LG G4 - opinie
Telefony LG LG G4 Opinie o LG G4

LG G4

w sumie: 25
  • 0

    1. ~  2015-05-01 09:34:35  host: user-46-113-213-58.play-internet.pl

    Uzywam Lg G3 i jestem bardzo zadowolony, sadzac po specyfikachi G4 bedzie dzialal o niebo lepiej. Wymiana jedyne na G5

  • 0

    3. ~okilop  2015-05-05 20:30:16  host: 193.200.51.234

    Telefon świetnie prezentuje sie na zdjęciach jak i w specyfikacji ciekawe czy to dobra maszyna...

  • 0

    4. ~qwerty  2015-05-06 18:51:39  host: 194.181.135.210

    Potwór, lepsze parametry jak s6 edge

  • 0

    5.  2015-06-02 19:12:03

    Jak telefon sprawuje się pod kątem muzycznym?

  • 0

    6. ~Biały  2015-06-23 19:19:56  host: apn-77-115-67-130.dynamic.gprs.plus.pl

    W żadnym artykule nic nie piszą o jakości dźwięku,a to chyba ważniejsze w telefonie!!!!

  • 0

    7. ~Pilotozyrysa  2015-07-06 21:58:44  host: acjn132.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Chyba macie błąd bo g4 ma Gorilla glass 3

  • 0

    8. ~Punk  2015-08-02 02:30:23  host: 5.174.203.24

    Za duży i za mała bateria jak na taki ekran.
    Czekam na obniżkę Z3 Compact lub kupie Ascend Mate 7 od Chińczyków i na tym się skończy.
    Szkoda że firma LG nie poszła w ślady G2 gdzie to chyba jedyny udany ich model.
    Teraz G2 nowej u operatora nie kupisz, a z rynku wtórnego tylko odnawiane trupy lub leżaki magazynowe z USA które i tak w Polsce działać nie będą jak powinny.
    Teraz co prawda mogę mieć LG G4 taniej niż Z3 Compact, ale wole poczekać na Compact niż brać klocka od LG.

  • 0

    9. ~wicio  2015-08-02 12:13:07  host: user-46-113-239-39.play-internet.pl

    ma gorilla glass 3 nie 4

  • 0

    10. ~Carlos  2015-08-02 12:59:18  host: apn-46-169-82-184.dynamic.gprs.plus.pl

    Dobrze, że nie zaufałem ślepo podanym tu danym technicznym i przed przycieciem karty sim zdecydowałem się obejrzeć telefon dzięki czemu okazało się, że w telefonie jest na karte Micro Sim a nie Nano Sim.

  • 0

    12. ~emka  2015-08-17 09:27:45  host: ip145.net72.elektrosat.pl

    microSIM a nie nanoSIM!!!!

  • 0

    13. ~WZ  2015-09-03 09:19:18  host: en.enertel.com.pl

    Nie polecam telefonów LG ze względu na stosunek serwisu do klienta. Republika bananowa tam panuje. Nigdy wiecej LG!

  • 0

    14. ~jarek  2015-09-20 14:14:52  host: apn-5-172-252-25.dynamic.gprs.plus.pl

    Witam. Hexta Core to ile to rdzeniowy ? Odpisz mi ktos . Tel. Nie odbieram

  • 0

    15. ~ktos  2015-10-06 16:52:55  host: ip145.net72.elektrosat.pl

    WZ - nie widziałeś stosunku Samsunga do klienta..

  • 0

    16. ~masterlukas  2015-10-12 06:09:03  host: google-proxy-66-249-83-198.google.com

    6 rdzeniowy

  • 0

    17. ~jacm  2015-10-14 16:47:50  host: 83.2.20.107

    Ja natomiast śmigałem na sony i samsungach, aż ukazał się LG Swift G, pierwszy z linni G. Szarpnąłem się prawie trzy lata temu na niego i powiem szczerze, że soniaki i samsungi wg mnie się chowają.
    Parametry w stosunku do ceny są rewelacyjne, kolejne fony z linii G troszkę podupadły na jakości wykonania, chodzi mi o materiały...
    W chwili obecnej mam G1 i mam zamiar zamienić tylko na G4, obecne nowe telefony z zakresy do 1k PLN nie mają tak dobrych parametrów jak moje G1 więc nie ma sensu go zamieniać.
    Z telefonem LG przez trzy latanie miałem problemów, z niczym... działa szybko, bez zacinania i zwalniania, bateria rewelka (mam 2Gb internetu, które zużywam, 1k sms w miesiącu i około 600min połączeń) trzyma mi dwa dni...
    Polecam LG każdemu kto potrzebuje niezawodnej maszyny o dobrych parametrach w stosunku do ceny.

  • 0

    18. ~Ku.....  2015-10-31 13:13:23  host: apn-46-77-124-170.dynamic.gprs.plus.pl

    Mam to ;) rakieta Pany ;)

  • 0

    19. ~Mario  2015-11-06 09:48:50  host: public-gprs517049.centertel.pl

    Witam. Posiadam LG G4. Telefon robi dobre wrazenie. Co wazne nie grzeje sie jak nie ktore sony. Sam telefon jest duzy ale nie sprawia problemu. Aparat potrafi zaskoczyc zdjecia wychodza pieknie. Cena telefonu do konkurencji na plus. 1400 mozna kupic naprawde dobry sprzet gdzie do s6 musimy dolizyc min 500 zl wiecej. Kazdy lubi cos innego mi osobiscie pasuje lg

  • 0

    20. ~HageN  2015-11-20 14:20:50  host: apn-5-172-252-112.dynamic.gprs.plus.pl

    Witam serdecznie posiadam g4 od tygodnia co tu dużo pisać to bardzo wydajna maszyna każda gra śmiga na full . Dźwięk na głośniku jak i w słuchawkach bajka aparat bajka bateria jak dla mnie mogła by być ciut większa ale na jeden dzień mi wystarcza wieczorem podłączam doładowania. To chyba tyle polecam ten model z czystym sumieniem!

  • 0

    21. ~wojti Play  2015-11-21 12:21:03  host: gpz210.internetdsl.tpnet.pl

    Nie jest jednobryłowy ;D

  • 0

    22. ~Przem  2016-01-12 22:34:21  host: google-proxy-66-102-9-32.google.com

    Wykrywa też Beidou. Sprawdzone w apce pokazującej widoczne satelity.

  • 0

    23. ~Mic  2016-01-24 23:12:57  host: d89-148.icpnet.pl

    Miałem Xperie Z3 a teraz LG G4 tak więc według mnie:
    plusy dla Z3:
    - 2 dni pracy na baterii w moim użytkowaniu G4 1 dzień (ale wiadomo G4 przez większy i bardziej szczegółowy wyświetlacz)
    - aluminiowa matowa obudowa na krawędziach przez co znikome ślady użytkowania
    - wodoodporność
    - odtwarzacz muzyki dawniej zwany Walkmann (głupota Sony co do zmiany nazwy Walkmann powonien zostać)
    plusy dla G4:
    - lepszy i lekko wygięty wyświetlacz z Gorilla Glass (w Sony niewiadomy producent)
    - skórzana obudowa którą można wymieniać
    - wymienna bateria
    - aparat lepszy niż w Z3 mimo iż 16mpx to Sony nie może się równać w fotkch tego aparatu
    - LG jako pierwszy w otrzymuje najnowsze Androidy

  • 0

    24. ~El Comendante  2016-02-21 14:22:33  host: ip-5-172-235-186.multi.internet.cyfrowypolsat.pl

    Super telefon czekam obecnie na ładowarkę indukcyjną. Oryginalne obudowy Circle sprawiają naprawdę świetne wrażenie.

  • 0

    26. ~  2016-08-02 12:46:24  host: 213.158.209.240.umts.dynamic.t-mobile.pl

    Zamula strasznie jak chinskie padła za 50 dolarów :{

  • 0

    27. ~LG G4  2016-09-01 22:22:38  host: 217.96.255.38.ipv4.supernova.orange.pl

    Witam,
    mam telefon od tygodnia i zastanawia mnie jak zrobić zdjęcie czarno-białe ? Jest w ogóle taka możliwość ? Nigdzie nie widzę żadnej takiej funkcji.

  • 0

    28. ~Lg360cam  2016-09-07 09:46:15  host: apn-31-0-67-90.dynamic.gprs.plus.pl

    LG G4 szukaj aplikacji w sklepie Play. Moja G czwórka po 10 miesiącach jest w serwisie. Bezprzerwy się resetuje

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-146-141-60.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet