LG F60 - opinie
Telefony LG LG F60 Opinie o LG F60

LG F60

w sumie: 46
  • 0

    1. ~``  2014-09-26 13:23:51  host: 78.133.137.186

    Coś mi się zdaje, że słaba rozdzielczość jak na 4.5 cala ; /

  • 0

    2. ~aprachan ljińkłolń  2014-09-29 15:34:54  host: dynamic-78-8-62-151.ssp.dialog.net.pl

    Telefon średni. Dwurdzeniowy, 1gb ram. Nie jest tak źle, ale to jak chodzi na androidzie kitkat, to wole 600mhz na androidzie 1.5, niż to... Ekran: pikseloza, przeciętny telefon z tej wielkości ekranem ma ekran 1280x720 albo przynajmniej 960x540. Mało pamięci wewnętrznej, na muzykę filmy itd. jest niecałe 2gb (1.8) a na aplikacje niecały 1gb (0.96)... Średnio, 2/5. Mogło być lepiej, gdyby wgrali przynajmniej jelly beana, dali więcej pamięci wewnętrznej, oraz dali lepszy ekran to rozumiem. Nie polecam... Za tą cenę można na pewno znaleść coś lepszego.

  • 0

    3. ~brejofor  2014-11-04 08:16:29  host: 77-252-114-35.static.ip.netia.com.pl

    Jeżeli kogoś by to interesowało to telefon nie ma opcji videorozmów wbrew podanej powyżej specyfikacji. Zgodnie z informacją uzyskaną od konsultanta- żaden telefon LG nie ma takiej opcji.

  • 0

    4. ~orzelek-77  2014-11-08 07:12:48  host: 178-36-253-40.adsl.inetia.pl

    Wszystko jest ok.Chodzi płynnie, nic się nie zacina, dobry jasny ekran.Bardzo dobra bateria przy rozmowach trochę Internetu 3 dni działania! Jedyny minus to brak czujnika oświetlenia.

  • 0

    5. ~maja123  2014-11-12 10:56:10  host: 109241196219.elblag.vectranet.pl

    Chciałabym kupić ten tel ale nwm czy jest leprzy od sony ericsson xperia arc s czy nie

  • 0

    7. ~LG F60  2014-11-25 16:17:13  host: host-81-190-151-234.olsztyn.mm.pl

    Naprawde polecam ! Swietny telefon ! Bardzo dobry aparat. Szybki procesor. Czytelny ekran. Ma wszystko czego tylko potrzeba !

  • 0

    8. ~f60  2014-11-26 10:22:56  host: 77-223-229-201.opole.hypnet.pl

    telefonik jak dla mnie spelnia wszystki oczekiwania

  • 0

    9. ~zbiropl  2014-11-27 19:35:54  host: w3cache.elk.net.pl

    telefon nie posiada radia fm! porazka jak dla mnie... :/ dzwonilem, az na infolinie lg zeby sprawdzic bo nie dowierzalem heh

  • 0

    10. ~Lesio  2014-12-03 06:49:17  host: ebn217.internetdsl.tpnet.pl

    A gdzie jest radio?!

  • 0

    11.  2014-12-04 19:13:41

    Telefon mam od dwóch dni. Do zalet można zaliczyć szybkość działania oraz system android 4.4.4 po za tym bez rewelacji.
    Brak podstawowych narzędzi tj. kalkulator, latarka, odtwarzacz mp3 czy notatnik. Nie można także wybrać używanej pamięci - domyślnie wewnętrzna - szkoda po z 8 GB na starcie mamy tylko kolo 800 MB - za mało. Bateria trzyma średnio jeden dzień przy włączonym WIFI.

  • 0

    12. ~aw  2014-12-20 21:28:45  host: CMPC-188-164-150-013.CNet.Gawex.PL

    a gdzie te wideo rozmowy?

  • 0

    14. ~afruur  2015-01-04 17:57:31  host: 37.30.123.54.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    Bardzo dobry telefon funkcjonalny i stylowy bardzo polecam wielbicieli firmy LG

  • -1

    15. ~ostrzegam  2015-01-13 00:11:34  host: 188.146.85.177.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    Wszystko było by super bo telefonik i ładny i dobra bateria lecz największą jego wadą jest nieudany system tzw Android 4.4.4. Kitkat,
    Tak więc nie dzięki temu systemowi będziesz mieć problemy z wykorzystaniem karty zewnętrznej SD.
    W skrócie : chcesz zainstalowac np fifa 15 zapomnij-brak pamięci.
    chcesz zainstalowac mapę Polski - zapomnij-brak pamięci,
    A najlepsze że jak nie wyjdzie ci fotka i zechcesz ją skasować to nie uda ci się tego zrobić przeglądarką z aparatu ani żadną inną zewnętrzną przeglądarką.Uda ci się to zrobić tylko i wyłącznie wbudowanym w system manadżerem.Tak samo jest z przenoszeniem plików-tylko i wyłącznie wewnętrznie wbudowany manager.
    Android 4.4.4 to bubel od Google i jak to mówią strzelili sobie w kolano a powinni w głowę.
    Telefonu nie polecam z powodu małej ilości pamięci. Jak chcesz telefon z małą ilością pamięci to są tańsze.
    Pozdrawiam

  • 0

    16. ~słaby telefon  2015-01-14 22:30:06  host: 46.205.156.77.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    Słaby z powodu braku roota. Zabezpieczenia powodują ograniczenie użycia pamięci z zewnętrznych kart sd micro. Muzy z karty może nie odtworzyć.zdjęcia nie usuniesz.gry nie zainstalujesz itp

  • 0

    17. ~mela808  2015-01-30 20:47:04  host: public-gprs517050.centertel.pl

    Telefon świetny. Nie zacina się, działa płynnie. Polecam

  • 0

    18. ~Nick  2015-01-30 21:34:59  host: 93-181-147-203.internetia.net.pl

    A ja mam za 49,99 zł

  • 0

    19. ~molest2012  2015-01-31 18:51:06  host: c-1df3e055.161-1-64736c12.cust.bredbandsbolaget.se

    Super telefon za te piniadze dobra bateria szybki nie wiesza sie polecam

  • 0

    20. ~Marpol  2015-02-16 09:58:02  host: 80.50.114.78

    Telefonik naprawdę ok co prawda brak oryginalnych odtwarzaczy ae rocket player + Piktures załatwia sprawę
    - dużo lepszy od oklepanego Ace 4 w podobnej cenie
    Przesiadlem się z L5 II i LG idzie w bardzo dobrą stronę
    po przyzwyczajeniu sie do interfejsu bardzo fajne urządzenie z przyjemnym designem
    bateria długo trzyma ,nawigacja działa super , wszysto bez ścinek dzięki 4 rdzeniom
    zdjęcia robione w dobrym świetle są w super jakości - 9 punktowy autofokus
    na początku moze nieco zniechęcać ale jak dla mnie super

  • 0

    21. ~Niedoinformowany  2015-02-20 15:35:18  host: 85.219.163.130

    Wie ktoś jaki ten telefon am procesor?

  • 0

    22. ~jk  2015-02-26 13:39:28  host: 88-199-162-2.tktelekom.pl

    Brak radia, kalkulatora itp itd...

  • 0

    23. ~Paweł  2015-03-08 20:14:24  host: abec205.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Smartfon niema radia niestety.

  • 0

    24. ~  2015-04-07 22:13:25  host: gl226-40.master.pl

    a co z LTE? jest czy nie?

  • 0

    25. ~radoooo  2015-04-08 20:29:53  host: apn-95-40-238-101.dynamic.gprs.plus.pl

    Czyli co ? Nie odtworze muzyki jaka mam na telefonie ? I jak juz zdjecie nie bedzie potrzebne to go nie usunę ?

  • 0

    26.  2015-04-13 10:01:43

    Bez radia i kalkulatora to trochę słabo:)

  • 0

    27. ~Gulak  2015-04-18 12:51:32  host: user-94-254-192-133.play-internet.pl

    Kalkulator można ściągnąć z Google play

  • -1

    29. ~Westerrrr  2015-04-19 14:15:42  host: apn-95-41-11-88.dynamic.gprs.plus.pl

    Nie polecam tego telefonu:
    - bardzo droga naprawa
    - jak na wbudowana pamięć 4 GB a wolnej strasznie mało
    - radia brak
    - bateria trzyma co najmniej 2 dni
    NIE POLECAM !!!!!!!!

  • 0

    30. ~mati  2015-04-22 15:16:35  host: exe83.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie mów ze 2rdzeniwy bo jest 4 radzeniowy. A androida mozna latwo zaktualizowac wiec nie dawaj zlej opini bo telefon jest bardzo dobry

  • 0

    31. ~  2015-05-31 16:22:53  host: ip-37-248-254-165.multi.internet.cyfrowypolsat.pl

    Telefon może niezły ale jak upadnie i się rozbije szybka to nie można dokupic trzeba cały wyswietlacz a to połowa wartosci telefonu

  • 0

    32. ~jurek  2015-06-08 17:39:29  host: apn-46-77-124-147.dynamic.gprs.plus.pl

    O ja pier&:&& a gdzie radio ? gdzie radio jezu chryste pytam gdzie radio ? To nie mozliwe gdzie jest te radio ludzie !!!!!!! gdzie radio ?!!!!!!

  • 0

    33. ~Tomecek  2015-06-25 11:16:31  host: 89-64-172-39.dynamic.chello.pl

    Szczerze polecam ten model. Kupiłem go za 310 zł na Allegro, nowy z 24 miesięczną gwarancją :) Zalety? Telefon można zakupić od ręki w cenie poniżej 400 zł, a ma cztery rdzenie, 1 GB RAM, LTE, NFC i Gorilla Glass 3. Do tego wymienną baterię i czytnik kart pamięci microSD. Dodatkowo ma tylko 4,5 calowy ekran, co jest zaletą, bo ciężko o dobry i tani telefon, który nie jest ponad pięcio-calowym waflem. Wady? Tylko 4 GB pamięci z czego dla użytkownika jest poniżej 2 GB, ale telefon ma już roota i bez problemu można zainstalować Xposed + XinternalSD lub Link2SD. Domyślnie system to 4.4.4, ale LG wydało aktualizację do 5.0.1 Lollipop. Telefon w takiej cenie z NFC to biały kruk. Będzie nim można bez problemu płacić w sklepie za zakupy, albo używać tagu NFC do szybkiego odblokowywania zaszyfrowanego telefonu. Jestem bardzo zadowolony z zakupu.

  • 0

    34. ~Kris  2015-06-28 21:33:52  host: user-94-254-198-85.play-internet.pl

    Dla nieporadnych brak pewnych aplikacji to musi byc od razu minus :) Mam ten telefon mam w nim internet LTE i mam wszystkie aplikacje w telefonie ;)

  • 0

    35. ~Jack  2015-07-13 16:41:03  host: user-164-126-235-68.play-internet.pl

    A ja sie pytam jak właczyć wideorozmowe ??! jest napisane ze ta funkcja jest w telefonie a jak jest napisane to chyba musi byc więc pytam gdzie ?? jak to włączyć ??

  • 0

    38. ~Tomasz  2015-08-02 01:07:18  host: 213-92-242-100.serv-net.pl

    Mam ten telefon nie wiem czy być z niego zadowolony czy nie;
    Zalety:
    4Rdzenie procka 1.4ghz
    Android bardzo dobry lecz brakuje funkcji
    Szybki
    Aktualizacje są brane na bieżąco automatycznie
    Bez problemowe używanie programów 0 błędów
    Wady:
    Nie odporny na uderzenia słaba obudowa
    Droga naprawa
    Brak niektórych funkcji
    Problemy przeniesieniem z wewnętrznej pamięci na zewnetrzna
    Mogę go polecić jeśli ktoś umie go szanować bo największy problem z obudowa bardzo słaba

  • 0

    39. ~Monika  2015-08-26 15:35:53  host: bti48.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak jest z głośnością rozmówcy? Jest wystarczająca? I czy można głośność regulować?

  • 0

    40. ~kolos1987  2015-09-16 11:30:06  host: apn-5-172-252-230.dynamic.gprs.plus.pl

    Witam posiadam ten telefon prawie rok wiec moge duzo o nim powiedziec zaczne od plusow
    +bateria długo trzymaspokojnie do 5dni na paru telefonach i smsach
    Na interniecie z karty lte 2dni a na wifi wytrzymal mi 3dni 12godzin
    +nawigacja działa b.super
    +wszysto bez ścin dzięki 4 rdzeniom po 1,2gz snapdragon 410 oraz 1gb ram i grafice adreno306 nigdy nie zaciol sie przy grach czy kozystaniu z wielu rzeczy naraz praca miedzy aplikacjami i przechodzenie z jednej do drugiej jest czysta nie ma zadnych problemow
    +zdjęcia robione w dziennym świetle są w super jakości - 9 punktowy autofokus oraz jakosc HDR porownywalem zdjecia z s2, s2 slabsze robi zdjecia az dziwne dla mnie.
    +internet dziala plynnie i b.szybko nawt na jednej kresce lte strony z flashem sie wczytuja takze bardzo szybko.
    +ekran swietny dobre kolory nawet w bardzo sloneczne dni telefonik posiada ekran ktory reaguje na 10palcow sprawdzonecaplikacja multi touch ze sklepu

    Minusy hmm ....

    Tylko jeden malo pamieci... ale karta 8lub 16gb zalatwi wszystko;)

    Telefonik nie grzeje sie tak jak np xperia sp lub xperia e3 . galaxy s2 i inne .
    Ale powiem jednno jesli chodzi o lg f60lte to jestem bardzo zadowolony od prawie roku nie zaluje wyboru bo mialem do wyboru xperie E3 lub lg f60 wybralem lg siostra wybrala xperie E3 po dwoch miesiacach bardzo sie grzala i zawieszala tak ze nie mozna bylo nic zrobic nie ufam juz xperia lg idze w gore oby tak dalej polecam lg f60lte d390n

  • 0

    41. ~luky  2015-09-16 11:37:18  host: apn-5-172-252-230.dynamic.gprs.plus.pl

    Posiadam ten fon od 5miesiecy jestem zadowolonym uzytkownikiem przesiadlem sie z xperi E3 ktora ma takie same parametry starszy procek i slabsza grafike i sie strasznie grzala i byla goraca oraz miala xperia takie zawiechy ze nic sie nie dalo zrobic a w lg wszystko chodzi swietnie i plynie nie zaluje ladnie wykonany i szybki i dajny desing telefonik mi upadl na podloge z 10razy w ciagu 3miesiecy i wszystko dziala nie pekl ekran nie pekl dotyk obutowa cala co mnie dziwi ale jest noszonyvw etui silikonowym dziecko zrzucilo telefon nawet 2-3razy w ciagu dnia i nadal jest caly naewt dobrze wytrzymaly polecam tego lg ;) swietny jest

  • 0

    42. ~bajo  2015-09-16 11:42:18  host: apn-5-172-252-230.dynamic.gprs.plus.pl

    bateria długo trzymado 4-5dni ,nawigacja działa super , wszysto bez ścin dzięki 4x1,2ghz
    zdjęcia są w super jakości - 9 punktowy autofokus
    I super ekran ladne kolory i telefon wytrzymaly 4razy spadl z kuchennego stolu i ani jednego pekniecia polecam ;)

  • 0

    43. ~kolos1987  2015-09-16 11:51:17  host: apn-5-172-252-230.dynamic.gprs.plus.pl

    Jak ktos chce sie wiecej dowiedzies na temat tego telefonu to zapraszam pisac na email kiler1c5@wp.pl

  • 0

    44. ~kolos1987  2015-09-16 11:52:03  host: apn-5-172-252-230.dynamic.gprs.plus.pl

    Jak ktos chce sie wiecej dowiedzies na temat tego telefonu to zapraszam pisac na email kiler1c5@wp.pl ja posiadam go prawie rok go

  • 0

    45.  2015-09-16 12:05:56

    Witam posiadam ten telefonik od prawie roku swietny jest i wytrzymaly spadl 10razy na podloge z kuchennego stolu i wszystko dziala zero pekniec super telefon zero zaciec przy intensywnej pracy ;) dla mnie szok mialem wczesniej xperie e3 tragedia strasznie sie nagrzewal i zawieszal tak ze nic nie bolo mozna zrobic gry na nim dzialaja swietnie jak na adreno306 telefon mam od dwoch dni po rocie xposed i zmiana pamieci na sd 16gb gta sa oraz gangstar Vegas chodza czysto bez zaciec na full detalach bateria wytrzymuje 5dni na uzywaniu typu internet 15minut dziennie pare telefonow i smsow aktualnie jestem na 4.4.4kk wszystko chodzi swietnie i czysto zadnych i nigdy problemow z nim nie mialem moge kazdemu go polecic fajny tel z ekranem 4,5cala 1gb ram grafika adreno 306 i procesorem 4x 1,2ghz snapdragon 410 porownany byl z s2 htc one s oraz lg leon htc i s2 wypadaly ponizej 18tys punktow lg leon mial ok 19500tys punktow lg f60 mial 21tys punktow tylko szkoda ze 4gb ma :/ ale super telefon nie zaluje jestem b.zadowolony z niego

  • 0

    46. ~  2015-09-25 13:43:54  host: aets103.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie polecam nie ma pamieci np na fife 15

  • 0

    47. ~  2015-09-30 18:03:43  host: 178-214-30-9.mtm-info.pl

    Ciekawe jak niby mozna wideo konferencje na nim zrobic

  • 0

    48. ~my123  2015-10-13 19:24:22  host: apn-5-172-252-202.dynamic.gprs.plus.pl

    Jak mogę znaleźć licznik SMS w LG f60

  • 0

    49. ~Seba  2015-12-04 15:12:39  host: public-gprs517126.centertel.pl

    Aktualnie pisze komentarz z telefonu ;) nic dosłownie nic do zarzucenia. Ludzie płaczą że słaba obudowa to *** prawda, jest wytrzymalszy od swoich rówieśników. Cena 350zł za taki telefon? To żadne pieniądze ^^ Mało pamięci? Karta 16-32Gb załatwia sprawę. Internet działa aż za płynnie (nie żeby mi to przeszkadzało :P) działa bez żadnego zacinania co jest dużym + tak szczerze nic nie mam do zarzucenia ^^

  • 0

    50. ~Robot 01  2016-02-25 07:22:44  host: host-5db0dc9b.sileman.net.pl

    Smartwon dobry , gdy poruwnałem ekran do lg g3 okazało się że są praktcznie takie same. Fon leprzy od samsunga ace 4. Lg f60 jest płyny i ma 4g lte co zadziwia bo popremierze był warty 1500.

  • 0

    51. ~  2016-09-07 22:26:48  host: dynamic-78-10-107-105.ssp.dialog.net.pl

    Jestem nie zadowolony ,aparat wykonuje zdjecia slabej jakosci ,dziwia nnie w/w wpisy

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-161-157-73.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet