LG GD900 - opinie
Telefony LG LG GD900 Opinie o LG GD900

LG GD900

w sumie: 37
  • 0

    2.  2009-06-06 11:02:37

    piekny jest

  • 0

    3. ~damian1462  2009-06-08 22:15:40  host: public50597.xdsl.centertel.pl

    niezla maszyna:)

  • 0

    6. ~eagle  2009-08-20 10:13:58  host: dmq230.neoplus.adsl.tpnet.pl

    od 24 sierpania bedzie w abo w orange

  • 0

    7. ~mmousetm  2009-08-22 00:05:00  host: eqo51.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ten telefon ma "przezroczysta" klawiaturke czy to tylko reklama?? tylko zaraz jak to moze dzialac?? prosze rozwiejcie moje watpliwosci :)

  • 0

    8. ~dxtr  2009-08-22 10:21:14  host: rea.ipt.com.pl

    exah, wez sie lepiej zamknij.ze tez ludziom chce sie silic na takie nic nie znaczace odpowiedzi. telefon jest piekny i dobrze wyposazony. wyglada na swietnie wykonany. lg ma coraz lepsze telefony i do pelni szczescia brakuje tylko gps'a i os'a.

  • 0

    9. ~s  2009-08-22 12:35:50  host: ip-84.38.160.60.resman.pl

    exah, sfrustrowałeś się, bo ci plastikowa Nokia skrzypi? a odnośnie telefonu, ekran jak w małym tv, a gps zabrakło... troche dziwna strategia el-dzi

  • 0

    10. ~p.rysik  2009-09-11 19:48:45  host: host-81-190-88-150.gdynia.mm.pl

    Czy jest do niego rysik ? hmmm ...

  • 0

    11. ~lll  2009-09-19 00:03:55  host: dynamic-78-8-235-165.ssp.dialog.net.pl

    ludzie ostatnio maja zbyt wielkie wymagania co do telefonów. Przypominam ze po pierwsze telefon sluzy do komunikowania sie. a dopiero druga sprawa sa dodatki typu gry, aparat, mp3 i gps. i nie wymagajmy zeby w kazdym telefonie to wszystko bylo i to na maxa. DXTR jakbys nie kumal jełopie to LG robi jedne z najlepszych monitorów LCD i wcale nie tanich.

  • 0

    12. ~Karo  2009-09-28 16:59:57  host: c24-11.icpnet.pl

    Mam ten telefon od m-ca. Jest bardzo ładny, klawiaturka dotykowa. Ogolnie spisuje sie bardzo dobrze. Minusy: sa tylko 3 skroty aplikacji i nie mozna dodac wiecej, aparat jak na 8 mpix nie rozni sie od 5 mpix a niektore 3,2 mpix robia podobne zdjecia. Niewygodnie pisze sie smsy (mi nie miesci sie w rekach) i czasem w t9 jak wstawia sie slowo, to zamiast wstawic sie poprawnie to kasuje pierwsze zdanie i tam sie wstawia :/ nie wiem o co w tym kaman. Bateria trzyma dobrze. Nie wiem jak z tym divX bo u mnie cos sie nie chce zkonwertowac :/ ma bardzo duzo bajerow, ale ja polowy tego nie uzywam. Chyba na tym koniec. Polecam dla osob, ktore wiedza co z tym tel mozna zrobic :)

  • 0

    13. ~LG GD900  2009-10-14 14:30:15  host: apn-77-113-128-247.dynamic.gprs.plus.pl

    ten telefon ma lampe blyskowa????

  • 0

    14. ~Kamil Ślachciak  2009-10-23 17:21:57  host: adcy128.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A ma latarke, bo jak nie to Lipa i gówno

  • 0

    15. ~Kamil Ślachciak  2009-10-23 18:34:15  host: adcy128.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A ma latarke, bo jak nie to Lipa i gówno

  • 0

    16. ~gosc  2009-11-03 11:48:47  host: ees175.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten tel jest po prostu super!!!poleam go wszystkim

  • 0

    17. ~gosc  2009-11-03 11:51:07  host: ees175.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ma latarke ilampe blyskowa! zreszta to chyba juz standard dziwne zeby taki telefon nie mial!

  • 0

    18. ~Patu$Qaa ^^  2009-11-05 18:42:30  host: 82.177.12.244

    Ten telefon ma rysik ? Czekam na sybką odpowiedź . !! *_*

  • 0

    19. ~Patu$Qaa^^  2009-11-05 19:44:06  host: 82.177.12.244

    Ten telefon ma rysik . !! Czekam na szybką odpowiedź . !!

  • 0

    20. ~kqy3eshg  2009-12-06 22:00:34  host: 62.152.137.208.dsl.dynamic.eranet.pl

    nie ma rysika bo jest niepotrzebny a i ta szklana klawiatura dziala jak gladzik w laptopach !!!!

  • 0

    21. ~  2009-12-12 11:48:45  host: bmq63.neoplus.adsl.tpnet.pl

    O ale żal mam 10 lat i takie gówno to dlamnie żal brak GPS żal.com

  • 0

    22. ~qmak  2009-12-15 12:07:49  host: apn-77-115-22-56.dynamic.gprs.plus.pl

    Po co mu rysik skoro ma wyświetlacz pojemnościowy?

  • 0

    23. ~lol  2009-12-21 12:00:18  host: 83.220.120.73.dsl.dynamic.eranet.pl

    a po co 10 latkowi gps jak jeszcze sie mamusi trzyma

  • 0

    24. ~Lisek  2009-12-27 21:28:34  host: bdw21.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dla mnie mega :> Lepszy niz iphone ;D

  • 0

    25. ~shchepan  2010-02-18 18:45:16  host: 83.1.248.36

    Ma szklana klawiaturę. wiązka laserowa doczytuje ruch palców na szkła i potrafi rozpoznać pismo.

  • 0

    26. ~23232  2010-03-21 20:49:28  host: bpq160.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Rowneiz mi sie ten telefon ni podoba. KOlega 21. "człowieku" Twoja wypoweidz pozostawie bez komentarza

  • 0

    27. ~w  2010-03-22 17:45:17  host: aabz183.neoplus.adsl.tpnet.pl

    e ten telefon ma windows mobile bo niewiadomo

  • 0

    28. ~_martusia_  2010-05-25 18:33:31  host: 195.116.80.2

    Mam go od 5 miesięcy. Telefonik śliczny, ale czasem świruje. Cały jest dotykowy przez co nie zawsze reaguje tak jakby się chciało. Robi wrażenie na ludziach. Co do wyposażenia to jest w miarę ok. Mi niestety przeszkadza brak normalnego odtwarzacza MP3, jest tylko tzw "muzyka" i z tego można słuchać muzy, ale po zwykłym kliknięciu gdzie indziej, wyłącza się i nie można wrócić do odtwarzanej piosenki. Dźwięk czysty. Wyświetlacz jest wyrazisty i duży, ale po wyjściu na dwór całkowicie nic nie widać. Tak samo jest z klawiaturą, w pomieszczeniu jako tako, ale na dworze nic a nic. Ja osobiście postanowiłam go sprzedać, bo jednak wolę konkretny system, a nie jakieś podrzędne. Ale jeśli ktoś skupia się na wyglądzie telefonu to polecam.

  • 0

    29. ~xadrian  2010-06-02 17:16:43  host: 82.160.184.4

    Do 21: No co Ci kretynie GPS co poszpanować nie masz czym przed kolegami z piaskownicy ?? Ja piernicze co za dzieciak -.-" i to jet właśnie jedyny powód który sprawia że komentarzami z teleepolis nie powinno się sugerować.

  • 0

    30. ~m.  2010-06-15 13:01:08  host: 212.160.172.70

    mialam ten telefon w reku jest poprostu cudowny ! bardzo wygodny w uzyciu . polecam kazdemu. to byla milosc od pierwszego wejzenia :P

  • 0

    31. ~sandra  2010-07-11 14:30:41  host: buf128.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam go od tygodnia jest świetny ;) super aparat,czysty głos,bardzo czuły na dotyk ,duzo funkcji poelcam ;)

  • 0

    32. ~dominika  2010-07-31 23:52:20  host: 89.238.44.173

    czy ten telefon ma wejscie sluchawek jack 3.5 ? czy takie normalne ?

  • 0

    33. ~Lyss  2010-10-30 21:45:54  host: apn-95-41-153-148.dynamic.gprs.plus.pl

    Ja się właśnie zastanawiam nad kupnem tego cacka...oprócz tego ze jest naprawdę zjawiskowo śliczny,wydaje się też funkcjonalny...czytam różne opinie na forum,ale to wiadomo każdy ma inne zdanie więc,chyba jak się sama nie przekonam do niczego nie dojdę...Każdy chce odrobiny luksusu i wyróżnienia się z tłumu a ten tel na pewno to daje,jednak ja tak jak jedna osoba powyżej mnie uważam że tel głównie powinnien slużyć do komunikowania się...reszta to miły dodatek.Po co mi aparat w tel skoro mam cyfrówkę,po co mp4 jak mam iPoda..ale właśnie najlepiej jest mieć to wszystko w jednym...więc wclale się nie dziwię że mimo wszystko każdy chce mieć takie urządzonko.Jak kupię to na pewno pochwalę się opinią:)

  • 0

    34. ~monika  2010-12-13 12:20:05  host: nrb33.fn.pl

    mój telefonik (kupiony w sierpniu 2010) trafi już trzeci raz do naprawy, cały czas ta sama usterka/wada. Przy inicjowaniu połączeń lub przy połączeniach przychodzących gaśnie ekran i nie wiem kto dzwoni .Za pierwszym razem zmienili oprogramowanie, za drugim napisano mi , że usterka nie wystąpiła w serwisie zobaczę co teraz mi napiszą. Ogólnie telefonik bardzo fajny, zależy mi na nim ale to gaśnięcie ekranu zaczyna mnie dobijać.

  • 0

    35. ~Angelika  2010-12-30 14:04:04  host: apn-77-112-230-49.dynamic.gprs.plus.pl

    maM ten sam problem co~monika .ekran telefonu podczas połończeń wychodzących i przychodzących gaśnie i to jest to bardzo irytujace.Ponadto telefon nie posiada typowego odtwarzacza mp3 jak inne telefony tylko w folderze muzyka mozna sluchac piosenek,chyba ze wie ktos jak normalnie ustawic odtwarzacz:D.Tak poza tym telefon bardzo fajny,robi ladne zdjecia (wystarczy dobrze ustawic rozdzielczosc aparatu itp)ponadto ma aparat z przodu o rozdzielczosci 3mpx,dzwiek bardzo czysty nawet przy nagrywaniu filmikow video.Badzo czuly na dotyk.

  • 0

    36. ~Lesmon  2010-12-31 20:14:41  host: dup83.internetdsl.tpnet.pl

    Tak jest. Mam ten telefon i mogę powiedziec ze to nie wada ze gaśnie ekran tylko tak ma byc ponietaz gdyby nie gasnoł to bys podczas rozmowy moglabys się rozbączy a zato jest odpowiedzialny czujnik ruch koło głośnika takie podłuzne małe i gdy załonisz to gasnie a gdy odłonisz to swięci. a tak to telefon ok zwyjątkiem jednej rzeczy że nie ma androida tylko LG-koski system

  • 0

    37. ~Shiraco  2011-03-02 21:59:14  host: adf182.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie czy wie ktoś może jak odtwarzać filmy DivX na nim ? , bo wsadziłem filmik avi , to wogóle go nie widzi . Skonwertowałem go tak aby było .divx i tak w małej rozdzielczości się włączył , ale na ekranie wyświetlał się w wymiarach 0.5 cm na 1,5 cm więc chyba nie muszę mówić że nie dało się oglądać , a jak wstawiłem w wyższej to wybijało DMC: Prawa wygasły :( , co mam zrobić by działało ?

  • 0

    38. ~Kisiel  2011-03-21 18:02:06  host: 81-210-123-94.ip.netia.com.pl

    KOlego 21. Wiele osób chyba nie skumało tego pięknego flejma i trollowania :) Żal, tylko 8 mpix... powinien miec ze 12 za taką kasę.... ;)

  • 0

    39. ~  2011-07-26 09:16:52  host: plus-96-192.polkomtel.com.pl

    Ja tez korzystam z tego tel od 7 msc kupiłam go za gotówke bo u żadnego operatora wtedy jeszcze nie było i chyba nadal nie ma albo jest za duża dopłata,jestem z Niego baaardzi zadowolona,naprawde jest swietny polecam wzsystkim:))

  • 0

    40. ~ewenement  2012-01-10 16:35:26  host: 77-255-70-254.adsl.inetia.pl

    czekam na telefon z taka klawiaturą ale qwerty i dotykowym ekranem ! to będzie coś epickiego !

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-163-147-69.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet