LG GD510 - opinie
Telefony LG LG GD510 Opinie o LG GD510

LG GD510

w sumie: 243
  • 0

    1. ~BuHu  2009-10-14 23:15:23  host: exodus-25.core.ynet.pl

    No w funkcjach to nic nowego nie wnosi,wygląd dość prosty wielu osobom może podobać się właśnie za prostotę.Jeśli ktoś coś wie o tej baterii słonecznej to prószę o wytłumaczenie mi jeśli można o co chodzi ;p bo to może być dość ciekawy telefon z góry dzięki :)

  • 0

    3.  2009-11-23 18:01:19

    No z tyłu telefonu jest zaomntowana bateria słoneczna (nie wiem czemu na zdjęciach tej galerii jej nie ma)i na słońcu ci się ładuje. Ogólnie telefon zdaje się być spoko szczególnie w swojej cenie

  • 0

    4. ~domo  2009-11-24 21:27:54  host: host-62-141-249-49.tomaszow.mm.pl

    szkoda tylko że nie ma Wi-Fi ; /

  • 0

    5. ~$$$  2009-12-06 19:15:31  host: 088156096022.stk.vectranet.pl

    Z tego co mi wiadomo,to ten tel.ma mp3...Na stronie LG tak wyczytałem:)

  • 0

    6. ~KTOS  2009-12-11 10:45:28  host: accr105.neoplus.adsl.tpnet.pl

    JA JESTEM POSIADACZEM TEGO TELEFONU OD 3 MIESIĘCY FAJNA ZABAWKA TO SAMO CO AVILA CZY COOKIE ALE DUŻO ŁADNIEJSZY Z ZEWNĄTRZ I W ŚRODKU GRAFIKA MENI JAK ARENA A CENA 450 ZŁ BATERIA SŁONECZNA NIE JEST W STANDARDZIE TYLKO TRZEBA JA DOKUPIĆ

  • 0

    7.  2009-12-18 15:34:26

    Telefon ma zwykłą klapkę oraz dodatkową z baterią słoneczną. Gdyby miał wifi i autofocus byłby dla mnie idealny

  • 0

    8. ~Iyasashi  2010-01-03 12:37:30  host: 80.50.155.37

    Wy tu gadacie o Wi-fi (WLAN) jak to nawet 3G nie ma :( ahhh.... można skusić się o stwierdzenie LG kp 500(cookie) tyle że w innej obudowie i z nowszym softem ,zaletą jest 8 GB pamięci co bardzo cieszy i obsługa micro sd do 16 co może dać razem 24 GB (to dużo) polecił bym dla ludzi którzy uwielbiają słuchać muzyki bo do filmów się nie nadaje (nie ma DivX i XviD jak w sicret czy ku990i) ale w sumie dla osób mało wymagających od telefonu jest dobry daje 6/10 :)

  • 0

    9. ~magik  2010-01-06 00:12:22  host: maverick.aricity.pl

    ktos!450zł pewno w angli tyle kosztuje,bo u nas ok 600-700zł.w standarcie bez fotoogniwa słonecznego z tyłu.

  • 0

    10. ~asddd  2010-01-06 18:39:48  host: iqb188.internetdsl.tpnet.pl

    niedlugo bedzie w play, dlaczego nikt o tym nie pisze?!

  • 0

    11. ~sewix5  2010-01-13 12:37:10  host: 80.48.168.96

    Eee tam od razu Wi-Fi i autofocus. To jest tani, fajny fonik pokroju Avili, czy Cookie. Wielką zaletą jest jego wygląd, jest najładniejszy spośród wymienionych. Fajny ekranik, kompaktowe rozmiary i ciekawy interfejs. Nieźle się zapowiada.

  • 0

    12.  2010-01-18 16:24:49

    hej, ten telefon ma wbudowane 40 mb pamieci a nie 8gb :D

  • 0

    13. ~Lg  2010-01-19 17:36:53  host: gmo232.internetdsl.tpnet.pl

    Sprostowanie to nie jest bateria słoneczna ,tylko tylnia klapka dostakowa która jest funkcją ładowania. 11 minut na słońcu to 3 minuty rozmowy..wiem bo sama to sprzedaje:)

  • 0

    14. ~golum  2010-01-20 09:53:17  host: pc1.ips.lodz.pl

    Prostota będzie napewno jego wieeeeeelką zaletą. Nie zapominajmy o drugiej chyba nawet większej - CENA! To mój przyszły telefon :) Pozdro!

  • 0

    15. ~playowiec  2010-01-21 09:54:06  host: afhs10.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jest w play i ma ogniwo słoneczne w standardzie, zapraszamy do sanoka :)

  • 0

    16. ~iko  2010-01-21 17:38:34  host: 77-253-127-87.adsl.inetia.pl

    Mam taki w playu kupiłem za 49 zł w abonamencie za 40 zł wraz z baterią słoneczną. Bateria w ostrym słońcu nie ładuje, ale podtrzymuje system zamiast z akumulatora. Tak więc nie naładujesz baterii tylko ją odciążysz, przez co dłużej podziała na jednym ładowaniu. Panel na słońcu bardzo się nagrzewa. Poza tym super fon. PZDR

  • 0

    17. ~Pabloo93  2010-01-22 17:16:43  host: system858917564.mtvk.pl

    co do baterii słonecznej to jest to tylko panel który montujemy zamiennie ze zwykłą klapką na baterie ;)) A co do telefonu to właśnie za prostotę mi się podoba :)

  • 0

    18. ~hah!!  2010-01-22 17:31:48  host: ink122.internetdsl.tpnet.pl

    ludzie sie nia znaja na tym telefonie i pisza jakies glupoty.! tutaj sa calkiem inne opcje telefonu anizeli na innych stronach! to jest szal. ma mp3.

  • 0

    19. ~jacek  2010-01-22 22:47:41  host: public60192.xdsl.centertel.pl

    witam:)w powiedzcie mi jak tu sluchawki sie zalacza i laduje?:)

  • 0

    20. ~Aven  2010-01-23 00:03:11  host: aeor231.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ten telefon ma Odtwarzacz mp3? Bo sprzeczne informacje mozna w sieci znalezc

  • 0

    21. ~kamis  2010-01-23 21:51:25  host: dynamic-78-8-49-146.ssp.dialog.net.pl

    Witajcie :) Ma ktoś tego LG i może mi odpowiedzieć czy jest tam 8gb wbudowanej pamięci??? Bo w plusie mi powiedzieli ze jest tylko 40MB !!! Podziękowałem im :)

  • 0

    22. ~koliberek285  2010-01-24 18:20:38  host: 86-17-n1.aster.pl

    ma gorszą baterię od Avili O.o A ktoś może używał s5230 i gd510 i mógłby mi je porównać? Chodzi mi o jakość dźwięku i filmów...

  • 0

    23. ~Pabloo93  2010-01-24 23:22:35  host: system858917564.mtvk.pl

    Ja również jestem zadowolony z tego telefonu. Wszystko pięknie ale mam jeden problem, a mianowicie nie wiem jak wyłączyć dźwięk słabej baterii? Jest ktoś w stanie mi pomóc? Próbowałem już wszystkiego :/ Pozdrawiam.

  • 0

    24. ~Adam  2010-01-25 12:11:45  host: gsg58.internetdsl.tpnet.pl

    w Plusie takze juz jest za stowke w mix

  • 0

    25. ~friko  2010-01-26 19:22:50  host: 94.254.137.70

    niech sie posiadacz tego telefonu wypowie :) a w szczególności na temat jakości zdjeć

  • 0

    26.  2010-01-27 15:34:03

    ja będę mieć ten telefon jutro telefon bardzo fajny dużo przydatnych funkcji a do tego to nowe menu coś fantastycznego

  • 0

    27. ~lukasz  2010-01-27 15:50:03  host: ns.elkomtech.com.pl

    dosc dobry telefon za ta cene super

  • 0

    28. ~  2010-01-27 16:26:31  host: gya170.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od kilku dni - bardzo fajnie się spisuje. Póki co więcej nie mogę o nim powiedzieć - trzeba poużywać ale na pierwszy rzut oka i pierwsze macnięcie oraz dzwonienie - bardzo OK.

  • 0

    29. ~  2010-01-28 15:50:06  host: 82-160-233-66.tktelekom.pl

    telefon jest juz w orange;) Gdybym nie mial zlych przygod z lg pewnie bym go wzial.

  • 0

    30. ~de99ial  2010-01-29 13:33:03  host: gya170.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od kilku dni - porządna solidna konstrukcja. Soft działa sprawnie aczkolwiek bywają miejsca nieintuicyjne. Bateria - aktualnie jestem na etapie formatowania ale już teraz długo trzyma pomimo intensywnego użytkowania. Możliwości - dla mnie to czego potrzebowałem. Dostałem w Play razem z baterią słoneczną jakkolwiek ze względu na pogodę nie testowałem jak to się sprawdza. Pierwsze wrażenie bardzo pozytywne, późniejsze też. Za jakiś czas jeszcze napiszę to i owo.

  • 0

    31. ~jjj  2010-01-30 23:21:45  host: 27.ludowa.netcominternet.pl

    witam czy działa z Nav4All?

  • 0

    32. ~lukaszbruno1  2010-02-01 12:33:32  host: unused-077079210222.atman.pl

    hej,mam ten telefon i ta bateria laduje ci okolo 30 procent.a w play jest w pudelku ta bateria w zestawie.pozdro

  • 0

    33. ~gość  2010-02-03 12:20:31  host: cpj5.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a kto wie czy ten model posiada rysik?

  • 0

    34. ~gość  2010-02-03 12:29:28  host: cpj5.neoplus.adsl.tpnet.pl

    @iyasashi napisał: ,,że nie obsługuje divx i xvid wiec sie ni nadaje do filmów,, a cookie obsługuje? bo filmy na nim ładnie chodzą

  • 0

    35. ~  2010-02-03 13:23:04  host: abts73.neoplus.adsl.tpnet.pl

    w saturnie jest 400 zł

  • 0

    36. ~natek  2010-02-07 08:36:08  host: cgz213.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak wyłączyć dźwięk słabej baterii ? ;////

  • 0

    37. ~lukasz798  2010-02-07 11:57:54  host: abfz198.neoplus.adsl.tpnet.pl

    no rozwieję wasze wątpliwości ;) posiadam telefon od 2 dni ;) telefon ma wbudowane 40 mb a nie 8gb 8gb to maxymalna pojemność karty jaką udźwignie ;] ma odtwarzacz mp3 a zdjęcia na tym aparacie zaskakują tak samo jak filmy. robi je porównywalnie z samsungiem u600 czyli fantastycznie ;) bateria słoneczna to ściema przy właczonej lampce grałem na nim cały czas na normalnej tylnej klapce grałem 4.5 h i padł a na klapce z baterią słoneczną 5.5 h i padł ogólnie polecam telefonik 9/10 ;)

  • 0

    38. ~  2010-02-07 13:35:05  host: 194.181.22.5

    NIE ma rysika ale jest ona zbędny. A i PAMIEC tego fona to 40 mb, obsługa KART do 8gb. Ale mimo to...za te pieniądze jest to wspaniały tel. ;]

  • 0

    40. ~wilu  2010-02-09 19:29:17  host: apn-77-113-90-163.dynamic.gprs.plus.pl

    lg cookie pod inną nazwą...

  • 0

    41. ~qwerty  2010-02-11 16:20:11  host: 77-253-119-126.adsl.inetia.pl

    ej ma ten telefon GPS??

  • 0

    42. ~pp  2010-02-11 19:12:00  host: 151.ludowa.netcominternet.pl

    nie ma rysika

  • 0

    43. ~figa3456  2010-02-12 21:01:51  host: public58328.xdsl.centertel.pl

    ja mam go musze powiedzieć ze przerosl moje oczekiwania jest genialny

  • 0

    45.  2010-02-15 17:17:22

    W necie jest dużo sprzecznych opinii. Proszę o pomoc i info od kogoś kto posiada ten telefon. Pamięć wbudowana to 40mb czy 8GB i czy jest jakaś karta microSD w zestawie? Z góry dziękuję za pomoc

  • 0

    46. ~bargidg  2010-02-15 19:42:38  host: ip-77-223-233-55.atol.com.pl

    zje...psuł się po 5 dniach.... O i tyle ode mnie, początkowa fascynacja przerodziła się w małą frustrację (panel dotykowy świruje i nie reaguje na dotyk)

  • 0

    47. ~oli  2010-02-16 01:13:56  host: 17a.glinik.pl

    miałem cookie i powiem szczerze byłem zadowolony, choć brakowało mi w nim parę udogodnień, dlatego zamieniłem cookie na nokie 5530 i jestem z niej zadowolony, bo przede wszystkim ma WiFi, dużo lepszy słownik T9 i możliwość wgrywania przenajróżniejszych aplikacji :) na dodatek filmy ogląda się super !!! Jeśli chodzi GD510 wygląda na fany telefonik, za normalną cenę tyle że niema w nim nic ciekawego :)

  • 0

    50. ~Kaspar  2010-02-16 17:48:06  host: public81253.xdsl.centertel.pl

    Bez obrazy... posiadam ten telefon, bateria słoneczna ciekawym rozwiązaniem, jest to najmniejszy telefon z 3 calowym ekranem i na marginesie MA ODTWARZACZ MP3. Posiada również multiscreen taki jak Avilla, z tym, że jeśli chodzi o wygląd Menu itd, to Lg wypada o niebo lepiej! bez topornie wyglądających ikonek jak Avilla tylko wszystko ładne, efekty przejścia itd. Żeby ocenić telefon trzeba go najpierw kupić i się z nim zapoznać - kieruje do tych ekspertów co przeczytają 3 strony i udają, że wiedzą wszystko.

  • 0

    51. ~ert  2010-02-17 20:29:52  host: 94.78.159.6

    Czy ten cały panel słoneczny tylko odciąża baterię pod czas naświetlania, czy również ładuje telefon i w razie rozładowania można go sobie zostawić na cały dzień na słońcu i ponownie korzystać przez jakiś czas?? Jeśli tak to go biorę, będzie idealny na kilkudniowy wypad na ryby lub pod namiot, gdzie nie mam możliwości podładowania telefonu.

  • 0

    52. ~szpieg  2010-02-18 18:48:09  host: 109.243.17.83

    mam pytanie jak długo trzyma wam bateria na jednym ładowaniu?

  • 0

    53. ~szpieg  2010-02-19 08:59:20  host: 109.243.101.99

    mam pyatnie ile trzyma bateria na jednym ładowaniu?

  • 0

    54. ~kowariant  2010-02-19 20:39:13  host: hosted-by.leaseweb.com

    przyszłość bez ładowarek, to by było coś- te ogniwa to good idea

  • 0

    55. ~Aduska  2010-02-20 17:43:57  host: gem98.internetdsl.tpnet.pl

    Zastanawiam się nad kupnem tego telefonu. Czytam różne opinie tego modelu i zdecydowana większość opinii jest pozytywna :) Zastanawiam się czy warto kupować. Ważne dla mnie w telefonie jest odtwarzanie muzyki. Czy warto? W zasadzie LG jak dla mnie było niegodną do kupienia marką ;} Ale czy mam rację? Polecacie ten telefon czy można się na nim zawieść? Jest dobry,dobrze skonstruowany, trwały czy szybko się psuje? Jakie ma największe wady> Pozdrawiam

  • 0

    56. ~Cayenne  2010-02-21 11:39:15  host: dgk231.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ODRADZAM wszystkim zakup tego telefonu, podobnie jak innych dotykowych z niższej półki cenowej. Już nawet nie ze względu na to, że niewygodnie pisze się SMSy i ciężko "trafić" w mniejsze "przyciski" czy ikonki (wielka wada GD510 - brak rysika!), ale przede wszystkim ze względu na ich AWARYJNOŚĆ. Mojemu GD510 wyświetlacz przestał reagować po 4 dniach od zakupu. Dwie Avile znajomych też padły w czasie krótszym niż miesiąc. Nie dajcie się zwieść takim bajerom - jeśli chodzi o funkcjonalność i bezawaryjność 1000000x lepsza jest stara dobra zwyczajna klawiatura, mimo że pewnie nie jest już "trendy". Mnie do GD510 przekonała bateria słoneczna (wydaje się przydatnym gadżetem) jednak nawet nie miałam okazji jej przetestować. Bardzo możliwe, że droższe telefony dotykowe działają sprawnie, o ile ktoś chce/może wydać na telefon tyle, co na słabszego laptopa. Nie liczcie jednak, że długo nacieszycie się "bajerkiem" za kilkaset złotych.

  • 0

    57. ~adasko  2010-02-21 12:01:43  host: 77-255-52-128.adsl.inetia.pl

    ja tez mam ten telefon. u mnie za to bateria zle trzyma ale oddaje na gwarancje. Telefon bez rysika.

  • 0

    58. ~QuAiL  2010-02-21 12:46:37  host: 82-160-6-135.tktelekom.pl

    Szczeze, czytałem trochę o tym telefonie i tak czytam te opinie i mam jedno ale, jak ten telefon nie ma wifi jak kumpel go posiada i ma go a nawet na stronie producenta jest napisane ze ma wifi? A na Allegro można znaleźć z bateria sloneczna, czyli oznacza to ze jest do wyboru tańszy bez bateri słonecznej albo droższy z bateria. Przekladajanc na ekologię i czas pracy jest to opłacalny interes.

  • 0

    59. ~KAMILOS  2010-02-21 13:28:13  host: abxt82.neoplus.adsl.tpnet.pl

    za 400 na Allegro można już kupić bez baterii słonecznej

  • 0

    60. ~  2010-02-21 15:36:38  host: 178.56.27.6

    mam pytanie. jak się sprawuje aparat? i czy ma lampę błyskową????

  • 0

    61. ~  2010-02-21 16:56:47  host: public44986.xdsl.centertel.pl

    a powiedzcie jak długo trzyma bateria?

  • 0

    62. ~nick  2010-02-21 19:11:34  host: 212.160.111.71

    Posiadam .P dobry tel .

  • 0

    63. ~marcia  2010-02-22 09:20:29  host: 188.33.84.103

    hej mam ten telefonik, wczoraj kupiłam w mix plusie, 48 doładowań po 30 zł zapłaciłam za niego 29 ziko. Fajny, moj chlopak kupuje sobie taki jutro. Bateria sloneczna w komplecie, nie wiem jak uruchomić przelicznik drzew ale dojde do tego;) Daje 7/10 za prak rysika, słaby aparat i mało pamięci.

  • 0

    64. ~  2010-02-22 16:04:28  host: avo35.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie ma rysika

  • 0

    65. ~Maciek  2010-02-23 09:24:12  host: 217.173.195.157

    Witam, telefon posiadam od dwóch tygodni - po pierwszym formatowaniu bateria wytrzymała tydzień(telefon normalnie użytkowałem, trochę zabawy kamerką i w odtwarzanie filmów). Filmy odtwarza w formacie 3gp, oraz MP4 - jednak nie wszystkie, trzeba przekonwertować najlepiej w format factory na vid 512, 24, audio na 64. Aparat, oraz kamerka działają w dobrej jakości. Jakość rozmów bardzo dobra, obudowa solidna, jednye minust to brak wi-fi i gps

  • 0

    66.  2010-02-23 18:55:32

    szkoda że w moim mieście niema saturna buuu bo bym sobie chetnie kupiła

  • 0

    67. ~  2010-02-24 10:48:57  host: 212-102-18-159.adsl.inetia.pl

    wie ktoś czy w mixplus telefon jest w komplecie z bateria słoneczną ??

  • 0

    68. ~paka  2010-02-24 22:35:55  host: 87-204-211-105.ip.netia.com.pl

    tel posiada 40MB pamięci a nie jak niektórzy piszą 8GB, panel słoneczny tylko podtrzymuje prace telefonu a nie ładuje baterii... menu sprawnie chodzi ale jest nudne MP3 tez kiepsko brzmią, słaby głośnik W TEL brakuje 3G, GPS i lepszego aparatu coś koło 5mega by sie przydał, zdjecia eą porónywalne z Avila wię craczej słabe Mega PLUS za cenę oraz design jest OK

  • 0

    69. ~malin  2010-02-25 13:13:41  host: 91.209.141.10

    400 zł jak na taki telefon to bardzo niewiele biorąc pod uwagę fakt ile zaoszczędzimy ładując go przez energię słoneczną, super rozwiązanie zastosowało LG w tej komórce.

  • -1

    70. ~gość  2010-02-26 01:14:30  host: 86-63-94-115.sta.asta-net.com.pl

    moim zdaniem syf nie telefon zresztą kto kupuje telefony LG ?? firma która robiła telewizory myślicie że zrobi dobry telefon hhahah. Widzałem go 0 podjarania... nie może się równać z HTC , Po pierwsze jest to normalny telefon nie ma żadnej funkcji tylko (sms, dzwonić , no i dotykowy wyświetlacz, i aparat 3,2...) a tak wbudowane jakies 40 MB buhah,, karta pamięci max 8 GB i co tutaj takiego fajnego , najbardziej mnie rozwaliło że on nie ma żadnego oprogramowania .gdzie symbian gdzie windows ?? no i ten limit na sms (w skrzynce odbiorczej) i tak zastanówcie się czym on się różni od normalnej nogi 3310? tylko aparatem, i dotykiem. Totalny żal... Cieszę się że go nie kupiłem i zostałem przy swoim tytn 2 dla ciekawskich ( MS Windows Mobile 6.0 Pro, procesor Qualcomm MSM7200 400 MHz :)pozdro

  • 0

    71. ~Nawrot12  2010-02-26 10:30:22  host: err62.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A co z ekranem, nie rysuje się?

  • 0

    72. ~  2010-02-26 18:07:20  host: v10-15.opera-mini.net

    Fajny,elegancji telefon,świetny wygląd,dobre funkcje,ale dla mnie coś takiego jak bateria słoneczna jest trochę śmieszną opcją. . .z reguły telefony nosi się w kieszeni i nie jest nastawiony zbytnio na promienie słoneczne. . . A po drugie podobno urządzeń elektronicznych nie powinno się wystawiać na działanie promieni słonecznych. . . . Oprócz tego świetny telefon.

  • 0

    73. ~-kol  2010-02-28 12:22:29  host: public-gprs69135.centertel.pl

    mam go od miesiąca i jest spoko, ma głośny głośnik i jest prosty w obsłudze. Bateria mi trzyma 5 - 6 dni mimo ,że długo słucham muzy. Filmy również fajnie odtwarza i ma 40 mb pamięci. ogólnie jest spoko i moim zdaniem lepszy i ładniejszy od cookie

  • 0

    74. ~Nawrot12  2010-02-28 16:32:16  host: esy9.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy wersja black też ma metalową obudowę?

  • 0

    75. ~piter  2010-02-28 16:40:47  host: chello089078102147.chello.pl

    ta bateria słoneczna polego na tym że jak są jakie kol wiek padania lamp promieni słonecznych on się w tedy po prostu ładuje

  • 0

    76. ~anana  2010-03-01 12:06:53  host: cji183.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ktos juz sprawdzil jak dlugo wytrzymuje bateria?? mam go od 4 dni i w tym czasie juz ladowalam dwukrotnie :(

  • 0

    77. ~anonim  2010-03-01 17:15:43  host: 82-160-17-98.tktelekom.pl

    Super telefonik, mały i zgrabny, polecam. Bateria jest spoko jakość zdjęć i filmów również :)

  • 0

    78. ~  2010-03-01 19:18:14  host: l-alfa.pai.net.pl

    jaka jest jakosc dźwięku na słuchawkach??? pzdr. ;)

  • 0

    80. ~robert 217  2010-03-03 16:55:42  host: apn-95-41-249-8.dynamic.gprs.plus.pl

    Chyba sobie taki kupię tylko nie wiem czy wybrać czarny, czy srebrny? Ogólnie fajny fon ma dużo funkcji i jest prosty w obsłudze. Pozdro !!!

  • 0

    81. ~kotlet 17  2010-03-03 20:44:47  host: abhv156.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten w tej galeri niema bateri słonecznej bo LG GD510 eco solar ma a zwykły LG GD510 niema bateri śłonecznej

  • 0

    82. ~spxfonierro  2010-03-03 21:56:34  host: 87-73-n2.aster.pl

    TElefon jest superro! Jest napisane w instrukcji, że nie wolno ładować sztucznym światłem! Robi b. ładne zdjęcia, fajny soft, menu, ładny i tani. Szkoda że nie ma wejścia na jacka 3,5mm a internet i google latają lepiej niż na niejednym kompie. A dotykowy ekran chodzi jak marzenie. POZDR

  • 0

    83. ~bionda  2010-03-04 11:39:15  host: bsi197.neoplus.adsl.tpnet.pl

    z tego co zaobserwowałam przy nowych typach ekranów dotykowych rysiki już nie występują :) chyba :P

  • 0

    84. ~Gabriel  2010-03-06 00:53:21  host: bgo40.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam w ofercie mix SE c510 i tego LG gd510 i nie wiem co wybrac. Do LG nie jestem za bardzo przekonany. Mi telefon jest potrzebny do umilania czasu, czyli gry, muza i net, co do tych gier czy dobrze się na nim gra i czy płynnie gry działają ?

  • 0

    85. ~art  2010-03-06 01:42:18  host: french.compromis.pl

    Czy ten telefon posiada autofocus ? Natknelem sie na ktorejs stronie na taka informacje.

  • 0

    87. ~zagubiona w sieci :)  2010-03-06 21:48:45  host: public66672.xdsl.centertel.pl

    Mam wielki problem. Chcę kupić sobie telefon. Ma on być dotykowy. Najpierw chciałam Samsunga Corby Pro. Jeszcze później myślałam nad jakimś zwykłym, byle był dotykowy. Jeszcze niedawno wprost ubóstwiałam Sony Ericssona Satio. A teraz po dużym namyśle i obejrzeniu chyba wszystkich oficjalnych i nieoficjalnych stron z najmodniejszymi telefonami (było ich naprawdę dużo) wybiorę tego. Dodam, że to wszystko zdążyłam oblecieć w jeden dzień :). Czy waszym zdaniem dobrze zrobiłam? Zależy mi na prostocie telefonu. Wystarczy, żeby robił zdjęcia, odtwarzał pliki mp3 i java. No i oczywiście dzwonił i esemesował :). Proszę o odpowiedź. Pozdrawiam.

  • 0

    88. ~kaka  2010-03-07 00:07:13  host: 109.243.218.97

    uwazam ze osoba od KOMENTARZA 70 troszke sie pospieszyla i uwaza ze skoro jej pasja sa telefony to uwaza ze moze sie na forum tym popisywac... wiec wyjasniam ze nie kazdy potrzebuje telefonu ktory bedzie robil za niego wszystko i ludzie ktorych rozne rodzaje oprogramowan telefonicznym nie interesuja i nie maja o tym pojecia nie beda sie wyszukiwac w telefonach preata porte jakis niesamowitych nowosci ktore ewidentnie nie sa im potrzebne do szczescia.. ja interesuje sie fotografia.. i tu jest moj swiat.. nie oglaszam sie na forum masowych aparatow ktorych ja bym nie kupila ze jest to syf i tyle. kazdy od jakiegos przedmiotu oczekuje czegos innego... poza ja osobiscie nie chcioalabym postawic tyle kasy na telefon ktory ma tylko 5 mega pikseli... wlasmnnie od tego mam lustrzanke:) ludzie!!! apeluje: nie zapominajmy... glowna funkcja telefonu jest dzwonienie i smsowanie, jesli jakis ma troche fajnych funkcji to super:) ale nie starajmy sie zrobic z tego idealnego urzadzenia medialnego ktory by spelnial wszystkie wymagania, bo zwyczajnie- rzecz to niemozliwa...

  • 0

    89. ~zadowolony użytkownik  2010-03-07 12:51:32  host: 88-199-139-188.tktelekom.pl

    jak ktoś chce mieć wifi, GPS, aparat 8MPx i inne bajery to na pewno nie kupi takiego tela za 500zł (nowy), tylko to już jest wydatek rzędu 1000zł, więc nie narzekajcie na funkcje jakie ma POP.

  • 0

    90. ~poldonek  2010-03-07 14:14:41  host: 77-45-60-204.sta.asta-net.com.pl

    hmm kupiłem tego fona i zdziwienie mam eco solara więc bateria słoneczna jest.Z normalną klapką waży 87 g a z panelem słonecznym 105g jest różnica ale nie przeszkadza.Przykładowo ładowanie 30 min na pełnym słońcu daje ok 3 h pracy więc dobrze.bateria trzyma od 2 do 4 dni przy dużym użytkowaniu.Wszystko w zestawie słuchawki dobrze grające i oczywiście ładowarka,kabel usb ale nie ma sterów nic.pudełko malutkie.Co do telefonu nie zacina się szybki szybszy od avila,lepszy dotyk,i menu prawie jak ipod i można zmieniać!Polecam ten fon i nie zgadzam się z tymi co krytykują tego fona :/

  • 0

    91. ~Ziemek  2010-03-07 22:56:50  host: aerw13.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak na nim działają gry java ? czy zacinają się czy płynnie chodzą ?

  • 0

    92. ~darky  2010-03-10 20:48:19  host: ivb92.internetdsl.tpnet.pl

    jesli chodzi o ten telfon posiada baterie sloneczna taka ze trzeba ladowac 11minut na ostrym sloncu zeby porozmawiac 3 minuty ;D hehe

  • 0

    93. ~socik92  2010-03-11 13:42:46  host: heneczka.piekary.net

    ja mam ten telefon z play i dostalem ladowarke sloneczna to nie jest bateria tylko klapka co ma takie zlote koncowki ktore stykaja sie z bateria i po przez to sie laduje ogolnie fajny telefonik tylko szkoda ze taki maly aparat bo tylko 3mpx

  • 0

    94. ~  2010-03-11 14:49:02  host: 80.48.95.201

    Moim zdaniem telefon jest super. Dość lekki i wygodny, bardzo łatwy w obsłudze. Mam również baterie słoneczna, jest to niezły szpanik. Zdejmujesz tylnią klapke i zakładsz baterie słoneczną po czym wystawiasz tel. na słonce. Telefon nie moze leżeć na słonku za długo, ani w cieniu gdy jest ten sprzecik załozony. Aparat w tym telefonie 3.2 porownałem z 5.0 i moim zdaniem niczym sie nie rozni. Zdjęcia wychodzą bardzo ładnie. Porownywałem je na kompie oraz na telefonie. POLECAM TEN TELEFON!!!

  • 0

    95. ~&&&&  2010-03-11 19:59:49  host: apn-77-115-225-96.dynamic.gprs.plus.pl

    Fajny telefonik ma on mp3

  • 0

    96. ~JD732  2010-03-12 23:02:52  host: staticline18334.toya.net.pl

    Wszystko pięknie, ale jednego nie wyczytałem nigdzie - PDF`y da się na tym czytać?

  • 0

    97. ~greg  2010-03-13 19:15:38  host: 83.1.146.84

    do kaka: jesli interesujesz sie aparatami i piszesz takie bzdury, jak "telefon ma tylko 5 megapikseli" to wspolczuje tobie. 1 MP w lustrzance jest lepszy od jakiejkolwiek cyfrowki, a tym bardziej nawet na 10MPix w telefonie! To obiektyw sie liczy a nie megapiksele! To obiektyw ostrzy, a nie megapiksele. 1,3MP wystarczy zeby wywolac zdjecie formatu A4, wiec po co ci 2,3 czy 5, a nawet 10MP? Osobiscie uzywam lustrzanki, ale mam do niej 4 obiektywy i kazdy ma inne zadanie i oczywiscie inna dlugosc i jasnosc, gdzie nie potrzeba lampy uzywac, bo tylko psuje zdjecie. 1.4 i dobre ISO 3200 i mozna w zamku robic zdjecia bez ziarna (na dobrym aparacie i obiektywie) nawet w zamku podczas zwiedzania. Co do telefonu, niestety kazdy ma beznadziejny aparat, ktory ewentualnie przydaje sie na imprezy, zeby jakies 'glupie' i 'smieszne' fotki porobic, to tyle. Telefon GD510 jest wolny, krotko trzyma baterie przy intensywnym rozmawianiu (1 dzien) - ok 3-4h rozmow i zero filmow czy jakichkolwiek innych bajerow. Dla mnie to klapa, nie telefon, szkoda pieniedzy. Kiedys za 300-400zl kupowalo sie dobry telefon, a teraz trzeba wydac 1,5-2 tys. szkoda slow.

  • 0

    98. ~lotos  2010-03-13 21:58:27  host: apn-77-112-248-131.dynamic.gprs.plus.pl

    poldonek- mam avila i gd510 i nie widzę, żeby lg był szybszy od avili, a ekran niestety ma mniej czuły, niż avila!Sterowniki lg ma po ustawieniu w opcji menu "pc studio"!A zawiesza się po wejściu do przeglądarki i otwieraniu ormalnych ston internetowych.

  • 0

    99. ~ukashu  2010-03-14 13:18:35  host: host-89-230-135-157.inowroclaw.mm.pl

    witam, posiadam ten model od kilku tyg. co do wyglądu jest super. prawdą jest, że to najmniejszy telefon z 3 calowym ekranem dotykowym. co do menu to pozostawia trochę do życzenia, mnie najbardziej denerwuje to że przy przeglądaniu np książki tel i po edycji któregoś wpisu nie wraca do wybranego miejsca na liście ale na jej początek i trzeba znowu wszystko przewijać w dół. co do bat słonecznej to jeszcze nie mam opinii, pogoda nie dopisała, ale chyba nie jest zbyt dobra bo nie reaguje przy nawet nieco zachmurzonym niebie, zobaczymy jak się zima skończy:) standardowa bateria też nie najlepsza, ładuję średnio co 3 dni, ale sporo rozmawiam. co do metalowej obudowy to nie wiem skąd pomysł że on ją ma, jedyny widoczny element wykonany z metalu to zaczep do paska i przyciski głośności z boku. reszta obudowy jest plastikowa i strasznie szybko się rysuje. ogólna moja ocena: bardzo fajny telefon dla kogoś kto potraktuje go jak telefon a nie jak centrum rozrywki, bo do urządzenia multimedialnego to jeszcze dużo mu brakuje.

  • 0

    101. ~JuSzCzU  2010-03-15 15:06:56  host: alc33.neoplus.adsl.tpnet.pl

    No dokladnie jesli chcecie telefon z 5 mpx wifi GPS i takie tam to co wy chcecie od tego telefonu za takie wymagania to trzeba zaplacic ;)

  • 0

    102. ~M.P.1996@  2010-03-16 18:42:11  host: aafr223.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wie ktoś może czy ta bateria słoneczna jest w zestawie do tego tel. w mixplus?

  • 0

    103. ~malina  2010-03-18 09:07:38  host: 78-131-191-114.tktelekom.pl

    do dupy z takim telefonem... wyświetlacz mi juz po 3 dniach nie reaguje na dotyk... a bateria jeden dzień trzymała!

  • 0

    104. ~murzyn  2010-03-19 17:22:16  host: dynamic-78-8-241-27.ssp.dialog.net.pl

    Bateria trzyma 2 dni przy normalnym uzytkowaniu... wyswietlacz sie szybko rysuje... aparat i kamera w dobrej jakosci...

  • 0

    105. ~Ova  2010-03-19 19:06:17  host: 82-160-17-98.tktelekom.pl

    Polecam, telefon sprawuje się dobrze nie mam z nim problemów, ktoś mówił że nie reaguje na dotyk po włączeniu trzeba poczekać dosłownie minutę alby normalnie wpisać kod pin bo tez myślałam że sie coś psuje ale jak widać to chyba normalne bo później działa dobrze.Bateria mi trzyma około 2 dni tylko że cały czas praktycznie piszę SMS i może dlatego tylko tyle...

  • 0

    106. ~donia  2010-03-20 21:20:47  host: aejh213.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam telefon LG GD510 od 2 miesięcy i jestem bardzo zadowolona z niego ! Długo trzyma bateria nawet tydzień ;) Ładnie robi zdjęcia Tylko że ma mało pamięci i trzeba kupić sobie Kartę Pamięci ;) Bardzo polecam ten telefon :) Super jest :) Pozdrawiam

  • 0

    108. ~cd59  2010-03-23 21:44:35  host: acmc173.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bateria jest Li-jon, baterie Li-jon trzeba rozładowywać na maksa i ładować na maksa. rozładowanie telefonu kiedy się nim bawisz nowego zajmuje jakieś 2 maks 3 dni, bateria słoneczna zmniejsza żywotność baterii o 40%. Rozładowywac baterię i ładować trzeba przynajmniej 3 razy więc 2x3=6, więc wnoiskuje, że telefonem nie można wyjść na słońce przez 6 dni, gdy chcemy żeby bateria nie trzymała nam 2 dni. Ale jeżeli panel się wyłącza to zwracam honor:-) Ale i tak jakość LG nie może się równać z jakością Samsung'a

  • 0

    109. ~  2010-03-24 15:09:45  host: eed97.neoplus.adsl.tpnet.pl

    w mix plusie dajaw zestawie z bateria słoneczna co do jego zastosowan takze odradzam. faktycznie jest ladny, prosty i gl ale bardziej polecam aville mimo iz jest starszy od lg eco solar. kazdy wie jak jest z tel lg. lipa;/ wole aville ;P

  • 0

    110. ~mg  2010-03-24 20:24:09  host: 77-255-20-146.adsl.inetia.pl

    fakt, że menu daje dużo do życzenia. Bateria średnio do ładowania co 3-4 dni, fajny pomysł z ładowarką i dostawką wtyczki do kontaktu przez USB. Zdjęcia dobrej jakości. Obudowa niestety faktycznie strasznie szybko się rysuje.

  • 0

    111. ~piotrko  2010-03-26 15:55:16  host: 77-254-212-175.adsl.inetia.pl

    Zarąbisty telefonik mały i bardzo poręczny a na allegro można go kupić z panelem słonecznym nawet za 300zł ;]

  • 0

    112. ~Wikaaa  2010-03-27 12:35:41  host: adn18.internetdsl.tpnet.pl

    Ja kupiłam go w MixPlusie razem z baterią słoneczną :) Narazie mam ją 2 dni ;P Jak narazie super się sprawuje , ogólne wrażenie: extra. Ma głośny głośnik to też plus ;) No jedna mała wada to rysik ;) Ale w najbliższym czasie planuje go sobie dokupić ;) Z czasem bede was powiadamiać jak się sprawuje komureczka ;PP

  • 0

    113. ~metra  2010-03-27 22:11:59  host: aquarius.rz.izeto.pl

    Hej, mam pytanie - jak wygląda sprawa ustawiania własnych dźwięków i przypisywania do sms-ów czy dzwonków?

  • 0

    114. ~tro20  2010-03-28 13:13:17  host: 94.254.178.17

    telefon czyta pdf i doc. W mixplusie jest w zestawie z tylna klapka (słoneczną).za taka cenę to telefon jest jak najbardziej ok polecam a to ze 2 osoby trafiły na taki, który po 3 dniach się popsuł to tylko przypadek. Równie dobrze można kupic telefon za 1,5 tys i tez po 3 dniach nam kliknie ,taka jest prawda:)

  • 0

    115. ~he he  2010-03-29 12:11:22  host: asp221.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fajny w ten fon... tylko jeden problem przestał działać panel dotykowy... poraszka

  • 0

    116. ~aneczka_k  2010-03-29 20:55:17  host: iww139.internetdsl.tpnet.pl

    co do pytan o wylaczenie dzwieku slabej baterii to nie trzeba szperac nigdzie w menu. majac aktywny tel trzeba przycisnac boczny przycisk glosnosci i pojawia sie wtedy mozliwosc regulacji glosnosci dzwonka i dzwiekow reakcji na dotyk. trzeba poprostu wylaczyc te dzwieki. nie jestem pewna ale chyba trzeba jeszcze w profilach wylaczyc alarm dzwiekowy.

  • 0

    117. ~poldonek  2010-03-30 16:48:16  host: 77-45-60-204.sta.asta-net.com.pl

    lotos nie zgodzę się z tobą :] ja nie wiem skąd ty bierzesz takie rzeczy. Po 1 mi się w ogóle nie wiesze po 2 testowałem obydwa fony po 3 mam najnowszy soft którego jeszcze się nie da ściągnąć więc nie gadaj głupot że się wiesza -.- a ekran wiesz dlaczego jest mniej czuły? Bo to oporowiec jak byś wiedział.Dam ci radę jak się nie znasz na fonach nie pleć bzdur ok? Zaoszczędzi to nam czasu i miejsca ;/

  • 0

    118. ~bizon  2010-03-30 20:15:38  host: 83-238-44-10.ip.netia.com.pl

    jest super, dobre parametry techniczne przy bardzo dobrej cenie no i do tego bajer z panelem słonecznym

  • 0

    119. ~maxim  2010-03-30 22:15:52  host: gvg116.internetdsl.tpnet.pl

    Jak wylaczyc dziwiek słabej bateriii ?

  • 0

    120. ~DjBurger  2010-04-01 11:03:17  host: adqm91.neoplus.adsl.tpnet.pl

    eco-kalulator działo po założenie panelu słonecznego mam ten telefon od 2 tygodni brak wifi,gps i wkurza mnie to, że różne stany baterii mi pokazuje i nie da się słuchać muzyki przy słabej baterii tak to fajny :-)

  • 0

    121. ~afa  2010-04-02 13:25:18  host: host-91-204-207-19.skorpio.net.pl

    Mam tego lg juz prawie mieciac... jestem strasznie zadowolony trafil mi sie genialny tel. bateria trzyma do 8 dni z ciaglym pisaniem i bawieniem sie. Co do panelu slonecznego tez jestem zadowolony przydaje sie. Tel chodzi doskonale,nie zawiesza sie i ma duzo opcji. Nie zamienilbym go na innego. Zdjecia robi lepiej niz sony z 12mgpix :D wiem bo tez go mialem. Tylko mam jeen problem nieumiem znalesc do niego motywow :P

  • 0

    122. ~monia  2010-04-02 17:30:08  host: 193.59.152.61

    hej czy może mi ktoś powiedzieć czy ten tel ma lampe błyskową?

  • 0

    123. ~Poles  2010-04-04 03:20:47  host: abap182.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ktoś wspomniał o limicie sms'ów. Jest taki rzeczywiście? Jeśli tak, to ile się mieści? Z góry dziękuję za odpowiedź!

  • 0

    124. ~majkel  2010-04-05 09:38:58  host: 178-36-39-36.adsl.inetia.pl

    DA się odtwarzać filmy ?!

  • 0

    125. ~Magdaa  2010-04-05 14:25:18  host: ckn220.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zamierzam kupić ten telefon w plusie, ale mam jeszcze kilka pytań. To byłby mój pierwszy dotykowiec, ciężko jest się przestawić?? ;) I jeśli chodzi o smsy, wygodnie się je pisze?? I czy jest głośny odgłos podczas pisania wiadomości? Przeczytałam już dużo opini i wiem chyba wszystko ;) ale jakoś nigdzie ie znalazłam odpowiedzi na te pytania ;) Pozdrawiam.

  • 0

    126.  2010-04-07 00:10:48

    JEŚLI NIEKTÓRYM Z WAS TAK "BRAKUJE" GPS I 3G W TYM TELEFONIE TO NIE SPAMUJCIE, NIE PISZCIE BZDURNYCH KOMENTARZY TYLKO KUPCIE SOBIE JAKIŚ FON ZA 1000ZŁ I PO PROBLEMIE!!! MAM TEN TELEFON I NICZEGO MI W NIM NIE BRAKUJE CHOĆ W INNYCH MIAŁEM I GPS I SYMBIAN I 3G ITD...

  • 0

    127. ~taki sobie  2010-04-07 19:44:11  host: eky50.internetdsl.tpnet.pl

    *** smuty i tyle za duzo w *** macie i nie wiecie czego chcecie społeczniaki. *** radiostacje se kupcie jak sie wam jeden z lekszych telefonów na rynku nie podoba a co do obudowy ze jest niby cała plastikowa to *** prawda i tyle tylko dól pod wyświetlaczem jest platikowy a boki są aluminiowe wiem bo mam go 3 miesiąc i nic jeszcze mnie sie nie zjebało. *** *** jesteście ,a ty ~ukashu pomyśl troche a jak już włonczysz swuj procesor oraz kontakty w fonie naciśnij na np staszka wyswietli ci sie numer możesz go edytowac i posunięciem palca po ekranie w prawo lub w lewo przeskoczy tobie na inny kontakt. Proste jak Du....... mnie bateria trzyma 6 dni przy optymalnym użytkowaniu. Tylko zanacze że jestem młodym człowiekiem i w przeciwieństwie do innych młodych ludzi to do słuchania mp3 mam mp3 sony Walkman, a do robienia zdjęć mam aparat cyfrowy więc po *** mi do tego telefon ludzie wybaczcie *** mać telefon służy z samej nazwy do DWONIENIA!!!! może fon ma za was jeszcze dupe wyczeć jak bedziećie w kiblu co??? zastanówcie się. Cherbata z komunii mnie sie cofa ja widze i czytam te wasze bzdury leczcie sie!!! Pozdrawiam.

  • 0

    129. ~bella-hostella  2010-04-07 22:09:29  host: h-87-199-78-68.dolsat.pl

    Mam 3 pytania do drogich forumowiczów:)zakupiłam dzisiaj POPa i poza tym, co sama odkryłam, chciałabym się czegoś więcej dowiedzieć. 1. czy jest lampa błyskowa w aparacie? - zakupując nie zwróciłam uwagi (wydało mi się oczywiste, że jest, a nie mogę jakoś znaleźć opcji aktywującej); 2. denerwuje mnie pikanie przy rozładowywaniu - kojarzycie, w jaki sposób mogłabym to wyłączyć nie zmieniając pozostałych ustawień profilu? 3. czy jest podatny na wstrząsy/upadki, itd.? P.S. generalnie, po zapoznaniu, mogę powiedzieć, że jest przebajerowany, czyli, jeśli ktoś lubi nowinki techniczne (choć brak wifi), to zachęcam, a jeśli woli nieskomplikowane parametry, to się pomęczy. Polecam osobom z drobnymi palcami, bo nie ma rysika i można się wściec przy pisaniu sms-ów... bynajmniej na początku. Ja mam szczupłe, więc z nadzieją patrzę w przyszłość - trzeba się przyzwyczaić:) Pozdrawiam!

  • 0

    130. ~jasam  2010-04-09 13:01:22  host: gateway1.lcs.net.pl

    W Mixplusie dają baterię słoneczną do kompletu, a bateria 900 mAh trzyma 3 dni ale nie oszukujmy się wszystko zależy od użytkowania. Jeżeli śmigacie walcem lub mieszacie beton telefonem to nie dziwcie się że wam wyświetlacze padają ;]

  • 0

    131. ~paxon  2010-04-10 08:44:29  host: public25603.xdsl.centertel.pl

    Baterii nie ma w zestawie w kazdej sieci. np w orange w zestawie jest ładowarka kabel usb i słuchawki a osobno bateria kosztuje 60 pln. ( ;

  • 0

    132. ~kwant  2010-04-10 18:36:40  host: ip178-236.ghnet.pl

    Tylni panel ładuje baterię a nie tylko podtrzymuje. Ładuje w bezpośrednim słońcu i (wolniej) w jasnym miejscu albo przy zachurzonym niebie. Światło sztuczne nie ładuje (za słabe). Na minus zasługuje gorsze radio, cichy mikrofon i dość słaby ekran dotykowy. Trzeba mocno przyciskać żeby efekt uzyskać (jestem trochę zepsuty Samsungiem Galaxy).

  • 0

    133. ~ONA  2010-04-16 10:41:09  host: ccv123.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam problem ze swoim GD510, a mianowicie nie wiemdlaczego nie działa mi dźwięk alarmu i dzwonka chociaż jest włączony...

  • 0

    134. ~  2010-04-16 12:29:37  host: dfl85.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zamierzam nabyć taki telefonik :] A z tego co widzę to nieźle się zapowiada.

  • 0

    135. ~wibr  2010-04-16 17:58:06  host: zprdeblinska-administracjazpr.jub.warszawa.supermedia.pl

    w sumie dobrze ze nie ma tamtych bajerków za dużo bo w końcu chodzi chyba o ekologie, a poziom baterii moze sie zmienia w zależności czy podłączony jest panel

  • 0

    136. ~  2010-04-18 09:11:32  host: t22-13.opera-mini.net

    Ja tyle powiem supcio polecam

  • 0

    137. ~Niko  2010-04-19 19:53:02  host: ahx118.internetdsl.tpnet.pl

    ty adam to ty chyba chory jestes ja mam taka kome w mix i plocilem 29zł a wogule to ja go mam 3 tygodnie i jest super i tez jest lepszy i ładniejszy od Cookie !

  • 0

    138. ~vankilmer  2010-04-21 13:08:30  host: 188.146.243.237.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    bateria słoneczna w tym tel. nie znajduje się na obudowie tylko jest w postaci dodatkowego panelu kształtem przypominającego telefon.. ;)

  • 0

    139. ~Piotrek  2010-04-21 17:11:32  host: bgz198.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak chodzi dotyk w tym telefonie? Wiem że wyświetlacz jest oporowy jak w Avili. Miałem Avilę w ręku i doskonale reagowała na dotyk bez żadnego naciskania. Jak jest w przypadku tego LG? Czy trzeba dociskać?

  • 0

    140.  2010-04-23 11:20:11

    Hejka mam ten telefon drugi dzień i szczerze mówiąc spełnia on wszelkie moje oczekiwania posiada wszystko to co niezbędne :) z wyglądu jest śliczny i poręczny. Jeśli chodzi o funkcje to na pewno nie jest to telefon dla kogoś kto ma wygórowane wymagania. Jest bardzo intuicyjny po zakupie nie miałam najmniejszego problemu z obsługą a myślałam że to będzie znaczniej skomplikowane także jest łatwy w obsłudze :) Aparat robi przejrzyste zdjęcia ale ja twierdze że jeśli chcę doskonałej jakości zdjęcia biorę aparat jeśli mam zamiar słuchać muzyki biorę iPoda Telefon jest przecież do dzwonienia osobiście polecam go dla osób którzy chcą mieć telefon łatwy w obsłudze i oczywiście dotykowy SMSy pisze się świetnie. Wbrew opiniom niektórych firma LG pokazała klasę no ale cóż najczęściej źle o niej wypowiadają się Ci którzy nawet nie mieli z tą marką do czynienia albo kupili telefon na allegro... A ! no i jest mały :)

  • 0

    141. ~patsi  2010-04-23 21:43:49  host: ip5456a449.speed.planet.nl

    A ta sloneczna baterie trzeba kupic czy jest wbudowana.? jak trzeba kupic to za ile.?

  • 0

    142. ~Ania  2010-04-24 20:08:16  host: 77-255-148-68.adsl.inetia.pl

    Hej, ja właśnie od dziś jestem posiadaczką Eko, miała być Avila ale jest Eko. Dlaczego Eko? Zgrabniejszy od avili, ładny z zewnątrz ze swoją prostotą i poręczny, polecam:) p.s. nei wiem jak w innych sieciach ale w Plusie baterie słoneczną dostajecie w pakiecie;P

  • 0

    143. ~wojtek1803  2010-04-25 01:17:37  host: 188.33.96.42

    wiecie po ile chodzi panel słoneczny do telefonu i gdzie go można kupić :D A telefon jest zarąbisty ;P

  • 0

    144.  2010-04-25 16:50:55

    w tym telefonie oczywiście nie ma lampy błyskowej

  • 0

    145. ~grzesiok  2010-04-26 17:22:06  host: bwf72.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Najczęściej panel słoneczny jest w zestawie, ale zdarza się, że nie ma. Na allegro jest za 65 zł + przesyłka oczywiście:)

  • 0

    146. ~siwy  2010-04-26 19:22:46  host: 77-253-173-61.adsl.inetia.pl

    Ania: Dobrze wiedzieć bo też w Plusie zamówiłem:)

  • 0

    147. ~Sebi  2010-04-27 21:46:21  host: chello089072143068.chello.pl

    Panel otrzymasz w promocji w sieci Play i Plus. Możesz go także kupić na Allegro. Cena to ok 70 zł. Jutro idę do Play na zakupy :)

  • 0

    148. ~gajos  2010-04-29 18:38:01  host: 77-253-114-216.adsl.inetia.pl

    posiadam ten telefon od 1 miesiąca.Telefonik sprawuje się super.bateria trzyma dosyć długo bo mi 4-5dni.Ten telefon nie ma rysika ale mozna kupic na allegro za drobne pieniadze ja kupiłem za 3 zł .polecam ten telefon

  • 0

    149. ~Jacek  2010-04-30 20:30:15  host: 093105096058.pila.vectranet.pl

    Polecam telefon wszystkim...

  • 0

    150. ~  2010-05-04 12:12:06  host: 77.87.0.254

    mam go jest super tez patrzylem na komenty i dlatego go kupilem. I dobrze zrobilem pozdr:)

  • 0

    153. ~xxx  2010-05-07 23:55:49  host: 80.54.88.252

    Baterie słoneczną można nakładać na tył telefonu. wiem bo mam. XD

  • 0

    154. ~betty'-20  2010-05-12 15:38:25  host: aafc115.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej, a czy w tym telefonie można ustawić mp3 jako dźwięk wiadomości przychodzącej? pozdrawiam;)

  • 0

    155. ~Tomasz  2010-05-12 15:54:19  host: bio89.neoplus.adsl.tpnet.pl

    MAM pytanie do UŻYTKOWNIKÓW telefonu.Ile wam trzyma bateria przy małym użytkowaniu a ile przy słuchaniu muzyk? Interesuje mnie też jakość muzyki w tym telefonie.Czy ten telefon odtwarza dobrą jakość muzyki? z góry thx za odpowiedź.

  • 0

    156. ~domello  2010-05-13 15:02:38  host: 83.1.197.99

    Witam, mam Samsunga J700i i niestety ma słaby aparat i do tego jeszcze nie mogą zrobić przybliżenia zdjęcia które zrobię, lub które dostanę na telefon. A jak jest w tym LG czy da się robić zbliżenie zdjęcia na telefonie. Chodzi mi o to czy można zrobić zdjęcie kartki zeszytu i zrobić jego zbliżenie? Jak duże jest zoom? I jak jakość zdjęć.

  • 0

    157. ~KaBe  2010-05-14 13:40:24  host: eko177.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie da się wyłączyć dźwięku słabej baterii?? próbowałem bocznym przyciskiem regulacji i nic, wyłączyłem też alarm dźwiękowy ;/

  • 0

    158. ~anakonda754  2010-05-14 18:47:59  host: ibc10.internetdsl.tpnet.pl

    pomocy mam ten telefon 0d 1 miesiaca i nagle wyswietlacz przestal reagowac na dotyk mial ktos podobny problem?

  • 0

    159. ~Tomasz  2010-05-14 23:28:21  host: bhk79.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ile bateria w nim trzyma ??

  • 0

    160. ~Ja  2010-05-16 10:18:26  host: blh126.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ile ta bateria trzyma ??

  • 0

    161. ~Krzysiek  2010-05-18 14:59:25  host: gqs83.internetdsl.tpnet.pl

    Tak się zastanawiam gdzie wszyscy kupili ten tel skoro nie macie baterii? Ja moją baterię słoneczną miałem razem z telefonem w pudełku, zauważyłem że bateria trzyma tylko 3 dni... to mój stary SE K510i trzymał ok 5 dni zanim go zmieniłem a miałem go 3 lata

  • 0

    162. ~ali  2010-05-19 15:27:42  host: chello089075088253.chello.pl

    Telefon super. Szkoda, że nie ma rysika. Choć miałam go tylko miesiąc jest już w naprawie. W dotykowych telefonach trzeba uważać na ekran. Moja siostra ma taki sam i też wczoraj jej się popsuł ekran.

  • 0

    163. ~  2010-05-20 12:47:54  host: 212.160.172.70

    designe - nic dodac nic ujac. wnetrze ze starszego brata

  • 0

    164. ~  2010-05-21 14:41:10  host: 213-92-193-235.serv-net.pl

    Tel do bani... bateria słoneczna to tylko alternatywa tylko ze trzeba ją nosić przy sobie na wypadek sytuacji kryzysowej. Bateria standardowa długo nie trzyma nawet przy średnim użytkowaniu- u mnie 2 dni. rysuje sie i to mocno a dbam o niego bardziej niz o moje zwierzęta.... Wkładając do kieszeni mi się zarysował.... po 2 tyg stwierdzam ze NIE POLECAM.

  • 0

    165. ~  2010-05-21 14:44:45  host: 213-92-193-235.serv-net.pl

    Bateria słoneczna jest dostępna w zestawie w sieci PLUS. W erze trzeba ją dokupić. Jak jest w innych sieciach nie wiem. A i nie jest wbudowana jak w samsungu Earth (w Polsce nie dostępny na razie) Po prostu nakładasz ładujesz zdejmujesz. Dzięki temu 10 min ładowania starcza na 2 min rozmowy. A dłuższe ładowanie nawet 180 min czujki. Taka miła alternatywa.

  • 0

    166. ~omg  2010-05-23 20:30:10  host: 77-255-8-135.adsl.inetia.pl

    czytajac wasze wypowiedzi zauwazylem ze kilkanascie osob zadaje pytania chociaz odpowiedz na nie zostala juz napisana

  • 0

    167. ~:p  2010-05-31 07:08:13  host: abgt253.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej. Kupiłam ten telefon w plusie za 299zł na 24 doładowania po 40zł... dziś go dopiero odbieram. podpisałam umowę nagle nie wiedząc jakie ma funkcje, mój błąd.. ;// mam nadzieje ze będzie dobry:F

  • 0

    168. ~RmX  2010-06-04 20:11:01  host: ewm122.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jeśli kupie go w Plusie, MixPlusie za 1zł, to będę miał do niego Kartę Pamięci i Panel z Solarem? xd

  • 0

    169. ~Olaboga  2010-06-04 20:57:51  host: abzu141.neoplus.adsl.tpnet.pl

    To, co Wy tutaj, moi drodzy wypisujecie jest istną paranoją. Połowa, a może nawet 3/4 Was nie widziało tego telefonu na oczy, pomijając galerię tu zamieszczoną, a już tym bardziej nie trzymało go w rękach. Chciałabym rozwiać Wasze wątpliwości i pytania, ale czytając to - nie mam siły. Jesteście śmieszni, piszecie o czymś, o czym nie macie zielonego pojęcia ! Moja rada - zastanówcie się dwa razy nad każdym słowem, które wyprodukujecie pod waszymi opuszkami palców ;)

  • 0

    170. ~ehh...  2010-06-07 14:54:15  host: 178-36-147-213.adsl.inetia.pl

    Radze wam nie kupowac tego telefonu. Pierwsze wrazenie jest super potem gorzej... W moim przypadku po 3 tyg. po kupieniu przestal dzialac panel dotykowy... czytałęm na innych forach i ludzie mają ten sam problem. Zobacze co bedzie później ...ide go oddac do salonu

  • 0

    172. ~czarna  2010-06-10 14:28:46  host: dynamic-78-8-6-172.ssp.dialog.net.pl

    Nie no super telefon ;) Polecom go, ma wytrzymałą baterie jak sie na początku sformatuje trzyma z 4 dni przy codziennym sluchaniu muzyki :P Jest mały, lekki , zgrabny :) I cena tez mała .

  • 0

    173. ~Rokers  2010-06-15 12:32:26  host: sa188.internetdsl.tpnet.pl

    Wczoraj nabyłem LG GD510 Solar w MixPlusie (Tarnobrzeg) kosztował 1 zł na 48 doładowań po 30 zł. Jak narazie podoba mi się, ładny, czytelny wyświetlacz, ale nie wiem kiedy ładuje z tej baterii słonecznej, a kiedy nie - w zasadzie o to chodziło przy zakupie nowego (bateria słoneczna - bajer, czy wydajny ?)

  • 0

    174. ~ciekawa  2010-06-16 21:44:34  host: ip-84.38.160.60.resman.pl

    a co z tymi limitami smsów, bo ktoś rzucił hasło, ale nikt nie potwierdził...są takowe? bo przymierzam się do kupna tego telefonu, ale jakieś limity smsów są dla mnie znacznym minusem;p

  • 0

    176. ~Kruszyna  2010-06-17 23:34:58  host: chello089073026195.chello.pl

    A ja chcę sobie kupic ten fonik. Ale mam do wyboru jeszcze Avile. Który byście wybrali??? Telefon będzie mi służyl do słuchania muzyki, czasem cykne jakas fotke, napisze esa czy zadzwonie lub pobawie sie w autobusie w drodze do szkoly. Nic szczegolnego. Nie zalezy mi na softach i jakis oprogramowaniach i wifi bo i tak nie wiem o co z nimi chodzi. Więc ktroy lepszy? AVILA CZY ECO SOLAR??? Prosze o odp. Pozdrawiam

  • 0

    177. ~haha  2010-06-20 21:00:15  host: 94-240-42-153.lukman.pl

    ten telefon jest swietny

  • 0

    179. ~Ichiro  2010-06-22 21:09:38  host: 77-253-54-156.adsl.inetia.pl

    Mam pytanko ^^ Chodzi mi o to czy ekran reaguje wyłącznie na ciepło palcy jak to jest w niektórych telefonach dotykowych, czy można używać rysika lub jakiegoś innego przedmiotu ^^ bo do niektórych gier na dotykowy są potrzebne bardziej precyzyjne klikniecia ^^

  • 0

    181. ~  2010-06-23 08:27:57  host: 82-210-161-113.home.aster.pl

    Mam lg gd510. jak podłączam go do komputera i wybieram polecenie pamięć masowa, to nic się nie dzieje. Inne polecenia działają. Coś się musiało zepsuć, bo wcześniej działało. Nie muszę ściągać sterowników, bo wszystko mam. Oprogramowanie jest nie potrzebne. Zanim go odłączyłam, jak poprawnie działał, to w bezpiecznym usuwaniu sprzętu zaznaczyłam nie używaj tego sprzętu (wyłącz) gdzie mogę to teraz cofnąć, bo nawet to mi się już nie pojawia.

  • 0

    182. ~  2010-06-23 14:39:35  host: aaz159.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon już od ponad miesiąca, jestem z niego bardzo zadowolona. pytacie się czy karta pamięci jest w zestawie, przecież to zależy gdzie się go zakupi, trochę logiki. Jeśli chodzi o tylny panel, ładujący baterię to dostałam go gratis do telefonu, a np patrzałam w media expert można go dokupić za podajże 29zł. Ogólnie telefonik bardzo dobry, dobrze reaguję na dotyk, bateria przy ciągłym pisaniu i słuchaniu muzyki wytrzymuję mi tak około 2-3dni, a to standardzik ;D . jakoś muzyki jest bardzo dobra, głośna gra, super słuchawki posiada. Zdjęcia też robi baaardzo dobre, Jedyną jego wadą dla mnie jest to, że nie posiada lampy błyskowej. Ale i tak go polecam.

  • 0

    183. ~halinowa  2010-06-25 08:13:50  host: 95.175.3.3

    Jakie opinie na temat dotyku?? Słyszałam, że może się sypać a naprawa to ciężka sprawa... Macie z tym jakiś problem?

  • 0

    184. ~lg  2010-06-26 12:47:44  host: abfk218.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon jest w porządku. Denerwuje mnie ten dźwięk słabej baterii, którego w żaden sposób nie idzie wyłączyć:/ co do tego, jak odtwarza muzykę, to też mam zastrzeżenia...lepiej wszystko wyglądało na k550i który miałam wcześniej, ale da się przyzwyczaić. Bateria mi się chyba trafiła słaba, bo trzyma 2 dni, przy średnim użytkowaniu. Dotyk w porównaniu z avilą jest o niebo lepszy. Wiem, bo miałam te 2 tel w ręku, gdy byłam podpisywać umowę w salonie. Do tego na plus przemawiają małe gabaryty i fajny design.

  • 0

    188. ~Felek  2010-07-01 22:25:31  host: 88.220.142.9

    Witam.Jestem 2 letnim użytkownikiem komórek marki LG i jestem z tej wersji zadowolony. Plusy: +Bardzo płynny Dotyk +Aparat +Bateria (słoneczna i zwykła) +Dzwięk Minus: -Bateria LiIon tzw. litowo-jonowy bateria która po jednej małej kropli świruję czasem rozładuje się w 4 dni czasem 2 :) Telefon Do Polecenia użytkownikom którzy prowadzą Firmę :)

  • 0

    189. ~BuLwInHo  2010-07-02 20:41:19  host: pppoelub.tom-net.pl

    Co do wypowiedzi lg też przedtym fonem miałem k550i ale dzwięk był lepszy bo to był walkman a to jest zwykły dotykowiec fona mam od 3 miesiecy i jestem z niego bardzo zadowolony bateria trzyma mi 5-8dni

  • 0

    190. ~xNalQax  2010-07-03 13:37:05  host: 188.146.67.80.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    A ja mam pytanie, czy głośnik jest dobrze słyszalny, czy raczej tak średnio? Chodzi mi o słuchanie mp3. Mocno słyszalna muzyka jest? Bo w shinie, którego teraz mam to kompletna lipa pod tym względem.

  • 0

    191. ~Loona  2010-07-15 10:46:47  host: router1-1a.mtm-info.pl

    Telefon mam 6 dzień, więc nt. jego wytrzymałości jeszcze niewiele mogę powiedzieć. Jeśli chodzi o resztę to póki co jestem zadowolona, muzyka gra wystarczająco dobrze i głośno jak dla mnie, aparat wcale nie taki kiepski:) To mój pierwszy dotykowiec, ale wczesniej trzymałam parę razy w rękach Nokię5800, ekran w LG nieporównywalnie lepszy, choć czasem muszę dotknąć 2 razy żeby cos zaskoczyło, ale to akurat mi nie przeszkadza, nie ma co porównywać tego z zacinającymi się klawiszami w SE k550i;)Aparat kupiony w Plusie, więc bateria słoneczna w zestawie, narazie jeszcze nie nasłoneczniana, tylko założona, po jej podłączeniu w narzędziach pojawiają się dodatkowe 2 funkcje, przelicznik ile CO2 oszczędzamy atmosferze ładując baterię przez panel i ile już zdązyliśmy zaoszczędzić używając panelu. Dodatkowy "bajerek" to narzędzie w stylu Painta - panel rysowania, można wrócić do podstawówki i zabawić się w rysowanie;) Pamięć wewnętrzna malutka - dla uzytkownika zarezerwowane 42MB, a na system nietykalne 22MB z kawałeczkiem. Ciekawe rozwiązanie sprawy ładowarki i kabka USB, oszczędność materiału - ładowarka ma wejście usb, do którego wpinamy kabel usb i ładujemy:)jedyną wadą jest to, że kabel krotki, ok. 125cm po rozciągnięciu. No i wejscie na kabel, ładowarkę i słuchawki jest tylko jedno, przy czym po podłączeniu telefonu do komputera rozpoczyna się ładowanie baterii... PC suite trzeba sobie ściągnąć samemu, nie ma żadnej płytki instalacyjnej.

  • 0

    192. ~:* ktoś  2010-07-16 11:23:56  host: 89.229.200.152

    ej a ile wytrzymuje bateria sloneczna??

  • 0

    193. ~PAULA  2010-07-16 12:50:25  host: 212.244.16.252

    JAK WYLACZYC DZWIEK KLAWISZY BARDZO PROSZE O POMOC??????????

  • 0

    195. ~eco solar  2010-07-21 12:42:35  host: abod201.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wiecie dlaczego wam się psuje bateria gdy ładujecie baterię słoneczną?? bo normalną baterię się wyciąga!!!!!!!!! Ja mam ten telefon 3 i pół miesiąca i nic mi się nie popsuło a i wiecie dlaczego wam się psuje bo o niego NIE DBACIE!!!!! jedyna wada brak rysika telefon nie jest żeby jeździć po internecie czy grać w gryy tylko do sms-ów i do odbierania telefonów i koniec DBAJCIE o nie i dopiero dawajcie opinie!!!!! Pozdrawiam

  • 0

    196. ~miki  2010-07-22 15:16:30  host: 80.54.118.8

    dzwiek klawiszy jest bardzo latwo wyłaczyc. Wystarczy wcisnac boczny przycisk sluzacy do podglaszania badz sciszania i wyskakuje okienko. w tym okienku zaznaczasz "dotyk" i sciszasz. Co do telefonu to mam go od miesiaca i dziala bez zastrzezen. Nic sie nie psuje a jakoscia zdjec jestem bardzo mile zaskoczona ;). Telefon co prawda nie ma rysika ale nie jest on potrzebny... Moim zdaniem jedyna wada jest taka ze odtwarzacz mp3 za dlugo sie laduje a piosenek mam tylko 1 gb... ogolnie bardzo dobry telefon... POLECAM :D

  • 0

    197. ~pachol  2010-07-23 15:07:49  host: afnw42.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ogólnie telefon fajny choć jak wiadomo za taką cenę nie bez wad. dość często mi się zawiesza a wcale nie jest przepełniony różnymi plikami. bateria kiepska 2 dni trzyma choc przyznaję że prawie przez cały czas to sms to gg to muzyka i bateria leci ;) słoneczna bateria ładuje dopiero jak telefon jest wyłączony jak jest włączony to ledwo co podtrzymuje obecny stan baterii. aparat nie jest zły choć jak się chce mieć zbliżenie to trzeba znacznie zmniejszyć rozdzielczość a teraz do 195. jak się zakłada baterie słoneczną to musi byc zwykła bateria bo to jest ładowarka na słońce a nie bateria na słońce :P czyli więc jestem skłonny powiedzieć że tego telefonu nie miałeś/miałaś w ręce :P nie zarzucaj nikomu że ktoś nie dba o telefon bo skąd to możesz wiedzieć że niby tylko ty dbasz i nikt inny?? pozdro :P

  • 0

    198. ~iNFi  2010-07-27 09:38:14  host: aenw227.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ZAWODOWY UZYTKOWNIK mylisz się ;) nokia n85 z tymi samymi "bajerami" jest w cenie okolo 500 zł

  • 0

    199. ~Ann  2010-07-28 14:44:18  host: ech147.internetdsl.tpnet.pl

    Czy ktoś może mi poradzić jak z komp przegrać mp3 na ten tel i z poworotem, tak samo ze zdjęćmi?

  • 0

    200. ~silence  2010-08-02 14:46:05  host: cbe77.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam telefon od niecałych dwóch miesięcy i jestem zadowolona. jedyny minus to to, że nie ma latarki. no i mi dość szybko się porysował, ale byłam na wakacjach nad morzem i piasek się dorwał do niego ;) na szczęście jest wymienna obudowa ;) bateria słoneczna to wielki plus, przydaje się szczególnie w długich podróżach autem/autobusem/pociągiem, bo przez okno też ładuje ;) ja kupiłam telefonik za 400 złotych, z baterią słoneczną w komplecie. Numer 199, zgrywa się tak: podłączasz kabel to komputera, na telefonie powinno ci się wyświetlić jakim sposobem podłączasz telefon do komputera, najlepiej pamięć masowa. No i powinno ci się wyświetlić na komputerze otwieranie dysków (czyli pamięci telefonu i karty pamięci, ja mam jako F i G) no i kopiujesz i wklejasz do folderu ;) Pozdrawiam posiadaczy :D

  • 0

    201. ~pomocy ;D  2010-08-10 13:41:33  host: aecr118.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam taki problem.. podczas pisania sms mam polskie znaki ;( co oznacza ze sms automatycznie jest krotszy... a wolalabym bez ;D czy wie ktoś może jak usunąć ta ,,usterke"?;]

  • 0

    202. ~dert  2010-08-11 14:52:08  host: aazm73.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czyli tak zwane kopiowanie na twardo:P. Co do samego telefoniku to muszę przyznać że zaskoczyła mnie wytrzymałość. Mimo kilku "wypadków" dalej działa a wyświetlacz ma tylko kilka rysek. Nie wiem czemu cześć osób nie docenia bateryjki słonecznej. dla mnie sprawdziła się w 100%. Poza tym miło mieć coś EKO

  • 0

    203. ~Grret  2010-08-11 16:51:17  host: 83-238-231-168.adsl.inetia.pl

    witam wszystkich mam jus ten tel od 4 miesiecy i powiem tak ze jak dla mnie to jest szajs i szajs nie polecam nikomu go a dlatego ze jest wolny przy pisanu sms-ow bateria mi trzymie 2-3 dni bateria ok jest mam problemy z zasiegiem bo ciagle mi sie traci ale to temu pewnie ze nie ma 3g jus pare razy mi sie zawiesli czase mi sie wlaczyc niechce:/ wolabym jakoms tania nokie niz tego Lg:) pozdrawiam:)

  • 0

    204. ~arek  2010-08-12 11:55:41  host: xdsl.252.c73.petrotel.pl

    mam go pół roku , co się stało sam nie wiem dotyk padł reaguje raz na jakiś czas nei w tym miejscu co powinien mam nadzieję że w play'u uznają wadę i mi go naprawią poza tym telefon sprawował się dobrze

  • 0

    205. ~ben  2010-08-15 13:29:24  host: 12-153-251-94.net.stream.pl

    @Greet Opinia osoby, która nie potrafi pisać poprawnie po polsku mnie nie przekonuje :) Pozdrawiam

  • 0

    206. ~Dave  2010-08-15 13:42:00  host: dqp108.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie kupujcie tego shitu. Mam 2 takie telefony i 2 sie zwaliły ekran dotykowy jest do niczego wcale nie reaguje na dotyk telefony byly dobrze uzytkowane i nie jest to moja wina.Odradzammm !!!!

  • 0

    207. ~sknerus mc  2010-08-16 20:21:21  host: chello087206223067.chello.pl

    dzisiaj przestał działać mi ekran nie reaguje na dotyk co mam zrobić

  • 0

    208. ~ciacho  2010-08-17 17:36:03  host: acxh253.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A ja ten telefon zamówiłem i czekam z niecierpliwością na paczkę ;D Mam nadzieje że bedzie to dobry wybór-jak mój wcześniejszy lg. Telefon tej marki mam ponad 3 lata i wszystko ideał-lepszy niż sony ericsson (też miałem ) a nawet jak się coś zepsuło to na gwarancji wymienili bez problemu (klient nasz pan). Mam tylko jedno pytanie - czy jeśli założe starą kartę pamięci na która jest praktycznie zapełniona to bedzie działac czy bd musiał ją formatowac ?? (karta z lg oczywiscie ;D).

  • 0

    209. ~Raizo  2010-08-18 13:03:27  host: v04-15.opera-mini.net

    mam 16 lat ten telefon mam juz 2 miesiace bardzo go szanuje i mysle ze piszac bokiem czyli na klawiaturze qwerty nietrzeba do niego rysika mge napisac czasami 1000 znaków z 8 min wiec to wiele telefon idealny malutki mieszkam na wsi nie jest porysowany ani nic ideal telefon i karta 8 gb:D jak narazie zadnej wady i to wcale niejest tani dotykowy szrot tyko dla ludzi którzy potrafia sie tym zajac i dbaja o telefon napewno jest lepszy od niejednej noki (kazdy sie podnieca nokia bo to renomowana marka i ma 1 z najlepszych telefonów na swiecie ale nokia n97 czy n900 poprostu wysiadaja pod np iphonie czy samsungu ) napewno to lepszy telefon od samsunga delphi wiem siostra ma i mówi ze wolalaby lg gd 510 :D wiec polecam zakupic taki telefonik aa i troche muli sie jak masz cala pamec w telefonie zawalone ale to standart w wszystkich :D

  • 0

    210. ~ciacho  2010-08-19 12:57:02  host: acxc6.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dobra właśnie wczoraj doszedł i jest super mem go ok. 24h i naprawde mega fon za taką kase. Karta pamięci pasuje bez problemowo bez formatowania. Dotyk ideał (a bawiłem się już różnymi smartfonami m.in. HTC HD II itp.) i naprawdę dotyk działa idealnie choc na innej zasadzie działania bo multi toucha itp niema ale bardzo czuły o 200 razy lepszy od avilli ;DDDD ;P POLECAM a i bateria słoneczna to fajny bajer ;D

  • 0

    211. ~aga  2010-08-22 10:39:06  host: arb222.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie wiem co sie dzieje ale mój gd510 ma strasznie mało pamięci ! ledwie 10 piosenek sie miesci przy braku zdjęć i 3 filmikach. może robie coś źle ? proszę o pomoc !

  • 0

    212. ~  2010-08-23 13:41:17  host: public78564.xdsl.centertel.pl

    Heyo . ! Posłuchajcie ja w przeciągu 1 tygodnia bd miała ten telefon . A Loona napisała,że PC Suite trzeba ściągnąć sobie bo w zestawie nie ma płytki instalacyjnej . Więc jeśli ktoś ma info jak ściągnąć PC Suite , z jakiej stronki itp. to bardzo proszę o pomoc . !! Z góry dzięki . ; pp

  • 0

    213. ~ziomuś  2010-08-24 15:49:12  host: 77-255-48-3.adsl.inetia.pl

    Mam tą komórkę od tygodnia i jestem bardzo z niej zadowolony. Robi ładne zdjęcia i bateria długo trzyma. Polecam ten telefon!!!

  • 0

    214. ~mark  2010-08-26 00:52:42  host: aym82.internetdsl.tpnet.pl

    Oprogramowanie można ściągnąć z http://www.lg.com/pl/support/product/support-product-profile-mob ile-redux.jsp?customerModelCode=GD510&initialTab=drivers& ;targetPage=support-product-profile-mobile-redux. Najlepiej właśnie bezpośrednio ze strony producenta. Masz tam wszystko opisane co i jak. LG się postarało

  • 0

    215. ~amenam  2010-09-05 17:09:02  host: public28635.xdsl.centertel.pl

    telefon mam około miesiąca :D jest super...polecam

  • 0

    216. ~ekspert  2010-09-06 11:42:43  host: mail.studiocompany.pl

    Kilka ogólnych uwag od eksperta. 1: Takie malutkie ogniwo słoneczne nawet w pełnym słońcu nie jest w stanie wygenerować dość prądu, by w pełni zasilić telefon, zwłaszcza gdy ktoś na nim gra. Jego zadaniem jest wydłużanie czasu użytkowania (przypuszczam że przy dobrym zasięgu może wydłużyć stan czuwania nawet o kilka dni) i doładowywanie w awaryjnych sytuacjach. Jeśli chcecie naładować baterię Li-Ion do pełna z ogniwa słonecznego, zróbcie to przy całkowicie wyłączonym telefonie - potrwa to długo, ale się naładuje. Ogniwo nie powinno znajdować się w pełnym słońcu, bo się grzeje, a w wysokiej temperaturze bardzo spada sprawność ogniwa. Najlepsze światło to półcień, czyli gdy na ogniwo pada rozproszone światło z nieba, ewentualnie słoneczne odbite od białej ściany. Światło sztuczne ma bardzo mało energii, z wyjątkiem halogenu, ale halogen też bardzo grzeje. 2: To logiczne, że telefon ekologiczny nie ma 3G ani WiFi, bo te rzeczy ciągną strasznie dużo energii. 3: Trwałość baterii każdego telefonu zależy od sposobu użytkowania i od zasięgu. Jeśli ktoś mieszka na wsi, gdzie na co dzień ma dwie kreski, to żaden telefon nie wytrzyma dłużej niż 2 dni. Blisko masztu, przy czterech kreskach, będzie trzymał tydzień. W telefonach bez 3G najwięcej energii ciągnie ekran (a konkretnie jego podświetlenie), a w następnej kolejności procesor. Dlatego najbardziej prądożerne czynności na telefonie to granie i oglądanie filmów, rozmowy i internet ciągną dużo mniej. Mam nadzieję, że rozjaśni to wam w głowach i pomoże w wyborze telefonu.

  • 0

    217. ~gos122  2010-09-14 20:46:54  host: w3cache.abp.pl

    z funkcjami ok szkoda że jedynego nie ma czyli wifi:(

  • 0

    218. ~greg  2010-09-14 21:58:53  host: hiy226.internetdsl.tpnet.pl

    a mi w raporcie stanu pokazuje inny stan pamięci niz w rzeczywistosci np 1166mb/3855mb gdzie np. sam folder z muzyką ma już 1300 mb, nie mówiąc już o wideo zdjęciach itd... nie rozumiem może ktos wie co sie dzieje?

  • 0

    219. ~greg  2010-09-15 20:59:26  host: hiy226.internetdsl.tpnet.pl

    mój pierwszy i ostatni lg cos z ta kartą nie tak nie wiem dzis np mi nie chcial mp3 odtwarzac wyskakiwało 'nieobslugiwany' mialem se k770i i zaluje ze zmienilem

  • 0

    220. ~barte3  2010-09-16 23:17:04  host: public-gprs103076.centertel.pl

    Ja mam tego lg od 3 miesiecy, dzis oddalem go na gwarancje, padl panel dotykowy, który zreszta od poczatku bywal oporny, czasem trzeba wcisnac ikonke dwa razy, zeby zareagowal. Zdjecia robione telefonem sa super, gdy mamy dobre oswietlenie, im ciemniej tym gorzej, takze bez rewelacji. klawiatura qwerty zalacza sie wg wlasnego widzimisie, czasem trzeba tel. porzadnie potrzasnac:)pisanie smsow - dla mnie tragedia, osobom, ktore zdzieraja palce na smsach wogole dotykowcow nie polecam. bateria tragedia, duzo czasu siedze w internecie(bez zarzutów, wszystko czytelne) ale ladowac trzeba czesciej niz co 2 dni (duzy wyswietlacz, ok, ale bez przesady), uzywam dodatkowo tel jako modemu po podlaczeniu do kompa, predkosc generalnie moze byc do przegladania stron(dziala w edgu, duzo zalezy tez od zasiegu i ruchu), choc lubi zgubic sygnal. Radio - sluchawki słabo sciagaja stacje, dzwiek z glosnika takze slabej jakosci, gdy damy troche glosniej. Znienawidzone przeze mnie animacje przy jakiejkolwiek czynności, nawet proste czynnosci wydluza w czasie. Nie da sie wylaczyc dzwieku flesza aparatu oraz slabej baterii - w tak multimedialnym tel. powinienem miec taka mozliwosc. Gdy ktos dzwoni - tragedia, nazwa dzwoniacej osoby czy nr zajmuje z 1/10 wyswietlacza, powinno to byc zdecydowanie bardziej widoczne, mi sie nie podoba. Podsumowujac - generalnie nast. tel to bedzie tel tradycyjny, dotykowce mi zbrzydły, gdybym mial szanse kupic jeszcze raz - nie zdecydowalbym sie.

  • 0

    222. ~masakra  2010-09-21 15:03:03  host: user-109-243-1-238.play-internet.pl

    przeczytałem wszystkie opinie i szkoda gadać nikt chyba nie miał tego telefonu w ręce mam go od jakiegoś miesiąca i sprostuję co do ogniwa słonecznego nie potrzeba ładowarki telefon po jednorazowym ładowaniu trzyma już 28 dzień spędzam 12h na dobę w aucie tel leży cały czas na podszybiu ogniwem do góry :)

  • 0

    223. ~Inez  2010-09-25 12:38:52  host: 83.2.244.171.novanet.pl

    @201 Wyłącz T9 i ustaw na język angielski ;) I jedno pytanko - jak wyłączyć odgłos migawki w momencie robienia zdjęcia, wie ktoś?

  • 0

    224.  2010-09-29 13:49:29

    da się pisać sms w poziomie ?

  • 0

    225. ~ciacho  2010-09-29 19:52:36  host: acxq233.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a niewiecie dlaczego bardzo słabo odbiera radio???? prosze o szybką odpowiedz ;P

  • 0

    226. ~oski  2010-10-01 19:47:31  host: 91.206.244.1.jpk.pl

    cookie z baterią słoneczną ;)

  • 0

    227. ~Devil's Creed #2  2010-10-01 21:59:05  host: 095160045036.rzeszow.vectranet.pl

    Te opinie to poprostu porazka... Mam ten tel. od dwoch mies. i sprawuje sie bardzo dobrze. Ekran dotykowy sie nie wiesza!!! Muzyki da sie sluchac tylko na sluchawkach bo glosniczek to jednak porazka... Ale ogolnie to fajny jest. Baterii slonecznej jeszcze nie wyprobowalem ale jest w komplecie. Cena tez nie jest duza... Po prostu brac ;P

  • 0

    228. ~AFDSF  2010-10-06 21:49:11  host: chello084010015147.chello.pl

    LAJTOWY TELEFONIK , GLOSNO GRA , JEST CZUŁY , MA DUZO PRZYDATNYCH RZECZY :) POZDRAWIAM

  • 0

    229. ~  2010-10-12 08:33:48  host: t04-13.opera-mini.net

    Czy ma lampe blyskowa?

  • 0

    230. ~batek9863  2010-10-15 11:17:34  host: aca170.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od kilku miesięcy. nie jest zły w porównaniu do innych dotykowych LG gra głośno nawet co dziwne byłbym skłonny powiedzic że gra głośniej niż np. nokia 5530 XpresMusic. niestety bateria porażka trzyma góra 2 dni. co mnie martwi że często się zawiesza pomimo tego, że wcale nie jest "zaśmiecony" różnymi plikami. aparat nie najlepszy brak lampy błyskowej lub czegokolwiek co poprawiło by jakoś zdjęcia. POZDRAWIAM

  • 0

    232. ~nie  2010-10-18 19:03:25  host: dns1.a-plus.net.pl

    jestem na tak jesli chodzi o jego prostote, b. latwy i szybki w obsludze, zgrabny wyglad (wiecej takich). ale jestem na wielkie NIE - bateria trzyba b. krotko, co jest dosc denerwujace, kiedy sluchasz duzo muzyki jak ja, sluchawki niewygodne, ale co wazniejsze kupilam 2 miesiace temu i dzis rano przestal dzialac panel sterowania, tak po prostu ( dla jasnosci nic sie z nim wczesniej zlego nie dzialo)

  • 0

    233. ~Śnieżynka...  2010-11-06 09:55:03  host: dustpuppy.miechow.com

    Ja prawdopodobnie będę miała ten tel. Nie które opinie są przeciwne temu tel. Czy on może szybko się popsuć ?? Po ile jest do niego karta pamięci 2GB ?? Z góry Dzięki ;))

  • 0

    234. ~lukas  2010-11-23 00:01:28  host: staticline10597.toya.net.pl

    Wykonanie tandetne tylna obudowa rysuje sie juz w salonie.działanie softu - nie zawiesza się ale ma pewne wady , pisanie sms tragedia. ekran - dotyk czasami sie myli , bateria tragedia - choć moze to wina softu orange

  • 0

    235. ~wiola  2010-12-05 20:39:41  host: nat5.ekspres.net.pl

    zdecydowanie nie polecam.. mam go od czerwca, na poczatku spoko wszystko dobrze.. ale teraz tragedia wszystko sie w tym fonie pieprzy :/ nie polecam

  • 0

    237. ~estu  2010-12-12 17:22:44  host: unregister138193223077.c193.msk.pl

    mam ten telefon już 10 miesięcy i jestem bardzo zadowolona, jest mały, poręczny, prosty w obsłudze, chciałabym tylko wiedziec gdzie można dostac te kolorowe obudowy ? wie może ktoś?

  • 0

    238. ~agnieszka  2010-12-16 22:41:12  host: aecc156.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon to totalne badziewie po 1 miesiącu zaczął się psuć blokował się ekran dotykowy,nie dał rady pół roku wytrzymać. doprowadzał mnie do białej gorączki i czarnej rozpaczy. ostatecznie wczoraj wylądował w koszu na śmieci tam gdzie jego miejsce.

  • 0

    239. ~kolo  2010-12-22 17:47:32  host: 178235073132.ostrowiec-sw.vectranet.pl

    rozwalaja mnie komenty ze to cookie z bateria sloneczna, cokie to cegla w porownaniu do gd510, wyswietlacz 3 cale jak w cookie tak spoko tylko cookie ma duzo wieksze wymiary, ogolnie spoko telefonik wszystko dziala poprawnie, jedyne minusy to to ze bateria jednak dosc krótko trzyma, ale bajer z bateria sloneczna jest mega wczoraj na zajeciach pod zarówka ladowalem go :P

  • 0

    240. ~gudmon  2011-01-26 22:48:56  host: 77-254-14-53.adsl.inetia.pl

    ja mam pierwszy raz dotykowy telefony mysle ze jest bardzo dobry szkoda ze nie ma wifi

  • 0

    241. ~POMOCY!!!  2011-01-30 20:39:11  host: public104204.xdsl.centertel.pl

    Witam wszystkich forumowiczów. Mam 16 lat. Potrzebuje pilnie waszej pomocy. Zakupiłem ten telefon 1 miesiąc temu. I co... Gów**. Nie mogę go włączyć!!! Gdzie jest przycisk włączania telefonu, a może to tylko u mnie taka wada (może zapomnieli wstawić)? A może dali nienaładowany tel? U was też są takie problemy?

  • 0

    242. ~artur  2011-02-06 18:58:38  host: egw37.internetdsl.tpnet.pl

    witam, jestem posiadaczem tego telefonu już od roku i teraz chcę kupić jego następce LG GD880 mini. Telefon sprawuje się idealnie, na początku nie byłem przekonany do jego kupna, ponieważ był to mój pierwszy dotykowy fon, ale jestem w pełni z niego zadowolony. POLECAM !!!

  • 0

    243. ~Penas  2011-02-10 20:26:51  host: public79780.cdma.centertel.pl

    Mam ten telefon dobe pul roku.Dałem za niego jedyne 317 zła nie jakieś 600-700. W dodatku nowy z folią na ekranie. A i ci co go nie mają to niech nie piszą że to badziew bo nie wiedzą tylko ze stronek. Dorba komórka nie zamula w sobie ma 40 mb a nie 8 gb. Ma mp3

  • 0

    244. ~.  2011-02-26 17:30:37  host: amt179.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ja kupiłem nowy za 400zł z baterią słoneczną w komplecie i mam go od roku i jeszcze się nie popsuł. Niektórzy piszą że cookie lepszy ale lg gd510 jest podobny: ma takie samo oprogramowanie i te same funkcje. ale lg gd510 jest mniejszy

  • 0

    245. ~gps  2011-02-26 17:44:48  host: amt179.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon nie ma gps ale można ściągnąc i użuwać za pomocą internetu wystarczy wejść na stronę podaną poniżej w przeglądarce komórki i sciągnąć m.google.pl/maps

  • 0

    246. ~  2011-03-01 13:03:58  host: bbnwebdproxy2.europe.hp.net

    mam go od tygodznia, mimo ze nigdy nie lubilem dotykowych bo cieszko mi trafic w klawisz w tym daje rade i pisze sms szybciej niz jeden cwaniak na klawiaturce:P gry java chodza, pamiec tel 40mb, pdf, doc chodza, klapka z bateria sloneczna byla w zestawie i mozna ja zdjac kiedy sie chce, bateria mi trzyma 1-2 dni przy duzym uzywaniu (graniu i dlugie rozmowy) sluchawki super zdjecia bardzo ladne robi, menu przejzyste i intuicyjne, plyty z instalka nie ma i nie trzeba tel po podlaczeniu do kompa przesyla dane komp lonczy sie z netem pobiera instalke i wszystko smiga, nie zacina sie, jest maly i wygodny w kieszeni nawet z zamontowanym solarem, posiada MP3, przelicznik drzew wlacza sie automatycznie po zalozeniu solara, trzeba go tylko przeniesc na pulpit z zakladki, mozna samemu ostawic skroty, gra sie wygodnie w gry turowe i wymagajace uzywania pojedynczych kieronkow typu lewy prawy, nieradzi sobie z wcisnieciem 2 naraz typu prawy i gora zeby isc po skosie. kupilem w mixie, ekran sie nie rysuje bo ma folie z nowosci ktora mocno sie trzyma i wystarczy jej nie ruszac, wlacza sie go i blokuje klawiaturke u gory klikajac maly okragly guziczek, Polecam tel kazdemy kto nie lubi przeladowanych tel w ktorych jest 20 aplikacji z ktorych polowe uzyje sie maksymalnie 2 razy a potem tylko sie chwala ze maja i nic wiecej pozytku z tego nie ma:)

  • 0

    247. ~kuban  2011-03-09 10:54:14  host: 87-205-117-199.adsl.inetia.pl

    ja to za niego dalem 150 zł i stwierdzam że jest zwyklym telefonem. oceniam 3,5/5

  • 0

    248. ~d345  2011-04-16 14:44:18  host: host-37-67.wyszkow.fuz.pl

    ogólnie to taki droższy cookie

  • 0

    249. ~Ola  2011-04-20 14:11:16  host: 89-76-76-43.dynamic.chello.pl

    Jak działa ta bateria?? .;p

  • 0

    250. ~dkao  2011-04-22 18:30:10  host: 89-78-51-168.dynamic.chello.pl

    Jak nalozyc ta baterie sloneczna? nie potrafie jej otowrzyc!

  • 0

    251. ~GuciOoO  2011-05-01 13:59:55  host: 79.139.86.67

    Mam ten telefon od niespełna pół roku i jestem z niego bardzo zadowolony. Wszystko działa jak należy. Jedyne czego mi w nim brakuje to lampa błyskowa(zdjęcia wg mnie robi słabo) oraz możliwość korzystania z telefonu w trybie poziomym.

  • 0

    252. ~RatedRSuperStarEDGE  2011-05-21 16:09:10  host: uluru.and-net.pl

    ja mam ten lg i moze byc nawet. mozna pogode sprawdzac, ale np. niektore gry nie działaja i to jest minus

  • 0

    253. ~mik  2011-06-02 21:32:27  host: c135-169.icpnet.pl

    NIe ma żadnego wi fi ogólnie to telefon fajny jest ale z wyglądu nie polecam go osobą które uwielbiają pisać sms to sie nie przyddaje bo po pewnym czasie klawisze dotykowego ekranu sie tną albo nie odczytuje ze dwa razy klikliśmy na np piątke i odrazu zalisuje literke dwa razy k Więc nie polecam do pisania sms najlepsze są z standardową klawiaturą

  • 0

    254. ~NO  2011-06-21 16:24:07  host: public391.xdsl.centertel.pl

    Ludzie opanujcie się co wy myślicie że ten telefon jest zryty to jesteście w błędzie a to dlatego ponieważ: - nie psuje się ten ekran chyba że ten któś wali młotkiem -prawie w każdej kieszeni się zmieści -jest lekki -ma bardzo ładną budowę Kto kupił ten telefon i jest zadowolony to dostrzega piękno tego telefonu. Pozdrawiam:)

  • 0

    255. ~zuro  2011-06-25 13:25:28  host: 89.174.117.7

    Mam telefon od 22.05.2010 Skusiłem się, bo oferował mi go operator za 1zł w dobrej ofercie i wogóle super bajer bateria słoneczna itp. bajer, więc przesiadłem się z SEk770 z nadzieja na to ze telefon będzie mi oferował to, co lubię, czyli SMS rozmowy i muzykę(jak się okazało we wszystkim mnie zawiódł), ale do rzeczy kłopoty zaczęły się może po 2 tygodniach czasami zdarzyło mu się "zamysleć" i nie reagował na dotyk, ale po paru sek. wykonywał wszystkie komendy razem.. Jeszcze śmieszniejsze jest to ze odtwarzacz MP3 lubi skracać utwory albo raz robić je nieobsługiwane a następnym razem już obsługiwane... A co więcej był serwisowany już 5 razy... 1 Słuchawki zalałem 3 razy gniazdo ładowania/słuchawek 1 ekran... Do tego jeszcze sam kupowałem słuchawki, bo się 6 miesięczna gwarancja na akcesoria skończyła... Obecnie najchętniej rzuciłbym nim po ścianach, bo ekran już wcale nie reaguje... Firma LG ze swoim wejściem microusb zrobiła idealny skok na kasę, bo w całym Krakowie nie znalazłem zamiennika lub przejściówki z tego wejścia na jacka(albo nie działa albo słaba jakość dźwięku...) A oryginał kosztują 36 zł... Ogólnie: Plusy: Fajnie wygląda Minusy: Ekran dotykowy, Akcesoria, Klawiatury (za małe literki), BEZNADZIEJNY APARAT NIE POLECAM !!!!!!!

  • 0

    256. ~weronika  2011-07-14 13:48:39  host: eaw199.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fatalny! jest po naprawie chodził 2 miesiące i znów sie zepsuł ;/ nie dizała ekran dotykowy czyli hmmm telefon też ;/

  • 0

    257. ~Hania  2011-08-21 09:37:43  host: szpitallesz-r.3s.pl

    W mixie (Play) mogę dostac ten telefon za złotówkę. Zastanawiam się też nad BALI'm. Oba telefony mi się b. podobają, lecz SOLAR bardziej. Słyszałam jednak, że ten szybko się rysuje, psuje i jest beznadziejny... jednak wolałabym właśnie ten telefon (cena, wygląd, ekologia, funkcje...). Bali dostanę za 100 zł. Który wybrac?

  • 0

    258. ~pawel  2011-08-28 13:40:08  host: bml48.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam go rok i to raczej zabawka dla dziecka niz dla osoby powyzej 15 lat

  • 0

    259. ~natalia  2011-09-02 21:06:16  host: apn-77-114-226-248.dynamic.gprs.plus.pl

    #257 - Hania. - owszem, telefon szybko się rysuje, ale można za 10 zł kupić sobie folię ochronną. A co do telefonów, to obydwa, mają te same funkcję, ale szczerze mówiąć gd510 jest lepszy, bo jak się pisze sms-y lub ogląda zdjęcia to samo się obraca w bok, jak obrócisz telefon, a w bali trzeba kliknąć samemu, ale z drugiej strony, bali ma 5mpix i autofocusa, a gd510 ma 3,2 mpix i nie ma autofocusa.

  • 0

    260. ~paul  2011-09-12 20:40:05  host: 178-36-137-212.adsl.inetia.pl

    Miałam ten telefon przez niecały rok i zdecydowanie nie polecam. Być może trafił mi się jakiś kiepski egzemplarz, ale po pół roku padła połowa ekranu dotykowego. Nie dało się pisać smsów, dzwonić, właściwie nic oprócz odbierania połączeń nie było możliwe. Po niecałym roku użytkowania ekran dotykowy padł całkowicie. Bateria trzyma krótko, nawet jak nie korzysta się z niego dużo. Po włożeniu karty pamięci, telefon wyłączał się i nie chciał się włączyć dopóki nie wyjęło się karty. Jedyną zaletą było to, że ekran obracał się razem z obracaniem telefonu i robił całkiem niezłe zdjęcia.

  • 0

    261. ~Michał  2011-09-13 23:17:14  host: public127.cdma.centertel.pl

    Padł mi ekran dotykowy, oddałem go do naprawy, wcześniej też słabo reagował na dotyk. Za małe litery niewygodnie się piszę smsy. Plusem są słuchawki, które głośno grają. Wcześniej miałem samsunga monte i był o niebo lepszy.

  • 0

    262. ~krolas  2011-12-04 09:24:34  host: krolas.sukcesnet.pl

    Średnio raz na rok wymiana ekranu dotykowego (już 2 raz) - nie polecam

  • 0

    263. ~Miki  2012-01-07 11:47:46  host: c146-40.icpnet.pl

    Mam ten telefon już 2lata ogólnie to telefon nie jest zły dobrze odtwarza muzyke najgorszy jest dotyk mi działał przez 4 miesięce a potem zacinał się no i bateria jest niezadowalająca jeżeli ktoś słucha muzyki codziennie bateria (jak ktoś słucha mzyki to jeden dzień wytrzyma) jjeżeli ktoś nie słucha to około 3,5 dnia

  • 0

    264. ~zizix  2012-01-19 20:08:30  host: 84-10-27-144.dynamic.chello.pl

    Ja mam ten telefon już prawie 2 lata ani razu mi się nic w nim nie zepsuło. Wady w nim są takie że aparat nie ma lampy błyskowej no i przydałoby się wifi. A jak chodzi o rysik to wg. mnie wogóle nie potrzebny bo się fajnie wszystko palcami uruchamia i byłby nie potrzebny, plusem wg mnie jest też duży ekran na którym można np. jadąc autobusem fajnie pooglądać film. Ja jestem z niego zadowolony i ogólnie polecacm :)

  • 0

    265. ~ZiomPL :D  2013-11-04 21:30:36  host: acji216.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bardzo dobry telefon zaskoczyl mnie funkcjami polecam zakup , laduje mi sie w 1h a starcza na 8d :)

  • 0

    266. ~WhaaaT!  2015-01-23 13:49:05  host: 188.125.248.2

    nie polecany przezemnie smiec

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-50-16-107-222.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (8)

Archiwum Ankiet