Lenovo K5 - opinie
Telefony Lenovo Lenovo K5 Opinie o Lenovo K5

Lenovo K5

w sumie: 15
  • -1

    1. ~Ajsza  2016-12-17 20:36:34  host: apn-31-0-66-108.dynamic.gprs.plus.pl

    Witam co możecie mi powiedzieć na temat Lenovo k5

  • 1

    2. ~Bibi  2017-02-11 14:18:56  host: 81-219-7-181.adsl.inetia.pl

    Mam go od pół roku ,jest swietny. Robi bardzo dobre zdjęcia ,tak przednim jak i tylnym aparatem.Myliłem się co do tego typu telefonów ,Samsung są przereklamowany.Polecam naprawdę warto

  • 1

    4. ~walt  2017-02-23 10:58:43  host: 89-67-39-166.dynamic.chello.pl

    zajebisty telefon, krótko i na temat.

  • 1

    5. ~Ziolo  2017-02-25 17:05:56  host: dslb-092-076-106-131.092.076.pools.vodafone-ip.de

    W 100 % polecam

  • 1

    6. ~Szarczyk  2017-03-19 16:31:40  host: host-178.212.160.112.krosoft.pl

    Jest naprawdę w porządku, choć bateria dość słabo trzyma tzn 1 dzien, a spodziewałam się czegos lepszego. Reszta wszystko super.

  • 0

    7. ~nowy  2017-04-11 17:02:20  host: user-94-254-147-114.play-internet.pl

    Jak z zasięgiem i lte

  • 1

    8.  2017-04-27 18:08:39

    Dobry ma zasięg LTE, nie gubi. Ja go mam i sobie chwalę.

  • 1

    9. ~Adam  2017-05-01 08:14:31  host: apn-37-248-163-127.dynamic.gprs.plus.pl

    Witam. Używam k5 od ponad pół roku i jestem bardzo zadowolony. W porównaniu do Samsunga x cover którego miałem wcześniej jest o niebo lepszy. Do przeglądania stron, oglądania filmików, nawigacji itp. Bateria dłużej trzyma, kilka razy mi upadł i nic!!! Jedyne w czym Samsung go wyprzedaż to jakość zdjęć. Trudno też kupić jakies "ubranko" bo to raczej rzadki model, ale w internecie jest wszystko:-) Polecam

  • -1

    10. ~Malkolmin54  2017-05-13 09:11:05  host: 178.212.155.5

    Elo chciałem zapytać o gry i czy jest wydajny czy nie tnie nie zacina i nie opuznia animacji w bardziej wymagają cych grach takich jak fifa

  • 1

    11. ~Kris35mława  2017-06-28 17:04:43  host: user-94-254-160-43.play-internet.pl

    Ja go mam od nie całego miesiąca i jest jak na razie super gdyby bateria jeszcze dłużej trzymała to byłoby ok

  • 0

    12. ~JaAsia  2017-07-23 08:43:32  host: host-91.222.225-35.eturbo.pl

    Witam. Jak podłączyć selfie stick na kabelek do Lenovo K5? Niestety żadnego nie znajduje i nie działa przycisk robienia zdjęcia. To samo z Bluetooth

  • 0

    13. ~Andrzej  2017-08-03 23:08:12  host: ip-5-172-232-54.multi.internet.cyfrowypolsat.pl

    Mam go parę miesięcy śmiga nie tnie chodzi jak trzeba

  • 0

    14. ~Bibi1954  2017-08-04 03:19:07  host: 178-37-148-3.adsl.inetia.pl

    Mam ten telefon już rok ,i jak do tej pory działa super. Bateria mogła by dłużej trzymać ,ale tak mają wszystkie telefony z wyświetlaczem 5 i więcej cali . Polecam

  • 0

    15. ~Aga  2017-08-04 11:51:37  host: dynamic-62-87-146-222.ssp.dialog.net.pl

    Telefon jest super. Mam go od niedawna, ale jestem bardzo zadowolona. Polecam

  • 0

    16.  2017-08-15 22:35:10

    Po 5 miesiącach muszę jednak stwierdzić, że nie specjalnie jestem z niego zadowolony.
    Po trzech miesiącach wylądował w Regenersis, z powodu wariującego dotyku i samoistnie włączających aplikacji. Wymienili dotyk z wyświetlaczem i płytę główną. Bateria trzyma nie dłużej niż dzień, a aparat to koszmarnie rozmazuje zdjęcia. Dużo lepsze robiła poprzednia Nokia 6220c i Lumia 630. To jest kabaret żeby za takie pieniądze aparat robił takie zdjęcia.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-107-22-30-57.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Najlepszy smartfon w cenie do 1000 zł to:

10 najlepszych smartfonów do 1000 zł (sierpień 2017)

 

Zobacz wynik | Opinie (0)

Archiwum Ankiet