LG GB102 - opinie
Telefony LG LG GB102 Opinie o LG GB102

LG GB102

w sumie: 17
  • 0

    1. ~specu  2009-02-25 17:13:43  host: eef14.internetdsl.tpnet.pl

    na nowość to mi nie wygląda....

  • 0

    2. ~  2009-03-25 16:25:27  host: chello089076084119.chello.pl

    podobna do moto F3,tyle że ma kolorowy wyświetlacz

  • 0

    3. ~Dave  2009-08-25 18:36:34  host: w3cache3.piekary.net

    Jest to zwykły telefon do dzwonienia i wysyłania SMS-ów. Polecam go wszystkim, którzy nie wymagają więcej od telefonu. Cena jest dobra jak na ten telefon.

  • 0

    4. ~Klejcun  2009-09-13 14:04:14  host: drw159.neoplus.adsl.tpnet.pl

    specu, bo to jest telefon, a nie telefono-pralko-zamrazarka

  • 0

    5. ~aia  2009-10-06 07:55:42  host: bvj98.internetdsl.tpnet.pl

    telefon NICNIEMAJĄCY, ale spoko

  • 0

    6.  2009-11-09 13:07:42

    Telefon będzie za tydzień w Biedronce za 99zł :-)

  • 0

    7. ~Chris  2009-11-13 11:13:54  host: evdo-78-30-101-246.subscribers.sferia.net

    Ludzie jak wam się nie podoba Nokia 1208, Motorola F3, LG GB 102 to nie komentujcie, ja mam 4 różne telefony z różnymi bajerami i korzystam od 2 lat najchętniej z Nokii 2310 i śmiać mi się chce z was bo wy ładujecie baterie co 2-3 dni a ja co 7-8:)

  • 0

    8. ~  2009-11-14 15:25:06  host: 212-102-18-165.adsl.inetia.pl

    Jak ktos zakupi ten telefon, niech podzieli sie wrazeniami. Glownie chodzi mi o jakosc glosnika sluchawki, jakosc wykonania, materialu i czy jest odporny na wstrzasy - tylko nim specjalnie nie rzucajcie ;)

  • 0

    9. ~MarcySsia  2009-11-28 18:31:41  host: abyq112.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie ile jest wart ten telefon bo nie wiem bo widziałam ten telefon za 85 zł i nie wiem czy mam go kupić ? :)'

  • 0

    10. ~grzesio85  2009-12-02 01:22:50  host: host9120324833.akselnet.pl

    pierwsze spostrzeżenia po zakupie na plus: +tworzywa sztuczne nie najgorsze; +klawisze czytelne zarówno podświetlone jak i bez podświetlenia, duża czcionka; + głośnik do rozmów generuje czysty dźwięk; + mocny i stabilny sygnał sieci; + brak zakłóceń w trakcie rozmów; + dosyć jasny wyświetlacz (w porównaniu do mojego starego sony-eric T230); + przyjemny dźwięk dzwonków; + możliwość ustawienia cyklicznego sygnału dla przychodzących smsów. Teraz minusy: - bardzo mała czcionka na wyświetlaczu bez możliwosci zmiany (paradoks: numer tel wstukiwany bezpośrednio z klawiatury wyswietla się czcionką b.dużą czcionką); - b.duży skok w regulacji czasu automatycznego blokowania klawiszy po 10s (w rzeczywistości 6-7s), 30, 60. Uwaga: przed pierwszym użyciem naładujcie baterię do pełna, żadnego rozładowywania do zera!

  • 0

    11. ~don Mateo  2010-01-07 20:33:57  host: 188.33.209.175

    telefon ten mozna nabyc w cenie 58 zl przez allegro. szczerze polecam, trwala bateria, wygodne klawisze i banalna obsluga.

  • 0

    12. ~londynczyk  2010-02-11 06:11:40  host: 94.196.228.115.threembb.co.uk

    mam rozne telefony (n73,n96,n97 no i lg gb 102)i gdy nie kozystam z gps-a czy muzyki oraz nie robie zdiec ani ich nie przegladam internetu a telefon potrzebuje do zwyklej rozmowy to on jest idealny a kosztuje zaledwie okolo 10 funtow nowy rewelacja

  • 0

    13. ~Nacia;]  2010-03-24 19:32:14  host: ejw61.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon i jest super, wiadomo że nic w nim nie ma ani mp3 ani aparatu itp. ale ogólnie wszystko jest super mały, lekki, cienki, fajne ma klawisze i wogóle...

  • 0

    14. ~kiki  2010-03-25 16:56:29  host: ip-091201121218.mikolow.multimetro.pl

    otrzymałam ten telefon za afriko i chciałabym znaleźć w necie muzykę do niej (ściągnąć sms-em), przeszukałam już tyle stron i niestety nie mogę znaleźć. Może ktoś zna stronkę gdzie można skorzystać w/w opcji

  • 0

    15. ~Twix  2010-04-15 17:57:59  host: ip-91.150.176.156.csa-net.pl

    Telefon świetny jak na cenę poniżej 100zł. ja zakupiłem za 87zł nowy. plusów dużo więc nie bede wymieniał, minusy: różowy pasek przy chodzeniu po menu(osobiście wolalbym uniwersalny niebieski), beznadziejnie trudne otwieranie klapki i wejscia na ladowarke, mala pamięć na sms-100 pozycji+sim, no i troche muli przy szybkim pisaniu sms dwoma kciukami. lecz dla mało wymagająego ten telefon nie ma wad :) dobry zasieg, dobra bateria, porządne tryby oszczędzania bateii dzięki czemu trzyma długo. no i klapka troche trzeszczy:)

  • 0

    16.  2010-04-15 21:42:15

    @12 to zależnie od potrzeb przekładasz kartę sim? (posiedzę na necie. pyk-karta do n97, zadzwonię. pyk- do lg gb102) bardzo nie praktyczne:P

  • 0

    17.  2010-08-06 14:16:07

    witam! czy ten telefon posiada usb??

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-163-173-253.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet