Huawei Y6 - opinie
Telefony Huawei Huawei Y6 Opinie o Huawei Y6

Huawei Y6

w sumie: 26
  • 0

    3. ~b  2015-12-02 15:45:09  host: 088156171054.szczecinek.vectranet.pl

    ile ma ramu? Tu piszą1gb a w sklepie rtv jest niby 2gb...

  • 0

    5. ~pudel42  2015-12-24 00:54:29  host: 078088165238.elblag.vectranet.pl

    telefon z 1 sim ma 1 gb a dual 2 gb ram

  • 0

    8. ~  2016-01-01 16:31:03  host: 109241216003.slupsk.vectranet.pl

    tu tez pisza ze to nie dual sim a ja go mam i jest dual sim kto to napisal to nie wie chyba sam co to za telefon

  • 0

    9. ~jo  2016-01-04 21:51:15  host: d156-203.icpnet.pl

    ma to ktoś? jakieś opinie?

  • 0

    11. ~Chemik  2016-01-15 13:37:32  host: 213-241-50-124.static.ip.netia.com.pl

    Ma 1GB ram, super telefon w dobrej cenie. 2gb ma P8 Lite

  • 0

    12. ~jrgr  2016-01-16 20:22:49  host: nsithb23.blokowe.pl

    Bo są dwie wersje

  • 0

    13. ~  2016-01-18 12:23:19  host: proxy26.messagelabs.net

    Wersja dostępna u operatorów z obsługą jednej katy sim ma 1 GB RAMu.
    Wersja dual sim ma 2 GB.

  • 0

    14. ~wolarz  2016-01-21 13:23:29  host: user61-049.satfilm.net.pl

    Mam wersję Dual SIM - ma 2GB pamięci RAM. Telefon zakupiony w sklepie z elektroniką.

  • 0

    15. ~hack  2016-01-22 12:18:22  host: 94.42.204.19

    telefon jak najbardziej okej w użytkowaniu, gps dziala 2gb ramu wszystko plynnie smiga zdjecia fajne duzo opcji, minus to 8gb pamieci wbudowanej czyli tylko ponad 3gb dla uzytkownika no i szybko sie rysuje ekran

  • 0

    16. ~Nobody  2016-01-26 17:25:22  host: abei112.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon dobry ale mam pytanie jak uruchomić sieci komurkowe

  • 0

    17. ~Patryk  2016-02-05 09:44:27  host: user-5-173-178-241.play-internet.pl

    Wersja dual sim ma 2 GB ram bo sobie takiego kupiłem w sklepie. Dla mnie telefon jest super, wszystko działa sprawnie i się nie zawiesza, chociaż faktem jest, że nie używam go do gier. Internet chodzi rewelacyjnie NC+GO działa dobrze, łatwo i dość płynnie przełącza się z oglądania na rozmowę przychodzącą. Katy widzenia może i nie są rewelacyjne, ale jak na tel. za 600 zł wystarczające. Aparatu fotograficznego jeszcze nie testowałem, ale patrząc na kilka próbnych zdjęć nie jest źle. Mi osobiście się podoba.

  • 0

    18. ~PZ  2016-02-18 12:31:43  host: user-94-254-147-138.play-internet.pl

    mogła by być całkiem fajna budŻetówka zwłaszcza w wersji dual, gdyby nie .... dość słaby ekran (choć to w tanich fonach standard) i brak fizycznych przycisków funkcyjnych, ale mimo to za 300-400 stówy a tyle chodzi na pewnym ogólnie znanym portalu warto.

  • 0

    19. ~kasia  2016-02-19 17:26:28  host: 088156137193.dynamic-ra-4.vectranet.pl

    Mam go od 3 miesiecy ma 1 karte micro sim i 2 GB ram. Jak dla mnie to lepszy od starego samsunga z klaiatura querty. Nie wiesza sie jak samsung po 2 miesiacach uzywania. Gry chodza super, internet rowniez. Prosty w obludze. Wyswietlacz odzwierciedla zywe kolory. Polecam

  • 0

    20. ~Pokemon  2016-02-28 21:44:08  host: 188.146.7.8.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    Kupiłem telefon ale nigdzie nie jest napisane jak pierwszy raz co naładować i co zrobić

  • 0

    21. ~meg  2016-04-03 20:24:33  host: n23-01-03.opera-mini.net

    Jak uruchomic w nim GPS ? Nie ma na pasku skrótów...

  • 0

    22. ~Pysio  2016-04-17 12:25:08  host: ip-37-152-18-55.multi.internet.cyfrowypolsat.pl

    Mam ten telefon w Plusie, wersja 1GB Ramu i ten telefon i jest super.Przy dużym korzystaniu bateria wytrzymuje spokojnie 2 dni.Przy mniejszym korzystaniu udało mi się 4 dni wyciągnąć.Polecam :)

  • 0

    23. ~jesadsd  2016-05-08 22:29:13  host: ip52-161.devices.net.pl

    Są dwie wersje 2gb i 1gb oraz wersja na 1 sim i dual sim, więc podczas kupna pytajcie.

  • 0

    24. ~janekjazda  2016-05-18 12:06:34  host: eckum-ach-cyfr.up.krakow.pl

    Czy telefon posiada tryb prostego menu? (6 kafelków) ?

  • 0

    25. ~Greg zorba  2016-06-06 01:25:05  host: 188.146.69.230.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    Sa dwie wersje single sim 1GB RAM i dual sim 2GB RAM,pozatym telefonik hula az milo ;)

  • 0

    26. ~mslodk@O2.pl  2016-06-13 18:02:25  host: 217.153.215.241

    czyli warto go brac?

  • 0

    27. ~Paulina  2016-06-16 22:05:57  host: 87-239-177-237.rev.inds.pl

    Telefon kupiłam w styczniu 2016r. Początek - super, poza tym ze przedni aparat jest dosyć słaby i bardzo przybliża, a Snapchat działa tragicznie. Obecnie - zawiesza się, snapchat działa jeszcze gorzej -,- (wyłącza się), często nie przychodzą powiadomienia, problemy z kartą pamięci (sama się odłącza i instaluje po chwili; ostatnio w ogóle nie działa - sprawdzalam 2 różne, na obu to samo)... Plusy - bateria, wygląd, waga, dość prosty w obsłudze. słabe 6/10

  • 0

    28.  2016-09-09 12:38:23

    @24 posiada

  • 0

    29. ~Leo  2016-11-17 19:33:52  host: d215-236.icpnet.pl

    Smartphone ma słaby aparat, posiada sporo przydatnych aplikacji ale dodatkowych lepiej nie instalować bez zewnętrznej karty pamięci, ponieważ zaczyna zacinać się system, pamięci wewnętrznej ma styk. Dobry obraz na ekranie, przez 6 miesięcy noszenia w kieszeniach, sporadycznie nawet razem z kluczami, nie zauważyłem żadnych zarysowań. Akumulator starcza na krótko, szczególnie podczas transferu danych z sieci. Przy używaniu trybu transferu danych z sieci GSM i korzystaniu z maps.google do nawigacji, akumulator wystarczy na ok. 2 godz. (bez rozmów). Ładowarka samochodowa na nieco dłuższe wyjazdy z taką nawigacją jest niezbędna. Przetestowałem program SYGIC do nawigacji. Po zastosowaniu odpowiednich ustawień - na domyślnych SYGIC nie współpracuje z modułem GPS - SYGIC działa bez zarzutów. Pozwala na dłuższą pracę Y6 dzięki braku konieczności transferu danych z sieci GSM (SYGIC ma własne już zainstalowane mapy). Niektóre funkcje i ustawienia są głęboko "zagnieżdżone" w menu. Duży plus dla tego modelu za dobry dźwięk podczas prowadzonych rozmów zarówno głośniczka/ów jak i mikrofonu.

  • 0

    30. ~Axe  2016-12-31 04:49:15  host: 176-110-159-17.ip.oxynet.pl

    Dual SIM 2gb ram działa dobrze nie zmula.

  • 0

    31. ~Kasia18701  2017-01-03 17:04:00  host: afsm192.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dlaczego nie działa mi karta pamięci?

  • 0

    32. ~Bartek  2017-01-11 17:01:30  host: cef212.neoplus.adsl.tpnet.pl

    W końcu tene telefon ma NFC czy nie bo http://tlp.is/cc8 twierdzi że ma

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-159-66-70.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz Stan Nielimitowany w Play?

[Aktualizacja] Stan Nielimitowany - nowa oferta w Play

 

Zobacz wynik | Opinie (13)

Archiwum Ankiet