale nie narzekam. Polecam telefon jak najbardziej. na pewno lepszy od cookie i avili.

  • 0

    25. ~mateusz  2010-07-09 06:22:03  host: abhx156.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon ma w końcu ten akcelerometr czy nie? @15 napisał, że go nie ma, a w opisie telefonu jest napisane, że ten telefon posiada akcelerometr.

  • 0

    26. ~Gofer  2010-07-09 06:56:53  host: 195.205.139.104

    To jest Symbian???

  • 0

    27. ~LG 360  2010-07-09 08:34:36  host: 195.205.139.104

    Witam zamierzam kupić ten telefon czy on na pewno ma akcelerometr bo tu pisze ze tak ale na innych stronach pisze ze niema

  • 0

    28. ~AG  2010-07-09 17:32:58  host: 77-253-140-216.adsl.inetia.pl

    Moim zdaniem dużo lepsza jest Nokia 5230.

  • 0

    29. ~Kwt89  2010-07-09 17:58:55  host: aze114.internetdsl.tpnet.pl

    Wiatam posiadam ten telefon i mówie odrazu że nie posaida akcelerometru wejscie jack jest wmontowane w górna częsc telefonu naprzeciwko włącznika. co do zdjęc to nie są najgorsze i maja dużą rozdzielczosc więc jestem zadowolony ;)

  • 0

    30. ~mobileTi  2010-07-09 21:03:32  host: user-188-33-223-133.play-internet.pl

    @Gofer: gdzie Ty tu widzisz system symbian... ludzieee... Telefon MA akcelerometr - to chyba nic nowoczesnego na dzień dzisiejszy. Nie wiem, czy ktoś inny to zauważył, ale ten telefon ma elementy designu podobne do Samsunga Omnii Lite. A propos 'lepszości' tego modelu od Avili czy Cookie to w grę wchodzi tylko aparat.

  • 0

    34. ~  2010-07-10 12:14:37  host: 195.205.139.104

    oczywiście ze jest dużo lepsza tylko w Plusie za LG bali płaci się 1 zł a za nokie 5230 ponad 200 zł

  • 0

    35. ~Gofer  2010-07-10 12:15:52  host: 195.205.139.104

    czy do tego telefonu można dokupić rysik

  • 0

    36. ~bebo1991  2010-07-10 13:22:13  host: 178-37-6-245.adsl.inetia.pl

    Ha Ludzie wake up ! ten telefon bez Wi-fi to sam LG GM 360 a ten z wi-fi to Gm 360 Bali

  • 0

    37. ~kamil  2010-07-11 02:44:46  host: aafr241.neoplus.adsl.tpnet.pl

    akcelerometr - BRAK, wifi - BRAK czytajcie opinie ludzi co go mają, a nie co wypisują na stronce. @22 - tak, telefon ma wejście mini jack 3.5mm czyli takie jak w głośnikach do którego można podłączyc słuchawki bez żadnych przejściówek. :)

  • 0

    38. ~  2010-07-11 08:11:22  host: 195.205.139.104

    czy ktoś wie jak włączyć akcelerometr bo ja paczalem w ustawieniach i nie umiem znajść

  • 0

    40. ~m.  2010-07-12 10:10:00  host: dix34.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie ma akcelerometru, np. do przelaczania klawiatury przy pisaniu smsow jest specjalny przycisk, telefon sam jej nie zmieni przy odwroceniu telefonu.

  • 0

    42. ~Meliamne  2010-07-14 04:28:23  host: dyo64.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon mam już 1 dzień i jest o niebo lepszy od mojego starego SE K800i Największymi plusami telefonu: +szybka transmisja danych +głośnik i słuchawki ( kur... tak wali bo uszach na słuchawkach jak się da na MAX że aż nie bezpiecznie i nie jestem przewrażliwiony bo na codziennie słucham bardzo głośno muzyki a więc głośnik i słuchawki są na 6 z "+". +duży ekran +aparat ni którzy piszę że w SE K800i jest lepszy ale to nie prawda w LG GM360 Bali jest lepszy aparat i fajne foty wieczorem robi. :) +przejrzyste i proste menu do opanowania w 30 minut. Największe minusy: -brak WiFi -brak GPS -słuchawki nie mają gumek i słabo się trzymają Telefon jest po prostu idealny do zdjęć i muzy więc po dokupieniu karty pamięci możesz służyć jako odtwarzacz muzyki... Generalnie telefon oceniam na 4 z "+" ale jeżeli popatrzeć na cenę i ofertę w Plusie do na 6!

  • 0

    43. ~Flash  2010-07-14 08:24:44  host: abhq153.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jest flash w tym telefonie?

  • 0

    44. ~Matix  2010-07-14 13:11:54  host: acbv113.neoplus.adsl.tpnet.pl

    eelloo ja mam ten telefon i jest świetny NIEMAM WI FI ALE JEST WAP PLUS PO CO MI NET NA DUŻĄ PAMIĘC FARDZO DOBRY APARAT POLECAM NIEPOŻAŁUJESZ JAK KUPISZ POLECAM!!!

  • 0

    45. ~QWERTY  2010-07-15 10:38:33  host: etv241.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ten telefon ma 3G (UMTS, WCDMA)???

  • 0

    46. ~Klaudia  2010-07-15 18:11:26  host: 83-238-76-32.ip.netia.com.pl

    bateria przynajmniej mi trzyma dość nieźle a bawię się nim sporo i trzyma 3 dni spokojnie. Muzyka przez słuchawki i głośnik idzie moim zdaniem wystarczająco głośno. Fotki też robi niezłe jak na telefon. Jak dla mnie tel idealny gdyż wi-fi mi nie potrzebne GPS tak samo. Po 2 telefon ma służyć do dzwonienia i sms- owania głownie a dodatki to jak kto uważa i co komu potrzebne.

  • 0

    47. ~AAAA  2010-07-18 11:23:25  host: public-gprs83132.centertel.pl

    Słuchajcie ten GPS w telefonach to ściema, musicie płacić za chwilę połączenia jak za zwykłe połączenie internetowe, więc po regularnym używaniu możecie się dorobić niezłego rachunku, więc lepiej sobie zwykły GPS kupić, a co do tego telefonu to nie widzę potrzeby wyposaże nia go w WIFI, zdjęcia robi porównywalne jak moja lustrzana, posiada wiele ciekawych opcji edycji zdjęć świetnie fotografuje w nocy:)

  • 0

    48. ~ala  2010-07-18 13:06:50  host: 94.254.163.33

    czy ktoś może mi napisać jaką obudowę ma ten telefon??? metal czy plastik??

  • 0

    49. ~Krzysiek  2010-07-19 01:13:44  host: acmh56.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kolejna padaczka. Tanie i do niczego. Już moja n73 robi lepsze zdjęcia od tego syfu chociaż ma 3.2MPx. Ech... porażka. LG zasypuje rynek ale niczym porządnym. Ja się nawet nie dam skusić w plusie za 1zł bo ten telefon nie wytrzyma do końca umowy. Planuję kupić Nokie E52. To jest już coś. Pozdrawiam

  • 0

    50. ~NOKIE TO LIPA  2010-07-21 23:50:17  host: 82-160-38-70.tktelekom.pl

    Nokie byly dobre kilka lat temu teraz robia tak marne komy ze szkoda gadac. LG i Samsung to na chwile obecna najlepsze marki telefonów. A ten syf nokia n73 wiem jakie foty robi, o wiele gorsze niz BALI.

  • 0

    52. ~Iza91  2010-07-22 16:08:08  host: static-ip-77-89-91-54.promax.media.pl

    Czy lg bali ma kamere?

  • 0

    53. ~Darius  2010-07-22 22:24:44  host: 093105210190.rybnik.vectranet.pl

    Tel LG 360 to jest to.Miałem nokie e 66 klawiatura trzeszczy przyciski nie działają i leci z dłoni jest śliski.

  • 0

    54. ~mono  2010-07-24 09:18:43  host: apn-95-41-216-222.dynamic.gprs.plus.pl

    Ja mam ten telefon i jestem zadowolona.Poprzednio korzystałam z LG KC5050i.I oba te telefonu są super!!!proszę nie porównywaĆ go do CORBY I AVILI bo te telefony też miałam.CORBY ma aparat2 Mpix a Avila 3.2Mpix tu jest 5Mpix i jest super!!!Co do aparatu to możecie mi wieżyĆ z zawodu jestem fotografem:)i jak na aparat w telefonie to naprawdę odjazd...ale nie ma Wifi ale w przypadku niektórych operatorów jest darmowy net!!!

  • 0

    56. ~boboo  2010-07-24 09:25:14  host: apn-95-41-216-222.dynamic.gprs.plus.pl

    Miałem n 73 teraz mam Bali i aparaty sa bezporównania wygrywa Bali...chyba nie miales nigdy tego telefonu w rece.a za 1 zł jest tylko dostepny na 48 doładowań czyli tak jak X3 , 5220,Corby czy Avila.Aha A TERAZ INFO DOTYCZ CO MAJĄ WĄTPLIWOŚCI TO LG JEST TERAZ NA 1 MIEJSCU POBIŁ NOKIE NA DRUGIM JEST SAMSUNG A NA TRZECIM NOKIA. Nie wypisujcie głupot jak się na telefonach nie znacie!!!

  • 0

    57. ~Młody  2010-07-24 23:25:14  host: adup39.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ogólnie telefon niezły szkoda tylko że nie ma Wifi bo to w dzisiejszych czasach przydatna funkcja ogólnie polecam :)

  • 0

    59. ~ramado  2010-07-25 13:13:44  host: dezerter-196.core.ynet.pl

    do tych co pytają się o wi-fi./ Ten telefon NIE MA WI-FI !!! Wiem bo sam go mam i szukałem ;)

  • 0

    60. ~  2010-07-28 11:15:03  host: abpt110.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bawiłem się tym telefonem w plusie i wyświetlacz duży ale ekran dotykowy to porażka nie wiem dla kogoś go zrobili nie polecem!!!!!!!!!

  • 0

    61. ~ssaf  2010-07-28 19:02:57  host: 193.138.243.203

    jest w nim funkcja nagrywania wideo???

  • 0

    63.  2010-07-29 11:45:00

    Boboo najpierw musiałbyś popracować na jakimkolwiek punkcie z telefonami żeby mieć jakiś w miarę obiektywny pogląd na temat jakości konkretnych marek. Dla mnie jakość telefonu to wypadkowa jego ceny, wyposażenia i awaryjności. W tym momencie jeśli brać pod uwagę czterech najpopularniejszych producentów to na pierwszym miejscu ustawiłabym Samsunga na drugim Nokie i Sony Ericssona a na trzecim LG. LG niestety odstaje jakościowo zwłaszcza jeśli chodzi o multimedia. Jakość kolorów i dźwięku pozostawia wiele do życzenia.Samsung przełożył doświadczenia wyciągnięte z produkcji monitorów i telewizorów na telefony, LG powinno pójść za tym przykładem.

  • 0

    64. ~witos  2010-07-30 03:07:00  host: aoa135.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tani a bardzo dobry telefon. Jakość zdjęć i filmików jest świetna. Dokupisz MicroSD i gra:) Mimo, że brak jest WiFi to i tak wygląd ( ech metal w obudowie ) i funkcjonalność nadrabiają. Ja mam i polecam!!

  • 0

    65. ~soto  2010-07-30 13:33:10  host: 88.220.69.175

    Telefon nie ma WI-FI i nie piszcie bzdur,że jakieś Bali je posiada,bo nie ma GM 360 i GM 360 Bali-JEST TO TEN SAM TELEFON.Ogólna nazwa to LG Bali a oznaczenie fabryczne to GM 360.

  • 0

    68. ~lglglg  2010-08-01 23:33:18  host: public-gprs68782.centertel.pl

    A jak się pisze w nim smsy???

  • 0

    69. ~  2010-08-02 08:04:33  host: host-89-167-8-61.nplay.net.pl

    czy w aparacie jest zoom?

  • 0

    70. ~ivek  2010-08-02 19:28:56  host: gdp147.internetdsl.tpnet.pl

    ludzie ale wy macie kredki co wy gadacie ze aparat ktory ma 3,2 mpiksele robi gorsze niz załuzszmy 5mpix czy nawet 10 mpix to wszystko zależny od optyki oraz posiadanej matrycy ( chodzi o wielkosc rzeczywistej ) sadze ze w aparatach tel sa mocno interpolowane matryce wiec wiekszosc opiera sie tylko na tym czy jest dobry obiektyw w telefonie w obecnych czasach wiekszosc tel robi ładne zdjecia w dzien gdzie jest dobre swiatło gorzej jest jak nie ma mocnego swiatła czy jest dosłownie noc to wiekszosc tel nawet z lampa robi h... zdjecia niesadzicie czym to jest spowodowne ?

  • 0

    71. ~iwo  2010-08-06 22:24:47  host: aakc151.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a co z odpornością ekranu na uderzenia? ma ktoś jakieś doświadczenia z nią związane?;)

  • 0

    74. ~sBa  2010-08-08 16:32:19  host: host-89-228-91-79.olsztyn.mm.pl

    Siemka,telefon nie ma wifi :/ ale ma sporo innych bajerow xD ogolnie telefon za ta cene to spoko :) zdjecia dobrze wychodza,muzyczka mogla by troche glosniej grac ale tez daje radee :) bateria trzyma tak sobie,zalezy ile kto sie bawi ;pp ogolnie POLECAM ! :)

  • 0

    75. ~bad  2010-08-09 21:33:47  host: public64747.xdsl.centertel.pl

    wie ktoś może jak tutaj skonfigurowac e mail? konto mam na interi

  • 0

    76. ~....`.`.`.`.`,`,11,11.1`,``.,`.  2010-08-13 18:04:27  host: h233124.net.pulawy.pl

    mam pytanka ;) : czy w zestawie jest rysik? ; jaka jest jakość muzyki na słuchawkach? ; Jak sprawuje się obudowa?. Tylko proszę o odp. osoby posiadające ten tel., a nie takie, które osądzają go tylko na podstawie podanych wyżej funkcji... ;pozdrawiam :)

  • 0

    77. ~1294kbfasjd/al;sjgsae  2010-08-14 15:12:23  host: h233124.net.pulawy.pl

    witam. mam parę pytań dotyczących tego tel. ;)) : czy w zestawie jest rysik? ; jak jest z jakością muzyki i zdjęć? ; jak sprawuje się obudowa? tylko proszę o odp. osoby, które posiadają najlpiej ten tel. , a nie takie, które mówią jaki jest tylko na podst. tego właśnie opisu...

  • 0

    78. ~jarek  2010-08-14 20:56:19  host: client-81-97-235-194.cht-bng-012.adsl.virginmedia.net

    mozna w nim pisac smsy i dzwonic ??

  • 0

    79. ~margot  2010-08-14 21:34:33  host: user-109-243-131-169.play-internet.pl

    czy na LG GM360 mozna słuchac radia internetowego????????pozdrawiam

  • 0

    80. ~  2010-08-14 22:27:34  host: host-5db0cd71.sileman.net.pl

    ej a nie wiecie ile on ma pamięci wewnętrznej bo niektórzy piszą że 25 mb a tu że 60 ;/

  • 0

    81. ~miro  2010-08-15 21:27:22  host: apn-77-113-47-222.dynamic.gprs.plus.pl

    jeśli chodzi wam o aparat to nie bieżcie tego telefonu!! mimo że obiektyw znanej firmy optycznej to zdjęcia słabe... zależało mi właśnie na dobrych fotach i na miejscu w salonie porównałem GS360 z LG GT500.... no i nawet sprzedawca z zaskoczeniem przyznał że lepsze zdjęcia robi Gt500!!! no i wybrałem Gt500..... narazie jestem bardzo zadowolony z telefonu i zdjęcia są naprawdę fajne.... polecam...

  • 0

    82. ~Radar  2010-08-16 06:02:00  host: afbp63.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do 78: nie, ten telefon służy jako podstawka pod kufel.. IDIOTO! A do czego służą telefony ciemniaku??? Jak na LG to muszę szczerze przyznać że się nawet postarali. Telefon jest prosty w obsłudze, w miarę funkcjonalny.. jak na tą cenę to myślę że jest to korzystna oferta. Także polecam

  • 0

    84. ~!``  2010-08-16 17:43:29  host: h233124.net.pulawy.pl

    witam :) mam prośbę do posiadaczy tego tel. , aby opisały jak sprawuje się w realu bateria, aparat, obudowa, ekran dotykowy, wirtualna qwerta, bateria, odtwarzacz itp. dziękuje i pozdrawiam ;))

  • 0

    85. ~@#!@!  2010-08-19 12:38:19  host: host-81-190-251-139.elk.mm.pl

    jest dobry mam go juz sporo czasu. Barteria trzyma długo , ekran jest dobry a klawiatura qwerty jest najlepsza pisze mi sie jak na kompie ;)

  • 0

    86. ~:D  2010-08-19 19:24:32  host: acmh76.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak na razie mam go chwile w dłoniach i jestem zadowolony telefon sprawuje się dobrze kabel do ładowania ma 2 zastosowania, może wejść do ładowarki jak i do komputera :D

  • 0

    87. ~elteide  2010-08-22 06:13:44  host: user-109-243-131-128.play-internet.pl

    Do "76" Rysika nie ma w zestawie.Jakość muzyki,jak dla mnie,jest powalająca.Niestety słuchawki tego typu nie chcą się utrzymywać w uszach.Obudowa jest w miarę solidna.Miałem Avilę i z zadowoleniem stwierdzę,że się jej pozbyłem. Do "84" Ekran reaguje rewelacyjnie.Nie trzeba-jak w Avili-dwa lub trzy razy powtarzać czynność.Jeśli chodzi o klawiaturę qwerty to niestety,ale rysik by się przydał.Pomimo iż nie mam grubych palców to szybkie pisanie na niej nie za bardzo wychodzi,bo zdarza mi się nacisnąć ten klawisz którego nie chciałem.Reaguje jednak bardzo dobrze.

  • 0

    88. ~LG  2010-08-22 23:45:35  host: afc127.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon,jest bardzo fajny,lekki,ma dobry aparat i duż fajnych funkcji.Niekturzy wybredzają że ma słaby aparat,ale bez jaj na żadnej komurce nie zrobisz super zdjęcia od tego są aparaty.

  • 0

    89. ~sdli  2010-08-23 12:10:21  host: h233124.net.pulawy.pl

    a czy ten tel. waszym zdaniem wytrzyma 2 lata?, znaczy chodzi mi głównie o dotykowy ekran. proszę o pomoc...

  • 0

    90. ~nick  2010-08-23 17:03:22  host: ahf203.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Cześć mam telefon juz ponad miesiąc. Jestem z niego nie zadowolona ,ponieważ bateria trzyma zaledwie 1 dzień. Bardzo mnie denerwuje . Aparat który ma az podkreslam az5 megapixeli nie robi wcale za takich fajnych zdjec.Ma bardzo mało pamieci.Zawsze można dokupic karte ale to kolejne wydatki

  • 0

    92. ~malutki  2010-08-23 23:02:36  host: 188.147.234.6.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    hej mam pytanko czy mozna ogladac filmy na lg bali???

  • 0

    93. ~Ewa  2010-08-24 13:17:21  host: host-81-190-237-123.wroclaw.mm.pl

    Witam ! Mam ten telefon od 2 dni jednak nie widze możliwości ustawienia dzwieku dla grup i mozliwosci ustawienia wlasnego profilu aby sygnal polaczen byl tylko dla wybranej przeze mnie grupy :( Czy ktos wie jak i gdzie to zrobic ? ? ?

  • 0

    94. ~Asiaxd23  2010-08-24 16:53:23  host: 217.98.252.2

    hej chciałabym kupic ten tel jest ciekawy jakdla mnie starczy chyba ale 1 pyt ma panel rysowania ??

  • 0

    95. ~909.  2010-08-25 13:14:39  host: h233124.net.pulawy.pl

    witam :) mam lg bali jeden dzień i uważam, że jest on świetny. Muzyka jest głośna i dobrej jakości. Aparat robi dobre zdj. i ładnie wyglądają po wrzuceniu na komputer (jedyny minus aparatu: zdj. można przybliżać tylko w rozdzielczości VGA która trzeba samemu ustawić). Ekran jest czuły na dotyk, a obudowa wygląda na solidną. Jeszcze nie wiem jaka będzie bateria, ale na chwilę obecną jest wszystko oki. Telefon ma sporo różnych bajerów i jest dziecinnie prosty w obsłudze. Ja mam tel. w play i na środkowym ekranie jest aplikacja Livesquare. Jest to jakieś ułatwienie w obsłudze, ale nie jest to niezbędne.Rysika niestety nie ma w zestawie, ale da sie bez niego żyć (przydałby sie tylko do pisania sms na klawiaturze qwerty) Jeśli ekran wytrzyma czas umowy, to telefon jest idealny. Oczywiście polecam wszystkim jego zakup. A jeśli ktoś oczekuje od telefonu z taką cenę, że zastąpi aparat fotograficzny czy laptopa, to ten tel. tego nie zapewni, lecz jest on moim zdaniem wystarczający. Jak chce się mieć super jakości zdj. to trzeba kupić lustrzankę, a jak wi-fi to laptopa 10" i sprawa załatwiona. pozdrawiam wszystkich posiadaczy i osoby chcące go kupić ;))

  • 0

    97. ~Lysy  2010-08-26 00:16:14  host: t11-14.opera-mini.net

    Mam go 2 dzien i powiem wam ze bateria to bedzie totalna porazka. Dzisiaj rano odlaczony od ladowarki i juz mam 1 kreske. Co prawda duzo korzystam z niego ale bateria to duzy minus. Szkoda ze niema rysika ale idzie ogarnac ten minus... Telefon moze byc.

  • 0

    98. ~8oy  2010-08-26 18:29:32  host: h233124.net.pulawy.pl

    ~~'94' ma panel rysowania

  • 0

    99. ~agatka  2010-08-27 13:45:15  host: iso26.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon dostałam go dzisiaj jest bardzo fajny i dobrze robi zdj

  • 0

    100. ~lg  2010-08-27 18:17:54  host: user-109-243-250-226.play-internet.pl

    mam ten tel i jestem zadowolony nic dodać nic ując ;]

  • 0

    101. ~zyniu1515  2010-08-28 12:34:05  host: 89.231.184.199

    98. ma panel rysowania i zgadzam sie z 97 że ma słabą baterie :/

  • 0

    103. ~matim64  2010-08-28 19:38:22  host: adj245.neoplus.adsl.tpnet.pl

    O co chodzi z pamięcia w tym telefonie w punkcie plusa twierdzą ze nie mozna włożyć karty a tu jest napisane ze można

  • 0

    104. ~  2010-08-28 19:41:43  host: acpr32.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon juz 4 tygodnie i jestem zadowolony. Zdjecia wychodza fajnie, szczególnie jak sie wrzuci na komp. Bez rysika oczywiscie da sie zyc, bo nie jest on di niczego potrzebny. Jedyna rzecza ktora mnie troche denerwuje to dzwiek aparatu, ktorego nie mozna wyłączyć... Ogólnie to oceniam na 4/5

  • 0

    105. ~Bi@ły  2010-08-28 21:35:00  host: cng155.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czesc chciała sie dowiedzieć czy LG bali gra dużo ciszej od Noki X3 ? bo potrzeby mi telefon który ma dużo funkcji i który głośno gra

  • 0

    106. ~Bali {wakacje}  2010-08-29 02:28:41  host: public-gprs83311.centertel.pl

    Mam ten telefon obudowa nie jest z metalu. aparat 5Mp-2560-1920. Mozliwosc robienia zdiec 3Mp-2048-1536,2Mp1600-1200,1Mp1280-960,vga-640-480,wqvga400-240, qvga320-240. KAMERA w rozdzielczość 320-240 i 176-144. aparat calkiem niezly, kamerka niezbyt

  • 0

    108. ~Gość  2010-08-29 10:52:02  host: 188.147.140.185.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    Wymienia się minusy i plusy, a prawda jest taka, że oczekuje się funkcji, których na co dzień się nie wykorzystuje, posiadam ten telefon i jestem zadowolony, a oczekiwania odnośnie aparatu, ludzie to nie profesjonalna lustrzanka, więc jest OK

  • 0

    109. ~barto  2010-09-05 22:30:31  host: aekh162.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Muszę się w pełni zgodzić. Kupując telefon mamy okazję wybrać w porównaniu z innymi producentami. Ja też wybrałem Bali ze względu na dobrą funkcjonalność i jakość wykonania ( no i cena:P ) kupując wcale nie oczekiwałem fajerwerków tylko porządnego telefonu na moją kieszeń. A co do aparatu to na prawdę super jak na telefon dotykowy.

  • 0

    110. ~asdnasd  2010-09-09 15:11:42  host: bvr42.internetdsl.tpnet.pl

    telefon dobry wifi nie ma apart ma dobry z lampa jak dla mnie to on wporzo .... bateria tylko cos dla mnie szybko sie rozladowuje ... ;/ ale jak dla mnie jest oke ^^

  • 0

    111. ~phone_master  2010-09-10 23:50:04  host: apn-77-114-107-208.dynamic.gprs.plus.pl

    Mam ten telefonik od lipca tego roku i jestem zadowlony :) telefon robi b.dobre zdjęcia ale głośnik (buzzer) podczas słuchania muzyki mółby być lepszy no i brak czujnika ruchu :P ale to małe minusy tego telefonu :P Niedawno jak telefon miał kolorowy wyświetlacz albo aparat o.O to był hit a wy narzekacie że nie ma WiFi?? Żałosne!

  • 0

    112. ~di8wit  2010-09-11 12:34:22  host: h233124.net.pulawy.pl

    witam ;) czy w tym tel. jest miejsce na zwieszkę? bo nie mogę go znaleźć :|

  • 0

    113. ~Naatusia  2010-09-11 16:32:55  host: nat6.bugaj.pabianice.pl

    mam ten telefon od niedawna i moim zdaniem jest to dobry telefon . Aparat dobrze robi zdjęcia jest w nim wiele funkcji lecz ma jedną wadę bardzo słaba bateria ;/ Ogólnie polecam ten telefon .

  • 0

    114. ~  2010-09-14 07:25:06  host: host-5db0c22f.sileman.net.pl

    Troszkę nudnawy w środku (szczególnie dla młodzieży i dzieci), ale reszta jest zadowalająca. Polecam.

  • 0

    115. ~  2010-09-18 18:00:25  host: user-188-33-215-252.play-internet.pl

    mam ten telefon ponad tydzien, i jestem zadowolona i wszystkim go polecam. Aparat jak dla mnie robi bardzo zdjecia, ekran dotykowy dziala bez zarzutu, reaguje prawidlowo, ikonki sa na tyle duze ze obejdzie sie bez rysika. Jestem zdziwiona jedynie tym, ze nie ktorzy pisza ze bateria slabo trzyma. ja akuratnie jestem pod wrazeniem; bateria w moim poprzednim telefonie(motorolla) dziala mi jeden dzien, a w lg bali trzyma mi 3-4 dni, i jestem w szoku ze tyle wytrzymuje. A uwiezcie mi bardzo duzo dzwonie i smsuje,a telefonu NIE WYLACZAM na noc :)telefon ostatnio ladowalam w srode wieczorem, dzis jest sobota, a ja mam jeszcze 2 kreski baterii na 3 mozliwe!a to juz 3 dni dosc intensywnego uzytkowania:P

  • 0

    116. ~???  2010-09-18 19:22:11  host: acwc176.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam, mam pytanie, na pewnej stronie spotkałem się ze ztwierdzeniem:lidzba wersji dwonka i niewiem dokładnie o co w tym chodzi. Prasze o odpowiedż.

  • 0

    117. ~emi  2010-09-20 18:18:29  host: 77-253-116-226.adsl.inetia.pl

    cześć. zastanawiam się nad telefonami samsung delphi i właśnie lg bali. który lepszy? czy lg bali ma rysik w zestawie, panel rysowania i jakieś fajne bajerki i czy najważniesze jest szybki i wytrzymały i ma w miare dobry aparat??? wiem że 5mpx to wydaje się dobry i ma lampe to też coś no ale czytając te opinie waham się. niektorzy piszą że jest badziewny, inni że super itp.! kto mi szczerze opisze o jego wadach i zaletach i czy warto kupić za taką cenę (moim zdaniem nie wielka) Proszę o szybką odpowiedź!!!

  • 0

    118. ~Bako40  2010-09-21 21:43:04  host: abnv89.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Posiadam ten tel od ok miesiąca... świetny głośny głośnik, zdjęcia robi na prawdę wyśmienite ( nie tak jak pisze kolega, że aparat zachowuje się jakby miał zaledwie 2 mpx) Nokia nie ma polotu co do robienia zdjęć(dość spory wyświetlacz robi swoje) naprawde świetny telefon za przystępną cene

  • 0

    119. ~973  2010-09-29 08:44:50  host: h233124.net.pulawy.pl

    do 117: też się wahałam, ale tak napradwę w samsungu delphi jedyny plus to klawiatura qwerty i nic więcej. ma słaby aparat. Mam lg bali od miesiąca i jestem zadowolona że go wybrałam. a zdjęcia wyglądają ślicznie po wrzuceniu na komputer ; pozdrawiam ;)

  • 0

    120. ~maciejo  2010-10-02 12:14:42  host: public75839.cdma.centertel.pl

    bardzo dobry telefon poloecam osobiscie

  • 0

    121. ~nowy xD  2010-10-02 17:54:47  host: xdsl-120-19.wist.com.pl

    LG Bali mam od tygodnia i jak dla mnie to super telefon . nic dodac nic ując .

  • 0

    122. ~martasek  2010-10-03 11:30:09  host: 86-83-n1.aster.pl

    mam od wczoraj i wszystkim gorąco polecam, bierzcie ten telefon, bo naprawdę warto!!!!!!! nie ma rysika w zestawie ale nie jest potrzebny! chociaż też się bałam dotykowego jest bardzo przyjazny i mądrzejszy momentami ode mnie :P nic tylko brać!

  • 0

    123. ~;)  2010-10-06 11:43:11  host: abqy156.neoplus.adsl.tpnet.pl

    świetny fonik

  • 0

    124. ~Nicol  2010-10-06 11:54:33  host: abqy156.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bali jest rewelacyjnym telefonem polecam go wszystkim niezdecydowałam wahałam sie miedzy cookim i avilką, a wybrałam własnie ten tel i nie załuję. Stylowy to przede wszystkim, duzy 3 calowy wyświetlacz swietna gama kolorystyczna, 5 mega pikseli w apracie co daje ładne wyraźne fotki, modna grafika. Esemeski pisze się fajnie, a bateria trzyma naprawde dobrze wbrew opiniom. Ekran dotykowy sprawdza się bardzo dobrze reaguje na delikatny dotyk, menu czytelne ogolna obsługa tego tel jest srtarsznie prosta i nie sprawia problemu, poza tym ma duzo bajerków itd POLECAM BARDZOOOOOOO!!!

  • 0

    125. ~  2010-10-09 09:58:32  host: afca192.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Siema ! Mam pytanie do długich posiadaczy LG Gm360 Bali. Czy ten telefon szybko się psuje i trzeba go oddawać bez przerwy do naprawy? Bo słyszałem od kilku osób że LG się szybko psują. Proszę o odpowiedź.

  • 0

    126. ~lenka!  2010-10-09 17:57:05  host: static-68-156.is.net.pl

    Dzięku za wszystkie Wasze komentarze ;D dzięki nim zdecydowałam się go kupić ;) siemano ;)

  • 0

    127. ~Elanka  2010-10-09 18:35:22  host: dbo251.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dla mnie spoko, esy szybko się pisze na słowniku, jak na normalnym tel. z klawiaturą ;P ja osobiście jestem przyzwyczajona na awerty bo przed bali mialam lg ks 360, i na qwerty pisze mi sie dobrze również w bali, tylko tyle że na dotyk;P a co do aparatu, zdjęcia sa ładne, powiem że nawet całkiem świetne, bo wiadomo że nie będzie robił zdjęć jak cyfrówka. ogólnie spoko, hah więc jak ktoś lubi se robić sweet fotki to mu starczy ;)

  • 0

    128. ~adas  2010-10-10 17:43:27  host: 85.v55.interkam.pl

    siema mam telefon lg gm 360 bateria slaba 2 dni max ; l smsy sie dobrze pisze :) muzyki tez sie da posluchac ale obejzec jakiegos filmu juz sie nie da ; l aparat ma 5 pixeli ale wyglada na 2 max ; ( ma malo kolorow i dlatego zdjecia zle wychodza ekran ma bardzo czuly to dobrze :) i ma wiele fajnych funkcji i motyw menu : D za swoj telefon dalem az 600 zl ; ( srednio mi sie podoba ale jakbym mial wybierac to bym wybral jakoms nokie :DDDD

  • 0

    129. ~magda  2010-10-12 23:54:00  host: 77-254-190-189.adsl.inetia.pl

    Do tych co marudzą na baterię: wystarczy zmniejszyć jasność ekranu do 60% i ustawić opcję oszczędności energii, a od razu widać rezultaty. Mnie ten telefon trzyma spokojnie 5 dni przy normalnym użytkowaniu: dzwonienie, pisanie smsów, od czasu do czasu jakaś fota, robienie czegoś w menu. Wszyscy mnie ostrzegali przed baterią w LG, ale miło mnie zaskoczyła :) Nie spodziewajcie się, że będzie Wam trzymała tydzień przy maksymalnej jasności ekranu (naprawdę nie ma wielkiej różnicy między 100% jasności a 60%) i bez trybu oszczędzania energii. Dzięki tej opcji po prostu ekran szybciej się wygasza i tym samym krócej pobiera energię z wyświetlacza. Do tego możecie sobie załadować jakąś ciemniejszą tapetkę i naprawdę widać różnicę w długości trzymania baterii. Generalnie telefon świetny: mój pierwszy dotykowy. Polecam jak najbardziej :)

  • 0

    130. ~Kastel  2010-10-23 12:25:32  host: ip205-c3.elgrom.laz.digi.pl

    u mnie bateria trzyma 7 dni a dużo używam. To zależy ile kto za pierwszym razem naładuję. Mam go już trzy miesiąca i dla mnie bomba

  • 0

    131. ~adamu$  2010-10-24 18:38:23  host: v02-16.opera-mini.net

    Mam pytanie. czy telefon obsługuje karty micro SDHC??

  • 0

    132. ~ja  2010-10-28 13:57:22  host: hho66.internetdsl.tpnet.pl

    W którym miejscu w opcajach ustawia się zapisywanie SMS na zewnętrznej karcie pamięci??? Prosze o dokładną ściezkę dostępu.

  • 0

    133. ~amundsenik  2010-10-28 14:36:58  host: user-109-243-13-106.play-internet.pl

    Mialem do wybory monte,avile gps,bali wybor padl na bali.Niezaluje ze wybralem bali. Sprzedawca o monte powiedzial ze owszem ma wifi ale soft mu taki dali ze klawiaturka dziala tylko w pionie to takiego wifi chyba nikt nie chce.Przypomnial mi sie telefon e250 ktory mialem i wszyscy po forach pisali jak zmienic dzwiek dzwonka sms.Avili nie wzialem bo to raczej juz model chyba starszy dodali tylko modul no i obudowa mi sie jego nie podoba podobnie jak monte.Bali jest wygladem podobny do noki X6 tylko jest tanszy 2 razy.I ma moim zdaniem trwalszy wyswietlacz niz nokia.pzdr.

  • 0

    134. ~  2010-11-06 10:33:19  host: h233124.net.pulawy.pl

    witam ;) mam pewien problem ; gdy telefon jest wyciszony wlacza mi sie dzwiek przy robieniu zdje. ; jak go wylaczyc ? dzieki z gor za pomoc :)

  • 0

    135. ~tollat  2010-11-08 15:36:45  host: adld135.neoplus.adsl.tpnet.pl

    w LG nie da się wyłączyć dźwięku migawki... Pozdr.

  • 0

    136. ~koksik  2010-11-09 15:25:09  host: ip-91.189.216.224.skyware.pl

    czy ten telefon ma internet darmowy, wogole czy ma internet?

  • 0

    137. ~M.T  2010-11-09 19:02:39  host: 178-37-213-155.adsl.inetia.pl

    Telefon naprawdę dobry, tylko ten bałagan w plikach, rozrzuca zdjęcie i mp3 w foldery które są już od razu w telefonie. Nawet jeśli ktoś zrobi sobie swoje foldery to i tak to jest w tamtych

  • 0

    138. ~kaja  2010-11-09 20:16:26  host: ip-85-202-32-109.eltronik.net.pl

    jak ustwic w tym telefonie swoja piosenke na wiadomosc i polaczenia??

  • 0

    139. ~aaa  2010-11-10 13:28:09  host: alw214.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wlasnie zapisywanie SMS na zewnetrznej karcie? niby to ustawilam a nadal musze usuwac smsy bo skrzynka zapakowana ;/ i czy jest mozliwosc stworzenia PINU/KODU do wiadomosci?:D

  • 0

    140. ~noname  2010-11-12 23:19:15  host: static-ip-77-89-117-197.promax.media.pl

    Mam ten telefon i bardzo go polecam . Bardzo czesto go używam i nie mam na co narzekać tylko co dziwne orginalnie miałem drogo wskażnik . ten telefon jest super i pozdrawiam wszystkich posiadaczy . POLECAM !!!

  • 0

    142. ~hana  2010-11-13 17:49:20  host: net-3-26.tpn.ceron.pl

    mam pytanie. Mam tel LG360 i jak próbuje wejść na aparat lub galerie to wyskakuje mi komunikat ze "nie mozna uruchomić, konfikt z raport stanu" czy ktoś miał podobny problem i wie jak go rozwiązać?

  • 0

    143. ~SiemaSiema  2010-11-13 22:35:55  host: 53-173-251-94.net.stream.pl

    posiadam tel równy tydzień, jestem z niego zadowolony byc może dlatego że mi nie są potrzebne bajery typu Wi-Fi, bo jak chcę wejsc na internet to wolę użyć komputera. Ogólnie szukałem telefonu z 5mpx aparatem i to mi wystarczy. Super telefon za tą cenę (399 zł w rtv euro agd). Polecam go tym którzy lubią robic zdjęcia dobrej jakości, chcą dobry telefon i solidną markę. Ogólnie można tam wlozyc karte pamieci o pojemności 16 GB, ja zakupiłem 4GB i śmiga bez zarzutów i też wystarcza.

  • 0

    144. ~Niunia 22  2010-11-14 08:23:25  host: chello089077252132.chello.pl

    Ja go mam 2 msc,mam też cooki.Cooki do bali się nie umywa pomimo,że oba są od LG.Bali robi świetne zdjęcia,nawet w nocy.Bateria trzyma 4 dni,pomimo ciągłego słuchania radia.Nawet w słoneczny dzień wszystko widać na wyświetlaczu.Dla mnie ten tel jest rewelacyjny i na dodatek niedrogi.Polecam:)

  • 0

    145. ~Gruber  2010-11-16 18:42:06  host: gon250.internetdsl.tpnet.pl

    Siema,ma on może klawiaturkę quwerty?

  • 0

    146. ~Oster  2010-11-16 18:59:33  host: 178-36-66-174.adsl.inetia.pl

    Kurcze WiFi nie ma. Koledzy mi mowili, ze ma WiFi, ale okazalo sie, ze poprostu ciagneli internet za oplata z abonamentu ( :P ). Moglem wziasc Samsung Galaxy xD

  • 0

    147. ~Wiki_  2010-11-16 21:46:46  host: cleese.w-s.pl

    Czy można zmienić obudowę w tym telefonie.?

  • 0

    148. ~lukas  2010-11-21 18:55:50  host: ip-195.248.247.2.skyware.pl

    ale jak włączyć internet w tym telefonie

  • 0

    149. ~  2010-11-23 20:57:41  host: octopus-v530.awf.wroc.pl

    ja posiadal ten telefon i poki co nie moge mu nic zarzucic :) wszystko śmiga :) Odpowiedz na pytanie tak mozesz przelaczyc na querty :)

  • 0

    150. ~Szymas  2010-11-24 13:08:05  host: cmpc006-033.cnet2.gawex.pl

    Telefon bardzo dobry opłacało się brać go na umowę za 1zł i 32 doładowań za 30zł w PLUSIE. Plusem telefonu to jakość zdjęć, dobrze nagrywa filmy, lampa błyskowa (AUTO-FOKUS). Minusy to brak zoomu w aparacie i BARDZO krótko trzyma bateria

  • 0

    151. ~Katia  2010-11-24 18:22:00  host: afhe49.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hej ej błagam napiszcie mi bo ja już kurde nie wiem po tym co przeczytałam ;/ To ten telefon może mieć np.Gadu Gadu lub dostęp do portali społecznościowych?? Ale głównie mi chodzi o Gadu Gadu czekam na odpowiedzi bo nie wiem czy warto go kupować czy nie ;/ :)

  • 0

    152. ~HONOLULUU  2010-11-25 15:21:17  host: static-ip-77-89-109-154.promax.media.pl

    siemano.Jutro mam wymianę tela i ogólnie nie wiem czy wziąść Nokie x3 czy Bali. Chciałam się dowiedzieć czy Nokia x3 bardziej róźni się głośnościa od Bali'ego, bo zależy mi na muzyce ;)A jęsli bardzo się nie róźni to go wezme bo ma dobr aparat ;)

  • -1

    153. ~packa  2010-11-28 12:59:51  host: adcl82.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siema, nie poleciłbym tego tel. nawet największemu wrogowi, posiadam go od kilku tygodni i nie wiem co mnie podkusiło żeby go wziąć, szczerze nie polecam, nie będę się rozpisywał o jego wadach bo nie starczyłoby mi tu miejsca...

  • 0

    154. ~kokojumbo  2010-11-28 22:37:41  host: chello089079245019.chello.pl

    Czy to prawda, ze w tym tel nie ma zoomu w aparacie? troche mnie to dziwi biorac pod uwage to ze wiekszosc osob bardzo sie zachwyca aparatem:O

  • -1

    155. ~Marceli  2010-11-30 19:53:28  host: apn-77-114-106-9.dynamic.gprs.plus.pl

    Beznadzieja ! Telefon jedynie fajnie wygląda ale na tym się kończy ! Szybko wymieniłem go na nokie E52 . To jest telefon nie do zdarcia dosłownie ! Bateria trzyma tydzień ! A naprawdę często dzwonię i smsuje . Poleca .

  • 0

    156. ~Elciaaa  2010-11-30 21:32:06  host: 78-131-204-136.tktelekom.pl

    Ogólnie jestem bardzo zadowolona z telefonu . ; ) Bardzo dobrze sie pisze esy , prosta obsługa menu. Ale jest jeden minus . -Bardzo słaba bateria . Praktycznie codziennie ją ładuję, pomimo tego że zostawiam go przy ładowarce a całą noc. ( ale co prawda przez cały czas esemeuję, i to jest pewnie główna przyczyna ) Ale telefon polecam ;DD Pozdro dla posiadaczy ; ]]

  • -1

    157. ~luki1987  2010-12-01 08:44:09  host: abrb95.neoplus.adsl.tpnet.pl

    lol ten tekefon nie ma WI-fi jak widzę to on dobrych opini nie ma.A chciałem go kuoywać ale jak nie ma wi-fi to do kitu z takim telefonem.

  • 0

    158. ~Ciapek  2010-12-01 13:09:10  host: public72419.cdma.centertel.pl

    Może mieć Gadu, bo mam i śmiga :) Dostęp do portali takich jak: Facebook, Twitter, MySpace i coś tam jeszcze... A głośnik moim zdaniem ładnie gra, poza tym aparat jest dobry:)W pełni polecam.

  • 0

    159. ~banan  2010-12-02 12:50:10  host: tweenie.pmcnet.pl

    ciapek jak zrobiles to z gg???

  • 1

    160. ~Łycha  2010-12-02 21:05:04  host: 94-40-119-181.tktelekom.pl

    Ja mam ten telefon i jest świetny na 5+.Warto go kupic

  • 0

    161. ~Ciapek  2010-12-05 13:21:59  host: public67723.cdma.centertel.pl

    Żeby mieć gg to wysłałem sms`a i przysłali mi linka skąd można pobrać. Ściągnąłem, zainstalowałem i dzierży. Z tym że mam telefon w miksie i neta skonfigurowanego od nowości, nie bawiłem się w konfiguracje,nie zawsze musi działać jak nie masz dobrze skonfigurowanego internetu. Przynajmniej tak miałem w poprzednim fonie.

  • 0

    162. ~00987  2010-12-06 19:43:32  host: h233124.net.pulawy.pl

    do 154.: da się przybliżać, ale z rozmiaru zdj. trzeba w opcjach zmienić na VGA.

  • 0

    163. ~ol  2010-12-07 17:08:29  host: 178235091197.unknown.vectranet.pl

    mialem do wyboru avila monte delphi i bali wybrałem monte :) i nie żałuję ;) z tego co slyszalem najlepszy ma dotyk i funkcje. Z neta i tak nie korzystam ale nawet ze wzgledu na dotyk mozna go wziac ;) wole troche doplaciic i miec super fon ;D

  • 0

    164. ~kornik777  2010-12-08 23:24:26  host: aeeg69.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon jest fajny 5 mega i dotykowy wyswietlacz fajny polecam mam go trzy dni i jest miodzio

  • 0

    165. ~Łycha  2010-12-09 16:02:58  host: 94-40-119-181.tktelekom.pl

    Ja mam lg bali jest bardzo dobry bateria trzyma max 5 dni Naptawde poleca.Muj brat ma lg cookie i to jest takie guwno ze... COOKIE TO TAKIE GUWNI.

  • 0

    166. ~00987  2010-12-11 12:23:59  host: h233124.net.pulawy.pl

    ja mam lg bali prawie 5 mies. i nie żałuję wyboru ;))

  • 0

    167. ~freak78  2010-12-16 11:41:05  host: adhm41.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam, proponują mi w smsach wziąć go za złotówkę, może i dobry jest ale moja wiekowa nieprodukowana już n95 8GB mozliwościami zjada go na śniadanie (a co dopiero lepsze telefony które moją nokię zjadają)... "Nowoczesny" telefon do neta bez 3,5g i Wi Fi to jakaś kpina, sam czesto korzystam z neta a w moim miasteczku działają sieci wi fi i nie płacę złamanego grosza za neta:) GPs też łapie fixa w kilkanaście sekund i też w terenie się przydał już kilka razy, jak i nagrywanie VGA@30 FPS też w terenie na pomiarach się przydało:) a w "nowoczesnym" telefonie znowu tego brak i nie ma to jak zwykła klawiatura, sporo klepię smsów:) ot lubię rzeczy może niezbyt ładne, ale po prostu praktyczne...:)

  • 0

    168. ~  2010-12-18 15:44:27  host: ddi243.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Brak 3G. Zatem to tylko "szpanerska" zabaweczka.

  • 0

    169. ~tollat  2010-12-18 17:22:39  host: admk103.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam go około miesiąc i dobrze że go wziełam. Aparat świetny, dotyk troche delikatny ale przecież do ubijania mięsa go nie kupiłam... Tylko jeszcze nie mam karty pamięci nad czym ubolewam ponieważ dobre zdjęcia potrzebują dużej pamięci. Bateria 2-3 dni a nawet krócej przy moich potrzebach. :D Pozdr

  • 0

    170. ~  2010-12-19 21:15:50  host: 94-40-69-2.tktelekom.pl

    dlaczego mi sie wylacza ?

  • 0

    171. ~Alicja  2010-12-20 13:47:41  host: rev163.edox4.net

    Dzień Dobry, Telefon ma jedną niepraktyczną funkcję. Otóż przycisk włączania i wyłączania telefonu jednocześnie odblokowuje ekran telefonu. Oznacza to, że gdy telefon jest w kieszeni lub w torbie, przypadkowe przyciśnięcie klawisza włącz/wyłącz powoduje najpierw odblokowanie całego telefonu, a następnie jego wyłączenie. Nie trzeba wcale długo przytrzymywać tego przycisku, wystarczy lekko go dotknąć i blokada jest zlikwidowana, a następnie wyłączony cały telefon. Przycisk ten znajduje się w górnej części obudowy, nad ekranem i nawet gdy jest w futerale, to wyłącza się i włącza. Poza tym jest okey. Niestety ta funkcja uniemożliwia korzystanie z niego i muszę go zwrócić. Pozdrawiam

  • 0

    172. ~hobi  2010-12-22 11:36:57  host: pub.przeworsk.um.gov.pl

    jakie ma wejście do słuchawek

  • 0

    174. ~SIMA  2010-12-23 19:51:26  host: host-89-228-218-162.kalisz.mm.pl

    Cześć mam ten telefon od tygodnia jak narazie jest super szkoda że iema wi_fi ale po zatym to ok polecam

  • 0

    176. ~Magda  2010-12-23 23:12:36  host: 87-205-62-114.adsl.inetia.pl

    Jest świetny. Uważam, że Lg, to bardzo niedoceniana marka. Nokie są trochę przereklamowane! Kiedyś oczywiście były najelpsze - ale teraz inne marki śmiało mogą z nimi konkurować. Co do Bali: Aparat robi dobre zdjęcia, nie można wymagać lepszych, od tego jest aparat. Głośnik na maxi'ie trochę daje o sobie znać, ale słuchawki brzmią genialnie. Mój znajomy podsiada Nokię xpressmusic i ten o to bali brzmi od niej lepiej. Bardzo funkcjonalny, intuicyjny, dużo fajnych dodatków. Lg mnie pozytywnie zaskoczyło. Co do baterii, aby długo trzymała trzeba się z nią dobrze obchodzić. Moja trzyma 4 dni, a telefon użytkuję bardzo często. Bali jest również bardzo wytrzymały, spadł mi niejednokrotnie, a nie zauważyłam nawet najmniejszej ryski. Również się nie przycina, jest odporny na mrozy! Pozytyw, na 5- bo zawsze może być lepiej :P

  • 0

    177. ~KtoDaMinusTenCiota  2010-12-24 12:50:01  host: 109.231.56.135.koba.pl

    Mam ten telefon od 5 miesięcy. Na początku byłem bardzo zadowolony z telefonu lecz po kilku tygodniach zacząłem zauważać jego wady takie jak np. bardzo słaba bateria, wkurw*ający aparat, beznadziejny dotykowy ekran który trzeba dziurawić palcem by coś zadziałało itp. Ogólnie telefon ma bardzo dużo błędów i często się zawiesza. ....nie polecam. (...a sam już nigdy nie kupię produktu LG...)

  • 0

    178. ~asiuunia  2010-12-24 19:13:58  host: gyb114.internetdsl.tpnet.pl

    słuchajcie, mam pytanie - czy do tych telefonów jest może kabel USB ? jeśli tak, to ja nie mam, a jeśli nie, to czy można skądś ściągnąć darmowe piosenki ?

  • 0

    179. ~lel  2010-12-25 09:58:41  host: 89.228.169.84

    oczywiście, że jest :) ja mam go razem z ładowarką. więc może i ty masz ;p ale jak nie masz to na al..gro poszukaj na pewno tam znajdziesz :)

  • 0

    180. ~Karina  2010-12-28 19:28:18  host: abvv8.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon ma naprawdę masę zalet. i jedną wadę... nie słychać całego dźwięku na sms ;(

  • 0

    181. ~666  2010-12-31 11:42:34  host: 86-63-108-174.sta.asta-net.com.pl

    ma wifi bo mam ten telefon

  • 0

    182. ~szczera  2011-01-01 18:00:01  host: ip-81.31.220.9.edial.pl

    Ogólnie jest fajny, ale bateria była wczoraj naładowana na max. k 15, a dziś rano zaczęła pipczyć, że słaba już jest. Nawet dł się trzymała, flesz jest, a zdj robi świetne, tylko chwilę nie można ruszać tel., głośniejszy jest od km360 chociaż tamten był muzyczny. Nic nowego już chyb nie powiem...

  • 0

    184.  2011-01-07 10:45:04

    a jaką kupić karte pamięci do tego telefonu wszystkie micro SD działają czy jakąś inną??

  • 0

    185. ~Soprano  2011-01-07 21:12:44  host: aahb237.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kupiłem dzisiaj warty tej ceny lepszy od samsunga i Noki Wi fi to dla dzieci szkoda pszepłacaci dotyk 100 %lepszy od avili

  • 0

    186. ~natalaa.  2011-01-07 23:53:01  host: apn-95-40-215-133.dynamic.gprs.plus.pl

    telefon fajny , ale szkoda , że nie posiada akcelerometru . kupiłam go dzisiaj, i wymieniłam z LG GD51O . obydwa niczym prawie się nie różnią , tylko ten akcelerometer !! szkoda, że go nie ma, bo zdj. by się lepiej oglądało i wgl ; // ale poza tym, to okej :)

  • 0

    187. ~Alutka  2011-01-09 17:51:03  host: 195.117.149.130

    Bali jest OK Posiada praktyczne funkcje,jeśli ktoś narzeka niech wciśnie sobie laptop albo lustrzankę do kieszeni jak taki mądry i to jeszcze za taką cenę.Polecam

  • 0

    188. ~lolo  2011-01-13 19:25:12  host: dvj30.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie mam go, ale w każdym bądź razie pewnie bym go nie kupiła, bo mam jakiś uraz do lg 1. bateria trzyma krótko i to bardzo(zresztą teraz w każdym tele.ale w innych deczko dłużej niż w tym. 2.Częste lubi sobie poświrować...

  • 0

    189. ~tomasz93  2011-01-13 20:14:50  host: 178-36-86-53.adsl.inetia.pl

    moj kolega ma ten telefon i mam okazje sie nim bawic na codzien . Wada jest to,ze sie strasznie,ale to bardzo strasznie muli,czasem nawet potrafi sie zawiesic,wykonujac polecenie wejscia do menu .. reszta w porzadku .

  • 0

    190. ~Leszek  2011-01-14 22:16:21  host: 093105100033.pila.vectranet.pl

    Mam ten telefon od mies. i jestem trochę zawiedziony:brak GPS-u, brak WiFi oraz b.słaba bateria.Jak na takiego producenta mógłby być nieco lepszy.

  • 0

    191. ~gruby  2011-01-14 22:54:46  host: 193.59.255.222

    spoko telefonik mam go i nie narzekam jezeli sformatowaliscie baterie to powinna trzymac przy standardowym uzytkowaniu okolo 6-7 dni

  • 0

    192. ~  2011-01-15 18:32:16  host: 77-254-81-85.adsl.inetia.pl

    Telefon świetny, spisuje się i nie psuje. Jest bardzo wytrzymały. ;) Bardzo fajnie słucha się w nim muzyki przez słuchawki.

  • 0

    193. ~193  2011-01-16 20:57:29  host: v05-15.opera-mini.net

    mam ten telefon od 2 tygodni jest fajny ,aparat fajny,muzyka w słuchawkach gra, Wi-Fi mi nie potrzebne bo mam w PSP ,fajne menu , polecam kupic do niego etui za 20 zł jeszcze fajniej wygląda , jak dokupiłem karte 4 Gb to ten telefon jest moim zdaniem super

  • 0

    194. ~Hłosta  2011-01-20 15:53:32  host: iqq138.internetdsl.tpnet.pl

    Telefonik ogólnie fajny . mam go 4 miechy i ani ryski . szkoda ze brak wi-fi i akcelerometru . polecam . ocena 9/10.

  • 0

    196. ~AGA  2011-01-26 20:14:59  host: host-83.2.142.29.tvksmp.pl

    HEJ MAM PROBLEM!! To głupie ale nie wiem jak ustawić na ekranie to, żeby była wyświetlana data... ODP plis i pozdrawiam :P

  • 0

    197. ~Nika  2011-01-27 18:15:28  host: 88-199-233-138.tktelekom.pl

    Ludzie, macie tak rozbieżne opinie na temat tego telefonu, że masakra!! A właśnie zdecydowałam się, że go kupię; na przemian mnie demotywujecie i podbudowujecie. Interesuje mnie, czy w zestawie dostanę od razu słuchawki i kabel USB, czy będę musiała je dokupić?

  • 0

    199. ~werty63  2011-01-31 18:19:43  host: dustpuppy.miechow.com

    chciałabym zapytać jak i czy w ogóle da się zlikwidować R na wyswiatlaczu znajdujące sie kolo wskaźnika zasięgu, wspomne ze na poczatku go nie bylo. Z góry dzięki za odpowiedź

  • 0

    200. ~myszka  2011-02-04 18:02:44  host: dvg171.internetdsl.tpnet.pl

    hej zastanawiam sie nad kupnem tego tel i bardzo mnie interesuje jak jest z tym słuchaniem jedni pisza ze bardzo cicho odtwarza a drudzy ze ok. moze mi ktos odp jak z tym jest??:):)

  • 0

    202. ~654  2011-02-09 17:26:20  host: 77.252.137.120

    Ludzie nie kombinujcie telefonik jak najbardziej super. Aparat ma 5 mpx i lampa. Bardzo gorąco polecam do kupna.

  • 0

    203. ~Agnieszka Wagner  2011-02-10 16:59:47  host: 91.150.139.1.internetia.net.pl

    potrzebuje jakies pelniejszej instrukcji obslugi do lg bali

  • 0

    204.  2011-02-11 17:02:50

    zauwarzyłem ze większosc osób pisz ze ma ten telefon mox 2 tygodnie, otóż ja mam ten telefon juz pół roku i przedstawie wam jego wady i zalety. Zaczne od wad których jest niewiele: 1.Brak wi-fi, najwieksza wada tego telefonu (podobno na potrzeby operatorów komórkowych w polsce usunięto wi-fi, beznadziejny pomysł nie wiem czemu miał słuzyc) 2. telefon ma słaby procek i mało RAM czasami go wyprzedzam o jakies 2 sek. 3. brak akcelerometra (żyroskop po staremu). Wad by było na tyle ale nie bujcie sie zalet jest duzo więcej: 1. BATERIA jezeli sie ją poprawnie i włączy funkcje "oszczędność energii" to bateria trzyma ponad tydzień, 2. MUZYKA na max głośności słyszy muzyke moja siostra siedząca 5 metrów dalej, i dzwięk jest bardzo czysty. 3. proste i bardzo intuicyjne menu 4. nawet spore przyciski na klawiaturze qwerty, 5. Nawet bez tegi wi-fi inertet śmiga bardzo szybko tylko niestety jest płatny (w erze 3 grosze za 100kB, zeby sie nk.pl otworzyło potrzebne jest 240kB), 6.Zasięg, zawsze i wszędzie zasieg z tobą będzie, 7.Widgety, bardzo przydatna i prosta w obsłudze funkcja, szczegulnie jak komus na czasie zalezy, 8.telefon jest lekki a zarazem wytrzymały, 9.Aparat, dobrze sobie radzi jak na aparat LG'kowski 5mp i ma bardzo dobry flesh 10.I tu bardz ciekawa funkcja, mianowcie jezeli ktoś ściaga przez USB na komórke zdjecia/mp3/wideo lub jakies inne pliki, nie trzeba katalogować, system telefonu sam oceni typ pliku i go odpowiednio zkataloguje, 11.LG Bali jako jeden z niewielu LG posiada możliwoś zapisywania plików wysłanych nam przez Bluetooth na karcie pamięci, 12. Ekran dotykowy, niby oporowy ale nieźle daje rade. Zalet jeszcze kilka by sie znalazło ale to taki mniej ważne więc nie pisze, przekonajcie sie sami. RADA jezeli ktoś ustawia tapete z poziomu Menu>Galeria>tapeta a nie z poziomu Menu>moje pliki>obrazy>tapeta to niech sobie obróci tapete bo zostanie ustawiona w poziomie. Generalnie telefon bez zazutu, polecam. Daje 11/10

  • 0

    205. ~Gosia  2011-02-13 23:54:29  host: alk108.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Naprawdę nie polecam. Słaba bateria. Trzeba mocno klikać w ekran. To największe wady. Poza tym mało pamięci.

  • 0

    206. ~malwina  2011-02-19 15:00:40  host: aadq198.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam telefonik od wczoraj, słucham muzyki od ponad 2 godzin, zrobiłam kilka zdjęć i nic bateria wciąż pełna :), aparat nie jest rewelacyjny ale też nie należy do najgorszych, widzę dużo plusów,jest zgrabny,prosty w obsłudze i szybko reaguje ! Nie piszcie bzdur,że jest tandetny jeśli nie użytkujecie telefonu, powiedziałabym,że jest niedrogi ale można mu zaufać! Chcesz kupić bajer to wydawaj kasę -luzik, kogo to obchodzi? nie znasz nie oceniaj!!! Ja wiem,że jest oki! Muza gra głośno aż w bębenkach dzwoni :)

  • 0

    207. ~xxx  2011-02-25 12:01:23  host: bbservice254.mmpnet205.tnp.pl

    kiepski telefon,nie polecam:(aparat robi zdjecia jakosci 1.3mpx.bateria takze w tym trelefonie jet kiepska,ogolnie niewypal:)

  • 0

    208. ~Filip  2011-02-25 13:14:07  host: 188.146.245.235.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    proszę o pomoc. Jak zdjąć z niego simlocka?

  • 0

    209.  2011-03-04 11:15:29

    Filip simlocka trzeba zdjąć w jkimś wyspecjalizowanym to tego salonie. xxx moze masz inny telefon??? Mój LG robi bardzo dobre zdjęcia a bateria trzyma tydzień. Naprawde polecam.

  • 0

    210. ~Mazur  2011-03-07 17:25:33  host: h-239-34.city-net.pl

    Mam telefon od 8 miesięcy co pozwaoliło mi się z nim zapoznać bardzo dobrze, ponieważ wisze na telefonie (to nie żart) ponad 3 godziny dziennie. Przy tak dużej ilości rozmów ładować trzeba aparat codziennie lub niekiedy co pół dnia, ale to zupełnie zrozumiałe. Robiłem test z drugą kartą SIM i przy 5-10 minutach rozmowy dziennie, telefon trzyma 4+ dni, co dla przeciętnego zjadacza chleba jest cąłkiem przyzwoitym wynikiem. Aparat fotografinczy: Zdjęcia robi mniej więcej na poziomie 3 mpix (tak wyglądają na komputerze), na wyświetlaczu zdjęcia są śliczne. Dioda radzi sobie całkiem nieźle w nocy. Aparat na plus, nie ma co więcej wymagać od telefonu. Ekran dotykowy: Bardzo dobra reakcja na dotyk, nawet przy męskich palcach. Nie trzeba mocno cisnąć, żeby telefon zareagował. Faceci będa mieli problem z pisnaiem na klawiaturze qwerty, ale na standardowej piszę się przyjemnie i dość szybko. Głośnik słuchawki: Głośny i czysty dźwięk. Bez zarzutu Głośność muzyki: przyzwoita. Jeśli ktoś pisze, że mógłby być głośniejszy, to czas zrozumieć że 95% społeczeństwa widzać w kapturku z telefonem w kieszeni, z którego wali głośny hip hop, ledwo powstrzymuje się od śmiechu, bo to nie jest "cyna" jak to wy mawiacie. Zasięg: Telefon znakomicie sobie radzi z zasięgiem. Ludzie którzy mają słaby zasięg w domu, będa zadowoleni. Wyposażenie, które dostajemy z telefonem: Ładowarka wraz z kabelkiem usb (kabel usb jest wetknięty do "gniazdkowej" części ładowarki do zwykłego złącza USB, które telefon posiada, Zestaw słuchawkowy (bardzo czysty i głośny dźwięk godny polecenia zarówno do muzyki jak i rozmów). Wytrzymałość obudowy oraz ekranu: Bałem się, że bardzo gładki plastik tylnej obudowy, będzie "łapał" rysy jak szalony, ale myliłem się. Telefon wykonany jest z bardzo dobrych materiałów, które ciężko zarysować (nawet noszać go z kluczykami od auta w jednej kieszeni), z ekranu ściągnałem folie ochronną w dzień kupna i nie ma

  • 0

    211. ~nikt  2011-03-20 12:42:27  host: aceh1.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak on taki tani to chyba nie ma wi-fi troche jak lg ku990i viewty

  • 0

    212. ~koteeek  2011-03-21 18:24:26  host: agf203.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam prośbe napisze ktos jak sie włącza lampe błyskową zeby dawała tak po prostu oświetlenie a nie gdy tylko robi zdjecia? mam ten telefon i jest bardzo dobry :) tylko do wszystkiego jeszcze nie doszłam

  • 0

    213. ~12234344  2011-03-30 14:42:40  host: komp-95-171-209-15.protonet.pl

    telefon jest do niczego.Ma słaby aparat, nie ma wi fi, nie ma akceleometra. Bateria trzyma 1 dzień

  • 0

    214. ~smutna  2011-04-01 22:53:13  host: 82.160.79.190

    Ej. Mam ten telefon od wakacji. Dzisiaj była burza, więc go wyłączyłam i teraz nie mogę właczyć. Wie ktoś co robić? Proszę o jak najszybszą pomoc i dziękuję.

  • 0

    215. ~pBartosz  2011-04-13 09:36:09  host: dsl.skynet.org.pl

    po prostu musisz go zrestartować. miałem podobnie, wyjąłem baterię i karę SIM no i za chwilę włożyłem ponownie. no i telefon zaczął mi działać.

  • 0

    217. ~  2011-04-14 22:54:50  host: ip-93-154-155-44.multi.internet.cyfrowypolsat.pl

    Kupiłam ten telefon, niedawno i powiem szczerze że sms-y to się ciężko pisze i do tego strasznie latwo odblokowac klawiature przez co zdarza sie wlanczaja sie rozne funkcje a zwłaszcza połaczenia . Ale jako co spoko . Tylko myslalam ze aparat bedzie lepszy ale trudno .

  • 0

    218. ~amarathxxx  2011-04-19 19:57:54  host: user30.231.udn.pl

    osobiście polecam lg km900 arena jestem jej dumnym posiadaczem, telefon w tej samej cenie co bali a o wiele lepszy :)

  • 0

    219. ~Hania2344  2011-04-29 16:07:27  host: public-gprs20428.centertel.pl

    Dostałam ten telefon na walentynki i nie narzekam.Bateria mi trzyma ok tygodnia zdjecia tez fajne robi i ogółem jest fajny.

  • 0

    221. ~KasiaPŃ  2011-05-03 00:43:07  host: d74-209.icpnet.pl

    LUDZIE!Telefon służy do pisania smsów i dzwonienia a nie do zabawy.Jak ktoś szuka zabawki do do sklepu i kupić sobie misia albo klocki... ;) Mi bateria trzyma 4-5 dni przy intensywnym użytkowaniu i uważam że to dobry wynik,aparat jest dobry,zdjęcia wychodzą ładnie.Do pisania smsów łatwo się przyzwyczaić i z czasem da się to opanować.Dzwięk dobry.Całość prosta w obsłudze.Jestem zadowolona.Nawet noszony w kieszeni z kluczami nie ma zarysowań na obudowie.Z czystym sumieniem mogę powiedzieć że POLECAM ten telefon.

  • 0

    222. ~  2011-05-31 18:53:52  host: cim154.neoplus.adsl.tpnet.pl

    samsung avila tylko ze w gorszej wersji

  • 0

    223. ~klaudia  2011-06-02 22:43:24  host: abvp99.neoplus.adsl.tpnet.pl

    gadacie ,że nudny , ze nie ma wifi ,że nie robi zdjec jak lustrzanka.. to tylko tani telefon ludzie , chcecie bajery to kupcie sobie jakaś nokie za 2 tysiace ... ja od bajerów mam laptopa a telefon oceniam na bardzo dobry z plusem : ))

  • 0

    224. ~Max31  2011-06-20 16:38:27  host: 47.124.ktmtelekom.pl

    Nie posiadam tego telefonu, gdyż miałem go kupić, ale tak nie zrobiłem, bo zobaczyłem zdjęcia jakie robi i doszedłem do wniosku, że mój samsung z 2Mpx robi nie dużo gorsze zdjęcia, więc nie ma sensu przepłacać.

  • 0

    225. ~Agnieszka Agnes  2011-06-22 09:05:09  host: cek170.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie do posiadaczy tego telefonu. Czy można przypisać zdjęcie do kontaktu i czy jak się dzwoni to jest na cały ekran ?

  • 0

    227. ~agnes  2011-06-24 14:19:37  host: cee27.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej, chcę kupić ten telefon i mam pytanie do posiadaczy czy można ustawić zdjęcie kontaktu ? i czy jak ktoś zadzwoni to jest na pełny ekran fotka ?

  • 0

    228. ~112  2011-06-27 21:51:01  host: host-89-238-20-87.smgr.pl

    mam ten telefon już 3 lAta.jest bdb ;). bateria trzymaa bardzo długo ! nAPrawde go polecam ;)

  • 0

    229. ~franio dranio  2011-06-29 16:29:49  host: 178235046011.oswiecim.vectranet.pl

    plusy.....ładny wygląd minusy......bardzo słaba bateria.aparat niby 5 mln a robi jak mój stary aparat 1.5 mln

  • 0

    230. ~franio dranio  2011-06-29 16:30:54  host: 178235046011.oswiecim.vectranet.pl

    a na cholerę mi wifi w telefonie

  • 0

    231. ~  2011-07-05 09:33:07  host: afsw153.neoplus.adsl.tpnet.pl

    229 zgadzamsie w lg ku250 jest aparat 1.3 i na pierwszy rzyt oka nie widzać różnicy w jakości zdjęć

  • 0

    232. ~  2011-07-05 10:05:28  host: afsw153.neoplus.adsl.tpnet.pl

    225 227 można, fotka jest 3x2cm przy ekranie 4x6,5cm jakpołączenie sie rozpocznie fotka zmniejsza sie tak 1x1cm

  • 0

    233.  2011-07-06 06:20:34

    Ten akcelerometr w opisie budzi we mnie pewne wątpliwości, ponieważ nie odczułem takiego czujnika w tym telefonie. Po za tym inny serwis podał inna nazwę dla tego modelu. Sprawia to,że mam wątpliwości co do innych sensacji. Wiem też na pewno, że aparat ma 5 Mpix.

  • 0

    234. ~posiadaczkalggm360  2011-07-07 17:16:31  host: 46.204.121.44.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    Bardzo dobry aparat jest główną zaletą tego telefonu. Ma (płatny) dostęp do poczty i portali społecznościowych, takich jak: orkut, facebook, twitter, picasa, flickr, myspace. Wygląda ładnie, nowocześnie, elegancko. Bateria różnie trzyma, przy bezustannym słuchaniu muzyki przez 6h i rozmawianiu trzyma 1 dzień, a przy małym używaniu nawet do 4-5 dni. Posiada także wirtualną klawiaturę QWERTY, która ułatwia szybsze pisanie, gdyż klawisze są ułożone są tak jak w komputerze. Jestem zadowolona z kalkulatora, gdyż ma funkcje obliczania działań z nawiasami, do kwadratu, pierwiastki, procenty i kilka innych. Mam go w idealnym stanie, bez simlocka, zakupiony w MediaMarkt, jeszcze z roczną gwarancją MediaMarkt. Czy ktoś chciałby kupic?

  • 0

    235. ~Effie  2011-07-14 17:29:29  host: CLIENT-certico-2.wroclaw.dialog.net.pl

    Jestem bardzo zadowolona z tego telefonu, mam go już prawie rok. Bateria trzyma conajmniej tydzień, a czasami mu się zdarza nawet dłużej. Robi zdje zdjęcia bardzo dobrej jakości, nawet lepsze niż aparat 8mpix. Jego jedyną wadą jest delikatna obudowa, która bardzo łatwo się rysuje.

  • 0

    236. ~  2011-07-19 09:45:59  host: kbl-tnz5566.zeelandnet.nl

    Ja mam taki tel od roku. U mnie z bateria jest slabo krotko trzyma. Natomiast aparat robi w miare dobre foki. Nie posiada Wfi

  • 0

    237. ~Carolynn  2011-07-24 16:34:54  host: adej234.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bardzo głośny, więc nie piszcie że cichy. Ogółem telefon bardzo fajny, ma różne ciekawe bajery typu livesquare. Ogółem polecam. Jeśli chodzi o czułość dotyku to jest tak samo jak w LG KP-500 Cookie, czyli nie jest aż tak czuły jak np. Samsung Wave 533, ale już po jednym dniu używania człowiek się do tego przyzwyczaja. Robi niezłe zdjęcia, chociaż można by się spodziewać czegoś lepszego (gdy ma się porównanie z Sony Ericssonem K800i), jednak ich jakość jest zadowalająca. Telefon wygląda jeszcze ładniej niż na zdjęciach. Kabel usb podłącza się do ładowarki, co według mnie jest wygodne (jeden kabel jest zarówno ładowarką jak i kablem usb podłączanym do wtyczki ładowarki). Ładowarka nie wypada z telefonu tak jak w innych LG, trzyma się bardzo mocno. U góry jest dodatkowe wejście na słuchawki (takie jak np. do komputera), co jest dużym plusem - można sobie kupić każde słuchawki i wszystkie będą pasowały, no i jednocześnie można ładować telefon oraz słuchać muzyki. Można sobie dowolnie wybrać kolor motywu z dosyć szerokiej gamy. W pierwszym momencie menu może wydać się zbyt 'napakowane' ikonkami, jednak jest to tylko pierwsze wrażenie i później jest bardzo wygodne w użytkowaniu. Można instalować gdy ściągnięte z internetu. Przed kupnem tego telefonu czytałam w internecie wiele bardzo sprzecznych ze sobą opinii, jednak w końcu doszłam do wniosku, że chyba warto kupić ten telefon. Na początku bardzo się wahałam, tym bardziej,że wcześniej nie miałam telefonu dotykowego. Szybko się przyzwyczaiłam. W tym telefonie jak w wielu innych postarano się o to, aby użytkownik miał wiele możliwości tworzenia różnego rodzaju skrótów (np. przy zablokowanym telefonie narysowanie palcem na ekranie określonego kształtu powoduje automatyczne odblokowanie telefonu i otwarcie czegoś - np. notatek)oraz indywidualnego dostosowywania telefonu według własnych gustów i upodobań. Polecam.

  • 0

    238. ~Szyszka  2011-07-27 01:35:19  host: 87-99-44-207.internetia.net.pl

    PYTANIE DO POSIADACZY TEGO TELEFONU . Jak odtwarza muzykę przez głośnik i słuchawki?I jeszcze jak odtwarza filmy ? Bo na tych rzeczach najbardziej mi zależy...Bardzo proszę o jakieś informacje na ten temat ;(( Bo boję się ,że będzie tak nędznie odtwarzał jak mój poprzedni telefon...

  • 0

    239. ~JAga  2011-07-27 16:14:17  host: 87-99-44-207.internetia.net.pl

    Jak z muzyką w tym telefonie i z oglądaniem filmów ? bo zamierzam go kupić a na tych rzeczach najbardziej mi zależy...;((

  • 0

    240. ~Kwarcu11  2011-07-30 17:15:42  host: 77-254-140-248.adsl.inetia.pl

    Witam mam ten telefon od wczoraj i mogę powiedzieć że ten model to sukces producenta, łatwy w użytkowaniu nie za duży,pamięci ma niestety ok.28 mb ale i tak bardzo fajny,chociaż szkoda jednak że nie ma wi-fi bo gps jest mi niepotrzebny ogólnie bardzo cieszę sie z tego telefonu,a co do aparatu to zdjęcia robi bardzo dobre i w tej kwestii nikt nie powinien zaprzeczyć telefon moim zdaniem na +5

  • 0

    241. ~Oshi  2011-07-30 19:48:59  host: adnx57.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do ~JAga muzyka w tym telefonie stoi na bardzo dobrym poziomie nie jest to może głośnik stereo , ale jak na smartfon jest dobrze nawet bym powiedział bardzo dobrze , filmów jeszcze nie testowałem

  • 0

    243. ~kazik5656  2011-08-08 12:51:46  host: 82.160.197.20

    Mam ten telefon i muza gra bardzo głośno z dobrą jakością(zagłuszyłem nokię x3 kolegi). Filmy też się ładnie odtwarzają bez większych problemów.

  • 0

    245. ~clocker  2011-08-22 16:21:27  host: 46.205.31.167.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    mam ten telefon wi fi chyba nie ma ale przy pełnym naładowaniu trzyma 10 dni na początku padał po jednym ale się pochodził XD

  • 0

    246. ~roksana  2011-08-22 21:49:10  host: ip-89-161-39-46.tel.tkb.net.pl

    mi telefon sie bardzo podoba po dobrym sformatowaniu trzyma 7 dni, nie ma wifi, gps mozna sobie sciągnąć, mozna wysylac meile jako wiadomosci, jak sie kupi karte pamieci, to mozna tym telefonem robic wszystko ;)aparat robi dobre zdjecia, moim zdaniem jest super polecam!

  • 0

    247. ~Łukasz  2011-08-24 17:53:43  host: 80.50.228.162

    ogolnie nie polecam strasznie zawieszony tel. dlugo trzeba czekac zanim wejdzie gdzie kolwiek

  • 0

    248. ~Marvela  2011-08-31 21:34:14  host: auv85.neoplus.adsl.tpnet.pl

    @240, jakość odtwarzania jest bardzo dobra, głośnik mocny :) Filmy kręci przeciętne. Mam pytanie, czy wiecie czy da się zmienić wielkość czcionki, ale wiadomości tekstowych nie menu?

  • 0

    250. ~xxx  2011-10-19 20:11:50  host: 212.87.241.199

    Właśnie przymierzam się do zakupu tego telefonu, tylko mam pytanko co do blokady klaw... (tfu!) ekranu. Czy wystarczy przytrzymać w jednym miejscu żeby odblokować czy zrobić jakiś znak, czy co tam jeszcze się da :D

  • 0

    251. ~mmm  2011-10-25 11:11:51  host: ayr154.internetdsl.tpnet.pl

    telefon jest do dzwonienia a nie bawienia sie nim !!!! Mam go rok i sprawuje sie idealnie ! Nie zawiesza sie, wszystko chodzi super ;)) POLECAMMM !

  • 0

    252. ~WAŻNE!  2011-10-28 15:04:43  host: staticline51685.toya.net.pl

    Chciałbym go kupić dzisiaj albo w poniedziałek ale mam kilka ważnych pytań: a)czy można dokupić lepszą baterię(np.1000mah)? b)Czy telefon się nie zawiesza? c)czy GPRS działa dobrze? Proszę o szybką odpowiedz!!

  • 0

    253. ~matt  2011-11-13 13:20:47  host: 80.50.132.18

    Telefon mam 1 rok i śmiga bez zarzutów, fakt bateria mi trzyma max 2 dni ale jak czytam komentarze typu badziewie itp to mnie trzęsie. Nowe nokie to są wypierdki i siadają im głosniki po miesiącu, a w tym nic nie robilem. " nie ma gps i wi-fi" to se kup kuzwa z gps i wi fi pasczaku.

  • 0

    254. ~Master  2011-11-20 18:41:54  host: z03-03.opera-mini.net

    Ten telefon to komplerne zero. Nie ma nic ciekawego. Można jedynie z niego dzwonić. Nie polecam

  • 0

    255. ~  2011-11-24 08:56:09  host: 58.0.199.109.static.rdi.pl

    szajs mam dopiro rok i byl juz w naprawie,i znow musze oddac bo wlaczjem sie sluchawki sami i R i tego nie moge wykasowac

  • 0

    256. ~Tomek  2011-11-24 11:19:36  host: user-109-243-89-210.play-internet.pl

    telefon mam od 1 roku. Jeszcze ani razu mi się nie zawiesił. Miał już dużo wypadków typu spadanie z dużą prędkością na beton i nic się mu nie dzieje oprócz paru małych rysów, a jak ta taki wypadek to małe zniszczenia.To wszystko dzięki temu, że jest z kształtu kwadratowy więc wszystkie upadki znoszą boki, a ekranowi nic się nie dzieje, więc szybko nie pęknie. Raz też mi się topił i nie powiem dośc długo w wodzie leżał i nic mu się nie stało, świadczy to o tym , że jest szczelny więc to kolejna jego zaleta. Przeszkadza mi w nim tylko to , że nie można ustawić kodu zabespieczającego na wiadomości i pliki.;)

  • 0

    257. ~Mike  2011-11-25 12:09:15  host: 178-37-230-238.adsl.inetia.pl

    Master - oszołomiło Cie czy jak? jak nie ma nic ciekawego? Jak tylko dzwonić? W dzisiejszych czasach to nawet z budki telefonicznej można więcej niż tylko dzwonić... Master gdzieś ty był przez ostatnie 10 lat? Chowałeś się pod kamieniem?

  • 0

    258. ~ProvehitoInAltum  2011-11-30 02:30:38  host: 126.216.217.178.ip4.netico.pl

    Mam ten telefon od maja 2011. Kupiłam go ze względu na cene + aparat 5 mpx z lampą. I w sumie w moim przypadku tylko te cechy są jego zaletami... niestety :( Już w czerwcu był reklamowany bo bateria przy wyłącznym wysylaniu sms i dzwonieniu (ustawiona oszczednosc baterii i jasnosc ekr na 40%)trzymala mniej niz 20 godzin. Po reklamacji - wymiana oprogramowania (?) trzyma max 2 dni bez bawienia się. Przy pół godz. na fb i kilku fotkach nie wytrzymuje doby. mam kartę 16gb. Zapelniona tylko w połowie a telefon muli jak cholera ;/ jak mam przypisany do kogos dzwonek to jak odbieram tel od tej osoby to dalej dzwoni dopiero po pewnym czasie przestaje i mozna rozmawiac ;/ do galerii i muzyki wchodzi dobra minute. Oczywiscie plusem jest genialna jakosc zdjec i filmow (sprawdzone na wielu koncertach) Ale poza tym same minusy. W trakcie pisania sms ze slownikiem t9 ciężko kliknąc w strzałkę do wyboru innego słowa (jest malutka) natomiast omyłkowo można bardzo łatwo zmienić jezyk bo jest do tego osobny "klawisz" (tak chocby nie moglo byc odwrotnie i zamiast zmiany jezyka bylaby zmiana wyrazow w t9 bo po co mi na wierzchu klawisz zmiany jezyka?!?) W trakcie pisania sms gdy przychodzi nowy od razu wyswietla sie info na ekranie i czesto samoistnie od razu sie otwiera. Od pewnego czasu telefon bzikuje i w sytuacjach gdy mam otwartego nowego sms i chce zrobic odp wyswietla sie info : przekroczona maksymalna liczbe aplikacji. tak chocbym w tle miała inne rzeczy wlaczone a nie mam! (Często z tego korzystam ale ostatnio nawet dwóch aplikacji na raz nie chce otworzyć bo :przekroczono maksymalna liczbnę apl.) dostaję szału! Nie pomaga restartowanie. Gdy z ekranu głównego przejde na szybkie wybieranie to zdarza się ze muli w trakcie powrotu na glowny. o Livesquare nie wspomne! W ogole nie potrzebny ekran! po co mi wiedziec kto ile razy do mnie dzwonil pisał itp?! jeszcze im wiecej roznych osob tym bardziej zasyfiony ekran tymi ikonami ;/ a powrot z tego na glowny trwa ponad minu

  • 0

    259. ~ProvehitoInAltum  2011-11-30 02:45:51  host: 126.216.217.178.ip4.netico.pl

    cd. Zanim wróci z ekranu Livesquare na główny to można dostać szału bo w między czasie za palcem łapią się wszytskie ikony z pulpitu i przemieszczają a ekran się nie zmienia. Staram się łapać u góry w miejscu mini ikon 3 ekranow ale i tak zanim przeskoczy na główny to trwa to sporo ;/ Poza tym maksymalna ilość sms 500!! W sumie odebrane + wysłane + zapisane. jak jest ok 450 to ciagle piszczy że skrzynka prawie pełna. a jak nagle przekracza się garnice to nie wysle sms. I też wariacji idzie dostać jak coś ważnego się pisze, i rozpisuje sie na 5 sms przez poł godziny a tu nagle ani wyslac ani zapisac bo za duzo sms w skrzynce ;/ co to za pojemnosc 500?!?! jak ktos prawie wyłącznie smsuje a nie dzwoni to 500 to jakis chory limit ;/ Nie jestem osobą która usuwa codziennie sms ale nawet na starej nokii 5310 nie miałam z tym problemu i mogło być ponad 1000 widomosci ;/ porażka! wiem że większość wad mojego tel to pewnie roblem z oprogramowaniem ale nie mam czasu oddac go do reklamacji bo trwa to min 2 tygodnie ;/ jednak druga część wad to niestety wady modelu a nie wyłącznie mojego. Mała pojemnosc sms, niewygodne pisanie słownikiem t9, słaba bateria. Jeszcze wspomne że robienie zdjęc jest fajne dla kogos kto zna ten telefon bo zanim ktos obcy się połapie jak zrobic foto to czasem juz jest za pozno a tam trzeba po prostu do oporu trzymac "klawisz" badz boczny przycisk robienia foto az wkoncu się zrobi. nie wystarczy tylko raz nacisnac i czasem gdy jest koniecznosc zeby ktos obcy zrobil szybko foto moim tel to jest problem ;/ Generalnie jak ktoś chce tani telefon dotykowy z fajnym aparatem to polecam... ale jak ktos nie ma cierpliwosci i malych paluszków to niech sie zdecyduje na inny model ;) ja do mojego straciłam już cierpliwość. O jeszcze jeden plus! Obudowa i ekran bardzo wytrzymaly. Ostatnio przeżył niezły lot z szafki do umywalki a z umywalki na kafelki (prawie jak Małysz ;)) i ani małej rysy. Tyle ode mnie. Mam nadzieję że przemyślicie swój zakup ;)

  • 0

    260. ~xd  2011-12-10 18:53:01  host: cache.piekary.net

    ma wi-fi?licze na szybka odp. z gory dzie

  • 0

    261. ~Maciej  2012-01-04 18:41:58  host: 87.204.174.94

    Moim zdanie bardzo dobry telefon , bateria trzyma 3-5 dni zależy od użytkowania mam go 1,5 roku i jestem zadowolony tylko ten brak wi-fi trochę szkoda... Ale rzecz biorąc polecam ten telefon nie miałem z nim kłopotów ale mam zamiar go już zmienić na nowszy model to teraz go sprzedam za 150 zł jeszcze na gwarancji 8 miesięcy bo ma niecałe 1,5 może ktoś chce ? ;P

  • 0

    262. ~IP  2012-01-04 22:07:34  host: host-46-151-186-64.interduo.pl

    Telefon po roku zaczyna mi swirowac sam dzwoni przy wlazeniu sluchawk z ekrano nie znika ze sluchawek ze sa wlaczone a ich nie ma a przez to glosnik nie dziala

  • 0

    263. ~domis  2012-01-09 17:57:27  host: 095160020126.starachowice.vectranet.pl

    TEN TELEFON TO LG COOKIE Z INNĄ OBUDOWĄ MULI PO ROKU SWIRUJE TRAGEDIA DLATEGO NASTEPNYM TELEFONEM NAPEWNO BEDZIE COS Z PDUZYM PROCESOREM I ANDROIDEM NIE KUPUJCIE TEGO GÓ

  • 0

    264. ~udar  2012-01-15 12:24:23  host: abxg155.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do wypowiedzi 258, widząc o której godzinie robiłeś wpis uważam, że robiłeś to przez sen, jeżeli tel. muli się przy 8 GB pamięci (połowa karty jak wspominasz), to kup sobie notebooka a telefon służy do dzwonienia

  • 0

    265. ~kamilek..:D  2012-02-20 16:52:09  host: 91.218.156.243

    szkoda że nie ma wifi wtedy to naprawde byłby lux telefonik..:DD

  • 0

    266. ~  2012-03-09 17:02:47  host: 178-214-25-35.mtm-info.pl

    witam,chciałbym wgrać inny motyw na LG MG360 BALI czy jest taka możliwość i jak mam to zrobić pomocyyy!!!!

  • 0

    267. ~mary  2012-04-09 00:35:25  host: z51-10.opera-mini.net

    jak czytam te opinie to noz w kieszeni mi sie otwiera. Mam ten telefon 2 lata, wywalilabym go do smietnika gdybym mogla! Wiesza sie, gubi zasieg, swiruje kiedy podlacze sluchawki. 3 razy juz ladowal na wgranie softa. Bateria byla wymieniana, ladowarka tez mi padla. Pierwszy telefon z ktorym mam tyle problemow! Definitywnie odradzam! Za te pieniadze mozna wyrwac cos lepszego, uzywanego!

  • 0

    268. ~DJ Adamix  2012-04-16 19:41:49  host: eax84.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Polski lg bali nie ma wifi, ale niemiecka wersja już go posiada.A co do baterii przy ciągłej zabawie telefon wytrzyma od 1 do 1,5 godziny,lecz gdy nie będziemy go tak intensywnie wykorzystywać wytrzyma ok. 2 do 3 dni...

  • 0

    269. ~angela16  2012-07-13 10:53:35  host: apn-37-152-19-235.dynamic.lte.plus.pl

    ja mam telefon LG GM360 Bali i jesem z niego zadowolona , ale szkoda że wifi nie ma :/

  • 0

    270. ~zadowolony  2012-07-22 15:11:50  host: user-164-126-88-93.play-internet.pl

    Też mam ten telefon i powiem że zadowolony jestem z niego a mam już go od 1.5 roku jak do tej pory nie był w serwisie polecam :)

  • 0

    271. ~123  2012-07-31 18:59:24  host: 178-37-115-173.adsl.inetia.pl

    Telefon idealny dla użytkowników mniej wymagających. Przez 2 lata bez problemów działa, nigdy nie był w serwisie ani salonie operatora. Polecam.

  • 0

    272. ~pavlo  2012-08-01 18:52:12  host: user-31-175-72-170.play-internet.pl

    witam,tez mam ten telefon i jestem bardzo zadowolony wszystko dziala sprawnie i ekran jest tez swietny dziala poprawnie ,polecam telefon wart zakupu

  • 0

    273. ~  2012-08-22 17:51:01  host: 212.160.172.70

    Ten tel nie ma wifi

  • 0

    274. ~Młody  2012-09-18 12:08:44  host: agfe20.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak dla mnie telefonik dobry.Nie m wi-fi,ale w sumie ja osobiście nie potrzebuje,mm dobre pakiety.Na Operze stronki wyświetlają sie elegancko.Nie wiesza się przede wszystkim.Czasem mam włączone gg,na oryginalnej przeglądarce siedze na fejsie,przez Opere sprawdzam poczte i do tego jeszcze gram,i nie zawiesił się ani razu.Zdjęcia robi dobre,ale trzeba sobie ustawić warunki oświetlenia samemu,bo auto faktycznie jest lipne.Jak na dotyk bardzo wytrzymały,utopiłem swojego w sedesie...i nic mu nie dolega.Podoba mi się też funkcja nagrywani z radia i sleep w odtwarzaczu muzy.Jak dla mnie dobry telefon za dobrą cene.Osobiście polecam

  • 0

    275. ~mara  2012-10-12 18:59:41  host: azm236.internetdsl.tpnet.pl

    Posiadam ten telefon 2 lata planuję go wymienić na nowszy model ponieważ znudził mi się, nie mogę na niego narzekać, czasami ma jakieś drobne odchyłki od normy (czasami funkcje się wieszają lub nie działają poprawnie, lecz gdy wyłączymy i włączymy ponownie telefon wszystko wraca do normy) ale idzie pisać smsy i dzwonić, dla mało wymagających ten telefon jest bardzo dobry.

  • 0

    276. ~anonim  2012-10-18 18:07:03  host: cpe-109-207-150-27.docsis.tczew.net.pl

    ten telefon jest do dupy nie dość że się marze to i jak ma parę gier to się blokuje. Nie ma wi-fi. Jedyne co jest w nim dobre to bateria dosyć długo trzyma. :< Do lipy, jest tak łatwy w obsłudze, że nawet stara babcia by sobie poradziła.

  • 0

    277. ~Kastel  2012-10-30 20:24:45  host: host-91.226.38.169.elgrom.eu.org

    Mam ten telefon już 2 lata. I wg mne bardzo dobry. jeszcze żadnej usterki. Bateria trzyma 4 dni przy mocnym używaniu, ale i tak dobrze jak na ten rodzaj komórek. Bardzo wytrzymała jest. Aparat mnie zbytnio nie interesuje, ale wg mnie robi dobre zdjęcia. Na komórce wyglądają na kiepskie, ale już na komputerze czy gdzieś indziej są w dobrej jakości. No jedyna wada to słuchawki. Po półtora roku zepsuły się. Jednak to nie jest duży wydatek i tak fajnie się słucha muzyki. i co, że nie ma wi-fi? Mam 100 mb za darmo co miesiąc. Opera mini i starczy!! I tak mało z netu korzystam

  • 0

    278. ~  2013-09-17 19:59:55  host: v61-06.opera-mini.net

    Ja do bali z trudnością wgrałem androida 2.0

  • 0

    279. ~  2013-09-28 00:13:28  host: bqc100.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hey pomozcieee telefon mis sie zawisił .. Kiedy go właczam ekran zupełnie nie reaguje i widnieje tylko napis lg . Nie wiem co mam zrbic zeby zadziałał , sprobowałam juz wyjac baterie i włozyc , ale niic nie pomogło ..

  • 0

    280. ~ktosiaa  2013-10-28 18:16:46  host: 178-36-52-50.adsl.inetia.pl

    Mam ten telefon od ok. 3 lat. I jestem zawiedziona. Jestem nastolatką i myślałam, że telefon da mi trochę satysfakcji. Ale ani tu wi-fi nie ma, ani żadnych takich.. Tym bardziej.. Ta bateria, muszę ją codziennie ładować. I dotyk po jakimś czasie się psuję, prawie cała lewa strona mi nie działa. Największą zaletą telefonu jest głośny odtwarzacz :) Nie polecam raczej.

  • 0

    281. ~Nowa  2014-06-10 12:15:42  host: n05-03-05.opera-mini.net

    Telefon jest dobry ale nie dla tych którzy siedzą na nim cały czas bo faktycznie bateria jest kiepska! Ale dla osób którzy tylko dzwonią i piszą jest wystarczający!

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-197-68-140.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet