LG G7050 - opinie
Telefony LG LG G7050 Opinie o LG G7050

LG G7050

w sumie: 12
  • 0

    1. ~madson  2004-09-14 12:34:00  host: bxx94.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tylko ta pamięć ...

  • 0

    2. ~DanoneK  2005-05-30 23:21:00  host: xa90.internetdsl.tpnet.pl

    Nie tylko ta pamiec, ale i IRDA jakas ona dziwna bo nie moge przeslac do kompa zniej zdjec przez IRDA tylko ten kabel nieszczesny:/ POZDROWKI.

    Jak udalo wam sie to odpiszcie na @

  • 0

    3. ~homik  2005-08-06 20:23:52  host: aoh218.internetdsl.tpnet.pl

    tylko ta pamiec zeby choc z 5 mega

  • 0

    4.  2005-09-18 18:34:50

    Telefonik bardzo ładny, zdecydowanie ładniejszy niż na zdjęciach. No i oczywiście malutki. Niestety dla mężczyzny chyba jednak trochę za mały. Mi osobiście raczej nie przypadł do gustu. Przede wszystkim miałem ciągle wrażenie, ze aparat jest strasznie kruchy, ze zaraz sie rozpadnie ;). Poza tym ta klawiatura. Wyglada dobrze, ale sprobujcie napisac tym czyms sms-a. Ogolnie 3+/6.

  • 0

    5.  2006-02-16 10:24:06

    chyba bede mial ten telefon!! wie ktos czy irda wspolpracuje z innymi telefonami?? i czy nie ma zadnych problemow przy podlaczeniu go przez kabel z komputerem??

  • 0

    6.  2006-02-16 11:11:25

    chyba bede mial ten telefon!! wie ktos czy irda wspolpracuje z innymi telefonami?? i czy nie ma zadnych problemow przy podlaczeniu go przez kabel z komputerem??

  • 0

    7.  2006-02-18 09:33:08

    czy ten telefon ma jave 2.0??

  • 0

    8. ~  2006-08-28 07:35:22  host: ayu10.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od prawie 2 lat, na początku również myślałem, że się rozleci po kilki miesiącach użytkowania, jednak klapka nadal ładnie się trzyma, rzeczywiście troszke za mało pamięci, jednak ten telefon ma w sobie coś, że mimo czasu, nadal mi się podoba i za bardzo nie chcę go zmieniać. Zaskoczyła mnie mile zawartość pudełka, dodatkowo dostałem płytę z oprogramowaniem, kabelek, zestaw słuchawkowy i taki bajer: smycz.Telefon ma jave v 1 niestety, dlatego lepsze aplikacje nie ruszą

  • 0

    9. ~nieznany  2006-11-13 14:40:00  host: epd133.neoplus.adsl.tpnet.pl

    yyyy spojrzcie na 1 zdjecie, a pptem na 3..., czy ktos wie, dlaczego są dwa rodzaje tego fona? Mam go i ogolnie jest spox:)

  • 0

    10. ~młody  2007-02-11 02:03:39  host: ark12.internetdsl.tpnet.pl

    odp. dot. dlaczego telefony na zdjęciach różnią się - proszę zauważyć, że ten na 3 zdjęciu jest z obudową "zapożyczoną" z sieci t-mobile, a drugi, pewni "zwykłą" dostępną na rynku pozdrawiam

  • 0

    11. ~Upper88  2011-11-24 21:18:51  host: 178.183.132.104.dsl.dynamic.t-mobile.pl

    Witam, telefon leżał u mnie w szufladzie kilka dobrych lat. Przestałem go używać tylko z powodu uszkodzenia taśmy między telefonem a klawiaturą. Zamierzam go przywrócić do życia i korzystać :) Pozdrawiam użytkowników

  • 0

    12. ~JanosiQ  2014-04-08 14:36:57  host: 89-67-44-226.dynamic.chello.pl

    Śmiesznie wygląda :)

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-159-197-114.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet