LG G2 mini - opinie
Telefony LG LG G2 mini Opinie o LG G2 mini

LG G2 mini

w sumie: 46
  • 0

    1. ~LoL  2014-02-27 18:38:48  host: 178.183.255.158.dsl.dynamic.t-mobile.pl

    No mini to to nie jest zdecydowanie

  • 0

    2. ~Marek  2014-03-03 05:09:57  host: 188.147.191.15.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    Kompletnie nie rozumiem tego ruchu ze strony LG. G2 mini wychodzi równo z L90. Ale czym one się różnią tak na prawdę? To praktycznie to samo w lekko innej obudowie. Zadecyduje cena.

  • 0

    3. ~art  2014-05-11 13:29:59  host: niechlonin.abp.pl

    to ma być mini ?

  • 0

    5. ~justyna  2014-05-14 15:58:39  host: 85.219.163.130

    rewelacyjny i bezkompromisowy
    bateria jest ekstra trzyma mi 3 dni , zdjęcia są cudowne - mega oidzwierciedlenie kolorków. Polecam zakup. w Play - 1 zł. a abonament z rabatem na telefon 59.99/ f 4.0

  • 0

    6. ~R  2014-05-21 10:25:41  host: 5-rev189.inetmediagroup.pl

    Telefon bardzo przyjemny. Można go kupić w rozsądnej cenie, choć rozrzut w porównywarkach cenowych i portalach aukcyjnych jest szeroki. Ja kupiłem białego za 819.
    Telefon jest porządnie wykonany, bardzo szybki, nic się nie zacina. Na razie ciężko mówić o baterii bo za krótko go mam.
    Dla mnie jako użytkownika telefonu, niespecjalnie smart spełnia wymagania, jest głośny, dobrze w nim słychać i dobrze mnie słychać.
    Nie bardzo wiem jak w tej wersji androida włączyć synchronizację tylko po wi-fi. Ma ktoś pomysł?

  • 0

    7. ~Lucky Luke  2014-05-23 11:54:24  host: 89-67-8-4.dynamic.chello.pl

    Różnice między G2 mini i L90: G2 ma LTE i przyciski głośności na tylnej obudowie- bardzo pożądane i wygodne. Niestety cena w play przy Form. 4.0 dla firm: 219,- netto (24 miesiące abonamentu po 73 zł ).

  • 0

    8. ~Michał  2014-05-28 21:16:33  host: 89-75-129-165.dynamic.chello.pl

    Witam,

    mam ten telefon kilka dni i jestem strasznie wkurzony na jego funkcjonalności. Telefon nie ma opcji automatycznego wyłączania która pozwoliłaby oszczędzać baterię np. w nocy, przycisk włączania jest tak idiotycznie umieszczony że telefon zablokowany włącza się i wyłącza samoczynnie. Nie wiem co za idiota wymyślił aby włącznik zrobić wystający tak że w kieszeni sam się będzie wyłączać. Bateria bardzo kiepska, nie wiem jak w innych smartfonach ale tutaj przy normalnym użytkowaniu 2 dni to maks (tylko telefon i sms - bez wifi i internetu.

  • 0

    9. ~evelina  2014-06-07 08:22:13  host: 031011131054.warszawa.vectranet.pl

    Mam ten telefon ponad tydzień. Za tą cenę uważam że był to dobry wybór. Telefon prezentuje się bardzo ładnie, jak wykonania bardzo dobra gdyż nic nie skrzypi i mimo tego iż jest wykonany z plastiku to wygląda elegancko, przynajmniej kolor biały. Telefon jest dość poręczny i przyjemnie się trzyma go w dłoni. Wyświetlacz mimo tego iż to nie full hd jest naprawdę łady, wyraźny i ostry obraz oraz naturalne kolory. Menu przejrzyste i przyjemne w codziennej obsłudze. Aparat foto hmmm Jeśli weźmiemy pod uwagę iż jest to telefon kosztujący mniej niż 1000zł to można powiedzieć, że zdjęcia są przyzwoite i dobrej jakości. Chciałoby się czegoś więcej, ale to raczej nie w tej cenie aczkolwiek sony xperia p mam wrażenie, że wykonuje trochę lepsze fotki. Bateria przy dość intensywnym wykorzystywaniu dziennym (ok 60-80 min rozmów, włączony transer, 12h wifi, całodobowa synchronizacja poczty, 45-70 min przeglądania stron internetowych, 80% jasność wyświetlacza, 15 smsów, 40min radio bądź muzyka, kilka fotek) trzyma 1,5-2 dni. Ogólnie jestem zadowolona i jak najbardziej polecam :)

  • 0

    11. ~reality1  2014-06-11 11:13:47  host: pro6.mf.gov.pl

    telefon mam od miesiąca niemalże (2 sztuki - żona biały, a ja czarny) - mogę już co nieco o nim napisać... ZALETY: bardzo dobrze wykorzystana przestrzeń na wyświetlacz - prawie bez bocznych ramek - konkurencja przy tym wymiarze ma nieco mniejsze wyświetlacze... bardzo dobra i stabilna bateria - mnie trzyma 2-3 dni przy stałym prawie korzystaniu z Wi-Fi (pogoda, aktualizacje), normalnych rozmowach, wielu smsach i mmsach, paru emailach, kilkunastu fotkach dziennie... poręczny i ładny kształt..., rewelacyjne spasowanie obudowy (nic nie skrzypi), wysokiej jakości fotki jak na telefon, płynne działanie najnowszego androida (KitKat), twardy wyświetlacz (Gorilla Glass 2), super stereo dźwięk, dobry RDS w radiu (nie gubi fali poza miastem), dyskretny i smukły wygląd i kształt, wysoka poręczność i funkcjonalność... WADY: niestety wg mnie umieszczenie przycisku od włączania i wyłączania telefonu na tylnej obudowie do błąd (jeśli już - to nie powinien on odstawać - raczej powinien być wgłębiony)... dzięki takiej budowie włącznika istotnie telefon wyszczuplał i ma większy wyświetlacz od konkurencji o tożsamych rozmiarach obudowy, ale za to w kieszeni potrafi sam się włączyć / wyłączyć lub poprzestawiać ustawienia bez naszej wiedzy..., co nie jest przyjemne... Polecam też zakup silikonowego etui - najlepiej typu slim - ten telefon niemalże nie ma ramek chroniących wyświetlacz przy uderzeniu i upadku - łatwo przy uderzeniu bocznym od razu uszkodzić wyświetlacz, a silikon go nieco ochroni..., zatem warto. ogólnie szybki i fajny telefon za na prawdę rozsądna cenę - dałem w t-mobile bez umowy za niego 990zł (przy zakupie 2 sztuk jednorazowo). telefon nie ma zaśmieconego zbytnio softu - jak to bywa czasem u innych operatorów - więc było warto i pochodzi z polskiego źródła. uwaga na "angliki" (są na aukcjach nieco tańsze) - mimo wgrania polskiego softu - lubią jednak "krzaczyć" na polski

  • 0

    12. ~  2014-06-25 22:37:52  host: 81.219.84.18

    czy ktoś się orientuje czy ten model ma diodę powiadomień

  • 0

    13. ~Tiget  2014-07-08 18:36:55  host: 093105213180.rybnik.vectranet.pl

    Pytanie pewnie laickie, ale mimo to proszę o odpowiedź :-)
    Czy w tym telefonie można korzystać z połączeń głosowych z jednej karty SIM, a z internetu z drugiej karty SIM?

  • 0

    14. ~emce  2014-07-09 12:20:07  host: olimp.tvtom.pl

    Jestem świeżo po zakupie LG G2 Mini. Telefon mam od wczoraj w ofercie play abonament i jestem bardzo zadowolony, po kilku godzinach spędzonych na personalizacji i zabawie nim. Spełnia wszystkie moje oczekiwania jak na średniej klasy telefon, spoza super flagowych droższych modeli. Zastanawiałem się pomiędzy nim, sony xperią M2, samsungiem Core Plus, Motorolą Moto G. Wybrałem jego. LG wg mnie po flagowcach G2 i teraz G3 robi świetny krok do przodu plus fajne wsparcie oprogramowania LG i aplikacji spod ich loga. Co do tel to wyświetlacz nie jest może HD/ full HD ale mimo to jakość wg mnie bardzo dobra, w zupełności wystarczająca na gry, filmiki, spełnia moje oczekiwania. Tel jest szybki, nie ścina, można go w połączeniu z kitkatem spersonalizować od motywów, czcionek po dotykowe przyciski z gradacją czy bez, białe czy czarne, mnóstwo wyborów, knock cody. To jest super ;] backup mamy np fajny od lg, można tel sparować z pc, tv przez wifi dzielić się np muzyką, zdjęciami, filmami w sieci domowej bez kabli, jest pilot do tv, całkiem przyzwoite zdjęcia jak na smartfona w tej klasie i półce cenowej, szybki procesor czterordzeniowy. Może ilość pamięci nie za duża , ale przynajmniej mamy slot na kartę. No i super wytrzymała bateria o wysokiej pojemności. Wg mnie tel bardzo dobry jakościowo i przede wszystkim uniwersalny i praktyczny a o to mi własnie przy wyborze chodziło.
    Za minus można uznać fakt, że przy zakupie [nie wiem czy wszędzie , ale taki dostałem] na wyświetlaczu jest folia ochronna, ok, ale z mnóstwem napisów, typu model, procesor, bateria, android, info o wyświetlaczu, przez którą słabo widać co mamy na wyświetlaczu. Także warto jak najszybciej zaopatrzyć się w nową folię. Ja właśnie czekam na etui do niego oraz nową folię.
    Do Michał: jak ci się wyłącza tel w kieszeni czy w innym miejscu gdzie trzymasz lub robi zdjęcia samoczynnie to kup sobie etui ochronne i po kłopocie. ps J

  • 0

    15. ~mayday  2014-07-11 17:00:38  host: 78-157-185-123-dynamic.silesnet.pl

    czy telefon posiada HDMI? bo nie wynika to ze specyfikacji?
    dzięki z góry.

  • 0

    17. ~mkaczy  2014-07-24 09:31:40  host: mail3.ttecorp.com

    Hej, proszę o pomoc czy w lg g2 mini jest możliwość użycie lamy aparatu jako tradycyjną latarkę? Szukałem w instrukcji i nie mogę nic znaleźć na ten temat.

  • 0

    18. ~gregs2233  2014-08-04 21:50:15  host: eji236.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Znakomity telefon. Kupiłem, patrząc na fora i różne testy.
    Miałem pewne obawy dot. wyświetlacza, ale zupełnie bezpodstawnie. Ostry i wyraźny. Bateria trzyma przy pierwszym ładowaniu dopiero, ok. 5-6dni. w tym 8h włączony ekran, 2h rozmów, trochę muzyki, trochę netu.Bez włączania synchronizacji i innych pierdół, tylko wtedy kiedy jest potrzeba. Wygląda na prawdę solidnie, dobrze się go trzyma w ręku, choć mam niewielkie ręce. Dobre zdjęcia i video. Słuchawki dołączone bardzo średnie. Dobrze wykonany.
    Jak za 700zł to rewelacja.

  • 0

    19. ~bob  2014-09-09 17:00:16  host: 46.115.166.21

    Tel posiada czujnik swiatla,jezeli jest w kieszeni i ktos wcisnie przycisk wlaczania to tel i tak sie nie uruchomi :)

  • 0

    20. ~malypalecbuddy  2014-10-04 18:54:27  host: abmm154.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Podłączam się pod pytanie: czy ten model ma diodę powiadomień? Bo w L90 tego brakuje, a na pewno by mi tego brakowało po przesiadce z Xperii.

  • 0

    21. ~wiezar  2014-11-02 16:04:02  host: 46.77.124.235

    mam go 2tyg i co tu duzo mowic za taka cene to naprawde dobry telefon. nawet do przyciskow z tylu nie mam zarzutow.

  • 0

    22. ~madzia  2014-11-03 18:11:16  host: 212-106-29-89.adsl.inetia.pl

    telefon posiadam od kilku dni i niestety mam problem z aparatem fotograficznym. zdjęcie po pstryknięciu nie zapisuje się a aplikacja aparatu automatycznie przeskakuje na ekran startowy. zapisuje się może co 10-te zdjęcie. Czy ktoś miał podobny problem i wie co robić?

  • 0

    23. ~  2014-11-05 02:21:13  host: 89.174.165.161

    Telefon nie ma czujnika swiiatła nie wprowadzaj w błąd

  • 0

    24. ~Rafał  2014-11-13 15:56:39  host: 46.235.127.20

    Mam ten telefon od półtora miesiąca i od początku miał delikatne ścinki, zmrożenia i czasami po odpaleniu 2 apek potrafił zrobić swiechę na kilka dobrych sekund. Po sprawdzeniu ile jest zajętego ramu wcale się nie dziwę że ten telefon tak się zachowuje (dostępne 864MB Ramu, a w użyciu praktycznie cały czas było 760MB) i po włączeniu jakiejś apki już brakowało ramu.
    Lekarstwo na to jest wejść do "Ustawienia" potem "Ogólne" następnie "Aplikacje" i po kolei klikamy na aplikacje które nas wogóle nie interesują a operator nas uszczęśliwił na siłę i wyłączamy ją( apki typu Play Fitnes, Wimp). Ja wyłączyłem ich chyba z 20 i teraz mogę się cieszyć telefonem, bez zwiech, zmrożeń czy innych (teraz mam wolne ok 300MB Ramu, nawet zauważyłem że bateria mi dłużej trzyma.

  • 0

    25. ~  2014-11-25 20:42:06  host: 80.50.228.98

    nie ma GPS,może kupiłem wybrakowany-

  • 0

    26. ~ja  2014-12-04 09:22:37  host: adkt91.neoplus.adsl.tpnet.pl

    @12. Niestety nie posiada diody powiadomień (dla mnie wkurzający element po zmianie z L7 II), @17 latarka działa :)

  • 0

    27. ~adamek  2014-12-09 21:07:31  host: 89-70-76-157.dynamic.chello.pl

    Kupiłem tydzień temu telefon za naprawdę rozsadną cenę. Od maja do listopada miałem Samsunga S5 wiadomo flagowiec i tam takie. Spadł mi, rozbił się wyświetlacz dostałem nowy i od razu sprzedałem. S5 kupiłem też za gotówkę 2500. Za LG dałem 700 i powiem Wam, szkoda kasiory na te tzw. flagowce. Nie powiem zdjęcia i telefon super, ale nie za takie pieniądze. Miałem coś takiego jak jakąś schizę, że mi go ukradną, zgubie lub popsuję. Dlatego uważam, że telefon LG G2 mini w zupełności wystarczy. Pozdrawiam.

  • 0

    28. ~Enzo  2014-12-10 10:49:48  host: 194.9.53.66

    ~Lucky Luke różnica? różnica jest spora bo LTE ma tegrę i procek 1,7

  • 0

    29. ~Mika  2014-12-11 19:36:25  host: 159-205-34-76.adsl.inetia.pl

    Nie polecam!! Mam go od wakacji i nie jestem zadowolona. Dobra zabawka, ale nie jako funkcjonalny telefon. Ostatnio zaczął coraz wolniej pracować. Jeśli chodzi o szybkie wybranie numeru z kontaktów- tego się poprostu nie da zrobić. Mogę pochwalić baterie, bo przy moim umiarkowanym urzywaniu trzyma się 3 dni. Oczywiście gorzej w czasie kożysrania z aplikacji, które owszem bez problemu się instalują, ale bateria rozładowuje się wtedy w ciągu kilku godzin. Podsumowując trudno mi mówić o pozytywach, ponieważ dzisiaj spadł mi płasko na ziemie, zaznaczam, że w ochronnej obudowie i z folią na ekranie i.. pękła szybka. Byłam w szoku, ponieważ pierwszy raz zdarzyło mi się, że pękła szybka, a poprzednimi telefonami mogłam wręcz rzucać po ścianach i ewentualnie obił się lekko kant. Najzabawniejsze jest to, że nigdy wcześniej nie używałam żadnych "ochronnych gadżetów".

  • 0

    30. ~LG G2mini  2014-12-14 19:40:00  host: apn-46-77-124-239.dynamic.gprs.plus.pl

    Tak ma latarkę, poszukaj w widgetach ;)

  • 0

    31. ~ZŁY  2014-12-18 23:42:47  host: 178.252.5.242.internetia.net.pl

    Telefon godny polecenia!Bateria rewelacja,mnóstwo przydatnych opcji dedykowanych dla LG,wyświetlacz w pełni wystarczający

  • 0

    32.  2014-12-22 18:13:54

    Witam.
    Zastanawiałem się nad kupnem telefonu do kwoty 600zł.
    Najczęściej będę korzystał z gier , aparatu i internetu. Zastanawiałem się nad HTC Desire 500 i LG G2 Mini.
    Który jest lepszy?

  • 0

    33. ~jrjrjrjrjr  2015-01-10 23:34:19  host: agtx160.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Stałem się posiadaczem tego telefonu na skutek działania serwisu firmy LG. Z powodu niemożliwości naprawy telefonu (L70), dostałem G2 mini więc w sumie nie powinienem narzekać. Problem jest tylko w tym, że egzemplarz, który dostałem ma problemy z panelem dotykowym. Multitouch działa jak chce co mocno ogranicza użyteczność aparatu. Wszystkie moje przeboje z serwisem LG i jego telefonami opisałem i umieściłem w sieci ale nie chcę się już nad tym biednym serwisem w Mławie pastwić.

    Sam telefon byłby bardzo dobrą propozycją (szczególnie po obniżce ceny do sensownego poziomu) ze względu na fajne podzespoły, przyzwoitą jakość wykonania i wytrzymałą baterię. Problemem jest niestety ilość zatrważających wad, które pojawiają się z w tym modelu: problemy z dotykiem (nie tylko u mnie), problemy z GPSem, migotanie ekranu. To niedopuszczalne, aby w telefonie za 700 zł? pojawiały się takie cuda. Serwis niestety udaje, że problemów nie ma. Z wad mógłbym jeszcze dorzucić kąty widzenia, brak czujnika natężenia światła i sporadyczne przycinki systemu. Za te pieniądze wydaje mi się, że można znaleźć bardziej dopracowany i godny zaufania sprzęt.

  • 0

    34. ~kozak  2015-01-12 15:13:16  host: agpd58.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to jak ciemno w pokoju to też nie działa ?

  • 0

    35. ~patryk22  2015-01-18 14:51:23  host: 212.244.210.220

    mam telefon tydzien.wedlug mnie to znakomity telefon glosna muzyka,bardzo dluga bateria trzyma 3-4 dni .telefon wyglada solidnie fajnie sie go trzyma w reku i bardzo dobra cena jak na telefon mini moim zdaniem znakomity

  • 0

    36. ~irqmishell  2015-01-26 14:50:28  host: cross-5.cza.warszawa.supermedia.pl

    Kupiłem go żonie.
    Niestety trafił się nam wadliwy model. Po ok. dniu używania nie sposób wprowadzić wzoru odblokowującego klawiaturę. W trakcie rysowania telefon przerywa wprowadzanie i na drugim lub trzecim kółku kończy wzór. W rezultacie nie idzie odblokować urządzenia bez restartu . Jest teraz w serwisie i mam nadzieję że po naprawie będzie już OK.

  • 0

    37. ~Komórka  2015-01-28 09:56:34  host: 31-128-9-97.ip.oxynet.pl

    jestem w pełni zadowolony z tego telefonu ... jest mega szybki !! piekne kolory - aparat robi wysmienite zdjecia.UZywam go miesiac i ani razu nie zacial mi sie a posiadam juz kilkanasicie aplikacji , polecam !!

  • 0

    38. ~Piotr  2015-02-06 23:51:37  host: public-gprs516413.centertel.pl

    Mam go trzy miesiące i jestem niezwykle zadowolony. Mój sposób użytkowania jest specyficzny, bo potrafię dwa dni nie dotknąć telefonu (poza budzikiem, pogodą, kilku minutami rozmowy). Ale czasem sprawdzam pocztę, potrzebuję dobrego foto, nawigacji, czy zagrać w coś pokroju Angry Birds przez kilkanaście minut. Przy takim użytkowaniu baterię ładuję co 7-8 dni. Coś pięknego.
    Aparat bardzo przyzwoity, dobry odtwarzacz muzyki, świetny ekran. I to tempo działania, WiFi czy LTE włącza w ułamek sekundy tak, że pogodę sprawdzam w kilka sekund.
    Najgorsze jest wybudzanie stukaniem w ekran, bo już nie chcę inaczej i w inne telefony też stukam.
    To mój pierwszy smartfon, w którym nie muszę nerwowo obserwować wskaźnika baterii. Jak mam 20%, to spoko na cały dzień wystarczy, pogadam kilkanaście minut, sprawdzę pocztę, pogodę i jeszcze mogę kilkanaście minut pograć w AB zanim całkiem padnie. A jeżeli nie będę nic robił, to wieczorem będzie jeszcze 15-17%... :D

  • 0

    39. ~Marioosz  2015-02-17 20:29:28  host: static-210-74.is.net.pl

    Gdzie jest czujnik oświetlenia, bo napisano że jest, a ja nigdzie go nie widzę

  • 0

    40. ~Arczi  2015-02-20 08:06:44  host: host1.zeo.pl

    5 miesięcy użytkowania - telefon fajny ale po 5 miesiącach ekran przestał reagować na dotyk. Zgłoszona reklamacja i gucio. Stwierdzono, że niewłaściwe użytkowanie. To ja pytam w takim razie jakie jest włąściwe. Jestem męszczyzną około 40, pracującym umysłowo, telefon nigdy mi nie upadł, nie został zalany. Serwis zaproponował naprawę za 470 zł na mój koszt co stanowi 68% wartości nowego. Żenada, to jest mój ostatni telefon LG. W domu mam 2 czteroletnei samsungi, które do dziś służą moim córkom. Najgorsze jest to, że nawet niema jak udowodnić że telefon był użytkowany właściwie, zgodnie z jego przeznaczeniem i instrukcją obsługi. Jestem wściekły i pozostawiony ze złomem, który nie działa i 5 ratami do spłacenia. Żenada

  • 0

    41. ~Paula  2015-02-25 18:22:17  host: ckm159.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czym różni się Lg G2 mini D610 od D620r ??

  • 0

    42. ~  2015-02-27 22:26:49  host: 77-45-9-179.sta.asta-net.com.pl

    Michale! ( 8 komentarz) XD . Znam rozwiązanie twojego problemu! Niewiem czy wiesz, że lg ma funkcję dwukrotnego stukania ekranu. Wyjaśniam!-jeżeli klikniesz dwa razy w ekran sam się wyłączy. Nie musisz sięgać w nocy na tylny przycisk blokady ekranu! Na menu głównym kliknij dwa razy w ekran i ekran się wyłączy!

  • 0

    43. ~sebq2004  2015-05-29 22:55:33  host: user-94-254-133-252.play-internet.pl

    Mam tel od 3 miesiecy. Dzialal ok az do momentu kiedy zyroskop przestal dzialac. Przywrocilem ustawienia fabryczne i nie czyta karty pamieci. Dodatkowo caly czas instaluje jezyk francuski, nie moge tego zatrzymac. Udalem sie do Playa aby zglosic reklamacje i uslyszalem ze to jeden z najbardziej awaryjnych telefonow. Niedlugo udam sie do serwisu LG aby sprobowali go naprawic.

  • 0

    44. ~Arek  2015-07-02 14:59:34  host: xdsl.057.c76.petrotel.pl

    Dlaczego wszedzie jest napisane ze dysk telefonu ma 8gb skora ja mam tylko 4gb.

  • 0

    45. ~Arek  2015-07-02 15:03:26  host: xdsl.057.c76.petrotel.pl

    Trzy razy w naprawie , nie polecam!!!

  • 0

    46. ~Adrian  2015-07-15 10:09:40  host: 89-71-22-17.dynamic.chello.pl

    Teraz zadny smartfon nie ma diody powiadomien

  • 0

    47. ~Licho  2015-09-23 08:20:39  host: public-gprs516814.centertel.pl

    Bateria nawet nie 1 dzien przy LTE. Przy EDGE do 3 dni.

  • 0

    48. ~Licho  2015-09-23 08:27:12  host: public-gprs516814.centertel.pl

    Aparat długo łapie focus, zdjęcia od bardzo dobrych do słabych. Lumia 920 robi duuużo lepsze.
    Zasięg przeciętny. Słyszalność w miarę dobra, na 4.
    Ekran ładny, w słońcu standard bieda.
    Dotyk potrafi zirytować.
    Tylne klawisze , po pół roku nie przyzwyczaiłem się, w kieszeni się odblokowuje . Strzela wtedy foty lub rysuje. Masakra.
    Nie kupiłbym po raz kolejny.

    Dobry LG to nie kupiony LG. Tego się 3mać.

  • 0

    49. ~miki12305  2016-10-03 22:25:12  host: d208-151.icpnet.pl

    Telefon LG mini2 mam już ponad dwa lata. Jestem z niego bardzo zadowolona i raczej nie przewiduję w ciągu najbliższego roku zmiany smartfona.
    Bardzo szybki, praktycznie się nie zacina, mimo prawie pewnej karty RAM (ponad 300 piosenek). Bateria przy normalnym użytkowaniu (ok. 1,5h słuchania muzyki i kilka wykonanych rozmów/wysłanych esemesów) starcza mi nawet na 3-4 dni. Minusem jest częste samoczynne odblokowywanie się telefonu lub ściszanie/podgłaśnianie głosu, jednak nie jest to zbyt problematyczne, można się przyzwyczaić.
    Trzeba też zwrócić uwagę na dużą wytrzymałość telefonu. Ogólnie bardzo polecam, jego zakup to jeden z najlepszych podjętych przez mnie wyborów :)

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-161-168-21.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (2)

Archiwum Ankiet