LG GD330 - opinie
Telefony LG LG GD330 Opinie o LG GD330

LG GD330

w sumie: 216
  • 0

    2. ~kik  2009-07-22 11:59:41  host: rea.ipt.com.pl

    ciekawe jak z wytrzymałaośći?

  • 0

    4. ~wala12  2009-07-22 12:58:14  host: ip-85-198-227-179.broker.com.pl

    Dzisiaj go miałam w ręce w salonie Plusa. Jest za 1 zł przy abonamencie 40,-zł na 2 lata. Bardzo elegancki, rozsuwany do góry, płaski, dobrze leży w ręce i troszkę przyciężki ale to dlatego że nie jest z plastiku. Wizualnie śliczny, ma wszystko co potrzeba.

  • 0

    5. ~wala12  2009-07-22 13:00:47  host: ip-85-198-227-179.broker.com.pl

    Przepraszam, pomyliłam się, trzeba dopłacić 69,-zł przy abonamencie 40,-zł na 2 lata na przedłużenie umowy w Plusie.

  • 0

    6. ~Zuber  2009-07-25 17:20:47  host: boguszow.sattom.pl

    Witam mam telefonik od dzisiaj i jestem zadowolony z niego.Ma głośny głośnik ,duży wyświetlacz i zdjęcia robi też dobre...Polecam bardzo

  • 0

    8. ~ziaam  2009-08-05 15:57:00  host: 195.205.45.86

    Mam ten telefon od pol dnia troche sie nim pobawilem, moje spotrzezenia: Telefonik spoko, fajny ma wyglad, i w miare solidny jak za ta kase poprostu lepszego nie mozna miec. Prosty w obsludze bo i bez systemu a wiec szybko dziala. Przyciski ma fajne rowniez te dotykowe. Jak bateria?? zobaczymy ja licze na to ze bedize dlugo dzialac bo jest to jedna z opcji tego telefonu ze ma dlugi czas czuwania i gadania. Jedyny minus jaki zaobserwowalem to ze szybko sie blokuje klawiatura, nie zdaze czegos zrobic a tu hoops juz zablkowana. Opcji ustawienia czasu po jakim sie blokuje nie znalazlem. Radze sobie z tym tak ze jesli slider jest otwarty wowczas sie nie blokuje automatycznie. Ogolnie za ten chajs telefon bardzo spoko, ja wlasnie suzkalem prostego i taniego a jednoczesnie fajnego i ladnego i ten model spelnia te oczekiwania. Plusem jest cena nie przplaca sie za niego wrecz przeciwnie az dziw ze za taka kase taki fon. eLo

  • 0

    9. ~hfgjngfnfnf  2009-08-07 10:04:11  host: abet20.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Niedopracowany moim zdaniem.Brakuje wielu funkcji,banałów typu ustawianie głośności budzika.Klapka sie szybko wyrabia,przyciski dotykowe bardzo denerwują.Ale ogólnie tel.ok,mam go 3 tygodnie.

  • 0

    10. ~kasia  2009-08-08 09:13:04  host: jyh90.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon mam od wczoraj :) Wyglada fajnie, spisuje sie dobrze. Narazie nie mam zadnych minusow ;)) Bateria niewiem ile trzyma, telefon sie latwo rozsuwa jest ladny i latwy w obsludze ;) Zachecam do kupna ;]

  • 0

    11. ~Gibon505  2009-08-09 18:51:23  host: bxu247.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jest to bardzo fajny telefon nie mam do niego zastrzeżeŃ :D tylko trzeba się umieć z nim obchodzić chodzi mi o baterię

  • 0

    12. ~mona  2009-08-12 11:24:24  host: rea.ipt.com.pl

    tez chce go zakupic w Plusie .. ale przyznam ze nie lubie rozsuwanych fonów bo się psują łatwo czy ten też tak ma? aaa i co z ekranem, jest dotykowy?

  • 0

    13. ~  2009-08-12 15:13:25  host: cyp10.internetdsl.tpnet.pl

    Tańsza wersja KF 750...Gorsza rozdzielczośc aparatu, brak lampy błyskowej i brak panelu dotykowego.Nie czyta DiVixów...TAKI SOBIE

  • 0

    14. ~katarina  2009-08-13 19:56:15  host: host84-38-80-171.tvkdiana.pl

    hej moze ktos wie jak sie wyłancza dzieki klawiatury w tym tel bo nigdzie nie moge znalesc prosze o odp

  • 0

    15. ~diana  2009-08-14 12:19:00  host: public14630.cdma.centertel.pl

    mam ten telefon,jest spoko,tylko jedynie denerwuje mnie to ze nie mozna zmienic funkcyj przypisanych do klawiszy,zwlaszcza "plus.pl":)przy rozsuwaniu bardzo czesto sie wlacza:)a tak to polecam;]

  • 0

    16. ~  2009-08-17 20:22:10  host: adqv47.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Planuje kupic sobie go w plusie. Oplaca sie?

  • 0

    17. ~daga  2009-08-18 11:06:18  host: aefh142.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mi baterai dziala 2 dni!!! wieczorem jak sie klade jest cala a gdzies kolo 2 w nocy pik mi ze rozladowany. troche to wkurza!!bo co bedzie z tym fonem za 2 lata?nonstop przy ladowarce?

  • 0

    18. ~  2009-08-26 01:06:53  host: static-136-220-112-85.piotrkow.pilicka.pl

    rozważam zakup tego telefonu, jednak zastanawiam się jeszcze nad samsungiem avilą, co o tym sądzicie?

  • 0

    19. ~  2009-08-29 09:27:42  host: ip-94-232-156-138.nette.pl

    ogólnie wrażenie robi bardzo dobre, wzięłam go w miksturze playa 30/30, szkoda że nie można przypisac inaczej klawiszy dotykowch bo ten net mnie strasznie denerwuje, no ale poza tym spoko, i jeszcze zeby sie dało wywalić te pliki wgrane fabrycznie :D miłe zaskoczenie po k310 i w200 ( nie żeby były złe, ale wyswietlacze troche małe :D)

  • 0

    20. ~olka  2009-08-31 13:55:37  host: host-62-141-207-147.swidnica.mm.pl

    zastanawiam sie nad kupnem tego telefonu. ogladalam zdjecie tego tel na necie i pokazane jest inne menu niz w rzeczywistosci. czy widok menu mozna zmieniac??

  • 0

    21. ~krakowiaczek  2009-09-01 22:17:24  host: accp235.neoplus.adsl.tpnet.pl

    @18 LG i Samsung to, najkrócej mówiąc, dalekowschodni szajs ;P Z dwojga złego wziąłbym LG: całkiem wygodny w obsłudze, bateria zdecydowanie bardziej wytrzymała od Samsunga, dobra jakość rozmów, ładny wygląd. Mam GD 330, w sumie jestem zadowolony. Oczywiście, nie jest to raczej telefon dla "szpanerskiej elity", z niewiadomo jakimi bajerami. Jest bardziej dla osób ceniących wytrzymałość, wygodę i prostotę obsługi. Polecam i pozdrawiam :)

  • 0

    23. ~rrrrrr  2009-09-04 10:57:08  host: user44-195.satfilm.net.pl

    a jak bateria? ile trzyma po formatowaniu?

  • 0

    24. ~Agnieszka  2009-09-12 09:57:36  host: 078088144015.jeleniagora.vectranet.pl

    Telefon genialny.Najleoszy wypuszczony jak na razie przez LG.Wiele zmienili.Mozna ustawiac własne dżwieki na sms'a, mozna minimalizować odtwarzacz, ma radio. Wiele poprawili. Jak dla mnie genialny. U mnie bateria trzyma jakieś 4, 5 dni:) POLECAM!

  • 0

    25.  2009-09-14 23:41:28

    Jupi, Babcia jest zadowolona. Ja bym wybrał cos innego, ale dle niej jest bardzo wygodny. Można ustawiać wilekość czcionki i jest szybki dostęp do spisu kontaktów. Te dwie rzeczy i wyraźny duży ekran zadecydowały o telefonie dla starszej osoby. Przyciski dotykowe są na właściwym miejscu. Jak dla Babci to w sam raz. Heheheh xD Dokupie kartę pamięci i będzie sobie Babcia fotki pstrykać od czasu do czasu. ;D

  • 0

    26. ~lol  2009-09-15 12:03:54  host: 088156151167.stargardszczecinski.vectranet.pl

    Mam go od wczoraj i mam problem: zaden format muzyki i tapet mi niewchodzi. Ciagle pisze ze nieobslugiwany. A przeciez pisze ze obsluguje aac i jpg...o co chodzi??

  • 0

    27.  2009-09-16 20:04:16

    czerwonym?

  • 0

    28. ~Ag  2009-09-20 18:23:33  host: 078088144015.jeleniagora.vectranet.pl

    Co czerwonym?

  • 0

    29. ~K.  2009-09-21 09:32:13  host: aamy92.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon. jestem zadowolona. tylko nie mam w nim internetu i nie moge odbierac mmsow, czy ktos wie dlaczego? z góry dziekuje.

  • 0

    30. ~pkpok  2009-09-23 21:46:07  host: ip-106-154.ib.tcz.pl

    a ja go kupiłam dziś i wciąż nie mogę"rozszyfrować"gdzie sie ścisza bądź wyłącza dźwięk klawiatury.bardzo mnie to wkurza.poza tym jest ok

  • 0

    31. ~  2009-09-24 14:39:41  host: ip-88-220-144-154.isp.tvkg.net

    telefon bardzo fajny ale mam pewien problem jak wgrywam na miego muzyke to musze na pamięc telefonu bo niewiem jak zrobic aby się wgrywało na karte pamieci .Prosze o rade

  • 0

    32. ~chaina  2009-09-27 22:40:32  host: aamd30.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon całkiem niezły ,ale nie ma żadnej aplikacji na ten model telefonu nic do niego nie można sciągnąć :/

  • 0

    33. ~gosc  2009-09-27 23:53:45  host: apn-95-40-215-58.dynamic.gprs.plus.pl

    moja dziewczyna na go ponad miesiac kupiłem nówke 350 zł telefon dobry łatwy z obsłudze, dobrze sie pisze eski. szkoda ze mało programow jest na ten telefon, ale to kwestia czasu:P polecam

  • 0

    34. ~Aper  2009-09-28 19:08:27  host: dza93.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dżwięki klawiatury w innych modelach wyłącza się przyciskając boczne klawisze głośności - spróbujcie tak samo tutaj, może pomoże.

  • 0

    35.  2009-09-29 09:41:40

    żeby wyciszyć klawiature trzeba wejść w ustawienia -> profile -> edytuj -> głośność klawiszy. Żadna filozofia. Żeby coś wgrać na kartę pamięci musisz podłaczyc telefon do kompa i wrzucać pliki na kartę. Ja nie rozumiem jaka tu jest niezrozumiałośc...

  • 0

    36. ~Smiles  2009-09-30 11:25:39  host: das40.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Podziele się z wami pewną historią dotyczącą tego telefonu. Jest on strasznie ładny, okropnie mi się podoba i w ogóle. Jest też bardzo trwały - i o tym opowiem. Ojciec kupił telefon właśnie ten. Zadowolony był jak nie wiem ;) W poprzednim siadło mu oprogramowanie. Ja, następnego dnia rano piłam kakao. Usiadłam na kanapie i postanowiłam obejrzeć funkcje telefonu, a ten wyślizgnął mi się z ręki i wpadł do kubka ;) Cały zalany, wyłączyłam go szybko, wytarłam (tak, z zewnątrz ;p) i włączyłam. Kurcze, nie działał i cała grafika skopana. Ja śpieszyłam się do szkoły, więc zostawiłam jak był i poszłam. W szkole dostałam smsa od siostry " Nie żyjesz, telefonu taty nie da się włączyć". Ledwo dowlokłam się do domu, gdzie jeszcze taty nie było ale dostałam opieprz od reszty. Na szczęście siostra wysuszyła go suszarką i zdezynfekowała, już tylko grafika nie działała. Postanowiłam oddać tacie na czas naprawy moją nokię 3110c, ale - następnego dnia telefon działał jakby nic się nie stało. Od ojca dostałam kazanie, ale na szczęście postanowiliśmy o tym zapomnieć i teraz wszystko jest jak powinno. Widzicie, jaki trwały ten telefon? Polecam ;p

  • 0

    37. ~ppp  2009-10-01 23:46:02  host: aeff193.neoplus.adsl.tpnet.pl

    żeby się pozbyć tych wkurzających dzwięków klawiatury itd wystarczy wejść w ustawienia =>profile => niestandardowy (np 1) klikamy "opcje", następnie "edytuj" i tam mamy wszystko jak na dłoni :)

  • 0

    38. ~lily 83  2009-10-03 17:23:30  host: cog54.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej mam pytanie. ile mozna ustawić alarmow w tym telefonie? Zalezy mi zeby mozna bylo ustawic kilka alarmow na rożne godziny w ciagu dnia a nia tylko jeden i co chwila go zmieniac. proszę o odpowiedz. dzieki

  • 0

    40. ~Piotr  2009-10-05 15:48:45  host: adlm43.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam mały kłopot moje ulubione ustawienia mi się kasowały a chciałbym mieć tak jak było przy zakupie telefonu gdyby ktoś mógł mi podyktować te ustawienia a po resetowaniu muszę ustawiać odnowa z góry dziękuję.

  • 0

    41. ~dma  2009-10-07 15:26:50  host: 192.100.112.202

    mak: nie sprawdzalam ile dokladnie, ale mozna wiecej niz jeden dzwonek (obecnie uzywam 2, mozna dodac opcje powatarzalnosci - codzienie, pon-pi, bez powtarzania ...) telefon dla mnie ma jedna wade - za latwo wchodzi do internetu, jeszcze nie wiem jak to wylaczyc

  • 0

    42. ~NOCIA  2009-10-08 16:16:52  host: ppp83-98.adsl.forthnet.gr

    MAM TN TELEFON NIEDŁUGO ALE JESTEM BARDZO ZADOWOLONA NO MOŻE JEDYNIE SZYBKO SIĘ BLOKUJE ALE NIC NIE JEST IEALNE POLECAM GO JAK NARAZIE NAPISZĘ ZA JAKIS CZAS JAK SIE SPRAWUJE

  • 0

    43. ~kacper6a  2009-10-08 16:58:13  host: adff212.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam tą komę.jest fajna

  • 0

    44. ~yuere  2009-10-09 17:05:26  host: 213-92-182-20.serv-net.pl

    czy ten telefon ma ekran dotykowy????

  • 0

    45. ~Danill1  2009-10-10 21:09:41  host: 62.152.158.190.dsl.dynamic.eranet.pl

    Cacuszko

  • 0

    46. ~Meliska  2009-10-11 15:41:00  host: adml171.neoplus.adsl.tpnet.pl

    WItam, Mam ten telefon 2 dzień, i mogę go troszkę opisać :) Telefon jest bardzo ładny, dobra jakoś zdjęć, wygony w trzymaniu , dobry głośnik oraz wyświetlacz :) Dwa przyciski są dotykowe, poprostu świetny :) Jedyny minus, nie da się wyłonczyć dźwięku klawiszy, owszem można, ale tylko na "tryb milczy" i wtedy nie będziecie słyszeć jak ktoś dzwoni. (chyba). Ale ogólnie telefon jest bardzo fajny, dla ludzi nie wymagających cudów, posiada internet oraz radio, nic mi więcej nie potrzeba :P Sumując, polecam go bardzo do kupna, napewno długo mi będzie towarzyszył ^^ WAŻNE: Widziałam pytania o wytrzymałość. A więc, jakoś o 20.00 wieczorem go dostalam, rozładował się w nocy, ponieważ prawie cały czas był w użytkowaniu, muzyka oraz poznawanie telefonu. Zobaczymy ile dalej będzie trzymał, wydaję mi się że nie krótko :) Pozdro.

  • 0

    47. ~Eve  2009-10-13 20:53:40  host: abni124.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hej :) Chcę sobie kupić ten telefon, więc chciałabym się o nim trochę dowiedzieć. Proszę, abyście napisali mi jakie są jego wady :) Z góry dziękuję, Eve

  • 0

    48.  2009-10-14 12:12:35

    można ustawić kilka alarmów:) mi tez bardzo na tym zależało:) mak możesz powiedziec o jaką blokadę ci chodzi?

  • 0

    49. ~paulina  2009-10-14 16:46:23  host: host-89-231-146-241.chelmno.mm.pl

    dzisiaj kupilam ten telefon i mam karte pamieci microsd i nie chce mi jej czytac;/ ktos mial taki problem??

  • 0

    50. ~elka  2009-10-16 00:24:42  host: 87-205-32-223.adsl.inetia.pl

    da się wyłączyć dźwięk klawiszy. menu -> ustawienia -> profile -> normalny (opcje:edytuj) i tam jest dzwiek klawiszy jak i inne opcje :). telefon wydaje sie być w porządku,mam go drugi dzień tak jakby z przymusu,ale jednak jestem zadowolona. :)

  • 0

    51. ~mak  2009-10-16 23:18:58  host: host-89-228-147-197.gorzow.mm.pl

    sorry byłem głupi - blokada działa na zasadzie klapki w innych modelach.Slider w czasie użytkowania powinien być wysunięty i wszystko ok.Telefonik super, naszpikowany rożnymi funkcjami , piękny - wszystko działa cacy. W Erze w opcji "Na doładowania" dałem za niego 99,00 zł.

  • 0

    52. ~aga  2009-10-17 16:39:22  host: apn-77-114-80-6.dynamic.gprs.plus.pl

    siemka ja też mam ten teleon od pewnego czasu podoba mi sie ale ważne ze jest sprawny

  • 0

    53. ~JUU  2009-10-18 15:04:02  host: 188.146.193.125.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    kartę pamięci trzeba sformatować i będzie ją czytać elegancko :)

  • 0

    54. ~adam  2009-10-18 15:14:53  host: abwg94.neoplus.adsl.tpnet.pl

    P;roducent podaje, ze bateria trzyma do 500 godz. a więc na dobrą sprawę3 tygodnie czy to możlwe

  • 0

    55. ~eloelo  2009-10-19 14:17:05  host: cfa207.neoplus.adsl.tpnet.pl

    super telefon mam go od sierpnia jedyny problem jak narazie to te dotykowe przyciski a tak to spoko jak ktos ma jakies pytania to podaje moj email : korneliask@gmail.com PS. ja też mogę nie znac odpowiedzi ;)

  • 0

    56. ~Advocate  2009-10-19 22:25:54  host: aenl129.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wie ktos moze jak usunac zegar w tym telefonie? z gory dzieki za pomoc x]

  • 0

    57. ~Krzych  2009-10-19 22:46:08  host: hse154.internetdsl.tpnet.pl

    Mam pytanie. A mianowicie jak wylaczyc w tym modelu zegar?

  • 0

    58. ~przemo  2009-10-20 18:41:38  host: ip-81-210-76-205.expro.com.pl

    mam ten tlefon jest elegancki wszystko tak jak wyzej opisuja dzwieki klawiszy da sie wyłaczyc bez problemu w kazdym trybie duzy ekran fajne zdjecia z wygladu tez elegancki dobrze chodzi głośnik i mp3 polecam

  • 0

    59. ~asd  2009-10-22 16:02:18  host: bpb50.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mialem ten sam problem co daga bateria mi trzymała 20 godzin ale uznali mi gwarancje wiec czekam na nowa baterie.

  • 0

    60. ~Przemen  2009-10-22 16:29:27  host: ech101.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chce go sobie kupić. Gdzie najtaniej?

  • 0

    61. ~Przemen  2009-10-25 09:01:28  host: eax122.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ten telefon naprawde nie ma stopera oni minutnika

  • 0

    62. ~DMG  2009-10-25 22:49:32  host: bic108.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam go od 3 miesięcy i bez zarzutu rozsuwanie sie nie psuje nie chodzi luźno tylko tak idealnie zdjęcia zawaliste bateria 2 dni ok. trzyma

  • 0

    63. ~tomi  2009-10-27 10:10:28  host: rosia.rz.izeto.pl

    jak wyłączyć dźwięk migawki w tym telefonie? bo chyba nie można:(

  • 0

    64. ~Nettik  2009-10-27 19:01:30  host: public50564.cdma.centertel.pl

    Witajcie! Od dzisiaj jestem posiadaczem tego teleonu;) Sądzę, że jest b.dobryy;) Bateria Wytrzymała;) Łatwo się pisze sms , doskonała jakość dzwieków ;) Jest dobry dla ludzi, ktorzy cenią łatwość wygode iNORMALNOŚĆ:) Wiadomo, że im wiecej bajerów ma teledon bateria trzyma krócej! Jeśli ktoś szuka telefonu do uzywania normalnego, typu sms rozmowy i hmm... Muzyka jest idealny;) Aparat nie jest rewelacyjny ale przeciez to ejst telefon;) jak ktoś chce zrobić zdjecie to po cyfrowke a nie oczekiwac cuwow od telefonu;) Pzdr;))

  • 0

    65. ~  2009-10-27 22:20:28  host: host-89-228-147-197.gorzow.mm.pl

    Przemen wejdź w narzędzia i tam jest stoper

  • 0

    66. ~  2009-10-31 23:47:09  host: 87-205-52-212.adsl.inetia.pl

    mam ten telefon jest ok a co do wypowiedzi koleki kilka wypowiedzi nirzej mozna wyłonczyc dzwiek klawiszy

  • 0

    67. ~lena  2009-11-03 12:33:25  host: 77-253-97-94.adsl.inetia.pl

    ile trzyma bateria po formatowaniu?hehe dobre to pytanie bateri lionowych i lionowo polimerowych sie nie formatuje!!!mi bateria trzyma 4-5dni...no jesli ktos non stop slucha muzy i gra to wiadomo ze zadna bateria nie bedzie dlugo trzymac. Generalnie godny polecenia wkurza mnie tylko ze do prawego klwisza dotykowego przypisana jest zakladka plus.pl i czesto niechcacy wchodze w internet czy da sie to zmienic?

  • 0

    70. ~Grzanka  2009-11-03 22:19:33  host: public-gprs108613.centertel.pl

    Czy jest mozliwość ustawienia dzwonków mp3?

  • 0

    72. ~paulin@1  2009-11-08 20:15:05  host: chello087207141178.chello.pl

    no więc mam ten telefon 2 tygodnie. Jest bardzo ładny, zgrabny i prosty w obsłudze. Dwa klawisze są dotykowe. Bardzo fajnie słychać muzykę i ma duży i wyraźny wyświetlacz. P.S. Dźwięk klawiszy da się wyłączyć wchodząc w ustawienia, profile, gdy wybieramy np. normalny trzeba dać na edycję i tam pisze dźwięk klawiszy i wybieramy "bez dźwięku" ;) A co do alarmów to można ich ustawić 5. Pozdrawiam

  • 0

    73. ~Paulinka  2009-11-10 18:33:29  host: dcs32.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja wymieniam mój stary Sony Ericsson na ten właśnie LG gd330. Opłaca się?

  • 0

    74. ~nick_aaaa  2009-11-10 20:38:07  host: host-81-190-247-145.malbork.mm.pl

    rozważam zakup tego telefonu, jednak zastanawiam się jeszcze nad samsungiem avilą, co o tym sądzicie?

  • 0

    75. ~dsa  2009-11-10 21:54:42  host: bpa118.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jeżeli macie problem z baterią to do komisu niech wam zrobi nowe "oprogramowanie" mi bateria trzymała 1 dzień teraz nawet 6 :))

  • 0

    76. ~Pelee  2009-11-11 11:33:01  host: 94-40-27-106.tktelekom.pl

    wie ktoś może czy w tym modelu jest flesz?! i jak sie go uruchamia?!

  • 0

    77. ~65  2009-11-12 17:28:31  host: cdx202.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jam mam ten telefon i mnie denerwoje ze bateria krotko trzyma i pokazuje mi dosc czesto ze "karta nieaktywna" i dlugo szuka zasiegu a jak przeloze karte do innego telefonu to eszystko jest ok

  • 0

    78. ~plus telefony  2009-11-13 19:55:24  host: host-89-230-151-221.inowroclaw.mm.pl

    A ja Wam opowiem jak w Inowrocławiu /ul.Farna/kupowałam w/w telefon Miałam dylemat ,samsung 3600 czy LG GD 330 podpowiedziano mi ,że lepiej LG ,bo od samsunga tylko różni się o ileś tam setnych mniejszą bateria.Wzięłam go ,no i włożyłam 8 zdjęć i 3 melodie i koniec pamięci.To nie mój pierwszy telefon mieliśmy z mężem sony,simensa,nokię,samsunga /samsung co do pamięci najlepszy/to co oferował plus ,ale ten LG jest jeden z gorszych narazie dot.pamięci ,a co dalej się okaże opiszę/ojej,a co będzie zasięgiem ,aż boję się/.Co do sklepu Plusa niby tam mają same nowości ,a mnie takie nie interesują,chyba teraz do Ery przejdę,bo tam widziałam SUPER telefony,tzn sprzed roku i nowości.

  • 0

    79. ~LG  2009-11-13 19:57:04  host: host-89-230-151-221.inowroclaw.mm.pl

    GŁOśnomówiący??????????????????????kpiny.

  • 0

    80. ~plus  2009-11-13 20:41:15  host: host-89-230-151-221.inowroclaw.mm.pl

    Duża porażka LG i PLUSA ,który go wprowadził na rynek.Kupiłem go w Inowrocławiu .Oszukano mnie mówiąc,że ma dużo pamięci,a to nie prawda.Nie kupujcie za taką kasę takiego telefonu.Klawisze dotykowe robią z dala tego czego się niechce.

  • 0

    81. ~rob  2009-11-15 00:30:15  host: nat-tar.aster.pl

    Czy ktoś ma problem z budzikiem w tym telefonie? Zaważyłem, że kilka razy nie zadzwonił!!! Ktoś ma jakiś patent?

  • 0

    82. ~sJotka  2009-11-16 19:52:53  host: 77-254-146-111.adsl.inetia.pl

    Kupiłam niedawno ten telefonik i na razie sprawuje się bez zarzutu. Mam tylko jedno pytanie : czy można wyłączyć dźwięk tego, że bateria jest już słaba ?! Jeśli można, proszę o pomoc. Z góry thx ^^

  • 0

    83. ~Kry1098  2009-11-17 16:19:54  host: public45858.xdsl.centertel.pl

    Mam pytanie... Mam ten ntelefon i ma on z przodu jakby aparat i zastanawiam sie czy ma on wideorozmowy lecz nie moge nigdzie z w telefonie znalezc tego... prosze o pomoc...

  • 0

    84. ~  2009-11-17 22:56:13  host: apn-77-115-204-35.dynamic.gprs.plus.pl

    witam.mam ten telefon 2 miesiące i zaczął mi się sam wyłączać,a potem trudno było go znów włączyć.Gdy wyjełam baterie okazało się że jest jakby spuchnięta dookoła po bokach.Czy ktoś wie co to jest tego przyczyną?I czy to naprawią na gwarancji?

  • 0

    85. ~  2009-11-19 12:21:31  host: eid212.neoplus.adsl.tpnet.pl

    MAM ten telefon od wtorku.jest super.Dotykowe klawisze i wogóle.tylko nie wiem czemu pisze że gierki które ściągne z neta za darmo bo przez kabel USB pisze pobierz i nie wiem czy bierze kase.Wziąłem go w erze za złotówke w abonamencie 25zł na 2 lata .GORĄCO POLECAM

  • 0

    86. ~kry;p  2009-11-22 09:10:43  host: public62389.xdsl.centertel.pl

    Mam ten telefon i z przodu jest takie cos jakby 2 maera... paniw sklepie mowila ze ma on wideorozmowy al eniw eim ajk to wlaczyc i czy to rzeczywiscie to... prosze o pomoc!!!

  • 0

    87. ~nicckowo.. :)  2009-11-22 17:49:32  host: iut74.internetdsl.tpnet.pl

    jest to denny telefon... choć ładny trzeba przyznać..:) ale zwalony mam go od miesiąca i już nie działa bo raz wypadł mi z kieszeni( w serwisie powiedzieli że sie da naprawić... :( ale dalej : oki za tydzień miałam go spowrotem działał przez jeden dzień i znoowu sie zwalił podsumowując..: NIE KUPUJCIE TEGO TELEFONU TO STRASZNY SZAJS!!

  • 0

    88. ~  2009-11-22 17:52:44  host: gtr91.internetdsl.tpnet.pl

    Mam go drugi dzien, zdazylam go rozladowac do konca, i zastanawiam sie ile godzin mam ladowac nowa baterie?? tzw format bateri. Moglby ktos napisac??

  • 0

    89. ~malinka  2009-11-23 16:29:49  host: dja30.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kupiłam jest super. polecam innym i pozdrawiam;*************************

  • 0

    90. ~kul  2009-11-24 18:50:18  host: public-gprs1334.centertel.pl

    też mam taki telefon - super

  • 0

    91. ~zezz  2009-11-24 19:34:44  host: chello089076123218.chello.pl

    to normalne, ze telefon podczas ladowania sie nagrzewa? okolice w ktorych podlacza sie kabel?

  • 0

    92.  2009-11-25 15:26:37

    Nigdy w życiu! Kupiłem, bo dobrze leżał w ręce i był atrakcyjny wizualnie. Na początku wszystko było ok. Ale po miesiącu bateria "zdycha" w dwa dni ( niesłuchając radia/muzyki/etc.)a ponadto telefon uniemożliwia prowadzenie rozmowy - niby dzwoni, a po odebraniu/nawiązaniu połączenia słychać tylko fascynującą ciszę

  • 0

    93.  2009-11-25 16:48:46

    Nigdy w życiu! Kupiłem, bo dobrze leżał w ręce i był atrakcyjny wizualnie. Na początku wszystko było ok. Ale po miesiącu bateria "zdycha" w dwa dni ( niesłuchając radia/muzyki/etc.)a ponadto telefon uniemożliwia prowadzenie rozmowy - niby dzwoni, a po odebraniu/nawiązaniu połączenia słychać tylko fascynującą ciszę

  • 0

    94. ~mały  2009-11-26 21:18:05  host: 87.249.196.133

    Witam... mam tego fonka od jakiegoś czasu.. moje spostrzeżenia są następujące : wyświetlacz b.dobry pomimo 256 tys kolorków (ludzkie oko i tak tych milionów z nokii nie jest w stanie zauważyć), bateria przy normalnym użytkowaniu trzyma mi 4-5 dni (15-20 min rozmów dziennie bez robienia z niego wieży hi-fi czy konsoli do gier), zmieniłem oryginalny soft plusa na fabryczny (prawy dotykowy- kontakty- i niestety trzeba się do nich przyzwyczaić o przypadkowe włączenie nie trudno.. Obsługa urządzeń bluetooth bez zarzutu.. (nokia bh-606, szybkość działania aplikacji... powiedzmy średnia momentami (wina procka pewnie, pamięć wewn 17,5 MB nie wiem dlaczego się ludzikom zatyka.. w końcu od muzy i zdjęć są karty micro SD a nie pamięć fona.. w sumie za tę cenę więcej zalet niż wad.. problem mają tylko ci którzy nie wiedzą co kupują :) reasumując w porównaniu do np. nokii e52 bo takiej też używam, to rzeczywiście przepaść klasowa ale i cenowa również :) ale jeśli ktoś chce fona używać tylko do rozmów ( w końcu po to telefony właśnie wymyślono hehe ) to można go z czystym sumieniem polecić. A tak na marginesie do wszystkich z problemami typu budzik, dźwięki klawy, dzwonki mp3 i tym podobne bzdety.. wsio konfigurowalne.. tylko do instrukcji czasem wypada zajrzeć.. pozdro :)

  • 0

    95. ~mati5735  2009-11-28 13:26:58  host: chello089075098179.chello.pl

    mam pytanie czy on ma wejście usb czy aparat 2 mpix to dużo czy mam bluteeon czy ma aparat od przodu czy jest wiedeo z dźwiękiem!

  • 0

    96. ~Miki  2009-11-28 20:25:11  host: afc77.internetdsl.tpnet.pl

    Czy ten telefon ma system głośnomówiący podczas rozmów.....

  • 0

    97. ~lol  2009-11-28 23:45:11  host: pc10.alto.com.pl

    dzisiaj wziołem sobie tego fona trroche jest błedów w opisie przez strone stoper jest minutnik jest i video konferencja terz jest telefon ładny fajny desing trfały na bank szybko sie nie zarysuje

  • 0

    98. ~kasunia  2009-11-30 13:18:52  host: wodzislaw.bezprzewodowy.net

    44. ~yuere 2009-10-09 17:05 213-92-182-20.serv-net.pl czy ten telefon ma ekran dotykowy???? Nie, nie ma.

  • 0

    99. ~ziaaam  2009-12-01 13:16:51  host: 195.205.45.86

    Witam ludziska. Mam ten model ze 3 miechy, no wiec: po pierwsze kupilem go w hurtowni a nie w sieci wiec pod przyciskami dotykowymi mam:pliki oraz kontakty a nie jakis tam plus. Ale zminic sie tego nie da... Jak dla mnei za ten chajs telefon naprawde spoko, mialem rozne telefony osattnio nokie e60. Tym razem szukalem prostego telefonu bez systemu,szybkiego, taniego a przytym wygaldajacego spoko i LG spelnilo te wymagania. Wyglad calkiem egelancki z tylu i z przodu, slider solidny, mam go od 3 miechow nosze w keiszeni nie pieszcze sie z nim a wygalda wciaz jak nowka z pudelka. Wyswietlacz spoko ladny czytelny. Przyciki dotykowe taki bajerek, wlczylem zeby wibrowaly i nawet jak przez przypadek wcisne to wiem o tym. Co do pamieci nie wiem na co narzekacie ja mam w nim karte 2gb (przeceiz to smieszne pieniadze kosztuje), nawalilem sobei tam muzyki, zdjec wszystko hula. Co do bateri trzyma mi jakeis 4-5 dni, fakt ze sciemnilem wysiwtelacz maksymalnie, czas podswetlania klawiatury i ekranu na 5 sekund a siec usatwilem recznie na 2G. Te usatwienia w niczym mi nie przeszkadzaja a napewno wydluzaja czas zycia baterii. Co zdjec robi calkiem spoko tlyko trzeba solidnie trzymac i nie machac lapa ;-) chociaz ja i tak zadko kiedy kozysatm z aparatu w telefonie. Acha jedyne co mnie wkurza to pykanie podczas siadania bateri poki co nei obczailem czy da sie to wyalczyc o ile sie da?? muszem go w tryb milczenia przelaczyc nie wiem czy pomoze sprawdze... reszta da sie skonfigurowac zgodnie z upodobaniem. Podsumowujac za ten chajs jesli szukasz prostego telefonu do dzownienia ladnie wygladajacego to napewno wart polecenia.

  • 0

    100. ~Kaha..;]  2009-12-04 21:54:16  host: 195.116.179.86

    mam go od pół dnia..;] jest spox ujdzie..;] ale nie moge wgrac z kompa na tel niczego poprostu nie łączy ..;] co by to mogło byc..?:D

  • 0

    101. ~Paulina  2009-12-06 08:27:12  host: host-81-190-92-129.gdynia.mm.pl

    przyciska z netem nie zmienicie, musielibyście dać telefon do wymiany oprogramowania, ja dałam bo mi sprzedali popsuty i mam teraz kontakty ;D

  • 0

    102. ~KKK  2009-12-06 15:45:50  host: bbservice29.mmpnet213.tnp.pl

    Ile trzyma bateria w tym telefonie? do ilu dni?:)

  • 0

    103. ~DDMC  2009-12-10 16:09:51  host: ird106.internetdsl.tpnet.pl

    MAM TEN TELEFON OD KILKU DNI, JAK DOTYCHCZAS NIE SPRAWIA MI KŁOPOTU, NAJWIĘKSZA WADA: DŁUGI CZAS URUCHAMIANIA, OGÓLNIE ZA DŁUGO MYŚLI.

  • 0

    104. ~Patuss  2009-12-11 18:49:10  host: aeir239.neoplus.adsl.tpnet.pl

    gdy podłączam telefon kabelkiem usb do komputera on się wyłancza a gdy juz zainstalowałam program z plyty kiedy jest znak łączenie pisze ze nie znaleziono sprzętu, o co tu chodzi, coś robie nie tak czy jak? do gniazdka usb wpinam oczywiscie

  • 0

    105. ~Przemen  2009-12-15 14:50:56  host: eas9.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam go od m-ca i jest spoko bateria bez karty sim trzymak 2 tygodnie. Jest skrut do aparatu i fajnie się ogląda filmiki i oczywiście jest wejscie USB bo ktoś się pytał

  • 0

    106. ~siemen  2009-12-16 16:49:23  host: w3cache.lukman.pl

    a czy dobrze sie pisze smsy? wie ktos ?;>

  • 0

    107. ~  2009-12-19 22:02:56  host: public6175.xdsl.centertel.pl

    a banalne pytanie bo mam go od 2 godzin i nie mam pojęcia jak go włączyć jak mi się bateria wyładowała?

  • 0

    108. ~mlodzieniec  2009-12-19 23:30:55  host: host-89-228-24-39.zamosc.mm.pl

    ja mam ten telefon juz od pol roku i juz musze tasme wymienic wejscie mi sie wali na ladowarke wylacza sie zawiesza a tak po za tym jest ok xD a i juz oddawalem na gwarancje po miesiacu bo soft mi padl ^^

  • 0

    109. ~sJotka  2009-12-20 11:34:57  host: 80.54.48.21

    Więc, mogę napisać, że tryb Milczenie nie działa na pikanie rozładowanej baterii. Jak ktoś wie, jak to wyłączyć, niech napisze! Przyznam rację, że ogólnie strasznie wolno się włącza. Można mieć tryb głośnomówiący. Niech ktoś jeszcze coś skrobnie o tej videorozmowie! Z gry dziękuję ;)

  • 0

    110. ~  2009-12-20 13:56:39  host: 188.33.1.231

    to warto go kupic czy nie szczerze?

  • 0

    111. ~ziommm  2009-12-21 21:41:56  host: ivg227.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanie co jest na tej płycie .

  • 0

    112. ~  2009-12-24 12:27:58  host: 77-254-129-125.adsl.inetia.pl

    Orientuje się ktoś jaki jest maskymalny rozmiar wiadomośc jaką ten telefon może odebrać? Zdjęcie o rozmiarze 77kb zostało skasowane bo było za duże.

  • 0

    113. ~Ada  2009-12-24 23:30:12  host: skynet-94-141-150-28.koronowo.com.pl

    Dostałam dzisiaj ten telefon. Na początku, było mi trudno - nie mogłam znaleść budzika, stopera itp. Jak dłużej przy nim siedziałam, było coraz łatwiej. Telefonik bardzo fajny, tylko ze te dwa klawisze dotykowe są strasznie czułe, i to jest troche wkurzające.Stylowy, elegancki telefon. Jak na 2 mpx, zdjęcia robi świetne!

  • 0

    114. ~pshemo  2009-12-25 19:09:00  host: apn-77-113-91-179.dynamic.gprs.plus.pl

    badziew jak cholera wcisnęli go na siłe a ja głupi go wziołem tak samo chodzi jak iplus

  • 0

    115. ~A  2010-01-01 11:36:24  host: 088156236219.belchatow.vectranet.pl

    Jak w nim wyłączyć dźwięk rozładowanej baterii?? Wie ktoś ?

  • 0

    116. ~Artur  2010-01-05 14:44:15  host: mercury.msi.pl

    Witam, mam mały problem z tym telefonem. Nie wiem czy jest to błąd czy też po prostu coś przeoczyłem w istrukcji obsługi. Mianowicie podczas "zasuwania" klapki czyli np. jak skończyłem użytkowanie z telefonem i chcę go "zamknąć" to nie pojawia się ekran główny tylko pozostaje na wyświetlaczu to co robiłem, czyli na ten przykład czytałem smsa. Z tego co wiem każdy slider ma tak, że zasunięcie klapki = przycisk C lub też czerwona słuchawka (zależy od marki telefonu). A tu nic się nie dzieje - żeby wyjść do głównego ekranu muszę go rozsunąć i wcisnąć czerwoną słuchawkę. Jest to przyznam uciążliwe. Jeśli ktokolwiek ma podobny problem i wie jak go rozwiązać to proszę niech napisze na tym forum. Z góry dziękuję i pozdrawiam

  • 0

    117. ~J.  2010-01-14 10:56:16  host: bhl163.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon nie ma video rozmów czy jakiejś kamery przodu! polecam przeczytać dołączoną książeczkę, ale to z przodu to czujnik który kontroluje jasność wyświetlacza czyli dostosowuje zależnie od oświetlenia w jakim się znajdujemy;p

  • 0

    118. ~Marian  2010-01-20 12:53:05  host: host-87-101-69-225.nowiny.net

    ten telefon nie jest glośno mówiacy to kłamstwo nie dajcie się nabrać

  • 0

    119. ~Monia  2010-01-20 23:00:07  host: public15302.xdsl.centertel.pl

    Mam telefonik ok 3 miesięcy, śmiga bez zarzutu, nie mam żadnych problemów jak niektórzy powyżej - bateria przy średnim użytkowaniu (parę godzin słuchania radia lub muzy+sms+rozmowy) trzyma ok 3 dni. Do przycisków dotykowych można się przyzwyczaić a szczególnie do prawego gdzie przypisany jest net, ja mam ustawione te przyciski na wibracje więc nawet jak przypadkowo włączę to od razu zauważam. Do Artura (116)- niestety po zsunięciu klapki nie można przejść do panelu głównego z jednym wyjątkiem - jak kończysz rozmowę to zsunięcie klapki powoduje zakończenie jej. Jeden mały minus to sygnał rozładowującej się baterii - jest dość głośny i nie mogłam nigdzie znaleźć jak go wyciszyć więc podejrzewam że po prostu nie da się. Ogólnie telefon podoba mi się.

  • 0

    120. ~Adimin20  2010-01-22 14:44:57  host: public38924.xdsl.centertel.pl

    Witam mam ten telefon od pół roku jest rewelacyjny nie narzekam na niego chodź bylo ciezko sie przyzwyczaic do dotykowego guziczka od internetu- niestety nie da sie go zmienic ;[ z przodu telefon nie posiada kamerki do wideo rozmow jest to takie cos ze podczas wieczornych porach nie razilo nas podswietlony ekran ;] Jezeli chodzi tak jak pisze ARTUR podczas pisania smsow nie zamyka sie samo, trzaba samamu zamknac okienko ;] Sa czasem denerwujace dzwieki jak np bateria jest naladowana czy tez rozladowana tych dzwiekow nie da sie ściszyc

  • 0

    121. ~addomi  2010-01-24 18:54:38  host: user34-244.satfilm.net.pl

    Nie da się nic zrobić z klawiszami dotykowymi. Dość sporo jest zablokowanych funkcji z powodu umowy LG operatorzy. Za zablokowanie tych klawiszy sprzedawcy chętniej wyciągają LG jak inne telefony.

  • 0

    122. ~dyzia  2010-01-25 14:59:53  host: host246f.i24.pl

    wyslijcie mi screena jak wyglada menu lg na kompie .. wszystkie foldery i ich zawartosci bo usunelam wszystko plz

  • 0

    123.  2010-01-26 21:21:21

    czy można - i jak jeżeli można - wyłączyć sygnał migawki w aparacie? przeszkadza mi to! pomóżcie

  • 0

    124. ~LG  2010-01-29 13:35:59  host: adpz137.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mi osobiście podoba sie telefon wyglad jest ok ma pare wad właśnie z tym klawiszem dotykowym co wchodzi do internetu, z tym ze jak go rozsowasz to za szybko sie klawiatura odblokowuje i tym ze nie otwiera niektorych formatow np. w internecie filmików po za tym daje rady niektórzy piszą ze ma mało pamieci to se trzaba karte kupuć :) pozdro !!

  • 0

    125. ~madziamdziaxD  2010-01-29 18:54:08  host: 77-252-56-2.ip.netia.com.pl

    Telefon ekstra - mam go od dziś ale jest spoko, polecam ;D. Zdjęcia świetne, ale doradzam kupić kartę pamięci na muzykę i zdjecia... ;) pozdro.

  • 0

    126. ~  2010-01-31 05:28:43  host: v12-14.opera-mini.net

    WSZYSTKO JEST W INSTRUKCII,MAM GO 4MIES.MOZNA SIE PRZYZWYCZAIC.mialem gorszy-ericcona

  • 0

    127. ~addomi  2010-01-31 08:22:51  host: user34-244.satfilm.net.pl

    Ma świetny serwis. Mój był już 2 razy i wymienili chyba całą elektronikę. Ale klawiatura i ekran to tytan, wytrzymały już 5 miesięcy bez wymiany. I do tego te klawisze szybkiego dostępu. To nic,że są zablokowane, ale działają na samą myśl o nich i już płacimy za niechciany internet. Jest wspaniały, tylko nie wiem czy tego oczekiwałem. Chyba starczy mi jednorazowy prestiż posiadania LG, generalnie.

  • 0

    128. ~nowy soft  2010-02-01 16:39:06  host: ghf165.internetdsl.tpnet.pl

    Wgrajcie nowe opragramowanie programem "LG Mobile Phone Software Update Tool (Narzędzie do aktualizacji" ( http://www.lge.com/pl/support/product/support-product-profile-mo bile-redux.jsp?customerModelCode=GD330&initialTab=drivers), problemy znikną i zobaczycie poprawę w działaniu tej komórki. Pamiętajcie o na ładowaniu baterii przed aktualizacją. Czas jej trwania wyniesie około 30min.

  • 0

    129. ~amarenka  2010-02-03 16:06:10  host: c4-206.icpnet.pl

    Ja mam ten telefon od ponad miesiąca i bardzo mi się podoba, nie mam w sumie żadnych zastrzeżeń, ale denerwuje mnie jedno: jak wyczerpie mi się bateria to telefon pika co jakiś czas!!! Wkurza mnie to bo miałam na "milczy" a i tak dawał głos najgorsze że miałam ważny test a on zaczął się odzywać i przez niego musiałam się spieszyć aby wyjść... jak to wyłączyć???

  • 0

    130. ~  2010-02-10 19:22:36  host: 77-255-235-246.adsl.inetia.pl

    jak usunąć automatyczna blokadę klawiatury z tego modelu blokuje się po 5 sekundach a nie będę rozsuwał slidera bo mi nie trzeba narazie klawiatury jak to usunąć

  • 0

    131. ~pytankowiec  2010-02-10 19:23:57  host: 77-255-235-246.adsl.inetia.pl

    jak usunac automatyczna blokade klawiatury

  • 0

    132. ~lggd330  2010-02-11 17:12:28  host: 77-255-156-57.adsl.inetia.pl

    jak usunąć blokadę klawiatury po 5sekundach

  • 0

    133. ~  2010-02-19 10:56:55  host: ip-217-197-72-122.punkt.opole.pl

    jak przypisac dzwonki do poszczególnych numerów telefonicznych do każdego numeru inny dzwonek

  • 0

    134. ~anhela  2010-02-20 10:10:32  host: ip-82-177-221-214.net.azartsat.pl

    Mam telefon od 4 lutego a tak naprawdę to kilka dni bo tydzień po zakupie telefonu dałam do naprawy bateria (nowa)trzymała 2 dni przy minimalnym uzytkowaniu poniewaz chciałam sprawdzić ile bedzie trzymac bateria wiec nie bawiłam sie nim. Nie moge wchodzic na nk w telefonie pisze ze za mało pamieci i mnie rozłącza wczoraj pierwszy raz ładowałam od otrzymania z naprawy, zobaczymy ile teraz bedzie trzymac a interniet dalej chodzi jak chodził. Macie tez z tym problem??? Z tel nie jestem zadowolona jest zryty lepiej wziac sobie zwykły telefon bo to jest bubel ktory długo nie pochodzi zdarzyło mi sie juz ze sie zaciął na maksa więc musiałam baterie wyciągnąć.

  • 0

    135. ~krystynka  2010-02-20 22:02:14  host: chello089078205168.chello.pl

    mam ten telefon od miesiąca ,ale nie mogę znaleśc skórki czyli zeby dyktafon był po prawej stronie a dżwięki ustawili mi w serwisie jest nie naj gorszy ,pozro

  • 0

    136. ~LG GD 330  2010-02-27 23:51:27  host: eoo206.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam ten telefon 3 miesiące i mogę zdać relację z mojego użytkowania: +: Przede wszystkim wizualnie jest bardzo ładny, łatwy w obsłudze, głośny, dobry wyświetlacz i robi dobre zdjęcia. -: Bateria trzyma krótko, przy użytkowaniu typu słuchanie muzyki, najdłużej 2 dni! Zacina się, bardzo szybko rysuje się ekran. Ale tak to jestem zadowolona, polecam kupno osobom, które potrafią dbać o to, aby nie upadał i nie rysował się.

  • 0

    137. ~Madziorek  2010-03-01 19:13:21  host: 88-199-253-235.tktelekom.pl

    heej. Odnośnie wytrzymałosci to mi trzyma bateria 6 dni przy częstym dzwonieniu i słuchaniu radia to naprawde extra..

  • 0

    138. ~mastapeace  2010-03-02 13:04:23  host: 213.77.124.138

    mam go trzy dni. oddałem do gwarancji. powód? luzy przy lewej części obudowy objawiające się nieprzyjemnym klikaniem podczas korzystania z lewego przycisku funkcyjnego. klawiatura otwiera się (odblokowuje się klawiatura) co powoduje przyciśnięcie prawego klawisza funkcyjnego gezie ustawiony jest internet. słuchawka dzisiaj oddana na gwarancji. zobaczymy co poradzą na to. (aparat w abonamencie 40zł w cenie 1zł.)

  • 0

    139. ~KOrkodyl  2010-03-04 11:36:34  host: chello089079137065.chello.pl

    Koniecznie trzeba wgrac nowy soft! Wszystkie problemy wyeliminowane. W koncu poprawnie chodzi opera mini 5, brak bledow w odczycie jpg bezposrednio po wgraniu. Telefon naprawde ok :)

  • 0

    140. ~Malinowa Królowa xdd  2010-03-06 19:33:26  host: 77-255-130-237.adsl.inetia.pl

    Mam go od dzisiaj i w rzeczywistości jest ładniejszy ;d !, a tak to strasznie mnie wkurza net i dotykowy przycisk. Ogólnie spoko polecam ;d!!

  • 0

    142. ~córcia tatusia  2010-03-09 20:24:52  host: 212.2.99.201

    Podziele się z wami pewną historią dotyczącą tego telefonu. Jest on strasznie ładny, okropnie mi się podoba i w ogóle. Jest też bardzo trwały - i o tym opowiem. Ojciec kupił telefon właśnie ten. Zadowolony był jak nie wiem ;) W poprzednim siadło mu oprogramowanie. Ja, następnego dnia rano piłam kakao. Usiadłam na kanapie i postanowiłam obejrzeć funkcje telefonu, a ten wyślizgnął mi się z ręki i wpadł do kubka ;) Cały zalany, wyłączyłam go szybko, wytarłam (tak, z zewnątrz ;p) i włączyłam. Kurcze, nie działał i cała grafika skopana. Ja śpieszyłam się do szkoły, więc zostawiłam jak był i poszłam. W szkole dostałam smsa od siostry " Nie żyjesz, telefonu taty nie da się włączyć". Ledwo dowlokłam się do domu, gdzie jeszcze taty nie było ale dostałam opieprz od reszty. Na szczęście siostra wysuszyła go suszarką i zdezynfekowała, już tylko grafika nie działała. Postanowiłam oddać tacie na czas naprawy moją nokię 3110c, ale - następnego dnia telefon działał jakby nic się nie stało. Od ojca dostałam kazanie, ale na szczęście postanowiliśmy o tym zapomnieć i teraz wszystko jest jak powinno. Widzicie, jaki trwały ten telefon? Polecam ;p

  • 0

    143. ~pati:***  2010-03-12 13:07:21  host: c66-144.icpnet.pl

    ile on ma pamięci ?!?!?!?!?!

  • 0

    144. ~Kasia  2010-03-13 11:58:59  host: apn-77-113-60-242.dynamic.gprs.plus.pl

    Mam ten telefon od ok 5 msc .Więc powiem o nim to iż przy słuchaniu muzyki bateria trzyma krótko , bez bawienia się nim max 2 dni .W menu moje pliki chodzi bardzo wolno szczególnie przy pełnej karcie pamięci i zdj bardzo wolno się otwierają ! Jeżeli chodzi o zdjęcia robi na prawdę bardzo ładne jeśli się nie poruszy ręką ale trzeba chwilkę odczekać żeby zrobić kolejne .Bardzo czułe klawisze dotykowe i przy rozsuwaniu często łączy się net .Bardzo wygodna przeglądarka google ale na niektóre strony typu nk nie da się wejść . Wizualnie bardzo ładny stylowy slider i wygodny nie za ciężki.Wygodnie pisze się smsy ,przychodzą raporty.Jest naprawdę głośny i ma duży wyświetlacz . Ogólnie tel jest ok .

  • 0

    145. ~zbyszko  2010-03-14 16:07:05  host: 80.51.195.46

    fajny telefonik niewiem co robicie ze bteria wam tylko 2 dni trzyma mam go 2 miesiac bateria trzyma tydzien

  • 0

    146.  2010-03-17 13:49:38

    Jak w tym telefonie zainstalować kartę sim?

  • 0

    147. ~  2010-03-17 16:31:34  host: public39163.xdsl.centertel.pl

    ile powinno trwac pierwsze ładowanie baterii????????

  • 0

    148. ~Madziula  2010-03-20 22:31:19  host: dcb117.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kupiłam ten telefon pół roku temu wcześniej miałam Sony Ericssona moje wnioski: trudno się przyzwyczaić. Największym minusem jest brak zmiany skrótów przycisk plus jest bardzo dokuczliwy i zżera mnóstwo kasy. Szybko blokuje się klawiatura. Głośnik trzeszczy. Zdjęcia tapety wszystko w jednym folderze można zrobić nowy ale i tak po przeniesieniu wszytko zostaje na swoim miejscu. Bateria...mi trzyma do wieczora czyli 1 dzień;/ ale bardzo dużo korzystam z tego telefonu pewnie dlatego;) Jedynym ogromnym plusem jest wygląd naprawdę śliczny telefon... a wiec jeśli chcesz ten telefon nie dla bajerów to polecam :)

  • 0

    149. ~Dzidziu  2010-03-23 16:45:30  host: chello087206146208.chello.pl

    @UP. 12 lub 24h

  • 0

    150. ~dirty_harry  2010-03-26 00:15:12  host: aeje99.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam dwa pytania do tego telefonu 1) czy odtwarza pliki tekstowe np. txt., doc.? 2) czy jest mozliwosc podlaczenia do niego sluchawek z końcówką jack 3,5mm (bezposrednio czy tez z pomoca jakiegos adaptera)?

  • 0

    151. ~Danio  2010-03-26 18:01:47  host: 178.56.42.49

    Ten telefon to dziadostwo mam go 1 miesiadz i mi się zepsul wzielem w play i przeplace na allegro kosztuje 250zl a ja zaniego dam 900zl o 30 doladowan po 30 zl zl odradzam kupna tego telefonu.Calo noc.przez 3 dni

  • 0

    152. ~daniel  2010-03-26 20:01:50  host: public-gprs98630.centertel.pl

    Ten telefon to kompletny szajz. Ciągle sie rozwala. Mam go od nie dawna a zepsuł mi sie juz z 10 razy. Najczęsciej pada oprogramowanie. Odradzam zakupu tego telofonu.

  • 0

    153. ~Marika ;)  2010-03-31 21:47:02  host: ppp-01-zadebie.timplus.net

    Ja mam ten tel . Jest świetny. I bateria tż nawet długo trzyma ;) Jest troszkę ciężki ale da się przyzwyczaić. ;)

  • 0

    154. ~cfg  2010-04-02 14:01:57  host: ip101b.wilan.pl

    włączcie se wtedy energooszczędna baterie

  • 0

    155. ~rochu  2010-04-14 17:43:07  host: ip161.pmcnet.pl

    czy ten telefon ma GPS ?

  • 0

    156. ~a tam  2010-04-20 16:29:32  host: ip-83-2-87-161.static.xcore.pl

    szkoda że chiński ale jest fajny

  • 0

    157. ~asia.  2010-04-23 14:15:48  host: 81-219-57-95.adsl.inetia.pl

    mi bateria trzyma 3,4 dni. zależy czy na nim gram czy słucham piosenek.

  • 0

    158. ~  2010-04-26 14:51:27  host: 77-255-111-221.adsl.inetia.pl

    MI TRZYMA TYDFZIEŃ BO GO MAM DOBRY JEST

  • 0

    159. ~magda  2010-04-28 08:25:07  host: gft186.internetdsl.tpnet.pl

    jak można wylaczyc dżwiek baterii w tym telefonie w momencie jak sie wyładowuje i jak się naladuje.lg dg 330

  • 0

    160. ~slaus  2010-05-02 23:46:18  host: rtcn31.masterkom.pl

    powiem Wam ze jest to bardzo fajny telefon posiadam go ok. 3 miesięcy i jestem bardzo zadowlony a co do bateri to trzymie dosyc dobrze tak okolo 3 dni

  • 0

    161. ~natala  2010-05-13 14:50:13  host: host-87-101-78-184.leon.com.pl

    wie ktos jak usunąc dzwieki z klawiatury bo mnie wkurzaja

  • 0

    162. ~Karola  2010-05-15 00:09:54  host: aje247.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon okolo pol roku. moge szczerze go polecic poza paroma rzeczami ktore mi niezmiernie przeszkadzaja: BARDZO MALO WBUDOWANEJ PAMIECI oraz dzwiek przy rozladowaniu i naladowaniu baterii ktorego nie da sie wylaczyc, i dzwiek tej nieszczesnej migawki w aparacie... bardzo mocny telefon (wypadl mi z duzych wysokosci na beton nie raz i nie dwa i nic w nim nie nawalilo), swietne rozwiazanie tylnej klapki ktora podobna jest do skorzanej, nie widac zadnych rys wiec telefon wyglada wciaz jak nowy :) ogolnie nie spodziewalam sie zw LG moze robic tak dobre telefony :)

  • 0

    163. ~KR  2010-05-19 14:05:04  host: chello084010072074.chello.pl

    mam ten telefon od 5 miesięcy i go nie polecam - bateria trzyma góra 2 dni i często się sam od siebie resetuje

  • 0

    164. ~xxx  2010-05-19 14:40:14  host: ben206.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bateri trzyma ok 7-8 dni

  • 0

    165. ~` Agaa  2010-06-02 21:01:17  host: abwb182.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten tel od gwiazki i już mi sie popsuł -.- tzn . wejście gdzie podłączam ładowarkę , wql mi nie łączy , ja nie wiem czemu . I musze mocno trzymac ładowarke żeby trochę podładować . Mi działa od 2 godz do 2 dni ;dd . często mi się zacina ;( Nie polecam ;//

  • 0

    167. ~patrycja  2010-06-10 17:26:59  host: l-008.pai.net.pl

    mam ten telefon od niecałych 2 tygoni. Jak dla mnie słaba bateria (posłucham kilku piosenek i starcza mi na niecałe 2 dni) dobrze, że jak pada bateria to dzwoni, bo zazwyczaj robi to w nocy, więc obudzę się ;D W sumie nigdy nie wiadomo kiedy się rozładuję, bo na baterii kresek nie ubywa tylko pada od tak sobie. Robi ładne zdjęcia, dobrze słychać przez słuchawki.

  • 0

    168. ~LalaG  2010-06-14 15:16:00  host: aeoc40.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Rypną mi się po pół roku użytkowania. Kochałam go bardzo

  • 0

    169. ~Ala  2010-07-02 20:25:29  host: btu143.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Beznadziejny cały czas się psuje ... NIE POLECAM!!!!!

  • 0

    170. ~szalona  2010-07-04 22:35:35  host: cnv109.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten tel od roku!!! troche się zawiodłam bo, sam naciska się prawy klawisz funkcyjny(dotykowy... był już 2 razy u naprawy, w salonie PLUSA i mi go nie naprawili, tylko nowe oprogramowanie wgrali ;//// ??????

  • 0

    171. ~Pati  2010-07-17 14:41:46  host: dmu120.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od 2 tygodni narazie jest ok

  • 0

    172. ~1232  2010-07-19 14:38:31  host: aesi56.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon jest exstra mam go 2 dni i swietnie sie sprawuje jestem jego 3 uzytkownikiem a nie widac ze jest uzywany ma super aparat uwielbiam robic zdjecia a ten telefon ma exstra aparat mam włożona do niego 8 gigowa karte pamieci i sie nie zacina polecam go

  • 0

    173. ~gffd  2010-07-20 10:15:09  host: 78.133.237.97

    Mam go tylko jeden dzień i zauważyłam, że za szybko on nie chodzi to może zależy od karty micro sd, jak sie naładuje to spróbuje ją sformatować może to coś zmieni w przeciwnym razie jak myślicie czemu tak wolno chodzi? czytałam w komentarzach, że chodzi szybko bo bez systemu.

  • 0

    174. ~Carolyn  2010-07-27 21:04:50  host: aebf15.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon świetny, mam go już od roku. Bardzo wytrzymały, niejednokrotnie mi spadł, był trochę polany wodą.. Jest świetny we wszystkim, bardzo wygodny i ma wszystko, co trzeba. Dobre jest to, że nie trzeba wchodzić w odtwarzacz (tak jak w Sony Ericssonach), żeby móc słuchać muzyki w tle. Do klawiszy dotykowych bardzo łatwo się przyzwyczaić. Bardzo wygodnie się odbiera i rozłącza. Mogłabym go bardzo długo zachwalać. Ogółem mówiąc warto kupić. Co do poprzednich komentarzy - nie psuje się, jest bardzo wytrzymały, nie zawiesza się, szybko chodzi.

  • 0

    176. ~  2010-07-27 23:53:24  host: chello089073151001.chello.pl

    miałem ten telefon super elegancki fajne menu i obudowa tez miałem go 1tydzien !!!!!!!!! ale mi się rozbił wyświetlacz prosto ze stołu spadł na podłogę betonową i ja hmmm fajny telefon trzeba na niego uważać

  • 0

    177. ~syla8  2010-08-04 15:26:58  host: static-201-54.is.net.pl

    Mam telefon od 7 miesięcy na początku wszystko było ok,jednak po dłuższym czasie użytkowania można dostrzec kilka wad. 1.Często gdy podpinam go do komputera kablem usb to komputer nie może go znaleźć urządzenia;/ 2.Kiedy rozładuje się bateria nie da się wyłączyć sygnału informującego o wyczerpaniu się telefonu. 3.Szybko zrysowała się srebrna oblamówka wokół rozsuwanej części. 4.Wczytując kartę pamięci (1 GB) często się zacina i ta czynność długo trwa. 5.Klawisze dotykowe też często się spóźniają. 6.Jeśli jest już 1 kreska bateri to telefon wytrzymuje jeszcze około 1 godz. A w telefonie mojej mamy wytrzyma jeszcze około 2 dni! 7.Klawisz wielozadaniowości dosyć często nie reaguje. 8.Aparat robi fatalne zdjęcia w domu,nieco lepiej jest np.na przestrzeniach otwartych np.podwórku. 9.Kiedyś wyłączyłam telefon przed koościołem w trakcie sprawdzałam był wyłączony a po mszy nagle patrze a on się włączył.Pewnie przycisnął się w torebce. 10.Dwa razy mi się zdarzyło ze naładowałam telefon a on po kilku godzinach po prostu się wyłączył i pisało że bateria jest rozładowana,a nie słuchalłam muzyki nie pisałam sms ani nie grałam więc nie wiem dlaczego! 11.Ostatnio wg nie mogę robić zdjęć pisze 'niewystarczająca ilość pamięci systemowej' próbowałam usuwać rożne rzeczy ale nic nie pomaga. 12.I wkurzające jest też że nie można wyłączyć dźwięku migawki(robienia zdjęć).:/ Pewnie jeszcze coś z wad tego telefonu ale już nie pamiętam..a tak ogolnie to może być ma fajne menu:) I raz mi się jeszcze zdarzło ze ktoś do mnie dzwonił a ja go wg nie słyszałam.!

  • 0

    178. ~fajna :)  2010-08-11 18:27:42  host: gst38.internetdsl.tpnet.pl

    hej. Mam pytanie odnośnie telefonu . 1. Jak wyłącza się dźwięk klawiszy? 2. Co zrobić żeby karta pamięci dobrze działała ? Gdy wkładam kartę, po ok. 5 min. coś się robi i wygląda tak jakby tej karty nie było ! Przykład : ustawiałąm sobie tapetę, a po chwili znika jakbym ja przestawiała . POMOCY!

  • 0

    179. ~Krzysztof  2010-08-13 17:51:02  host: 77-255-4-5.adsl.inetia.pl

    Ostatnio nie mogę robić zdjęć, ani kręcić filmów. Powód: "niewystarczająca ilość pamięci systemowej" Usunąłem wszystkie zdjęcia, gry, sms'y,mms'y i nadal nic, ciągle wyskakuje ten komunikat. W menedżerze pamięci mam: Pamięc systemowa. Całkowita:5,6 Mb. Używana: 1 Mb. Wolne 4,6 MB. A nadal pisze że brak pamięci. co może być problemem?! .Pomocy!

  • 0

    180. ~asia  2010-08-20 15:06:20  host: 83.2.228.124

    fajna:) dźwięk klawiszy wyłączasz tak: wchodzisz w ustawienia, wybierasz Profile, najeżdżasz na Normalny, bierzesz opcje Edytuj i tam ustawiasz. tam pisze dźw. klawiszy i musisz wziąść WYŁ.

  • 0

    181. ~ssska  2010-08-23 12:51:09  host: host-80-54-151-11.bielskpodlaski.mm.pl

    Po rozładowaniu baterii już się nie uruchamia. Kopiłem druga baterie, rozładowała się i już nie da się jej ładować. Wkurwiający sygnał "odłącz zasilanie " - mimo, że odłączone i to samo przy rozładowaniu baterii - nie da się wyłączyć tego komunikatu i dźwięku (nawet na cichym trybie). Zbyt wolno chodzi. ODRADZAM - strata nerwów

  • 0

    182. ~marcin ;)  2010-08-23 22:13:28  host: ip-91.197.91.220.edial.pl

    telefon super, jak najbardziej polecam, prosty w obsłudze i zarazem mega multimedialny, aparat robi piękne zdięcia. Mógłbym tak wymieniać godzinami zalety telefonu :::))) Trzyma 5 dni przy intensywnym używaniu

  • 0

    183. ~Carolynn_  2010-08-25 15:30:42  host: addy43.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Świetny telefon, bardzo wytrzymały. Mam go od roku, jest jak nowy a przeszedł u mnie ciężkie próby (był zalany, oberwał bardzo mocno piłką do nogi, wiele razy spadał, odbijał się od szosy i wiele więcej). Gorąco polecam!

  • 0

    184. ~Sex  2010-08-26 18:01:41  host: opole.airmax.pl

    Slaby telefon nie polecam, gry i muzyka dlugo się laduja nie da sie przyblizac kamery ogladac filmow w necie i czesto jest problem z podlaczeniem do komputera odradzam kupowac, ma wiele wad 0 zalet

  • 0

    185. ~s  2010-08-26 19:48:38  host: 178.56.176.28

    Mam go od 5h. Jestem z niego ( narazie bardzo zadowolony) zobaczę jak będzie po formacje .

  • 0

    186. ~dsk  2010-09-02 21:45:33  host: dai244.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Eloo ja mam mały problem , mianowicie ciągle włączam przypadkowo internet a dokładnie te Plus.pl , które jest przy klawiszu dotykowym a on jest bardzo czuły i gdy np . zamykam telefon to przypadkowo włączę ten internet a to kosztuje . Oczywiście jestem posiadaczem telefonu LG GD330

  • 0

    187. ~barti  2010-09-10 08:00:38  host: chello089072140105.chello.pl

    Mam ten telefon od jakiegoś roku. Wszytko było by fajnie gdyby nie fakt ze od niedawna wyswietla wszytko w lustrzanym odbiciu. Nie wiem moze to jakis virus a moze soft mysli ze on ma otwierana klapke. Chciałem wymienic soft ale nie moge go zlaleść nawet na stronach LG. Jesli wiecie co zrobic please help :) ?

  • 0

    188. ~goblin  2010-09-10 20:39:09  host: public17190.cdma.centertel.pl

    mam tego tela 3 miechy i ja ktos dzwoni jest dzwonek a jak słucham to nic nie słychac

  • 0

    189. ~Suharex  2010-09-13 18:23:29  host: 178.56.168.225

    Mam ten fon juz pare tygodni..uzywam go do ciągłego pisania sms-ów.....bateria na poczatku trzymała 3 dni max przy ciągły słuchaniu muzyki..teraz trzyma jeden dzien max...nie wiem czemu.....max. czas ładowania wynosi okolo 3h. Nie wiem czemu bateria tak krótko trzyma./....po za tym super fonik.....

  • 0

    190. ~  2010-09-17 02:29:45  host: 088156136067.radom.vectranet.pl

    Ja mam ten telefon od września 2009r. i osobiście go nie polecam... zrobiłabym wszystko żeby go wymienić na inny, owszem fajny aparat, głośne dźwięki i prosty w obsłudze ale ma też wady: grafika się zacina, poprzez dotykowe przyciski włącza się sam internet ale Plus.pl (i to chyba nie bierze kasy) ale to jest bardzo denerwujące, bo ciągle trzeba to wyłączać... poza tym kiepsko się łączy z kompem, ciągle jakiś problem..dalej.. nawet gdy masz włączony tryb "milczy" słychać wibracje gdy ktoś dzwoni albo pisze sms'a, jednak jeśli masz normalny tryb to słychać dźwięk klawiszy i to przeszkadza ;/ podkreślam, że niczego się nie da zmienić...tak samo z klawiszami skrótowymi (w przypadku tego telefonu są one naokoło przycisku "OK" ,tak samo dotykowe: włączają się Ulubione i Plus.pl, i wszystko musi jak na złość zostać bez zmian i źle służyć człowiekowi. P.S o motywach nic nie wiem ale chyba ich nie ma do tego LG ;/ a bateria służy na 4-5 dni zależy co kto nim robi, bo jak się słucha ciągle muzyki rozładuje się nawet w 2 dni.. Pozdrawiam i odradzam tego fona ;/ Pozdrawiam serdecznie.

  • 0

    191. ~Melisa  2010-09-17 02:38:46  host: 088156136067.radom.vectranet.pl

    Ja mam ten telefon od września 2009r. i osobiście go nie polecam... zrobiłabym wszystko żeby go wymienić na inny, owszem fajny aparat, głośne dźwięki i prosty w obsłudze ale ma też wady: grafika się zacina, poprzez dotykowe przyciski włącza się sam internet ale Plus.pl (i to chyba nie bierze kasy) ale to jest bardzo denerwujące, bo ciągle trzeba to wyłączać... poza tym kiepsko się łączy z kompem, ciągle jakiś problem..dalej.. nawet gdy masz włączony tryb "milczy" słychać wibracje gdy ktoś dzwoni albo pisze sms'a, jednak jeśli masz normalny tryb to słychać dźwięk klawiszy i to przeszkadza ;/ podkreślam, że niczego się nie da zmienić...tak samo z klawiszami skrótowymi (w przypadku tego telefonu są one naokoło przycisku "OK" ,tak samo dotykowe: włączają się Ulubione i Plus.pl, i wszystko musi jak na złość zostać bez zmian i źle służyć człowiekowi. O motywach nic nie wiem ale chyba ich nie ma do tego LG.. a bateria jest słaba od 4-5 dni i też zależy co kto na nim robi, jak ktoś chce więcej grać lub słuchać muzy to 2 dni i telefon rozładowany. Tak jak wspomniało parę osób właśniej, telefon rozładowuje się nagle..mam 3 kreski wieczorem a wstaję rano i jest rozładowany. Poza tym często się przycina na dobre i wtedy trzeba wyjmować baterie, a to niekorzystne, zdarza się też tak, że po przycięciu się sam telefon się resetuje..beznadzieja. P.S Szczerze bardzo odradzam tego LG ;/ Pozdrawiam.

  • 0

    193. ~jeyu  2010-09-25 15:39:25  host: 178.182.67.120.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    A nie wiecie może jak zgrać zdjęcia z niego na komputer? trzeba mieć jakiś osobny program? Bo próbowałam ale nie wiem jak pomoże ktoś?

  • 0

    194. ~waski  2010-09-30 19:09:42  host: aks114.internetdsl.tpnet.pl

    Witam ja mam ten telefonik ogolnie nie jest zly wytrzymal kompiel w ubikacji tylko jeden mankametr !! padla mi tasma wyswietlacza i uwaga nigdzie nie mozna jej dostac w zadnym servisie , na allegro , po prostu jest nieosiagalna:((

  • 0

    195. ~szoszo  2010-10-13 21:41:02  host: 88-199-233-30.tktelekom.pl

    ja wszystkim polecam samsunga avile. Jest on bardzo dobry w obsłudze. Mam go już miesiac i spisuje sie swietnie. Ma bardzo dobry głosnik, dzwiek jest bardzo wyrazny. Ogolnie polacam ten telefon

  • 0

    196. ~DJCabuś  2010-10-20 18:53:00  host: aaoo129.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon mam problemy z pamiecia pisze ze cos zajmuje cala pamiec ale wszystko usunolem i nic , nie moge nic nagrac nawet nagrywac nie moga a telefon mam o kilku tygodni

  • 0

    197. ~roxi  2010-10-24 18:19:32  host: host-241.net-193-106-79.assat.pl

    gdzie sa te przyciski dodtykowe?

  • 0

    198. ~Karola.....  2010-10-27 17:20:14  host: 82-160-46-6.tktelekom.pl

    Mam ten telefon i jest bardzo fajny....nic sie w nim nie psuje, mam karte pamięci i moge nagrywać tyle ile chce....aparat jest bardzo dobry, bateria długo trzyma...;)..a poza tym to mój ulubiony model..;D

  • 0

    199. ~MAtt  2010-11-04 19:41:49  host: v04-15.opera-mini.net

    mam telefonik ale nie radze trzymać na włączonym bluetohie bo żre baterie w 3 h.

  • 0

    200. ~KSG  2010-11-07 07:13:44  host: 088156118034.stk.vectranet.pl

    witam mam ten telefon od wczoraj i jest bardzo wygodny i latwy w obsudze.Polecam. Pozdrawiam

  • 0

    201. ~tomek22292  2010-11-09 19:47:01  host: 89.174.249.9

    dlaczego głosnik mi trzeszczy??

  • 0

    202. ~natalia  2010-11-17 19:40:29  host: stud2.bg.am.poznan.pl

    też mam ten telefon. mi nie odpowiada, owszem jest bardzo ładny, ale głośnik słaby i bateria średnia. ponadto ma tendencję do zawieszania się, po miesiącu użytkowania mam problemy z jednym przyciskiem i głośnik zaczął mi się sam włączać (dziś odebrałam telefon z naprawy, zobaczymy jak będzie teraz). nie polecam

  • 0

    203. ~rafi  2010-12-06 17:38:48  host: dvh125.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jedna wielka porażka, dzisiaj drugi raz odebrany z reklamacji, wymieniają oprogramowanie i nic lepiej, strasznie marnie trzyma zasięg, ogólnie wielka kicha...

  • 0

    204. ~natalia  2010-12-20 20:28:44  host: skynet-94-141-147-163.koronowo.com.pl

    mam go koło roku i już mi nie ładuje i jak go rozsuwam to jest ciemny ekran i nic nie widać:/

  • 0

    205. ~niunia  2011-01-02 17:58:16  host: 83.2.207.9

    Powiem tak. Telefon bardzo dobry. Siostra go używała jakieś 2 lata i nie bylo z nim żadnego problemu. Teraz ja go używam jakieś 2 miesiące jako telefon zastepczy i bardzo miło mi sie go użytkuje mimo ze wczesniej miałem dużo droższe telefony. Prosty w obsłudze, wytrzymały, wykonany z dobrych materiałów, z dobra baterią i fajna klawiatura. Polecam dla tych którzy nie mają duzych funduszy.

  • 0

    206. ~karinka  2011-01-25 19:05:03  host: apn-77-114-51-201.dynamic.gprs.plus.pl

    Mam go ponad rok i jak dla mnie spoko telefon...nie był w naprawie ani razu... Polecam:)

  • 0

    207. ~gajowy  2011-01-28 21:39:28  host: 182-242-251-94.net.stream.pl

    mam ten fon z 1.5 roku, i jest ok ,a przebywa w ciezkich warunkachw pracy gdzie jest wilgotno.jak czytam tu opinie to nie wierze ze o te fon chodzi, bateria 4-5 dni spokojnie a a duzo smsuje i rozmawiam. upadl pare razy i smiga ,szybko reaguje na komendy. takze wiekszosc chuyba trafila na wadliwe,slabe egzemplarze ,ja zadowolony jestem,jak na fon w tej cenie,wyglad super,ma pare wad w trakcie uzytkowania bo nie jest idealny,zdjecia ladnie,mimo braku flesza to duzo kolorow wychwytuje,odbior muzy ok,.polecam

  • 0

    208. ~Radzio  2011-02-20 23:10:36  host: ip-80-51-192-249.netpoint.pl

    Ja mam ten tel 1,5 roku i jestem z niego zadowolony.Mam przy niem kartę 8gb i się nawet mocno nie muli . Także polecam ;d

  • 0

    209. ~Łukasz  2011-03-29 18:33:37  host: 088156118034.stk.vectranet.pl

    Witam. Mam ten telefon ok 2lata. Moim zdaniem ten telefon jest bardzo elegancki i prosty wopsudze. Plusem jest że bateria po ladowaniu czyma mi jakieś 2 tygodnie a minusem jest że nie da sie ustawic wlasnego motywu i nie da sie ogladac teledysków. Bardzo polecam ten telefon. Pozdro

  • 0

    210. ~luk 98  2011-05-01 16:47:19  host: 088156118034.stk.vectranet.pl

    Podziele się z wami pewną historią dotyczącą tego telefonu. Jest on strasznie ładny, okropnie mi się podoba i w ogóle. Jest też bardzo trwały - i o tym opowiem. Ojciec kupił telefon właśnie ten. Zadowolony był jak nie wiem ;) W poprzednim siadło mu oprogramowanie. Ja, następnego dnia rano piłam kakao. Usiadłam na kanapie i postanowiłam obejrzeć funkcje telefonu, a ten wyślizgnął mi się z ręki i wpadł do kubka ;) Cały zalany, wyłączyłam go szybko, wytarłam (tak, z zewnątrz ;p) i włączyłam. Kurcze, nie działał i cała grafika skopana. Ja śpieszyłam się do szkoły, więc zostawiłam jak był i poszłam. W szkole dostałam smsa od siostry " Nie żyjesz, telefonu taty nie da się włączyć". Ledwo dowlokłam się do domu, gdzie jeszcze taty nie było ale dostałam opieprz od reszty. Na szczęście siostra wysuszyła go suszarką i zdezynfekowała, już tylko grafika nie działała. Postanowiłam oddać tacie na czas naprawy moją nokię 3110c, ale - następnego dnia telefon działał jakby nic się nie stało. Od ojca dostałam kazanie, ale na szczęście postanowiliśmy o tym zapomnieć i teraz wszystko jest jak powinno. Widzicie, jaki trwały ten telefon? Polecam ;p

  • 0

    211. ~^^^  2011-06-08 19:33:06  host: eav34.internetdsl.tpnet.pl

    Ja mam ten tel nicały rok ;P drugi raz oddaje do naprawy ;/ Ogólnie z wyglądu i w środku jest b.fajny tylko ma może zamało funkcji ;P

  • 0

    212. ~johny  2011-06-18 22:59:37  host: user-31-174-12-53.play-internet.pl

    Wytrzymaly to on jest. Spadl mi z 2 pietra na beton i dziala dalej.

  • 0

    214. ~ezcasffa123  2011-06-23 21:21:36  host: 95.178.6.115

    cześc mam tego fona od 3 lat jest ok ma dużo funkcji,abteria działa jakieś 4 dni jest głosny.BARDZO dobry telefon plecam każdemu ;dd

  • 0

    215. ~jjay joker  2011-06-24 21:02:57  host: gkz234.internetdsl.tpnet.pl

    mam go 1,5 roku i nie moge usunąć nagranego filmiku co mam zrobić

  • 0

    216. ~Zielak  2011-07-03 13:07:39  host: host-46-186-58-155.dynamic.mm.pl

    jestem włascicielem tego teloefonu od 2lat i jest bez zarzutu wszystko działa chociaz pracuje na budowie

  • 0

    217. ~Kasia  2011-07-12 21:51:15  host: 89-79-36-190.dynamic.chello.pl

    Czy można kupić baterie do tego telefonu??

  • 0

    218. ~Aneczka  2011-07-20 19:36:20  host: 77-254-30-10.adsl.inetia.pl

    miałam ten tel rok... po 3 mies zepsulo sie wejscie na ładowarkę ,poszlam dac do naprawy zaplacilam 100zł...za 3 mies znow sie zepsulo to wejscie + płytka jakas w srodku wiec nie naprawiałam ,tel pochodzil troche i padl;/ TOTALNY SZAJS !!! teraz kuppuje samsunga avile mam naadzieje ,że on bedzie jakis w miare bo LG TO ZJE BA NA SPRAWA! ;/.

  • 0

    219. ~Julka  2011-07-21 14:54:23  host: neo-net.info

    Mam ten telefon już rok. I powiem tyle, że jest do bani. Wgl nie jest wytrzymały, strasznie mi się zniszczył. Bateria nie trwała. I na dodatek dzisiaj przyciski mi się zwaliły, miło nie ? :/ A no i co wy dajecie, że ten telefon jest głośny ? Widziałam głośniejsze a ten telefon to totalna porażka ;/

  • 0

    220. ~Aga  2011-07-22 16:39:16  host: ludowa-217-98-38-27.netcominternet.pl

    Telefon jest nic nie warty!Mam go od 2 lat w między czasie psuł się 5 razy (wymiana szyny,taśmy, głośnika itp). Za ostatnim razem nie chciał ładować(Na gwarancji był jeszcze ale w plusie powiedzieli,że była ingerencja cieczy i gwarancję anulowano)telefon zaniosłam do naprawy serwisu.Okazało się że był uszkodzone gniazdo zasilające(a nie żadna ingerencja cieczy jak powiedzieli w serwisie plusa).Moja przyjacoółka ma taki sam telefon i naprawiała go już 2.

  • 0

    221. ~blondynaaa ;D  2011-07-27 16:24:34  host: gjj106.internetdsl.tpnet.pl

    Ja mam ten telefon 1,5 roku ;) Na początku wydawał się fajny, prosty w obsłudze i wgl. Ale teraz postanowiłam kupić nowy, bo ten już mnie denerwuje. Nigdy się nie psuł, teraz ciężko się ładuje, bo chyba jest uszkodzone gniazdo zasilające... Nie polecam go innym ;//

  • 0

    222. ~MARCIN  2011-10-23 10:42:43  host: host-89-229-222-155.dynamic.mm.pl

    Mam go od 20 miesięcy i dobrze się sprawdza. Jedyne czego mi brakuje to brak możliwości przybliżenia podczas robienia zdjęć, ale ogólnie fajny 9/10 ;)

  • 0

    223. ~martyna15  2011-11-05 12:23:02  host: htv171.internetdsl.tpnet.pl

    nie polecam, miałam go 3 miesiące zawiesza się i wyłącza caly czas .

  • 0

    224. ~d65y4j  2011-11-09 00:32:33  host: 77-253-143-165.adsl.inetia.pl

    mam ten telefon od 2 lat i wszystko jest w porządku, nic nie nawaliło, jeśli potrzebujesz po prostu telefonu komórkowego i ten wydaje ci się interesujący to polecam, jeśli ktoś chce kupić elektroniczny kombajn to ten lg mu się nie przyda.

  • 0

    225. ~  2013-01-21 18:41:40  host: static-ip-77-89-81-193.promax.media.pl

    Mam jeszcze ten telefon i moja opinia jest taka, dobrze trzyma bateria przynajmniej u mnie, prosty w obsłudze,osobiście mnie przeszkadzają przyciski dotykowe reszta to naprawdę ok.

  • 0

    226. ~  2013-01-21 18:43:20  host: static-ip-77-89-81-193.promax.media.pl

    A zapomniałam dodać bo spotkałam się z opinią że kiepski aparat, mało gier, itd, Chcesz dobry aparat kup cyfrówkę, do gier masz komputer takie jest moje zdanie.

  • 0

    227. ~nuszi  2013-05-25 18:43:32  host: 093105101025.pila.vectranet.pl

    jak dostać się do książki adresowej na wyłączonym tel? czy jest to możliwe

  • 0

    228. ~gdngjmgh  2013-05-31 22:18:25  host: 213-92-205-194.serv-net.pl

    Telefon mam już 5 lat narazie sprawował się dobrze(czasami się zawieszał i mulił, ale to pewnie ze starości) dzisiaj właśnie mi się popsuł wyświetlacz, najprawdopodobniej taśma. Ogólnie telefon nie najgorszy tylko słuchawki ma kiepskie, ale łatwo idzie je dokupić na allegro. Jego wadą jest też to, że przy słabej baterii nie działa tryb cichy.

  • 0

    229. ~.  2013-05-31 22:21:32  host: 213-92-205-194.serv-net.pl

    mi bateria nawet jednego dnia nie trzyma

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-161-157-73.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet