Lenovo K5 - opinie
Telefony Lenovo Lenovo K5 Opinie o Lenovo K5

Lenovo K5

w sumie: 20
  • -1

    1. ~Ajsza  2016-12-17 20:36:34  host: apn-31-0-66-108.dynamic.gprs.plus.pl

    Witam co możecie mi powiedzieć na temat Lenovo k5

  • 1

    2. ~Bibi  2017-02-11 14:18:56  host: 81-219-7-181.adsl.inetia.pl

    Mam go od pół roku ,jest swietny. Robi bardzo dobre zdjęcia ,tak przednim jak i tylnym aparatem.Myliłem się co do tego typu telefonów ,Samsung są przereklamowany.Polecam naprawdę warto

  • 1

    4. ~walt  2017-02-23 10:58:43  host: 89-67-39-166.dynamic.chello.pl

    zajebisty telefon, krótko i na temat.

  • 1

    5. ~Ziolo  2017-02-25 17:05:56  host: dslb-092-076-106-131.092.076.pools.vodafone-ip.de

    W 100 % polecam

  • 1

    6. ~Szarczyk  2017-03-19 16:31:40  host: host-178.212.160.112.krosoft.pl

    Jest naprawdę w porządku, choć bateria dość słabo trzyma tzn 1 dzien, a spodziewałam się czegos lepszego. Reszta wszystko super.

  • 0

    7. ~nowy  2017-04-11 17:02:20  host: user-94-254-147-114.play-internet.pl

    Jak z zasięgiem i lte

  • 1

    8.  2017-04-27 18:08:39

    Dobry ma zasięg LTE, nie gubi. Ja go mam i sobie chwalę.

  • 1

    9. ~Adam  2017-05-01 08:14:31  host: apn-37-248-163-127.dynamic.gprs.plus.pl

    Witam. Używam k5 od ponad pół roku i jestem bardzo zadowolony. W porównaniu do Samsunga x cover którego miałem wcześniej jest o niebo lepszy. Do przeglądania stron, oglądania filmików, nawigacji itp. Bateria dłużej trzyma, kilka razy mi upadł i nic!!! Jedyne w czym Samsung go wyprzedaż to jakość zdjęć. Trudno też kupić jakies "ubranko" bo to raczej rzadki model, ale w internecie jest wszystko:-) Polecam

  • -1

    10. ~Malkolmin54  2017-05-13 09:11:05  host: 178.212.155.5

    Elo chciałem zapytać o gry i czy jest wydajny czy nie tnie nie zacina i nie opuznia animacji w bardziej wymagają cych grach takich jak fifa

  • 1

    11. ~Kris35mława  2017-06-28 17:04:43  host: user-94-254-160-43.play-internet.pl

    Ja go mam od nie całego miesiąca i jest jak na razie super gdyby bateria jeszcze dłużej trzymała to byłoby ok

  • 0

    12. ~JaAsia  2017-07-23 08:43:32  host: host-91.222.225-35.eturbo.pl

    Witam. Jak podłączyć selfie stick na kabelek do Lenovo K5? Niestety żadnego nie znajduje i nie działa przycisk robienia zdjęcia. To samo z Bluetooth

  • 0

    13. ~Andrzej  2017-08-03 23:08:12  host: ip-5-172-232-54.multi.internet.cyfrowypolsat.pl

    Mam go parę miesięcy śmiga nie tnie chodzi jak trzeba

  • 0

    14. ~Bibi1954  2017-08-04 03:19:07  host: 178-37-148-3.adsl.inetia.pl

    Mam ten telefon już rok ,i jak do tej pory działa super. Bateria mogła by dłużej trzymać ,ale tak mają wszystkie telefony z wyświetlaczem 5 i więcej cali . Polecam

  • 0

    15. ~Aga  2017-08-04 11:51:37  host: dynamic-62-87-146-222.ssp.dialog.net.pl

    Telefon jest super. Mam go od niedawna, ale jestem bardzo zadowolona. Polecam

  • 0

    16.  2017-08-15 22:35:10

    Po 5 miesiącach muszę jednak stwierdzić, że nie specjalnie jestem z niego zadowolony.
    Po trzech miesiącach wylądował w Regenersis, z powodu wariującego dotyku i samoistnie włączających aplikacji. Wymienili dotyk z wyświetlaczem i płytę główną. Bateria trzyma nie dłużej niż dzień, a aparat to koszmarnie rozmazuje zdjęcia. Dużo lepsze robiła poprzednia Nokia 6220c i Lumia 630. To jest kabaret żeby za takie pieniądze aparat robił takie zdjęcia.

  • 0

    17. ~Miszczu  2017-10-09 22:11:28  host: public-gprs359763.centertel.pl

    Kupiłem go dzięki Wam i jak na tę chwilę jestem bardzo zadowolony. A jestem bardzo wybredny...

  • 0

    18. ~Pszawek  2017-10-15 22:49:28  host: eah174.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Siemka mam ten telefon od lutego czy coś koło tego i jedno co mogę powiedzieć to dno ja nie wiem jak ktoś może to padło polecać bateria trzyma ale pół dnia GPS traci zasięg po przejechaniu 100 km wiem telefon To nie nawigacja ale jako telefon tez się nie spisuje po rozmowie nie można się rozłączyć ekran się wyciem nią i już nie reaguje potrafi się zawiesić w najmniej odpowiednie chwili np podczas wysyłania sms i albo wyślę ten sam sms 1-16 razy albo zawiesi się podczas wybierania numeru i zadzwoniła do swojego szefa a telefon który usłyszy takie coś ,, ty k**** je**** chińska produkcji przez małe skośno okien c***ki pier***ące się szybciej niż koty w marcu'' kolejnym problemem jest ładowanie no wolniej to się chyba da tylko stać ten telefon tak się szybko ładuje ze jak go używasz pod ładowarka to i tak się rozładowuje miałem kiedyś lapka od Lenovo był bardzo dobry odporny i wogole spoko ale Lenovo telefonow nie powinien dotykać tak samo jak Microsoft Windows ok ale Microsoft phone tylko utopić w kiblu tak więc nie polecam Lenovo k5 ps. telefon mi służyc ma do komunikacji a nie do zabawy więc wymagam od niego nie zawodności w każdej chwili a nie występowania bubli w każdej możliwej sytuacji

  • 0

    19. ~Nicki  2017-11-13 18:45:02  host: host-5-104-248-241.oxylion.net.pl

    Je dobry mam go jusz go 3 miesiące i jest dobrym telefonem więc polecam!!.

  • 0

    20. ~Miszczu  2017-11-13 21:36:51  host: public-gprs361284.centertel.pl

    Mam ten model miesiąc czasu. Pisałem tu komentarz. Nie zmieniłem zdania. Rewelacja.

  • 0

    21. ~Nack  2017-11-18 09:30:28  host: acok109.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon 4 miesiące i uważam że jest super. Robi bardzo dobre zdjęcia. Gdyby tylko bateria trzymała dłużej było by idealnie

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-156-82-247.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Najlepszy smartfon w cenie do 600 zł to:

10 najlepszych smartfonów do 600 zł (listopad 2017)

 

Zobacz wynik | Opinie (15)

Archiwum Ankiet