Lenovo K6 Note - opinie
Telefony Lenovo Lenovo K6 Note Opinie o Lenovo K6 Note

Lenovo K6 Note

w sumie: 19
  • 0

    1. ~Piotr  2017-02-23 07:09:01  host: 188.146.26.72.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    Witam! Czy ktoś posiadający ten telefon mógłby potwierdzić, że jest w nim radio fm? Różne źródła różnie piszą, a na radiu akurat mi zależy.

  • 0

    2. ~-  2017-02-25 09:43:00  host: w3cache2.cyfrowypolsat.pl

    @1 jest i telefon też jest spoko ;) przy moim używaniu (a zajeżdżam telefony) dwa dni na jednym ładowaniu i non stop transmisja włączona oraz gps

  • 0

    3. ~qalcomm  2017-03-01 15:13:07  host: 77-255-246-8.adsl.inetia.pl

    oczywiscie ze jest

  • 0

    4. ~karola28  2017-03-01 19:37:57  host: agsr193.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tak posiada radio ale radze się zastanowić nad kupnem. Mnie po tygodniu normalnego użytkowania padl calkowice dotyk i to co mnie boli to fakt ze bateria jest wbudowana i nawet jak zaczynał się zawieszać to nie można go "zresetować" wyciagajac baterie.. ogolnie telefon to porazka, jeszcze żaden telefon nie "padl" mi po tygodniu?!

  • 0

    6. ~aneta.aneta  2017-03-06 20:19:37  host: kowalczyka1-r.supermedia.pl

    -karola28 - co dokładnie Ci się stało? ja mam taki problem, że czasami dotyk mi "szaleje" i przy dotknięciu np. którejś litery "dotyka" mi też innej. jak np. wejdę w google i chcę coś wpisać, to samo mi wybiera jakieś strony itp. miałaś coś podobnego?

  • 0

    7.  2017-03-09 14:56:55

    @4 nic nie szkodzi​ że ma nie wymienną baterię wystarczy że przycisk zasilania przytrzymasz 5 sekund i pojawi się informacja o awaryjnym restarcie urządzenia a wtedy wystarczy nie puszczać kolejne 3 sekundy i się zresetuje.

  • 0

    8.  2017-03-27 11:30:10

    3 GB ramu i telefon się często zawiesza? To trochę słabo o nim świadczy.

  • 0

    9. ~Olianto  2017-04-09 09:19:00  host: apn-46-169-230-16.dynamic.gprs.plus.pl

    Witam.gdzie mogę ostrzec tel.nie mogę znaleźć.dzięki

  • 0

    10. ~Użytkownik  2017-04-11 13:21:16  host: 31.179.201.190

    Brak podświetlenia dolnych klawiszy, to jakieś nieporozumienie. Oj Lenovo daliście ciała.

  • 0

    11. ~  2017-04-11 17:08:38  host: azw146.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak działa na snapchacie ?

  • 0

    12. ~Gregory  2017-04-23 12:08:42  host: edn191.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jeżeli przenosisz kartę sd to pamiętaj o wyczyszczeniu danych z innych telefonów żeby na niej nie było bo dlatego się zawiesza . Tak działa płynnie.

  • 0

    13. ~DonFelipe  2017-04-29 20:34:30  host: apn-95-40-143-223.dynamic.gprs.plus.pl

    Telefon swietny wiele lat kiedys chandlowalem telami i smialo moge go polecic. Mam go 2 miesiace wiec wiem o czym mowie.

  • 0

    14. ~Klikux  2017-05-13 13:51:30  host: apn-31-0-69-5.dynamic.gprs.plus.pl

    Witam, gdzie mogę kupić szybke do niego by pasowala. Bo zaokrąglone boki wyswietlacza to probl

  • 0

    15. ~  2017-06-15 14:27:03  host: apn-37-248-167-41.dynamic.gprs.plus.pl

    Świetny telefon dobry aparat dozo ramow :)

  • 0

    16. ~Ulalala  2017-06-26 17:53:06  host: public-gprs354297.centertel.pl

    Gdzie tu sie wkłada karte SIM.?!

  • 0

    17. ~Tyrgysek66  2017-06-27 21:31:24  host: host-195-88-114-212.hypernet.biz.pl

    Witam to świetny telefon niby snapdragon 430 ale nakładka Lenovo jest doskonale zoptymalizowana a jak się wiesza komuś to jest znaczy że nie wyczyścił karty SD na wcześniejszym telefonie serdecznie polecam :D

  • 0

    18. ~gwizdek  2017-08-07 20:31:12  host: apn-37-248-165-59.dynamic.gprs.plus.pl

    Poszukuję bateri do Lenovo k6 note

  • 0

    19. ~A911  2017-08-22 12:46:33  host: nat-185-157-12-103.fiberway.pl

    Część, miałem przypadek że po miesiącu użytkowania telefonu nie mialem możliwości zmiany sposobu zmiany stron na ekranie głównym ( chodzi mi o różne opcje przesuwania). często laucher przestawał działać, pomogło dopiero zresetowanie telefonu do ustawień fabrycznych. Jest minimalny kłopot przy przegladaniu FB czasem pojawia sie czarne tlo ale po chwili znika. Zdarza sie to rzadko ale warto o tym napomnieć. Szkoda że jest problem z aktualizacją do androida 7.0 w play. Ogólnie jestem zadowolony z telefonu.

  • 0

    20. ~Lysy  2017-09-19 21:16:13  host: public-gprs359058.centertel.pl

    A ja sobie go wziąłem i będzie śmigła jak skurwesyn :D

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-80-146-251.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Najlepszy smartfon w cenie do 600 zł to:

10 najlepszych smartfonów do 600 zł (listopad 2017)

 

Zobacz wynik | Opinie (14)

Archiwum Ankiet