Huawei Y6 - opinie
Telefony Huawei Huawei Y6 Opinie o Huawei Y6

Huawei Y6

w sumie: 22
  • 0

    3. ~b  2015-12-02 15:45:09  host: 088156171054.szczecinek.vectranet.pl

    ile ma ramu? Tu piszą1gb a w sklepie rtv jest niby 2gb...

  • 0

    5. ~pudel42  2015-12-24 00:54:29  host: 078088165238.elblag.vectranet.pl

    telefon z 1 sim ma 1 gb a dual 2 gb ram

  • 0

    8. ~  2016-01-01 16:31:03  host: 109241216003.slupsk.vectranet.pl

    tu tez pisza ze to nie dual sim a ja go mam i jest dual sim kto to napisal to nie wie chyba sam co to za telefon

  • 0

    9. ~jo  2016-01-04 21:51:15  host: d156-203.icpnet.pl

    ma to ktoś? jakieś opinie?

  • 0

    11. ~Chemik  2016-01-15 13:37:32  host: 213-241-50-124.static.ip.netia.com.pl

    Ma 1GB ram, super telefon w dobrej cenie. 2gb ma P8 Lite

  • 0

    12. ~jrgr  2016-01-16 20:22:49  host: nsithb23.blokowe.pl

    Bo są dwie wersje

  • 0

    13. ~  2016-01-18 12:23:19  host: proxy26.messagelabs.net

    Wersja dostępna u operatorów z obsługą jednej katy sim ma 1 GB RAMu.
    Wersja dual sim ma 2 GB.

  • 0

    14. ~wolarz  2016-01-21 13:23:29  host: user61-049.satfilm.net.pl

    Mam wersję Dual SIM - ma 2GB pamięci RAM. Telefon zakupiony w sklepie z elektroniką.

  • 0

    15. ~hack  2016-01-22 12:18:22  host: 94.42.204.19

    telefon jak najbardziej okej w użytkowaniu, gps dziala 2gb ramu wszystko plynnie smiga zdjecia fajne duzo opcji, minus to 8gb pamieci wbudowanej czyli tylko ponad 3gb dla uzytkownika no i szybko sie rysuje ekran

  • 0

    16. ~Nobody  2016-01-26 17:25:22  host: abei112.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon dobry ale mam pytanie jak uruchomić sieci komurkowe

  • 0

    17. ~Patryk  2016-02-05 09:44:27  host: user-5-173-178-241.play-internet.pl

    Wersja dual sim ma 2 GB ram bo sobie takiego kupiłem w sklepie. Dla mnie telefon jest super, wszystko działa sprawnie i się nie zawiesza, chociaż faktem jest, że nie używam go do gier. Internet chodzi rewelacyjnie NC+GO działa dobrze, łatwo i dość płynnie przełącza się z oglądania na rozmowę przychodzącą. Katy widzenia może i nie są rewelacyjne, ale jak na tel. za 600 zł wystarczające. Aparatu fotograficznego jeszcze nie testowałem, ale patrząc na kilka próbnych zdjęć nie jest źle. Mi osobiście się podoba.

  • 0

    18. ~PZ  2016-02-18 12:31:43  host: user-94-254-147-138.play-internet.pl

    mogła by być całkiem fajna budŻetówka zwłaszcza w wersji dual, gdyby nie .... dość słaby ekran (choć to w tanich fonach standard) i brak fizycznych przycisków funkcyjnych, ale mimo to za 300-400 stówy a tyle chodzi na pewnym ogólnie znanym portalu warto.

  • 0

    19. ~kasia  2016-02-19 17:26:28  host: 088156137193.dynamic-ra-4.vectranet.pl

    Mam go od 3 miesiecy ma 1 karte micro sim i 2 GB ram. Jak dla mnie to lepszy od starego samsunga z klaiatura querty. Nie wiesza sie jak samsung po 2 miesiacach uzywania. Gry chodza super, internet rowniez. Prosty w obludze. Wyswietlacz odzwierciedla zywe kolory. Polecam

  • 0

    20. ~Pokemon  2016-02-28 21:44:08  host: 188.146.7.8.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    Kupiłem telefon ale nigdzie nie jest napisane jak pierwszy raz co naładować i co zrobić

  • 0

    21. ~meg  2016-04-03 20:24:33  host: n23-01-03.opera-mini.net

    Jak uruchomic w nim GPS ? Nie ma na pasku skrótów...

  • 0

    22. ~Pysio  2016-04-17 12:25:08  host: ip-37-152-18-55.multi.internet.cyfrowypolsat.pl

    Mam ten telefon w Plusie, wersja 1GB Ramu i ten telefon i jest super.Przy dużym korzystaniu bateria wytrzymuje spokojnie 2 dni.Przy mniejszym korzystaniu udało mi się 4 dni wyciągnąć.Polecam :)

  • 0

    23. ~jesadsd  2016-05-08 22:29:13  host: ip52-161.devices.net.pl

    Są dwie wersje 2gb i 1gb oraz wersja na 1 sim i dual sim, więc podczas kupna pytajcie.

  • 0

    24. ~janekjazda  2016-05-18 12:06:34  host: eckum-ach-cyfr.up.krakow.pl

    Czy telefon posiada tryb prostego menu? (6 kafelków) ?

  • 0

    25. ~Greg zorba  2016-06-06 01:25:05  host: 188.146.69.230.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    Sa dwie wersje single sim 1GB RAM i dual sim 2GB RAM,pozatym telefonik hula az milo ;)

  • 0

    26. ~mslodk@O2.pl  2016-06-13 18:02:25  host: 217.153.215.241

    czyli warto go brac?

  • 0

    27. ~Paulina  2016-06-16 22:05:57  host: 87-239-177-237.rev.inds.pl

    Telefon kupiłam w styczniu 2016r. Początek - super, poza tym ze przedni aparat jest dosyć słaby i bardzo przybliża, a Snapchat działa tragicznie. Obecnie - zawiesza się, snapchat działa jeszcze gorzej -,- (wyłącza się), często nie przychodzą powiadomienia, problemy z kartą pamięci (sama się odłącza i instaluje po chwili; ostatnio w ogóle nie działa - sprawdzalam 2 różne, na obu to samo)... Plusy - bateria, wygląd, waga, dość prosty w obsłudze. słabe 6/10

  • 0

    28.  2016-09-09 12:38:23

    @24 posiada

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-159-239-251.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet