LG C3300 - opinie
Telefony LG LG C3300 Opinie o LG C3300

LG C3300

w sumie: 134
  • 0

    1. ~kAROLCIA  2005-05-23 15:40:00  host: 233.18.akron.wroc.pl

    MUSZĘ KUPIĆ SOBIE TEN TELEFON

  • 0

    2. ~Boston  2005-05-31 18:31:00  host: rv26.internetdsl.tpnet.pl

    Z każdym dniem coraz bardziej mi się podoba : ) chyba go kupupie

  • 0

    3. ~Ryba  2005-06-02 21:57:00  host: chello083144070200.chello.pl

    CZesc Ludziska.. Bardzo podoba mi sie ten fon ale czy jest dobry? powiedzcie cos o nim czy warto ..bo z tego co pisza o nim to jest male cudenko! jestem w tym foniku zakochana :D

  • 0

    4. ~Boston  2005-06-03 10:20:00  host: rv26.internetdsl.tpnet.pl

    Hej mam problem jaki fonik mam sobie zakupić? LG C3300 czy NOKIE 6610i a może jeszcze coś innego i to samo pytanko co u RYBKI czy LG C3300 jest dobry ? Czekam na jakieś propozycje : )

  • 0

    5. ~Boston  2005-06-03 21:54:00  host: rv26.internetdsl.tpnet.pl

    Właśnie dotarło domnie że SIEMENS CXT70 to jest to czego szukałem. Teraz to już będzie mój 2-gi siemensik ten 1-szy to mały prościuch jakim jest A52 : P hehe.

  • 0

    6. ~marla  2005-06-09 15:17:00  host: asz32.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chce kupic ten telefon bo jest za 1 zł przy abonamencie 30 zł.

  • 0

    7. ~moped  2005-06-13 01:54:00  host: reksio.giszowiec.pl

    jesli jen 3300 rozni sie od 3310 tylko ksztaltem klawiszy to polecam! sam mam 3310 i jestem bardzo zadowolony, chodzi jak przeciag :)

  • 0

    8. ~  2005-06-13 15:25:00  host: 80.51.227.102

    w erze kosztuje 99 zł przy abonamencie 30 zł ale to placisz przez 9 miechow,a pozniej przez 15 miechow po 60 zł

  • 0

    9. ~gaga  2005-06-14 23:06:00  host: dsy23.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hello! to nieźle cię oszukali bo ja dzisiaj byłam w erze i 80min za 30 zeta fakt że tylko przez 9 miechów ale za 1 zł...i musze go mieć!!! a w innych sieciach go nie będzie przez najbliższe 3 miechy taką ma era podobno umowe z LG...POZDROOO

  • 0

    10. ~aga  2005-06-15 23:35:00  host: dial-3124.zgora.dialog.net.pl

    Teraz w IDEII jest tel. LG 3310 przy najnizszym abonamencie 25 zł (wszystko do wykorzystanie)tylko ze cena 350 zł ale za to abonament niski i jak myslicie co lepsze IDEA czy ERA?

  • 0

    11. ~Pati  2005-06-28 09:53:00  host: cha48.neoplus.adsl.tpnet.pl

    LG C3300 jest super.Mam go.Powiem tyle zero z nim problemów.Jest bardzo elegancki i nieduży.Ma zarąbistą polifonie.Polecam ten telefon naprawde warto go kupić.

  • 0

    12. ~Legwanqa  2005-06-29 16:12:00  host: cml141.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Owiele bardziej polecam ideę niż Erę ponieważ Era jest teraz najdroższą siecią a pozatym nieźle oszukują... Ja bym wybrała Ideę bo na Erze się przejechałam:/

  • 0

    13. ~Plinka  2005-06-30 11:56:00  host: 212.87.241.71

    Ten telefon kosztuje 99zł ja kupiłam i wiem ,za złotówkę jest jak kupisz dwa:-/ Przez 9miesięcy abonament30zł ,a póżniej 60. ogólnie telefon jest super ,polecam=)

  • 0

    14. ~Dawid  2005-07-08 20:59:00  host: ahy11.internetdsl.tpnet.pl

    Producenci tego modelu troche pryesadyili, nikt nie yauwaa, e on jest podrub samsungw, jest prawie identzcynz, tzlko, e jakađ tam firma LG nigdz nie bedyie na poyiomie samsunga.

  • 0

    15. ~lukas  2005-07-11 20:49:00  host: aok150.internetdsl.tpnet.pl

    Ile wam bateria trzma?? I jak prezentuje się wyświetlacz w poruwnaniu do samsungów?? Bo mam dylemat co kupić, tego Lg czy samsynga X480

  • 0

    16. ~ma4rta  2005-07-18 22:57:00  host: dee140.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mi trzyma 3 dni jest super polecam ja kupiłam go w erze na 99zł;) pozdro

  • 0

    17. ~Piter  2005-07-25 10:18:00  host: axv144.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Polecam bardziej Samsunga X480, wedlug mnie ma lepszy wyswietlacz i polifonie. W LG kolory sa strasznie wyblakle i plastik z jakiego jest wykonany jest beznadziejny.
    Pozdrawiam

  • 0

    18. ~Picza  2005-07-26 14:29:00  host: aoa34.internetdsl.tpnet.pl

    To jest spoko telefon i musze go kupić

  • 0

    19. ~Małgoś  2005-07-29 17:42:00  host: devil.flynetwork.pl

    Dajcie mi kasę na ten fonik jest wyrąbisty

  • 0

    20. ~Doti  2005-08-29 01:38:00  host: cs146.internetdsl.tpnet.pl

    hehehe :D a ja ten telefonik bede miala juz za kilka dni. Ciesze sie bardzo bo juz od dawna chcialam miec zamiast Nokii 3510i (osobiscie nic do tego tel nie mam ale juz mam go 2 lata i sie troche mi zniszczyl i znudzil) wiec pozdrawiam wszystkich ktorzy chca miec taki telefonik i beda mieli juz nie dlugo :) papapa buziaki :)

  • 0

    21. ~olenka  2005-09-01 16:48:52  host: atn32.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bardzo fajny telefonik,fajne fotki, duzo bajerow :) Ogólnie POLECAM !!!

  • 0

    22. ~dominika:)  2005-09-05 10:22:47  host: w3cache3.swietochlowice.org

    dzisiaj bede go miala :) ciesze sie... :) w erze za 99zl i abonament 20zl.. to sie chyba oplaca.. :) od pewnego czasu poluje na zgrabny telefon z klapka ;) Nowe Samsungi sa za drogie.. ten wydaje sie baaardzo sympatyczny... (a opinie innych sa pozytywne - w znacznej wiekszosci) pozdrawiam tele - maniakow;)

  • 0

    23. ~hq  2005-09-05 12:21:00  host: bog186.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam go od 4 dni , przesiadlem sie z 7650 i jestem bardzo zadowolony , po 4 dniach ma pol stanu bateri a nonstop sie nim bawie

  • 0

    24. ~Martusia  2005-09-06 08:53:30  host: 82.139.11.22

    Hey, powiedzcie mi, ktory telefonik jest lepszy - motorola T722, czy LG 3300? :-)

  • 0

    25. ~Michu  2005-09-13 09:46:53  host: ciz185.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon jest super!!!!!!!!! mam go 2 dni ale już w nim (no może prawie) wszystko wiem. Jest prościutki w obsłudze. Nie żałuję że go kupiłem ;) Pozdro

  • 0

    26. ~  2005-09-19 17:31:18  host: dfx244.neoplus.adsl.tpnet.pl

    MUSZE KUPIC SOBIE TEN TELEFON JEST PIEKNY

  • 0

    27. ~lukasz  2005-09-22 14:24:15  host: 83.142.112.130

    szajs jakiego durzo na polskim rynku

  • 0

    28. ~blondyneczka  2005-09-23 15:07:23  host: afe26.internetdsl.tpnet.pl

    telefonik jest zajebjoza chyba sobie kupię a poza tym era jest lepsza od idei hehe :P:P mam i wiem bo jest dobbra pozdro

  • 0

    29. ~magda  2005-09-27 23:24:34  host: dkh110.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej ja dzis kupilam sobie ten tel. w erze dalam za niego 99 zl przy abonamencie 40zl (80 min). z tego co sie orientuje to w idei nie ma tego modelu. z LG jest jedynie C3310

  • 0

    30. ~bIKINA  2005-09-29 12:11:02  host: zdz.sse.pl

    LUDZIE TO JEST LIPNY TELEFON ZALUJE ZE GO KUPILAM

  • 0

    31. ~klik  2005-10-01 16:34:18  host: dial-828.walbrzych.dialog.net.pl

    Czy ktos wie jak w tym phonie dac inny dzwiek wiadomosci niz te 4 ktore byly juz wgrane?

  • 0

    32. ~Madzia  2005-10-07 07:40:09  host: ik58.internetdsl.tpnet.pl

    Ludziska czy ten telefonik posiada aparacik?? Proszew odpowiedźcie to dla mnie wżne bio zastanawiam się nad kupnem jakieś fajnego telefony... :* czekam :*

  • 0

    33. ~chrapcio  2005-10-07 11:25:09  host: w3cache.gress.com.pl

    nie radze kupowac tego fona bo ja kupilam i teraz zaluje!!Juz trzy razy oddawalam go do serwisu i oddawali mi go z odpowiedzia ze telefon jest sprawny a nie jest zapewniam!!!Moze mi sie taki trafil ale nie polecam LG!!!!!!

  • 0

    34. ~pasik90  2005-10-09 18:58:41  host: 217.149.243.236

    ej ten telefonik ma dzwonki true tone? malos ie orientuje :/ ?? :D

  • 0

    35. ~wojtas  2005-10-17 20:40:41  host: dl66.internetdsl.tpnet.pl

    jest cudowny lecz neima irdy..skodaaaa:(

  • 0

    36. ~Ania  2005-10-18 16:58:33  host: ass2.internetdsl.tpnet.pl

    EEEE nieprawda że ten LG jest taki świetny polecam siemensa CF62 suuuuuuuuuuuuuuuuupppppppppppppppeeeeeeeeerrrrrrrrrrr telefon :)

  • 0

    37. ~luke  2005-10-24 23:31:27  host: cache-170.netpark.pl

    własnie od niedawna mam ten telefon i nie mam zadnych zastrzezen.batria trzyma ok. siec era tez jest ok. chyba najbardziej opłacalna siec w polsce

  • 0

    38. ~ewka  2005-11-06 12:21:08  host: bmf111.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bez sensu płcic najpierw tylko 30 zeta a potem az 60 to jest tak na prawde w tej erze

  • 0

    39. ~eciolinka  2005-11-06 17:34:12  host: host-81-190-250-103.elk.mm.pl

    ja też go niedługo kupię.. nie moge sie doczekac ^^

  • 0

    40. ~Ania  2005-11-07 19:24:27  host: dxi138.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A JA dzisiaj własnie w erze odebrałam sobie ten telefonik jest super mam 80 minut przy abonamecie 40zł

  • 0

    41. ~sylwia0141  2005-11-08 18:34:26  host: ayh210.internetdsl.tpnet.pl

    hej ludzie mam te telefon i jest super serdecznie polecam go wam wszystkim pozdrowionka

  • 0

    42. ~sylwia0141  2005-11-08 18:37:09  host: ayh210.internetdsl.tpnet.pl

    hej ludzie mam te telefon i jest super serdecznie polecam go wam wszystkim pozdrowionka

  • 0

    43. ~sweep  2005-11-16 13:14:42  host: w3cache.tvkdiana.pl

    Mam ten telefonik juz dwa tygodnie i jest spoko,odczuwalna jest tylko ieylacznie mala pamiec ale jesli ktos jest elastyczny poradzi sobie z tym problemem
    pozdro

  • 0

    44. ~Daria  2005-11-20 17:50:15  host: 81.15.135.3

    haha:) jestem cała happy bo już jutro będe, miejmy nadzieję szczęśliwą posiadaczką tego telefonu:)jak tylko go przetestuję, napiszę krótka recenzję na jego temat;)

  • 0

    45.  2005-11-28 22:30:33

    jak dobrze pojdzie to tez go kupie:) Tzn musze tate przekonac, bo mama juz jest po mojej str. A bede brala z ery, w abonamencie 40 zł za 49zł. Albo ab. 20 zł i tel za 199. Ale raczej ta pierwsza wersja. Payyy a i telefon jak narazie mi sie bardzo podoba...Dzis ogladalam go w salonie chyba z pol godziny. Albo i wiecej :P

  • 0

    46. ~Paulina  2005-11-29 15:38:03  host: jaroslaw.art.pl

    Mam ten Telefonik juz 2 miesiace i działa bez zerzutu ! ;)
    Batreria trzyma mi od 3-5 dni Z! Jest spoko !
    A jeśli chodzi o kolory, to sa spoko ! :)
    Na tapecie sa przesliczne ! Takie zywe, a nie wyblakłe ! :/
    Pozdrawiam wsyztskich posiadaczy LG C3300 i polecam !

  • 0

    47. ~gdynianin  2005-12-01 21:15:40  host: ahm194.internetdsl.tpnet.pl

    mam nokie 3300 i zalezy mi na wymianie na ten telefon (lg c3300)jak ktos by byl chetny to niech napisze to z checiom sie z nim wymienie

  • 0

    48. ~madziorek  2005-12-01 22:09:03  host: bpj26.neoplus.adsl.tpnet.pl

    no ja wlasnie tez chce zmienic nokie 3510i na tego "kanapkowego" LG telefonik jest swietny i mysle ze taki kobiecy

  • 0

    49. ~kajka  2005-12-09 15:47:11  host: vo114.internetdsl.tpnet.pl

    hej suonka =* ja w następnym tyg. jadę po ten telefonik ( wiśniowy =) i zdecydowanie w erze ( abonament 20 zł - koma 190zł ) pozdróffka PaPa

  • 0

    50. ~gosiek  2005-12-15 16:05:38  host: chello087207102046.chello.pl

    szkoda ...ze nie ma podczerwieni! bo jak fotki przeniesc na kompa?!

  • 0

    51. ~effka13  2005-12-20 20:38:51  host: abwj41.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zastanawiam się, czy lepiej kupić ten, czy Lg c3300...który lepszy?

  • 0

    52. ~  2005-12-29 21:40:26  host: 194.146.128.40

    nawaliłem się whysky i na tej stronce jestem prawie przypadkiem pozdro dla wszystkich posiadaczy lg c3300 ja kupiłem ten aparat dziś i dziś mi się rozp... lił może mam pecha ale wściekły jestem i jutro składam reklamację na dziada ale dam mu jeszcze jedną szansę he he zdrówko wasze

  • 0

    53. ~peter  2005-12-30 16:41:50  host: acwb129.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam lg c 3300 telefon gdyby mial irdebylby naprawde spoko ale pozostale funkcje sprawuja sie ok

  • 0

    54. ~kaś  2005-12-31 14:25:09  host: cable-2-229.stella.net.pl

    Takze w erze abonament 40 zl za 49 telefon. narazie jestem zadowolona, moze za czesto go otwieram, bo klapka juz mi sie rozchodzila, ale najlepsze sa dzwonki. smsy sie troche ciezko pisze ale coz - to tylko telefon :]

  • 0

    55. ~agniecha  2006-01-04 23:06:20  host: chello084010174160.chello.pl

    a ja go mam! :D yeah :D

  • 0

    56. ~Edytka  2006-01-07 00:13:30  host: pc32.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl

    Fajny telefonik. Mam go od trzech tygodni chociaż brakuje bluetootha.

  • 0

    57. ~Kamil  2006-01-09 19:41:45  host: bni187.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile ma mega pikseli

  • 0

    58. ~Yvette  2006-01-15 14:59:18  host: host-ip184-131.crowley.pl

    a Ja telefonika mam juz od kilku miesiecy i jest super extra naprawde :) bateria trzyma 4 dni kiedy sie go caly czas uzywa : robi zdjecia i takei tam:) ( oczywiscie jesli sie go dobrze naladuje przez 3 pierwsze razy) designe ma naprawde świetne no i klawisze faowo chodza poprostu cud miod i orzeszki:)
    a co do abonamentu naprzyklad to ja kupilam go w abonamencie za 40 zl telefonik byl za 49 zlociszy ale mam 140 minut na wykorzystanie i sekundowe naliczanie no i oczywiscie niewykozystane minuty przechodza na anstepny miesiac...takze polecam:)
    no i polecam dokupic sobei kabelek do kompa to wtedy jest zabawa z tapetam i dzwonkami a sterowniki mozna sciagnac ze strony LG :)

  • 0

    59. ~  2006-01-19 13:53:04  host: acwh81.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zajebisty

  • 0

    60. ~zbynio  2006-01-24 17:58:43  host: adsl7.f70.katowice.pl

    mam ten tel od 3 miesiecy jest zajebisty bateria trzyma mi 6 dni i spoks mi sie podoba a Samsunga X480 nie polecam kicha jak nic moja byla go ma i sie wscieka na niego

  • 0

    61. ~  2006-01-25 13:32:42  host: host-81-190-200-163.gorzow.mm.pl

    telefon jest naprawdę bardzo fajny...mam go od tygodnia bateria trzyma mi 5-6 dni gdy cały czas sie nim bawie. uwazam ze jest o niebo lepszy od samsunga x480, no i taki kobiecy:)

  • 0

    62. ~Era  2006-01-27 20:27:40  host: l-net2.pai.net.pl

    A jush go mam i bardzo polecam ten telefon!!! Jest zajefajny! :D

  • 0

    63. ~Jud  2006-01-28 22:30:55  host: ntwklan-sz-62-233-173-222.devs.futuro.pl

    Beznadziejny. Nie ma podczerwieni i nie mozna na niego ściagac dzwonkow real music.

  • 0

    64. ~justka:*  2006-01-29 16:21:51  host: 213.199.221.78

    siemka wszytskim ja mam ten telefon jest bardzo fajny i zgrabny jak dla dziewczyny w sam raz !! tylko ma jedną małą wade nie posiada podczerwieni a to wazne w takich telefonach gorąco polecam ten telefon jest bardzo fajny serio

  • 0

    65. ~Olka  2006-02-18 12:11:31  host: xdsl-2434.elblag.dialog.net.pl

    mam do wyborukupi sobie ten telefo albo jakis inny moze samsunga?? i nie mam pojecia co wybrac:/ ludzie pomozcie!!!

  • 0

    66. ~KIKA21_21  2006-02-20 20:13:33  host: h3.softpro2.pl

    czy ktos mógłby mi napisac ile kosztuje ten fonik w orange w abonamencie za 25 zlotych konczy mi sie juz umowa czy z tego tytułu moge miec jakas znizke???

  • 0

    67. ~atom  2006-02-28 15:15:18  host: etna.magma-net.pl

    hej moze ma ktos ochote zamienic sie telefonikami bo mi sie moj juz znudził,mam siemensa c65 kabelek usb i oczywiscie podstawowe rzeczy(ładowarka itp)moge dopłacic do jakiegos fajnego fona pozdrowionka:)

  • 0

    68. ~asiulka  2006-03-11 19:34:45  host: s178pc228.mmj.pl

    hm czy tenfon Lg3300 rzeczywiście jest taki supcio prosze doradzcie mi bo mam zamiar go kupicw najblizszym czasiea nie chce sie przejechać czekam na wasze opinie dziekuje

  • 0

    69. ~  2006-03-11 19:40:49  host: s178pc228.mmj.pl

    doradzciemiw sprawie telefona Lg czy sie opłaca i czy sa te kolory rzeczywiscie wyblakle czy jak prosze o maile-dziekuje

  • 0

    70. ~dodi mans  2006-03-13 08:40:40  host: aip162.internetdsl.tpnet.pl

    Ten telefon jest fajowski lepszy o od sony eriksona t290 ja mam lg u8810





















  • 0

    71. ~  2006-03-17 17:33:02  host: bbq166.neoplus.adsl.tpnet.pl

    cześć.Mam lg c3300. mam pytanie :czy lampka ,która znajduje się przy gnieździe ładowarki ma migać? do czego ona służy?proszę o odpowiedź.

  • 0

    72. ~kotek  2006-03-19 14:08:49  host: afi18.internetdsl.tpnet.pl

    Wie ktos jak w nim sciagnac SimLocka ???

  • 0

    73. ~Radek  2006-03-23 18:51:07  host: abnr153.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ten telefon ma raporty doręczeń? bo motorolki niektóre nie mają :-(

  • 0

    74. ~majtex  2006-03-25 20:39:54  host: 217.97.144.18

    mam taki telefon i jest spoko

  • 0

    75. ~aguska :)  2006-03-26 20:47:13  host: cj50.internetdsl.tpnet.pl

    ja uwazam ze warto miec ten fonik jest on typowo dziewczenski. tyle ze ja bede miala rozowy...ale to juz nieistotne wazne ze jest boski i bedzie w moich lapkach juz za tydzien !! dzieki mamus ! :* tyle jeszcze czekania...ale warto !! Naprawde !! pozdrOOO

  • 0

    76. ~Bluelagoon  2006-04-05 17:33:49  host: s181pc38.mmj.pl

    ja tez chcę go miec tylko narazie musze uskładaćfundusze:D na allegro to nawet za 25 dyszek sie go dostanie:D:D

  • 0

    77. ~zigan  2006-04-19 13:32:02  host: ayg130.internetdsl.tpnet.pl

    na allegro można go kupić za około 399, bez abonamentu i takich tam dodatkowych kosztów

  • 0

    78. ~Jola  2006-04-26 19:30:36  host: chw180.neoplus.adsl.tpnet.pl

    CZY KTOŚ MOŻE WIE ILE KOSZTUJE ZA GOTÓWKĘ TEN FONIK? :D

  • 0

    79. ~Fredf  2006-05-01 08:24:19  host: 83.68.79.98.mielec79.tnp.pl

    Osobiście uważam tel za superr, mam go juz przesżło miesiąc i nie moge narzekać!!
    Bateryjka "trzyma" koło tyg. Podwójny wyświetlacz, dobre zdjecia. Jedyna wada tego tel jest brak irdy i bluetooth'a, natomiast jezeli kupicie kabel przez np. allegro nie oryginalny od tego tel mogą wyniknąć problemy i tel nie zostanie wykryty. Ale to jedyne wady. Ogólnie gorąco polecam!!

  • 0

    80. ~karola ;)  2006-05-02 21:37:58  host: abez247.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ej ludzie to jest to czego pragne!!!mam nie odpartą pokusę na ten telefonik i musze go mieć wsam raz dla takiej dziołchy jak ja;)w dodatku różowy - jejciuuuu !!! pragne go !!!!

  • 0

    81. ~romi  2006-05-06 16:31:45  host: etp250.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ma dużo pamięći

  • 0

    82. ~0czarna0  2006-05-25 23:41:12  host: aea186.internetdsl.tpnet.pl

    właśnie zachorowałam z teścową na ten fonik musimy go miec u to juz za 3dni super napewno jest ??

  • 0

    83. ~rafi  2006-06-01 12:00:32  host: host-62-141-249-168.tomaszow.mm.pl

    ile ten fonik ma pamieci

  • 0

    84. ~kasia  2006-06-06 20:13:49  host: cache.btk.net.pl

    ma 3 MB ;)

  • 0

    85. ~  2006-07-18 22:10:08  host: apn-100-189.gprsbal.plusgsm.pl

    i w koncu kupiłem sobie nowy tel. właśnie tego LG - oczywiście nie różowego, jak dotąd super tel! Jakby ktoś chciał o coś zapytać to piszcie

  • 0

    86. ~incognito  2006-07-31 23:57:03  host: AC9EDD0B.ipt.aol.com

    telefonik spoko, tylko bateria jak dla mnie trzyma za krotko:( bo ok 4dni przy oszczednym uzywaniu

  • 0

    87. ~filcio  2006-08-01 18:05:40  host: 81.15.190.82

    tel super. jestem bardzo zadowolony

  • 0

    88. ~Martyna  2006-08-05 22:09:35  host: acgo248.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od dzsiejszego poranka i jestem z niego bardzo zadowolona :):D:D naprawde polecam go wszystkim dziewczynom poniewaz jest on typowo kobiey pozdrawiam pa :D:D:D

  • 0

    89. ~monika  2006-08-14 01:01:35  host: bvl2.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefonik juz rok i jest super!:)

  • 0

    90. ~ewelka  2006-08-16 14:10:14  host: aak58.internetdsl.tpnet.pl

    Mam pytanie: czy ten fonik odtwarza pliki w formacie mid? I czy plastik, z którego jest wykonany nie jest tandetny? Chcę go kupić, ale waham się czy nie wybrać samsunga x481? Doradźcie;)

  • 0

    91. ~aha  2006-08-27 11:47:11  host: apn-100-181.gprsbal.plusgsm.pl

    *ewelka - telefon odtwarza polifonię, ale nie odtwarza REAL Music (dokładnie mówiąc - odtwarza, ale nie możesz ustawić tego jako dzwonek). Ten telefon mam już ponad miesiąc i jestem z niego zadowolony - jest bardzo przyjazny w obsłudze ;], a plastik wydaje się też być dobry, bo jak narazie się nie powycierał.

    Pozdr.

  • 0

    92. ~danie  2006-09-04 11:25:23  host: efa66.internetdsl.tpnet.pl

    orientuje się ktoę może ile taki fon kosztuje w niemczech??:) z góry dzięki za odpowiedż

  • 0

    93. ~Olka;d  2006-09-09 18:40:25  host: acwf99.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tak ma raporty dajesz na wiadomosci i ustawienia i tam bedziesz mial ;)) a tak wogole to super telefon :D

  • 0

    94. ~  2006-10-15 16:23:42  host: bte206.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ten telefon ma slownik ABC w smsie???

  • 0

    95. ~~sydzia  2006-10-20 18:54:44  host: bto51.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ludzie powiedzcie mi czy ma Irde?? albo bluetooth'a??? !! pliss szybko!!!!

  • 0

    96. ~Kasia  2006-11-19 21:29:06  host: abwd36.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siema ja mam ten telefon i niestety nie ma irdy

  • 0

    97. ~abcd  2006-11-24 15:51:36  host: efa66.internetdsl.tpnet.pl

    ten telefon ma system głośnomówiacy???

  • 0

    98. ~sebek212  2006-11-24 18:36:14  host: cyq98.internetdsl.tpnet.pl

    ej sorki kto wie czy ten telefonika ma mp3 i kamere

  • 0

    99. ~KASIA  2006-12-19 12:03:57  host: turkot.zs1.edu.pl

    NIE MA KAMERY I MP3. NAWET JEST FAJNY ALE ZALUJE ZE GO KUPILAM

  • 0

    100. ~kate  2006-12-29 23:26:32  host: ip-83-238-85-135.netia.com.pl

    mam go od pół godziny i jest lux :D

  • 0

    101. ~aniula121  2006-12-31 00:27:28  host: w3cache.n.intelink.pl

    czy ktos moze mi powiedziec jak w telefonie lg c3300 sie przypisuje dzwonki do poszczegolnych kontaktow w ksiazce telefonicznej?

  • 0

    102. ~boben  2007-01-21 21:21:47  host: dvk121.neoplus.adsl.tpnet.pl

    elo!! mam tego fona od lipca i uwazam ze jest super. LG C3300 to typowy telefon dla ludzi ktorym bajery nie sa potrzebne, ma aparat, ktory robi super zdjecia (1,3 megapixela czyli z wyzszej polki). oczywisci ma tez wady np. za malo pamieci (tylko 2 mega) i w moim modelu po otworzeniu klapki ekran zalaczal sie dopiero po 10-30 sek. Telefon wyglada dosc oryginalnie i jest dobry w swojej klasie. Polecam

  • 0

    103. ~Naciunia_93  2007-02-10 17:49:59  host: xdsl-7191.zgora.dialog.net.pl

    Telefonik jest super bo sama go posiadam:) Jestem z niego bardzo zadowolona i polecam go wszystkim szczególnie kobietom bo jest śliczny i kobiecy:) Polecam i pozdrawiam:*

  • 0

    104. ~asiulka15  2007-02-11 17:41:21  host: dwk220.internetdsl.tpnet.pl

    gdzie ten telefona ma ustawienia WAP ??? piszcie :*:*

  • 0

    105. ~klakier  2007-02-12 14:57:12  host: 80.48.159.88

    mam pytanie jak ustawic drogą manulaną usługę MMS/GPRS jak ktos wie proszę o niezwłoczną odpowiedź

  • 0

    106. ~FrytQa  2007-02-19 20:14:55  host: 193.243.146.253

    mam ten telefonik od ok.6 godzin ;D i jak narazie jest extra ... zadnych zarzutów narazie do niego nie mam ;P no ale zoabzce co czas pokaże ;D

  • 0

    107. ~Wiola  2007-02-22 15:00:09  host: host-n1-97-132.telpol.net.pl

    Tak apropo to ile kosztuje ten fon??

  • 0

    108. ~Martusia  2007-04-09 22:31:25  host: ekf231.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ten telefon ma bluetoohti czy ma bardzo dobry aparat odp plis

  • 0

    109. ~anżelina  2007-04-10 22:55:46  host: crd29.neoplus.adsl.tpnet.pl

    błagam, pomóżcie!! zrąbałam coś podczas pisania smsa, za dużo i za szybko naklikałam i nie wiem jakim cudem ustawił mi się słownik t9 w języku czeskim. a teraz, gdy chcę przestawić spowrotem na polski, to w opcjach nie ma języka polskiego. są tylko niemiecki, angielski, holenderski, czeski i turecki... :/ jak mam ustawić spowrotem na polski??

  • 0

    110. ~paul89  2007-05-03 13:15:48  host: 088156096070.stk.vectranet.pl

    do Martusi. ten tel nie ma BT a aparat jest taki sobie zdjęcia wychodzą średniej jakości ale ma lampę błyskową i to jest plus.

  • 0

    111. ~KiiKii  2007-06-16 20:18:26  host: 87.116.193.135.debica193.tnp.pl

    A ile trzyma baterias? I czy obudowy sa wymienne?

  • 0

    112. ~tomek  2007-06-20 14:17:01  host: aabe45.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bateria trzyma 3 dni obudowy sa wymiene koszt takiej obudowy to 20zl.

  • 0

    113. ~ola  2007-06-28 21:41:34  host: host-81-190-218-176.wroclaw.mm.pl

    Czy ktoś wie jak sie tego telefonu wysyła sie zdjecia na kompa?

  • 0

    114. ~dark_angel  2007-07-03 13:02:43  host: router.tvgawex.pl

    Nie polecam tego telefonu. Na poczatku byłam z nieo zadowolona, ale potem zaczął się psuć. Nie dochodziły wiadomości i połączenia. Żeby wysłać sms'a musiałam mieć go podłaczonego do ładowarki. Bateria słaba. Mało pamięci. Obudowa jest podatna na wszelkie upadki. Nie tylko ja miałam taki problem, ale także każdy z moich znajomych co miał ten telefon.

  • 0

    115. ~ines  2007-08-02 17:02:38  host: host-89-228-154-17.gorzow.mm.pl

    czy ktoś moze mi pomóc bo nie moge wysłac z tego tel. mmsa i niewiem dlaczego,pojawia sie komunikat originator hiding forbidden?!

  • 0

    116. ~Frał  2007-08-14 12:08:38  host: wolomin3.netservis.com.pl

    Siemka, właśnie niedługo będę miał tego fona jest super. Fotki są świetnej jakości (może tego nie widać na fonie, ale jak przeniesie się na kompa są świetne). Można je przenieść poprzez taki kabelek. Na allegro kosztuje dyche :). Pozdro xD

  • 0

    117. ~Julitka  2007-08-15 21:45:19  host: 213.25.24.253

    mam ten telefon od 1,5 roku jest ogolnie bardzo fajny i wygodny w urzyciu robi calkiem ladne zdjecia ;D tylko ma niewielka pamiec i szkoda ze nie ma irdy najgorsze jest to ze strasznie latwo sie rysuje;/

  • 0

    118. ~BASIUNIA  2007-08-21 18:23:04  host: apn-100-121.gprsbal.plusgsm.pl

    JEST SPOKO TYLKO PADA MI SZYBKO BATERIA!!! :)

  • 0

    119. ~niezadowolana  2007-08-22 18:24:57  host: ags218.internetdsl.tpnet.pl

    prowie nie ma nic cvo tu napisane jest mam go!!!!

  • 0

    120. ~Klaudia  2007-08-31 10:36:01  host: cuk204.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon ma aparat VGA a NIE 1,3 Więc robi troche słabe zdjecia, sama go mam. Kupilam go rok temu i juz musiałam zmieniać baterie bo ogólnie LG robi słabe baterie, teraz zastanawiam się nad sagem 401c.

  • 0

    121. ~ddrd  2007-09-05 17:05:22  host: pa181.stawiszyn.sdi.tpnet.pl

    do dupy ten telefon, zaluje ze go kupilam

  • 0

    122.  2007-11-09 11:56:19

    julitka przecież ma wymienne obudowy poczekaj jak ci się zrysuje to se wymień

  • 0

    123. ~paula  2007-11-24 20:28:55  host: ip-89.171.46.2.crowley.pl

    nie moge odebrać mms-a z tego telefonu nie wiem może mam coś żle ustawione? pomóżcie!

  • 0

    124. ~sy$$  2007-12-16 12:35:49  host: buz239.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Miałąm go miech temu xD Nie mam przeciwsskazań do niego ponieważ bardzo dziewczecy i nie psuł się jedynie bateria która nie wytrzymowała długo !! xD Wiec ppostanowiłam go zmienic:D

  • 0

    125. ~drzanusz  2007-12-18 14:54:20  host: ip-84.38.160.60.resman.pl

    muszę sie nie zgodzić z opinia że ten fon jest tylko dla dziewczyn... są też szare obudowy, chociaż czerwona jest częściej spotykana... sam mam szary i nikt jeszcze mi nie powiedział że to telefon dla baby...

  • 0

    126. ~boben  2007-12-19 16:00:47  host: dvv144.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon ma aparat 1.3mpix, a nie jak napisala Klaudia VGA

  • 0

    127. ~--  2008-01-04 22:11:02  host: cln239.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam go prawie 2 lata i nie narzekalam do tego czasu, bo praktycznie juz nie moge go uzywac, bo bateria nie trzyma. moge go ladowac kilka godzin a wytrzymuje tylko pare minut rozmowy...

  • 0

    128. ~mmlody  2008-01-26 12:46:08  host: dwd218.internetdsl.tpnet.pl

    niedawno kupilem ten telefon za 20zł i jestem bardzoz zadowolony dobry aparata bateria trzyma dlugo jeszcze tylko kabelek musze dokupic :)

  • 0

    129. ~nati  2008-02-02 18:35:38  host: art86.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten tel od 3 lat i jestem zadowolona, jedyne co mu brakuje to dzwonków mp3;/, poza tym jest super wygodny, ogólnie polecam ;)

  • 0

    130. ~Natalia_26  2008-02-13 19:54:57  host: afn106.internetdsl.tpnet.pl

    czy ten telefonik może mieć gg?

  • 0

    131. ~Denis  2008-04-20 14:44:01  host: 83.230.10.101

    Fajny telefon tylko szkoda że nie ma irdy i Bluetooth

  • 0

    132. ~piotrek  2008-08-02 16:07:39  host: 77-254-181-118.adsl.inetia.pl

    dobrze napisała aparat ma VGA a nie 1.3 mpix.

  • 0

    133. ~allus88  2008-09-12 17:52:42  host: inet20908ni-3.eranet.pl

    Może ktoś ma sterowniki do kabla albo wie skąd ściągnąć

  • 0

    134. ~Szyszka !!!  2009-07-24 16:11:54  host: host-87-99-44-207.lanet.net.pl

    Nie jest różowy tylko bordowy ... Mam już ten telefon 4 lata ,ale musze sobie zmienić ,bo nie można śłuchać muzyki.Ciężko jest mi się z nim rozstać.;( A zainteresowanych Gorąco POLECAM!!! Spadł mi już chyba gdzieś z 250 razy ;D I nic się nie uszkodziło.Naprawde wytrzymały i łatwy w obsłudze ;))Zdjęcia też niezłe robi ;]

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-147-211-117.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet