Huawei Y6II Compact - opinie
Telefony Huawei Huawei Y6II Compact Opinie o Huawei Y6II Compact

Huawei Y6II Compact

w sumie: 3
  • 0

    1. ~Sławek  2017-03-15 18:16:43  host: 178.239.14.238

    A ja mam z nim problem
    Tekst skacze jak wolno go przesuwam otak http://tlp.is/cw8
    tu też to widać http://tlp.is/cw9
    Porównywałem w Mediaekspert z kilkunastoma różnymi innymi modelami Huawei i wszędzie było płynnie.
    Powinno być tak jak na moim innym modelu SCL-L21 (Y6 dual sim) tak jak tu jest płynniutko http://tlp.is/cwa

    Póki co po tym co mnie spotkało z modelem Y6 II Compact dual sim oraz boje z firmą X-kom w której kupiłem oraz z serwisami i X-kom i Huawei nie polecam ani tego smartfona ani sklepu.Uważajcie.
    szerzej o sprawie tu http://tlp.is/cw8 w komentarzach.

    Jestem też ciekaw Waszych opinii o tym skokowym przesuwie tekstu-macie tak samo skoki w swoim Y6II Compact Lyon? Jeżeli nie to ja mam coś popsute.

  • 0

    2. ~slawek  2017-03-18 14:50:13  host: user-94-254-145-211.play-internet.pl

    Mam ten smartfon. Ma dwie wady:
    Słaba płynność przy przesuwaniu tekstu-nie jest płynnie szczególnie jak coś czytasz powoli przesuwając tekst to skacze po kilka linii i często gubisz wzrokiem tekst.
    Słaby dźwięk-skrzeczy
    Za 600pln można chcieć lepiej

  • 0

    3. ~  2017-04-03 13:47:56  host: dbr111.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od listopada 2016r. więc troche juz z niego korzystam, w moim odczuciu telefon wielu wad nie ma jednak jedna bardzo mi się rzuca w oczy, jest to bateria...odłączając ten telefon o godzinie 7 przed wyjściem do pracy o godzinie 20 mam już około 20-30% gdzie jedyne co robię to kilka razy na fb wchodzę, około 20-30 minut muzyki w drodze do pracy i sms. Jest to na prawdę uciążliwe

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-226-179-247.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ostatnie komentarze (telefony)

~baba | 2018-01-18 15:21:06

za często się wyłącza


~Prostak | 2018-01-18 14:03:57

Polecam LG K10


~macieymm | 2018-01-18 12:44:24

Komórki używa dopiero od 25 lat. Ale tu mowa o telefonie.


~Oskar | 2018-01-18 10:00:07

Telefon super, polecam wersje 32 GB pamięci i 3 GB ram.Pamiętajcie aby tel. Był w wersji global.


~Demo | 2018-01-17 22:02:46

Telefon spoko

Ankieta

Czy kupujesz bilety komunikacji miejskiej w aplikacji w telefonie?

Bilety z Blikiem tańsze o połowę w JakDojadę

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet