LG G3 - opinie
Telefony LG LG G3 Opinie o LG G3

LG G3

w sumie: 56
  • 1

    1. ~Adam M  2014-05-28 00:21:12  host: 78.156.186.0.dynamic.ip.euron.pl

    Jest też opcja z 2GB RAM. Natomiast nowy standard obsługi kart SD pozwala stosować karty do 2TB.

  • -3

    2. ~Marek  2014-05-28 05:08:12  host: 37.31.96.30.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    Nie jest wodoodporny... porażka. Konkurencja już jest a htc za chwilę będzie...

  • -2

    4. ~Marek  2014-05-28 15:33:14  host: 46.204.175.250.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    Bez wodoszczelność.... A to już standard. Za chwilę HTC M8 prime i LG zostanie sam bez tego dodatku. Słabo...

  • 2

    5. ~Master SGS4  2014-05-29 01:11:40  host: public-gprs394668.centertel.pl

    Wyświetlacz wysokiej rozdzielczość. Zawsze chciałem taki mieć, pisze smsy nosem i nie zobaczę już żadnego piksela. Dzięki ci LG !!!

  • 1

    7. ~  2014-05-29 17:37:16  host: apn-37-248-72-121.dynamic.gprs.plus.pl

    robi wrażenie

  • -5

    8.  2014-05-30 11:52:41

    Producenci myślą że jak wcisną 3 GB ramu to telefon będzie płynnie chodził, a wcale tak nie jest. To android i wszystkie nowe telefony prędzej czy poźniej się przytną. W dodatku jest mało bezpieczny. Moim zdaniem android powoli schodzi w dół. Z tego co wyczytałem to nawet IOS też nie jest wcale bezpieczny. Więc Windows bije ich na głowe :). A co do telefonu to jest za duży i przesadzili z roździelczością. Przy full hd 801 się grzał a co dopiero przy 2K. LG sam sobie podkłada nogi.

  • 2

    10. ~sony  2014-06-01 15:39:44  host: komp-185-3-62.197.protonet.pl

    wow z2 się chowa

  • -2

    11. ~art  2014-06-02 19:41:52  host: 82.160.207.3

    Z taką rozdzielczością ekranu nawet tak duża bateria szybko zostanie zjedzona przez ten procesor, chyba że dają dwie...

  • 3

    12. ~enthusiast1  2014-06-04 17:02:02  host: 89-66-173-139.dynamic.chello.pl

    Wyglada na to,ze LG wlasnie wydalo najlepszy telefon 2014 na dodatek po niemal tej samej/nizszej cenie (w polsce premierowa cena to ok.2600zl) niz tegoroczne flagowce konkurencji. Gratulacje dla LG. Bo po co komu tanie bajery typu niby-wodoodpornosc...

  • 1

    13. ~ryba2624  2014-06-09 09:15:10  host: 89-66-78-22.dynamic.chello.pl

    Piszecie głupoty bateria w telefonie jest bardzo wytrzymała spokojnie 2 dni przy intensywnym uzytkowaniu gry sms internet jezeli chodzi o plynnosc telefonu to bez przycinki nawet jak wlacze 10 aplikacji

  • 2

    14. ~Adam R.  2014-06-10 16:11:09  host: host81-159-116-191.range81-159.btcentralplus.com

    Do autorów wybranych komentarzy... Czy każdy z Was wrzuca sobie telefon do kibla, że tak bardzo potrzebna jest wodoodporność telefonu?

  • -3

    15. ~hhh  2014-06-14 11:03:26  host: 85.219.163.130

    kupiłem sobie ten telefon i jestem rozczarowany :/ bateria max 1,5 dnia i baaaaaardzo często nawet przy prostym GPS'ie telefon się wiesza... szkoda prawie 3 tysięcy....

  • 1

    16. ~Mort  2014-06-23 20:36:34  host: 89-70-18-219.dynamic.chello.pl

    @Michael
    Zaskoczę Cię - wciśniecie większej ilości RAM-u, optymalizacja androida (że nie wspomnę o ART) i mamy stabilne działanie przez długi czas. G3 ma do tego mało obciążającą a wygodną nakładkę systemową więc nie ma co bardzo narzekać.

  • -2

    18. ~MaciejMuiał  2014-07-04 11:08:28  host: ip-93-154-224-36.free.aero2.net.pl

    Za duży ... i nie potrzebny nikomu taki duży ekran nie zmieści się w kieszeni .

  • 2

    19. ~weq  2014-07-08 18:47:36  host: 178-37-221-137.adsl.inetia.pl

    Brałbym jak komornik telewizor

  • 0

    20.  2014-07-15 10:30:46

    Bawiłem się nim przez moment w Saturnie, i niestety to co piszą jest prawdą- był mocno nagrzany w górnej części (również na wyświetlaczu)... Szkoda bo po następcy G2 wszyscy spodziewaliśmy się jeszcze lepszego poziomu, ale qhd to zepsuło.

  • 0

    21. ~piotrt  2014-07-18 21:10:18  host: 109241019021.lask.vectranet.pl

    Panowie ile wam trzyma bateria w lg g3 ? Bo ja jestem zawiedziony w note3 trzymała spokojnie trzy dni a tu raptem dobe

  • 0

    22. ~  2014-07-20 11:26:33  host: n05-09-05.opera-mini.net

    @18, pisz za siebie, mam note2 i mieści się w kieszeni spodni. I nie błaznować mi tu o typie spodni...

  • 0

    24. ~piotrekP  2014-08-06 16:29:09  host: host-80-252-2-247.gazeta.pl

    Jestem posiadaczem tego telefonu i chciałbym podzielić się opinią. Według mnie telefon powinien mieć kilka bajerów ale także powinien mieć wygodne i stabilne podstawowe funkcje takie jak pisanie sms itd.
    Tutaj chyba tylko LG dba o swoich klientów. Według mnie klawiatura w G3 jest super szybka, ma bogaty słownik polski , przesuwanie spacją kursorem , możliwość ustawienia wysokości klawiatury i ustawienia kilku przycisków na dolnym wierszu sprawia że nie ma lepszej klawiatury dostępnej na polskim rynku... miełem telefon samsunga, htc i przy każdym musiałem zmieniać klawiaturę bo nawet prostej buźki nie dało się wstawić w szybki sposób.
    Poza tym aparat jest genialny, wyświetlacz także genialny, zdjęć w kieszeni nie robi, bateria trzyma spokojnie cały dzień, można ustawić sobie przyciski główne jak się chce i jest super szybki.
    Minus taki że się grzeje trochę ale na górze telefonu więc raczej nie przeszkadza trzymając jedną ręką...

  • 0

    26. ~adaaam  2014-09-03 20:19:57  host: public-gprs516475.centertel.pl

    Czytam i zastanawiam sie czy warto go brać???

  • 0

    27. ~aaaaaaaaaa  2014-09-08 11:44:24  host: dpx56.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja z większością głosów sie nie zgadzam. mam poprzednika g2 32gb. od roku smiga jak szalony. bateria 2dni normalnego użytku. jak telefon słuzy tylko dzownienie sms i troszkę netu (1h dziennie) to i 3 dni na luzie trzyma. telefony wodoszczelne - nie pływam z smartem po co to? dodatkowa kasa do wybecelowania dla sony. htc nie ma polotu nawet do lg i sony, tylko design ładny m8 jest ok. za miesiac konczy mi sie umowa i zmienie g2 na g3 bez zadnych problemów. a hejty które tu czytam są wyssane z palca posiadaczy htc wildfire ;) pozdr

  • 0

    28. ~G3  2014-09-09 22:55:38  host: ptcnat.t-mobile.pl

    Mam ten aparat od miesiąca i jest na prawdę świetny. Zmieniam aparaty bardzo często i przeważnie na flagowce i narazie ten jest moim faworytem. Fakt, iż nie jest wodoszczelny, ale to nie jest wielki minus. Aparat robi świetne zdjęcia- stabilizacja i laserowy autofokus robią swoje. Bateria prawie 2 dni przy częstym grzebaniu po ekranie. Knock code- bardzo fajne rozwiązanie. Dzięki umieszczeniu przycisków blokady i zmiany głośnosci pod aparatem telefon jest bardzo smukły i ma bardzo cieńkie ramki. Przeklada się to takze na rekordowe, wśród wszystkich telefonow wykorzystanie przedniego panelu na ekran. Przy dłuzszym korzystaniu telefon faktycznie robi się po jakimś czasie ciepły, ale nie bardziej niż np SGS S5. Narazie nie przycina się i nie zawiesił się ani razu. Ogólnie bardzo polecam jako sporo tańszą alternatywę dla S5 i Z2. Fajny dodatek- futerał Quick Circle, ktory tez pozwala na zaoszczedzenie paru % energii (zawiera także cewkę do ładowania bezprzewodowego).

  • 0

    30. ~Max  2014-09-25 10:24:00  host: 109.95.202.122

    Telefon ładny i fajny przesadzona rozdzielczość ekranu wystarczyło by 1080x1920 to fakt bateria słabo trzyma przy tych parametrach i rozdzielczości, najgorsze jest to że nikt nie informuje kupującego ze wersja 16GB ma 2GB ramu a dopiero 32GB na 3GB ramu.

  • 0

    31. ~LG ruleeezzzz  2014-09-29 12:30:52  host: public-gprs514602.centertel.pl

    Połowa tych ludzi nie miała go rękach a pisze bzdury....procesor wydajny,3 GB ramu (z2 sie chowa) a po co komu wodoodporność z telefonem sie kąpiecie?? mam teraz Xperię Z i bateria przy normalnym użytkowaniu max 1 dzień przy włączonej staminie.narzekacie na duży wyświetlacz?? a Note 3 jaki ma? ogarnijcie sie najpierw go poużywajcie a potem hejtujcie.....

  • 0

    32. ~bartolo  2014-10-02 20:58:23  host: 176.103.170.115

    Mam, noszę w kieszeni, przy max obciążeniu ok12h, wystarczy, ładowarka jest w zestawie. Geniealny tel za rozsądną cenę.

  • 0

    33. ~asd  2014-10-04 00:38:24  host: 123-148.echostar.pl

    Kupiłem, żonie, bardzo zadowolona, z jej używaniem bateria trzyma okolo 3 dni, fajne autorskie etui z kółkiem, W fabrycznym romie można bezproblemowo odinstalować cały bloat, dobry aparat z szybkim AF, nie kupi się lepszego telefonu za 1600, nawet MI4 odpada.

  • 0

    34. ~ktoś  2014-10-17 13:09:34  host: staticline-31-183-25-10.toya.net.pl

    Większość opinii piszą ludzie ktorzy czytają tutaj specyfikacje a nie mieli nigdy styczności tym telefonem. Miałem S5 i moje odczucie to porażka wykonania, ekran brak naturalizmu w barwach a bateria trzyma tak samo długo jak w G3. Zamieniłem S5 na G3 i to była naprawde trafna decyzja.Polecam G3

  • 0

    35. ~hjg  2014-10-26 14:10:44  host: phu214.internetdsl.tpnet.pl

    Mimo ,że Samsung jest wodoszczelny to i tak przegrywa z kg G 3

  • 0

    37. ~powel  2014-11-30 17:01:18  host: p4FC9EFE6.dip0.t-ipconnect.de

    Posiadam ten felefon od 2 miesiacy. Maszynka naprawde dobra, chodzi płynnie wrecz płynniutko nic sie nie zacina nawet przy wielu aplikacjach. Patenty od LG świetne jak i aparat ktory robi ładne zdjecia. Fakt troszeczke przy intensywnym urzytkowaniu grzeje sie góra telefonu ale naprawde w niczym to nie przeszkadza. Jedyna wada jest bateria. Przy owym intensywnym urzywaniu pół dnia i koniec zabawy a przy normalnym codziennym urzytku poprostu wieczorami trzeba usadowic sie przy kontakcie.

  • 0

    38. ~screwer  2014-12-19 09:26:22  host: hrm50.internetdsl.tpnet.pl

    Mi bateria trzyma ok. 60 h przy dość intensywnym użytkowaniu. Telefon ok. Nie mam się do czego przyczepić, odpowidami bardziej niż S5 który oddałem 2giej połowie :-)

  • 0

    39. ~bob  2015-01-04 23:24:09  host: 159-205-230-2.adsl.inetia.pl

    Po wgraniu androida 5.0 telefon sie zamuli, na benchmarkach antutu 28tys, poprzednio ok 40tys. Telefon bardzo zwolnil, bateria nie wytrzymuje dnia, a wczesniej ok 40h. Nie polecam zmiany z andka 4 na 5.

  • 0

    40. ~robson5555  2015-01-16 11:53:26  host: apn-77-114-61-82.dynamic.gprs.plus.pl

    telefon pierwsza liga samsung chowa sie pod kazdym względem

  • 0

    41. ~Agnieszka1989  2015-01-27 18:24:47  host: 87-206-149-226.dynamic.chello.pl

    Witam.
    Czy ktoś orientuje się co to jest za czujnik/coś wbudowany w klapkę tylnej obudowy/panelu, widać go dokładnie na zdjęciu przedstawiającym otwarty telefon i obudowę, łączy się z resztą telefonu przez cztery styki/blaszki.

  • 0

    42. ~qba  2015-01-29 19:49:34  host: 093105042198.dynamic-ra-1.vectranet.pl

    Piszą opinię ludzie którzy g3 w ręce nie mieli..a. to tego nie ma..tamtego... Bla bla... Generalnie na dziś najlepszy tel na rynku. S5 za drogi z3 to samo. Kasuja jak za zboże nie dając nic więcej.. G3 robi świetne zdjęcia i. Wielkie wrażenie na każdym kto weźmie w. ręce..

  • 0

    43. ~patryk  2015-02-22 22:27:41  host: 89.204.153.137

    tyle kasy i jeden dzien baterja trzyma masakra

  • 0

    44. ~Piotrek  2015-02-26 19:49:26  host: 46.114.165.213

    Miałem ten telefon całe 4 miesiące i o 4 za dużo. Posiadałem prędzej note2 i 3 HTC M8 z żadnym nie było problemu, ale cóż napaliłem się na laserowy focus i to był mój błąd ostatni raz Lg!
    System cały czas logował po aktualizacji do

  • 0

    45. ~callin  2015-03-11 22:44:59  host: gl102-34.master.pl

    Ja mam g3 od dwoch miesiecy i musze wam sie przyznac ze ten telefon jest mega w h#j zajebisty ..

  • 0

    46. ~posiadacz  2015-03-19 01:04:17  host: host-6-100.internetunion.pl

    Sprzedaje telefony, bawie sie roznymi flagowcami i g3 zrobila na mnie najwieksze wrazenie. S5 mimo, ze ma wiecej punktow w benchmarku wg mnie jest wolniejsza. Na ma gry, aplikacji ktora by nie poszla na g3. Wodoszczelnosc? Na cholere to komu? Nie kupuje telefonu za 2 tysiace po to zeby z nim plywac. Nie wiem jaka trzeba byc oferma zyciowa zeby komus wpadl telefon do kibla czy cos. No chyba ze ktos notorycznie "bawi sie miesem" na klozecie i kupuje telefon zeby sie dowartosciowac pornuchami w full hd. S5 mimo ze ma mniejszy ekran to gabarytowo jest identyczna. Moze do s5 jest wiecej akcesorii ale nie ma ich tak dopracowanych. Quick circle mimo, ze kosztuje 130zl jest swietnym bajerem. Wyciagamy telefon z kieszeni i podstawowe funkcje mamy bez otwierania etui. Bateria? Kto normalny kupuje 5,5 calowy smartfon i nie laduje go raz dziennie? W tej chwili to jest podstawa. Klade sie spac i podlaczam telefon do ladowarki. Prosty nawyk posiadacza smartfona. Zyjemy w kraju takim a nie innym i nie znajdziemy takiego ktoremu sie dogodzi. A 90% Januszy ma samsunga galaxy ace i go porownuje do flagowcow. To nie ma byc telefon energooszczedny qodoodporny tylko pracujacy szybciej niz sie o tym pomysli. Mimo ze do tej pory nie bylem zadowolony z klawiatury na androidzie to ta, ktora jest w g3 jest prawie tak samo zarabista jak ta w iphonie 3g. Ciezko jest pomyslic przyciski etc. Kolejna przewaga nad s5 to brak fizycznych przyciskow z przodu. Kupujemy sobie glass protector i nie widac na nim chamskiego wyciecia na "home" jak w samsungach etc. Tylko mamy czysta gladka tafle szkla ktora nan dodatkowo chroni wyswietlacz przed uszkodzeniem. Laserowy autofocus? Chyba nigdzie indziej go nie znajdziemy. Zawsze dziala zarabiscie i robi zdjecia ostre jak slynna sasha grey na filmach :D tyle ode mnie w temacie

  • 0

    47. ~posiadaczka  2015-04-02 11:20:24  host: 213-17-201-42.static.ip.netia.com.pl

    mam pytanko, czemu w funkcji przedniej kamery w LG G3, obraz się minimalizuje (korzystając ze standardowej apliakacji do robienie zdjęc )? Da się to zmienić bo szukałam i nic nie znalazałm, czy to jakiś bląd ?

  • 0

    48. ~Do posiadacz  2015-04-15 10:11:32  host: user-109-243-215-156.play-internet.pl

    Sprzedajesz telefony a tępyś zresztą jak większość z tej branży. Jak to na co komu wodoszczelność? A słyszał o takim czymś jak rower? Wsiadam na rower wkładam telefon do tylnej kieszeni i wodoszczelna konstrukcja ani mi nie zaparuje ani nie zamoknie na deszczu, wyciągam włączam nawigację i wszystko mogę robić z takim smartfonem, a że na rowerze spędzam kilka godzin dziennie wiec przydatności wodoszczelności chyba nie trzeba uzasadniać

  • 0

    49. ~żałosne są te sponsorowane kome  2015-04-26 14:16:01  host: 178.181.133.213.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    Prawda jest tak, że xperii do pięt nie dorasta i nie o wodoszczelność tu chodzi lecz o wydajność i o zdjęcia. Aparat w xperii nie do pobicia. Jasność obiektywu 1.3 a nie 2.3 jak w Lg. Ale co tu tłumaczyć laikom. Etiu Quick circle? Źe niby nie trzeba otwierać po wyjęciu z kieszeni? Gdybym go nie miał to też bym nie musiał go otwierać i miałbym jeszcze więcej dostępnych funkcji bo wszystkie. Nie dajcie sobie zrobić wody z mózgu marketingowcom.

  • 0

    50. ~Master  2015-06-05 15:09:05  host: public-gprs516534.centertel.pl

    Mam ten telefon 2 tygodnie i jestem zachwycony aparat ma 13. Mpx a niszczy sony z1 z 20 nawet nie ma co poruwnywac dzwiek najlepszy ze wszystkich smartfonowsmartfonow jeśli chodzi o wyświetlacz to jedynie galaxy s6 doruwnuje mu no i g4 ma lepszy podobno ale to logiczne. Jedyna wada to bateria, lecz przy 2k nie ma sie co dziwic przy bardzo intensywnym uzytkownaniu trzyma 8 godzin ale przy takim srednim 1.5 do 2 dni na rynku może są w góra 3 lepsze telefony

  • 0

    51. ~Asmoroth  2015-06-19 12:05:10  host: host-178.215.207.142-internet.zabrze.debacom.pl

    Bez żadnego hejtu, bez słodzenia przesadnie producentom muszę stwierdzić, że marka LG póki co najdłużej zatrzymała mnie przy sobie. Przygodę ze smartfonami zaczynałem Samsungiem Galaxy S (wcześniej jeszcze był Samsung Omnia ale patrząc na dzisiejsze słuchawki raczej Omni nie nazwałbym smartfonem). SGS na początku był świetny... Płynny, szybki, niezawodny. Po około 6 miesiącach jednak stał się powodem frustracji. Lagi, zwisy, frizy, świrowanie. Następcę w postaci SGS 2 sobie odpuściłem i po pewnym czasie dorwałem w ręce SGS III. Niestety historia się powtórzyła. Na początku wielkie WOW, a później gorzkie rozczarowanie. Muszę zaznaczyć, że nie jestem zupełnym laikiem i wiem jak używać smartfona, jak zoptymalizować jego pracę, wiem co to custom Rom, kernel i Root. Niestety ani na oprogramowaniu producenta, ani na po przesiadce na soft niezależnych twórców nie potrafiłem uzyskać zadowalających efektów. O takich sprawach jak kiepskiej jakości materiały użyte do produkcji nie będę nawet mówił. Odpuściłem sobie Galaktykę nr 4 i z wielką obawą przesiadłem się na urządzenie LG. Pamiętając całą masę nieudanych modeli tego producenta nie miałem zbyt wielkich oczekiwań, a wręcz byłem przekonany, że prędzej czy później telefonik wyląduje w koszu z głośnym "ku*wa" wydobywającym się z moich ust. Nic bardziej mylnego. Wszedłem w posiadanie telefonu LG Optimus G. Wykonanie? Najwyższą półka. Szkło z tyłu i z przodu, bardzo wytrzymałe (nigdy nie używam etui i Optimus po roku sprzedałem w zasadzie bez rys), zwarta bryła, spasowane elementy, nowoczesny design... To może chociaż ładował? Nie! Nigdy i mówię to z całą odpowiedzialnością. Osobom z małym budżetem nawet dziś polecam ten model. Sprzedałem tylko dlatego, że zmieniłem na LG G2 i robiłem to z bólem serca bo następca już był plastikowy. G2 to najlepszy smartfon jakiego używałem. Szybkość i niezawodnoś

  • 0

    52. ~Natala  2015-07-09 14:28:15  host: 88-199-45-219.matcom.com.pl

    Najlepszy telefon jaki miałam nawet lepszy od S5.
    Naprawdę polecam mam go 5 miesięcy i wogóle się nie zaczął pamięć znakomita mam około 2000 zdjęć wszytko się mieście 400 piosenek i 10 ger.
    Poprosu najlepszy telefon. Miałam też Sony ale to nie ma co porównywać.
    Bateria trzyma nawet 3 dni.
    Jak się korzysta od rana do wieczora cały czas do bateria jeszcze z 20% jest.
    Ma tylko jeden minus potrafi na słońcu bardzo szybko się nagrzać.

  • 0

    53.  2015-09-18 20:30:10

    Kupiłem ten telefon przy przedłużeniu umowy. Wcześniej trochę czytałem recenzji, testów, opini (niby posiadaczy) specyfikacja fajna, funkcje fajne pewnie jeszcze nie odkryłem wszystkich ale jakoś nie mam czasu usiąść i na spokojnie pogrzebac

  • 0

    54.  2015-09-18 20:44:16

    Po odłączeniu od ładowania telefon pokazuje że będzie działał 9 godzin przy 100% naładowania. Mam go 3 dni na jednym ładowaniu robię 4 rozmowy po 5 minut kilka SMS i 30 minut na necie i wytrzymuje bateria 9 godzin ustawienia ekranu mam na automatycznych. Jest jakiś sposób na wydłużenie pracy baterii chociaż na 15 / 16 godzin?

  • 0

    55. ~Simon84  2015-11-09 22:25:57  host: 225.128-255.202.173.217.in-addr.arpa

    @54 sproboj wyłączyć transmisję danych komórkowych.

  • 0

    56. ~Mataz  2015-11-19 23:30:23  host: dsi138.neoplus.adsl.tpnet.pl

    NFC?

  • 0

    57. ~hyy  2015-12-31 10:16:24  host: host-89-230-25-95.ostrowmaz.mm.pl

    No to już wiemy kto tu pornuchy na kiblu ogląda

  • 0

    58. ~Koleś  2016-01-08 05:33:02  host: apn-46-77-124-5.dynamic.gprs.plus.pl

    Jakiś mega magik z kolegi, któremu bateria wytrzymuje 60h. Chyba, że pomylił z innym telefonem. Albo dobry motyw z tym, że się nie tnie. Nie tnie się dopiero na Cyanogenmod. Teraz śmigam na Novastock i jest lepiej niż na Stockowym, ale bardziej dopracowany od Cyanogena. Poza tym bardzo fajny telefon. Ale tutaj dzieciaki lubią się kłócić dla zasady, a ten telefon widzieli za szybą w sklepie.

  • 0

    59. ~tomo2106  2016-02-08 17:54:36  host: dynamic-62-87-214-1.ssp.dialog.net.pl

    Żeby bateria dłużej działała trzeba aktualizować do 6.0 i zrobić hard reset. Warto !

  • 0

    60. ~Obiektywny  2016-02-09 22:21:10  host: host-176-221-124-95.dynamic.mm.pl

    Mam ten telefon od roku i powiem, że jest niezły dla mnie wystarczy i bateria i wyświetlacz a nawet funkcje jednak porównując u znajomych Xperię Z3 trzeba przyznać obiektywnie, że aparat foto kamera i muzi leprze niż w tym LG G3
    Tu za to w LG G3 bateria wyświetlacz kształt dopasowania do dłoni dla mnie bardzo dobre no i cena będzie trochę niższa.

  • 0

    61. ~  2016-02-25 21:09:20  host: port54.ds1-hs.adsl.cybercity.dk

    Witam! Jak ustawic internet w tel lg 3g siec lycamobile w kraju dani jesli ktos wie bardzo prosze o pomoc.

  • 0

    62. ~dyziek  2016-03-19 13:37:46  host: a112.pcanma.pl

    Bardzo dobry i przemyślany telefon. Dobrze gra, porządne zdjęcia, świetny ekran. NIeoceniony i genialny pokrowiec quick circle. Świetna mozliwość peronalizacji. Polecam.

  • 0

    63. ~titan  2016-06-07 08:03:06  host: public-gprs408030.centertel.pl

    tomo2106
    Po co ten hard reset jak już zaktualizujesz telefon do 6.0?

  • 0

    65. ~  2016-08-26 11:02:48  host: user-46-112-90-181.play-internet.pl

    Całe szczęście sprzedałem to g .... Co za szajs a wy piszecie że taki dobry śmiech na sali teraz mam lenowo moto x Play i mogę powiedzieć że spełnia moje wymagania chodź też ma wady ps jak tu coś piszecie to piszcie prawdę no chyba że są to wynajęci ludzie

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-205-0-26.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet