LG A310 - opinie
Telefony LG LG A310 Opinie o LG A310

LG A310

w sumie: 6
  • 0

    1. ~kicia  2011-02-07 20:08:05  host: 212.160.172.70

    fantastyczny telefon, kto by sie spodziewal,ze lg potrafi cos takiego wyprodukowac... Polecam wszystkim, ktorzy lubia niewielkie a funkcjonalne telefoniki:)

  • 0

    2. ~Słoneczny  2011-10-18 19:36:13  host: 84-10-45-129.dynamic.chello.pl

    Żaden magik nie potrafi mi zdjąć pomarańczowego simloka z tego telefonu. Kupiłem go za pół darmo i wkopałem się na simloku jak młody.

  • 0

    3. ~giza22  2012-01-03 14:12:28  host: user-46-112-226-18.play-internet.pl

    mój 13 miesięczny synek coś mi wł i w ciągu doby dostaję po 80 sms o treści brak srodków na koncie hm.. co to oznacza jak to wył???

  • 0

    4. ~kermit  2013-01-03 20:24:02  host: 178235214160.szczecinek.vectranet.pl

    jak nie masz problemów to kup se LG A310 - to ci wypompuje całą kasę w ciągi 1 doby - a producent i operator cię oleją

  • 0

    5. ~Mati  2013-04-11 13:14:59  host: 212.244.27.120

    Miałem ten sam problem musisz iśćdo ich alonu i oni ci powiedząco masz zrobić młody musiał się polączyć z internetem ja miałem to samo

  • 0

    6. ~Gunrrow  2013-10-21 11:50:02  host: p5B388A17.dip0.t-ipconnect.de

    Proponuje zaktualizować oprogramowanie za pomocą komputera... Co prawda wszystko stracone ale sms-y już nie przychodzą i pieniędzy nie zabiera... Prawdopodobnie został włączony widget z pogodą orange (bynajmniej to było przyczyną w moim przypadku).

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-204-139-136.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet