LG B2050 - opinie
Telefony LG LG B2050 Opinie o LG B2050

LG B2050

w sumie: 515
‹ Poprzednia | 1 | 2 | Następna ›
  • 0

    1. ~Tubus  2005-06-03 17:46:00  host: aphel.ltd.pl

    jest błąd pisze że nie ma polifonii a w parametrach jest że 40 głosowa :/ pozatym ma MMS to musi miec :p

  • 0

    2. ~XXX  2005-06-03 19:09:00  host: aoi244.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy wam tez przypomina Simensa C55? :)

  • 0

    3. ~WitekT  2005-06-03 22:02:00  host: witek.ds.pg.gda.pl

    Tubus: tak - masz rację. Dzięki za zwrócenie uwagi, już poprawione. :)

  • 0

    4. ~Wojtek R9  2005-06-07 14:04:00  host: abt74.internetdsl.tpnet.pl

    co to jakas era nadeszla produkcji gownianych telefonow?? co nowy to bez foto!! oprocz tych noki seri N..

  • 0

    5. ~seba  2005-06-08 11:58:00  host: 80.51.241.6

    tubus to że ma MMS nie koniecznie znaczy że ma polifonie np.T68i ma mms ale poli nie

  • 0

    6. ~Adams  2005-06-10 15:06:00  host: nat1.azartsat.pl

    Seba co ty pierdolisz przeciez se t68i miał polifonie i to całkiem dobrą.Jak nie wiesz to sie nie wypowiadaj

  • 0

    7. ~WitekT  2005-06-10 15:43:00  host: host-81-190-128-137.olsztyn.mm.pl

    Adams: od kiedy t68i ma polifonie??? Proponuję dorwać kogoś z tym telefonem i samemu przetestować... :)

  • 0

    8. ~proroq  2005-06-14 20:15:00  host: oswiecenia.compower.pl

    DANE np. pamięć i wymiary , są błędne !!!!! Mówię serio-mam skserowane właściwe parametry.

  • 0

    9. ~WitekT  2005-06-15 19:21:00  host: witek.ds.pg.gda.pl

    proroq: podasz je tu? :)

  • 0

    10. ~  2005-07-12 09:10:00  host: acg159.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tu jest błąd proroq mam rację, pamięć wynosi nie 1,6 tylko 2,5 mb :)

  • 0

    11. ~WitekT  2005-07-12 17:27:00  host: host-81-190-128-137.olsztyn.mm.pl

    Dzięki za zwrócenie uwagi, już poprawione! :)

  • 0

    12. ~Robak białogard  2005-07-16 19:07:00  host: proxy.btk.net.pl

    Ja chcem kupić ten telefon ale niewiem czy on jest duży ?

  • 0

    13. ~lukasyy  2005-07-28 16:52:00  host: 81.15.189.98

    czy ktoś wie gdzie można do niego kupić kabel do podłączenia z kompem??

  • 0

    14. ~Szymo  2005-07-31 13:59:00  host: kA.rnjsa.com.pl

    kto wie jak usunac z moejgo folderu Ta muzyczke?. a ja mam taki telefon i mam 1.5MB i to nie cale na zapisywanie co usunac aby miec wiecej Pozdro nara

  • 0

    15. ~stoperekk  2005-08-05 11:23:44  host: zw86.internetdsl.tpnet.pl

    gdy mam włączoną info sieć i zablokóję klawiaturę,a następnie przyjdzie sms z info sieci niemogę odblokować klawiatury i musze wyjmować baterie

  • 0

    16. ~krissj  2005-08-12 18:52:31  host: host-81-190-143-69.olsztyn.mm.pl

    ten tel ogolnie jest dobry.slaba strona to bateria.a i z tego co wiem chyba jest 3zakresowy.

  • 0

    17. ~HAMANN  2005-08-14 20:39:05  host: djt179.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czesc chcialbym sie zapytac czy w telefonie lg b2050 ta dioda swieci sie tylko jak sie ladowarke podepnie na "czerwono" i zaraz gasnie jak sie telefon wlaczy czy sie swieci jak telefon jest wlaczony

  • 0

    18. ~majcia :P  2005-08-20 17:49:05  host: nat-exatel.bpl.vectranet.pl

    ja niedawno kupilam ten telefon jest bardzo fajny niewiem tylko jednej rzeczy jak sobie sciagne jakas tapetke albo dzwonek to jak odebrac??

  • 0

    19. ~krzy_ho  2005-08-22 14:28:37  host: 80.51.190.48

    Beznadziejny telefon niby nowy a praktycznie nic nie ma oprócz poli i kolorowego wyświetlacza ,układ menu durnowaty ciężko się połapać. Może ktoś wie jak ustawić dzwonek wysłany mms'em?? bo ja nie mogę dojść do tego. moja siostra kupiła ten telefon i po 30min. chce go zmienić.Jedyna jego zaleta to małe rozmiary.

  • 0

    20. ~keke  2005-08-26 01:18:05  host: aan237.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja go mam od 2 dni nie nazekam - calkiem zgrabny maly telefonik nie potrzbuje zadnych aparatow czy kamer ( jak dla mnie jest ok ) Pozdrawiam...

  • 0

    21. ~Adrian  2005-08-26 12:06:01  host: 80.51.167.34

    Hejka!Mam do Was pytanie: jak długo Wam trzyma bateria w tym telefonie przy średnim używaniu?? Proszę odpiszcie na moje pytanie!! Z pozdrowieniami!! :):)

  • 0

    22. ~MICHAL  2005-08-26 12:06:06  host: 195.136.126.17

    Trche przypomina moją nokie 3100 :)

  • 0

    23. ~krzycho1991  2005-08-26 23:58:13  host: boa122.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy wie ktoś gdzie można kupić kabel do kompa. Nigdzie nie mogę go znależć

  • 0

    24. ~krzycho1991  2005-08-26 23:58:47  host: boa122.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ktoś wie ile kosztuje aparat do tego telefonu

  • 0

    25. ~gmf  2005-08-27 20:19:29  host: bee252.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Z tą diodą jest tak że sie świeci tylko chwile jak łądowarke podłączysz, i pewnie jeżeli go do PC podłączysz to pewnie też ale narazie nie mam kabla to nie testowałem

  • 0

    26. ~Benton  2005-08-29 18:01:17  host: gw-tpnet.alpat.net

    Dla mnie to bardzo fajny telefonik,pod warunkiem że nie oczekuje sie wodotrysków..bez żadnych specjalnych gadżetów...

  • 0

    27. ~komórek  2005-08-30 20:08:07  host: w3cache5.zwm.punkt.pl

    No, kupiłem sobie ten telefonik wbrew niektórym opiniom na tej stronie... no cóż, jeśli ktoś chce zgrabny telefonik do podstawowych czynności ( dzwonienie, wysyłanie sms) to się nie zawiedzie... Wydaje mi się, że nie ma co narzekać na brak bajerów, w końcu telefon to telefon

  • 0

    28. ~ventru  2005-08-31 20:57:34  host: ip-85-198-230-201.broker.com.pl

    ym ja go mam od3 dni dopiero wnikliwie przegladam tą kom no ale tu wcesniej jest kupe nieejasnosci racja nic nowego nie ma co by inne nie mialy ale chyba jest tanszy nie?noi wielkosc nie?ale minus moze miec taki ze przy sloncu nic z niego nie odczytasz bo ostatnio slonko dopisalo i mosialem chowac sie z nim do cienia. macie na to sposoby?jakies inne od tego? bo ja ogolnie sie wnwerwiam jak chce cos zobaczyc na nim a tu co? czarny ekranik...tez szukam tego kabla dajcie znac tu na stronie gdzie to i ile to kosztuje Apropos tych aparatow to nie da sie tam dokupic?bo teg nie zczailem no a przeciez tak czy tak jakosc tych zdjec nie jest taka dobra jak w olympusie hehehe wiec poco ten fight!!!

  • 0

    29. ~s!w0o  2005-08-31 21:36:14  host: zc150.internetdsl.tpnet.pl

    jAk dLa mN!e tEz jEsT sp0x .

  • 0

    30. ~citko  2005-09-01 17:00:04  host: aru226.internetdsl.tpnet.pl

    slyszalem ze telefon jest ok wiec go kupie pomimo waszych opinii :P

  • 0

    31. ~game  2005-09-02 23:00:41  host: 85.198.242.78

    mam go od paru godzin na 20 smsow wyslalo 15 a tylko 4 doszly ...co jest nie tak? jak to sie ma u was zawsze dochadz? mam simplusa i na nokii nigdy z tym problemu nie mialem... :( odpiszcie

  • 0

    32. ~karakun  2005-09-03 11:59:16  host: cla5.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ludzie! co wy chcecie Telefon jest do dzwonienia a nie do robienia zdjęć, jak bym chciał robić zdjęcia to bym sobie kupił aparat cyfrowy.

  • 0

    33. ~Emotka  2005-09-03 17:31:21  host: w3cache.tvkdiana.net.pl

    Czy opłaca sie go kupić za 200 zyli? Nówka z pudełkiem, ładowarka, bateria, nawet folijka z ekranu nie zdjęta... Odpisujcie szybciusiem, bo zależy mi na waszych głosach :)

  • 0

    34. ~lans bans  2005-09-04 16:42:38  host: ntwklan-81-219-215-2.devs.futuro.pl

    A co z tapetami, sa za male jak sie je przesle na telefon MMS-em to sie nie rozciagaja na caly ekran.O co w tym chodzi???

  • 0

    35. ~Jibrill  2005-09-05 14:36:45  host: host-ip19-94.crowley.pl

    telefonik mam od wczoraj i jestem z niego zadowolona. jest to typowy telefon dla ludzi, ktorym zalezy na telefonowaniu i wysylaniu smsow/mmsow, zadnych zbednych bajerow, nie sluzy on do zabawy.

  • 0

    36. ~szczepan  2005-09-05 14:44:13  host: azi204.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon jest super układ menu ma bardzo łatwy jak w noki polifonia super ,mały i elegancki jedyna jego wada to brak aparatu ogólnie 6+

  • 0

    37. ~kasia  2005-09-07 20:50:37  host: 193.111.144.36

    jak w rzeczywistości spisuje sie bateria?
    zastanawiam sie nad kupnem tego aparatu lub noki 3120. Prosze o opinie.

  • 0

    38. ~Angi  2005-09-10 13:52:09  host: bdx26.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kupilam go wczoraj on jaest zaje...fajny super naprawdec SWEEt i super kolory ma takie zywe i wogole jest extra najfajniejszy fonik jaki moze byc a kamera i aparta to zbedna dla mnie rzecz bo mam aparat cyfrowy i kamerke tez w domu wiec po cholere mi to ak i tak zdjecia z telefonusa denn z kazdego!

  • 0

    39. ~Kajazet  2005-09-10 15:22:14  host: chp202.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja też mam kłopoty ze znalazieniem kabelka do połączenia z pecetem, ale przejdę do rzeczy. Telefon jest poręczny, ma ładne animowane menu, przyjazny w użyciu i wcale nie durny. Teraz telefony komórkowe mają aparaty do niczego, więc wolę zaczekać na coś robiącego zdjęcia, na których mogę cokolwiek zobaczyć. Tak więc nie ma nic w nim złego, ja się nie skarże i mam go już z miesiąc, a nie jest wogóle porysowany jak na jego warunki przechowywania...

  • 0

    40. ~DeDe  2005-09-12 20:39:02  host: aop7.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Za ta cene nie oczekujcie super fona!!! Dla mnie jest bomba... Dzwoni, wysyła wiadomości... Nawet polifonii mógłby nie miec bo i tak za przeproszeniem to gówno ja słychać na ulicy... Stoperek, ja tez tak mam że się wiesza ale tylko przy kanałach gdzie nadawane sa długie wiadomości. :) Pozdro dla GSM-omaniaków!!!

  • 0

    41. ~Live  2005-09-14 15:37:07  host: pb218.plock.cvx.ppp.tpnet.pl

    etam ja tam mam sony ericssona k700i i za nic go nie zamienie chyba że na k750i a nie na jakies badziewie (za 300 zł nawet nie)na allegro nowy

  • 0

    42. ~mietaz  2005-09-14 16:45:03  host: bgs216.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam go od 2 h , bardzo fajny za bardzo małą kwotę...hehe dałem 200 zł nówka + gwarancja!!

  • 0

    43. ~tsetse  2005-09-15 17:37:20  host: h-82-177-142-114.dolsat.pl

    tego fona kupiłem dla ojca w erze za 1zł w abonamencie 20zł za 40min. bawiłem sie nim pół godziny i od razu mówie: ma zajebistą polifonię! funkcji brak ale można dzwonić, esemesować i pisać MMS'y, a przecież dla niektórych tyle wystarczy:P

  • 0

    44. ~lumajas  2005-09-16 01:05:35  host: bat184.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam jedno małe pytanko - czy ten telefonik obsługuje dzwonki true tone?? Prosze pomóżcie.........

  • 0

    45. ~PaTrYk!!  2005-09-16 21:29:30  host: 62.29.157.194

    Ja mam taki problem....bylem w salonie i mialem go w rece wlączonego po chwili jak na nim nic nie robilem to sie robil czarny ekran...o co w tym chodzi?? czy to sie ustawia w opcjach??

  • 0

    46. ~2rbo  2005-09-17 22:42:54  host: maczo.iapt.pl

    ja tesh mam ten telefonik od 2 dni -jest spoko :D:D-mi tesh niepotrzeba żadnych aparatów i kamer. itp...Ten telefonik jest mały i letki i ja przy nim to lubie...:)

  • 0

    47. ~spioch  2005-09-18 11:23:48  host: aby25.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam ten telefonik i jetem bardzo z niegi zadowolony polecam go wszytkich serdecznie prosty w obsłudze i malutki w kieszenie pozdro

  • 0

    48. ~monia  2005-09-18 18:25:12  host: pb38.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl

    zbieram opinie na temat tego fonu, planuje go kupić ale nie jestem pewna, co o nim sadzicie?

  • 0

    49. ~szymus  2005-09-19 20:12:10  host: brm225.neoplus.adsl.tpnet.pl

    po kij Ci aparat w telefonie po to jest cyfrówka...

  • 0

    50. ~szymon_z  2005-09-20 14:04:39  host: pa204.iwonicz-zdroj.sdi.tpnet.pl

    Zakupiłem ten telefon,za pare godzin bede go mial :) No mysle ze jest super :) P.S. Podajcie glowna stronke firmy LG z gory dzieki pozdrawiam posiadaczy tego fona :)

  • 0

    51. ~Rychu  2005-09-21 11:36:24  host: bob230.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Skąd ściągnąć instrukcję obsługi do tego telefonu w pdfia albo czymś innym ? Kupiłem ten telefon na giełdzie i nie mam instrukcji.

  • 0

    52. ~szymon_z  2005-09-21 14:16:07  host: pa204.iwonicz-zdroj.sdi.tpnet.pl

    Witam.Posiadam ten telefonik od wczoraj,i powiem wam ze jest super.Polecam go wszystkim.Ma polifonie 40-głosową brzmi zarąbiście.P.S.Podajcie stronke z której można pobrać gry na ten telefon z gory dzieki.Pozdro dla posiadaczy tego fona!!!!

  • 0

    53. ~Lord Z  2005-09-22 13:02:00  host: 195.117.70.2

    Wie ktos jak z niego zdjac simlocka???
    Mam program ale do starszych modeli... Prosze o pomoc :)

  • 0

    54. ~Wirginia  2005-09-23 19:03:14  host: 80.51.227.146

    Mam ten telefon już dwa tygodnie i jest naprawdę supeeer, niestety kupiłam go w Erze i jak zdejmę simlocka to stracę gwarancję,a taryfa happy aktywuje mi sie dopiero za 4 miesiace, to chore. Ale wszystko wynagradza mi ten zgrabny telefonik, sliczna polifonia i kolorki, a w dodatku łatwy w obsłudze :) Obawiam się tylko, ze jest bardzo kruchy, ale na razie odpukać nie upadł ! :)

  • 0

    55. ~szymon_z  2005-09-24 13:58:28  host: pa204.iwonicz-zdroj.sdi.tpnet.pl

    Spoko fonik.Polecam go wsystkim.W razie pytań moje gg:2053325 :)

  • 0

    56. ~szymon_z  2005-09-24 14:02:43  host: pa204.iwonicz-zdroj.sdi.tpnet.pl

    Kabel można kupić na Allegro.pl już za 10zł + przesylka 12zl = 22zl oplaca sie!

  • 0

    57. ~szymon_z  2005-09-24 14:06:50  host: pa204.iwonicz-zdroj.sdi.tpnet.pl

    Do Rychu:instrukcje znajdziesz na stronie:www.lgmobile.com podaj tam polski język kliknij na Gsm i na Instrukcje Obsługi.pozdro!

  • 0

    58. ~chitan  2005-09-27 16:26:57  host: host-ip203-200.crowley.pl

    Telefon ma wszystko co potrzebne do dzwonienia, da się ustwić dzwonek który przyszedł mms'em a nawet smsem wysłać obrazek i dzwięk..tak !! nie pomyliłem się da się to zrobić jeśli odbiorca ma inny bądź ten sam telefon LG i opłata jest jak za zwykłeg smsa.A poza tym KRZY_HO gratuluję wiedzy z zakresu obsługi telefonów komórkowych. Ja bez instrukcji potrafiłem zrobić w nim wszystko po godzinie. A i aparat w telefonie to dla mnie porażka-jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego...a jak sama nazwa wskazuje to jest TELEFON !!!

  • 0

    59. ~pawllo  2005-09-27 21:50:12  host: 80.51.233.226

    po dwóch miesiącach w tym fonie jedna trzecia wysfietlacz zrobiła sie pomaranczowa pikasela po pikseli sie tak robiła ..niepolecam ..pozatym jest słąby i dzuzy za tą cene są lepsze fony :P thx :)

  • 0

    60. ~Sprężyna  2005-09-29 16:35:44  host: 213-238-87-72.adsl.inetia.pl

    ja mam ten telefon moja dziewczyna tez i jest extra...tylko że wada,,,mała to bateria krótko trzyma.....co drugi dzień musze ładować

  • 0

    61. ~Się  2005-10-01 16:03:49  host: bww187.neoplus.adsl.tpnet.pl

    no sorry, jesli ktos nie umie oblsugiwac tego telefonu to nie swiadczy o telefonie tylko o nim samym..

  • 0

    62. ~cezary  2005-10-02 11:37:47  host: 83.22.202.21

    Witam ja też zamówiłem sobie ten telefonik będzie za 2 dni. Juz sie nim bawiłem i powiem wam że jeszce nigdy nie byłem pod takim wrażeniem poprostu dostałęm swira.
    Miałem do wyboru za taka cene albo simensa A65 albo ten LG i po prównaniu opcji wszystkow skazywało na LG!!!
    Polecam!!!

  • 0

    63. ~  2005-10-04 16:51:53  host: bye221.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dla mnie ten telefon jest dobry sama go mam i nie nazekam dla mnie jest spoko nie mósze miec z aparatem ani z kamerkom telefonik jest cienki i dobry pozdro

  • 0

    64. ~corgan  2005-10-05 11:25:12  host: crb57.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon denny. Powinien mieć premierę jakieś 3,4 lata temu, wtedy zrobiłby wrażenie na kimś. Miałem go w rękach 30 min. Próbowałem zmienić dźwięk sms- bezskutecznie. Telefon dobry dla dzaiadka pod choinkę.....

  • 0

    65. ~marlon  2005-10-05 12:57:26  host: s001.alstom.pl

    super ten telefonik jest :-)

  • 0

    66. ~  2005-10-06 17:44:50  host: pa204.iwonicz-zdroj.sdi.tpnet.pl

    Ten kto uwaza ze ten telefon jest duzy lepiej niech sie nie wypowiada na jego temat...

  • 0

    67. ~kkk  2005-10-07 14:56:22  host: pa204.iwonicz-zdroj.sdi.tpnet.pl

    adams teraz sie to strasznie zbłazniełes set68i nie nie ma polifoni hahhahahahah a jesli choci o tego fona czyli LG to jest zaje fajny pozdro

  • 0

    68. ~aaa  2005-10-07 14:58:05  host: pa204.iwonicz-zdroj.sdi.tpnet.pl

    aaaaaa fajny fonik

  • 0

    69. ~kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk  2005-10-07 14:59:03  host: pa204.iwonicz-zdroj.sdi.tpnet.pl

    fon extra klasa

  • 0

    70. ~  2005-10-08 17:23:09  host: pa204.iwonicz-zdroj.sdi.tpnet.pl

    Heja.Czy ktoś ma stronkę z grami na ten telefon bardzo mi na tym zależy!Ogólnie tel wypas!:)

  • 0

    71. ~Legnat  2005-10-08 19:02:39  host: pd171.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl

    telefon elegancki 300 zl za nowy telefonik z takim wypasarzeniem o i tak niewiele pozdro :}

  • 0

    72. ~kaczor  2005-10-09 21:00:45  host: 195-128-242-90.akk.net.pl

    jest zajebisty poprostu

  • 0

    73. ~dziubin  2005-10-11 19:30:11  host: klienci-net3.pai.net.pl

    diodka zapala sie Tylko jak sie go laduje z totalnie rozladowanego ... pozniej gasnie i efekt przemija :)

    Co do telefonu - nio nie ma Javy (suxxx) a reszta - zarabista ... menu jak w noki, moja ocena - 6 :)

  • 0

    74. ~szymon_z  2005-10-12 15:33:37  host: pa204.iwonicz-zdroj.sdi.tpnet.pl

    Dziubin:Telefon ma Jave ściągnij se gre na niego choć pisze że nie jest dla tego fona przeznaczona.Zobaczymy co bedzie :).Właściwe parametry znajdziesz na stronie:www.lgmobile.com :)

  • 0

    75. ~szymus  2005-10-16 17:57:01  host: bxe129.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a wie kto czy kabel usb chodzi z nim??

  • 0

    76. ~szymon_z  2005-10-16 21:18:05  host: pa204.iwonicz-zdroj.sdi.tpnet.pl

    szymus:No pewnie że chodzi :)

  • 0

    77.  2005-10-16 21:45:14

    wtam jezeli ktos moglby mi udzielic inlo n temat LG B2050 a mianowicie iel w nim bateria trzyma max i min bylbym berdzo wdzieczny

  • 0

    78. ~szymon_z  2005-10-17 15:41:55  host: pa204.iwonicz-zdroj.sdi.tpnet.pl

    Czy wie ktos jak właczyc stoper i czy telefon w ogóle go ma??

  • 0

    79. ~mati  2005-10-18 16:19:08  host: host-1.nowadeba.net

    kupujcie ludzi te tel . na allegro.pl
    za 230zl to dopiero gitez

  • 0

    80. ~lorako  2005-10-19 16:40:11  host: acd110.internetdsl.tpnet.pl

    jak dostane mms to nie moge odebrać tapetki/dzźwieku pomóżcie

  • 0

    81. ~kriss3791  2005-10-21 08:58:45  host: 202-248.is.net.pl

    kupiłem w komisie i nie przyjmuje mms-ów ani nie wysyła

  • 0

    82. ~szymon_z  2005-10-21 16:59:17  host: pa204.iwonicz-zdroj.sdi.tpnet.pl

    kriss3791:Bo trzeba mieć skonfigurowaną usługę MMS i WAP (GPRS).

  • 0

    83. ~szymus  2005-10-21 19:39:19  host: ari145.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ej a nie wiecie czy działa czasem real sound??bo sie mi zdaje ze nie

  • 0

    84. ~KAte  2005-10-21 23:59:37  host: aj025.netis.net.pl

    ten telefon jest naprawde swietny mały poręczny i ma wszystko co powienien miec aparat nie ma aparatu ani kamery ale telefon jest do dzwonienia a nie o robienia zdjec jak chcecie robic zdjęcia to kupcie sobie cyfówke a nie telefon .a ten telefonik naprade polecam ...pozdrawiam

  • 0

    85. ~szymus  2005-10-22 10:30:50  host: bvz143.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ludziska ej a nie wiecie czy da sie wywalic dzwieki i tapety z "mojego folderu" w tym fonie???????

  • 0

    86. ~Justine  2005-10-22 19:19:30  host: axx96.neoplus.adsl.tpnet.pl

    glupi telefon LG B2050 odradzam go od kupna. polecam nokie 3100 jest fajna i nie droga. a pozatym lg nie obsluguje wapu bo sie zacina. to tyle jak chcesz sie dowiedzierc czegos wiecej pisz na gg 8243846

  • 0

    87. ~krzyniu87  2005-10-22 22:00:35  host: apr66.internetdsl.tpnet.pl

    poradzicie cos ?? kupilem LG B2050 zdjeli mi simlocka i chodzi pod gsmplus ,ale pierwotnie przystosowany byl do ery ,nie wiem czemu ale nie moge odbierac MMS zawsze wychodzi błąd czy konieczna jest jakas konfiguracja ?? czy wymiana oprogramowania ??

  • 0

    88. ~Saymon  2005-10-24 12:35:52  host: xo58.internetdsl.tpnet.pl

    Czy ktoś może Uzupełnić miejsca oznaczone słowami "brak danych" DZIEKI!!!

  • 0

    89. ~jagoda  2005-10-26 15:30:32  host: 80.51.251.174

    ja też niemoge się połapac jak mozna odebrac zamówione dzwonki albo tapety a tak poza tym to telefonik nawet spoko

  • 0

    90. ~jarnes  2005-10-27 19:03:47  host: bermudy.net

    ile dni trzyma bateria??

  • 0

    91. ~szymon_z  2005-10-27 21:01:03  host: pa204.iwonicz-zdroj.sdi.tpnet.pl

    jarnes:Jakis tydzien ale to zalezy od uzytkowania telefonu.

  • 0

    92. ~Romeo  2005-10-27 22:40:07  host: tuba.kalety.net

    ja mam ten telefon zanim sie połapałem w menu minęło troche czasu mam do miesiąc i juz mam go dość chce go sprzedać wszystko byłoby fajne w tym telefonie jakby miał jakieś łacze Irda albo bluetooth ogóle telefon jest zjebany niewypał myślałem ze bedzie fajniejszy ale na polifonie niemozna narzekać jest okej a wyświetlacz niby 65 tyś kolorów ale i tak gówno widać

  • 0

    93. ~szymon_z  2005-10-29 11:04:13  host: asm194.internetdsl.tpnet.pl

    Jeśli chcecie zmienić sygnał SMS-Wejdzcie w Profile->>Wybierzcie odpowiadającą wam glosnosc (np.Ogólne).Kliknijcie,a potem w Personalizuj->>jedziecie w dól az do 5 pozycji i tam jest Sygnał SMS.Są też tam inne nowe dzwonki i obrazki :)Pozdrawiam:))

  • 0

    94. ~szymon_z  2005-11-01 13:04:36  host: pa204.iwonicz-zdroj.sdi.tpnet.pl

    Witam.Mam problem...A mianowicie:Nie połączy mi sie z żadną zakładką...Zawsze wyskakuje mi "BŁĄD SIECI".Wap i Gprs mam skonfigurowane,już chyba z dziesieć razy sprawdzałem.Baardzo proszę o pomoc!!!Bardzo mi na tym zależy!POMOCY!!!

  • 0

    95. ~mat  2005-11-01 20:36:43  host: dhcp088-204.ds.amg.gda.pl

    ja też mam pytanie o tą diode-mnie też świeci sie przez moment tylko jak sie podepnie ładowarke i zaraz gaśnie...czy tak ma być?

  • 0

    96. ~szymon_z  2005-11-04 14:14:48  host: pa204.iwonicz-zdroj.sdi.tpnet.pl

    mat:Tak ma być!

  • 0

    97. ~przyszły urzytkownik  2005-11-06 21:38:02  host: polsl5-57.rybnet.pl

    mam zamiar sobie kupić ten fonik w Erze za 1zł :) Z tego co tutaj czytam to chyba jest fajny :) Więc chyba go kupie. Tylko ta bateria... szkoda że taka słaba...

  • 0

    98. ~ja ja  2005-11-07 17:45:25  host: atm57.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wie ktoś gdzie można kupić ładowarke do tego telefonu ? i czy pasuje od innego LG ?? ładowarka do tego modelu !!?? Bardzo pilne dzięki za odpowiedzi

  • 0

    99. ~marekkk  2005-11-10 22:10:24  host: staticline2853.toya.net.pl

    jak chcesz odebrac melodyjke przyslana mms musisz wejsc w skrzynke odbiorcza wybrac ta wiadomosc i wziasc taka opcje wyodrebnij

  • 0

    100. ~szymon_z  2005-11-13 13:19:15  host: pa204.iwonicz-zdroj.sdi.tpnet.pl

    Dobrze by było,gdy byście "zaczęli go testować".Dane były by wreszcie pełne ;)

  • 0

    101. ~kys17  2005-11-13 14:03:37  host: bvt248.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jest zajebista i no coment ::P

  • 0

    102. ~  2005-11-18 10:49:38  host: gw.datasystem.com.pl

    kupilam ten telefonik 3 dni temu i jestem zadowolona, ogólnie jest ok tylko mam male zastrzeżenie-budzik nie działa przy wyłączonym telefonie:(czy mozna to jakos zmienić

  • 0

    103. ~  2005-11-18 10:54:48  host: gw.datasystem.com.pl

    kupilam ten telefonik 3 dni temu i jestem zadowolona, ogólnie jest ok tylko mam male zastrzeżenie-budzik nie działa przy wyłączonym telefonie:(czy mozna to jakos zmienić

  • 0

    104. ~Muniek  2005-11-18 14:45:01  host: dbp134.neoplus.adsl.tpnet.pl

    LG b2050 wartosc: 100zl to jest szajs!

  • 0

    105. ~Gumis  2005-11-18 17:12:04  host: bhs97.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy wiecie czy lg b2050 ma gry java ???????

  • 0

    106. ~Malwa :)  2005-11-18 20:38:46  host: afv250.internetdsl.tpnet.pl

    Moim zdaniem ten tel. jest oki!!! Mały, zgrabny, kolorowy wyświetłacz... Mam go od miesiąca i jak dla mnie jest tylko JEDEN problem. CO DO JASNEJ CHOLERY JEST Z TYMI MMS-ami???!!! Nie mogę wysłać mms ani odebrać!!! jak mi kumpela wysłała mms to doszła do mnie wiadomość że mam wejść do przeglądarki internetowej i wpisać jakiś kod, nr tel itd.!!! TO JAKIEŚ CHORE!!! Założę się że wiele osób się ze mną zgodzi. to akurat w yum tel jest rąbnięte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    107. ~Malwa  2005-11-18 20:51:41  host: afv250.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon ogulnie jest oki ma tylko jeden feler: TE MMS-esy!!! ANI PRZECŁAĆ ANI ODEBRAĆ!!! Coś tam JEST zepsute!!!

  • 0

    108. ~  2005-11-18 21:43:00  host: afv250.internetdsl.tpnet.pl

    dzięki marekkk!!! sprawdze twój sposób na na odczytywanie mms!!! jak się okażę że mi pomogłeś to tutaj to NAPISZĘ!!!

  • 0

    109. ~  2005-11-18 21:48:07  host: afv250.internetdsl.tpnet.pl

    A buuuuuuuuu!!! będę płakać! fonik mi się rozładował!!!

  • 0

    110. ~sabrina  2005-11-18 23:28:40  host: xdsl-2247.jgora.dialog.net.pl

    cze jestem zadowolona z telefonu MALWA ja tez mialam taki problem z MMsami.jestem w heyah- probowalam konfigurowac recznie ale nie wychodzilo i dostawalam tak jak Ty informacje ze musze wejsc do przegladarki internetowej. Zadzwonilam wiec do biura obslugi- numer jest w komorce- i powiedzialam ze mam LG B2050 i chcialabym uruchomic funkce odbierania i wysylania dzwonkow polifonicznych i tapet, MMSow i wyslali mi wkladke ktora musialam zapisac w telefonie- i jest wszystko oki:) moge wysylac i odbierac - dodam ze moja siorka ma siec orange- rowniez zadzwonila do jej biura obslugi i teraz tez wszystko gra- placisz tylko za polaczenie- a nie za odebranie tej konfiguracji- pozdrawiam serdecznie pa

  • 0

    111. ~  2005-11-19 11:34:24  host: afv250.internetdsl.tpnet.pl

    Dzięki Sabrina!!! :) zobaczę czy to skótkuje! ale najpierw sprawdzę czy da się odcztać MMS-a jak się wejdzie w skrzynkę odbiorczą, w tą wiadomość i w opcje "wyodrembnij" tak napiał jakiś marekkk. pozdro dla wszystkich posiadaczy LG B2050!!! a w szczegulności dla Sabriny!!! :)

  • 0

    112. ~Uszatek  2005-11-19 16:09:00  host: bly191.neoplus.adsl.tpnet.pl

    W jakim formacie są obrazki w tym telefonie ??

  • 0

    113. ~grania  2005-11-19 16:45:44  host: cmn23.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja kupiłam ten telefonik dla mamy i jest zachwycona. nie potrzebuje gadżetów, bo nie łapie co sięw nim dzieje.

  • 0

    114. ~korys  2005-11-19 18:29:43  host: ajz106.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a wie ktos jak zwiekszyc glosnosc rozmowy???

  • 0

    115. ~LySy  2005-11-22 15:59:18  host: he118.internetdsl.tpnet.pl

    stoperekk.
    Nie musisz wyciagac bateri wystarczy jesli ktos ci bączka pusci samo sie odblokuje wiem bo tez mam ten problem durnowata wada
    a kable do pc mozna kupic w allegro.pl za 20 zł

  • 0

    116. ~ziemowit  2005-11-23 09:32:49  host: agc212.neoplus.adsl.tpnet.pl

    gdzie w tym telefonie jest folder na sciagniete dzwonki polifoniczne

  • 0

    117. ~szymon_z  2005-11-23 13:17:35  host: abz70.internetdsl.tpnet.pl

    A mi wszystko chodzi mam w Orange i jest wszystko git Mmsy chodzą wap i gprs takze gorąco polecam!A i niewiecie czasem gdzie mo.żna pobrać darmowe gr Java??Z gory dzienx!Pozdro dla posiadaczy tego wspanialego fona!!!!!

  • 0

    118. ~niek  2005-11-24 00:48:27  host: wishmaster.wroc.one.pl

    tez go mam i nazekam..ale trudno i tez nie wiem jak odebrac sciągnietą tapete czy cokolwiek,dul w tym telefonie to tez to ze mi wytrzymuje 3-4 dni,jak na nowy to dosc malo,a kupilam go ze względu na wygląd,...

  • 0

    119. ~Nikan  2005-11-26 00:57:44  host: bog106.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Da sie odbierac dzwonki z MMS tylko ze troche z tym zabawy :-( Nalezy wyjsc do menu gl. i zpowrotem wejsc w zakladke z sms tam ponowie otworzyc tego MMS powinna sie pojawic opcja wyodrebnij (dzwiek, obraz itp)

  • 0

    120. ~szczaw  2005-11-26 12:18:17  host: lukaszn.os3.kn.pl

    Telefon ma jedną poważną zaletę: jak ci go ktoś ukradnie to nie będziesz za nim płakał. Czy ktoś wie jak w tym badziewiu blokuje się klawiaturę?

  • 0

    121. ~  2005-11-27 12:38:53  host: nat183.isp.tvkg.net

    jak odebracc mms mam ten lg ale nie moge w nim odebrac mms ani nic prosze powiedzcie

  • 0

    122. ~Ikkar  2005-11-28 00:15:52  host: dvk243.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co za Baran nie wie jak zablokowac klawiature. Tak to jest jesli jest sie wiązką granatów od pługa oderwanym.Mam ten telefon od paru miesięcy i jestem zadowolony.MMS-y działaja!!!trzrba go tylko skonfigurowac i tyle.Pozdrawiam.

  • 0

    123. ~kala_gks katowice  2005-11-28 18:43:38  host: dud38.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon i jest superrrr....tylko rzadko na niego sa jakies tapetki czy dzwonki...

  • 0

    124. ~kiki  2005-11-30 09:27:48  host: bqe36.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ikkar, masz całkowitą rację. Widać koleś nie potrafi czytać. Lepiej ponarzekać.
    Mam ten model i jest OK.

  • 0

    125. ~Luki  2005-11-30 13:52:59  host: ado116.neoplus.adsl.tpnet.pl

    powiedzcie jak w tym telefonie ustawic dzwięk sms bo som 3 takie ciche ze nic niesłychać powie ktoś pozdro...

  • 0

    126. ~kulfon  2005-11-30 21:18:45  host: bwt130.internetdsl.tpnet.pl

    Ile trzyma bateria.To mnie interesuje najbardziej.Jest na Allegro za 219zl.Ogłagdałem go i jest bardzo ładny.Tylko ta bateria...

  • 0

    127. ~mw  2005-12-01 15:17:52  host: box.interkar.pl

    telefonik spoko. ma wszystko co TELEFON miec musi ;) poli swietna i wiem jak ustawic dzwonek z mmsa hehe. mi sie podoba bo ladnie wyglada jest plasciutki a nie jak nokie w tej cenie. lekki pojemny sliczny. a do robienia zdjec sa aparaty i to tez nie pikselowki :/ lekka roznica. telefon sie nie nudzi jak wiadomo do czego sluzy.

  • 0

    128. ~FoCuS  2005-12-01 18:37:18  host: asc130.internetdsl.tpnet.pl

    Ja mam ten telefon prawie od 2 miesięcy i nie narzeka. Niestety brakuje mu niektórych funkcji które są jeż raczej standardem np. aparat, radio, system głośnomówiący. Pozdrawiam

  • 0

    129. ~  2005-12-03 11:31:43  host: ccw233.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam już go tydzień jest taki sobie ładnie wygląda ale niema IrDA wogule nie umiem połączyć sie z internetem żeby sciagnac dzwonek,czy tapete.słabą stroną jest bateria trzyma mi 4 dni. Ja chce go wymienić nie wiem czy sie uda!Pozdrawiam

  • 0

    130. ~Adrian.  2005-12-03 13:49:54  host: bwp98.internetdsl.tpnet.pl

    czesc!! mam pytanie:
    czy moge ustawic jako dzwonek SMS swoj wlasny dzwiek czy mam do wyboru tylko te 3 sygnaly???
    Z gory dzieki za odpowiedz!!

  • 0

    131. ~wiki  2005-12-03 17:26:53  host: ir178.internetdsl.tpnet.pl

    chyba nie mozna.. ja mam ten telefonik od niecalych 4 miasiecy. Bateria trzymie mi od 5 do 7 dni. jest super i z niczym nie ma problemu wystarczy wesc na www.itaktak.pl i tam mozna sobie wszystko pozmieniac w telefonie miedzy innymi mozna aktywowac odbieranie mms-ów. telefon mi sie nie zawiesza ani sie nie zmieniaja same kolory na wyswietlaczu jak niby innym. Jest maly, cienki i wygodny. Z niczym nie mam problemu

  • 0

    132. ~Wirdziaa  2005-12-06 15:44:58  host: alpher.wszia.opole.pl

    Ja mialam chyba pecha, tlefon po miesiacu mial zepsuty wyswietlacz, zielona plame na srodku, ktora nie znikala, w lewym boku pojawiały sie martwe pixele. Oddałam telefon do reklamacji, ponoc wymienili mi wyswietlacz, ale po 2 tygodniach dzieje sie dokladnie to samo !!! a co do mmsow i innych opcji to da sie zrobic, nic szczegolnie trudnego. Wyglad i funkcje bardzo mi sie podobaja, ale chyba zmienie ten telefon :/

  • 0

    133. ~Muniek  2005-12-06 16:15:36  host: dch107.neoplus.adsl.tpnet.pl

    LUDZIE NIEKUPUJCIE TYCH TELEFONOW TO JEST WIELKIE GOWNO JA DAJE GO 2 RAZY W MIESIACU DO SERWISU I TAK JUZ OD WRZESNIA TO JEST GOWNO!!!!

  • 0

    134. ~szymon_z  2005-12-06 19:26:15  host: pa204.iwonicz-zdroj.sdi.tpnet.pl

    To wszystko takie proste.Wystarczy,ze wejdziecie na strone producenta (jeśli chcecie cos pobrac).W Orange jest tak:Wchodzisz na www.orange.pl ,dajesz na samym dole "Ustaw swój telefon".Wybieracie LG B2050.Potem zaznaczacie co chcecie skonfigurowac.W tym przypadku jest to Wap.Zaznaczacie "Konfiguracja WAP po GPRS"A potem po prawej stronie dajecie "Dalej".Potem wppisujecie swój nr telefonu i klikacie na Wyślij.Po chwili macie już w telefonie SMS-a konfiguracyjnego.I wszystko git ;) możecie już ściągać polifonie,tapetki,animacje itd.Tak samo robicie z konfiguracją MMS.Tylko,ze po wybraniu telefonu dajecie na Konfiguracja MMS i już dalej opoisane powyżej :).Działa w 100% bez żadnych kombinacji.Pozdrawiam posiadaczy tego wspaniałego telefonu!:-)

  • 0

    135. ~FraneK  2005-12-07 12:39:35  host: srodmiescie15.trustnet.pl

    Telefon jest spoko.

  • 0

    136. ~szymon_z  2005-12-07 13:53:50  host: pa204.iwonicz-zdroj.sdi.tpnet.pl

    A wie kto gdzie można pobrac gry na niego??

  • 0

    137. ~WinWi  2005-12-07 15:24:17  host: terc.internet.radom.pl

    no wiecie i tak wole SAMSNUGA ale jako sam telefon to i tak jest oki i jak na NA LG ... powiem wam tyle ze mam go niecały dzien i jsetem zadowolony !!!!!! jest letki i ma aż 65 tys. kolorów polifonia doruwnuje somy eriksonowi i to k700i i kolory . no nie ma radia ani aparatu ale jak sie postaracie to ma dzwonki mp3 i fajowe bajery ..... !!!! a sam telefon spisuje sie doskonale a bateria to bajka .. ale wiem że sama nazwa LG to hujowa nazwa Ja nie znosze tej nazwy ale ten tel mi sie podoba ... narka ..... 8:-)

  • 0

    138. ~NATALISSS...  2005-12-09 14:13:06  host: ddn39.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kupiłam ten telefonik w Allegro po 200zł i muszę powiedzieć że jest FANTASTYCZNY!!! Idlealny dla mnie :) Polacam go wszystkim !!

  • 0

    139. ~szymon_z  2005-12-09 19:21:44  host: pa204.iwonicz-zdroj.sdi.tpnet.pl

    A obsługuje on format .gif ??????

  • 0

    140. ~Bart  2005-12-10 09:44:53  host: bex79.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ~krzy_ho: To chyba twoja siostra jest jakś ~~~~ i niepotrafi sie nim obslugiwać.Proponuje kupic jej 3310, moze si epolapie..chociaz tez wątpie.Co y chcecie od tego fona ?? 65k kolorów, łądny wyświetlacz, menu wcale nie zryte, ładnie sie prezentuje i co najważniejsze polifionia jest wyjebista (40tonowa) A koszt telefonu malutki !! Za te pieniadze to najlepszy wybór, łączy dobrą jakość z dobrą ceną.Pozdro!

  • 0

    141. ~neo200491  2005-12-10 13:51:08  host: zeus.oka.pl

    Telefon jest bardzo fajny a odbieranie jest proste jak dostaniecie MMS'a to wejdzcie na niego i potem jak cos sie wam wyświetli np tapeta to nacisnijce tam po lewej stroni na te kółko no i potem wybieracie wyodrębnij i to wszystko .pozdro for all:)

  • 0

    142. ~eldzia  2005-12-11 10:54:56  host: btm45.neoplus.adsl.tpnet.pl

    spoko malutki telefonik podoba mi sie :) opcje tez ma ciekawe :)

  • 0

    143. ~szymon_z  2005-12-11 13:36:02  host: pa204.iwonicz-zdroj.sdi.tpnet.pl

    A znacie stronki z darmowymi grami Java do pobrania przez WAP?

  • 0

    144. ~what's wrong?  2005-12-13 16:12:43  host: aae93.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mi sie nawet pododba tylko nie wiem dlaczego nie moge zmienic dzwonka :// zmieniam i zmieniam probuje roznych kombinacji i nic

  • 0

    145. ~szymon_z  2005-12-13 16:45:46  host: pa204.iwonicz-zdroj.sdi.tpnet.pl

    Hej!Ej niewiecie czasem jak zmienić,żeby dyktafonn był 30s a nie 20s??Czytałem w książce gdzie testowali tego fona,że dyktafon jest 30s.Jeśli ktos wie jak to zrobic-bardzo prosze o POMOC!!!

  • 0

    146. ~??  2005-12-13 22:18:10  host: chello084010195187.chello.pl

    zastanawiam sie nad kupnem tego fonka. bede go mial przez ok 5 mies. a potem oddaje siorze ale sam sie zastanawiam czy nie dostane w glowe z tym LG. opinie sa podzielone ale jesli sie daje 200zl za nowy tel to nie mozna sie wiele spodziewac. pozdro for all

  • 0

    147. ~frejka  2005-12-15 20:50:04  host: abe105.internetdsl.tpnet.pl

    jutro sobie go kupuje w Erze za 1 zl.. mam nadzjieje ze bede zadowolona! :)

  • 0

    148. ~kaisunia  2005-12-19 13:46:26  host: cld239.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon jest nawet wporzo ale bywaly lepsze

  • 0

    149. ~gergu  2005-12-20 13:52:54  host: 182-233.80-240.sze.tkb.net.pl

    mam ten telefon 2 dni. uwazam, ze aparat, mp3 jest mi zbedne, bo cyfrowe mam oddzielnie, a mp3 - tez oddzielnie. swietny jak dla mnie wyglad (mam czarna obudowe), proste jak dla mnie menu. telefon in plus, zobaczymy jak spisze sie sredniawa statystycznie bateria...

  • 0

    150. ~Chips  2005-12-22 13:59:37  host: w3cache.y.intelink.pl

    ha Sony E. T68i miał polifonie :) , a to ci dowcip, kurwa miałem telefon i nawet niewiedziałem że ma polifonie, o ja głupi. :)

  • 0

    151. ~ezi  2005-12-24 14:29:30  host: bxe127.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon jest sssssssssssssuuuuuuuuuuupppppppppeeeeeeerrr

  • 0

    152. ~kamila  2005-12-24 22:01:12  host: ajs228.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ciekawe czy ten telefonik ma dzwieki true tone kots wie moze ??

  • 0

    153. ~ktoś:P:P:P:P  2005-12-25 12:47:34  host: avx250.internetdsl.tpnet.pl

    ja mam b2050 od dwuch dni i na tej stronce pisze ze mozna mms odbierac!!! To dlaczego ja nie moge??? Moze mi ktoś powiedzieć????

  • 0

    154. ~nike  2005-12-26 19:08:32  host: xdsl-2648.elblag.dialog.net.pl

    ten telefon jest super ale spoko mam go od 2 dni i jest cool pozdrawiam...

  • 0

    155. ~witek  2005-12-26 22:50:14  host: em21313623620.teleton.pl

    sprobojcie na niego wrzycic na niego przez kabelek krotkiego wave-a jak mialem sagema myx2 to mogłem choc nie mial takich funkcji.Fajna rzecz normalna piosenka leciała pozdro chyba go nabede :)

  • 0

    156. ~kiler  2005-12-27 19:48:55  host: nat1.daminet.pl

    ten telefon jakby to powiedzieć jest do dupy

  • 0

    157. ~zacny  2005-12-27 20:29:40  host: w3cache.mt.pl

    Mam go trzy miechy i powiem że przełaczanie liter w słowniku T9 jest do dupy a z MMS jest problem nawet z grafiką w sms. Tela mam z ERY a jestem w ORANGE i bez zmiany softu nic sie nie da żadna konfiguracja. Bateria tragedia czasem półtora dnia.Przy odbieraniu rozmowy lubi się zawiesić.Przypomina nokie6100 tylko menu jest trochę jakby od tyłu.

  • 0

    158. ~szymon_z  2005-12-28 11:13:35  host: pa204.iwonicz-zdroj.sdi.tpnet.pl

    A ja wrzucam przez kabelek bez problemu dzwonki RealTone (format .adp) i dzwonki w formacie .dxm.RealTone (prawie jak realmusic) brzmi po prostu świetnie,ale najwieksza wadą jest to,że nie da sie wrzucić większego niż 45KB (czy tam 48KB).Pozdrawiam posiadaczy!
    PS.Zacny:wystarczy że wejdziesz na strone www.orange.pl zarejestrujesz się,dasz Ustaw Telefon,potem wybierasz telefon,model,usługę (MMS),dajesz Dalej wpisujesz nr tela i przyślą Ci smsa konfiguracyjnego i cieszysz sie MMSami.Musi chodzić chyba ze nie to zmien spowrotem na tą ere i skonfiguruj ;)A telefon SPOX wystarczy troche pokombinowac zeby cos zrobic a jesli uwqazacie ze fon jest do dupy to macie po prostu do dupy gust (zacny!).

  • 0

    159. ~frejka  2005-12-28 14:24:50  host: abe105.internetdsl.tpnet.pl

    jak pisalam wczesniej kupilam ten telefonik, nie sprawia zadnych klopotow.. T9 dziala normalnie i latwo sie go wylaczylo... tylko ta bateria.. u mnie 4 dni trzyma. Pozdrawiam! :)

  • 0

    160. ~lukas  2005-12-29 14:29:12  host: 212.244.77.188

    potrzbuje pomocy!! ZA PARE GODZIN MAM KUPIc ten telefon i niewiem czy warto,pomóżcie dobrzy ludzie , czekam!!!

  • 0

    161. ~booyaka  2005-12-29 17:46:05  host: abeb214.neoplus.adsl.tpnet.pl

    warto kupić fajny jest tylko bateria nawala. Podobno do tego telefonu można aparat domontować ale nie jestem pewna. narka!

  • 0

    162. ~Biedrona  2005-12-29 18:02:08  host: hs230.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanko.. czy mozna do tego telefonu dokupić aparat??

  • 0

    163. ~czika  2005-12-29 20:40:19  host: afg211.internetdsl.tpnet.pl

    ten mały drań gubi mi zasięg cały czas!
    lekki jest, ładny, prosty, zgrabny
    Ale zasięg!ten buchahos wstrętny gubi

  • 0

    164. ~babcia stenia  2006-01-02 16:39:24  host: akg38.internetdsl.tpnet.pl

    najwazniejesze ze ma smsy i mozna dzwonic :-) jest mega tani i ma kolory przyzwoite :-)

  • 0

    165. ~yo  2006-01-02 18:34:47  host: aai34.internetdsl.tpnet.pl

    ja nic nie bede mowił ale kom ma zajebista polifonie a jedna wada to bateria słabo trzyma i tyle pozdro

  • 0

    166. ~aubert  2006-01-03 14:20:13  host: dxu106.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dziadostwo, w parterowym sklepie typu real brak sieci, to stara nokia 3310 miała pełny zasięg. W budynku czteropiętrowym mieszkając na parterze trzeba wyjść przed budynek że uzyskać połaczenie. Jestem zawiedziony i szukam zamiany.

  • 0

    167. ~  2006-01-03 16:36:59  host: pa204.iwonicz-zdroj.sdi.tpnet.pl

    Aparatu raczej doczepić nie można,ale nie jestem pewien w 100%.Jeśli ktos gdzieś znajdzie to niech podaje tu!

  • 0

    168. ~Szorti  2006-01-03 22:07:03  host: zc130.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten telefonik już miesiąc i nie nażekam na niego według mnie jest niezwykle prosty w obsłudze jedyny ból to to że nie ma czegoś tak banalnego jak IRDA dodatkowe plusy u niego to małe rozmiary zgrabne klawisze którymi sie łatwo operuje. Menu tak samo dziecinnie proste do obsługi. Na prawde polecam go jest świetny. Nosze go nawet częściej niż Eryka T630. Jeszcze raz polecam tego LG dla osób mało wymagających od telefonu. Pozdrawiam :]

  • 0

    169. ~ooo  2006-01-04 18:40:26  host: ens56.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefonik jest spoko!ale niestety nie dla baranow....jesli ktos umie sie poslugiwac tylko kalkulatorem to trudno!

  • 0

    170. ~exekonrad  2006-01-04 23:11:09  host: 217.70.58.7

    po pierwsze, telefon ten nie jest drogi i nie mozna sie spodziewac zadnych rewelacji typu polaczen bezprzewodowych (irda lub bluetooth), kamer, dzwonkow mp3 oraz innych bajerow, po drugie menu jest banalne jak w nokiach (chyba wzorowane wlasnie na nich) cena 240 zlotych za nowy telefon to malo, na mniejsze kieszenie telefon jest w sam raz, kolorowy wyswietlacz, maly i mozna go przy ludziach wyciagnac i pokazac bo to zaden obciach, po drugie telefon nie sluzy do nagrywania filmow, robienia zdjec i puszczania muzyki, do tego sa odpowiednio kamery, aparaty cyfrowe i odtwarzacze mp3. jezeli mowisz ze ten telefon jest badziewny to popatrz na inne modele innych marek w tych cenach. zobacz na nokie 6021, dodatkowo na tylko irda a cena duzo wieksza. pozdrawiam i pomyslcie

  • 0

    171. ~JAX91  2006-01-05 10:47:28  host: dcx56.neoplus.adsl.tpnet.pl

    JAK ŚCIĄGAĆ DZWONKI I TAPETY? KOMPLETNIE NIE WIEM JAK TO ZROBIĆ.JAK ODCZYTAĆ MMS

  • 0

    172. ~Daniel  2006-01-07 18:54:36  host: aaxu29.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Też się zastanawiam czy go kupić..? Hmm. Ma dobrą 40-tonową polifonię, ładną grafe itp. A takie pierdoły jak trudne w obsłudze menu to nie problem, 30 min i już wszystko wiem.. :)

  • 0

    173. ~matersari  2006-01-07 20:42:18  host: systemy56.toya.net.pl

    jest super telefonik mam go już jakiś czas jest bomba szkoda że nie ma podczerwieni i chociaż aparatu bombastik

  • 0

    174. ~matersari  2006-01-07 20:42:47  host: systemy56.toya.net.pl

    jest super telefonik mam go już jakiś czas jest bomba szkoda że nie ma podczerwieni i chociaż aparatu bombastik

  • 0

    175. ~mati  2006-01-08 20:43:22  host: 195.116.1.1

    Tel. OK.
    Mam pytanie: Znacie jakis program ktory dziala w windowsie 98se do polaczenia z telefonem? Sciagnalem program B2050_UK_1 i dziala tyle ze w win. XP tylko. Szukam czegos co dziala w 98se, pozdro! ;)

  • 0

    176. ~mistrzu  2006-01-09 10:03:57  host: 83.68.79.146.mielec79.tnp.pl

    to jest zajebisty telefon ( kupiłem kabel do niego i teraz są zajebiste dzwięki )

  • 0

    177. ~Elvis  2006-01-09 11:43:55  host: 157.158.60.77

    Poręczny zajmujący mało miejsca,ma jednak tylko 2 fajne tapety(zegar analogowy i cyfrowy).trochę wkurzający jest fakt że nie da się ustawić dzwonka na esy (bez kombinowania).poza tym moę być.no jeszcze batria słaba.ja ładuję co 4 dni a wcale go nie zajeżdżam

  • 0

    178. ~matiz  2006-01-09 21:23:05  host: aip90.internetdsl.tpnet.pl

    telefon jak narazie dla mnie bardzo fajny.... szkoda tylo że nie ma irdy.... ;/ ale ujdzie :D Trzeba go troszke rozgryźć a njie .... że od razu mennu skomplikowane .... telefon moim zdaniem świetny :)

  • 0

    179. ~pitla  2006-01-09 23:07:50  host: tq38.internetdsl.tpnet.pl

    Kupiłem ten telefonik i jestem zadowolony.Służy mi do dzwonienia a nie do robienia zdjec.Jak bede chciał zrobic zdjęcia to kupię cyfrówkę.Ogólnie jestem zadowolony.Głośne dzwonki,lekki i prosty w obsłudze.polecam.

  • 0

    180.  2006-01-10 10:39:36

    Aby ustawić dzwonek sprawdż czy nie masz ustawionego jakiegoś konkretnego dzwonka do danej grupy rozmówców.jeżeli tak to zmiana dzwonka w profilach nic nie da jeżeli nie zmienisz także dzwonka dla danej grupy. dzwonek ustawiony w profilach działa bowiem tylko dla osób które dzwonią do Ciebie z poza grup rozmówców.zapisując osobę do danej grupy przypisujesz jej jednocześnie dzwonek tej grupy.

  • 0

    181. ~  2006-01-10 11:32:47  host: vega.cs.put.poznan.pl

    Fatalna bateria

  • 0

    182. ~  2006-01-12 15:57:22  host: staticline599.toya.net.pl

    jak ci dzwonek mms-em przeyjdze wejdz w opcje i tam masz zakladke wyodrębnij plik. Jak wyodrębnisz xD to zapisze sie automatycznie w moim folderze:]np a tak wogóle telefon zarąbisty i bez zbędnych bajerów:]

  • 0

    183. ~ania  2006-01-12 17:26:59  host: gts9-131.rybnet.pl

    Hey! mam problem bo jak przyjdzie mi jakiś mms to nie mogę go ani odczytać ani odebrać! cały czas pisze "błąd w pobieraniu"! Dodam ze jest on z orange. pomóżcie pliss

  • 0

    184. ~arix  2006-01-13 15:47:02  host: nat3-lan2.kluczbork.net

    Telefonik jest spox ale szkoda że nie ma irdy ani blothuta . Ogulem jest dobrze ale brakuje mu niektorych funkcji . Moi starzy go maja i z tad to wiem.

  • 0

    185. ~kowal  2006-01-15 15:15:18  host: staticline599.toya.net.pl

    Jak ustaiwc dzwonek inny niż standardowy? zawsze jak ustawie to jest on inny ale przy 1 połączeniu następnie wraca standardowy ;/ help

  • 0

    186. ~kfuck!  2006-01-15 15:56:09  host: dtk235.neoplus.adsl.tpnet.pl

    DRAMAT! szczerze odradzam - po miesiącu w rogu wyświetlacza pojawiłu się pomarańczowe piksele, z dnia na dzień było ich coraz więcej. Zeby było głupiej ostatnio pomarańczowa plama zmieniła położenie - teraz rezyduje dokładnie na środku wyświetlacza! co za cholera??? Własnie wybieram się do serwisu...

  • 0

    187. ~arek  2006-01-17 15:29:55  host: 81.15.135.3

    telefonik fajny, nowe na allegro sa za 200 zl, poza tym z tego co wiem to jave ma!

  • 0

    188. ~orlos  2006-01-19 22:07:20  host: 80.51.227.146

    niee wime co wy tu gadacie za glupoty mam ten telefon od kilku godzin i jest moim zdaniem super telefonikim dla tych co chca dzwnic gadac i wysylac smsy, nie potrzebny jest aparat i inne gadzety bo porzadny aparat kosztuje oklo 500zl a byle gowno to ie aparat, a menu to latwiejszego nie widzialem, wiec ~krzy_ho dla ciebie to nawet kalkulator ma trudne menu hihi ;)

  • 0

    189. ~żaneta  2006-01-20 13:12:26  host: abmh62.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co z tą diodą można ją włączyć żeby cały czas migała bo mam problemy ze znależieniem telefonu w plecaku jak jest ciemno :o)

  • 0

    190. ~szymon_z  2006-01-24 10:51:04  host: pa204.iwonicz-zdroj.sdi.tpnet.pl

    arek:Fon ma Jave ale da sie ją uruchomić TYLKO RAZ PO WGRANIU!Napisałem do LG z tym problemem,ich specjaliści juz nad tym pracuja i jak cos bedzie to wystawia informacje na www.lge.pl pozdrawiam :)

  • 0

    191. ~kasztan  2006-01-27 17:37:30  host: aamb67.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siemka chce kupic lg b2050, ale juz niewiem czy go kupic czy nie bo jedni mowia ze jest calkiem dobry a drudzy ze jest do bani. poradcie mi czy go kupic czy nie. dziex. pozdro

  • 0

    192. ~ewelka  2006-01-29 13:56:54  host: 80.54.37.37

    mam ten fon od miesiaca i jest wielkie gówno, slabe dzwieki i ogolnie h*ja warty chce go jak najszybciej sprzedac ale nie wiem czy ktos to wogole kupi ;/

  • 0

    193. ~greg  2006-02-03 16:27:08  host: pa141.radkow.sdi.tpnet.pl

    do ~krzy_ho
    Jak odbierzesz mms-a to nacisnij opcje i wybierz "wyodrebnij" dzwonek, potem zapisujesz go w folderze "moj folder" dzwonki, a wtedy dopiero mozesz go ustawic jako dzwonek. Ja w podobny sposob zrobilem z obrazkiem na tapete. Nie mam tego telefonu, ale zona kumpla dzisiaj sobie kupila i tlumaczylem mu obsluge. Pozdro for All. ;-)

  • 0

    194. ~LG B2050  2006-02-05 18:07:33  host: gigant.artvox.pl

    hmski fon bateria czyma 1 dzień nie poręczny
    hamska polifonia fon normalnie do d**y K****a!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    195. ~kucus  2006-02-07 17:01:14  host: dvo58.internetdsl.tpnet.pl

    czy ma on jave??

  • 0

    196. ~gangster  2006-02-07 20:50:14  host: ds.pk.edu.pl

    Ni kupujcie tego badziewia!!!Kupiłem no w październiku i cztery dni temu mi sie zepsuł:( Coś się w nim chyba przepaliło bo sie nie chce włączyć i w żadnym serwisie nie potrafią tego naprawić. Tak,że nie radzę w niego inwestowac.... pozdro

  • 0

    197. ~s  2006-02-09 18:41:29  host: 62-29-150-122.osd.vectranet.pl

    lipny jest budzik!!

  • 0

    198. ~nenya  2006-02-10 08:12:30  host: c2-grhisa-019.tosa.pl

    mam ten telefon od dwóch miesięcy i jestem z niego bardzo zadowolona, bateria trzyma 4-5 dni, małe rozmiary są bardzo praktyczne, ogólnie jest spoko. idealny dla tych którym nie zależy na nie potrzebynch gadżetach typu aparat,kamera itp.

  • 0

    199. ~:]  2006-02-11 11:06:03  host: 85.219.243.6

    fajny telkefonik :] mam go juz 2 miechy i łatwy w pobsłudze... fakt ze bez aparatu ale po co mi aparat ?:PP

  • 0

    200. ~  2006-02-11 12:12:24  host: eoh127.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Spoko fonik tylko słaba bateria. Wypas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    201. ~kameleon  2006-02-12 00:43:36  host: dyy146.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ludzie to co piszecie to gupoty LG jest nową firma na rynku i dopiero te telefony mozna powiedziec ze sa nowe mój jest z 2004 roku i jest ok.a kabel z telef. do kompa tez idzie kupic a jak ktos nie chce tego aparatu to nie musi go brac moze se wziasc taki 1000zł ful wypas i nie bedzie nazekał wtedy a te telefony sa w cenie 280zł a ja dałem 170zł i super działa.

  • 0

    202. ~brachu  2006-02-13 08:39:37  host: eav60.internetdsl.tpnet.pl

    nawet posiadam tego złoma. nie jastem za bardzo zadowolony

  • 0

    203. ~  2006-02-14 19:34:20  host: ip-193-239-80-120.merinet.pl

    ja tylko chcialam zapytac: dlaczego...??? nie moge odbierac mms...:(

  • 0

    204.  2006-02-15 21:27:09

    tel. mam od mieesiąca i jest b.dobty jak na swoją cenę, oferuje duzo więcej niż np. Nokia 1600, w której nic nie ma

  • 0

    205. ~gg 5643332  2006-02-19 17:39:21  host: cic116.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Siemka mam ten telefon od 2 dni i jest zajebisty

  • 0

    206. ~doniu  2006-02-21 07:08:12  host: user22.159.udn.pl

    LG jest to najwiekszy szmelc jaki kiedykolwiek spotkałem,niechce odbierac MMS a nawet gdy mu sie uda to zp zdjecia sa fatalnej jakosci no i rozmazany ekran!!szkoda słow

  • 0

    207. ~IWONKA  2006-02-21 15:58:02  host: abom129.neoplus.adsl.tpnet.pl

    KUPILAM SOBOE WCZORAJ TEN TELEFON OGOLNIE JEST FAJNY ALE BATERIA SZYBKO SIADA.MUSZE DO SZKOLY BRAC LADOWARKE HEHE

  • 0

    208. ~  2006-02-21 19:21:59  host: staticline23444.toya.net.pl

    kabel do podlączenia telefonu z kompem widzialem na Allegro.
    Ja tez mam ten telefon i da sie ustawic dzwonek który dostalem w MMS...
    dziwne ze w erze komputerow ludzie jeszcze mają problemy w obsludze komputerów..najlepiej to jak by mial jeden przycisk który by odpowiadal za wszystkie funkcje :P

  • 0

    209. ~Wujo  2006-02-22 20:57:46  host: 213.199.219.5

    telefon wporzo mi sie podoba mialem wczesniej nokie 3100,i wporownaniu ten telefon jest lepszy!!!!!

  • 0

    210. ~maja  2006-02-22 21:03:01  host: eoh181.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jest mały, funkcjonalny, praktyczny. Bardzo pomocny jest kalisz skrótu. Bateria trzyma ok. 5 dni. Dyktafon jest nieco idiotyczny> 20 sekundX 5 . Poza tym sprawia wrażenie bardzo delikatengo.Ogólnie fajny kobiecy telefon.


  • 0

    211. ~Felippe  2006-02-23 15:46:51  host: bbq171.neoplus.adsl.tpnet.pl

    git telefonik... mam od tygodnia.. jest bardzo fajny. troszke inne nazwy nic w nokiach itp..ale mozna sie przyzwyczaić..i jest jeszcze taki malutki..
    szczerze polecam

  • 0

    212. ~KK@  2006-02-24 02:39:59  host: nat-243-22.man.bydgoszcz.pl

    Zostaliśmy oszukani poprostu nie polecam telefonu czytałem forum niemieckie Lg B2050 niestety gier Java sobie nie wgrasz chyba że na raz bo telefon ma niepoprawne opragromowanie a producent zrezygnował z aktualizacji gdyż koszty są zbyt wysokie. Więc JAVA 2 gry i trzeba się cieszyć. Dzwonki nie są 40-tonowe tylko 36 oszukano nas kurde......

  • 0

    213. ~DAWID  2006-02-25 16:59:04  host: silver.tvtom.pl

    POWIEDZCIE MI CZY DO TEGO TELEFONU MOZNA KUPIC APARAT PROSZE O ODPOWIEDZ

  • 0

    214. ~wiola  2006-02-25 17:32:58  host: acfb151.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefonik i na poczatku nie narzekałam a teraz nie weim jak pobrać tapete lub dzwonek:(( nie moge nawet wejśc do neta :( to przykre ktoś mi pomoże?

  • 0

    215. ~melodia  2006-02-26 09:37:32  host: ace138.internetdsl.tpnet.pl

    najwieksza jego wada jest niemoznosc sciagania dzwonkow i tapet. Nie moge odbierac MMS-ow. Mimo wszystko jest zgrabny i poreczny, a menu jest dobrze ulozone. Nie narzekam, ale szkoda, ze nie ma radia. Brak aparatu i kamery przeboleje.

  • 0

    216. ~lolo  2006-02-26 21:29:09  host: 213.199.219.5

    tel. super sprawa

  • 0

    217. ~maxim  2006-02-28 21:01:25  host: host-ip210-209.crowley.pl

    jak narazie to mi sie podoba, lekki, ładny, fajny wyswietlacz, nie mam go dlugo ale podoba mi sie jak narazie, za ta cene (ok. 150zł) to naprawde fajny telefon :) mi sie podoba, ciekawe kiedy sie znudzi :)

  • 0

    218. ~ankaa91  2006-03-04 16:45:56  host: abte83.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dzisiaj sobie taki kupilam, zobacze jak sie bedzie sprawowal, na pierzwszy rzut oka fajny

  • 0

    219. ~Tomasz2206  2006-03-06 23:44:21  host: 80.51.227.34

    Ja mam telefonik od tygodnia i mam słabą strasznie baterie i czy jest możliwość kupienia kabla usb i programu do niego?Acha jeszcze jedno! Czy ten telefon jest 3zakresowy???Pomocy...O właśnie czy jest możliwość kupienia innej jakiejś bateri lepszej niż jest orginalna bo jest cieniutka:-(

  • 0

    220. ~biznesior  2006-03-07 15:42:07  host: 213-238-99-200.adsl.inetia.pl

    zajebiście jest ok

  • 0

    221. ~stasiek  2006-03-08 00:07:43  host: zagorna.net

    Witajcie.
    Mam LG B2050. Jak mozna zablokowac w nim przychodzące połączenie z danego numeru, albo smsy z danego numeru. Czy można dla danej grupy numerów wyłączyć dzwonek przychodzącej wiadmości lub połączenia.
    W ogole jak mozna wyłączyć dzwonek i sygnał sms dla grupy w książce telefonicznej komórki.
    Nie kumam.

  • 0

    222. ~stasiek  2006-03-08 00:14:07  host: zagorna.net

    to znów ja.
    Albo jak sciszyc głośnik , mikrofon ?
    Jest taka opcja, bo slabo słyszę rozmówcę.
    Dzięki za wszelkie wskazówki i rady.

  • 0

    223. ~hadzia  2006-03-08 22:50:29  host: dvn50.internetdsl.tpnet.pl

    No telefonik nie jest zły..mam go od kilku miesięcy..mnie on wystarcza, chociaz lepiej by było gdyby miał on aparacik :D Byłoby gitowo..ale..da sie przeżyć..

  • 0

    224. ~Grzyws  2006-03-10 07:12:34  host: bzt194.internetdsl.tpnet.pl

    Jestem posiadaczem tego telefonu od kilku tygodni i nie narzekam. Jest mały i lekki. Tylko mam problem z baterią, ponieważ na początku po formatowaniu trzymała mi 6 dni a teraz trzyma 3 :/ Dlaczego tak mi się stało ??

  • 0

    225. ~  2006-03-10 16:41:58  host: nat005.promax.media.pl

    Mam ten telefon od ponad pół roku i jestem z niego zadowolony! Najsłabsze jego punkty to mała klawiaturka i słabosłyszalne dzwonki SMS. Bateria trzyma niecały tydzień przy umiarkowanym korzystaniu i wyłączaniu na noc. Polecam dla osób pragnących mieć tani i funkcjonalny telefon!

  • 0

    226. ~  2006-03-12 10:29:08  host: avo146.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten tel już pół roku i nie narzekam, co prawda ma mało funkcji ale mi tyle wystarcza-plusem jest to że jest zgrabny

  • 0

    227. ~cassandra  2006-03-15 08:08:22  host: ruda-nat-21.foxnet.com.pl

    ktoś już wcześniej pisał, że niby można w jakiś sposób zmienić dźwięk sms-a, w prawdzie trza się nakombinować, ale jednak można... Pytam zatem- JAK TO ZROBIĆ??? Plisss, niech ktosik mi pomoże, bo z tymi dzwonkami, które są do wyboru, to normalnie zaszaleli... :[ Pozrawiam :)

  • 0

    228. ~  2006-03-16 19:25:55  host: aga122.internetdsl.tpnet.pl

    telefon mnie sie podoba i dlatego go bede chyba mial za darmo

  • 0

    229. ~opos  2006-03-16 19:26:52  host: aga122.internetdsl.tpnet.pl

    telefon mnie sie podoba

  • 0

    230. ~TJMulder  2006-03-16 20:24:47  host: dej183.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ktoś z Was wie, jak w tym telefonie włączyć pokazywanie informacji nt. tego, gdzie się aktualnie jest (np. nazwa miasta, regionu) na głównym ekranie? Czy wiecie, czy jest to w ogóle możliwe w tym telefonie? Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedź!

  • 0

    231. ~TJMulder  2006-03-16 20:56:53  host: dci65.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mi się ten telefon bardzo podoba, jednym z jego głównych atutów dla Mnie jest design, bardzo elegancki i stylowy; poza tym ten telefon naprawdę dobrze leży w dłoni i jest bardzo lekki :) . Niemniej posiada też wady, jak chyba każdy model - w tym są to np. słabo słyszalne niektóre dzwonki, szczególnie dla SMSów, jak i krótka żywotność baterii (Mi wytrzymują 3-4 dni). A może ktoś wie, jak zrobić, aby te dzwonki były głośne od razu gdy zaczyna dzwonić przy połączeniu? (u Mnie są "narastające", nawet gdy przy podglądzie jest cały czas to samo natężenie dźwięku)

  • 0

    232. ~miszczu  2006-03-17 15:46:12  host: dial-542.lodz.dialog.net.pl

    no coz telefonik ubogi.... malo funkcji, bez javy :( Mogloby byc duzo lepiej. No ale wymiary male no i leciutki:D

  • 0

    233. ~bartuś  2006-03-19 12:01:30  host: 80.51.222.242

    ten telefon jest fajny tylko troche ma za mało funkcji i nie ma irdy

  • 0

    234. ~martuska :P  2006-03-19 15:16:23  host: 195.136.190.4

    Ja mam pół roku, nie narzekam... :)

  • 0

    235. ~Kubacki  2006-03-19 18:05:42  host: 106-53.espol.com.pl

    Cyz on ma jave bo nie widye gierek na ten super telefonik a sam go mam i mam wtpliwođci co do niego

  • 0

    236. ~  2006-03-21 08:38:46  host: ddw180.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ktoś wie jak usunąć napis z nazwą sieci z tego telefonu, tzn. np. "Era" ?

  • 0

    237. ~  2006-03-21 09:45:46  host: ajg118.internetdsl.tpnet.pl

    zalety:
    dobra polifonia, lekki, dobry kolorowy ekran, spora pamięć, brak aparatu, terminarz

    wady:
    nieco małe klawisze i ich nieco mylący uklad, mało intuicyjne menu

    ogólnie:
    na 10 pkt. daję 7

  • 0

    238. ~fanatyk  2006-03-22 17:38:53  host: pb190.murowana-goslina.sdi.tpnet.pl


    1 on ma wap 20 a nie 1,2

  • 0

    239. ~malina  2006-03-23 00:21:13  host: aou224.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dopiero co wczoraj nabylam ten telefonik, lekki poreczny,akurat dla kobitki,rzeczywiscie uklad menu wkurza, ciezko znalesc cos jest dosc gleboko schowane;P i wlasnie nie wiem jak sobie sciagne jakas tapetke albo dzwonek to jak odebrac?? i nie podobaja mi sie melodyjki firmowne istne disco w polu, niemowiac juz o tapetach...

  • 0

    240. ~  2006-03-23 08:09:13  host: w3cache-m34.microchip.net.pl

    krzy_HO muzyke ustawia sie w profilach w personalizuj a apropo mmuzyki z mms masz go w folderze swoim automatycznie a jak ci uklad menu niepasuje wgraj sobie oinnego softa

  • 0

    241. ~pater  2006-03-24 13:51:43  host: pb137.grabowiec.sdi.tpnet.pl

    bardzo łatwy w obsłudze profesjonalny telefon. Warto go kupić, super wyświetlacz, oraz

  • 0

    242. ~KaMa  2006-03-24 21:01:58  host: auf226.internetdsl.tpnet.pl

    ja go mam od kilku miesiecy i jestem zadowolona :]

  • 0

    243. ~100pack  2006-03-27 20:24:11  host: eow17.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jestem 100pack i mam lg b2050 i powiem wam ze jestem zadowolonu z tego telefonu bo je3st mały i zgrabnyu ale brak w nim dobrych funkcji nie moge ściagnoć do niego bezbarwnego loga do tel by nie było widać sieci operatora i jestem z tego powodu bardzo zły. tel co prawda ma bardzo fajna polifonie ale nie można ustawić dzwonka na sms tylko trzeba wysuchiwać tych 4 podstawowych
    bieże mnie na myśl jak mam to słychać ale co tam pozdro

  • 0

    244. ~magda  2006-03-28 10:30:13  host: dsw204.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam go juz prawie pół roku i juz mi się znudził, radze wam nie kupujcie go nie warto ma zalete ze jest mały. ale nic pozatym polifonia jest do dupy, nie da sie odbierac mms'ów albo to ja nie umiem układ menu beznadziejny wygląd telefonu ok.ale nic pozatym.

  • 0

    245. ~Andzia  2006-03-28 17:24:33  host: edi21.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja będe miła ten telefon i właśnie niewiem czy wybrać J210i czy ten LG odpiszcie i powiedcie coś na ten temat

  • 0

    246. ~pat  2006-03-29 19:56:58  host: ehost-1.mtm-info.pl

    Czesc chcialbym sie zapytac czy w telefonie lg b2050 ta dioda swieci sie tylko jak sie ladowarke podepnie na "czerwono" i zaraz gasnie??

  • 0

    247. ~szymon  2006-04-05 11:07:39  host: pa204.iwonicz-zdroj.sdi.tpnet.pl

    magda huj ci w dupe

  • 0

    248. ~GieniuS  2006-04-05 16:33:14  host: adaa37.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Potrzebuje do tego telefonika program do USB zeby z kompa przesłac na niego rózne zeczy... i nie moge znaleśc...
    narx

  • 0

    249. ~  2006-04-05 18:59:07  host: X34217X34.jaskom.pl

    SUPER TELEFON :) Taki zwykły mały i lekki ;) Tylko ma jedną wadę :( Bateria nie trzyma długo ( TYDZIEŃ W PORYWACH BEZ UŻYWANIA !)

  • 0

    250. ~Weroni~~#  2006-04-12 20:54:22  host: sn-prokocim.ramtel.pl

    mam zamiar kupić ten telfonik i nie potrzebuje również aparatów czy kamer! jest supcio!

    WeroniKa

  • 0

    251. ~wojjtass  2006-04-15 16:39:09  host: etna.magma-net.pl

    cześć.czy ktoś może mi napisać ile ładować baterię w lg b 2050 ,bo niemiecka instrukcja jest jakaś durnowata.

  • 0

    252.  2006-04-18 23:39:34

    niezły telefon, oferuje b.duzo jak za pieniądza za jakie można go kupić. Względem Noki 1600 i 2600 mistrzostwo jeżeli chodzi o jakość wykonania i funkcje w stosunku do ceny. Polecam. Ocena 8,5/10

  • 0

    253.  2006-04-20 10:41:52

    jest niezły ten telefon ale wiecie co ,niemozna wyslac glupich wiadomosci graficznych :( poza ty tapeta wsciagnieta jest za mola nierozciaga sie glupi ten telefon zaluje ze go kupilam

  • 0

    254. ~Niki  2006-04-20 18:26:46  host: host-81-190-61-94.lublin.mm.pl

    LG B2050 jest spx :) szkoda tylko, żę nie ma podczerwieni, a z aparatem był by odjechany!!! Mam go dopiero 2gi dzień ale jes luuuzik juz się do niego przyzwyczaiłam ;) To po co go sobie kupiłeś skoro Ci się nie podoba krzy_ho? Telefon musi się podibać... Pozdrówki")

  • 0

    255. ~Mati  2006-04-22 18:26:43  host: 81.15.226.163

    Ja mam ten tlefon więc pisze czego tu ni ma a ja wiem. Ma: Javę, Ma słownik SMS, długie wiadomości, profile, kalendarz, listę zadań, notatnik. Nie ma: stopera, minutnika, systemu głośnomówiącego, klienta e-mail i MP3.Pozdrawiam...

  • 0

    256. ~lol  2006-04-24 17:59:20  host: 62.233.231.58

    krzy_ho jaki z ciebie jest cieć jak sie nie umie obslugiwać telefonu to sie milczy kretynie niedostarny :):)

  • 0

    257. ~beata  2006-04-26 20:01:28  host: cjf254.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bardzo fajny telefon mam go dluzszyczas i nie zamierzam zamieniac na inny

  • 0

    258. ~nika ****  2006-04-30 16:02:01  host: 213-238-122-209.adsl.inetia.pl

    ten telefon moim zdaniem jest wporzo zgrabny i ladny z wygladu ale mój**** ** uważa ze LG to beznadziejna firma , slabo trzyma bateria

  • 0

    259. ~  2006-05-01 19:47:08  host: ahp178.internetdsl.tpnet.pl

    bateria do d*** mi trzyma 1,5 dnia buuuuuuuuuuuuu

  • 0

    260. ~Patrycja  2006-05-02 13:33:35  host: w3cache-Exatel.who.vectranet.pl

    Nie, no fajna komórka mam ją od niecałego tygodnia i juz mi sie troche znudziła.
    Teraz załuje że nie kupiłam sobie innej komórki z klaspka:(
    A miałam taki wybór:(

  • 0

    261. ~Łuki  2006-05-06 13:14:52  host: h82-143-145-196-static.e-wro.net.pl

    pomóżcie pliss!!! jak nagram coś na dyktafon to moge to potem ustawić jako dzwonek ???? jeśli tak to jak??? a ten telefonik jest zajefajny a Mati podał prawdziwe parametry.

  • 0

    262. ~bob  2006-05-10 15:38:55  host: del158.neoplus.adsl.tpnet.pl

    najgorszy tel świata kumpla b2050 do serwisu trafił po 1 miesiącu z wyświetlaczem i dzisiaj mineły 2 tygodnie od wydania z serwisu i znów wyświetlacz pada nie ma to jak lg pss

  • 0

    263. ~123456  2006-05-10 19:37:59  host: eum14.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ludzie jak czyta sie co wy tu piszecie to sie wszystkiego odechciewa jestescie niedorozwinieci??? jest instrukcja obslug!!! jk mms niechce odebrac to masz zle skonfigurowany telefon i kurwa w czym proble????a tak dla niekturych aby wiedzieli aby zadzwonic trzeba najpierw wpisac numer za pomoca tych cyferak na klawiszach a potem zielona sluchawke a jak chcesz sie rozlaczyc to czerwona sluchawke :P :P :P :P

  • 0

    264. ~LG???  2006-05-10 22:09:09  host: abmg234.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam go od kilku dni ale szczerze mowiac liczylem na cos wiecej. bateria czyma mi do 2dni ale to pewnie dlatego ze ciagle cos nim robie. mam nadzieje ze chociaz 4 dni bedzie

  • 0

    265. ~mot V500  2006-05-16 20:37:40  host: pa65.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl

    dobra dobra nie ma co sie oszukiwać zajrzyjcie na allegro i zorientujecie sie ze rozwalony wyswietlacz to tylko kwestia czasu... kupiłem go na zarobek a po 2 dniach wysiadł dostał choroby i widnieje na wyswietlaczu pomaranczowo-niebieska plama

  • 0

    266. ~PaweLs 14  2006-05-17 19:31:31  host: pb182.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl

    niewiem czemu gadacie ze ateria nietrzyma dlugo;/ tylko sformatujecie baterie i bedzie trzymac nawet 2,5 tygodnia. mi narzie najdluzej tyle wytrzymala ale ciagle cos robilem.

  • 0

    267. ~aswema  2006-05-18 09:02:08  host: bpo40.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a jak sformatować tą baterię? mogę zrobić to sama czy muszę gdzieś z tym pójść?

  • 0

    268. ~  2006-05-18 11:43:36  host: dzq38.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ludzie mam pytanko jak się wgrywa gierki do niego.Na stronie ery pisze tak:

    Java MIDP 2.0-pobieranie gier z sieci.

    Prosze o odpowiedź

  • 0

    269. ~XxX  2006-05-18 14:54:14  host: adwa-feichta.mogilno.com.pl

    Baterię powinno się ładować przez pierwsze trzy razy po 12 h a kto ma jakiś program do wymiany plików między PC a kom. do LG B2050 ?

  • 0

    270. ~serwer_com  2006-05-18 21:05:16  host: acgk82.neoplus.adsl.tpnet.pl

    LG B2050 N I E K U P U J C I E T E G O ! ! ! jeśli chcecie kupic ten telefon stanowczo odradzam, niby wszyscy go chwalą za jego ergonomie i łatwość obsługi i to jest prawda, ale ma wiele wad i to bardzo uciążliwych wad, pierwsza to przedewszystkim w a d a w y ś i e t l a c z a, która obiawia sie samoistnie po pewnym czasie. popatrcie na aukcjach allegro ile jest telefonów uszkodzonych z tego typu usterką. kolejną wadą jest s ł a b a b a t e r i a trzyma max3 dni. strasznie to wkurza bo jesli ktoś często uzywa telefonu to praktycznie codziennie musi go ładować, inne wady to: -s ł a b a p o l i f o n i a, -ogólnie j a k o ś ć c o d o c e n y, -t e l e f o n n i e j e s t t a n i. OSOBIŚCIE ODRADZAM ZAKUPU

  • 0

    271. ~SewerinQ  2006-05-21 23:51:56  host: cga181.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A ja mam nieco inne problemy z tym telefonikiem Co prawda bardzo rzadko ale zdarzyło mi się szczególnie na mrozie że ten aparacik się zawiesił tzn nie reagował na klikanie klawiszami i jedynym sposobem wyjścia z tej opresji było wyjęcie baterii i włożenie jej spowrotem! A za pierwszym razem jak go kupiłem to wysypało się mu oprogramowanie!!! Ale już od pół roku nic się takiego nie dzieje i mam nadzieję że te sytuacje się już nie powtórzą. Pozdrawiam posiadaczy tego modelu :) Powiem jeszcze że to mój drugi tel komórk w życiu, pierwszy miałem Alcatel OT320 prosty telefonik monochromatyczny do którego się też bardzo przywiązałem lecz go niestety zgubiłem :( Właścicieli takowych aparacików też pozdrawiam :)

  • 0

    272. ~  2006-05-22 09:24:08  host: staticline22444.toya.net.pl

    chyba tobie trzyma bateria 3 dni.ja bym wam polecała ten telefon.a wyswietlacz tez ma ok.i jak niedbasz o telefon to tak ci się robi.ja osobiscie dbam i jest wszystko w jak najlepszym stanie.OSOBIŚCIE MOWIĘ, TEN TELEFON JES COOL.

  • 0

    273. ~frejka  2006-05-23 22:49:57  host: eby73.internetdsl.tpnet.pl

    a czy ktos mial moze problemy z klawiszami "0"i "#"? bo mi cos nie chca dzialac.. trzeba isc do serwisu chyba...

  • 0

    274. ~Pluskwa  2006-05-24 08:00:47  host: dvv135.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Powiedzcie mi ile czasu Formatowaliście baterie...? Bo ja już ją ładuje 19 godzin i dalej mi się ładuje;/ Proszę o POMOC!!!

  • 0

    275. ~miss 5  2006-05-24 19:24:29  host: gn82.internetdsl.tpnet.pl

    ja mam ten telefon od 10 dni i nie nażekam choć pierwszego dnia zacieła mi sie klawiaturai jedynym możliwym sposobem na jej odblokowanie było wyciągniencie karty.
    Spox telefon polecam !!!

  • 0

    276. ~Tomek  2006-05-25 09:42:13  host: dyf50.internetdsl.tpnet.pl

    Dajcie Spokuj ten telefon jest dobry tylko wy sie bawicie cały czas mi bateria trzyma cały tydzień

  • 0

    277. ~  2006-05-25 12:13:43  host: dum3.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ILE CZASU ŁADOWALIŚCIE PIERWSZY RAZ BATERIE...???? POMOCY!!!!!

  • 0

    278. ~dominiczka23  2006-05-26 09:13:07  host: ze250.internetdsl.tpnet.pl

    ja mam ten telefon juz jakis czas i uwazam ze jest super.nie zamienilabym go na zaden inny.ladny z wygladu i to co ma w srodku zupelnie mi wystarczy.

  • 0

    279. ~nowacz  2006-05-29 11:41:39  host: 62.29.133.84

    Formatowanie polega na ładowaniu całkowicie wyczerpanej baterii. Nalezy powtorzyc ta czynnosc trzy razy. Po rozladowaniu telefonu i jego samoistnym wylaczeniu, podlaczamy pod ładowarke nie wlaczajac fona i zostawiamy na 12h

  • 0

    280. ~tomek  2006-05-29 12:56:22  host: bbp222.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ogolnie jest fajny ale Kupiupiłem go 2 tygodnie temu a teraz na wyświetlaczu jest jakas pomarańczowa plama. Niewiem co sie dzieje bo ten telefon jest prawie nowy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! widze ze to nie tylko moj problem dlatego odradzam by ktos kupil ten telefon.

  • 0

    281. ~Stanley  2006-06-01 10:12:21  host: pa48.krasnosielc.sdi.tpnet.pl

    ten telefon wogule mi się nie podobał, to jest poprostu złom ciągle mi się psuje. a taki sam telefon ma moja kolerzanka icałkiem dobrza go zachwala!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    282. ~ona  2006-06-02 22:39:51  host: abvz171.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ludzie litości!! co wy robicie z tym telefonem, że wam wyświetlacz pada i że wogóle macie takie dziwne z nim przygody?? Lg b2050 mam już 5 miesięcy, spadł mi chyba ze 100 razy, a wyświetlacz (jak i cały telefon) jest w świetnej kondycji! A teraz do: Tomku jeżeli kupujesz telefon "p r a w i e" nowy to musisz być przygotowany na takie niespodzianki; Stanley- skoro twoja koleżanka ma taki sam telefon i go zachwala to tzn że chyba jednak z tobą jest coś nie tak ;) Dziękuję za wysłuchanie:) pozdrawiam ... PS: szanujcie troche te telefony...nie sa przeciez takie złe...to wy cyrki z nimi odprawiacie...:P

  • 0

    283. ~lodz86  2006-06-03 02:57:44  host: xdsl-2517.lodz.dialog.net.pl

    kupilem ten telefon za 1zl na abon. w erze.. dzialal oki bateria trzymala okolo 5 dni.. ale mechanicznie rozwalil sie wyswietlaz mimo ze nie zostal udozony cetralnie a obudowa jest w idelnym stanie. Wyslali go do serwisu tam wrocili powiedzieli ze wyswietlacz jest walniety(odkrywcze prawda? hehe) z mojej winy. Powiedzieli naprawa =209zl buahaha.. kupilem wyswietlacz 85zl(teraz sa po 50zl) w serwisie podlaczyli i nie dziala... okazalo sie ze ejst walneita plyta!! a zasrany serwis nic nie na pisal o tym i tak zostalem na lodzie z lcd ;/
    (brat tez ma takiego samoge lg i ma juz 8 miesiecy i jest wszystko ok, bateria trzyma 4-5 dni). Program do komunikacji jest na stronie lg. jak znajde to wzuce linka.

  • 0

    284. ~  2006-06-03 03:02:23  host: xdsl-2517.lodz.dialog.net.pl

    ze stronki lg uk:
    http://uk.lgmobile.com/uk/phones/h_allp_detl_mnsw.jsp?ph_name=B2050
    software...:
    http://uk.lgmobile.com/data/img_ph/ph_sw/B2050_UK_1.zip

  • 0

    285. ~filemon1118  2006-06-06 18:18:30  host: awf202.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon jest spoko. Mam go 5 miesięcy i jestem bardzo zadowolony. Jedynym minusem jest brak irdy. Jednak raddzęsobię z tym dzięki usłudze wap, którąnie wiem dlaczego mam za darmo. Ściągnąłem już10 tapet i nie zabrało mi nic za połączenie wap.

  • 0

    286. ~VATAR  2006-06-08 22:01:42  host: nat-01-033.rtk.net.pl

    Telefonik fajny. Mam go 7 miesiecy i chodzi bezawaryjnie (poza 2 zawieszeniami sie) bateria trzyma tak 3-5 dni. Osobiscie polecam.

  • 0

    287. ~pershinq  2006-06-12 10:29:13  host: btc101.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam ten telefon od 7 miesięcy, w orange działał bez zarzutu, bateria trzymała ok 4 dni, choć to zależy tylko i wyłącznie od natężenia użytkowania (bywa że ładuję go codziennie jeśli wysyłam po 50 smsów na dobę i używam wibracji) po 3 miesiącach użytkowania zmieniłem sieć na plusa i zaczęły się kłopoty, mianowicie ni cholery nie moge skonfigurować mmsów, tzn mam poprawne dane ale i tak telefon nie odbiera mmsów, pare razy się samoistnie wyłączył (np leżąc na biurku czy będąc w kieszeni), po zakończonej rozmowie, gdy przychodził koszt połączenia zawieszał się i jedynym wyjściem było wyjęcie baterii, przy wchodzeniu w "ostatnie numery" podczas wysyłania smsów też się zawiesza i trzeba wyłączać, a na koniec co może nie jest tak istotne, zegarek na wyświetlaczu raz pokazuje 12.00 a chwilke potem 11.58 :/ w orange jak byłem nic z tych rzeczy nie miało miejsca, mimo to używam dalej i staram się nie denerwować (i tak mało za niego dałem ;D) pozdrawiam.

  • 0

    288. ~The Perriz  2006-06-15 17:52:41  host: eiy70.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie wiem o co wam chodzi z tymi problemami- ja ich nie mam. Bynajmniej klawiatura ani razu mi się nie zacięła, wyświetlacz jest ok (na dodatek bardzo wyraźny) a bateria trzyma 4-5 dni. Dziwi mnie że niewiele wspomniało o rewelacyjnym (dla mnie)pomyśle ze skrótami na strzałkach. Naprawdę się przydaje, na upartego można wszystkie prostsze opcje ustawiać 2-3 kliknięciami. Nie podoba mi się jedynie mała liczba dzwonków, tapet i gier bo w końcu nie każdemu musi się chcieć ssać je z WAP-u.

  • 0

    289. ~bambus  2006-06-15 20:19:10  host: gprs9.orange.pl

    zna ktoś jakieś fajne stronki z trikami do tego telefonu

  • 0

    290. ~jaro  2006-06-18 11:23:31  host: 213.25.48.14

    Jak ściągnąć dzwonek do tego telefonu. Aparat jest z konfigurowany, w sms-ie napisali że link został wysłany i kliknij pobierz, problem w tym, że przeszukałem cały telefon i nigdzie nie ma funkcji pobierz

  • 0

    291. ~Adi  2006-06-19 09:07:38  host: abwi147.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam ten telefon od 2 miesięcy i mi nie chodzi od wtedy jak go kupiłem ale chyba wiem dlaczego bo trzeba go włączyć

  • 0

    292. ~****  2006-06-22 15:19:25  host: dvl178.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon mam od listopada.sporo przeszedl a trzyma sie jak nowy.jets nawt odporny na zarysowania-sprawdzil to moj kot ktory uwielbia zrzucac co ma po reką.po pierwsze chcialam wymienic jego wady:brak irdy,mp3.Zaletą natomiast jest swietna bateria trzyma sporo ponad tydzien.Swietnie brzmiaca polifonia,jasny czytelny wyswietlacz 65 tys kolorow....lepszy chociazby od -mam porownanie do nokii 6100 oraz siemensa cx 65.dodam jeszcze o miganiu swiatel na przyciskach i wibracjach przy nadchodzacym polaczeniu.Rozbudowane gry jedna hallowen-wymagajaca myslenia oraz pełnia życia w niej trzy "pod gry" rzucanie rzeczami(telewizor lampa telefon) utrzymywanie sie na podskakujacym pociagu i trzecia skoki na motorze.Duzo pamieci.Swietny internet no i odbieranie smsow.Przysylane dane latwo zapisac np dzwonki pozniej mozna je normalnie puszczac jako dzwonek.JA z tym telefonem nie mam zadnych problemow.wiekszosc funkcji o ktorych nie wspomnialam lg ssie i bierze przyklad z njalepszych firm komorkowych nokia automatyczna blokada klawiatury czy siemensa glosne dzwonki.Bardzo polecam ten telefon wszytskim.Mysle ze jednak bardziej ludziom ktorym nie zalezy na aparcie ktory ssie baterie i robi zdjecia zlej jakosci jak np motorola c55 czy nowsza l6.Wsyzstkim wymagajacym "technicznym marudom" polecam drozsze telefony lg np swietny lg 880(aparat mp3 irda -bogaty tehcnicznie)Na lg mozna polegac.Firma sie przyklada jest na poziomie nokii czy nawet wyzej niz ona.co jeszcze zalet?a zapewniam bardzo duzo ale brak czasu-nie napisze.BARDZO DOBRY TELEFON POD KAZDYM WZGLEDEM.POLECAM UZYTKOWNIKOM TELEFONII KOMORKOWEJ KTORZY LICZA NA NAJLEPSZY TELEFON BEZ ZBEDNYCH FUNKCJI SLUZACY DO DZWONIENIA I SMSOWANIA.POZDRAWIAM.

  • 0

    293. ~matrkus1983  2006-06-30 13:51:14  host: chmurka.ar.wroc.pl

    telefon mam juz 11 miesięcy kupiłem w angli i chula jak dzika swinia bateria ciągle działa i trzyma ponad tydzien jedyna wada to to ze jak jest duzo smsów to wolno działa menu

  • 0

    294. ~  2006-06-30 20:11:33  host: chello087207054052.chello.pl

    czy to możliwe, że przez swoją niewiedzę, ładując komórkę po raz pierwszy i rozmawiając jednocześnie uszkodziłam w ten sposób baterię? acha, Funkcja mms zupełnie nie działa, czy ją się w jakiś szczególny sposób aktywuje? Tak, jestem totalną lebiegą jeśli chodzi o technikę i to się niedługo zmieni, obiecuję! tymczasem : help me!

  • 0

    295. ~wiki  2006-07-03 17:20:05  host: 87.238.153.75

    kupilam dzisiaj ten telefon i ogolnie jest ok hehe strasznie tani бьфь nadzieje ze bateria bedzie dlugo trzymac ale ogolnie ma афотн wyglad polecam

  • 0

    296. ~Mikey  2006-07-06 12:19:41  host: nr179.slowianin.pl

    POdaje wam najlepsza stronke o LG B2050 :) www.lge.prv.pl dzieki tej stronce java dziala mi bez problemu mam dluzsze syganaly wiadomosci pelno gier i duzo dzwonkow. Nawet TRUE TONE !!! wchodzic :)

  • 0

    297. ~Megi  2006-07-07 09:40:10  host: dvl250.internetdsl.tpnet.pl

    Mam tel . od stycznia jest super . W ogole wytrzymały jest upadł mi sporo razy i nadal działa nie to co moj pierwszy. Jestem z niego bardzo zadowolona.chociaz szkoda ze nie ma aparatu ale coz.:P

  • 0

    298. ~wottia  2006-07-09 00:00:19  host: gn82.internetdsl.tpnet.pl

    jesśli w rogu ekranu monitora pojawi sie mała pomaranczowa plamka co z nią zrobi czy da się ją jakoś usunąc ??
    pomóżcie prosze !!!

  • 0

    299. ~Gabi:)  2006-07-09 22:38:14  host: eff218.internetdsl.tpnet.pl

    Też mam taki tel. Mam go od 3 dni, poprostu lajcik. Narazie działa bez zarzutu. Fajne gierki, kolorowy wyświetlacz, całkowicie wygasająsy ekran i fajne dzwonki. :)Jest GIT.
    polecam. papapapapa

  • 0

    300. ~wottia  2006-07-11 13:17:35  host: gn82.internetdsl.tpnet.pl

    taaa jak mój miał 3 dni tez działał niczemu sobie............a za kilka dni bedzie 2 miesiące i od 2 dni na wyswietlaczu ta plama pomaranczowa odradzam jego kupowanie !!!!

‹ Poprzednia | 1 | 2 | Następna ›

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-166-37-177.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet