LG GC900 - opinie
Telefony LG LG GC900 Opinie o LG GC900

LG GC900

w sumie: 56
  • 0

    1. ~Git  2009-04-23 15:41:58  host: exodus-25.core.ynet.pl

    paramatry całkiem całkiem ale niestety to następny aparat fotograficzny a nie telefon :(

  • 0

    2. ~ktos  2009-04-23 15:55:17  host: pkl81.sanok.biz

    woow jedna mala dioda led do aparatu 8mpx. to tak jak w zapalniczce ktora ostatio kupilem. :D:D:D

  • 0

    4. ~Raf02  2009-04-23 19:24:43  host: bez43.neoplus.adsl.tpnet.pl

    I to jest telefon!! :D Super, już zbieram kase na niego :)

  • 0

    5. ~R  2009-04-24 20:29:03  host: ben199.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Fajny sprzęt, chyba zacznę zbierać kasę na niego :D Wypas! podoba mi się.

  • 0

    6. ~niewiedzący  2009-04-25 21:29:21  host: aln150.internetdsl.tpnet.pl

    czy może mi ktoś powiedzieć kiedy ten fon wejdzie na rynek europejski lub polski?

  • 0

    7. ~Szymii  2009-04-26 18:38:33  host: cn182.internetdsl.tpnet.pl

    Moim zdaniem bardzo ciekawy telefon. Nie jest jeszcze znana "skuteczność dotyku", ale sądząc po jego możliwościach i to naprawdę sporych, będzie naprawdę świetnym telefonem. PDA to może to nie jest, ale sądząc po danych technicznych, będzie niezłym przeciwnikiem na rynku. Piękny design z 3 calowym ekranem, który w zupełności wystarczy (aczkolwiek mógłby być większy); Bardzo ciekawy niecodzienny interface w rozdzielczości WVGA; Znakomity aparat o parametrach jak niektóre dzisiejsze aparaty cyfrowe (w końcu to Viewty :P), no i ta możliwość nagrywania filmów w wysokiej rozdzielczości i 120 klatkach/s. Żyć nie umierać :D Niestety pozostaje tylko czekać z nadzieją, jak wyjdzie :) Pozdrawiam

  • 0

    8. ~Sosik  2009-04-27 16:36:37  host: hrd220.internetdsl.tpnet.pl

    Ma wszystko co dzisiejszy telefon mieć powinien, trudno się do czegoś przyczepić...może do systemu operacyjnego...jednym słowem super sprzęt:D

  • 0

    9. ~  2009-05-10 18:55:34  host: public30630.xdsl.centertel.pl

    nie ma transmitera fm jak arena

  • 0

    10. ~kamistirs  2009-05-10 20:48:23  host: chello084010081107.chello.pl

    posłuchaj rych z kłanów rodziny jeli uwazasz ze lipa to nie komentój bo tak naprawde raczej tylko zostawiacie komentarze bo tak naprade was nie bedzie stac a cena juz wam mówie około 1999 zł wiec cena całkiem całkiem w porównaniu do noki n97 3500 a nokia plastki wec warto sie zastanowic nad tym fonem bo juz niedługo sie pojawi no i samsung s8300 z systeme prawdoodobnie android lub symbian s60 ale napewno wm6,1i nie 6,5

  • 0

    11. ~  2009-05-11 19:31:52  host: bb-87-81-136-195.ukonline.co.uk

    jedyne co za nim przemawia to natywna obsługa DivX'ów. Żadnego OS etc.

  • 0

    12. ~3211  2009-05-14 13:15:58  host: styx.pm.com.pl

    ...mam Ku990 i sądzę że LG może naprawdę sporo zwojować na rynku komórek dzięki takim telefonom jak Arena i ten nowy LG Viewty Smart LG GC900. Idą mocno do przodu. Z niecierpliwieniem czekam na premierę w Polsce. Ciekawo jakie ceny będą na starcie. Myślę żę 1500-1800zł.

  • 0

    14. ~a  2009-05-17 10:19:32  host: aapr101.neoplus.adsl.tpnet.pl

    super telefon ... szkoda że nie ma możliwości obsługi kart pamięci 32GB tak jak LG Arena ... ale patrząc na resztę parametrów ten telefon to prawdziwy lider.

  • 0

    15. ~  2009-05-19 14:48:51  host: 82-43-49-24.cable.ubr03.croy.blueyonder.co.uk

    ee tu sa zly opis tego telefonu ma takie same wlasciwosci co kc910 (aparat) z paroma dodatkami i 32gb pamieci w telefonie nie 1.5gb

  • 0

    16. ~a  2009-05-24 18:30:31  host: aaoy248.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja pragnę tylko zwrócić uwagę na prze-ogromniastą rozdzielczość 480 x 800,ja jeszcze do niedawna miałem monitor PC w takiej rozdzielczości. Trochę telefon kosztuje no ale jest chyba najbardziej zaawansowany technicznie na rynku.

  • 0

    17. ~seph  2009-06-15 21:41:53  host: abyr133.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jest juz dostepny w orange jakby ktos szukal xP

  • 0

    18.  2009-06-16 17:45:22

    Zastanawiam się nad kupnem tym Lg czy Samsung S8300, który lepszy ???

  • 0

    19. ~zuk  2009-07-02 16:17:52  host: doo105.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jesli to jest dla ciebie najbardziej zaawansowany telefon na rynku to zycze powodzenia...

  • 0

    20.  2009-07-03 16:54:33

    mam tego fona od paru dni.swietny ekranik interface i menu robia ogromne wrazenie.ekran dotykowy dziala jak w iphone.zadnych problemow nie sprawia pisanie sms.telefon dziala bardzo szybko wszelkie przejscia do aparatu czy mp3 sa blyskawiczne(w porownaniu do n95 8gb z kturej sie przesiadlem)najbardziej jestem zadowolony z playera mp3 i aparatu.po wlaczeniu sytemu dolby przy zalozonych sluchawkach dzwiek staje sie bardziej czysty i przestrzenny.zdjecia wychodza bardzo wyraznie nawet jak obiekt jest w ruchu(na nokie zdjecia wychodza rozmazane)swietnie tez wychodza fotki w wciemnosci.telefon mozna ustawic zeby rozjasnil kazde zdjecia.moim zdaniem najwiekszym minusem jest brak modulu gps w telefonie.wszedzie jest napisane ze telefon ma a-gps i geotagging i ma...ale bez nadajnika.czyli wlaczajac mapy google pojawia sie okrag i pisze ze jestes w obrebie np 900m.geotagging u mnie nie dziala.moze cos zle robie ale uruchamiam go przed zrobieniem fotki cyk:)wchodze w opcje zdjecia i pisze lokalizacja:none.a jezeli myslicie ze mozna sobie z rzucic divixa z kompa na fona i go obejrzec to sie znowu mozna rozczarowac.jedynym sposobem na dzialanie jest przekonwertowanie filmu programem zalaczonym na plytce.taki film po uruchomieniu na kompie wyglada slabo.wszedzie kompresja i obnizona rozdzialka.ale na szczescie ten sam film w telefonie wyglada elegancko(pewnie przez maly ekran)polecam ten telefon w wersji black zdecydowanie ladniejszy ale z drugiej strony na allegro wersja silver chodzi po okolo 1400zl.swojego kupilem za 370£ black

  • 0

    21. ~user lg  2009-07-05 12:00:09  host: apn-95-40-159-153.dynamic.gprs.plus.pl

    Telefon jest szcun, obsługuje spokojnie 32GB pamęci(sprawdziłem) robi piękne zdjęcia, świetne filmy i jak na możliwości bateria długo trzyma. Jest cieniutki i miły w dotyku

  • 0

    22. ~lk  2009-07-05 12:14:00  host: cpc1-nott11-0-0-cust346.nott.cable.ntl.com

    pytanko: przeczytalem gdzies, ze ten ytelefon nie ma gier? wiem, wiem, w porownaniu z tymi powaznymi pytaniami i opianiami tutaj pytanie o gry to glupota, ale.... czy to znaczy, ze wogole nie mozna na nim grac, nawet jesli ma jave? prosze o odpowiedz i nieco zrozumienia dla laika :)

  • 0

    23. ~  2009-07-08 16:03:33  host: ackw227.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kamistore - kolejny, który dużo pisze ale niepoprawnie... ;/

  • 0

    24. ~  2009-07-12 13:15:47  host: 77-254-56-225.adsl.inetia.pl

    W tych telefonach aparat to 45% ceny.

  • 0

    25. ~  2009-07-17 10:55:49  host: wss.vlan85.architor.lubman.net.pl

    Telefonik może być ale brak IRDY dyskwalifikuje go jako mój następny telefon.

  • 0

    26. ~tom  2009-07-25 19:01:04  host: iuj82.internetdsl.tpnet.pl

    mk5891 Nie bierz samsunga ten fon to gówno bawiłem się nim i szajs taki sam jak nokia 5800.

  • 0

    27. ~newandre  2009-07-28 23:37:25  host: 92.40.74.130.sub.mbb.three.co.uk

    Do tych ktorzy maja juz ten telefon; jakie aplikacje do gps sa kompatybilne z tym telefonem?

  • 0

    28. ~tom  2009-08-07 14:39:04  host: iuj82.internetdsl.tpnet.pl

    ~newandre - naviexpert i google maps ogulnie z nawigacją tu nie poszalejesz no chyba że masz pakiety internetowe to navi expert całkiem ładnie się sprawuje.

  • 0

    29. ~Adam  2009-08-19 09:43:49  host: gsg58.internetdsl.tpnet.pl

    Prosze o pomoc wszedzie piszą ma to ma tamto...no i dobrze a nigdzie nie napisane z czego wykonany więc pytam posiadaczy....czy jest wykonany z metalu jak jego poprzednik ...czy wyświetlacz zabezpieczony szkłem jak w omni hd czy to kółko w okół obiektywu także metal ...czy o zgrozo to kupa tworzywa sztucznego ...dziękuje z góry

  • 0

    30. ~pk  2009-08-21 07:08:30  host: anubis.lot.pl

    brak IRDy, ha, ha, ha a po co??? oprócz Bluetooth jest WIFI!!! używam Viewty (rewelacja) i zaraz zmieniam na ten!

  • 0

    31.  2009-08-21 11:10:57

    Szukam po necie jakiegoś DOBREGO forum o LG i nic. Może wy napotkaliście na takowe? Przy okazji - w jaki sposób dodać aplikację na pulpit ze skrótami do aplikacji?

  • 0

    32. ~elkamillo  2009-08-21 12:58:37  host: acgj89.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bardzo fajny telefon. Możliwe, że będzie następcą mojego Viewty. Wi-Fi, wysoka rozdzielczość ekranu, akcelometr, aparat 8 Mpix, ma to czego poprzednikowi brakuje. Szkoda tylko, że pożałowali ksenona.

  • 0

    33. ~jaco  2009-08-23 13:01:12  host: dn088.nj.pl

    gdy dostaje polaczenie glosowe to w nocy to niemoge odebrac bo czujnik swiatla wylancza mi wyswietlacz i musze znalesc zrodlo swiatla. Jak to wylaczyc??

  • 0

    34. ~ktos  2009-08-26 07:40:58  host: 77-254-139-70.adsl.inetia.pl

    rysiek z klanu po co teraz Ci polifonia?? jak jest mp3? masz dzwonek na fonie w midi?? watpie;)

  • 0

    35. ~niewiadoma  2009-08-27 09:22:23  host: 77.79.255.112

    w porównaniu z areną, to który jest lepszy??

  • 0

    36. ~gosc  2009-08-31 01:49:15  host: 078088211104.walbrzych.vectranet.pl

    jaco jak to jest z tymi polaczeniami glosowymi do mnie kiedy by kto nie dzwonil to za kazdym razem wylancza mi sie ekran ?? jak odebrac polaczenie ?? w instrukcji pisza cos o jakims suwaku nie moge tego rozgrysc :( chyba ze dostalem wadliwy egzemplaz??

  • 0

    37. ~yerzu  2009-08-31 18:01:37  host: actq121.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kolejny bajer dla dzieci za kupe kasy...brak pełnego OS przekraśla jego szanse na sukces, pozdrawiam

  • 0

    38. ~Migotka  2009-09-06 22:48:53  host: ews40.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do "gość" ja miałam ten sam problem. Wysłałam telefon na gwarancje. Rozmawiałam z serwisantem który mi powiedział, ze ten telefon ma z tyłu czujnik światła, jak jest jaśniej to się niby wygasza, gówno prawda! Co to za telefon w którym połączenia nie idzie odebrać. Jak mi go odeślą to będę musiała się go pozbyć.

  • 0

    39. ~mogotka  2009-09-07 12:05:45  host: eul21.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do gość: ja miałam ten sam problem. Odesłałam telefon do serwisu, a tam mi powiedzieli, że muszę czekać bo nie ma do niego nowego softu. To są jakieś kpiny, żeby nie można było odebrać połączenia.

  • 0

    40. ~  2010-01-02 11:13:31  host: 212.244.1.34

    bo ja tu czytam ze macie problemy z obieranie połączeń a a wystarczy ten żółty suwak przesunąć na akceptuj mam ten telefon do 3 dni telefon jest zajebisty full wypas pozdrawiwm

  • 0

    41. ~--=SIWY==-  2010-01-24 10:17:08  host: cda25.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zolty suwak?? Tobue pomylily chyba sie modele,bo ja u mnie suwaka zadnego nie widze :)

  • 0

    42. ~Jaclaw  2010-01-24 13:36:07  host: caq132.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam. Właśnie kończy mi się abonament, zamierzam przedłużyć i wziąć nowy telefon. Chcę dokonać wyboru pomiędzy Nokią 5800 , a tym... Sam nie wiem,który lepszy.Zastanawiam się,czy akcelerometr pełni tutaj także funkcję przy pisaniu sms, tak jak w Nokii 5800(po przekręceniu telefonu na bok automatycznie zmienia się na Qwerty).Zazwyczaj jestem zdecydowany,ale obsługa Divix w tym telefonie kusi,oj kusi... No ale z kolei Nokia, to Nokia-dla mnie najlepsza... Pomóżcie, pozdrawiam

  • 0

    43. ~nadia  2010-02-12 10:23:26  host: byb192.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon super oprocz tego ze jak jest ciemno telefonu nie odbierzecie;/ musi miec doplyw swiatla;/ jak dla mnie to jedyna wada

  • 0

    44. ~Innowierca  2010-03-07 17:24:44  host: 87-205-157-163.adsl.inetia.pl

    Witam, w jaki sposób przegląda się na nim strony internetowe? Ma jakąś operę czy coś podobnego? Zastanawiam się czy kupić właśnie ten model czy dopłacić i wziąć Omnie II. Głównie pytanie tyczy się przeglądarki. Omnia to inna sprawa :)

  • 0

    47. ~Piotrek  2010-03-19 22:42:45  host: 94.75.113.135

    Witam Mam ten telefon od kilku dni.Wszystko elegancko smiga tylko mam 3 pytania: 1)Gdzie zapisują sie pliki przesłane przez bluetooth? 2)jak przybliżyć zrobione zdjęcie? 3)Gdy wchodzę do internetu to wszystko jest tak małe,że dotykowy ekran nie ogarnia tych małych liter,co zrobić aby to powiększyc?? Proszę o pomoc. Pozdrawiam

  • 0

    48. ~gosc  2010-05-05 16:48:06  host: 94.254.150.71

    Witam, aby powiększyć stronę musisz wykonać ruch dwoma palcami, dotykając wyświetlacza rozciągnij je ;] Jeśli chodzi o ekran gasnący podczas wykonywania/odbierania polączeń mialem do wczoraj ten sam problem aby się tego pozbyć należy: 1. Wpisz kod na klawiaturze 1809 # * 900 # 2. Przewiń do OTHERS i wybierz 3. Przewiń do PROXIMITY i wybierz 4. Wybierz START CALIBRATION po tym u mnie dziala bez zarzutów. pozdrawiam

  • 0

    49. ~dariohed  2010-08-02 20:05:03  host: 91.146.219.191.ip.abpl.pl

    jeśli chodzi o odbieranie w ciemności to wystarczy wgrac nowy soft, jest tam opcja kalibracji ekranu, można zrobic to samodzielnie lub przez serwis i wszystko śmiga

  • 0

    50. ~anka  2010-08-12 12:31:42  host: ddz220.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie trzeba wgrywać nowego softu aby móc odbierać w ciemności, wystarczy wejść w ustawienia ekranu -> aut. reg. jasności, przesunąć żółty suwak w bok i już ;-)

  • 0

    51. ~mark  2010-08-13 17:12:35  host: dzc68.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam, znalazlem w zakladce łacznosc - Divx VOD informacje - abby uruchomic certyfikowane pliki Divx w telefonie nalezy go zarejestrowac. Wiecej info na stronie. Czy kto wie jak to zrobic, i w ogole o jaka strone chodzi. Nic nie umie znalezc w tym temecie dzieki

  • 0

    52. ~marko  2010-08-14 12:17:57  host: ayw40.neoplus.adsl.tpnet.pl

    znalazlem w telefonie, w zakladce łacznosc, Divx VOD informacje: "aby uruchomoc certyfikowane pliki Divx w telefonie nalezy do zarejestrowac. wiecej informacji znajduje sie na stronie internetowej" wie ktos jak to zrobić ? o jaka strone internetowa chodzi ? nic nie moglem znalezc na necie

  • 0

    54. ~tomek333x  2010-08-26 10:45:40  host: bxt125.neoplus.adsl.tpnet.pl

    To prawda że ma wyświetlacz 16 mln kolorów??

  • 0

    55. ~Kliner  2010-09-03 18:30:08  host: dhp171.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Odbieranie rozmów. Gdy jest połączenie przychodzące, to na ekranie pojawia się pomarańczowy kwadrat, który należy przesunąć palcem. Proste? Miłego odbioru

  • 0

    56. ~maniekq  2010-12-29 12:19:59  host: 095160065155.mlawa.vectranet.pl

    osobiscie polecam ten telefon ;) posiadam ten model już długi czas i nie narzekam ;) zdjęcie z opcji makro robi swietne!

  • 0

    57. ~bertisz  2011-08-08 15:27:58  host: admv42.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie, czy na ten telefon można normalnie wrzucać (kablem) strony html? i czy można wyłączyć dźwięk migawki przy robieniu zdjęcia? z góry dzięki za pomoc

  • 0

    58. ~Qń  2011-10-14 14:25:09  host: 195.200.212.14

    Witajcie mi mam problemik z tym telefonem - nie chce przyjąć do pamięci telefonu kontaktów z SIM ani przez suite ani z poziomu telefonu ; nie da sie też dodać kontaktu nowego do pamięci telefonu telefon jest z softem z Orange w wersji GC900AT_V10g

  • 0

    59. ~Kaś  2011-12-27 12:03:26  host: byw82.internetdsl.tpnet.pl

    Dzieki wielkie za pomoc miałam problem z ciemnym ekranem przy odbieraniu tel, bo nie widziałam czy ktos do mnie dzwoni, tylko mam kolejny problem, bo jak ktos do mnie dzwoni to ok odbieram rozmowe tylko, że ja nic nie słyszę a ta osoba co do mnie dzwoni słyszy dalej sygnał oczekiwania na rozmowe, a gdy naciskam kolejny raz żeby odebrac rozmowe to odrzuca juz połoączenie. Nie wiem totalnie o co chodzi i proszę o pomoc. Takze mój aparat nie jest zadowalajacy na 8 pikseli to mój stary co ma 2 robi lepsze. Jak robię zdjęcie to one cały czas wychodzą jakby tzw. za mgłą i też nie wiem co z tym :/ a tak po za tym to jest świetny ;D

  • 0

    60. ~SALOMON74  2012-04-03 12:19:31  host: 088156189103.wejherowo.vectranet.pl

    posiadam LG GC900 jest super miałem ciemny ekran jak do mnie dzwoniono ale dzieki konfiguracji w telefonie widze kto do mnie dzwoni jest ok podaje konfiguracje na klawiaturze wystukac 1809#*900# przewinąć do OTHERS-wybrać przewinąc do PROXIMITY-wybrać wybrać START COALIBRATION wcisnąć ok i dziala bez zastrzeżeń

  • 0

    61. ~maciek  2012-08-20 22:04:53  host: cyberfox.pl

    No żeby następca popularnego modelu KU 990i Viewty miał lampę LED? XENON powinni już dać! LED do 8 Mpix nie pasuje.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-166-66-57.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet