Huawei Y6II - opinie
Telefony Huawei Huawei Y6II Opinie o Huawei Y6II

Huawei Y6II

w sumie: 10
  • 0

    1. ~Zbynio  2016-09-09 23:00:35  host: apn-31-0-32-251.dynamic.gprs.plus.pl

    Super telefon gorąco polecam :)

  • 0

    3. ~tomaj9  2016-10-26 19:05:52  host: 107.242.40.164-rev.hti.pl

    Telefon mam 4 dni i jak na razie jestem zadowolony :) bateria trzyma spoko, obraz wyraźny. Jedynie zastrzeżenie mam do opisu telefonu. Otóż NIE posiada on żyroskopu :( To tak dla tych co by chcieli kupić ten telefon dla między innymi VR

  • 0

    4. ~Aro  2016-10-27 19:19:50  host: plus-96-193.polkomtel.com.pl

    Kombajn polecam!!!

  • 0

    5. ~Plk  2016-11-11 08:08:07  host: plus-96-193.polkomtel.com.pl

    Najcześciej wybierany telefon przez naszych Klientów !

  • 0

    6. ~zjadacz  2017-01-03 11:12:14  host: 179.89-10-203.nextgentel.com

    Mam go 2 miesiące. W zasadzie kupiłem tylko jako do nawigacji . Ale po czasie zrezygnowałem ze zwykłego dual sim i przesiadłem się na niego również "telefonicznie" . Nie żałuję. pilnuję tylko wyłączania wifi, gps, jak nie używam to i bateria też miło zaskakuje. Spokojnie wystarcza na "zwykłe" potrzeby. Polecam

  • 0

    7.  2017-01-17 20:33:05

    telefon ogień

  • 0

    8. ~gosia  2017-01-23 19:36:44  host: dynamic-78-8-77-51.ssp.dialog.net.pl

    NO brak słuchawek.... okrojony

  • 0

    9.  2017-03-18 08:11:40

    Teraz rzadko daja suchawki w zestawie

  • 0

    10. ~vindictor  2017-03-18 19:06:42  host: cju89.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Idealny średniak z phabletów, wybrany jako następca lubianego przeze mnie Samsunga J5. Z J5 byłem stosunkowo zadowolony ale parę jego cech dość mocno zaniżało moją pozytywną ocenę, Y6II spełnił wszystkie oczekiwania i ponad to. Nie znalazłem gry (w tym 3d i porty typu dowolne GTA) czy aplikacji, której bym nie uruchomił i która nie funkcjonowała by inaczej niż dobrze. Nawet solidnie zapchany apkami i plikami działa bez najmniejszego zawahania. Jestem osobą, której nie są potrzebne dodatkowe ficzery typu 2 aparaty czy czytnik linii papilarnych, jeśli masz podobne oczekiwania to nie przepłacaj za flagowca bo tym phablecie znajdziesz wszystko co potrzebujesz do ogólnie pojętej konsumpcji dowolnych treści multimedialnych i internetu. PS jakość muzyki na słuchawkach potrafi przyjemnie zaskoczyć, na dobrze dobranych słuchawkach godnie staje na poziomie dedykowanych playerów średniej klasy.

  • 0

    11. ~mateusz  2017-05-17 12:17:13  host: matrix.um.oswiecim.pl

    Telefon posiadam prawie rok. Bardzo porządnie wykonany, kilka razy zaliczył upadek z ok. 1 m wysokości, jak również był śliniony i rzucany przez roczne dziecko i nic mu się nie stało. Zdjęcia wykonuje bardzo ładne w dobrych warunkach oświetleniowych. Bateria przy stałym użytkowaniu (włączone wi-fi, gps i duże podświetlenie starcza na dzień. Przy małym użytkowaniu nawet do 3 dni. Jedynym mankamentem jest brak żyroskopu więc VR odpada. Telefon nie zawiesza się i nie przycina.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-23-20-8-41.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Najlepszy odporny na zachlapanie smartfon do 1200 zł to:

10 najlepszych smartfonów z odpornością na zachlapanie do 1200 zł (lipiec 2017)

 

Zobacz wynik | Opinie (2)

Archiwum Ankiet