Lenovo P2 - opinie
Telefony Lenovo Lenovo P2 Opinie o Lenovo P2

Lenovo P2

w sumie: 13
  • 1

    1. ~sasti  2016-12-13 07:21:11  host: 188.146.166.220.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    Miałem okazję trzymać go w dłoni i tyle. Prezentuje się fajnie. Konstrukcja wydaje sie być solidna. Rozważam zakup z uwagi na parametry. Ram, procesor i bateria mocno do mnie przemawia, natomiast sama marka juz nie. Czy ktoś może coś więcej o p2? Warto go zakupić?

  • -1

    2. ~hens  2017-01-04 14:45:55  host: 46.238.221.17

    Wielka szkoda że zabrakło NFC.

  • 1

    3. ~Cyc  2017-01-22 23:27:58  host: user-94-254-243-38.play-internet.pl

    Telefon ogólnie fajny

  • 1

    4. ~jaw  2017-02-05 20:07:05  host: dynamic62-133-129-048.ostnet.pl

    @hens, telefon ma NFC.

  • 0

    5. ~  2017-05-08 17:41:58  host: 178-214-9-174.mtm-info.pl

    Ogólnie fajny telefon.Bardzo szkoda że producent zapomniał o Mhl.

  • 1

    6.  2017-06-24 15:40:27

    Telefon używam od około 3 tygodni. Nie nagrzewa się, bateria spokojnie wytrzymuje całe dwa dni nawet na ciągłym używaniu. Wszystko jest ok ale jedyne co mnie martwi to znaczne spadki pamięci RAM, czasami spada ona do 1200mb więc gdzie to 4 gb? Generalnie telefon się nie zacina ale raz na jakiś czas potrafi się lekko przyciąć ale to może być też wina aplikacji. Aparat mógłby być lepszy no ale nie można mieć od razu wszystkiego za tą cenę :D

  • 0

    7.  2017-07-11 18:02:36

    Bardzo serdecznie polecam ten telefon mnie tylko bateria obchodzi i jest git planuje przesiadkę z Lenovo K5 na ten i myśle że będe zadowolony pozdrawiam ^-^

  • 1

    8. ~pokemon  2017-07-30 22:05:51  host: 89-76-219-208.dynamic.chello.pl

    Telefon moich marzen jesli chodzi o ta wytrzymala baterie, swietnie sie sprawuje podczas dlugiego grania czy sluchania muzyki. To lubie. Jak za takacene to naprawde warto kupic.

  • 0

    9. ~Alik  2017-08-05 12:20:18  host: ip-91.189.222.6.serwerjap.pl

    Telefon super ale brak internetu i mmsow poza siecią (roaming danych) dyskwalifikuje go jako urządzenie Uwaga!

  • 0

    10. ~adrian  2017-08-26 11:30:37  host: dhcp95-108-43-15.eaw.com.pl

    P2 ma wiele zalet, dual sim, quick Charge, czytnik linii papilarnych no i przede wszystkim bateria! nie lubię ładować telefonu codziennie, tu już nie muszę, bateria kozak starcza spokojnie na 2 a nawet 3 dni. więc dla mnie naprawdę spoko telefon.

  • 0

    11. ~RadekKw  2017-09-11 15:52:19  host: user-94-254-245-169.play-internet.pl

    @alik Ck to znaczy brak internetu i mmsow poza siecią

  • 0

    12. ~RadekKw  2017-09-11 15:57:27  host: 31-179-245-50.pawluk.org

    @Alik, co to znaczy brak internetu i mmsow poza siecią (roaming danych)?

  • 0

    13. ~Ja  2017-11-14 23:13:02  host: 188.146.174.78.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    Lenovo P2 Ma NFC super baterie trzyma 2-3 dni mam go pół roku.
    Latarka jest świetna. Aparat przedni robi cuda tylni nie odbiega od innych z tej serii obudowa twarda i dość odporna na upadki,
    Wada to że dual SIM działa bez karty pamięci (albo karta pamięci albo SIM)
    Nie ma krokomierza ale są apki.do pobrania
    Ah głośnik, jeszcze lepszego nie spotkałem gra super głośno i wyraźnie

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-196-201-241.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Najlepszy smartfon w cenie do 800 zł to:

10 najlepszych smartfonów do 800 zł (grudzień 2017)

 

Zobacz wynik | Opinie (0)

Archiwum Ankiet