LG F70 - opinie
Telefony LG LG F70 Opinie o LG F70

LG F70

w sumie: 37
  • 0

    1. ~Beliahr  2014-06-22 22:59:44  host: 85.28.179.173

    Posiadam ten telefon od czterech dni i nie mam mu nic do zarzucenia. Chodzi bardzo szybko, internet śmiga na WiFi i transmisji bezbłędnie. Android 4.4 robi swoje. Aparat trochę słaby ale nie spodziewałem się wodotrysków. Przesiadłem się nokii lumii 625. Kupiłem go za 400zl bo sąsiad wziął go w abonamencie i chciał się pozbyć. Polecam!

  • 0

    2. ~Tycjan  2014-07-11 13:22:33  host: 81-18-220-54.static.chello.pl

    Technicznie bardzo sie sprawdza. Uzywam go jut 3 miesiac i nie mam nic do zarzucenia. Bardzo dobry telefon sredniej klasy. Parametry wystarczajace. moge smialo polecic. pozdro

  • 0

    3. ~art  2014-07-24 17:15:39  host: user-94-254-209-16.play-internet.pl

    Telefon baja

  • 0

    4. ~lwzz  2014-07-30 14:46:27  host: 195.206.127.56

    Jak w porównaniu z używaną wcześniej 625?

  • 0

    5. ~nicky  2014-08-29 16:48:13  host: user-94-254-206-206.play-internet.pl

    @beliahr - przesiadłeś się z 625 na coś takiego i jesteś zadowolony? Jak to ludziom niewiele do szczęścia potrzeba...

  • 0

    6. ~kk  2014-08-30 20:26:51  host: apn-77-112-76-161.dynamic.gprs.plus.pl

    Polecam ten model dla ludzi szukających ciągle pilota. Bowiem posiada modul podczerwieni i dedykowana aplikacje do obsługi różnych urządzeń tv,dvd itp. Polecam...

  • 0

    7. ~kawas  2014-09-11 08:16:33  host: 94-40-16-76.tktelekom.pl

    telefonik całkiem spoko lata smiga niezawiesza sie polecam i ma lte wiec to co powinien miec telefon super szybkosc hehe polecam

  • 0

    8. ~e86  2014-09-11 11:32:04  host: 106-rev64.zambrow.net.pl

    telefon posiadam 2 tyg, jest ok, jedyne co mnie wkurza to android, nie ma w ustawieniach przełączania wibracji sms, trzeba zainstalować dodatkowy program, dodatkowo co jakiś czs klawiatura 3x4 do pisania sms ze słownikiem t9 przełącza się na pisanie wyłącznie cyfr (trzeba zmieniać w ust tryb qwerty a nastepnie ponownie 3x4), wszystko inne działa poprawnie, szybkość tel jest dobra

  • 0

    9. ~igloogloo  2014-09-14 09:12:34  host: dfw67.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak dla mnie super :) wszystko przejrzyste i nie zamula nawrt jak jest otwarte wiele aplikacji w tle. Aparat moglby byc ciut lepszy, ale przynajmniej ma lampe :p polecam :)

  • 0

    10. ~deek  2014-09-25 23:09:47  host: 89-76-221-191.dynamic.chello.pl

    Gratuluje jednym slowem

  • 0

    12.  2014-10-12 22:58:33

    Aparat foto to jakaś masakra! Dźwięk na słuchawkach kiepski i sporo za cichy, po tygodniu użytkowania w głośniczku pojawił się metaliczny przydźwięk, kanciasta obudowa kłuje w ucho przy dłuższej rozmowie. Z zalet - jest szybki, stabilny, net śmiga fajnie, gps łapie szybko, bateria bardzo dobra. Ogólnie jestem rozczarowany.

  • 0

    14. ~djdanio  2014-11-23 19:42:37  host: apn-46-77-124-179.dynamic.gprs.plus.pl

    ~kk dla twojej wiadomości wiele telefonów posiada moduł podczerwieni i mogą robić za pilota do TV

  • 0

    15. ~waski  2014-11-28 19:01:34  host: 217.153.201.74

    telefon ok ale jak dla mnie to pamięci za mało( Wbudowanej)

  • 0

    16. ~maleeńki  2014-12-05 13:58:38  host: public-gprs514490.centertel.pl

    Bardzo krutki czas pracy baterii, pozatym jest ok.

  • 0

    17. ~nochenino  2014-12-09 17:54:31  host: 77-45-14-66.sta.asta-net.com.pl

    telefon mam już 4 miesiące i działa ładnie pięknie klawiatura LG przestała działać nie wie ktoś jak to opanować ?
    ciągle mi to wyskakuje .

  • 0

    19. ~Adrian  2014-12-21 12:52:30  host: public89369.cdma.centertel.pl

    Witam czy ktoś może mi powiedzieć ile telefon lg f70 wynosi współczynnik SAR ?

  • 0

    20. ~zelm  2015-01-12 03:38:04  host: c139-25.icpnet.pl

    Tak naprawde to ma 1,5GB na dane czyli lipa. Klapka z tyłu przy upadku tel. odpada. Więjszosc prigramow nie przenuesiesz na karte SD. Minusy- malo pamięci. Pkusy- 4 rdzenie! LTE i cena oraz dobra nakładka Andro.

  • 0

    21. ~belieber  2015-01-20 13:40:02  host: static-ip-193-151-97-153.promax.media.pl

    A dobrze odtwarza muzyke ?

  • 0

    22. ~fev  2015-01-26 20:15:52  host: aabj84.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon bardzo dobry nie zacina się szybko chodzi jak dla mnie idealny bo mi takie rzeczy są potrzebne i bardzo pomagają polecam każdemu

  • 0

    23. ~wcm  2015-02-13 22:24:00  host: abev237.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam serdecznie telefon mając dostęp do zdalnego sterowania jako pilot do telewizora ma podczerwień obok wejścia na słuchawki więc jest irDa

  • 0

    24. ~Teqq  2015-02-20 13:53:16  host: ablx96.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Osobiście, nie polecam! Od kiedy dostałem ten telefon już był na cenzurowanym. W pierwszym miesiącu używania, w czasie dwóch tygodni klawiatura nie wyskakiwała, nie dało się pisać, a telefon notorycznie sie wieszał, sam wyłączał aplikacje i restartował się. W serwisie oraz w kominie nie widzieli o jest tego przyczyną i jak to naprawić. Po pewnym czasie telefon dziwnym trafem samoistnie sie naprawił.
    Niestety to nie był koniec problemów. Najgorsze przyszło 3 tygodnie temu, po ośmiu miesiącach używania. Przy stanie baterii ok. 30% podłączyłem telefon do ładowania, ten zawibrował i zgasł na amen. Znowu zrobiłem sobie wycieczkę po serwisach i komisach. Okazało się, że płyta główna siadła! Naprawa ok. 350 - 400 zł. Oczywiście postanowiłem go dać na wariancję, ale tu kolejny problem. Papierki lakmusowe czerwone - telefon został zalany, gwarancja nie obowiązuje. Śmieszna sprawa bo nigdy telefon nie został zalany, nosiłem go w etui. Poczytałem troszkę na forach i dowiedziałem się, że kilka osób miało podobnie, wystarczy rozmowa przez telefon na deszczu, a papierki już się zabarwią. Taki zabieg LG. Reasumując, telefon zepsuty nie z mojej winy, gwarancja nie obowiązuje, naprawa ok.400 zł, polityka LG bardzo niewygodna. NIE POLECAM!! Dla porównania dodam, że wróciłem do poprzedniego telefonu HTC Desire X, który został wyprany z potłuczonym ekranem, działa bez zarzutów.

  • 0

    25. ~zabcia  2015-03-14 03:26:22  host: host107.v19.interkam.pl

    Witam. Posiadam ten telefon od okolo 5 miesięcy. Nie mam nic do zarzucenia! Zero jakichkolwiek problemów, nie prawdą jest,że ścina gry,co prawda szybko sie nagrzewa Ale automatycznie sam w tedy przyciemnia wyswietlacz i ogranicza wydajnosc telefonu. Telefon ma bardzo głośny glosnik takze bez problemu mozna rozmawiac z kims przez telefon jadac w glosnym autobusi czy pociągu. Moim Zdaniem jest zadowalający i warto godz kupic! Pozdrawiam :-)

  • 0

    26. ~Smut  2015-05-07 20:04:28  host: aawv195.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon ok, działa bez zarzutów, niestety niedawno go upuściłam, przez przypadek, w dodatku w kałużę. Wszystko działa ale obudowa potwornie się wgniotła. Co robić? :(

  • 0

    27. ~madzia1303  2015-06-15 10:26:36  host: apn-95-41-77-210.dynamic.gprs.plus.pl

    polozyla ten telefon na parapecie i szyby zaparowaly doly dotyk przestal dzialac oraz glosnik telefon ani nie był zalany ani nic ... wystarczy lekka wilgoc a tak to dalej smiga ... oza sobie oradzic z obsuga ... ;)

  • 0

    28. ~delfin  2015-08-27 13:54:26  host: n10-10-02.opera-mini.net

    witam. telefon mam od 11 miesiecy i na poczatku bylam zadowolona. po pół roku użytkowania lte przestało działać. pomimo informacji, że lte jest, to internet działać strasznie wolno, pobieranie tak samo. najgorsze przyszło ostatnio - mam na tym telefonie zainstalowane parę aplikacji. ostatnio telefon sam z siebie się wyłączył i automatycznie włączył, nie potrzeba było podawać pinu. a gdy weszłam w menu, okazalo sie, ze aplikacje zniknely. nie wiem, co noze byc nie tak.

  • 0

    29.  2015-10-04 16:15:24

    Trochę dziwna kolejność wypuszczania modeli przez lg - F70 luty 2014, F60 wrzesień 2014

  • 0

    30. ~Julka  2016-02-02 10:42:02  host: 188.146.68.233.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    Telefon mam już około rok NIEPOLECAM zacina się karta pamięci nie działa bateria się nagrzewa przy czym bardzo szybko się rozladowywuje rysuje się zdjęcia nie są najlepszej jakości ogólnie jeśli masz możliwość wybrania czegoś innego to bierz.

  • 0

    31. ~Ola  2016-02-23 08:04:31  host: public-gprs353441.centertel.pl

    Jak dla super niezniszczalny telefon. Prowadze aktywny tryb zycia przy czym jestem łajzowata, w dodatku nigdy nie rozstaje sie ze swoim kochanym LGkiem. Upadl mi juz 73852929479 razy na np beton i nic. Moze dlatego ze jest dosc lekki. Aparat z przodu moglby byc lepszy, tylni jest bardzo w porzadku jak na te 5MPX. Glosnosc odtwarzania w sumie okej. Bateria trzyma mi baaardzoio dlugo (wielki plus). Jedyne do czego moge sie przyczepic to czeste wylaczanie sie klawiatury. Nie wiem, chyba powinnam.zresetowac bo duzo.aplikacji bez powodu potrafi mi sie wylaczyc co wkurza niesamowiciwe. No i troche malo pamieci RAM. Poza tym kocham ten telefon. Chcialabym zmienic na inny, ale ten to moja taka pierwsza milosc jesli chodzi o telefony komorkowe. Serdecznie polecam :)

  • 0

    32. ~Miki  2016-02-24 16:56:07  host: aatq80.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Posiadam LG f70 od 15 miesięcy i wszystko działa idealnie zgodnie z moimi potrzebami nigdy mnie nie zawiódł

  • 0

    33. ~kamillo  2016-04-19 17:45:39  host: 119-033-166.adsl.szeptel.net.pl

    Super telefonik polecam

  • 0

    34. ~  2016-05-06 06:04:26  host: d88-15.icpnet.pl

    co zrobić abym mógł odbierać mmsy bezwłączania internetu

  • 0

    35. ~anka  2016-05-18 16:35:20  host: 78.10.209.236

    a mój LG zdechł po połtora roku użytkowania bezpowrotnie. był świetnym sprzętem a jednak padł :( bardzo go lubiłam

  • 0

    36. ~```nik  2016-05-28 16:54:56  host: 188.146.76.56.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    telefon posiadam od 2014 jest to totalan porazka zacina sie wylacz i wlacza blokuje klawiature juz dwu krotnie byl w serwisie inaczej mowic szmelc nigdy juz nie kupie lgika

  • 0

    37. ~weronika  2016-06-02 16:50:53  host: ip-37-248-255-252.multi.internet.cyfrowypolsat.pl

    Podsiadam ten telefon od 2 lat. Mecze się z nim od roku. Telefon się ZACINA, sam wyłącza na ekran główny podczas robienia czegoś np na internecie. BATERIA szybko się rozladowuje, ZDJECIA są okropne, muszę mieć aplikację do robienia zdjęć żeby były jako takie. Kolejna i dla mniee NAJWAZNIEJSZA SPRAWA: wyobraz sobie że podczas wchodzenia na Internet lub np Messengera gdzie chcesz coś napisać twoja klawiatura za cholerę się nie uruchomi. Klikasz Klikasz żeby się pokazała, żebyś mógł coś napisać, ale ten telefon tak nie działa. Nie uruchomi się i tyle. Czasami jak jestem w połowie pisania czegos, bum i nie ma klawiatury.
    MOJA PRZESTROGA: JAK NAJDALEJ OD TEGO TELEFONU, JUZ NAPRAWDE LEPIEJ MIEC CEGLE.

  • 0

    38. ~Jinks  2016-10-12 10:58:51  host: 89-77-73-62.dynamic.chello.pl

    Nie polecam.
    Mam telefon ponad 2 lata kupiony w salonie TMobile i wszystko co napisał w komentarzu 24 - Teqq potwierdzam w 100%. Telefon pracował poprawnie aż zobaczył deszcz i teraz to aparat wyrabiający cierpliwość. Wiesza się, wywala aplikacje, grzeje się i restartuje, klawiatura nie zawsze się pokazuje - naprawa nieopłacalna, zresztą wywale kilka stówek na nową płytę a i tak nie będę mógł korzystać w czasie deszczu.
    Od pocątku miał inną wielką wadę (w okresie gwarancji nie mogłem wgrać praw roota) nic nie istalowałem a wiecznie przy aktualizacjach krzyczał, że ma za mało miejsca. Zresztą na karcie SD też nie pozwalał instalować. Oczywiście miał kilka plusów ale teraz wiedząc o nim to co wiem - nie polecam.

  • 0

    39. ~krol  2016-10-14 15:54:39  host: 89.174.47.138

    Mam ten telefon też 2 lata i jestem z niego bardzo zadowolony. Bateria trzyma długo a jeśli ktoś chce zdjęcia o super jakości to niech kupi sobie aparat fotograficzny. Internet śmiga bardzo dobrze poprzez Wi-Fi i na LTE. Wg mnie telefon jest godny polecenia.

  • 0

    40. ~  2016-10-16 18:27:50  host: apn-31-0-32-75.dynamic.gprs.plus.pl

    Telefon na krótką metę dobry, przy dłuższym używaniu zaczynają się problemy np. Wyłączanie aplikacji, ścinki podczas użytkowania itp.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-147-196-37.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet