LG G2 - opinie
Telefony LG LG G2 Opinie o LG G2

LG G2

w sumie: 67
  • 0

    1.  2013-09-09 11:14:25

    Biorąc pod uwagę zapowiadaną cenę na starcie (499€) - najlepszy telefon w swojej cenie. I nawet aktualizacje LG mnie nie odstraszą ;)

  • 0

    2. ~smartek  2013-09-10 09:49:38  host: d70-177.icpnet.pl

    Telefon będzie już w październiku u nas dostępny. Przydałby się test. Z opisów i wideo wynika, że będzie to bardzo dobry sprzęt.

  • 0

    3. ~JFS  2013-09-15 23:30:00  host: ip-91-233-196-241.ngm.net.pl

    Jeśli na bazie tego tel powstanie nowy Nexus Googla, to kupuje za każdą cenę ;)

  • 0

    4. ~Ponoć  2013-10-03 14:12:00  host: 91.216.16.90

    Pojemność baterii wynosi 2610 mAh

  • 0

    5. ~ActiveX  2013-10-03 22:03:49  host: crb142.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A karta pamięci to sama się wsadzi . Producenci to celowo czegoś nie dają.

  • -1

    6. ~Wizard  2013-10-04 11:01:35  host: v44-15.opera-mini.net

    porównujac z Xperia Z1 wyglada conajmniej SLABO ale pewnie od razu ktos napisze ze to nie ta polka cenowa ? :))

  • 0

    7. ~Quattro  2013-10-10 12:28:03  host: bje2.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ponoć tak ten telefon ma baterie 2610 mah ale tylko na rynek koreański u nas będzie miał 3000 mah co do porównania Xperia Z1 nie jest takim super telefonem i pod pewnymi aspektami przegrywa z LG G2. A co do samego LG G2 telefon jest naprawdę niezły. Na minus może tylko świadczyć to że jest z plastiku no i trochę przypomina Galaxy S4. Na plus można napisać baterie, ekran, aparat, no i przystępna cena na naszym rynku.

  • 0

    8. ~yerodin  2013-10-10 14:58:44  host: 89-77-228-7.dynamic.chello.pl

    Pojemność baterii 3000 mAh. Mniejszą, wymienialną baterię i slot na kartę pamięci ma tylko model puszczony na rynek koreański

  • 0

    9. ~Nick-T  2013-10-11 16:57:44  host: staticline-31-182-89-147.toya.net.pl

    Prosiłbym o jakieś potwierdzenie dot. wymiennej baterii i info nt. gorilla glass :)

  • 1

    10. ~Warrior  2013-10-12 19:28:19  host: host145.176-107-173.citysat.com.pl

    ~Wizard na całe szczęście wygląd to nie wszystko, bo Z1 przegrał by z kretesem z HTC One, pooglądaj porównanie na PhoneArena, może zmienisz zdanie - a słabo a co najmniej blado wypada ekran twojej zajefajnej Z1

  • 0

    11. ~darase  2013-10-13 23:59:24  host: n14-01-08.opera-mini.net

    Znowu brakuje kart pamięci ale lipa :(

  • 0

    12. ~Ruda  2013-10-21 21:53:02  host: 89-78-85-62.dynamic.chello.pl

    posiadam telefon, jest naprawdę super, porównywałam z innymi modelami i może jedynie konkurować z samsungiem galaxy s4. Dotyk? działa bardzo płynnie jest naprawdę świetny.Przyciski? kwestia przyzwyczajenia ;) Polecam, a przesiadłam się z L9. W późniejszym czasie opiszę relacja z użytkowania i informacje o baterii...

  • 0

    13.  2013-10-22 17:26:20

    pobawilem sie nim chwile w salonie i rzeczywiscie tel. miazdzy. swietny ekran, minimalna ramka wokol ekranu ( nie to co w smiesznej xperii z1 ktora rozmiarem przypomina plytke pcv) osobiscie wolalbym fizyczne przyciski gdyz 0.4 cala jest zajete na potrzeby wirtualnych przyciskow przez co powierzchnia uzytkowa jest jak w sgs3, mozna zrobic full screen ale np nie podczas surfowania po necie, przez co tel traci uzytkowosc.

  • 0

    14. ~Ruda  2013-10-25 03:44:49  host: 89-78-85-62.dynamic.chello.pl

    od kilku dni mam telefon i jest bardzo zadowolona, ciągle mnie zaskakuje..... myslałam że baterią naciesze się pewnie jak u L9 - bateria przy maksymalnym użytkowaniu trzyma minimum 1,5 dnia( non stop muzyka, gry internet, rozmowy itd. Przy spokojniejszym, dosyć intensywnym użtkowaniu trzyma 3 dni. Aparat robi świetne zdjęcia i filmy - wyrażne i przejrzyste Nie zacina się, dotyk jest naprawde bardzo, bardzo czuły, ma bardzo funkcjonalne przyciski, bez porównania do L9 Zamiast narzekać na brak slotu, ściągnijcie pamieć w chmurze, mozna u operatora dostać/kupić - widocznie taka niedługo będzie polityka abyśmy kupowali pamięć wirtualną. Bardzo polecam telefon mam go od kilku dni i na razie tyle mogę napisać, że wszystkie fuuncke telefony działają jak najbardziej prawidłowo, polecam telefon ponieważ patrząc na cene nie ma on żadnej konkurencji, będąc w play porównałam do Htc one i galaxy s4 oraz lumia 920

  • 0

    15. ~Mariusz  2013-11-01 21:41:06  host: 178.183.242.146.dsl.dynamic.t-mobile.pl

    Dopiero dziś mogę się wypowiedzieć bo wczoraj dostałem do ręki z playa i nie spałem całą noc. Mimo że eksploatowałem na maksa to dopiero teraz podłączam do ładowania, nieźle. Dużo by o nim pisać ma mnóstwo fajnych funkcji, jest inteligentny, można powiedzieć że dostosowuje się do otoczenia, samsung możę się schować

  • 0

    16. ~idkdofpfmf  2013-11-05 19:46:19  host: n05-07-08.opera-mini.net

    zajebisty choć go nie widziałem

  • 0

    17. ~yerodin  2013-11-06 00:28:26  host: 89-77-228-7.dynamic.chello.pl

    telefon wspiera otg, kabelek i można podłączyć pendrive'a lub czytnik kart, nie to samo co slot, ale filmy można oglądać :]

  • 0

    18. ~Iddk  2013-11-07 19:39:21  host: 89-66-249-1.dynamic.chello.pl

    Ciekawa propozycja dla każdego miłośnika nowych technologii. Wydajny, elegancki a do tego solidnie wykonany. Trudno mu się oprzeć ;)

  • 0

    19. ~  2013-11-10 16:39:04  host: 89-73-33-163.dynamic.chello.pl

    po co slot na SD i większa pamięć, skoro wszystkie dane trzyma się w chmurze, takie są nowe trendy, a dodatkowe porty i pamięci podnoszą cenę, tel. jest obecnie najlepszy na rynku, bije wszystkie,plastik z tyłu to poliwęglan wysokiej klasy , do tego szafirowe szkło na obiektywie:))

  • 0

    20. ~  2013-11-10 16:39:53  host: 89-73-33-163.dynamic.chello.pl

    a Nexus Google ma znacznie gorsze parametry i słabszą baterię

  • 0

    21. ~  2013-11-24 00:13:19  host: 89-70-100-183.dynamic.chello.pl

    @20) Nexus Google ma ogniwo o niższej pojemności i gorszy aparat. Różni się też wielkością wyświetlacza. Reszta parametrów jest dokładnie taka sama. Jakie parametry ma znacznie gorsze znawco ?

  • 0

    22. ~agoro  2013-11-25 09:56:10  host: 81-219-115-6.adsl.inetia.pl

    lg to chała jako firma i tak podniecacie sie złomem

  • 0

    23. ~Router99  2013-11-28 13:24:27  host: 87-205-16-28.ip.netia.com.pl

    Witam, Czy ktoś orientuje się ile pamięci zostaje w wersji 32GB ? Przy 16GB zostaje ok. 10,7GB to naturalne by było, że przy 32GB zostaje 26,7GB ale wolę się upewnić. Pozdrawiam serdecznie

  • 0

    24. ~bhgbhfb  2013-12-02 22:38:21  host: cpc4-sgyl34-2-0-cust695.sgyl.cable.virginm.net

    25 gb w wersji att

  • 0

    25. ~Piotrek  2013-12-03 20:38:45  host: static243-244-102.mimer.net

    Witam. Czy ktoś z posiadaczy G2 mógłby mi powiedzieć jakim prądem ładuje org. ładowarka ? ( powinno być napisane na ładowarce. np. 1A , albo 1.8A itp) Jaką trzeba mieć karte sim ? mikro czy nano ?

  • 0

    26. ~fux  2013-12-03 23:36:05  host: apn-46-215-13-127.dynamic.gprs.plus.pl

    pare slow od siebie mam juz troche. Jestem zaawansowanym uzytkownikiem z duzymi wymaganiami. Czesto odpalonych kilka aplikacji do monitoringu sieci hostow VPN Temviewer itp. oraz zwykle uzytkowanie maile www telefony voip. Moge powiedziec daje rade. prcesor a wlasciwie 4 wyrabijaja sie, full hd ekranu pozwala zmiscic caly ekran zdalnego komputera (czasem potrzebna lupa). dotykalstwo ekranu na przyzwoitej jakosci. Bateria wg mnie rewelka ale potrzfie zajechac w 1 dzien jazda samochodem z yanosikiem bez ladowania berdzo w tym pomaga. Nazachwycalem sie publicznie bo jestem to winien firmie LG zrobili kawal dobrego fona. Teraz minusy: bateria nie jest wymienna, brak czytnika kart, i zenada ktora mnie powalila brak wideo rozmow.

  • 0

    27. ~  2013-12-23 03:24:33  host: 89-70-100-183.dynamic.chello.pl

    @25 ładowarka 1.8 A. Co do karty to micro SIM. @26 wideo rozmowy to już wina samego androida a nie telefonu. Moim zdaniem właściwie nie ma on konkurencji na rynku - genialny sprzęt.

  • 1

    28. ~użytkownikG2  2013-12-23 08:58:14  host: public-gprs516388.centertel.pl

    Telefon LG G2 jest super! Wielki, bardzo jasny ekran, przy jednoczesnej niedużej bryle smartfonu. Bateria - co najmniej dwa dni wytrzyma, szybko się ładuje. Zasięg zarówno Wi-Fi jak i sieci komórkowej jest bardzo dobry. Ulokowanie przycisków z tyłu urządzenia jest bardzo wygodne. Do tego różne funkcje typu KnockON czy Inteligentne wyłączenie ekranu ułatwiają korzystanie z telefonu. System nie zacina się, zawsze gotowy do pracy, mimo wymagającej nakładki systemowej. Swoją drogą daje ona wiele możliwości personalizacji. Telefon ma również wbudowane utwory i dzwonki Wiedeńskiego Chóru Chłopięcego, które bardzo mi się podobają. Nie mogę w nim znaleźć żadnych minusów, po prostu tylko chce się z niego korzystać :)

  • 0

    29. ~RadeonHD  2013-12-27 15:16:27  host: 89-72-104-213.dynamic.chello.pl

    Witam. Mam pytanie do posiadaczy w/w smartphone. Czy LG naprawiło już problem z tzw "oddychającym" autofocusem w czasie nagrywania wideo?

  • 0

    30.  2013-12-27 15:20:27

    Witam. Mam pytanie do posiadaczy w/w smartphone. Czy LG naprawiło już problem z tzw "oddychającym" autofocusem w czasie nagrywania wideo? (wolno działający autofocus w czasie nagrywania wideo ujęć dynamicznych)

  • 0

    31. ~Method  2014-01-03 10:37:42  host: 89-66-249-1.dynamic.chello.pl

    Wydajny i przyjemny w obsłudze smartphone. Odpowiada mi przyjazna użytkownikowi nakładka systemowa. Doskonałe parametry techniczne, nie odczułem zwalniana nawet przy dużej liczbie otwartych jednocześnie aplikacji.

  • 0

    32. ~Ania  2014-01-14 18:17:38  host: 178235226131.olsztyn.vectranet.pl

    Czy tym telefonem można robić gify?

  • 0

    33.  2014-01-18 17:45:52

    Czy G2 nie ma czasem wyświetlacza pOLED?

  • 0

    34.  2014-01-25 14:29:51

    @30 Po ostatniej aktualizacji oprogramowania wygląda to już trochę lepiej, ale trzeba jednak czekać na Kitkata. @32 Jeśli w sklepie Google jest taki program to napewno się da - sprzętowo telefon nie jest ograniczony.

  • 0

    37.  2014-02-12 13:56:38

    @33 Full HP IPS

  • 0

    38. ~Bartek4321  2014-03-01 14:44:48  host: 89-76-73-154.dynamic.chello.pl

    Właśnie, jak to jest z tym mizernym autofocusem, Lg naprawiło juz ten problem?

  • 0

    39.  2014-03-11 15:03:01

    @38 na KitKacie już ten problem nie występuje.

  • 0

    40. ~pmjurek  2014-03-14 21:09:13  host: 078088137202.jeleniagora.vectranet.pl

    mi też ten telefon bardzo się podoba, super ekran, bateria, a dziś dostałem aktualizację do androida442, super telefon polecam

  • 0

    41. ~  2014-03-15 15:04:49  host: bnd159.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dziś rozpoczął się proces aktualizacji LG G2 do wersji 4.4.2 w Polsce :)

  • 0

    42. ~krs  2014-03-18 08:17:30  host: 217.153.234.81

    Apropo, macie już KitKat na G2? ja mam z Plusa ale ciągle nie widzę nic w aktualizacjach :(

  • 0

    43.  2014-03-18 11:39:47

    a ja już aktualizację do swojego LG G2 dostałem, teraz mam androida 4.4.2. telefon śmiga super

  • 0

    44. ~wojtek  2014-03-19 07:34:28  host: host-178-216-91-224.sta.tvknaszapraca.pl

    Ile godzin nagran w Fhd wejdzie na telefon?

  • 0

    45. ~krs  2014-03-19 08:23:09  host: 217.153.234.81

    apropos, macie już aktualizację do Kitkata ? mam telefon z Plusa, sprawdzam aktualizacje i ciągle nic, powinienem czekać dalej czy można tę aktualizację jakoś łatwo samemu zrobić ? dzięki / pozdrawiam

  • 0

    46. ~krs  2014-03-20 09:04:28  host: 217.153.234.81

    Witam,
    apropo, macie już Kitkata na G2? ja mam telefon z plusa, ale w aktualizacjach ciągle cisza... :(

  • 0

    47.  2014-04-24 13:12:01

    @46 Sprawdź na LG Mobile Support Tool. Warto też popatrzeć na XDA-Developers. Rootuj telefon i wgrywaj samemu

  • 0

    49. ~ppiotr89  2014-04-27 21:14:09  host: enf150.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Słuchajcie mam pytanie do użytkowników. Mam telefon od tygodnia i jedna rzecz mnie niepokoi... mianowicie podczas rozmów nie jestem zadowolony z dźwięku. przy ustawieniu głośności na maxa słyszę w uchu dźwięki brzmiące jak przester czy trzaski. Może nie cały czas ale w co drugim słowie... dopiero zejście do 70% głośności "ucisza" ten problem? nie jest to jakoś dyskwalifikujące, ani nie powiem ze nie da się uzywac, ale we flagowcu spodziewałem się czegoś więcej. Czy inni posiadacze LG2 też mają takie odczucia?

    Proszę o wasze odczucia.
    Pozdrawiam

  • 0

    50. ~dan7  2014-04-30 20:58:23  host: 31.42.4.212.alfanet24.pl

    Z tego co wiem to jest wina aktualizacji do Androida 4.4

  • 0

    52. ~wściekły!  2014-05-16 20:07:41  host: 093105015084.braniewo.vectranet.pl

    Na LG G2 bardzo się zawiodłem. Za pierwszym razem musiałem odesłać telefon z powodu defektu na ekranie. Był to jakiś paproch który dosyć mocno rzucał się oczy podczas użytkowania telefonu.
    Po paru dniach telefon dostałem nowy. Już cieszyłem się, że wszystko jest ok. Ekran sprawdziłem i wydawał się być nieuszkodzony. Następnego dnia podczas oglądania filmu na czarnym tle zobaczyłem małą biała kropkę. Szybko pobrałem odpowiednią aplikacje i proszę bardzo! Na czarnym tle naliczyłem 5!!! martwych pikseli!
    W poniedziałek telefon odsyłam ponownie i tym razem nie zdecyduje się ponownie na telefony od LG!

  • 0

    53. ~Donutan  2014-05-17 14:53:58  host: 89-70-18-219.dynamic.chello.pl

    Mnie bardzo dobrze używa się G2-ki. Szybki, wydajny i bez problemów. Nie ma aplikacji z którą by sobie nie poradził. Fajnie że LG dba o swojego flagowca - aktualka do 4.4.3 to bardzo miły gest

  • 0

    54. ~soniak  2014-06-11 11:08:53  host: 87-205-29-181.ip.netia.com.pl

    Ostrzegam wszystkich przed zakupem tego telefonu oraz sprzętu tej firmy ... wytrzymał nie całe 4 miesiące i padł podczas aktualizacji oprogramowania , oczywiście przysłanego przez producenta... serwis LG do tego zwalił winę na mnie , ze niby moją ingerencję w naprawę , co chyba nawet logicznie jest bez sensu ...LG Electonics Polska również sprawę zlekceważyła i dziś po 2 miesiącach walki została mi pamiątka za ok 1800 zł ... LG nie wyjasniła szczegółowej przyczyny odmowy naprawy gwarancyjnej a do tego przysyła falszywe zdjęcie z oględzin rzekomo mojego telefonu ( dowodem jest niezgodność nr błedów prawdziwych z nr błędów przesłanych przez serwis) ... ot po prostu za duze koszty naprawy więc niech klient je poniesie ... Jeszcze raz przestrzegam przed nabyciem LG ...sprzę porażka i serwis również...

  • 0

    55. ~Juudaszuu  2014-06-17 12:15:17  host: drm200.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon katowany od 3 miesięcy. jak dla mnie rewelacja. brak konkurencji w tej cenie i z tymi parametrami. brak slotu można kupić 32gb wersje, albo używać chmury google itd. bateria rewelacja, wyświetlacz bardzo dobry, szybki, nie laguje, nie łapie lagów. aparat dobry, obudowa jak każde inne, i tak noszę go w case i z poliwęglanem. wart każdej złotówki z 1400zł (wersja 32gb). ps zrobiła sie aktualizacja i działa. nic sie nie popsuło. myślę że jak każdy inny producent miewa wpadki i wadliwe tel.

  • 0

    56. ~Dawid  2014-06-19 09:47:39  host: 178-37-90-105.adsl.inetia.pl

    Czy ktoś z Was spotkał się z taką przypadłością na swoim G2, iż w momencie gdy ktoś do mnie dzwoni to przez może 2-3 sekundy słyszę dźwięk dzwonka, ale ekran jest nadal czarny (wygaszony) i dopiero po tym czasie włącza się ekran który pokazuje kto dzwoni i czy odebrać/odrzucić połączenie.

  • 0

    57. ~Katarzyna Debowska/wszib  2014-06-30 20:36:32  host: public-gprs602668.centertel.pl

    Telefon LG G2 jest super! Wielki, bardzo jasny ekran, przy jednoczesnej niedużej bryle smartfonu. Bateria - co najmniej dwa dni wytrzyma, szybko się ładuje. Zasięg zarówno Wi-Fi jak i sieci komórkowej jest bardzo dobry. Ulokowanie przycisków z tyłu urządzenia jest bardzo wygodne. Do tego różne funkcje typu KnockON czy Inteligentne wyłączenie ekranu ułatwiają korzystanie z telefonu. System nie zacina się, zawsze gotowy do pracy, mimo wymagającej nakładki systemowej swoją drogą daje ona wiele możliwości personalizacji. Nie mogę w nim znaleźć żadnych minusów, po prostu tylko chce się z niego korzystać :)

  • 0

    59. ~Lg g2  2014-07-13 01:44:20  host: 89-77-134-198.dynamic.chello.pl

    Wersja 16gb różni się cenowo od 32gb?

  • 0

    61. ~dexu  2014-07-16 12:00:07  host: d19-66.static.icpnet.pl

    HTC One czy LG G2 ?

  • 0

    62.  2014-07-24 07:20:48

    Mam ten telefon od paru dni i polecam :)
    1-dobra bateria
    2-dobry ekran
    3-Kitkat :)
    4-działa super,wg mnie szybciej niż Samsungi z Touchwiz :D
    5-ma wszystko co potrzeba,do szczęścia brakowałoby by tylko slotu kart ale bez niego jakoś żyję ,po instalacji wszystkiego itp. zostało mi 4gb pamięci :)

  • 0

    63. ~gosc5  2014-08-13 08:20:53  host: sq-4.core.internetia.net.pl

    Witam czy ma ktos taki problem, ze podczas rozmow ekran zmniejsza sie ? Probowalam juz wszystkiego i nie wiem jak to baprawic..

  • 0

    64. ~Otaku  2014-09-30 12:25:15  host: n08-08-05.opera-mini.net

    W specyfikacji podano,że akumulator jest wymienny.W rzeczywistości bateria jest niewymienialna.

  • 0

    65. ~xtomix  2014-10-13 00:58:40  host: apn-46-169-16-209.dynamic.gprs.plus.pl

    Idealny telefon do 1000 zl...

  • 0

    66. ~grzechuclover@gmail.com  2014-11-28 23:45:09  host: 095160134237.rudaslaska.vectranet.pl

    Na temat tych IPS bardzo dużo wiem po plastikowym wytworze LG G2 może być to samo.
    miałem kiedys L90 igiełka później sprzedałem bo wcześniej lumie 1320 ale nie podobała mi się to wymieniłem w salonie.
    Drugi model również L90 w pierwszym zauważyłem kolorowy pixel święcący na biało w tabletach przeważnie pentagramach na czerwono , wystarczył moment pierwszy raz spadł mi l90 drugi stwierdze że nie wiem jakim cudem ale dotyk panel igiełka ekran niestety na rogu pękł pół księżyc taka linia po woli się rozlewał jak się przyciskało reszta całość było widać nawet pęknięty kawałek XD no i masz LG G2 to właśnie ich zwalone robienie słabych plastików dodam ze bateria troszke wgniecenie bo wyleciała XD jak takie wielkie to sie nie dziwie.
    Mam jakoś mieszane uczucia do IPS niech robią dalej IPS zobaczymy jak zajdą daleko ile telefonów wybrnie na stratach.
    Dawny S3 LTE trzymał się bardzo dobrze w końcu AMOLED ale cóż teraz na KWK zbliżają się barburki myśle co kupić może wypadnie na LG lub Samsung bo SONY M2 co wziołem za 500 w ogóle nigdy w życiu przez klapke z tyłu musiałem specjalnie odrywać by dostać się do mikrofonu i przeczyścić i potem lipa ale sprzedałem również po tej samej cenie ;P coś tam magik porobiłem by leżało jak ulał.
    No właśnie wiem podobny do S4 jak kolega wymienił ale szczerze coś to nie wypał jest z tego co mi słyszano te tylne guziki głośności mnie też nie leży bo wyślizgnie sie na pewno przeczuwam no nie wiem każdy ma swoje zdanie co nie XD
    może tą S4 wezme i starczy 2 podświetlane wstecz i menu wyboru i 1 fizyczny podstawa w samsungu no i fullHD Amoled.
    Znaczy nie że krytykuje LG G2 bardzo mi się podobają parametry ale sama konstrukcja słaba dlatego.
    Kolega wielce chwalił się S5 2 tygodnie i strzaskał ekran cały dotyk pająk i smiga dalej S5 wziąłbym z chęcią ale zawalili ten ram 2GB powinno być 3Gb albo 2,5GB już coś
    Pozdro Śląsk

  • 0

    67.  2014-12-04 21:42:40

    Miałem Galaxy S4 i teraz mam LG G2, porównując te telefony to Samsung wygrywa tylko tym że ma slot na kartę pamięci a cała reszta lepsza jest po prostu w LG! Z S4 byłem zadowolony ale irytowała mnie bateria, w LG trzyma jakieś 2-3 razy dłużej. POLECAM ten telefon!

  • 0

    68. ~Krs  2015-03-05 12:08:50  host: 217.153.234.81

    Witam, czy wiadomo komuś czy i kiedy G2 otrzyma Lollipopa w Polsce ??

  • 0

    69. ~nice123  2015-03-15 18:13:54  host: apn-46-215-60-251.dynamic.gprs.plus.pl

    mam problem telefon się zaciął i nie chce pokazac się ekran blokady :c

  • 0

    70. ~krs  2015-03-16 10:51:29  host: 217.153.234.81

    Witam,

    wie ktoś może czy i kiedy ew. G2 może otrzymać aktualizację do Lollipopa w Polsce ?
    dzięki

  • 0

    71. ~webster021  2015-04-02 16:36:10  host: 213-92-206-55.serv-net.pl

    posiadam telefon od kilku tygodni, i muszę przyznać ze telefon jak dla mnie rewelacja.

    plusy:
    - wyświetlacz - Bajka naprawdę obraz przepiękny WIELKI PLUS dla LG
    -soft - bez zaciec płynność w działaniu i super nakładka producenta.
    Bardzo przydatne wybudzanie tel 2 kliknięciami naprawdę ułatwia korzystanie ze smartfonu
    -bateria - niesłychanie pojemna i wytrzymała (korzystam normalnie z tel Facebook, net nie gram co prawda w gry)wytrzymuje mi nawet 3 dni
    -dźwięk -głos w słuchawce jest na wysokim poziomie, odtwarzanie muzyki również

    minusy:
    -brak - na razie nie stwierdziłem może trochę za śliski tylni panel, telefon może się wyślizgnąć, ale jak jest w etui to nie przeszkadza

  • 0

    72. ~ekran  2015-04-30 01:54:33  host: 60-242-202-246.static.tpgi.com.au

    hey ludziki,
    wybralem rowniez G2 ze wzgledu na przystepna cene i parametry jakie oferuje - w porownaniu do konkurencji - MIAZGA
    Ale...zeby nie bylo tak pieknie... dbajac o niego jak o jajko, razu pewnego nagle zaczal mi skaczec ekran, po czasie nic juz nie moglem zrobic az teraz w ogole nic nie widze, caly ekran to jakies roznokolorowe kropki, wymiana wyswietlacza to praktycznie cena nowego tel, jestem baaaardzo rozczarowany... Tym razem sprobuje HTC.

  • 0

    73. ~g2  2015-09-16 12:38:18  host: 217-167-147-251.217-167.francetelecom.oleane.net

    Wczoraj otrzymałem aktualizację do androida 5.02, ale przez lgsuite. OTA nic nie pokazywało.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-147-196-37.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (2)

Archiwum Ankiet