LG BL20 - opinie
Telefony LG LG BL20 Opinie o LG BL20

LG BL20

w sumie: 65
  • -1

    1. ~siubidu  2009-09-20 21:31:13  host: host-217.149.255.49.celestynet.pl

    taki telefon i nie ma wifi?? zart

  • 1

    4. ~Baddboy  2009-10-03 20:30:24  host: ehw8.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Widac ze pan/pani nigdy nie miał prawdziwego telefonu w ręku :D heh

  • 0

    5. ~blob  2009-10-06 22:19:45  host: 94.254.192.115

    Damian@ to kup sobie netbooka z pewnoscią jest lepszy do internetu i wszędzie go weźmiesz

  • 0

    6. ~mario  2009-10-22 11:50:45  host: public-gprs112640.centertel.pl

    a moze lepiej po prostu kupic pakiet na transmisje danyc ? internet jest w wszedzie :)

  • 0

    7.  2009-10-22 13:13:19

    @blob: a netbooka zmieści w kieszeni? Bo przecież jako kurier z notkiem pod pachą nie będzie chodził. :F

  • 0

    8. ~kolo  2009-10-22 17:32:28  host: xdsl.035.c77.petrotel.pl

    no to wiem co żona dostanie na gwiazdkę, zamieni starą czekoladkę na nową ;)

  • 0

    9. ~MM  2009-11-06 13:39:08  host: guh205.internetdsl.tpnet.pl

    @Damian - a gdzie korzystasz z tego wifi? W McDonaldzie??

  • 0

    10. ~ikonka  2009-11-10 14:54:54  host: un-158-229.static.sitel.net.pl

    Czy ktoś już ma ten telefon? Mam go dostać na dniach (kurier) i nie wiem, czy nie zrobiłam błędu, na którejś stronie przeczytałam, że bateria trzyma bardzo krótko...Czy są już szczęśliwi (?) posiadacze? Jeśli nie, to sama podzielę się wkrótce wrażeniami;)

  • 0

    11. ~m  2009-11-17 23:45:45  host: sub245-19.elpos.net

    tolez notebook to nie netbook, netbook to taka mniejsza wersja laptopa służąca do internetu, wszędzie się zmieści ; )

  • 0

    12. ~observer  2009-11-21 16:33:37  host: 078088235034.swiecie.vectranet.pl

    kupiłem żonie, mi się nie podoba, ale wiadomo ślicznotki, błyskotki..., funkcje ok, lapma błyskowa jak by trochę za słaba, ogólnie wrażenie jak by rozsuwana klapka miała odpaść, pożyjemy zobaczymy...

  • 0

    14. ~GREG  2009-11-28 18:45:51  host: fbp82.internetdsl.tpnet.pl

    jak nawiązać połączenie video w telefonie LG BL 20

  • 0

    15. ~Gość  2009-11-30 20:25:48  host: 94.75.121.3

    Wydaje mi się, że na tej stronie nie są potrzebne Wasze kłótnie, lecz niezbędnie nam ludziom którzy zamierzają kupić kolejny wymysł LG są opinie na temat tego telefonu, aż głupio czytać takie głupoty!

  • 0

    16. ~wombat35  2009-12-01 11:30:01  host: fai18.internetdsl.tpnet.pl

    ...a może ktoś się wreszcie wypowie na temat tego telefonu?!!

  • 0

    17. ~tom  2009-12-02 23:21:20  host: 195.225.68.98

    a ciekawe czy wifi jest tak wszedzie dostępne

  • 0

    18. ~Hienka  2009-12-04 17:11:10  host: chello089072124090.chello.pl

    Mnie też interesuje opinia osoby która posiada ten telefon... Co z tym przyciskiem łączącym z internetem??

  • 0

    19. ~damshus  2009-12-07 19:11:47  host: awv239.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jaja sobie robia ze wifi nie ma xd smiech na sali ...ej ludzie mamy XXI wiek !!! obudzcie sie

  • 0

    20. ~Magda...  2009-12-08 18:33:47  host: public36275.xdsl.centertel.pl

    mam prośbę do posiadaczy tego telefonu zeby wyrazili swoje zdanie czy sa mile zaskoczeni czy nie ...

  • 0

    21. ~Mariusz79  2009-12-10 08:42:40  host: chello089076160192.chello.pl

    Telefon jest do kitu, jast mało wytzrymały trzymałem go w kiszni idac do pracy. Gdy go wyjełem ekran był zbity, i telefon niechciał się włączyć, niepolecam tego telefonu :(

  • 0

    22. ~Jeeee  2009-12-15 17:02:10  host: chello089078062083.chello.pl

    Co wam z tym Wifi ja pier.... macie pisac o tym tel a nie ze jestem kurierem i musze miec wifi np ja teraz to gówno sie dowiedziałam o tym tel jak wy ciagle pierdol... o zasranym wifi.... Kurier to se kup telefon z wifi :)

  • 0

    23. ~sas  2009-12-16 23:23:59  host: m83-188-244-212.cust.tele2.se

    wlasnie kupilem sobie ten tel design super troche sie myli z klawiszami ale jest ok a przy kupnie uwaga na karte pamieci bo moze nie byc w pakiecie.

  • 0

    24. ~enzoooo  2009-12-17 21:22:40  host: chello087206118020.chello.pl

    Mankamentem tego telefonu jest niska intuicyjność użytkowania. Ogólnie telefon b.dobry. Raczej dla osób mniej aktywnych, umiejących się obchodzić ze sprzętem. Jeśli jesteś typem imprezowicza to stanowczo nie dla Ciebie.

  • 0

    25. ~-=Siwy=-  2009-12-19 14:57:51  host: aet141.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kupilem ten model w Orange.Nie chce czytac karty sim,dokladnie co drugie wlozenie i wyciagniecie,dziala OK.Czyli pokazuje spis nr na karcie.Nie chce rowniez odczytywac karty pamieci,probowalem z 3 roznymi i nic.

  • 0

    26. ~elcaro  2009-12-20 09:24:00  host: chello089075164209.chello.pl

    nie ma tu video rozmów !!!!

  • 0

    27. ~alibaba  2009-12-24 14:39:12  host: m83-188-248-12.cust.tele2.se

    mama telefon dobry jest.

  • 0

    28. ~Moniś;p  2009-12-25 18:02:40  host: 188-125-140-18.petrus.pl

    A ja go mam:) i jest spoko xDD

  • 0

    29. ~seba  2009-12-28 12:37:03  host: 188.33.153.91

    Odebrałem ten model w Orange, przy przedłużaniu umowy. Pierwsza niespodzianka to rozmiar telefonu, wydawał się na zdjęciach mniejszy. Jest dość duży i ciężki. Przy 1 ładowaniu bateria trzymała 1,5 dnia. Teraz 3 ładowanie ok 2.5 dnia. Sam telefon ciekawy, łatwy obsłudze. Dotykowa klawiatura jest precyzyjna. Dźwięki wydobywające się z głośnika, są dość czyste. Na słuchawkach mp3 (odtw ma korektor) bardzo fajnie gra, można swoje podłączyć dzięki przejściówce. U siebie mam kartę 4GB i działa bez większych problemów.Ja u siebie (soft BL V10C) zauważyłem, taką rzecz: Przy naładowanym telefonie, po zrobieniu 3-4 zdjęć, fon pokazuje pustą baterię, po chwili wraca wszystko do normy.

  • 0

    31. ~elvis2679  2010-01-03 18:18:33  host: abmj40.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefonik nawet wypaśny wszystko fajnie działa , no za tą cenę mógłby mieć wifi choć z drugiej strony mało co się go używa. No wałek to bateria bo znika jak ciepłe bułeczki ze sklepu ;), a dokładniej mówiąc trzyma jakieś 1,5 dnia przy standardowym użytkowaniu. Myślę, że mogę polecić ten fonik. Pozdrawiam

  • 0

    32. ~jA  2010-01-14 09:55:15  host: 81-219-156-8.adsl.inetia.pl

    ''GREG'' nie wiem czy jest napisane bo nie czytalam za bardzo ale jak zobaczysz na zdjeciu to ten telefon z przodu na gorze nie ma kamerki! to znaczy ze nie ma wideo rozmów!!

  • 0

    33. ~niki  2010-01-27 12:01:24  host: 83.1.176.144

    czy to duży telefon

  • 0

    34. ~Anna  2010-01-28 09:41:35  host: 109.243.218.162

    na telepolis napisano że telefon nie ma systemu głośnomówiącego a na np stronie Orange widnieje odmienna informacja... ma czy nie ma?

  • 0

    35. ~MaxManiac  2010-01-29 18:31:33  host: cc.azsoft.pl

    ma wideorozmowy^^^ ale telefon zeczywiscie do bani(d,,,,,,,) za ta cene mozna miec lepszy z dluzej dzialajaca bateria

  • 0

    36. ~key  2010-01-30 00:05:44  host: 83.2.24.3

    Na stole leżało 3 szt. LG...w tym GT505. Umowę przedłużała żona więc to ona wybierała...wybrała CH. Ja bym wziął GT bez wahania... Telefon na pewno kobiecy...posiada kilka fajnych funkcji i bajerów - czyli gadżet (testowany był w TVN Turbo)....jak z użytkowaniem to nie wiem bo mamy go kilka godzin

  • 0

    37. ~ja  2010-02-01 15:25:47  host: aayv192.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do pioturuś pan sam jestes kupa jak sie neznasz to niemów meże ma pare niedociągnienć ale tak pozatym to fajny multimedialny teefon POZDRAWIAM

  • 0

    38. ~ludka  2010-02-02 20:07:00  host: erg53.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dostalam ten telefon wczoraj. pierwsze wrazenie jest bombowe. telefon intuicyjny,stylowy,zaawansowany technicznie i naprawde latwy w obsludze. z poczatku nie podobal mi sie ten ekran z dotykowymi przyciskami,ale juz sie przyzwyczailam :) Plusy:Aparat 5mpx,intuicyjnosc,dzwiek,mozliwa indywidualizacja dzwonkow,dzwieku startu,obsluga pdf, obsluga flash. Minusy:zbedne dzwieki,ktorych nie idzie usunac, zajmowane jest 60mb przez aplikacje dzwieki i zdjecia producenta Ogolnie polecam wszystkim. Aha zapomnialam dodac,ze swietnie radzisobie z zapelniona(!)karta 4GB :)Pozdrawiam

  • 0

    39. ~xxx  2010-02-09 11:46:14  host: xdsl-6524.walbrzych.dialog.net.pl

    ale jaja masakra widzę że część ludzi nie odróżnia notebooka od netbooka a jeszcze lepiej od laptopa a już masakra z tym wifi dobry tekst z tym że wifi jest dla dzieci paranoja normalnie jeśli telefon ma być tylko do dzwonienia to po co szukacie takich które mają gry dotykowy ekran i milony czy tysiące kolorów polecam jakąś starą nokie albo siemensa mały ekran nie kolorowy bateria trzyma bardzo długo no i dzwoni. A wifi niewiem jak u was ale ja korzystam w galeriach handlowych na niektórych osiedlach i rynkach więc jest sporo miejsc i zapewniam że w komórce net nie jest do zabawy

  • 0

    40. ~sania  2010-02-17 20:24:09  host: chello089074178113.chello.pl

    mam pytanie do użytkowników tego telefonu... czy po podłączeniu telefonu do ładowarki kbael też wam luźno siedzi w dnieżdzie telefonu? Bo nie wiem czy ten typ tak ma czy to jakaś wada fabryczna...

  • 0

    41. ~pytanie  2010-02-23 19:14:25  host: kzv194.internetdsl.tpnet.pl

    czy jest w tym telefonie opcja zeby zablokowac numer przykladowego telefonu ktory do nas dzwoni? zeby nie dochodzily polaczenia i smsy od tego numeru?

  • 0

    42. ~kamil  2010-04-02 17:15:38  host: public79662.cdma.centertel.pl

    hm.. rozne te komentarze.. mi tam fonik pasuje;p kupilem i jestem zadowolony w 99% własnie to wi-fi by sie przydalo ale bez tez daje rade są pakiety.. a no i wcale nie tylko dla kobiet ,ze elegancki to nie znaczy ze facet nie moze sie z nim bujac..pozdrawiam..

  • 0

    43. ~pakison  2010-04-15 16:15:06  host: 212-102-31-190.adsl.inetia.pl

    ktoś pisał że czyta pdfy czy to prawda jeśli tak to jakim programem?

  • 0

    44. ~erwin2312  2010-04-25 09:50:51  host: 213.108.152.157.wlantech.pl

    Ojezu jaka lipa.Problem z dzwiekami nieczyta mp4 wi-fi działa kiedy chce nawet 1m od routera okazuje sie jedna kreska zasięgu.No i niemozna usunąć oryginalnie wgranych dzwięków.

  • 0

    45. ~radierin  2010-04-29 20:09:46  host: apn234.internetdsl.tpnet.pl

    telefon widać fajny ale jeśli jakiś mężczyzna lub chłopak szuka telefonu męskiego, głośnego, z czystymi dźwiękami i wysokimi możliwościami to niech sobie kupi za tą kasę nową Nokie nSeries 73 lub używaną Nokię nSeries 95 ^^,

  • 0

    46. ~maartynaa  2010-05-23 16:10:56  host: aagc69.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bardzo dobry odtwarzacz (chociaż słuchawki dołączone do niego mi nie przypadły ale zawsze można kupić inne), bardzo dobrze łapie na dotyk, dobre kolory, kilka fajnych bajerów, bardzo dobry aparat. Po pierwszym ładowaniu trzymał niestety 1 dzień ale następnie już z ok 3 dni przy częstym użytkowaniu (muzyka, częste smsy i dzwonienie), nie zamula, łatwy w obsłudze. Dla mnie super i do tego jest śliczny :)

  • 0

    47.  2010-05-26 19:39:13

    wifi dziala jak kierunkowskaz w samochodzie a telefony z tej firmy to sa swietne trafi sie jeden dobry na milion dosc mam skosnych produkcji. wyglad ok na obrazku tez moazna popatrzec. szkoda kasy na niego

  • 0

    49. ~  2010-06-18 14:50:28  host: t22-13.opera-mini.net

    Za taką cenę to radzę porównać sony ericsson w715 bije czekoladę w każdej funkcji no i ma te wifi.Polecam sony to klasa.

  • 0

    50. ~posiadacz  2010-06-21 19:21:14  host: 94-40-21-140.tktelekom.pl

    telefon w miarę fajny brak wi-fi ale można się przyzwyczaić.Bateria trzyma ok. 1 tydzień.Aparat robi dobre zdjęcia.Troszkę się zacina przy włączeniu pierwszy raz karty pamięci ale potem rakieta. Daje 7/10

  • 0

    51. ~mismismis  2010-07-11 23:03:43  host: dcn231.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie wiem skad u was te problemy z krotkotrzymajaca bateria, moja po pierwszym ladowaniu trzymala chyba 4 dni! ja mam inny problem z telefonem. nie potrafie wylaczyc dzwieku klawiszy. albo ustawiam profil normalmny, w ktorym klawisze wydaja dzwiek i slychac dzwonki albo profil milczy gdzie klawisze nie wydaja dzwieku ale oczywiscie polaczenia nie uslysze, tylko wibracje. nie wiem jak to zmienic, przeszperalam caly telefon i az glupio ale nie umiem:/

  • 0

    52. ~aga  2010-07-13 14:26:58  host: host-89-167-50-108.nplay.net.pl

    zeby wylaczyc dzwieki klawiszy trzeba wejsc w profile pozniej personalizuj i w zaawansowane tam sa dzwieki klawiszy:))

  • 0

    53. ~maaaaarta  2010-07-18 17:45:09  host: 109.199.19.2

    Mam ten telefon od czwartku ale jestem zadowolona. Bateria wcale nie trzyma krótko, ktoś gdzieś napisał, że trzyma tylko 4h, a to jest totalna bzdura! Rano przestał mi się ładować i do teraz mam 3 'kreski' pomimo, że słuchałam muzyki i testowałam gry. : ) Telefonik bardzo fajny i ładny. Panel dotykowy jest ok! A przyciski duże i dobrze pisze się smsy. Może jest trochę duży, ale szybko się przyzwyczaiłam.. Jedyną wada jest to, że często przez pomyłkę włącza mi się internet.. Ale po za tym ok!

  • 0

    54. ~martiiiii  2010-07-21 16:16:52  host: 109.199.19.2

    Mam pytanie; na tyle telefonu po rozsunięciu jest taka niebieskawa folia, czy ją też trzeba oderwać XD ?? A tak po za : Telefon baaaardzo fajny! Co najważniejsze prosty w obsłudze i ładny. : ) Bateria trzyma dosyć długo.. Przyciski są duże, co ułatwia pisanie sms'ów. Aparat w telefonie też niczego sobie, robi b. dobre zdjęcia. Polecam!

  • 0

    55. ~tylko LG  2010-08-08 11:53:50  host: ip222h53.wic0m.net.pl

    jestem szczesliwym posiadaczem tego lg od 8 tygodni. Fak, bateria trzyma max 2 dni, ale dokupilem na allegro inna baterie za 120 zł o pojemności 1020 mAh i teraz wytrzymuje do 6 dni. telefon kupilem na allegro za 400 zł. wszystko lux ! poecam na 100%

  • 0

    56. ~justyna  2010-08-13 15:27:22  host: 77-255-25-49.adsl.inetia.pl

    jestem b. zadowolona z tego telefonu, lecz przez około pierwszy tydzien mi dzialały słuchawki i na gel nie dzialaja, tak jakby nie laczyly sie z komorkla. co zrobic? sluchawki raczej nie sa uszkodzone bo to tak nagle zaczely nie dzialac.

  • 0

    57. ~karo  2010-08-15 13:59:29  host: carma.static.korbank.pl

    kobiecy telefon. nie mam z nim żadnych problemów. panel bardzo czuły wiec czasem zdarza sie wcisnac np widgety albo internet. ale ogołem w porzadku.

  • 0

    58. ~Sonia90  2010-08-27 09:59:13  host: mars.nj.pl

    mam telefon od 2 tygodni ;) . Prosta obsługa , prosty i elegancki wygląd , czyste dźwięki , niezłe zdjęcia , bateria do 3 dni trzyma spokojnie ;), dotykowa klawiatura precyzyjna , ogólna ocena B.dobra.

  • 0

    59. ~  2010-09-26 19:55:02  host: staticline18608.toya.net.pl

    czy wie ktos cos o podglaszaniu dzwiekow w manu serwoisowym? ja wiem tylko ze "3845#*20#" i powinno sie pojawic potem dive teks , sound , audio cal tool , i tam cos jeszcze ale dalej niestety nie wiem prosze o pomoc!!!!

  • 0

    60. ~Mariusz  2010-09-28 11:46:14  host: 80.54.251.169

    Mam lg bl 20 , jest z salonu ery , ma zdjętego somlocka , i nie moge się połaczyć z internetem . Co mam robić?

  • 0

    61. ~Maaagdaaa  2010-10-02 14:53:24  host: rzepon.vlan450.corcoran.lubman.net.pl

    Mam telefon PÓŁ ROKU i ogólnie jestem z niego zadowolona ;) Jednak posiada kilka wad fabrycznych takich jak : poluzowane gniazdo do łądowarki oraz wyłacza się sam . Z tego własnie powodu był w serwisie , na gwarancj i jest wszystko ok ;) Polecam

  • 0

    62. ~maskotka  2010-12-01 18:09:40  host: 178-36-170-128.adsl.inetia.pl

    czy telefon LG BL20 jest dobry? i jak dłuwa trzyma bateria? pozdrawiam

  • 0

    63. ~maskotka  2010-12-21 17:34:42  host: 178-36-23-180.adsl.inetia.pl

    za rok jak bedzie w erze lg bl20 to go chyba wezne jezeli jest swietny. pozdrawiam

  • 0

    64. ~karolina  2010-12-27 01:38:02  host: dynamic-78-8-213-226.ssp.dialog.net.pl

    więc tak. telefon mam hmm. zastanówmy się od... 2 kwietnia. to już trochę długo abym mogła napisać obiektywna ocenę. wiec tak na początku przez jakiś miesiąc pomyłki, czyli pomyłkowe wciskanie małych dotykowych 'guziczków' xd. teraz po prostu uważam że to jeden z lepszych telefonów. oczywiście ma wady. ja oczywiście karta 4 GB wiec trochę się zacina ale nie każdemu, ostatnio bateria trzymała 3 dni przy ciągłym pisaniu SMS-ów ;d. pisze dużo SMS-ów więc to długo trzyma no i codziennie po 2 godziny co najmniej słucham muzyki, nagrywam filmy bądź robię zdjęcia. bardzo go lubię ale on czasami mnie nie xd ale to chyba tylko ja tak mam. nauczyłam się za szybko pisać SMS-y i jak bardzo szybko coś piszę pomylę się i od razu usunę to.. zacina się cham jeden xd później muszę wyjąć baterię i już działa. klapka nie odpada. radio działa. ja tez mam poluzowane wejście na kabelek ;d. bardzo wygodny. moja koleżanka kupiła taki sam ;d. łatwy dostęp do wszystkiego. można sobie ustawić hasełko na wszystko (dosłownie) ja mam żeby mi rodzice nie czytali xd. nigdy nie słucham muzyki bez słuchawek bo po co skoro nie wszyscy słuchają tego co ja ;d i dźwięk bardzo dobry. bardzo wygodnie pisze się SMS-y.

  • 0

    65. ~  2011-03-12 17:00:26  host: apn-77-112-202-19.dynamic.gprs.plus.pl

    witam czy będzie chdzić na bl 20 karta 16gb prosze o odpwieć tylko osoby co mają kartę 16gb

  • 0

    67. ~bacardi69  2011-05-24 15:46:51  host: by35125.petrus.pl

    telefon elegancki słaba bateryjka ale po za tym ok ps. nie wbudowane 80 mb tylko 134mb;D

  • 0

    68. ~gość  2011-11-16 20:20:31  host: staticline18900.toya.net.pl

    córka dostała ten telefon na urodziny i jak na razie jest bardzo zadowolona z niego

  • 0

    69. ~Koks^^  2012-03-29 21:42:21  host: 77.252.169.210

    mam tego fona jest spoko bateria 3-4 dni trzyma aparat super lecz lampa trochę słaba muza wyrazna

  • 0

    70. ~Angelika O.  2013-12-08 11:15:31  host: public21365.cdma.centertel.pl

    Oj tam... ja go mam i naprawde jest w porządku, bo mam go już rok i dalej działa jak powinnie:) Także polecam

  • 0

    71. ~  2016-05-21 23:06:23  host: 2.26.87.156

    Mam pytanie jak wyłączyć w tym tel internet

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-159-197-114.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet