LG G3 s - opinie
Telefony LG LG G3 s Opinie o LG G3 s

LG G3 s

w sumie: 30
  • 0

    1. ~marek  2014-07-21 12:56:30  host: 37.31.193.168.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    Szkoda że słaby procesor.

  • 0

    3.  2014-08-05 18:24:47

    Gdyby ten LG miał więcej pamięci RAM (choćby 2Gb) to byłby to bardzo interesujący model. A tak zwykła przeciętność

  • -1

    4. ~artur7878  2014-08-14 18:18:21  host: apn-95-41-167-78.dynamic.gprs.plus.pl

    Całkiem nieźle prezentuje się ten telefon i ma sporo fajnych aplikacji. Miałem go kupić ale trochę odstraszyła mnie cena. Ostatecznie chyba wybiorę ENJOY od Tlefunken.Smartphone jest szybki, ma dobry aparat i wiele ciekawych funkcji dla młodych ludzi:)

  • 0

    5. ~maoco99  2014-09-19 20:35:09  host: 188.147.98.9.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    Taki wymiar telefonu i takie wnętrzności to nie bardzo...

  • 0

    6. ~Arti  2014-09-22 21:23:44  host: 89-70-18-219.dynamic.chello.pl

    Smartphone który szybko znajdzie swoje miejsce na rynku. Zbalansowane parametry plus dobre wykonanie jak w każdym LG. Murowany sukces !

  • 0

    7. ~xtomix  2014-10-08 19:09:43  host: apn-77-113-10-180.dynamic.gprs.plus.pl

    Lg G2 jest lepszy od tego telefonu...

  • 0

    8. ~Achmed  2014-10-09 17:30:52  host: 188.226.211.152

    Najlepszy na rynku wybór w dziedzinie zaawansowanych i niedrogich urządzeń ! Świetnie sprawdzi się jako pierwszy telefon ze względu na przejrzysty interface oraz dobrą wydajność podczas codziennego użytkowania. LG ma naprawdę rękę do takich urządzeń.

  • 0

    9. ~Krzysiek  2014-11-17 22:44:07  host: 81.219.84.18

    W sumie to taki G2 Mini z większym wyświetlaczem...

  • 0

    10. ~Kkkkk  2014-11-19 16:57:27  host: cmv77.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jest zaje&isty moim zdaniem , mam go od kilku dni , smiga bez zadnej przycinki , płynnie i zwinnie , aparat moglby miec lepszy :) ...

  • 1

    12. ~jr  2014-11-29 01:26:18  host: 178235094126.cieszyn.vectranet.pl

    Plusy
    - dobry ekran 5 calowy choc mogli od razu dac folie do zestawu bo to zaden koszt, a poki co jedynie da sie kupic przez neta folie bo juz bylem z 10 sklepach i nie maja.
    - dobra jakosc dzwieku
    - fajna opcja wykrywania twarzy czyli jak nie patrzysz na ekran to sie wylaczy
    - dioda powiadomien , mruga co iles tam na czerwono jak ktos dzwonil badz przyszedl sms.
    - szybki , bez zaciec , działa bez namysłu .
    - szybkosc robienie zdjec , jakość zdjec jest ok , to nie lustrzanka przeciez .
    -bardzo szybko łapie GPS max z 10 sekund chyba ( bez netu ) ( uzywam Sygic , najlepiej do max wersji 14.6 , nowsze nie dzialaly mi ani na samsungu ani na LG )
    - niby 5 cali ale nie taki duży, spokojnie miesci sie w kieszeni i nie przeszkadza .
    - fajny design
    - wgrane od razu oprogramowanie pilota , testowalem z tv LG i dziala :)
    - bardzo wysokie predkosci WIFI

    A teraz minusy :
    - jest to nowy model i zdarzaja sie modele w ktorych nie dzialaja diody , to nie wina oprogramowania tylko plyty glownej , trzeba wyslac na gwarancje telefon .
    - klawiatura nawet nie taka zla ale jednak klawiatura SwiftKey Keyboard rzadzi wsrod wszystkich klawiatur.
    - bateria wytrzymuje mi 1,5 dnia ( gps , fb , net, wifi itd czyli normalne korzystanie ) nie jest zle ale mogli dac spokojnie baterie mocniejsza.
    - przy takiej cenie to bardzo nie ładnie ze strony LG brak czujnika oswietlenia aczkolwiek mozna wgrac oprogramowanie LUX auto brigh. i dzialac bedzie podobnie,ale to i tak nie to samo...
    - malo pamieci dostepnej na instacje , nie da sie bez roota zainstalowac czegos na karte pamieci.
    -producent twierdzi ze obsluguje karty do max 32gb ale sa osoby ktorym karty 64gb tez dzialaja wiec troche dezorientacja w informacji.
    - Cena , gdybym mial dac za niego ok 1000zł to bym mocna sie zastanowił czy nie wybrać S4.

  • 0

    13. ~G-L  2014-12-09 01:01:09  host: 87-205-56-206.adsl.inetia.pl

    Ma ktoś może się wypowiedzieć w temacie? Interesuję się tym phonem chcę wziąć w Playu na przedłużenie umowy. Potrzebuję szczerej opinii.

  • 0

    14. ~marek st  2014-12-24 21:51:24  host: host-89-229-61-51.elk.mm.pl

    mam go pare dni i jak dla mie jest ok ,zdiecia swietne filmy super poprostu ma to czego oczekiwalem

  • 0

    15. ~maxikaz  2014-12-28 14:57:53  host: GRE-91-234-102-183.gre.pl

    Sprzęt z procesorem Motoroli Moto G za dwukrotnie większą cenę - tak się robi biznes. Moto G ze Snapdragonem 400 działa doskonale dzięki optymalizacji systemu - LG G3s (beat) kompletna katastrofa.

  • 0

    16. ~dav  2015-01-04 18:30:44  host: 093105181114.dynamic-ww-1.vectranet.pl

    Słaby procek, mało ramu, mało pamięci wewn. Czyli kolejny low-end

  • 1

    18. ~Mx  2015-01-15 08:06:37  host: sal63-1-82-243-98-199.fbx.proxad.net

    Mam LG G3 S od października 2014 - jestem bardzo zadowolony - nowy KitKat działa super, bateria jest rewelacyjna - średnio trzyma ok 72h przy normalnym użytkowaniu (rozmowy, sms-y, słuchanie muzyki ze Spotify, internet), max wyciągnęła 110h. Odrobinę rozczarował mnie aparat - przy słabym oświetleniu zdjęcia wychodzą ziarniste i rozmyte. Jeżeli jednak oświetlenie jest OK, są super jakości. Oczywiście aparat jest inny niż w wersji G3 (bez S), dlatego za tą cenę myślę, że jest OK. Polecam :)

  • 0

    19. ~Spartan  2015-01-16 08:06:40  host: 194.50.110.40

    @marek - sam jesteś słaby. ten procesor radzi sobie doskonale, mam go w L630. Na androidzie też powinien hulać.
    Drugi geniusz: @rcicho: 2GB to pewnie ma "duża" wersja, a to wersja mini. Radzę dobrze czytać specyfikację.

  • 0

    20. ~kuba:)  2015-01-16 09:16:02  host: rtr-5-100.interkar.pl

    jest gites fonu sam o nim marze

  • 0

    21. ~llex  2015-02-28 22:50:42  host: 31-178-50-172.dynamic.chello.pl

    Nienawidze tego telefonu

  • 0

    22. ~mama  2015-03-21 06:44:08  host: 078088246100.tczew.vectranet.pl

    Taki telefon a niema wideorozmowy...i zooma.masakra.Ogilnie reszta super mam kolor złoty elegancki wygląd.Ale jednak stwierdzam fakt ze Nokia n8 najlepszy telefon jaki mógł wyjść na rynek.

  • 0

    23. ~  2015-03-30 20:05:52  host: bqh40.neoplus.adsl.tpnet.pl

    spoko tele co wy chcecie :p

  • 0

    24. ~Wojs  2015-04-15 14:37:00  host: user-94-254-129-167.play-internet.pl

    Zdjęcia faktycznie wychodzą słabo przy złym oświetleniu, ponad to w kalendarzu mam zdublowane dni, a czesto gęsto jest tak, że nie pokazuje mi żadnych uruchomionych aplikacji. Ostatnio zanalazłem też pendrive'a z wyjściem micro USB i okazało się że ten model nie czyta takich bajerów (nie ma OTS) :( Telefon mam od października 2014r. i jak bym mógł to bym go wymienił na inny :P

  • 1

    25. ~krzysiek030  2015-05-06 17:44:52  host: host-92-23-143-183.as13285.net

    mam ten telefon od 2 miesięcy, bardzo jestem zadowolony a zwłaszcza po aktualizacji do android 5.0 polecam

  • 0

    26. ~dj  2015-06-29 09:02:04  host: user-46-113-57-236.play-internet.pl

    Telefon bardzo szybki 2yswietlacz bajka aparat zadowalajacy no i 2 dni temu pojawila sie aktualizacja do lollipopa 5.02 takze zdecydowanie polecam

  • 0

    27. ~Luki1904  2015-07-14 12:14:53  host: 178.183.14.105.pronet.static.t-mobile.pl

    Dlaczego podane jest, że telefon posiada żyroskop skoro ten model go nie posiada.

  • 0

    28. ~.  2015-07-29 12:45:02  host: apn-46-77-124-143.dynamic.gprs.plus.pl

    Po aktualizacji do 5.0.2 telefon ogólnie zaczął mulić, ta aktualizacja to jakaś kpina! Android 4.4.2 chodził o niebo lepiej. Teraz nie da się ustawić widzetu na ekranie blokady, nie wyświetla się podgląd sms na górnej belce tylko pokazuje prawie całą wiadomość na ekranie blokady. Poza tym telefon działa zdecydowanie krócej, znika aktywna tapeta i jest czarne tło co wcześniej nigdy się nie zdarzyło. Zdecydowanie nie polecam aktualizować. Ciekawe co takiego poleca przedmowca skoro sam wygląd jest teraz do bani...

  • 0

    29. ~Ja  2015-07-29 18:30:14  host: google-proxy-66-249-81-162.google.com

    Mam ten telefon od jakichś 5 miesięcy. Bateria spoko, dla mnie półtorej dnia spokojnie wystarczy, aparat też jest dobry (chociaż nie korzystam zbyt często), sam telefon działa w płynnie, rzadko zdarzają się jakieś większe ściny czy zamuły, nawet przy kilkunastu aplikacjach włączonych w tle. Bardzo wielki minus to tylko 8gb pamięci wewnętrznej. Na telefonie mam Messengera, iple, Facebooka, grę (waży ok. 900Mb) Google chrome, zaktualizowany Google, Youtube, i kilka mniejszych aplikacji wbudowanych. Wiecie ile mi pamięci zostało? 600Mb Poważnie zastanawiam się nad rootem, knock Code bardzo dobrze się sprawuje. Android po aktualizacji na lolipopa nie zniszczył płynności tego telefonu. Jedyny telefon na jaki bym go wymienił to iPhone 4/5s jednak do tego musiałbym sporo dopłacić :D

  • 0

    30. ~  2016-02-05 19:50:24  host: 159-205-125-49.adsl.inetia.pl

    Brak żyroskopu, nie widzi USB

  • 0

    31. ~Norbi  2016-04-10 19:32:21  host: 87-206-138-66.dynamic.chello.pl

    Mam go od roku i powiem jedno. POLECAM WSZYSTKIM.

  • 0

    32. ~alpy  2016-05-08 22:09:44  host: apn-31-0-10-249.dynamic.gprs.plus.pl

    Niby nie wodoodporny itd...utopiony w morzu liczne upadki i dziala

  • 0

    33. ~Krzysio  2016-10-08 11:31:37  host: nat-57-207.ingram.com.pl

    Koledzy orientujesię ktoś czy jest w lg g3s może opg

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-197-124-106.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet