LG E900 - opinie
Telefony LG LG E900 Opinie o LG E900

LG E900

w sumie: 33
  • 1

    1. ~raf  2010-10-12 01:08:51  host: 089-101-142129.ntlworld.ie

    nia ma javy?dziekuje

  • -1

    2. ~kutazz  2010-10-13 15:01:24  host: aceh111.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ciekawe jaka cena?

  • 0

    4. ~  2010-10-14 13:18:00  host: chello089079016193.chello.pl

    żałosny dzieciaku a na co ci java?chcesz javy to kup jakiś badziew na javie może jeszcze zapłacz że brak irdy i klawiatury

  • 0

    5. ~filip  2010-10-14 16:36:29  host: ip-82-177-173-105.net.azartsat.pl

    dodaje ze telefon ma ważyć 3,5 ounce czyli

  • 0

    6. ~Otocanin  2010-10-14 20:47:40  host: acxv46.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Podobny do Wave'a. Ale parametry niczego sobie.

  • -1

    7. ~Andrus  2010-10-17 13:12:55  host: aanc174.neoplus.adsl.tpnet.pl

    4: brak javy i irdy to wada, po prostu niektore trendy sa poronione (blyszczace ekrany i wlasnie brak irdy ;) ) ja tam chcialbym miec mozliwosc zrobienia z fona pilota do wszystkiego :)

  • 0

    8. ~damiox  2010-10-18 11:02:09  host: adfq112.neoplus.adsl.tpnet.pl

    no dokładnie poco ci java na WM ?? chcesz jave kup se SE albo Nokie z symbianem i już/

  • 0

    9.  2010-10-19 23:12:01

    Nie za dużo ROM? :D 5112 MB to sporo...

  • 0

    10. ~atomfx  2010-10-21 11:20:28  host: hft121.internetdsl.tpnet.pl

    ale jave można dograć toć t winda.

  • 0

    11. ~piotrek  2010-10-28 14:19:02  host: ckh248.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tak to winda tylko że zupełnie nowa i bez kompatybilności wstecznej co za tym idzie to co działało na windows mobile na tym działać nie będzie. Poza tym w tym windowsie nie przewidziano możliwości instalacji czegokolwiek z karty SD. Istnieje jedynie możliwość instalacji ze sklepu. jeśli czegoś nie ma w sklepie to nie zainstalujesz.

  • 0

    12. ~v  2010-11-15 10:35:09  host: user-46-112-213-33.play-internet.pl

    *11 - Przynajmniej na początku :P

  • 0

    13. ~kaśka  2010-11-16 21:00:11  host: d47-150.icpnet.pl

    Mnie java jest potrzebna do jednej konkretnej rzeczy (w telefonie) - do programu Ginger (rozkład jazdy komunikacji miejskiej, bardzo praktyczna rzecz i raczej nie tylko dla dzieci ;) Nie rozumiem, jak w systemie Windows może nie być javy (ale nie mam jeszcze Win7, trzymam sie XP...) Czyżby nie było?...

  • 0

    14.  2010-11-16 22:02:20

    jednym słowem lipa, w androidzie też nie można było instalować tyle że na karcie i to zmienili

  • 0

    15. ~Do 13 Kaska  2010-12-15 23:47:20  host: public8535.xdsl.centertel.pl

    Chyba jestes blondyką. W Win7 jest java ja mam i jest, ale tu jest mowa o Win Phone 7a to nie to samo co Win 7 na PC

  • 0

    16. ~aciu  2011-01-01 20:51:04  host: 213-238-104-48.adsl.inetia.pl

    @misiu09 - Windows to Windows, każdą ilość pamięci jest w stanie pochłonąć ;) (wiem, że tam jest błąd, żeby nie było)

  • 0

    17. ~Zozo  2011-01-02 10:54:05  host: 85.222.3.63

    Telefon sprawuje się świetnie, 0 cięcia, zawiasów, czekania na cokolwiek (nie to co symbian), a to że wszystko się tak płynnie animuje robi na prawdę duże wrażenie. Jeżeli chodzi o aplikację można sobie napisać w silverligt - żadna wyższa filozofia ;)

  • 0

    18. ~Kasia  2011-01-16 14:28:19  host: 164.132.34.183

    Wady: Bluetooth nie działa (nie tylko u mnie), nie mogę sobie ustawić jako dzwonka żadnego z moich plików, tylko te badziewne znajdujące się już w telefonie, nie można za wiele zmienic w wyglądzie np ustawić własnej tapety (tylko na wygaszaczu się da). Dla was może banalne problemy ale dla mnie, skoro zapłaciłam za telefon 400 euro, to podstawa :)

  • 0

    19. ~Kropek  2011-01-17 18:23:46  host: public-gprs59373.centertel.pl

    ~Kasia... U mnie nie działa WiFi ale nie martw się, wszystko się zmieni wraz z kolejnymi aktualizacjami. Przynajmniej nie jesteśmy ich pozbawieni tak jak użytkownicy Androida.

  • 0

    20. ~sdfsfa  2011-01-17 18:55:45  host: 87-206-235-19.dynamic.chello.pl

    bluetooth zawsze napotyka na problemy: WP7 średnio jakoś też podchodzi do tej technologi... Sam WP7 to taka vista, niby graficznie okej, ale sporo trza jeszcze pozmieniac. Telefon zapowiada się ciekawie, oby tylko dało się potem wgrać Windowsa phona 8. Szkoda ogólnie że tam WP7 dali : no ale cóż.. taki marketing

  • 0

    21.  2011-02-11 03:50:26

    Nie mogę się powstrzymać - Wasze komantarze są tak durne, że nie wiem co powiedzieć. Widać, że eksperci od siedmiu boleści nie mieli nawet telefonu z WP7 w dłoni. System, mimo że z niedoróbkami (które już są naprawiane) jest świetny - szybki, ładny, intuicyjny i ergonomiczny. Ostatnio miałam okazję pobawić się tym LG i powiem tak: system robi tego smartfona. Dzięki WP7 Optimus 7 ma rację bytu.

  • 0

    22. ~Lolek  2011-03-21 17:31:51  host: 212.160.172.70

    widze ze do okrągłego stołu "komentatorów" nie zasiadają obiektywni rzeczoznawcy a raczej durne dzieciaki,dla których Telefon komórkowy to nie "osobisty telefon" tylko pole do popisu;) po co ci wysyłanie przez bluetooth czegoś co może mieć każdy (dzwonki,tapety itd.) ? bedzie chciał ściągnie...iphone też jest "indywidualistą" i dlatego ma rzesze fanów nie mówiac oczywiście o technologii. WP7 to system dla smartfonów a nie dla multimedialnych zabawek.bedziesz czegoś potrzebował ściągniesz ze sklepu. mając Lexusa nie kupisz na złomie pasującego zderzaka.mając golfa II na szrocie kupisz pewnie i ubezpieczenie;):rotfl reasumując kupując taki telefon licz się z niektórymi rzeczami a jak sie nie podoba weź komercyjnego andka i si;) "jednym słowem lipa, w androidzie też nie można było instalować tyle że na karcie i to zmienili"???? chyba zartujesz...Android od wersjii 2.2 obsługuje instalacje na sd WP7 też ale trzeba sie pobawic wiec bez wiedzy nie wychodź przed tłum bo cię wciągną i juz nie wyjdziesz;) Telefon ok mam go 3 mies. początki oporne ale szykuje się długi romans z nową zabaweczką LG;) joke;) Pozdrawiam

  • 0

    23. ~WP7  2011-04-18 17:59:57  host: h-87-199-40-117.dolsatbelchatow.pl

    Co osobiście robi na mnie największe wrażenie, to dizajn systemu w połączeniu z typografią. Microsoft zastosował tu kreskę i dizajnerski pomysł po raz pierwszy zastosowany w Zune. Ale dopiero tutaj - w mobilnym systemie operacyjnym - czcionki, ikony, czerń i biel wyglądają naprawdę przepięknie. Windows Phone 7 wygląda nie jak coś technicznego, ale jak.. dzieło sztuki. Począwszy od ekranu startowego, gdzie na dowolnie wybranym zdjęciu pojawiają się informacje o dacie, czy w centrum "People", który jest połączeniem książki adresowej, historią kontaktów oraz informacji z Facebooka, wszędzie czuć styl i artyzm. Animacje przejścia ekranu w inny ekran, czy sposób notyfikacji o pobieraniu danych robią fenomenalne wrażenie. Podobnie jak różnej wielkości napisy, które sygnalizują hierarchię stopni menu: największą czcionką nazwa kategorii, nieco mniejszą dostępne opcje, najmniejszą (co nie oznacza, że niewygodną) poszczególne elementy do wyboru. WP7 urzeka a w przyszłości będzie jeszcze bardziej urzekał jak Microsoft dopracuje WP7 .

  • 0

    24. ~WP7  2011-06-17 20:28:14  host: dut15.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mnie tam designem za bardzo nie przypadł do gustu... ale to przecież drugorzędna sprawa, najważniejsza jest szybkość, intuicyjność, stabilność. Wszystko to WP7 posiada.

  • 0

    25. ~derive  2011-07-23 12:53:33  host: xdsl.143.c86.petrotel.pl

    Użytkuję ten telefon od pewnego czasu i poza ekranem i szybkością działania jestem niezadowolony. Gdzie jest np. opcja usuń wszystkie kontakty? Zaznacz kontakty które chcę. Dodatkowo telefon nie chce się połączyć z żadnym innym telefonem przez bluetooth, a jak już się udało połączyć z laptopem to nie ma opcji wyślij przez bluetooth. Nie wspomnę już o tym, że podłączając do kompa nie widzi urządzenia, a znaleźć stery to po prostu masakra. Podsumowując ładny design, szybkość działania, świetny ekran i nic więcej, zero funkcjonalności. Wolę symbiana, który się wiesza na potęgę, ale przynajmniej mam wszystkie opcje, które chcę i mam nokia pc suite od ręki, praktycznie na każdej stronie. Dla mnie nie warto kupować. Na szczęście ja dostałem go tylko na testy z TP SA

  • 0

    26. ~maniek  2011-08-14 06:39:05  host: 188.146.113.21.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    chcesz jave wgraj emulator java pod WM

  • 0

    27. ~mdx  2011-08-17 21:21:57  host: pc202a119.interpc.pl

    skrytykujmy pierwszą wersje każdego innowacyjnego OS'a i zobaczmy jaki powstał. och, poczekajcie na Mango, będzie boooom aż oślepniecie, mało zmian lecz to szlify diamentu :D Ach polacy marudzą, po h.... obsługa kart sd jak telefony WM7 ich nie posiadają ?! mi wystarcza moje 16gb, przesyłanie przez bluetooth ?! żartujecie ? WM7 Phone to smartphone, weź odpowiedni pakiet internetowy i skończ marudzić ;) siedzimy nadal w XX wieku i dlatego te narzekania :) ten telefon i ten system to 10/10 ale trzeba się trochę znać :d a tekst z irdą poprawił mi humor na resztę dnia :D dzięki i pozdrawiam :D

  • 0

    28. ~prestig  2011-08-29 21:18:16  host: cfa17.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tylko 5mpx - szkoda. Duży wyświetlacz - fajnie. Brak złącza kart pamięci - do dupy.

  • 0

    29.  2012-01-14 18:59:34

    Witam! Mam ten telefon od tygodnia, jestem zadowolony, internet smiga az milo, synchronizacja z kontami spolecznosciowymi rewelacyjna, prosty w obsludze, nie zawiesza sie, same zalety. Upadl mi i nawet nei ma sladu na obudowie, wytrzymala bestia. Warto go kupic, polecam!:)

  • 0

    30. ~Jarecki126  2012-03-20 08:27:00  host: public-gprs329540.centertel.pl

    Rewelacyjnie dobrze wykonany sprzęt. Naprawdę rzadko można spotkać telefon, który jest wykonany z aż tak dobrych i "przemyślanych" materiałów.Jakość sama w sobie, komentarz zbędny. O samym systemie nie piszę, gdyż praktycznie wszystkie telefony z WP mają "to samo". Jest coś co zasługuje na specjalne wyróżnienie...MFG. Mam dość już tej ;plastikowości i bylejakości" w moim HTC, Zamierzam sprzedać i kupić właśnie LG, POLECAM !!!

  • 0

    31.  2012-05-04 13:50:09

    czy aplikacja gg dziala na tym systemie ??

  • 0

    32. ~barney  2012-06-24 15:18:33  host: public11976.xdsl.centertel.pl

    ktoś wie jak z wytrzymałością wyświetlacza? Będzie tak wytrzymały jak np.: w Samsungu Wave?

  • 0

    33. ~kajtek  2013-04-12 12:00:11  host: host-81-190-239-199.wroclaw.mm.pl

    aplikacja gg działa, wystarczy pobrac ja za darmo z markety, moim zdaniem wytrzymały wyświeltacz, do tego niska cena, w tions.pl tylko 499 zł

  • 0

    34. ~Kuba  2014-04-12 08:46:04  host: host-205-252.elmar-dc.pl

    Więc tak odpowiem na wszystkie komenty bluetooth w telefonach na wp7 służy do zestawu słuchawkowego, dzwonka nie idzie ustawić bo ten system tak jak i iphone są zablokowane, a o tele no cóż dostałem go w prezencie bardzo dobrze mi służy fajnie wygląda i ma duży jasny ekran a wi fi działa tylko trzeba umieć je włączyć -_-

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-87-121-0.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet