LG E400 Swift L3 - opinie
Telefony LG LG E400 Swift L3 Opinie o LG E400 Swift L3

LG E400 Swift L3

w sumie: 121
  • 0

    1. ~jack  2012-06-05 12:19:27  host: adov61.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bardzo fajny sprzęt w w kategorii smartphone low-end. Ma wszystko co potrzebne do współczesnej info-voice-komunikacji. Design rodem z półki wyżej. Wzornictwo "N9-type" ewoluowało. Nie wygląda już tak jak poprzednie low-end'we LG. Może mieć wzięcie.

  • -1

    3. ~  2012-06-13 21:56:26  host: 89-68-145-77.dynamic.chello.pl

    coraz gorszy syf - fajny?człowieku!!!! 320x240 w takiej wielkości to tragedia

  • 0

    4. ~donatello  2012-06-23 17:23:50  host: i114ne068.v4.arkomnet.eu

    @up. i co masz za problem że 320x240. Ważne że android chodzi płynnie, praktycznie każda apka na nim ładnie działa. W cenie 350zł to po prostu cud miód.

  • 0

    5. ~SEBA  2012-06-26 10:30:40  host: 93-181-143-144.internetia.net.pl

    @3 - nie miałeś go w ręcę to co sie wypowiadasz??? Jeśli dla Ciebie ekran to podstawa w tel. komórkówym to jesteś niedojrzałym użytkownikiem. To że ma Wifi z funkcją routera to jest ważne. Ten telefon będzie miał wzięcie , bo to najlepszy stosunek jakości do ceny. Dobry fon za cenę maks. do 500,- zł W sellgrosie za 450,- W euro agd chyba 480,- itd. cena jest ok. jak za nowy phone.

  • 0

    6. ~vdl  2012-06-26 12:49:22  host: dynamic-78-8-4-250.ssp.dialog.net.pl

    do 3: czlowieku to pobierz sobie lg camera, bedziesz mial ponad 2k pixeli... jako low-endowy telefonik na plus! Maly ale jary.

  • 0

    7. ~tobi  2012-06-28 19:51:59  host: ip-37-123-202-231.satfilm.net.pl

    ile kosztuje wgranie nowego softu do lg swifta ??

  • 0

    8. ~Laperla  2012-07-01 00:20:51  host: nat2-28.ghnet.pl

    Słuchajcie, bardzo zainteresował mnie LG Swift L3, ale jako, że przedłużam umowę na abonament (raczej skromny) mam też do wyboru NOKIĘ 500 i teraz nie wiem, co robić. POMOCY! Symbian w modelu NOKIA 500, czy Android w tym LG? Jak to jest naprawdę z NOKIĄ - wiesza się, czy nie przez tego Symbiana? Będę wdzięczna za opinie wszystkim, którzy znają oba telefony. Pozdro :-)

  • -1

    9. ~prefix  2012-07-05 12:02:02  host: 91.209.141.10

    Osobiście polecam Ci LG L3 z Androidem, ten system jest idealny jeśli chętnie korzystasz z mobilnej Sieci. Android pozwala na prawdziwą mobilność. Wiele funkcji znanych z peceta sprawia, że czujemy się jak przy prawdziwym komputerze, tylko przenośnym i nieco mniejszym. Można dzięki niemu w jednej chwili słuchać muzyki, odpowiadać na e-maile i rozmawiać przez telefon. Android posiada duże możliwości modyfikacji i personalizacji telefonu. Ten system to także możliwość dostępu do Android Market, które daje nam możliwość dostępu do wieli aplikacji. Także zdecydowanie postawiłbym na LG z Androidem.

  • -1

    10. ~  2012-07-05 19:20:14  host: i114ne068.v4.arkomnet.eu

    Laperla, proste że android. nie ma sie nad czym zastanawiać.

  • 0

    11.  2012-07-06 09:04:20

    Ja również uważam, że android. LG bardzo dobrze współpracuje z androidem. A L3 miałam okazje juz widzieć i według mnie bardzo fajnie chodzi na tym androidzie. Z L3 poradzi sobie nawet osoba, która ma pierwszy raz do czynienia z androidem

  • 0

    12. ~Laperla  2012-07-07 13:02:21  host: nat2-28.ghnet.pl

    Bardzo dziękuję Wam za odpowiedź i opinie :-) Jeszcze się nie zdecydowałam, bo chcę na żywo obejrzeć oba modele, jak leżą w dłoni i w ogóle ;-) Na pewno wezmę pod uwagę pozytywne opinie dla LG, a przede wszystkim parametry. Nie wiem, ale coś mnie opycha od NOKII, która nie jest już tą marką, co kiedyś, ale to tylko moje zdanie. Pozdro :-)

  • 0

    13.  2012-07-12 15:38:49

    Warto zapoznać się z telefonami LG, bo naprawdę mają teraz bardzo dobre modele, wystarczy tylko trochę poszperać.

  • 0

    14. ~Pietras  2012-07-16 22:31:54  host: 77.252.137.122

    Panowie ten czy Sony Ericcson mini pro ?

  • 0

    16. ~kamyk  2012-07-23 16:06:53  host: 87-206-104-182.dynamic.chello.pl

    Czy ktoś może mi powiedzieć czy poprawili w tym L3 możliwość przenoszenia aplikacji na kartę czy dalej wszytko kisi się w telefonie i zamula go jak poprzedniego GT540 swifta?

  • 0

    17. ~  2012-07-30 21:40:16  host: z44-08.opera-mini.net

    Rozdzielczosc ekranu ponizej poziomu krytyki. Juz ten starszy swift z oporowym ekranem mial hvga a tu tylko 240x320.

  • 0

    18. ~nann  2012-08-03 23:29:02  host: frond.vlan367.corcoran.lubman.net.pl

    @kamyk - to nie kwestia telefonu, z tego co wiem aplikacje na karte można wgrywać od androida 2.2 w górę, dlatego na starym swifcie, który ma 2.1 jest to nie możliwe za to L3 ma androida 2.3 więc spokojnie powinno się wgrywać aplikacje na kartę ;)

  • 0

    19. ~sebi  2012-08-04 20:04:38  host: 82-160-137-205.tktelekom.pl

    jak chcecie większy ekran to jest jeszcze l5 z 4 calowym i l7 z 4,2 calowym

  • 0

    20. ~raf25  2012-08-07 13:28:08  host: apn-31-1-251-80.dynamic.gprs.plus.pl

    Lg to istna maszynka. super telefon. slaby wyswietlac nadrabiaja dobre parametry techniczne i niska cena. lider w swoim sektorze. pozdrawiam

  • 0

    21. ~lucastle  2012-08-12 11:58:35  host: aekw78.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon mam tydzien i jak narazie spisuje sie swietnie :) ekran mimo 240x320 nie jest zly jakosciowo i jest bardzo czuly :) w tanim abonamencie moglem go kupic za jedyne 59 zl. jestem MEGA zadowolony :)

  • 0

    22. ~lukaszjan  2012-08-23 22:14:32  host: 46.204.28.150.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    Nie rozumie marudzenia co do rozdzielczosci telefon dziala bardzo plynie jakosc cena do mozliwosci daje 10/10 a sklep google play miliony aplikacji z zadna nie mialem problemu i fajny design.. przewyzsza nawet windows phone aplikacje dograne a android dziala bardzo plynnie .. ekran eh... moglo byc lepiej ale za ta cene :) polecam mi sie podoba zaj.......... tel :)

  • 0

    23. ~Matek  2012-08-25 18:48:32  host: v20-14.opera-mini.net

    jak telefon śmiga po internecie ?

  • 0

    24. ~on :P:P:  2012-08-25 19:28:09  host: dynamic-78-8-172-70.ssp.dialog.net.pl

    witam posiadam ten tel od nie dawna jak wygladaja pierwsze ładowania do pełnej bateri na wyłączonym telefonie czy 3 x po 12 h

  • 0

    25. ~Janeeeek  2012-08-28 10:22:07  host: 77-254-246-6.adsl.inetia.pl

    witam, wie ktoś jak kopiowac pliki z karty pamięci do pamieci telefonu i odwrotnie?

  • 0

    26. ~pietro  2012-08-28 20:39:30  host: 82-160-69-2.tktelekom.pl

    ja wogóle nie formatowałem w nim baterii:) i trzyma spokojnie 4-5dni. wcześniej miałem se x10 mini pro i to przereklamowany telefon, zacinał się, wieszał i to gniazdo usb, które naprawiałem:/ LG L3 o wiele lepszy:)

  • 0

    27. ~adik  2012-09-10 16:26:31  host: z20-07.opera-mini.net

    mam pytanie do tych którzy kupili go nowego ze sklepu-czy w tym tel. Charczy głośnik na maksymalnym poziomie głośności. Bo kolega ma ten tel. I strasznie charczy ale kupił używany

  • 0

    28. ~  2012-09-12 06:38:23  host: 212.180.163.116

    mam pytanie pojechałem wczoraj do euro po samsunga galaxy y tam cena 469 co mnie zszokowało i zobaczyłem tam tego LG według zaś który lepszy obecnie mam nokie e 51 więc to będzie mój pierwszy smartfon pomóżcie

  • -1

    29. ~bagis01  2012-09-14 09:40:06  host: dos60.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Błagam tylko nie kupuj Galaxy y - jest to bardzo kiepsko wykonany telefon: wyświetlacz porażka, aparat jak u starych 10 letnich telefonów. kup coś innego niż galaxy y, LG wydaje się być fajny i jestem przekonany że będzie dużo lepszy !!!

  • 0

    30. ~neo  2012-09-14 21:44:34  host: 46.204.24.141.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    Polecam ten telofon swietny..... cena parmetry poczatek przygody z smartfonami ale mnie ten model jara apki sa plynnie dzialaja bateria daje rade trzy dni

  • 0

    31. ~kruz  2012-09-20 17:39:50  host: user-94-254-129-50.play-internet.pl

    Mam swifta L3 od kilku tygodni jestem naprawdę zaskoczony nic sie nie wiesza wszystko dziła jak powinno. Mialem wildfire od htc ace od samsunga wavy i 1 i 2 i tak naprawde jedyny telefon ktory miazdzył swifta to s2 ale to inna polka za takie pieniądze a zapłaciłem 399 chyba nie da rady znaleźć nic ciekawszego.

  • 0

    32. ~Justiii  2012-09-25 20:51:37  host: afhp199.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ktoś mi powie jak się pisze smsy w tym fonie?? Tzn. czy jest tylko klawiatura qwerty czy można jakoś zmienić na "zwykłą" (9 przycisków). A jeśli jest tylko qwerty to czy łatwo sie na niej pisze??

  • 0

    33. ~gusia  2012-09-26 19:48:12  host: dnl118.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon mam od kilku miesięcy. Nie zawiesza się. Net chodzi szybko i sprawnie. Bateria przy moim użytkowaniu na jednym ładowaniu trzyma spokojnie tydzień, albo dłużej. Zdjęcia po zgraniu na komputer nie są zadziwiająco dobre, ale w porównaniu z innymi modelami fotki są niezłe. Poza tym ładny wygląd. Opłaca się kupić za ta cenę.

  • 0

    34. ~Dawid  2012-09-30 16:40:15  host: user-46-112-1-154.play-internet.pl

    Mam LG-ka od ponad miesiąca i powiem ze jest super płyny.nie zacina sie itd.Ma wszysko co potrzebne.Na początki ze smart-fonami jest świetny.

  • 0

    35. ~milten  2012-10-01 21:34:30  host: 178-36-97-172.adsl.inetia.pl

    jutro będę go miał i dam bardzo szczegółową opinię :)

  • 0

    36. ~DIT  2012-10-04 11:29:31  host: olf90.internetdsl.tpnet.pl

    Ten model LG ma tez opcję standardowej (9klawiszowej klawiatury). Ja właśnie z niej korzystam, gdyż mimo drobnych palców ogromnie niewygodna była dla mnie klawiatura qwerty.

  • 0

    37. ~  2012-10-07 12:27:16  host: z32-13.opera-mini.net

    też mam ten tel i powiem wam jak na tani smartfonuw jest poprostu wspaniały , niezamieniłabym go innym telefonem .polecałabym go na 100%.

  • 0

    38. ~listq  2012-10-10 21:08:13  host: 188-220-223-80.zone11.bethere.co.uk

    LG czy sony tipo ? to bedzie pierwszy smartfon, jakies pomocne podpowiedzi ?

  • 0

    39.  2012-10-10 22:40:28

    LG E400 Swift L3 czy Sony Tipo Co polecacie jako smartfon dla początkującego ??? Pozdrawiam.

  • 0

    40. ~Wysoki  2012-10-18 08:17:12  host: dynamic-78-8-119-230.ssp.dialog.net.pl

    Kupiłem wczoraj nowego L3. Wszystko jest ok tylko ma jedno zastrzeżenie.Czy w czasie rozmowy gdy nic nie mówię i gdy druga osoba nie mówi oraz przy łączeniu się z numerami słyszalny jest szum z głośnika.Czy to jest normalne czy coś mam z głośnikiem?

  • 0

    41. ~Kamil7171  2012-10-22 19:25:25  host: host-217-172-254-251.lodz.mm.pl

    Mam pytanie czy ten telefon wydaje podczas słuchania muzyki głośnie dźwięki... Bo zależy mi na telefonie muzycznym ;)

  • 0

    42. ~nowak61  2012-10-23 08:56:13  host: 80.51.146.20

    Czesc. Sluchaj mamy taka sama sytuację. tez slyszalny jest szum podczas rozmowy. Od rana dzownie na infolinie lg zeby wyjasnic ta sytuacje czy ten telefon tak poprostu ma? czy jest uszkodzony... Oddalismy do seriwsu to tylko przeczyscili plytke i wgrali nowego softa... dziwne...

  • 0

    43. ~Milten  2012-10-25 22:43:12  host: 178-36-79-233.adsl.inetia.pl

    bardzo fajny telefonik tani mały wygodny w obsłudze z dość dobrymi parametrami lecz ma kilka wad 1. to słabej jakości wykonanie obudowy (ale to ma 3/4 telefonów firmy LG) 2. słaby aparat l3 to nie telefon do zdjęć 3. dość słaba rozdzielczość 240 x 320 pix moim zdaniem to drobne wady i polecam ten telefon wart uwagi :)

  • 0

    44. ~człowiek  2012-10-26 20:14:36  host: host-89-228-5-238.biznes.mm.pl

    Nosz jak tak można wpakować w budżetowy smartphone rozdzielczość rodem z symbiana, do tego jeszcze na wyświetlaczu 3,2"? Rozumiem cięcia budżetowe, można było odbić na np procesorze (zamiast 800mHz, 600 mHz).

  • 0

    45. ~hmm  2012-10-27 18:14:02  host: ns.cnow.pl

    Swojego LG mam od poniedziałku. Na razie jestem w trakcie zapoznawania się z telefonem, ale mogę napisać że telefon jest szybki w działaniu, nie zacina się. Ekran mimo rozdzielczość, nie jest tragiczny. Internet obsługuję się bardzo dobrze. Więcej napiszę po dłuższym okresie użytkowania. Mam tylko problem z przenoszeniem aplikacji - 150 MB jest jednak trochę za mało. Jak ktoś zna sposób w jaki można przenieść aplikację bez ingerencji w oprogramowanie niech napisze. PS. po rozmowie z konsultantem LG dowiedziałem się tylko tyle, że wszystko zależy od aplikacji, jeśli ma opcję przenoszenia, to można ją przenieść za pomocą Menu>Ustawienia>Aplikacje>Zarządzaj aplikacjami.

  • 0

    46. ~Gośka  2012-11-07 11:16:39  host: 89-68-248-160.dynamic.chello.pl

    Ja mam ten tel od roku. Jak dla mnie rewelacja w niskiej cenie. Chodzi szybko i płynnie. Muzyki można słuchać jak na tel dość głośno. Nie zacina się. Wifi i GPS bez problemowe. Słaba rozdzielczość wyświetlacza mnie osobiście nie przeszkadza. Bateria przy przestawieniu z sieci 3G na 2G, trzyma 3 dni. Desing przypomina trochę LG Prade z dużo wyższej półki. Polecam w 100%. W porównaniu do mojego drugiego tel Samsunga Wave2, LG 3 spisuje się rewelacyjnie.

  • 0

    47. ~  2012-11-11 11:19:36  host: z42-12.opera-mini.net

    Osobiście chciałbym z wielką przyjemnością pochwalić ten telefon. Posiadam go już czwarty miesiąc i prawdę powiedziawszy jestem bardzo mile zaskoczony. Pomimo małej rozdzielczości ekranu dosyć łatwo sie na nim pracuje. Procesor ma 800mhz oraz 384mb ram. Ani razu jeszcze mi sie nie zaciął. Właśnie takiego telefonu potrzebuje gdyż lubie eksperymentować z różnymi aplikacjami. Serdecznie polecam. *Ps. Do tych co krytykują. Najpierw wzięli byscie telefon do ręki i na żywo sprawdzili jego możliwości oraz pracę na nim. Czytacie tylko opis i już jazda z nim bo coś wam sie nie podoba. To do ch*ja opis to nie wszystko. Ważne jest aby nam sie miło na nim pracowało. Pozdrawiam serdecznie.

  • 0

    48. ~Krowcia  2012-11-12 21:33:11  host: afhl55.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ktoś mi powie jak skonfigurować MMSy w tym telefonie???

  • 0

    50. ~janusz  2012-11-21 10:05:33  host: 81.15.172.1

    Mam serdeczną prośbę, jak przypisać kontakt do numeru klawiatury, aby korzystać ze skrótu przy połaczeniach? Dziekuję za podpowiedź.

  • 0

    51. ~przemek  2012-11-30 02:00:43  host: 84-10-101-160.dynamic.chello.pl

    witam, czy telefon posiada migającą diodę informującą o nieodebranej wiadomości lub nieodebranym połączeniu ?

  • 0

    52. ~ja  2012-12-07 11:33:30  host: host2-41-dynamic.247-95-r.retail.telecomitalia.it

    Witajcie.Sluchajcie,bije sie z myslami ,przegladam fora i ciagle nie mam zdania czy wybra tego lg 3 czy samsuga galaxy mini 2 .opinie i oceny na temat lg czytam powyzej i na temat mini2 tez czytale m ale moze ktos mial okazje urzytkowac je osobiscie ,wiec ma porownanie.Mnie zalezy na baterii(dlugosc w czuwaniu)i raczej ogolnie.Jestem troche gadzeciarzem i fon to dla mnie troche jak zabawka dla (duzych chlopcow)Nie dzwonie duzo,malo smsuje.lubie posluchac muzy,jakies mp4 moze byc,troche przegladam neta mobilnie i z gps tez bym czasem skorzystal.Czyli wszystkiego po trochu.Telefon ma mi sie raczej podobac niz byc bardzo funkcjonalny no i przede wszystkim nie moze sie wieszac czy blokowac!tak sie sklada ze posiadam kilkuletni model lg i na co dzien urzytkuje kiilkuletniego slidera samsunga.z obu jestem zadowolony ale z przewaga na samsunga.ten ldzik jest troszke wolny i bywa ze sie zatnie i tylko wyjecie baterii pomaga(obydwa sa modelami sprzed jakos tak ponad trzech lat ,bez systemu oper.I jeszcze chcialbym sie upewnic ktore baterie sie formatuje a ktore nie i czy z GPSu mozna korzystac bez laczenia sie z netem.jesli tak to jak to zrobic.Z gory dziekuje za wypowiedzi.

  • 0

    53. ~kuba  2012-12-08 10:47:08  host: 188.146.224.226.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    Siemka mam tego lg od 2 tygodni i jest po prostu rewelka ale nie wiem jak zmienic liczbe ekranów głównych(tam co jest tapeta)jak wziąłem telefon to miał ich aż 5 a mi wystarczy 1. Przed nim miałem samsuna galaxy y i przyznaje że był gorszy a co ekranu to co sie czepiacie wszystko wyraźne i jest ok

  • 0

    54. ~matex  2012-12-13 20:38:35  host: 178-37-118-170.adsl.inetia.pl

    MAM pytanie bo jestem na kupnie tego telefonu i czy da sie przenościć pliki z telefony na karte pamięci proszę o odpowiedz

  • 0

    55. ~brzydula0900789  2012-12-14 16:44:32  host: 159-205-196-165.adsl.inetia.pl

    Jaki telefon mi polecicie t do 400 zł ten LG swift L3 czy jakiś inny

  • 0

    56. ~brzydula0900789  2012-12-14 20:37:33  host: 159-205-196-165.adsl.inetia.pl

    co bardziej polecacie ten telefon czy samsung galaxy mini

  • 0

    57. ~Domino  2012-12-16 09:49:46  host: 49.grs-k0.g1.pl

    Również nie znalazłem tej opcji a aż 5 ekranów mi nie potrzebne. Mam pytanko, wiadomo coś o aktualizacjach do wyższych androidów dla tego modelu ?

  • 0

    58. ~Sew  2013-01-12 13:12:50  host: afih153.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon jest chyba najlepszy w cenie do 500zł. Wiadomo że ma wady, ale wszystko jest do rozwiązania. Wystarczy trochę pogrzebać w systemie, kilka modyfikacji i staje się świetny! Mam do od pół roku, poprawiłem jakość ekranu, aparatu, rozwiązałem problem pamięci systemowej. Telefon jest mega szybki i funkcjonalny. Wystarczy zrobić root'a a potem to już można czarować. Jedynie jakość dźwięku z głośnika jest niestety nie do poprawy... Gdyby ktoś potrzebował pomocy przy modyfikacji chętnie pomogę: michalw205@wp.pl

  • 0

    59. ~stokrotka  2013-01-19 13:16:59  host: 195.116.10.240

    jest fajny i prosty w obsłudze mój brat go ma tylko szkoda że nie posiada diody doświetlającej i aparat słaby

  • 0

    60.  2013-01-19 16:52:16

    ~Domino Oficjalnej aktualizacji na pewno nie będzie.

  • 0

    61. ~wicher  2013-01-29 23:02:04  host: 178.183.225.82.dsl.dynamic.t-mobile.pl

    Czesc, jutro kupuje LG Swift L3 i chciała bym wiedziec: a).jesli mam tell na karte , blokuje internet a jest wifi dostep do internetu przez wifi bd dalej mozliwy?? b).da sie oglądac na nim filmy i czytac ksiązki??

  • 0

    62. ~Gregor  2013-01-30 20:34:15  host: afqd29.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam, kupieł za 300 zł i naprwdę chyba jeden z najlepszych jeżeli chodzi o cena/jakość.

  • 0

    63. ~  2013-02-06 00:26:42  host: pc224.AM.osi.pl

    SUPER TELEFON - JEŻELI KTOŚ POTRZEBUJE SMARTFONA, A NIE PRZENOŚNEGO KOMPUTERA. BATERIA TRZYMA DŁUGO. POSIADAM RÓWNIEŻ LG E405 DUAL SIM -BATERIA POWALA NA KOLANA. MIAŁEM SAMSUNGA Y GALAXY DUOS MAX 12 GODZ PRZY WYŁĄCZONYCH FUNKCJACH (WIFI, 3G) - A TUTAJ W ZALEŻNOŚCI OD ILOŚCI PRZEPROWADZONYCH ROZMÓW, TROCHĘ NETU JAKAŚ GRA BEZ PROBLEMU 4-5 DNI. ŻONA NIE KORZYSTA Z NETU TYLKO ROZMOWY ŁADUJE RAZ W TYGODNIU

  • 0

    64. ~-  2013-02-18 17:10:47  host: adla251.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hahaha ale lipa 240x320 i 256tys. Kolorow przy 3 calowym ekranie

  • 0

    65. ~Jarek.  2013-02-21 16:37:46  host: user-31-175-243-122.play-internet.pl

    Mam go od 3 tygodni kupilem go swojej zonie telefon fajny bateria trzyma prawie tydzien przy rozmowach i smsach.ale co z tego jak niemozna nic zainstalowac bo zaraz zapycha sie w nim pamiec.zainstalowalem w nim program z Andr Marketu ktory przenosi aplikacje z pam tel na pami,karty micro Sd i nic z tego nawet ten program niedaje rady przeniesc aplikaci na karte.i chyba bede zmuszony go sprzedac.Niech ktos pomoze i powie jak rozwiazac ten problem.

  • 0

    66. ~Eternity41  2013-02-25 21:04:04  host: dac158.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam.Mam telefon od roku i jest świetny. Wifi chodzi jak burza.Jedyny mankament to aparat ale nie do tego ma służyć. Pogubiłam oryginalne dzwonki i może ktoś z użytkowników je wysłać mi na maila? Bardzo bym była wdzięczna bo w necie wszędzie przeszukałam i nic.

  • 0

    67. ~Don Jerito  2013-03-03 12:43:55  host: 80-54-188-10.fttx.telefonserwis.pl

    Witam Kupiłem ten telefon nówkę i zaraz po wyjęciu z pudełka i uruchomieniu przestał działac mikrofon, tzn w trakcie połączenia ja słyszałem osobę dzwoniącą do mnie ale ona już mnie nie słyszała , telefon leży w serwisie i nie wiem czy żądać zwrotu kasy czy czekać aż naprawią, miał ktoś taką sytuację??

  • 0

    68. ~Pablo  2013-03-26 14:28:10  host: ip-79-175-234-158.cable.smsnet.pl

    cze mam lg l3 l400 i nie wiem czy jest uszkodzony ale jak odtwarzam muze z niego na maksymalnej głośności to ni charczy czy kazde tak mają prosze o odpowiedz dzieki

  • 0

    69. ~beniek  2013-04-05 17:16:44  host: public-gprs414333.centertel.pl

    mam pytanie jak przełączyc klawiature qwerty na zwykłą ?(9 przycisków)?????????prosze pomóżcie

  • 0

    70. ~mała  2013-04-07 00:05:54  host: user-31-175-108-201.play-internet.pl

    witam czy mozna w tym lg zmienic dzwonek wiadomosci ze standardowego na cos z galeri swojej,pozdrawiam

  • 0

    71. ~  2013-04-09 16:17:11  host: dkr177.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej wiecie może jak w tym tel przestawić pisanie wiadomości na t9??

  • 0

    72. ~skaner  2013-04-26 00:50:25  host: h-87-199-33-59.dolsat.pl

    mam pytanie w jaki sposob mozna w telefonie samsung galaxy s 2 skopiowac pliki z kart pamieci na telefon?bede wdzieczny za szybka odpowiedz

  • 0

    73. ~diego  2013-04-26 19:25:12  host: 37.31.116.166.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    niewie ktos jak uruchomic internet mam pakiet w heyah i niemoge uruchomic?

  • 0

    74. ~  2013-04-26 19:32:51  host: 89-68-119-252.dynamic.chello.pl

    Jak ustwaić wybieranie głosowe w LG-E400?

  • 0

    75. ~Losiek  2013-04-26 19:32:54  host: apn-77-115-122-230.dynamic.gprs.plus.pl

    Mam pytanie, czy ten telefon sie nadaje na dluzszy czas ? mam na myśli 1-2 lat.

  • 0

    76. ~xXxX  2013-04-26 22:47:23  host: apn-77-115-122-230.dynamic.gprs.plus.pl

    Dobrze wifi chodzi na tym telu ?

  • 0

    77. ~Ziuta ???  2013-04-29 23:03:36  host: user-31-175-168-105.play-internet.pl

    mi się ten telefon bardzo podoba. Moja koleżanka ma taki sam i bardzo poleca więc raczej kupię. Dzięki za opinie ;))

  • 0

    78. ~maciak  2013-05-04 19:51:38  host: dxq127.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fajny fon tylko mała rozdzielczść i mało kolarow i tam jest błąd on ma 4 cale wyswietlacza

  • 0

    79. ~fiftongo  2013-05-11 14:50:20  host: 95.178.99.146

    zajefajny tylko jedna wada nie ma notatnika...

  • 0

    80. ~zbych  2013-05-12 02:53:43  host: host-178.215.192.48-internet.zabrze.debacom.pl

    4 cale ma swift l5

  • 0

    81. ~Ewunia  2013-05-16 11:09:07  host: 85.219.163.130

    Nie ma wyświetlacza 4 cale tylko 3,2, Ty masz błędne informacje

  • 0

    82. ~onn  2013-05-24 18:10:56  host: hera.tvtom.pl

    Całkowicie odradzam ten telefon. Słaby wyświetlacz. Aparat wręcz tragiczny, brzydkie kolory i brak ostrości. Nawet po zamontowaniu aplikacji poprawiających ostrość nie widać różnicy. Słuchawki od Noki i od Sony nie pasują trzeba robić spięcie w jacku żeby było stereo. Jednym słowem szkoda kasy i nerwów.

  • 0

    83. ~RIVALDOO  2013-06-08 09:53:10  host: v58-02.opera-mini.net

    mam ten telefon już pół roku powiem że jest świetny jak na tę półkę cenową głośnik niby charczy ale gdy sciagniemy sobie equalizer dzwięk jest naprawdę dobry,co do ekranu zeczywiscie nie jest najlepszy ale da się przeżyć. Więc polecam :)

  • 0

    84. ~MisterTornister  2013-06-08 16:39:02  host: host-89-230-218-11.lublin.mm.pl

    Wie ktoś jaka karta pasuje do tego telefonu bo wkładam 2gb i nie reaguje :/

  • 0

    85. ~renia  2013-06-17 20:52:30  host: cac25.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jesli chodzi o eski na 9 przyciskow to: ustawienia, jezyk i klawiatura, tryb tekstu, i gotowe:) nie umiem ustawic sobie piosenki na dzwonek z karty pamieci:(

  • 0

    86. ~mirek  2013-06-24 10:22:56  host: jzi60.internetdsl.tpnet.pl

    Musisz w opcjach piosenki wybrać że chcesz ją na dzwonejk. U mnie tak to działa. Mister udało Ci się z tą kartą?

  • 0

    87. ~Dante  2013-06-28 22:45:14  host: ns2296704.ovh.net

    Naprawdę prosty i funkcjonalny smartphone od LG. Nie jest przerośnięty i przeładowany funkcjami. Za niską cenę oferuje możliwość wygodnego korzystania z internetu. Polecam każdemu kto szuka niedrogiego i przyjemnego w obsłudze urządzenia z androidem.

  • 0

    88. ~  2013-07-04 09:20:13  host: 213-195-170-111.ip.netia.com.pl

    Czy w tym telefonie jest prezentacja w zasięgu jakiej technologii się znajdujemy? W innych pojawiała się ikona np. 3G albo jakaś inna. W tym modelu cały czas mam tylko te schodki jak przy zwykłym 2G.

  • 0

    89. ~maratoniczka  2013-07-11 23:25:20  host: 77-253-157-158.adsl.inetia.pl

    mam L3. Czy muszę pobrać jakąś aktualizacje żeby mieć quick memo? bo nie mam :< a jeśli nie to jaką dobrą apke polecacie? albo jakieś połączenie klawiszy żeby zrobić screen shota?

  • 0

    90. ~:)  2013-07-17 09:09:36  host: 87-205-190-250.adsl.inetia.pl

    telefon bardzo fajny! :D tylko po za tym ze przy maksymalnym dźwięku charczy ;//

  • 0

    91. ~Gruby  2013-07-30 22:18:33  host: 178-37-104-51.adsl.inetia.pl

    dla mnie jest najlepszy HTC Desire SV !!! kupiłem mowego pare dni temu i super wydajny !

  • 0

    93. ~Milaa  2013-08-02 14:46:17  host: fjt213.internetdsl.tpnet.pl

    napisze ktoś w końcu jak przenieść pliki z pamięci telefonu do karty pamięci ???? błagam..

  • 0

    94. ~Nomed  2013-08-11 17:08:41  host: dynamic-78-8-154-252.ssp.dialog.net.pl

    Telefon jak dla mnie super, ma dużą i wytrzymałą baterie, dużo lepiej się sprawdza od Noki lumii 510 która ma za mała baterie i trzyma bardzo krótko.

  • 0

    95. ~Lolek  2013-09-06 11:12:48  host: ihb193.internetdsl.tpnet.pl

    Instalował ktoś na tym CyanogenMod-a , jak się na tym sprawuje ?

  • 0

    96. ~Biały  2013-09-20 12:35:54  host: host-n1-67-208.telpol.net.pl

    Cyanogen ? REWELACYJNIE ! ..szybciej chodzi .. mniej ramu żre przez co zostaje więcej na aplikacje !

  • 0

    97. ~Wojtek  2013-09-20 18:28:41  host: ip-31-0-208-210.multi.internet.cyfrowypolsat.pl

    witam mam go pół roku od dwóch tygodni gubi zasieg

  • 0

    98. ~daro  2013-09-23 09:18:03  host: ready-to-release.elcuk.pl

    trochę duży ten SAR :/

  • 0

    99.  2013-10-03 18:55:16

    zacina się troche

  • 0

    100. ~potok  2013-10-23 21:58:13  host: acbm74.neoplus.adsl.tpnet.pl

    smartfon bardzo fajny moja koleżanka ma i sobie go chwali parametry są dobre wygląd fajny i dosyć duży ekran ogulnie bardzo dobry smartfon za niską cenę :)

  • 0

    101. ~zDzzIseKk 64  2013-10-28 22:41:47  host: 095160142095.rudaslaska.vectranet.pl

    Jak zmienic liczbe ekranow ?? W Lg Swift L3 E400

  • 0

    102. ~MADZIA  2013-11-04 19:28:49  host: 89-73-198-57.dynamic.chello.pl

    pomocy - jak można usunąć ikonki z ekranów . mam 5 ekranów i na każdym są ikonki - jak je usunąć ....?

  • 0

    103. ~bbbb  2013-11-08 23:35:05  host: 89-65-142-151.dynamic.chello.pl

    @MADZIA zeby usunac ikonki musisz na nia nacisnac dluzej i wtedy wyswietli sie taki czerwony kosz na dole ekranu i musisz tam ta ikonke przeciągnąć i sie usunie (ale nie usunie sie z telefonu tylko jej "skrót" na pulpicie). @Milaa zeby przenieść ja uzywam aplikacji "Polaris Viever" ktoa juz byla zainstalowana. Tam musisz wyszukać "SDcard" czy cos takiego i zaznaczyc aplikacje potam "przenies" i zaznaczasz wczesniejszy folder niz sd card czyli telefon. Mozesz nowy folder tez utworzyć jak chcesz.

  • 0

    104. ~Piotrrr  2013-11-29 23:05:22  host: 178.183.232.213.dsl.dynamic.t-mobile.pl

    LG swift L3 działa mi nawet dłużej niż to podają w specyfikacji, aż zrobiłem dokładny test aby się przekonać i to prawda, może mam szczególny egzemplarz. A może dlatego że jest z ostatniej serii produkcji.

  • 0

    105. ~  2014-01-05 10:50:42  host: 194.181.131.1

    LG E400 SWIFT L3 BARDZO DOBRY MODEM WIFI W PORÓWNANIU DO LG-E610 SWIFT L5 I TABLETU OVERMAX SOLUTION 7II,DOBRA BATERIA,PŁYNNIE PRACUJE BEZ ZACIĘĆ I SZYBKO ,SŁABY APARAT ALE COŚ ZA COŚ,POZA TYM JESTEM ZADOWOLONY

  • 0

    106. ~alexa  2014-01-18 18:52:25  host: 95-178-115-104.bydgoszcz.hypnet.pl

    Jak przełączyć zapisywanie na kartę pamięci

  • 0

    107. ~piotr59  2014-02-12 17:01:26  host: efw87.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A jak przesylac bezprzewodowo obraz z l-3 na telewizor ? Chodzi mi o wi-fi , dlna.

  • 0

    108. ~paula98  2014-02-15 18:46:23  host: public144503.cdma.centertel.pl

    Witam, mam numer prywatny i nie wiem jak zmienić go na normalny. Jak wchodzę w ID to jest na szaro. Proszę o pomoc.

  • 0

    109. ~adrian4523  2014-03-22 12:29:05  host: user-94-254-213-70.play-internet.pl

    Odradzam zakupu tego telefony, gry strasznie sie zacinają dodatkowo aparat okropny, po jakimś miesiącu przycisk do blokowania ekranu ledwo co działa, często wyłącza sie bez powodu, bateria trzyma max 1 dzień. Jedynym plusem tego smartphona jest wytrzymałość, spadł mi kilka razy i nic sie nie stalo.

  • 0

    110. ~Nowa posiadaczka  2014-03-29 17:29:25  host: abea251.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam problem. Gdzie tu można ustawić sobie profile ? miałam do tej pory nokie i miałam profil : ogólny, milczy, na zewnątrz, spotkanie i możliwośc ustawienia kilku swoich a w LG nie mogę tego znaleźć:( pomóżcie:)

  • 0

    111. ~mati0220  2014-04-08 17:50:50  host: host-89-229-43-109.torun.mm.pl

    śmiech na sali, mam go już rok, a zacina się niemiłosiernie, dodatkowo mała pamięć nie pozwala na zainstalowanie więcej niż 4 aplikacji, kiedyś był wspaniały, teraz totalne dno, nie polecam, lepiej kupić nową generacje

  • 0

    112. ~kaper  2014-04-23 18:20:12  host: ec2-54-209-248-56.compute-1.amazonaws.com

    telefon nie działa. znaczy działa lecz ekran nie działa. wszystko widać ale nie da sie odblokować ani nic. co zrobić ?

  • 0

    114. ~Zdesperowana  2014-05-20 00:06:33  host: 77-254-73-181.adsl.inetia.pl

    Witam, z mojego telefonu "uciekły" a dokladniej dane z karty sim. Niektore zdjęcia, wiadomosci, kontakty, wszystkie ustawienia.. pomocy.. ! ;((((

  • 0

    115. ~Paweł  2014-07-04 11:35:20  host: 178.252.17.89.internetia.net.pl

    Telefon fajny jednak po zainstalowaniu 5 aplikacji brak pamięci systemowej pomimo że aplikacje są na karcie SD

  • 0

    116. ~Szima  2014-07-06 21:28:55  host: z17-16.opera-mini.net

    Mam ten telefon pol roku samoistnie sie wylancza bateria ostatnio dnia niemoze wytrzymac niepolecam

  • 0

    117. ~Jolls  2014-08-03 13:46:57  host: 89-74-184-198.dynamic.chello.pl

    Nie wiem dlaczego większość mówi, że gry się zacinają. Mnie wszystko sprawnie chodziło. Telefon żelazny, trudno go rozwalić. Moja bateria trzyma 3 dni przy aktywnym użytkowaniu. Mały telefon wprost idealny na małe dłonie, dla kobiet idealny. Wadą jest to, że przez pamięć można zainstalować mało aplikacji. Czasami zbyt mało.

  • 0

    118. ~adam  2014-08-05 11:06:24  host: 46.77.124.210

    Ja mam od 3 lat i się nie zacina po piersze możesie kupić karte sd i macie więcej pojemności

  • 0

    119. ~dejskaa  2014-08-14 12:12:46  host: M231.in.net.pl

    Telefon jest genialny! Mam go już ponad rok i na prawdę działa jak trzeba. Czasami się zacina, głównie na słońcu. Mam do niego sentyment :)

  • 0

    120. ~kbsonn  2014-08-24 13:58:24  host: public-gprs516998.centertel.pl

    Bardzo dobry i wytrzymaly smartfon kiedys wpadl mi do rzeki o myslalem ze juz po nim. Ale o dziwp nadal smiga upadl mi z 10 razy posjkadalem i smiga bez zarzutu

  • 0

    121. ~slomczii  2014-11-01 17:35:03  host: n15-09-04.opera-mini.net

    Mam telefon o dwoch lat i jest okey. tylko denerwuje mnie ze niemg robic screens shotow.

  • 0

    122. ~  2014-12-16 06:36:14  host: 109-95-114-157.telico.pl

    do gier kup sobie kompa a do zucania cegle a nie telefon

  • 0

    123. ~elfik  2015-03-14 11:44:48  host: n05-07-01.opera-mini.net

    No cóż, okropne ścierwiszadło. Po jakimś czasie użytkowania farba schodzi, aparat do bani, mało pamięci do instalowania a gdy trzeba z przymusu zainstalować Usługi Google to już koniec

  • 0

    124. ~Wiki :p  2015-08-10 16:01:32  host: aghr8.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten tel 2 lata. nie polecam :) czasami jak siedzę na fb np to sam mi wychodzi na główną przeglądarkę, zacina się, najlepiej to jakby żadnej aplikacji na nim nie było, no bateria słaba jak w każdym tel dotykowym chyba, i najgorsze - sms mi nie przychodzily.. po jakiś 2 tyg przychodzilo mi wtedy z 90 sms, które nie przyszły normlanie jak z kimś pisalam :/
    Oddawalam go 2 razy na gwarancje z tymi sms i na razie mi przychodzą ale to zobaczymy jak długo ;/ czyli ogólnie tel służy do kontaktowania się a tutaj nie można się normalnie kontaktować.
    Jedyny plus- nawet dobry aparat :)
    a no i wytrzymały to jest i odporny na upadki :D
    nie polecam :)

  • 0

    125. ~  2015-09-27 16:41:46  host: 178-37-192-143.adsl.inetia.pl

    witam i mam pytanie.mam lg-g400 od wtorku i kupiłem go za 85zł razem go z 7mioma wirusami i jak mam to usunąć???????????

  • 0

    126. ~KOSZMAR  2015-11-13 21:27:54  host: user-46-113-47-13.play-internet.pl

    Po miesiącu guzik do wył i wł niedziała. jakość obrazu koszmarna. pmięć mała. ikonki brzytkie

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-166-37-177.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (2)

Archiwum Ankiet