Lenovo K6 Note - opinie
Telefony Lenovo Lenovo K6 Note Opinie o Lenovo K6 Note

Lenovo K6 Note

w sumie: 6
  • 0

    1. ~Piotr  2017-02-23 07:09:01  host: 188.146.26.72.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    Witam! Czy ktoś posiadający ten telefon mógłby potwierdzić, że jest w nim radio fm? Różne źródła różnie piszą, a na radiu akurat mi zależy.

  • 0

    2. ~-  2017-02-25 09:43:00  host: w3cache2.cyfrowypolsat.pl

    @1 jest i telefon też jest spoko ;) przy moim używaniu (a zajeżdżam telefony) dwa dni na jednym ładowaniu i non stop transmisja włączona oraz gps

  • 0

    3. ~qalcomm  2017-03-01 15:13:07  host: 77-255-246-8.adsl.inetia.pl

    oczywiscie ze jest

  • 0

    4. ~karola28  2017-03-01 19:37:57  host: agsr193.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tak posiada radio ale radze się zastanowić nad kupnem. Mnie po tygodniu normalnego użytkowania padl calkowice dotyk i to co mnie boli to fakt ze bateria jest wbudowana i nawet jak zaczynał się zawieszać to nie można go "zresetować" wyciagajac baterie.. ogolnie telefon to porazka, jeszcze żaden telefon nie "padl" mi po tygodniu?!

  • 0

    6. ~aneta.aneta  2017-03-06 20:19:37  host: kowalczyka1-r.supermedia.pl

    -karola28 - co dokładnie Ci się stało? ja mam taki problem, że czasami dotyk mi "szaleje" i przy dotknięciu np. którejś litery "dotyka" mi też innej. jak np. wejdę w google i chcę coś wpisać, to samo mi wybiera jakieś strony itp. miałaś coś podobnego?

  • 0

    7.  2017-03-09 14:56:55

    @4 nic nie szkodzi​ że ma nie wymienną baterię wystarczy że przycisk zasilania przytrzymasz 5 sekund i pojawi się informacja o awaryjnym restarcie urządzenia a wtedy wystarczy nie puszczać kolejne 3 sekundy i się zresetuje.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-211-108-8.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy T-Mobile darmowymi 20 GB "uwolnił Internet"?

T-Mobile: 20 GB gratis dla każdego

 

Zobacz wynik | Opinie (16)

Archiwum Ankiet