LG G Flex - opinie
Telefony LG LG G Flex Opinie o LG G Flex

LG G Flex

w sumie: 7
  • 0

    1. ~  2014-04-05 04:35:22  host: 37.31.55.29.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    Myślę że przy tej wielkości wyświetlacza może być już widać pixele. Po prostu mała rozdzielczość. Jedyny minus.

  • 0

    2. ~karsto1982  2014-05-10 16:58:03  host: 109241125225.pila.vectranet.pl

    to zle myslisz.A telefonu z lupa nie bedziesz uzywal przygladal sie specjalnie zeby zobacyzc ten jeden pixel tez nie bedziesz.takie rodzielczosci masz w niektorych laptopach i przeszkadza ci to??

  • 0

    3. ~Snapy7  2014-06-24 10:42:13  host: google-proxy-66-249-81-225.google.com

    A co możecie powiedzieć o samoregenerującej się powłoce po dłuższym użytkowaniu. czy to rzeczywiście działa?

  • 0

    4. ~extasy  2014-06-25 21:22:40  host: 81.219.84.18

    czy przewidziany jest test tego telefonu ??

  • 0

    5.  2014-07-03 14:19:18

    Ma ktoś z Was ten telefon, jak sprawa wygląda jeśli chodzi o ekran (smużenie, kolory itp)? Jakie widzicie
    plusy i jakie minusy po dłuższym użytkowaniu. Czy cena adekwatna jest do jakości. Jaka jest jakość zdjęć
    i filmów wykonanych tą komórką?

  • 0

    6. ~Cinas  2014-08-01 12:35:51  host: 5-226-117-146.static.ip.netia.com.pl

    Mam ten telefon dwa miesiące i jestem bardzo zadowolony

  • 0

    7. ~Luna  2014-08-14 09:06:12  host: olv234.internetdsl.tpnet.pl

    Ja też mam ten telefon 2 miesiące i powiem tyle że jest rewelacyjny, wyświetlacz wystarczy sobie dopasować w ustawieniach na np. naturalne i jest pięknie, kolory soczyste nic nie przebija żadne cienie nie rozumiem wogóle tego co pisze się o wyświetlaczu w lg flex ze jest nie dobry? chyba ktoś ma wade wzroku że tak komentuje negatywnie wyświetlacz, pozatym bateria jest bardzo wydajna, wszytko chodzi doskonale, żadnych zacinek, restartów, zawieszeń, no nie mogę nic negatywnego o nim powiedzieć! na słońcu jedynie wyświetlacz mógłby być bardziej wyraźny bo nawet przy ustawieniu na max wyświetlacz przy opcji auto jest nieco przyciemniony ale to jest pikuś bo i tak wszystko dobrze widać, pamięć mogłaby być rozbudowana nie powiem że nie ale nie jest to aż tak wielka wada czy ujma dla takiego telefonu wszak skoro ma się w nim LTE i opcję bez ograniczeń korzystania z internetu więc np Dropbox czy Beats music lub Spotify pozwalają zrobić z niego multikombajn rozrywki czy nawet biurowych full aplikacji czy innych tam ciężkich gier z których to korzystam bez najmniejszych problemów! Natomiast mnie osobiście nie sprawdza się odnawialna obudowa że się niby sama regeneruje...hmm.. w moim telefonie a raczej na jego pleckach jest kilka rys i małe zadrapanie które za nic w świecie się samo nie reperuje więc uznaje to za ściemę. LG Flex noszę w fajnym etui z okienkiem typu Quick window i już nic mi więcej nie potrzeba do szczęścia, acha zaznaczam że korzystanie z niego jest naprawde wygodne i poziom rozmów, przesyłu danych czy wszelkich tam w nim bajerów jest rewelcyjny! Zdecydowanie polecam ten telefon tym którzy lubią smartfony nieco większe niż standardowe, naprawdę jest to centrum multimedialne. Pozdrawiam użytkowników LG G FLEX.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-166-66-57.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet