LG C900 - opinie
Telefony LG LG C900 Opinie o LG C900

LG C900

w sumie: 16
  • 1

    1.  2010-10-12 09:53:38

    no no 5112 MB ROM, ale ta technika idzie do przodu ;-)

  • 0

    2. ~  2010-10-12 12:37:55  host: ta194.internetdsl.tpnet.pl

    Ilość pamięci ROM powala na kolana

  • 0

    3. ~Tuturu  2010-10-12 12:38:14  host: lustro.cwd.waw.pl

    Jak nigdy LG nie ceniłem tak teraz... hmmm...

  • 0

    4. ~Senninho  2010-10-12 20:59:29  host: egl13.neoplus.adsl.tpnet.pl

    prezentuje się ... po prostu cudownie!!

  • 0

    5. ~?  2010-10-12 21:27:08  host: bts147.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak na LG parametry przyzwoite z tym że psuje go wygląd i przede wszystkim Windows. Qwerty nawet się prezentuje natomiast ten ekran dotyk to jest porażka. W ogóle LG to kiepska marka moim zdaniem.

  • 0

    6. ~iyasashi  2010-10-14 18:02:01  host: 80.50.155.37

    No naprawde LG pokazało, dotyk(już norma),qwerty,5 mpx i 720p oraz 1 Ghz to naprawdę ciekawa kombinacja :) [Nie wspominając o windows mobile 7 aka windows phone :)]

  • 0

    7. ~Otocanin  2010-10-14 20:46:14  host: acxv46.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wyglad beznadziejny-_-

  • 0

    8. ~...  2010-10-18 21:28:43  host: aeri125.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie liczy się wygląd tylko to co jest w środku ;p A we wnętrzu tego telefonu widzę sporo niespodzianek :)

  • 0

    9.  2010-10-19 23:10:30

    wrecz przeciwnie, wygląd świetny a klawisze wyglądają trochę a'la macbook czy sony vaio, extra xD

  • 0

    10.  2010-10-24 08:39:13

    telefon bardzo interesujący, ciekawa będzie jego cena u operatorów. Jedno pytanie: czy win7 już obsługuje więcej niż 65tys kolorów, gdyż przy tym LG pisze że ma 16mln

  • 0

    11. ~piotrek  2010-10-28 14:14:26  host: ckh248.neoplus.adsl.tpnet.pl

    z tego co piszą na LG to ten model nie będzie dostępny w Polsce, przynajmniej narazie. Dostępny ma być E900 w cenie około 1900PLN

  • 0

    12. ~adamm  2011-04-06 15:39:45  host: 212-76-49-191.home.aster.pl

    No wyglada dosyc rozsadnie,ale poki co ja zatrzymałem sie jeszcze na modelu LG Swift PLUS.I tego sie narazie bede trzymał,bo telefonik ma to co mi potrzeba.Ale kto wie czy z czasem nie wymienimy na to cudo.

  • 0

    13. ~aldon  2011-04-17 14:28:51  host: 212-76-49-191.home.aster.pl

    Dla mnie teraz wszystkiete nowe modele LG sa naprawde porzadne i kazdy z nich czyms nowym zaskakuje,dzieki wszystkim tym nowym funkcjom i łatwosci dostepu do serwisów społecznościowych.

  • 0

    14. ~riki tiki  2011-04-19 13:04:46  host: 91.209.141.10

    Telefon ma bardzo dobre parametry i po telefonach LG można zauważyć jedną ich charakterystyczną cechę, każdy kolejny model jest jeszcze lepszy od poprzedniego

  • 0

    16. ~demon666  2011-10-23 07:34:40  host: 088156188081.wejherowo.vectranet.pl

    ekran porazka? miales go w ogole w reku? ekran pojemnosciowy. jak w iphonie. chodzi idealnie. a windows tez swietny. przejrzysty i smiga az milo. polecam kazdemu. niestety ciezko dostepny u nas. ja znalazlem fartem na allegro jedna sztuke. pozdrawiam

  • 0

    17. ~  2013-07-13 20:07:40  host: 89-66-130-85.dynamic.chello.pl

    Zakupiłam ten telefon parę dni temu. Nie mogę odnaleźć w nim dyktafonu, są też problemy z aktualizacją oprogramowania.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-211-191-72.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet