Lenovo K5 Plus - opinie
Telefony Lenovo Lenovo K5 Plus Opinie o Lenovo K5 Plus

Lenovo K5 Plus

w sumie: 6
  • 0

    1. ~zasieg  2016-03-05 21:10:07  host: user-94-254-160-71.play-internet.pl

    Kiedy w Polsce można będzie go kupić???

  • 0

    3. ~pati-play  2016-04-11 12:47:04  host: 85.219.163.130

    jest mega ten telefon, miałam z nim styczność. zdjecia robi rewelacyjnie , a zarazem duży wyświetlacz do oglądania filmów. polecam naprawdę :)

  • 0

    4. ~piotrOprawCA  2016-07-28 23:41:20  host: 85-222-21-198.dynamic.chello.pl

    ludzie nie kupujcie tego szajsu, niby szybki ale na polskim rynku tylko z nie oryginalnym softem rotowanym w którym códa się dzieją połowa tylko przetłumaczona reszta angielski i chiński - od nie działającej klawiatury, rejestru połączeń bez zdjęć i nazwy dzwoniącego z książki tel., youtube po inne aplikacje, bateria padnie przez całą noc jakieś 50% na wyłączonym ekranie :) grzeje się aż parzy aparat przeciętny jak i kamera rewelacji nie ma, wykonany z badziewnego plastiku - no zabaweczka moja ocena to słabe 4/10

  • 0

    5. ~pawel  2016-10-10 10:50:50  host: 89-67-7-76.dynamic.chello.pl

    Mam go, super telefon. Polecam z czystym sumieniem.

  • 0

    6. ~Chester  2017-06-19 13:44:25  host: out.ppdc.pl

    Telefon złom, omijać szerokim łukiem. Dwa miesiące go mam i żałuję, że kupiłem, pozbywam się jak najszybciej. Ekran już nie działa, telefon gubi zasięg mimo, że inni go mają, zdjęcia i filmy to jest masakra - jakość maszynki do mięsa. To co robi ten telefon, to jest paskudne jak diabli. Plus zamula, grzeje się jak piecyk i kiepska jakość wykonania. Niech się lenovo bierze za kompy, a telefony zostawi firmom, które potrafią je robić. K5 staram się pozbyć za pomocą rękojmi i federacji konsumenta, w zamian korzystam z myphone fun i wiecie co? Jakość lepsza... Lenovo totalna żenada.

  • 0

    7. ~Tomek  2017-06-20 13:13:28  host: out.ppdc.pl

    Szmelc jakich mało - telefon po tygodniu zamula się do tego stopnia, że nie da się choćby głupiego smsa wysłać, bo ekran nie wyłapuje wciśnięć. Grzeje się jak piec, zdjęcia jak z maszynki do mięsa, przedni aparat to ja już kompletnie nie wiem co to ma być i do czego ma to służyć. Plastik tandeta, wszytko trzeszczy, skrzypi. Dałem ciała, że kupiłem ten szrot. Telefon powinien kosztować max 300pln, nie więcej. To jest poziom myPhone Fun itp

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-198-233-27.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Najlepszy odporny na zachlapanie smartfon do 1200 zł to:

10 najlepszych smartfonów z odpornością na zachlapanie do 1200 zł (lipiec 2017)

 

Zobacz wynik | Opinie (2)

Archiwum Ankiet