Huawei Y635 - opinie
Telefony Huawei Huawei Y635 Opinie o Huawei Y635

Huawei Y635

w sumie: 33
  • 0

    1. ~bvgfgfgf  2015-06-19 22:04:58  host: aacv18.neoplus.adsl.tpnet.pl

    żenuła

  • 0

    2. ~ja  2015-07-07 13:38:32  host: user-164-126-239-61.play-internet.pl

    dobry tel z lte za dobra cene. acha i ma 8 giga ,a nie 4

  • 0

    3. ~Jaa  2015-07-07 15:50:17  host: lotus.formyca.pl

    Wcale nie zenula. Po pierwsze za ta cene to telefon naprawdę godny polecenia. Dwa w tej cenie kupisz tylko *** z parametrami kalkulatora. A jak kogos.np.nie stac na drogi telefon to ten jest godny polecenia ze wzgledu na parametry i cene. Polecam

  • 0

    4. ~farenthejt  2015-07-08 11:55:35  host: 77-45-111-34.sta.asta-net.com.pl

    Dobry telefon ze średniej półki. Dla wymagających, ale posiadających ograniczony budżet. 5', LTE, dwa aparaty. Dla standardowego użytkownika, za taką cenę?

  • 0

    5. ~jasne...  2015-07-14 12:09:38  host: 10prov1.gorzow.insant.pl

    sam jesteś żenua... jedziesz pewnie na nokii 3310 ;)

  • 0

    6.  2015-07-18 14:29:42

    Warto dodać, że telefon pracuje także na LTE1800 MHz, a bateria to Li-Po 2000 mAh.

  • 2

    7. ~maciej  2015-07-23 00:23:37  host: apn-77-112-111-96.dynamic.gprs.plus.pl

    aparat posiada autofocus i HDR. Jest czujnik zbliżeniowy. bateria jest wymienna. ogólnie sprawuje się fajnie, zdjęcia raczej średniej jakości, zdecydowanie lepiej to wygląda z włączoną w aplikacji do robienia zdjęc funkcją HDR. nie zawiesza się, płynny interfejs, nakładka w wersji 3.0 wygląda bardzo ładnie. głośne dzwonki, dobra jakośc rozmowy. Prawidłowa praca czujnika oświetlenia.

  • 0

    8. ~amicus  2015-07-29 14:59:56  host: apn-95-40-137-61.dynamic.gprs.plus.pl

    gdzie kliknąc by zakceptowac pin

  • 0

    9. ~Zbyszek  2015-07-30 02:20:49  host: apn-46-77-124-106.dynamic.gprs.plus.pl

    Brak diody powiadomień Brak podświetlenia dolnych klawiszy

  • 1

    10. ~gibi1000  2015-07-30 13:35:32  host: public-gprs517381.centertel.pl

    Mam ten telefon od jakiś 2tygodni i jestem z tego tele zadowolony. Telefon pracuje bardzo szybko ma obcje żeby główną pamięcią była karta SD wiec można wygrać na niego dużą ilość gier. Nakładka jest nawet fajna. Jedynym minusem jest nie poświęcone klawisze menu ale da się do tego przyzwyczaic. Według mnie telefon godny polecenia

  • 0

    11. ~smartuser  2015-08-06 10:11:25  host: 92.60.132.22

    Ten telefon można zdobyć w dobrej promocji i niczego mu nie brakuje :-)

  • 0

    12. ~Claudzia.  2015-08-08 14:49:22  host: apn-95-40-80-216.dynamic.gprs.plus.pl

    Nie jest złyyy. ^^

  • 0

    13. ~gosciu  2015-08-11 14:49:49  host: 217.153.147.70

    Dziś do mnie przyszła paczka z telefonem, pierwsze kilka godzin i jest ok. Obecne na co dzień używam LG G3, szukam czegoś na pierwszy telefon dla osoby która ma się przesiąść z klawiszowca. Pamięć wbudowana 8GB, całkiem poręczny. Jakby jeszcze rozdzielczość ekranu była wyższa to było by super. Ciekawa opcja uproszczonego menu - zamiast androida pojawia się coś na wzór kafelków Windowsa - bardzo poręczne dla osób które chcą szybkiego dostępu do najważniejszych funkcji. Za te pieniądze, czyli w granicach 400 zł bardzo fajna propozycja.

  • 0

    14. ~PannaKlaudia  2015-08-12 21:17:34  host: user-164-127-251-146.play-internet.pl

    Telefon jest generalnie jest świetny, aparat dobry, oprogramowanie ma niezłe i ogółem jest 10/10

  • 0

    15. ~ja  2015-08-14 15:57:42  host: agly87.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam telefon od połowy czerwca i nie mam mu nic do zarzucenia. Może jedynie aparat mógłby być lepszy. Po za tym super. Jak za taką cenę nie oczekiwała m fajerwerków

  • 0

    16. ~astia  2015-08-17 16:26:57  host: 88-199-89-130.tktelekom.pl

    znajde gdzies do niego wyswietlacz do wymiany?

  • 0

    17. ~Kamillo1345  2015-09-01 16:18:27  host: apn-77-115-124-224.dynamic.gprs.plus.pl

    żeby nie było głupich pytań ja mam telefon od miesiąca prawie i ma 4 GB pamięci wbudowanej.

    Telefon mogę jak najbardziej polecić jeśli go nie zaśmiecimy dużą ilością aplikacji to nie będzie mulił :)
    Bateria owszem trzyma ale jak sie na necie niesiedzi cały czas i jak sie nie ma dużo programów uruchomionych w tle ale polecam polecam :)

    Dla osób które by chciały by na tym grać w wymagające gry to coś ala GTA SA nie pójdzie bo strrasznie muli ale GTA VC na najniższych detalach jeszcze można pograć, tak samo jak w Modern Combat chodzi aż miło :)

  • 1

    18. ~mastercz  2015-09-04 19:47:23  host: 178.239.9.8

    gta sa idzie wiec mi wystarczy 10/10

  • 1

    19. ~wesol  2015-09-06 20:25:10  host: ip-37-152-18-186.multi.internet.cyfrowypolsat.pl

    Dobry fon mi pasuje dziala plynnie wszystko zreszta smiga bez zarzutu

  • 0

    20. ~kasia  2015-09-23 14:30:27  host: apn-46-77-124-124.dynamic.gprs.plus.pl

    jak wyl t9 wie ktos

  • 1

    21. ~Suszka  2015-10-28 09:23:23  host: 88-199-232-98.tktelekom.pl

    Mam zaledwie od miesiąca, ale polecam serdecznie, prosty w obsłudze, igielka. Jedyne co mi nie pasuje to mało opcji personalizacji. :)

  • -1

    22. ~pyska  2015-11-11 21:38:47  host: host-89-231-210-255.dynamic.mm.pl

    ten telefon ma wpudowana na stale baterie wie ktos ?

  • 0

    23. ~  2015-11-21 16:55:17  host: 031011226083.rypin.vectranet.pl

    Ma wifi?

  • 0

    24. ~Posiadacz  2015-12-13 16:38:02  host: static-ip-87-248-77-91.promax.media.pl

    Ja posiadam Huawei Y635 i moim zdaniem ten telefon jest bardzo dobry, w sam raz. Ale trochę za mało pamięci. Lecz i tak polecam :-)

  • 0

    25. ~  2015-12-23 23:58:44  host: public-gprs517189.centertel.pl

    jak ustawic wideo rozmowe

  • 0

    26. ~gość  2015-12-30 14:15:44  host: adlb169.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dzisiaj zakupiłam ten tel , czy da się zmienić jakoś tą klawiaturę qwerty ?

  • 1

    27. ~Bobinisi  2016-03-01 00:20:54  host: 83.137.1.197

    Huawei to dobry zakup.Odpowiednia cena i jakość.W sam raz!!!

  • 0

    28. ~  2016-03-08 21:53:52  host: plus-96-193.polkomtel.com.pl

    tu nikt nie wie, bo tu każdy używa qwerty

  • 0

    29. ~Kociara  2016-04-21 21:08:42  host: host207-51.kaskada.net

    Wszystko ok, ale wkurza mnie brak możliwości czcionki (nie chce roota).

  • 0

    30. ~Klaudia2016Punk  2016-04-22 05:33:39  host: 185-23-12-13.net.wi-lan.net.pl

    Hel tele gdzie w HUAWEI 560-L01 jest schowek

  • 0

    31. ~Dypo  2016-05-10 10:12:15  host: static-89-200-230-132.leon.com.pl

    W jaki sposób mogę wyłączyć pobór danych żeby się nie aktualizował często i przy tym nie pobierał kasy

  • 0

    32. ~.  2016-06-08 18:21:31  host: dynamic-78-8-30-108.ssp.dialog.net.pl

    Nie działa Google Cardbord

  • 0

    34. ~Huawei  2016-07-22 12:05:22  host: public-gprs370678.centertel.pl

    Bardzo polecam ten telefon,bo jest łatwy w obsłudze i bardzo wydajny

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-163-173-253.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet