Huawei Y6II - opinie
Telefony Huawei Huawei Y6II Opinie o Huawei Y6II

Huawei Y6II

w sumie: 9
  • 0

    1. ~Zbynio  2016-09-09 23:00:35  host: apn-31-0-32-251.dynamic.gprs.plus.pl

    Super telefon gorąco polecam :)

  • 0

    3. ~tomaj9  2016-10-26 19:05:52  host: 107.242.40.164-rev.hti.pl

    Telefon mam 4 dni i jak na razie jestem zadowolony :) bateria trzyma spoko, obraz wyraźny. Jedynie zastrzeżenie mam do opisu telefonu. Otóż NIE posiada on żyroskopu :( To tak dla tych co by chcieli kupić ten telefon dla między innymi VR

  • 0

    4. ~Aro  2016-10-27 19:19:50  host: plus-96-193.polkomtel.com.pl

    Kombajn polecam!!!

  • 0

    5. ~Plk  2016-11-11 08:08:07  host: plus-96-193.polkomtel.com.pl

    Najcześciej wybierany telefon przez naszych Klientów !

  • 0

    6. ~zjadacz  2017-01-03 11:12:14  host: 179.89-10-203.nextgentel.com

    Mam go 2 miesiące. W zasadzie kupiłem tylko jako do nawigacji . Ale po czasie zrezygnowałem ze zwykłego dual sim i przesiadłem się na niego również "telefonicznie" . Nie żałuję. pilnuję tylko wyłączania wifi, gps, jak nie używam to i bateria też miło zaskakuje. Spokojnie wystarcza na "zwykłe" potrzeby. Polecam

  • 0

    7.  2017-01-17 20:33:05

    telefon ogień

  • 0

    8. ~gosia  2017-01-23 19:36:44  host: dynamic-78-8-77-51.ssp.dialog.net.pl

    NO brak słuchawek.... okrojony

  • 0

    9.  2017-03-18 08:11:40

    Teraz rzadko daja suchawki w zestawie

  • 0

    10. ~vindictor  2017-03-18 19:06:42  host: cju89.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Idealny średniak z phabletów, wybrany jako następca lubianego przeze mnie Samsunga J5. Z J5 byłem stosunkowo zadowolony ale parę jego cech dość mocno zaniżało moją pozytywną ocenę, Y6II spełnił wszystkie oczekiwania i ponad to. Nie znalazłem gry (w tym 3d i porty typu dowolne GTA) czy aplikacji, której bym nie uruchomił i która nie funkcjonowała by inaczej niż dobrze. Nawet solidnie zapchany apkami i plikami działa bez najmniejszego zawahania. Jestem osobą, której nie są potrzebne dodatkowe ficzery typu 2 aparaty czy czytnik linii papilarnych, jeśli masz podobne oczekiwania to nie przepłacaj za flagowca bo tym phablecie znajdziesz wszystko co potrzebujesz do ogólnie pojętej konsumpcji dowolnych treści multimedialnych i internetu. PS jakość muzyki na słuchawkach potrafi przyjemnie zaskoczyć, na dobrze dobranych słuchawkach godnie staje na poziomie dedykowanych playerów średniej klasy.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-161-74-104.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz Stan Nielimitowany w Play?

[Aktualizacja] Stan Nielimitowany - nowa oferta w Play

 

Zobacz wynik | Opinie (13)

Archiwum Ankiet