LG GD880 Mini - opinie
Telefony LG LG GD880 Mini Opinie o LG GD880 Mini

LG GD880 Mini

w sumie: 65
  • 0

    1. ~pavlova  2010-06-28 15:52:20  host: ablj108.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kupiłem i... fajne cacko jak na razie jeśli nie będzie się psuł, to naprawdę dobrze wykonany i przyjemny w obsłudze telefon

  • 0

    2. ~hejju  2010-07-04 20:16:15  host: emb3.internetdsl.tpnet.pl

    Co daje ten czujnik zbliżania?

  • 0

    3.  2010-07-06 22:43:13

    ładny ładny , fajny , dosyć dużo funkcji >) polecam :)

  • 1

    4. ~axel  2010-07-14 15:33:58  host: chello089072064228.chello.pl

    @2 Zapewne wyświetlacz się wygasza podczas rozmowy, żeby energii nie marnować. Fajny telefonik, jakiś OS by się przydał ;)

  • 0

    5. ~kamiru  2010-07-15 12:43:12  host: host-n1-96-31.telpol.net.pl

    2: czujnik zbliżenia jest po to tak jak w 5800 ze jak ktoś dzwoni i przykładasz fona do ucha ( a dokładniej zakrywasz czujnik światła to gaśnie ekran byś przez przypadek uchem nie nacisnął jakiegoś przycisku.

  • 0

    6. ~happy pepople  2010-07-21 20:02:20  host: 93.175.69.173

    Mam pytanie czy on ma wytrzymałą baterie, ponieważ zastanawiam się nad jego kupnem??

  • 0

    7. ~pavlova  2010-07-26 00:23:13  host: chello089078032008.chello.pl

    @6 bateria niestety nie nalezy do wytrzymalych... bez zabawy telefonem(gry itp) wystarczy na gora 60h w tym ze 30 min rozmowy , ok 10sms i ze 20 min neta + troche muzyki przez sluchawki...

  • 0

    8. ~ash  2010-07-30 15:32:00  host: dynamic-78-8-63-121.ssp.dialog.net.pl

    czy ten telefon odtwarza divxy bez dodatkowej kompresji?

  • 0

    9.  2010-08-19 08:16:41

    byłbym w 7 niebie gdyby był tu android

  • 0

    10.  2010-09-02 14:31:27

    @ash - przeczytaj opis przed zadaniem pytania

  • 0

    11. ~  2010-09-05 15:26:59  host: 217.98.252.2

    hej chciałabym zapytac czy ten telefon ma panel rysowania ???

  • 0

    12. ~tomasz  2010-10-09 17:25:14  host: 193.24.14.1

    w sensie program do rysowania?nie nie ma... Zakupiłem niedawno - design kozak, bardzo mały i wygodny, wyświetlacz MISTRZOSTWO - obraz żyletka i piekne kolory - jeszcze nie wiem jak w słońcu bo nie wychodziłem na dwór :). Reakcja na dotyk prawidłowa - troszkę ciężko pisać smsy bo małe literki na qwerty ale szybki bez zamułki.Zdjęcia wychodzą bardzo ładnie - nieco gorzej z video wifi działa elegancko podobnie jak przeglądarka tylko na youtube znów coś zmienili i nie odtwarza... przeglądarka plików office i pdf kozak odtwarzacz muzyki bardzo fajny i wbrew testom na innych portalach na słuchawkach gra znacznie lepiej niż najlepsze nokie - mogłoby być nieco głośniej ale jak na telefon jest ok bateria nie wiem - dopiero naładowałem i się bawie divx'y WOW - normalnie jak hd heheheh w miarę głośny, dźwięk czysty i bardzo szybko przesyła po usb szkoda ze tylko naviexpert jako nawigacja bo w sumie to lipa - juz kit z gps ale chociaz jakis plan miasta by sie przydał - lg powinno zrobić jak nokia ovimaps w orange jakas kaszana i nie chodza mi wideorozmowy jaram się - bardzo fajny niedrogi malutki telefonik(dalem 550 z gwarancja na 2 lata)

  • 0

    13.  2010-10-10 14:05:21

    Pytanko mam. Wiem że mozna go używać w poziomie jak np przegląda sie multimedia czy pisze sms ale czy przy użytkowaniu na zwykłym menu telefon przekrecony w pozycje poziomom dostosuje swój ekran czy nie?

  • 0

    14. ~  2010-10-14 22:18:27  host: chello089079016193.chello.pl

    nie...podobnie jak w większości paneli ustawień i podczas wpisywania nazw w aplikacjach java java nie ma fullscreena co jest lipą bo parę fajnych gierek jest mało softu - bardzo mało naviexpert - kurde płatny choc w zasięgu darmowego wifi można coś pośmigać brak jakiegoś sensownego navi brak wiekszej ingerencji w skróty na panelu póki co wciąż jestem zajarany film mozna dodać jako sygnał dzwonka :)

  • 0

    15. ~UobuZ  2010-10-16 15:30:28  host: chello089074014125.chello.pl

    Nie wiem jaka to pozycja "poziomom", ale nie

  • 0

    16. ~andzia  2010-10-25 10:20:39  host: public72161.xdsl.centertel.pl

    właśnie go zakupiłam i naprawdę jest super. POLECAM!! wyświetlacz -marzenie..

  • 0

    17. ~ewelina  2010-11-14 14:14:32  host: 77-254-53-149.adsl.inetia.pl

    witam wszystkich. mam pytanko: jak zmienić w tym tel czas blokady klawiatury???? w telefonie jest ustawione blokowanie po 10 sekundach, ja chcę wydłużyć czas blokowania i nie wiem jak to zrobić?????wchodzę na ustawienia urządzenia jest tam opcja automatyczna blokada, chcę na to kliknąć ale mi nie wchodzi.. a w instrukcji pisze ze po kliknięciu na automatyczna blokada mozna samemu wspisać po jakim czasie chcemy aby telefon się blokował. JAK TO ZROBIć??? PROSZę O POMOC!!! Z GóRY DZIEKUJę

  • 0

    18. ~robert  2010-11-15 12:16:03  host: user-46-113-62-58.play-internet.pl

    mam problem z wifi nie moge sie polaczyc z nikim mzm telefon lg gd880mini

  • 0

    19. ~  2010-11-18 15:17:36  host: chello089079016193.chello.pl

    17.ewelina - ustawienia urządzenia ->automatyczna blokada - wybrac mozesz dopiero jak masz WYŁACZONE oszczedzanie energii(wyżej jest) - przy włączonym będzie wyszarzone 18.robert - hasło dobrze wpisałeś?wifi działa bardzo dobrze w tym telefonie

  • 0

    20. ~Ptrk  2010-11-19 16:12:19  host: 178.182.172.41.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    Głośno gra ten telefon? (w porównaniu do np nokii x3?)

  • 0

    21. ~Vivalavida  2010-11-19 16:14:17  host: 178.182.172.41.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    Może ktoś mi powiedzieć czy ten telefon odtwarza pliki PDF? Dziekuje.

  • 0

    22. ~Wisna  2010-11-20 14:27:57  host: acjf20.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od 2 ni i jest zajefajny meni jak w iphonie bateria przy zabawie (zdjecia przegladanie itp)wytrzymuje 24 gdziny nawet wiecejaprat 10/10 wyglad 10/10 mobilnosc 10/10. mozliwosc rysowania pzy blokadzie (np rysujac kolko wchodzi sie w kalendarz aby zmienic na inne trzeba wejsc w ustawienia wyswietlacza-zablokuj ekran- polecenie ruchowe(ale jezeli chcecie z tego korzystac musicie miec zablokowany telefon (nacisnoc zablokowanie pozniej podglasnianie i dopiero wtedy posiada dwa aparaty ma funkcje wychwytania twarzy( trzeba pogmerac w ustawieniach aparatu)posiada facebook-a oraz twitter-a wizualnie telefon super a w rzeczywistosci mniejszy o pare cm2 od iphona wiem bo znajduje sie w domu moze niektorym przypominac cegłe ale w reku jest naptawde fajny ocena 10/10 jezeli inni sadza inaczej to rozni ludzie rozne gusty

  • 0

    23. ~jaa  2010-11-22 22:04:50  host: 212.182.86.139

    Mam problem...nie wiem jaką ten telefonik ma klawiature...? czy to jest taka Qwerty jak w Avilli ?

  • 0

    24. ~  2010-11-26 10:50:50  host: 77-254-214-219.adsl.inetia.pl

    uzywam telefon od ponad miesiąca więc co nieco mogę o nim powiedzieć. przesiadłem sie z iphona na niego i pierwsze co mi sie spodobało to wymiary! świetnie leży w dłoni i jest leciutki. Ekran chodzi fantastycznie dokladnie tak samo jak w iphonie. jak dla mnie posiada on tylko 3 wady a mianowicie 1 bateria - nie wiem może dlatego że źle ją na początku ładowałem maksymalnie 2 dni wytrzyma, 2 youtube - nie odtwarza staje na 1% i nic probowałem róznych sposobów jednak dalej to samo ( jeśli ktoś znalazł powód prosze o pomoc) 3 pisanie sms jakos dla mnie to ciezko idzie ciagle nie moge trafic w dobrą literke na qwerty. na t9 chodzi fajnie jednak na samym poczatku ma czasem jakies male spowolnienie jednak po pierwszym slowie juz chodzi super. ciezko tu napisac wszystko jednak staralem sie uwzglednic wady i plusy. jak dla mnie telefon fajny jednak nie idealny . ale aparat jest idealny ! kolory jak w rzeczywistosci!

  • 0

    25. ~Zamierzeamdokupic  2010-12-10 22:32:36  host: 195.116.43.117

    LG KU990 miał taka fajną opcję w nagrywaniu. Nagrywał w szybszej prędkości. Dawało to ciekawe efekty. Czy ten LG też ma taką opcję? Nigdzie się nie mogę doczytać.

  • 0

    26. ~  2010-12-12 21:36:08  host: 83.175.153.69.koba.pl

    mam pytanie ponieważ na rożnych stronach znalazłem ze wyświetlacz posiada 16mln a tu jest napisane 256tys, czy telefon posiada wyjście tv-out, i czy nie ma problemów z oglądaniem dvix-ów

  • 0

    27. ~  2010-12-13 20:11:02  host: 89-79-16-193.dynamic.chello.pl

    t9 należy uzupełnic swoimi słowami - słownik z orange jest lipa na maksa.... wiśnia przycisk odblokowania odblokowywuje - aby miec ekran blokady wystarczy wcisnąc przycisk głosności... tak bateria jest marna w pysk - jak sie dłubie to jeden dzień normalne uzytkowanie - kilka sms i parenascie minut rozmowy góra dwa dni.... do qwerty trzeba sie przyzwyczaic - fakt problem z trafianiem wystepuje lg nagrywa w 20 klatkach tylko i wylacznie aparat słaby w nocy i to bardzo - iso 800 nic nie daje pdf odtwarza yputube smiga - choc czasem jest bubel ale to wina youtube nie telefonu pozatym super wygodny i ładny

  • 0

    28. ~  2010-12-13 20:11:56  host: 89-79-16-193.dynamic.chello.pl

    aha bateria ma 900 a nie 1000 mAh!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    29. ~  2010-12-13 20:12:35  host: 89-79-16-193.dynamic.chello.pl

    pozatym jest sporo fajnych gier na niego i aplikacji - dostepne za friko w chechach i tylko na czeskie numery...polska to dno dna

  • 0

    30. ~mahony  2010-12-19 13:09:05  host: 3.wod.abpl.pl

    bateria porażka, normalne użytkowanie, sms i rozmowy (krótkie) bateria wytrzyma 2 dni, jezeli bawimy sie, bateria wytrzyma 16h, reszta znośna,

  • 0

    31. ~Gap  2010-12-22 16:17:01  host: inptr-68-2.comarch.com

    Pytanie to już padło, ale nie padła odpowiedź dlatego odświeżam temat: CZY W TELEFONIE ZNAJDUJĄ SIĘ APLIKACJE DO PRZEGLĄDANIA PLIKÓW PDF ORAZ PLIKÓW OFFICE'A?

  • 0

    32. ~  2010-12-23 15:19:53  host: 193.24.14.1

    jaki masz numer softu?słabo trzyma na 10a i 10b(cholerny orange) - najlepsza jest wersja 10d i na niej trzyma spokojnie 3 dni a jak mało dzwonisz to i 4....czy udało się komuś wrzucić certyfikat tafte dla trekbuddy?

  • 0

    33.  2011-01-10 10:12:37

    @31 a nie widzisz opisu dodatkowego?! "przeglądarka plików pakietu MS Office"

  • 0

    34. ~  2011-01-15 00:03:23  host: 89-79-16-193.dynamic.chello.pl

    jest - pdf i pliki office czyta super!!!

  • 0

    35. ~Rive  2011-01-19 02:27:13  host: public103414.xdsl.centertel.pl

    witam mam go od tygodnia i trochę jestem zawiedziony mianowicie bateria trzyma tyle co nic 1-2 przy używaniu, ale za to jest co używać, lecz drugi raz bym go nie kupił wszystko pięknie gdyby nie gps bateria i jeszcze kilka "szczegółów"

  • 0

    36. ~mattx  2011-01-30 12:46:52  host: 6.ver.abpl.pl

    czujnik zbliżania jest po to, że podczas rozmowy, jak przyłożysz telefon do ucha to ci wyłącza ekran. Fajnie to wygląda jak zadzwonisz przesuniesz rękę przed ekranem

  • 0

    37. ~  2011-01-30 15:41:26  host: 89-79-16-193.dynamic.chello.pl

    a co nie tak z gps?dziala jak należy - z wetravel naviexpert jak i trekbuddy.....bateria slaba strasznie - ekran ja zjada momentalnie - rive jaka wersja softu'?

  • 0

    38. ~  2011-02-02 23:49:28  host: 193.24.14.1

    gps jest ok - działa super - obecnie z gpsmidwarsaw - śmiga jak ta lala...bateria prawdziwym problemem - 3-4 dni bym scierpiał - max dwa to męka a jak działa gps to i jednego dnia nie da rady

  • 0

    39. ~  2011-02-07 17:13:25  host: 195-238-164-1.luksus.net.pl

    wszystko fajne ale bez lampy błyskowej. ; /

  • 0

    40.  2011-02-09 07:01:21

    Same plusy poza dwiema rzeczami. 1. Ekran można porysować PAZNOKCIEM!!! 2. Bardzo trudno znaleźć program nawigacyjny. W stadardzie tylko mapy google w wersji online.

  • 0

    42. ~  2011-02-14 19:56:01  host: 89-79-16-193.dynamic.chello.pl

    kolego czytaj wyżej....trekbuddy smiga super(instalacja z pliku JAD)...bateria trzyma lepiej na sofcie 10d - pytanie do mających soft 10d i 10e - czy wam nie działa poprawnie regulacja głośności dzwonków i wiadomości sms?

  • 0

    43. ~niezadowolony  2011-02-16 16:22:19  host: 84-38-25-238.metrolink.pl

    Nigdy więcej telefonu firmy LG! Kupiłem ten telefon i jestem bardziej niż niezadowolony. Od samego początku problem z telefonem-bublem, który nie potrafi cicho dzwonić i nie stosuje się do ustawień w profilach dźwiękowych. Po 3 naprawach gwarancyjnych (wymiany oprogramowania, które nic nie dały) serwis wystawił opinię, że telefon jest w 100% sprawny, po czym przy kolejnej naprawie wymienili płytę główną - usterka dźwiękowa na pewien czas zniknęła, ale żeby było śmieszniej "w nagrodę" nie można było odebrać ok. 30% połączeń przychodzących, bo ekran dotykowy w miejscu odbioru rozmowy nie działał (klawisz był cały czas ciemny). Minął tydzień i problem x dźwiękiem powrócił...SZMELC MILI PAŃSTWO, SZMELC!!!

  • 0

    44. ~Paula  2011-02-20 12:57:01  host: 89-72-125-9.dynamic.chello.pl

    Mam pytanko, czy gdy przychodzi wiadomość sms to wyswietla sie na ekranie od kogo jest? i czy można ustawić sobie na "pulpicie" ulubiony kontakt który będzie skrótem do wysyłania do tej osoby smsow i wykonywania szybkich połączeń ;)? mam nadzieje że wiecie o co mi chodzi :)

  • 0

    45. ~pit  2011-04-13 19:25:46  host: public-gprs78834.centertel.pl

    mam pytanko. jak z jakością mp3ek na tym telefonie?

  • 0

    46. ~  2011-04-20 22:19:05  host: 87-206-91-75.dynamic.chello.pl

    Wie ktoś jaką wersję flasha obsługuje(jeśli w ogóle)?

  • 0

    47. ~karol  2011-04-29 17:17:43  host: bqi100.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do 45.: mp3 bardzo dobrze odtwarza, świetny zestaw słuchawkowy, extra tryb Dolby Mobile. Do 44.: Gdy przychodzi sms widać od kogo, a z tymi skrótami chyba nie da rady, bo nie znalazłem takiej funkcji. Do 42.: Regulacja głośnośći działa NaviExpert działa ŚWIETNIE. Mapy google również :) korzysta z GPS'a. Naprawdę polecam telefon. Szybko i sprawnie chodzi. Do tego wygląd pro :) Bateria przy stałym użytkowaniu: WiFi, muzyka, filmy słabo sobie radzi. Polecam od razu zaktualizować oprogramowanie i wyłączyć 3G :)

  • 0

    48. ~jarecki  2011-06-08 19:29:46  host: 178235176156.radom.vectranet.pl

    Dobry telefon, mimo że bateria trzyma krótko jest bardzo fajny. Elegancki wygląd. Wyświetlacz schowany za nierysujacą się szybą. Działa delikatnie na dotyk, wiadomo pojemnościowy. Naviexpert działa, we-travel działa, internet śmiga zawodowo, you tube też. Można wgrywać aplikacje i gry java.

  • 0

    49. ~  2011-06-09 10:20:30  host: z22-14.opera-mini.net

    Nie namawiam na operatora, ani na abonament ale jesli jest ktos zainteresowany Orange i musi, to za 1zl w abonamencie tylko: (pozostale nieoplacalne) DelfinII150 59,90 lub PelikanII za 39,90 i 59,90.- PS. Delfin dla dzwoniacych, Pelikan dla sms i troche dzwoniacych. W Pantera tego telefonu nie chca dac.

  • 0

    50. ~Calm7  2011-06-09 11:21:33  host: z26-02.opera-mini.net

    PS. Jak juz, to TYLKO 59,90zl abonament w Orange, ten nizszy podalem blednie - operator przy abo 39,90 chce doplaty do telefonu az 949zl !

  • 0

    51. ~comoron  2011-06-11 15:00:03  host: brm129.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a wiecie jakie ma procesor ten telefon ? ;)

  • 0

    52. ~Feronisis  2011-06-23 11:10:38  host: 87-205-196-65.adsl.inetia.pl

    Totalny szpan ,bo to smartphone :D Bateria słaba fakt. Genialny ogólnie!! Tylko nieładnie wygląda w kieszeni (ze względu na kształt) . Mam go pół roku (od października) i generalnie jestem zachwycona! Ciekawe funkcje, mogę tylko narzekać że czasem wolno reaguje(szczególnie ,że mam przepełnioną prawie pamięć - 5gb ZAJĘTE)... A, i ma mało pamięci wbudowanej. B., mało, tak na 4, może 5 piosenek. Odtwarzacz spoko, dokumenty z Worda czyta, trochę mały wyświetlacz na czytanie książek. Myślę ,że oci*ieję z tą baterią. Bez WiFi ,włączony tryb lotu, wyłączone funkcje, tylko muzyka na słuchawki 50% głośności(10/20) i po całym dniu nie mam baterii. Ale generalnie polecam!! (gdzie wyłączyć funkcję 3G ?)

  • 0

    53. ~Chudy  2011-07-24 22:13:35  host: 82.146.248.11

    mam ten telefonik kilka dni i powiem ze nie nazekam wcale tylko 2 minusy brak lampy blyskowej i youtube nie dziala zatrzymuje sie na 1%...a co do bateri to ja sformatowalem na pocztku(3x12h przy wylaczonym tel) i smiga mi elegancko 3G muzyczka do pracy i spowrotem pisze nie zaduzo wiecej dzwonie i wytrzymuje mi ze 4 dni:) polecam telefonik bo w tym przedziale cenowym to nic lepszego nie ma na rynku...KOZACKI FONIK!!!

  • 0

    54. ~  2011-08-10 14:06:26  host: 213-241-54-113.ip.netia.com.pl

    Dobry niedoceniony telefon. Smartfonowe opcje to tylko dodatek do wygodnego systemu i swietnego ekranu. Minusy to nie do konca dopracowany soft - problemy z glosnoscia dzwonkow - przestrzegam wszystkich ucziciwe o tym problemie. Jest soft 10i ale niedostepny jeszcze w Europie. Z bateria nie jest zle pod warunkiem ze uzywamy go jako telefonu a nie jako zabawki.

  • 0

    55. ~  2011-09-12 10:49:38  host: apn-95-41-190-83.dynamic.gprs.plus.pl

    czy w tym telefonie można ustawić własny dźwięk na sms i przypisać do każdego kontaktu inny dzwonek? Proszę o szybką odpowiedź.

  • 0

    56. ~Wiolka  2011-10-21 14:35:59  host: user-46-113-250-186.play-internet.pl

    ten tel jest niby mini ale czy jest faktycznie mały jak ma się go w ręku?

  • 0

    57. ~nutri  2011-10-21 19:13:10  host: 94.42.120.246

    POLECAM! bardzo jestem z niego zadowolona. Jedyna wada to krótko trzymająca bateria.

  • 0

    58. ~ANQ  2011-12-03 15:12:55  host: dgz110.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zastanawiam się jaki telefon mam sobie kupić (PLAY) i wpadłam na LG. Nigdy wcześniej nie miałam do czynienia z telefonami tej marki, stąd moje ogromne wahania... Może ktoś z Was powiedzieć, czy: 1) telefon sam łączy się z netem w wiadomych tylko sobie celach? 2) jak długo trzyma bateria? (Mój stary SE W595 po dwóch latach pobił ostatnio swój własny rekord i trzymał mi 8 dni ;]) 3) jak prezentuje się odporność na upadki, zarysowania, sprawność oprogramowania? 4) jak z obsługą? Prosta i przyjemna, czy trzeba włożyć trochę więcej trudu w rozeznanie się? JEŚLI TEN MODEL JEST SŁABY, TO JAKI POLECACIE? Interesuje mnie siec PLAY, abonament (max. 45zł, RePlay) lub mix (max. 45zł/max. 40 doładowań). Cena raczej do 200zł. BĘDĘ WDZIĘCZNA ZA ODPOWIEDŹ I POMOC.

  • 0

    59. ~federalny74  2011-12-08 17:59:57  host: user-31-175-235-122.play-internet.pl

    ANQ - mam go ponad pół roku. ad.1. nie łączy się z netem sam, spoko, kosztów nie będzie, ad.2.3-6 dni - średnio 3-4, zależy od czasu rozmów i zabawy. Taki wyświetlacz żre jak smok, ale warto. Najlepiej wyłączyć 3g, wyłączyć wifi i będzie ok, ad.3. nie spadał mi za wiele razy - nie wiem. mam go w silikonie, folia na panelu - daje radę i nieźle wygląda. Nie wiesza się, chodzi płynnie, robi super fotki. Posłuchać muzy się da - nawet niezłe brzmienie. ad.4. obsługa prosta i przyjemna, menu intuicyjne, zbliżone do innych. Rewelacyjna czułość panelu dotykowego, świetna rozdzielczość. Super design. Warto go brać. Polecam.

  • 0

    60. ~KAsiulek669  2011-12-25 23:38:49  host: host-81-190-200-149.gorzow.mm.pl

    mam pytanko . jak ustawić funkcje ABC bo pomieszalam coś w tel i nie wiem jak to zrobić :)

  • 0

    61. ~slawek11116  2012-02-07 09:59:49  host: host-89-231-202-4.dynamic.mm.pl

    Fajny fonik tylko mam pytania: ma on lampe błyskową?? i ma jack 3,5mm?? mam zamiar go kupić ale waham sie troche jeszcze....;p

  • 0

    62. ~rav  2012-02-23 14:51:10  host: 213-146-59-13.ip.netia.com.pl

    Witam! Mam juz chwile LG i po pewnym czasie sie zaczal sam wylaczac co mam zrobic??

  • 0

    63. ~Samsung  2012-02-28 19:23:16  host: blw217.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ogólnie tel ok, ale brak systemu przez co GPS tu w sumie zbędny. ALE najgorsza rzecz, przez którą właśnie wróciłem do starego Samsuga I780 to czułość ekranu- pisanie sms to masakra, poziomo mam za duże paluchy żeby sprawnie pisać, a w pionie już 4-krotnie wysłał się sam sms. Pisząc np szkoła w momencie naciśnięcia np k klika mi sie "Wyślij sms" masakra.

  • 0

    64. ~qba  2012-04-26 08:06:21  host: 89.174.61.246

    Witam, Dziewczynie bardzo podoba się ten telefon i w związku z tym mam dwa pytania: 1) jak z baterią, naprawdę masakra? Ile wytrzyma przy 20 minutach rozmów dziennie i kilku sms? 2) widzę, że nie ma otwartego systemu. Czy da się z niego zrobić router? Mamy tablet bez karty SIM i zawsze udostępniamy sieć bezprzewodową z telefonu - jest to dla nas bardzo istotne. Czekam na odpowiedź i z góry dziękuję.

  • 0

    65. ~Olciak  2013-03-11 19:37:05  host: apn-77-115-53-145.dynamic.gprs.plus.pl

    wiem że lg gd880 nie ma androida ale czy da się go jakoś pobrać? Proszę o odp :)

  • 0

    66. ~aras  2013-04-02 20:48:17  host: dgh200.neoplus.adsl.tpnet.pl

    pytanie co powyzej. da sie tu wrzucic jakiegos androida? bardzo mi zalezy zeby dograc skype i kilka fajnych aplikacji min face nowszego

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-158-173-184.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (3)

Archiwum Ankiet