LG F3000 - opinie
Telefony LG LG F3000 Opinie o LG F3000

LG F3000

w sumie: 39
  • 0

    1. ~Doda!  2006-06-03 19:29:05  host: ayw16.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ale kształt! Jest niewiarygodny! Jak piszą na stronie LG, jest to telefon dla fanów motoryzacji. Widać:) Ma podobno specjalnie wgrane motywy, tapety, dzwonki i tym podobne rzeczy, aby jak najbardziej "usamochodowić" ten telefon:) MP3 można ustawić na dzownek. Lampa błyskowa w tym telefonie to niewielka, ukryta tak jakby w obiektywie dioda. Według producenta jest ona bardzo wydajna. Cenę można uznać za dyskusyjną, gdyż na Allegro znalazłem ten telefon za 1160 złotych. Może dużo, może nie. Trudno mi ocenić, ale myślę, że to dość dużo. Ale wydałbym tyle kasy na niego, bo jest boski!! Ten wygląd... Ja go chcę! Ale ja to ja, więc pewnie za chwilę znajdę już inny:) Pozdro!

  • 0

    2. ~Doda!  2006-06-03 19:34:55  host: ayw16.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Aha, ten telefon ma dwa stereofoniczne głośniki! Przytoczę tu cytat opisujący telefon (ze strony producenta):

    "Wyścigowy" F3000
    Telefon dla miłośników motoryzacji.Przypominający kształtem samochód wyścigowy telefon LG F3000 posiada aerodynamiczną sylwetkę oraz specjalnie zaprojektowane, „samochodowe” menu. Uwagę zwracają również zainstalowane w telefonie charakterystyczne schematy dźwiękowe w tym m.in. odgłos silnika samochodowego, pisk opon, trzask zamykanych drzwi...

  • 0

    3. ~  2006-08-09 10:14:34  host: bni136.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jest śliczny. Lg się postarał. Mógłby być tylko jeszcze lepszy wyświetlacz i polifonia też ale i tak jest boski. Może ja nie jestem wielkim znawcą motoryzacji ale uważam, że to telefon dla mnie. Ma idealne kształty. Tylko bateria mogłaby być lepsza. Ale piep*** to. Zaje*****!!!

  • 0

    4. ~lg  2006-09-23 13:32:53  host: cmh197.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja juz go widziealem na allegro za 615zł - nowy, na gwarancji(24m-s)

  • 0

    5. ~budek  2006-10-27 15:32:16  host: nat0.gress.com.pl

    a ja kupiłem za 600zł jest zajebisty polecam dla tych ktorzy interesuja sie samochodami

  • 0

    6. ~Nata  2007-01-19 19:55:49  host: host-n1-112-229.telpol.net.pl

    Jest boski mam go i mi sie strasznie podoba :D Polecam go

  • 0

    7. ~manek  2007-03-22 16:11:12  host: 80.51.122.70

    wlasnie go wczoraj kupilem na allegro i mam nadzieje ze sie oplacalo ;]

  • 0

    8. ~icing  2007-04-21 12:40:25  host: ebv216.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kupiłam go ojcu na imieniny. Mimo, że nie dla siebie to mogę trochę o nim już powiedzieć... Aparat nic specjalnego, dla niewymagających. Ale posiada dużo ustawień!! Bardzo solidna obudowa, nie sądzę, że będą jakiekolwiek problemy z klapką. Te reklamy jaki to on nie jest wypasiony motoryzacyjnymi gadżetami trochę przesadzone. Zależy czego się oczekuje. Ma kilka dźwięków i tapet typowo samochodowych ale tak to w sumie i tak wolę inne dźwięki. Kształt rewelacyjny. Podoba mi się duży zegar zarówno na wewnętrznym jak i zewn.ekranie. Co jeszcze... Kosztował 425 zeta nówka. Dobra bateria, strasznie ciężko mi ją było rozładować... Sądzę, że będzie łatwo się zwieszał jeśli będzie się od niego wymagało nie wiadomo czego, w szczególności dość szybkich reakcji na komendy. Ale nie zapeszam :) Pozdrawiam

  • 0

    9. ~Ania.  2007-05-08 11:43:32  host: hr138.internetdsl.tpnet.pl

    ja mam ten telefon od ok.3 tygodni i podobno mial miec kamere ale nie ma:)w sumie to ona mi nie potrzebna a co do odtwarzania mp3 to jestem zachwycona:Dna klapce sa dwa glosniki dzieki ktorym dzwiek jest stereofoniczny.a aparat tez robi dobre zdjecia,co prawda gdy sa na telefonie to nie widac nic specjalnego ale po wrzuceniu na kompa widac efekt:)

  • 0

    10. ~Ania  2007-06-16 20:31:41  host: user-87-248-81-253.promax.media.pl

    Jakie ten telefon ma największe wdady?

  • 0

    11. ~MMM  2007-06-22 15:18:38  host: 85.198.228.235

    MAM TEN TEEFON I MAM MALY PROBLEM NIE MAM ZIELONEGO POJECIA JAK DO KSIAZKI TELEFONICZNEJ DODAC ZDJECIE CZEKAM NA PODPOWIEDZ

  • 0

    12. ~MMM  2007-06-22 15:24:51  host: 85.198.228.235

    MAM TEN TEEFON I MAM MALY PROBLEM NIE MAM ZIELONEGO POJECIA JAK DO KSIAZKI TELEFONICZNEJ DODAC ZDJECIE CZEKAM NA PODPOWIEDZ

  • 0

    13. ~  2007-07-01 21:50:10  host: gw.bajtnet.lca.pl

    Teraz ten telefon na allegro kosztuje ok. 400zł

  • 0

    14. ~damian  2007-07-08 17:57:52  host: nat-13.autocom.pl

    mam go od 3tygodni i jest elegancki troche mało pamięci ale styka. zdięcia robi eleganckie. mp3 chodzi nadzwyczaj dobrze. szkoda tylko że niema kart pamięci. jest wygodny i poręczny. według mnie jest super. poruwnywałem go z se k300i jest o niebo lepszy. ma dobre głośniki. wmiare głośno gra.

  • 0

    15. ~damian  2007-07-08 18:02:06  host: nat-13.autocom.pl

    zdięcia do książki dodaje sie prosto. wchodzisz w aparat i ustawiasz grafikę 48X48. robisz zdięcie. potem wchodzisz w książkę telefoniczną wybierasz sobie danom osobe dajesz edytuj i zjeżdrzasz na zdięcie i dodajesz

  • 0

    16. ~  2007-07-10 21:48:32  host: ip-85-198-228-235.broker.com.pl

    dzieki ci bardzo damian ;)za odpowiedz

  • 0

    17. ~kamil  2007-07-11 11:45:46  host: eng230.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie polecam tego telefonu!!! po 3 tygodniach telefon nie chce sie włączyć!!! nie wiem czy jest to wina oprogramowania czy może bateria padła. jeśli ktoś wie skąd mogę ściągnąć soft do tego telefonu to proszę napisać. byłbym bardzo wdzięczny.

  • 0

    18. ~2639  2007-07-18 15:48:51  host: aaw26.internetdsl.tpnet.pl

    ja tam polecam ale dla mnie jest taki zajebisty bo mjalem już 125 tel

  • 0

    19. ~damianos  2007-08-11 17:29:43  host: nat-13.autocom.pl

    ja mam ten tel koło 3 miechów. dałem za niego 380zł (nowy z gwarancjom). kilka razy sie zacioł ale sam sie resetuje. nie psuje sie. lampa błyskowa jest kijowa!! zrzera dużo bateri i w nocy nic nie widać!! chyba że z 2-3 cm.ale w dzień robi wyśmienite zdięcia!!!! upadł mi kilka razy i nic sie nie stało!! nawet ryski niemiał!! polecam ten tel każdemu ktury lubi dobrom jakoś muzy!! pzdr!

  • 0

    20. ~Juzdyna  2007-08-28 11:04:58  host: ewh92.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam ten telefonik i nie zaprzeczam jest cudowny, ale na przykład zdziwiło mnie, że nie ma wideo, ale mimo wszystko go kocham. Parę razy mi spadł i troszku się obił i mam takie pytanie bo słyszałam różne wypowiedzi czy da się wymienić mu obudowę czy nie?

  • 0

    21. ~basiunia  2007-09-04 14:45:00  host: bvx54.neoplus.adsl.tpnet.pl

    super telefonik jestem bardzo zadowolonna :) ale nie wiem jak wylaczyc te dziweki samochodowe mozecie mi pomoc? plisss

  • 0

    22.  2007-09-12 19:40:35

    witam! owe dźwieki wyłącza się w profilu w personalizacji, zaraz pod dźwiękami klapki--wystarczy wyciszyć. wtedy -choć szkoda- wycisza się też klapka. ALE OGÓLNIE JEŚLI MOGĘ DODAĆ.....TELEFON BARDZO PRZYJAZNY I PIEKNIE STYLIZOWANY.

  • 0

    23. ~marcin_146  2007-09-30 16:44:52  host: 195.117.164.2

    nie wiem co sie stalo przy moim ale nie moge ustawic dzwonka. czy ktos wie jak temu mozna zaradzic?? na utworze dale opcje ustaw jako dzwonek i jak ktos dzwoni do mnie to nic nie slychac. jak ktos wie jak temu zaradzic to prosze o jak najszybsza pomoc

  • 0

    24. ~Gumis  2007-09-30 22:38:02  host: 212.191.152.215

    Siema!!! Mam pytanko. Widziałem ten tel. na allegro i chyba sie w nim zakochałem przynajmniej z wyglądu. Mam do niego kilka pytań. Wiem, że ma mp3 i jak czytałem i , że nie ma wideo troche lipa ale przezyje się, ale mam jedno najważniejsze pytanko czy można mp3 ustawić jako dzwonek????? Patrzałem an allegro to jedni pisza ze ma tylko polifonie a jeden koles napisał ze ma polifonie i mp3 jako dzwonek. Juz sie pogobilem moze ktos mi pomoze WIELKIE Dzieki

  • 0

    25.  2007-10-30 21:46:03

    telefon spoko zdjęcia są dobrej jakości faktycznie wideo nie ma ale jak ktoś chce nagrywać filmy to niech kupi sobie kamerę a nie telefon co do mp bardzo dobrze gra i można ustawić mp3 jako dzwonek i normalnie wszystko śmiga

  • 0

    26. ~Cinas  2007-11-29 16:32:01  host: abwl118.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak w tym telefonie włącza się tryb głośnomówiący??

  • 0

    27. ~mechan  2007-12-10 20:10:20  host: ejt107.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja dostaje go od rodzicow pod choinke ;p sam sobie go wybralem i jest zajebiaszczy!! xD.

  • 0

    28. ~mechan  2008-01-04 17:21:11  host: ejk96.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od prawie 2 tygodni i jestem z niego bardzo zadowolony. mp3 odtwarza super :D. jest bardzo wytrzymaly spad mi na beton z 1m i nawet ryski nie ma xD. naprawde polecam do zakupu xD.

  • 0

    29. ~slusek  2008-01-06 13:15:34  host: btq98.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a teraz juz 299 zł NOWY

  • 0

    30. ~Ol  2008-02-25 16:26:10  host: nat-mi3.aster.pl

    mam ten tel od chilki miesięcy i go nie lubie, głównie przez baterie. mp3 chwile posłucham i bateria pada :/ ogólnie nawet sympatyczny, ale bateria psuje wszystko

  • 0

    31. ~mika  2008-03-05 17:28:13  host: 87-205-82-2.adsl.inetia.pl

    nie wiem jaki kolor wybrac prosze pomozcie

  • 0

    32. ~wita  2008-03-09 10:35:21  host: bmf91.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ty pomoge ci wybier taki czerwono czarny

  • 0

    33. ~Patrinho  2008-03-19 19:49:26  host: aamu108.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanko, czy w odtwarzaczu mp3 można przewijać muze i minimalizowac programy? Pytam bo w moim sagemie nie było takich funkcji :)

  • 0

    34. ~elesso  2008-05-29 13:15:23  host: dpl237.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam mam ten telefon juz dośc długo i postanowiłem podzielic się z wami moja opinia. A więc ogólnie jestem z niego bardzo zadowolony ma fajny wygląd który mi sie nie znudził nawet przez długo czas poza tym ma bardzo intuicyjne w obsłudze menu i jest dobrze wykonany poza tym bateria trzyma mi kilka dni więc ogólnie telefon według mnie jest godny polecenia.

  • 0

    35. ~olo  2008-05-29 21:21:57  host: abek210.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wygląd bardzo fajny jak dla mnie to przypomina mi portowy samochodzik ,rewelka

  • 0

    36. ~sebastian558989  2008-07-15 10:51:48  host: abha94.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ej on ma 40 MB pamięci czy więcej? pytam się bo na innych stronach pisze inaczej

  • 0

    37. ~  2008-11-10 19:24:06  host: elg194.internetdsl.tpnet.pl

    to przypomina astona martina

  • 0

    38. ~anniika  2009-04-23 10:12:53  host: ebo147.internetdsl.tpnet.pl

    mam go! i tego baardzo żałuje! beznadziejny. ma bardzo malo pamieci, robi beznadziejne zdjecia, nie mozna ustawic dzwieku mp3 na budzik i na sms-a. moge go komus sprzedac:):)

  • 0

    39. ~mistrzspeeda  2010-02-27 15:47:01  host: esr173.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bardzo fajny telefon, dla mnie 10/10.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-204-139-136.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet