Jablotron GDP-02 - opinie
Telefony Jablotron Jablotron GDP-02 Opinie o Jablotron GDP-02

Jablotron GDP-02

w sumie: 107
  • 0

    1. ~annihil  2005-12-05 13:58:23  host: 217.98.102.18

    jakoś nie wygląda mi na komórkę!

  • 1

    2.  2005-12-05 17:47:05

    Fajny telefon!!! Ciekawe czy się znieści do kieszeni...!!

  • 1

    3.  2005-12-05 18:50:45

    Wow sprzedaje swojego S65 i biorą tego/tą :P

  • 0

    4.  2005-12-06 19:58:15

    łaaaaaaaaaaał!!!!!! ale telefon! chyba 6630 pójdzie do piachu...teraz chce TEGO!!!!!!!!!!

  • -1

    5. ~qhcik  2005-12-08 15:13:32  host: 194.150.184.1

    a gdzie bluetooth??gdzie gprs??nie ma nawet polifonii...nie popisali się :D Jabolotron hihihi

  • 1

    6. ~Kalixt  2005-12-12 18:39:24  host: prosie21-1.aster.pl

    Biore w ciemno ! Nie dosc, ze prestiz to i panny na pewno na to poleca !

  • 0

    7. ~polan  2005-12-13 00:16:29  host: proxy12.toya.net.pl

    no jak się o niego potkną to na pewno polecą :D

  • 0

    8. ~bajan  2005-12-13 10:26:56  host: aoo210.internetdsl.tpnet.pl

    Kozak tel ciekawe ile stoji :)??
    wie ktos??:)

  • 0

    9. ~anomim  2005-12-13 10:37:32  host: c125-41.icpnet.pl

    wazy tylko kiligram :)

  • 0

    10. ~gr  2005-12-13 14:09:45  host: chello062179093029.chello.pl

    U producenta około 600 PLN, na allegro ktoś zenił za 500

  • 0

    11. ~gr  2005-12-13 14:10:43  host: chello062179093029.chello.pl

    dostepne są jeszcze w promocji w Plusie - 100 - 200 PLN

  • 0

    12. ~zinek  2005-12-13 14:21:40  host: 80.50.75.110

    co to ma byc??:>:>

  • 0

    13. ~Kalixt  2005-12-13 20:02:22  host: prosie19.aster.pl

    Orange bedzie je mial od srody w promocji po 199 zeta !! Umowa na 2 lata, ale co tu sie zastanawiac !

  • 0

    14.  2005-12-14 17:16:32

    nie no jakby mial zlacze kart pamieci to bym bral bez zastanowienia:P

  • 0

    15. ~Mastah  2005-12-15 12:19:05  host: 83.8.86.54

    Mam wtyke w Idei podobno dla firm bedzie w promocji, do Maybacha dodaja

  • 0

    16. ~panol  2005-12-15 15:08:03  host: proxy.in.net.pl

    hehe... wy sie śmiejecie, ale moim zdaniem to dobra alternatywa dla TP.

  • 0

    17.  2005-12-16 18:52:26

    Telefon jest naprawde dobry i przy okazji ma kompaktowe wymiary. Prawie sie miesci w dwoch kieszeniach. GPRS, IRDA, APARAT, MP3??? to dla dzieciakow. Dobry telefon ma dzwonic.

  • 0

    18. ~czarnuch  2005-12-16 21:12:20  host: duv254.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ciekawe, ej a niewiecie ...bo tam niepisze ....on ma ten toster czy nie ?

  • 0

    19. ~kaczor  2005-12-16 21:14:27  host: duv254.neoplus.adsl.tpnet.pl

    slyszalem ze dobre pizze piecze ....

  • 0

    21. ~janek  2005-12-18 01:27:55  host: riviera.nat.student.pw.edu.pl

    No co Wy? Nie słyszeliście, że ten najfajniejsiejszy telefon komótkowy o wymiarach pustaka nie jest wcale taki zły. Ma wbudowany autoalarm, szyberdach, mikrofalówke, dobermana przyczepionego do słuchawki, żeby dzieci nie mogły się bawić i wogóle dużo bajerów, takich jak np: kolorowe logo przyklejane na poloplaster czy nawet, co mnie zdziwiło, jest od czasu do czasu bezprzewodowy, jak wkurzony tata kabel wyrwie, ogólnie wielki pozytyw. Polecam ;-)

  • 0

    22.  2005-12-18 13:01:47

    Podobno ma golarkę do twarzy, piecze chleb, grzeje w mikrofali i piecze ciasteczka :-D

  • 0

    23. ~...  2005-12-19 04:43:47  host: dsw90.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ma wodotrysk i miejsce na mydło??

  • 0

    24. ~Polan  2005-12-19 08:24:29  host: proxy12.toya.net.pl

    a ja słyszałem od kumpla, że ten tel. nawet dziewczynę potrafi zastąpić, ale nie chciał powiedzieć jak ;)

  • 0

    25.  2005-12-19 14:40:21

    dobre dla starszych, kiepsko widzących osób, chciacych miec telefon np. na karte :))

  • 0

    26. ~mp  2005-12-19 17:35:14  host: user18.11.udn.pl

    bardzo poręczny:]

  • 0

    27. ~maly  2005-12-19 17:58:25  host: 82.160.249.88

    Kupiłem ten telefon Babci i jest z niego bardzo zadowolona, na początku nie chciała się zgodzić na rozstanie z TP SA stąd mój wybór tego modelu a do tego plan Plusa za 60 zł jest całkiem konkretny. Na pewno nie jest to zabawka dla dzieciaków, ale ma wszystko co jest potrzebne(szczególnie głosne sa dzwonki ale to zaleta)

  • 0

    28.  2005-12-20 09:12:01

    ... kurcze pomysl naprawde nie glupi!!! dobra alternatywa dla TP :)

  • 0

    29. ~MACIEJOS  2005-12-22 15:16:29  host: ejj190.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ale wyjebisty 6 megapikseli i mp8

  • -1

    30. ~Gelk  2005-12-26 01:54:00  host: pd153.tomaszow-mazowiecki.sdi.tpnet.pl

    Mam ten tel od 2 tygodni. ani razu sie nie zepsuł. Wymiary 240x210x100 sprawiają że doskonale lezy w dłoni. Znakomicie nadaje sie do pieczenia np pizzy (mozna niezle zaoszczedzic). Bateria niklowo-kadmowa wystarcza na 2 dni(przy grilowaniu 2h, dzwonieniu 1h, sluchaniu dzwonków 22h). Mozna nim np dzwonic i podnosic sluchawke, a pizze mozna np jesc.Waga telefonu sprawia iz wogóle nie obciążą nas. Ogółem telefon jest przeznaczony dla biznesmenów, którzy zamiast nesesera beda mogli nosic telefon. buahahahah ;P

  • 0

    31. ~zx  2005-12-26 01:58:26  host: pd153.tomaszow-mazowiecki.sdi.tpnet.pl

    lubie miec telefon

  • 0

    32. ~baba  2005-12-31 18:45:20  host: 8.85-237-191.tkchopin.pl

    troszke ciężka prawie kilo może do samoobrony????????????

  • 0

    33. ~kub  2006-01-05 14:51:55  host: efc170.neoplus.adsl.tpnet.pl

    normalnie top świata hahhaha::::::)))))))))
    hah

  • 0

    34. ~Karmi  2006-01-05 22:28:55  host: chello084010008072.chello.pl

    jablotron..brzmi jak nazwa wina a nie telefonu:) chyba sie przesiąde z s700i na ten sprzęcior...mam juz dosyć dużego telefonu:)

  • 0

    35. ~bombel  2006-01-09 22:33:49  host: adac15.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co wy chcecie wypasiony model chyba sobie kupie.hehe:)

  • 0

    36. ~wos  2006-01-15 23:57:19  host: 83.238.70.51

    To jest żelazko z z funkcją dzwonienia.

  • 0

    37. ~rudmar  2006-01-16 00:14:59  host: xdsl-522.zgora.dialog.net.pl

    ...klient moze sie poruszac ...:) buachacha :)
    to ja juz wole kule u nogi :)

  • 1

    38. ~mcmaxim  2006-01-16 13:00:58  host: 81.219.123.130

    to jest "komorka stacjonarna": jak nie masz stacjonarki albo nei chcesz miec a wygodniejszy jest dla ciebie do rozmawiania stacjonarny i nie potrzebujesz nosic ze soba, to to stawiasz na biurko, wkladasz SIMa, i jazda :-)

  • 0

    39.  2006-01-16 14:25:50

    błąd jest w dostępności =- również w Orange jest :{

  • 0

    41. ~achum  2006-02-02 13:45:35  host: orange-ipfw.gni.pl

    fajna sprawa zaśek ma l

  • 0

    42. ~Fred  2006-02-21 14:00:56  host: 217.168.133.183

    Aparat zajebisty dla emerytów którzy chcą zrezygnować z usług tpsa. Pomysł genialny.

  • 0

    43. ~zachwycony  2006-03-15 13:21:45  host: ejo10.internetdsl.tpnet.pl

    ma ekstra kalwiature do SMS :-))

  • 0

    44. ~jabolotron ruuulez  2006-04-26 14:16:40  host: abwo68.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ale wypas gdzie to qpic mozna.A ciekawe czy ma wpudowany toster bo wyglada jakby tak.Ja sie chyba przezuce z mojego T230 na ten:D.JABOLOTRON RZADZI!!!!

  • 0

    45. ~Tomek  2006-05-04 14:17:20  host: ig.winuel.com.pl

    smiecje sie ale ja widze dla tego fajne zastosowanie.

    Mam terminal platniczy i dlatego musze bulic TPS 40 za aobnament, ciekawe czy do tego da sie podłaczyc taki termianl bo do komorki niestety nie

  • 0

    46. ~buba  2006-06-06 15:25:27  host: 213.199.204.26

    nie rozumiem kolesi, którzy nabijają sie z jakiejkolwiek mozliwości uwolnienia od pijawki pod nazwą TP SA; zapewne mamusie i babcie opłacaja wasze mixy, co?

  • 0

    47. ~Witalisek  2006-08-07 12:44:27  host: cvu26.internetdsl.tpnet.pl

    Bardzo ciekawa alternatywa dla TP.S.A.
    Tylko ciekawe czy tą kartę SIM, co dostanę z tym aparatem, będę mógł używać w aparacie np. Nokia 3310.

  • 0

    48. ~  2006-08-17 11:27:53  host: host-86-63-138-176.pronet.lublin.pl

    a myslalem ze moj komunikator jest duza komorka :P

  • 0

    49. ~cloud  2006-08-21 19:39:06  host: xdsl-87-78-106-173.netcologne.de

    jablotron to jakis jabol czy co

  • 0

    50. ~cicik666  2006-10-11 16:19:41  host: enk229.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie wierze normalnie :D:D czy to ten fon którego używają Marines? na plecach sie nosi nie? gdzie jest salon tej firmy bo muszę miec ten model.

  • 0

    51. ~dark  2006-10-19 09:40:17  host: elv170.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon jest super moja babcia jest zadowolona i jest taniej niż w tpsie

  • 0

    52. ~  2006-10-27 21:37:38  host: 212.2.99.33

    to jest extra fonik zmienię moją Nokie N70 za niego :):):):):):)

  • 0

    53. ~  2006-11-10 08:53:37  host: 195.187.253.210

    BRAK MOżLIWOśCI WYMIANY AKUMULATORA BEZ ROZKRęCANIA APARATU !!!

  • 0

    54. ~zarąbicho  2006-11-19 00:05:22  host: 8.85-237-191.tkchopin.pl

    chcialem n93 ale zrezygnuje i kupie Jablotron chciałbym go mieć

  • 0

    55. ~Rex  2006-12-10 23:18:09  host: eto179.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Uwielbiam komentarze osób, które nie mają pojęcia o temacie w którym się wypowiadają. To jest telefon który można podłączyć do zestawu alarmowego produkowanego przez. Jablotron. Instalacja znajduje się np. w domu, przy włamaniu telefon dzwoni np. na policję lub do firmy ochroniarskiej. Ma tą zaletę, że jako GSM nie ma możliwości "odcięcia" mu linii jak w telefonie stacjonarnym.

  • 0

    56. ~J-K  2007-01-09 14:31:33  host: host-1-027.tkk.pl

    Bardzo fajna zecz ten telefon u mnie w domu tez jest starsza osoba ktora niechetna jest komorce a ten telefon ma wygodna pelna klawiature i to durza a nie jakies tam lilipucie co jest o niebo wygodne niz w tych waszych wszystko majacych komurkach ...

  • 0

    57. ~karlik_silesia  2007-06-03 00:18:47  host: 213-238-90-9.adsl.inetia.pl

    gdzie można ten telefon kupić? Chcę go kupić dla swojej babci

  • 0

    58. ~  2007-06-21 15:12:03  host: 87-205-210-213.adsl.inetia.pl

    Bleee, nie ma aparatu i polifonii ;) Czekam na bramki VoIP z zapasową linią GSM (karta sim) a nie stacjonarną ale chyba się nie doczekam.

  • 0

    59. ~Miki  2007-07-27 17:52:56  host: host.110.68.martel.pl

    No fajna koma, tylko w kieszeń i na miasto ;D

  • 0

    60. ~K. Szeląg  2007-08-28 22:55:39  host: default-gw.timplus.net

    Brak aparatu i odtwarzacza mp3 czyni ten telefon przestarzałym, nie wspomnę o kolorowym wyświetlaczu czy gabarytach :

  • 0

    61. ~  2007-09-11 13:06:17  host: ejh249.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Oj czepiacie sie... Ten telefon jest dla starszych ludzi którzy mają dość TPSA kupiłam go mojej babci i jest bardzo zadowolona.... a komentarze typu "chcialem n93 ale zrezygnuje i kupie Jablotron chciałbym go mieć" Se schowajcie..

  • 0

    62. ~lisu  2007-11-09 16:51:01  host: bwc63.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fonik dorombany ciekawe czy moi koledzy będą sie nim podniecać

  • 0

    63. ~  2007-12-11 13:49:42  host: aaos83.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co jest gorsze normalny telefon czy tel w obcym jezyku menu (wlasnie ten wyzej predstawion) dla babci?

  • 0

    64. ~krayech  2008-01-02 14:31:29  host: adrh50.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dużo piwa się w nim mieści? (puszki) Prosze napiszcie!

  • 0

    65. ~lady.a  2008-01-24 18:30:52  host: ayn56.neoplus.adsl.tpnet.pl

    eeeee czyy to jest komóóóóóorka????????????? bardziej wielkością przypomina taką z węglem :D

  • 0

    66. ~:)  2008-03-20 20:14:58  host: 87-205-200-144.adsl.inetia.pl

    rozumiem ze mozna włożyć normalną karte sim z simplusa czy tak taka... jedno pytanko czy gdzieś można zdjąć simlocka z tego telefonu?

  • 0

    67. ~rarog  2008-07-24 12:51:21  host: apn-77-113-229-238.gprs.plus.pl

    Świetny tel. dla dziadków, którzy boją się komórek. U mojego działa już od 3 lat i spisuje się na medal. Polecam.

  • 0

    68. ~tsw.0200500  2008-09-02 09:58:29  host: 213.25.189.50

    Mam pytanie gdzie tu mozna wsadzić karte sim??

  • 0

    69. ~loud  2008-09-10 19:40:39  host: nat-tar.aster.pl

    Jest specjalne wejscie z boku tego telefonu i nie jest to komorka do noszenia tak co po niektore glaby pisza i sie nabijaja.. telefon jest alternatywa dla osob ( firm ) ktore maja wysoki rachunek na stacjonarny i wtedy kupuje karte sim w abonamencie 300 PLN i ma 4 tys minut do orange i stacjonarne w calej Polsce co nam fdaje 0.8 groszy za minute.. ( takiej stawki nie ma u zadnego operatora!!!!

  • 0

    70. ~Ssl  2008-09-29 19:31:13  host: 95-mo5-1.acn.waw.pl

    hmmm 300/4000 to prawie 8gr, a nie 0.8gr

  • 0

    71. ~mr freeze  2008-10-14 21:07:17  host: user26.152.udn.pl

    slyszalem ze ma wbudowana trzepaczke do jajek xD

  • -1

    72. ~użytkownik  2008-11-19 11:34:15  host: 212.160.172.70

    ale mnie denerwuje, gdy wypowiadują się tu ludzie którzy nie maja pojęcia o modelu jablotron. Jak kupiłem ten model myślałem że to stacjonarny a dopiero potem się zorientowalem że to komórka.jest to super alternatywa dla osób chcących zaoszczędzić na abonamencie dzwoniąc barodz dużo. mam mnóstwo minut do wykorzystania z tym telefonem płacąc standardowe kwoty a wy się śmiejcie dalej. w dodatku w tym modelu jest ciekawy system antywłamaniowy, dzięki któremu telefon dzwoni, gdy "widzi" złodzieja. w dodatku z bocznej klapki(obok tej do włożenia sima) wyskakuj całkiem poręczne zasieki, które usidlą rzezimieszka.spod panelu wyskakują tzw. "kije-samobije" okładającego ewentualnego zlodzieja. w tym cacku jest również ukryta pralka dopierająca majty nawet w temperaturze 40 stopni.A podczas pożaru spod wyświetlacza wysikuje woda pod ciśnieniem 10ciu atmosfer.

  • -1

    73. ~ziommacias  2008-11-22 02:39:10  host: abwe120.neoplus.adsl.tpnet.pl

    To nie prawda, że telefon nie ma alarmu wibracyjnego. Ma kilka stopni wibracji, z czego już 1 można wyczuć z pokoju obok. Pozdrawiam.

  • -1

    74. ~danse  2008-12-01 00:00:21  host: dhcp13-160.eastwest.com.pl

    jestem, tego samego zdania co użytkownik wspaniałego telefonu jablotron o pseudonimie 'użytkownik'. ten wspaniały wynalazek uratował mi życie, kiedy w pod koniec zeszłego tygodnia stałem się ofiarą napaści kilku przestępców z poznańskich Jeżyc. Zasieki i kije samobije sprawdziły się i to wprost znakomicie. Wandale zostali unieszkodliwieni, a ja mogłem ze spokojem i uśmiechem tybetańskiego buddysty zgłosić incydent na policję. Wszyscy trzej rzezimieszkowie usłyszeli wyrok skazujący ich na 3 lata pozbawienia wolności w zawieszeniu na 5 lat.

  • 0

    75. ~olus.  2009-01-13 18:55:34  host: public-gprs60134.centertel.pl

    mam samsunga u600, własnie go miałam wymieniać , znalzłam to co chce xd

  • 0

    76. ~mark  2009-01-24 13:54:46  host: ip-83-238-172-209.netia.com.pl

    Czy jest w sprzedaży jakiś futerał do mocowania tego telefonu u paska od spodni?

  • 0

    77. ~  2009-04-18 20:17:26  host: ip-83-2-165-211.profnet.com.pl

    Jak zobaczyłem Jablotrona to jego nazwa skojarzyła mi się z nazwą jakiegoś wina. No i śmiać mi się chciało :) Myślę sobie że zaraz znajdę na all[..]ro.pl kupię i będzie zwała jak kumplom pokarzę (ale szpan będzie). ale patrzę na cenę i koniec marzeń 250 zł :(

  • 0

    78. ~plusak  2009-04-29 10:09:18  host: hev150.internetdsl.tpnet.pl

    ale wy glaby jestescie :D to nie jest telefon do noszenia zamiast aktówki ani przypinany do paska, tylko alternaywa dla telefonów stacjonarnych, czyli hybryda.

  • 0

    79. ~Jablotron4life  2009-06-12 19:50:47  host: aehb187.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam go , wyjebany w pizdu, kiedyś wyrwałem kabel ze stacjonarnego i poszedłem na miasto szpanować , ale nie działał . Używam go jaki mikrofalówki , smaże na nim koty .ej a jak prowadze wideorozmowe to gdzie widze moją babcie kura tez ma jaboltrona i w pizdu sobie sms piszemy i sobie dzwonimy do siebie a ja jak sie nudze w autobusie to bilety nim kasuje i kanara udaje. ale fajny aparat ma 100 mpix z ałtofokusem i zumem!

  • 0

    80. ~  2009-07-27 20:38:51  host: mtan205.alfanet24.pl

    Aparat ekstra ale zdjęcie simloka niemożliwe.

  • 0

    81. ~  2009-08-04 11:02:48  host: abzb150.neoplus.adsl.tpnet.pl

    szkoda ze mp3 nie ma... legalnie sobie do kieszeni i sie wozić

  • 0

    82. ~Bazyli  2009-08-28 11:42:15  host: avx183.neoplus.adsl.tpnet.pl

    To coś umie dzwonić? SUPER

  • 0

    83.  2009-08-30 20:49:49

    A to stacjonarny czy komórkowy? Bo jak komórkowy to kupuje!

  • 1

    84. ~chemik1832  2009-09-20 12:56:05  host: 188.33.206.163

    Przez przypadek stałem się posiadaczem takiego aparatu.Jest bez sim,a dzwoni w każdej sieci,chociaż na początku nie chciał złapać zasięgu.Dla "szyderców"informacja:warto było kupić by zobaczyć miny takich jak Wy kiedy odbierałem rozmowę w autobusie.

  • 0

    85. ~  2009-10-27 12:43:57  host: 195.116.179.68

    Wszystkich tych co wysmiali ten model zapraszam do myslenia - wyobrazcie sobie firme telemarkteingowa dla ktorej najbardziej liczy sie jakosc polaczenia a zerowe znaczenie ma mobilnosc... z komórki maja taniej niz ze stacjonarnego :) Nie musza sie martwic o ladowanie itd itp :) kto teraz wysmieje ten pomysł? (telefon bez promocji kosztuje mniej niz 200zł)

  • 0

    86. ~hej  2009-11-25 10:09:15  host: rea.ipt.com.pl

    Ja sprzedaje takie telefony staqrszym ludziom ktorzy chca wydawac mniej na polaczenia, a ci wszyscy idioci ktorzy sie smieja niech wciaż płaca gruba kase tpsa i niech ubolewaja nad swoja glupota

  • 0

    87. ~ja  2010-02-14 10:09:46  host: public55169.cdma.centertel.pl

    widze tu konkurenta dla iphona 3gs ma wszystko co on i jeszcze więcej

  • 0

    88. ~jaca 66  2010-04-27 21:04:21  host: user24-007.satfilm.net.pl

    moi rodzice tata 1934r mama 1940 bardzo chwalą ten telefon im wystarcza a młodzi? no cóż za parędziesiąt lat ... zobaczą:)))

  • 0

    89.  2010-07-23 17:44:03

    Ciekawe rozwiązenie na problemy z tepsą. To zdecydowanie. Budowa robi z niego idealne użądzenie domowe:)

  • 1

    90.  2010-08-10 20:00:57

    pełna qwerty zasługuje na uznanie!

  • 1

    91. ~  2010-09-11 23:27:34  host: chello089074103079.chello.pl

    Świetny telefon. Jest używany przez mamę w domu od dobrych 5 lat. Ma wszystko co potrzeba do dzwonienia. Małolaty szukają coraz więcej bajerów w komórkach a ten telefon dla starszej osoby jest w sam raz.

  • 0

    92. ~jaro  2011-01-27 11:55:34  host: aiy82.internetdsl.tpnet.pl

    wie moze ktos czy do tego telefonu da sie podłaczyć jakiekolwiek sluchawkli (z lub bez mikrofonu ) z gory dzieki za odp pozdr

  • 0

    93. ~nemo  2011-02-16 20:05:53  host: ejw66.internetdsl.tpnet.pl

    telefon dla osob starszych bez wodotryskow , tak prosty w obsludze ze az to genialne :)

  • 0

    94. ~Bullet  2011-05-12 17:42:20  host: 91-220-205-202.ittmedia.pl

    No jak dla mnie wypas :> chcem go miec lece opchac swojego htc zeby tylko go kupic :D a co do sluchawek to nie ma mozliwosci chyba ze ta co jest seryjna :>

  • -1

    95. ~teks  2011-05-13 18:35:10  host: 195.54.186.38

    wifi jest?

  • 0

    96.  2011-06-06 16:23:34

    Jaram się sto procent trafia w mój gust,tylko czy ten ekran jest dotykowy? bo wygląda na super amoleda ale nie wyczytalem tego nigdzie...ale qwerty ma więc do smsów idealny:)

  • 0

    97. ~zyx  2011-06-22 15:39:07  host: ip-51-9.zax.pl

    Śmiejcie się, śmiejcie... U mnie w pracy jest taki telefon. Kiedyś była "zwykła" komórka. Jako urządzenie biurkowe, sprawdza się zdecydowanie lepiej.

  • 1

    98. ~Zwolennik  2011-11-09 21:22:48  host: 89-69-30-248.dynamic.chello.pl

    Znakomite urządzenie ! Unikalne i starannie dobrane parametry czynią z tego telefonu najprawdziwszy cud techniki ! Jego zdumiewająca rozdzielczość daje wiele do myślenia wszelkim konkurencjom ! Ta przełomowa kompilacja świetnych funkcji jest zasilana przez równie chwalony i ceniony na całym świecie akumulator NiCd 900 mAh. Mimo tych wszystkich zalet, nietuzinkowa klawiatura QWERTY umożliwia sprawne tworzenie przyszłościowego przekazu informacji, jakim jest wiadomość SMS. Dość chwalenia ! Natychmiast ubieram się i idę zakupić ten autorytet inżynierii. MUSZĘ GO MIEĆ ! Ps. TY TEŻ !

  • 0

    99. ~Zwolennik  2011-11-09 21:25:30  host: 89-69-30-248.dynamic.chello.pl

    Pragnę jeszcze dodać, że telefon ten wbrew powszechnym kpinom i śmiechom POSIADA funkcję wideorozmów. TAKIEGO TELEFONU JESZCZE NIE BYŁO !

  • 0

    100. ~Rumcajs  2011-11-11 22:02:56  host: 89-69-30-248.dynamic.chello.pl

    Zwolenniku ! Podzielam twą opinię. Sam owe cudeńko posiadam i jestem najszczęśliwszy na świecie !

  • 1

    101. ~DAER  2011-12-31 16:23:25  host: 91-228-136-3.mpcnet.pl

    to wspaniały telefon który nie sprawia kłopotów jest dla tych wszystkich którzy cenią sobie prostotę i niechcą być na tzw smyczy UWIELBIANY PRZEZ 70-CIO I 80-CIO LATKI I NIEMA W TYM NIC ŚMIESZNEGO DAJE MU 10 PUNKTÓW W SKALI NA 10

  • 0

    102.  2013-04-08 22:16:57

    Chciałem kupić LG L7, ale teraz to kupuję tego oto JABOLOTRONA ;D.

  • 0

    103.  2013-04-14 21:34:29

    taki telefon pracuje u mojej babci od kilku lat. babcia ma ponad 80 lat i mimo prób nie przywykła do zwykłej komórki. w dobie, gdy wszyscy mają komórki i likwidują stacjonarne, połączenia z jej domowego telefonu kosztowały krocie. zmieniłem jej stacjonarny na dobrą umowę w sieci komórkowej, bez zakupu telefonu. Telefon bez promocji kosztował niewiele. Od lat płaci ułamek tego co płaciła tepsie i nigdy nie przekroczyła abonamentu... a lubi sobie pogadać. haters gonna hate. decyzje nie zawsze podejmie się ze względu na rozdzielczość ekranu. - czasami inne liczby, np te na rachunkach, są bardziej przekonywujące.

  • 0

    104. ~Tomek  2013-12-21 21:59:36  host: 46.227.108.20

    Ten telefon użytkuje jako stacjonarny i przewoźny (zabiera go na wyjazdy urlopowe) moja matka.Ma go od 6 albo 7 lat.Bezawaryjny, akumulator pada, ale telefon działai wciąż na zasilaczu.Nie każdy potrzebuje padającego androida z LTE.To jest telefon do rozmów i się świetnie sprawdza.Pozdrawiam

  • 1

    105. ~mellow  2014-06-26 13:47:34  host: 81.219.84.18

    Prawdziwy radziecki buran wśród telefonów. Polecam wszystkim których nie stać na Uboota, wyporność telefonu jest znakomita. Również spalanie mazutu zadowala. Z czystym sercem polecam każdemu kto oprócz dzwonienia chciałby mieć opcje torpedowania nieprzyjaciół w telefonie !!! POW POW POW

  • 1

    106. ~Iwan Jablotronow  2014-06-26 14:09:42  host: 81.219.84.18

    Istny cud techniki ! Wszystko w tym telefonie zwala na kolana ! Xperia Z2 chowa się przy nim bardziej niż Osama przed amerykanami. Polecam- szczególnie w wersji LTE

  • 0

    107. ~Toriman  2014-10-18 11:24:52  host: 81.219.84.18

    Ludzie, jak już chcecie sobie pożartować to niech to na jakimś poziomie będzię powyżej gimnazjum. Uwierzcie mi na tym świecie naprawde nadal żyją ludzie, którzy nie chcą się uczyć korzystać z telefonów komórkowych - może to się wydawać śmieszne ale jak człowiek ma 85 lat to już czasem nawet z toalety nie korzysta a co tu dopiero jakieś nowinki techniczne.

  • 0

    108. ~lekarz  2015-10-29 20:01:55  host: ip-5-172-247-233.free.aero2.net.pl

    Wcale mnie nie dziwią dziecinne i bezmyślne komentarze na temat o ktorym małe maja pojecie komentatorzy. To jest telefon STACJONARNY i nad komorka ma tą pierwszorzędna przewagę, że ne promieniuje do mozgu (tzw SAR), powodując takie wlaśnie komentarze a w przyszłosci całkowite zidiocenie.

  • 0

    109.  2016-08-18 00:13:56

    Dokładniej to jest stacjonarny telefon komórkowy - np. dla wiekowych ludzi, którzy mają problem z obsługą zwykłego telefonu komórkowego. Wygląda nietypowo ale grunt że spełnia swoją podstawową rolę, jaką jest dzwonienie i SMS-owanie - bo nie każdy potrzebuje nowoczesnego smartfona którego trzeba ładować codziennie.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-146-179-146.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet