Huawei Y5 - opinie
Telefony Huawei Huawei Y5 Opinie o Huawei Y5

Huawei Y5

w sumie: 31
  • 0

    1. ~  2015-10-13 19:14:59  host: abgv125.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam go miesiac i narazie spelnia moje oczekiwania

  • 0

    2. ~BodyHeat  2015-10-15 21:44:47  host: 87-207-3-184.dynamic.chello.pl

    jak dodać zdjęcie kontaktu? :)

  • 0

    3. ~Mss  2015-10-21 20:41:21  host: google-proxy-66-249-81-154.google.com

    Jestem zadowolony dobrze mi sie pisze esemesy.

  • 0

    4. ~marek  2015-10-30 11:20:15  host: 213-241-50-124.static.ip.netia.com.pl

    znakomity telefon za ta cene!!

  • 0

    5. ~Kamikl  2015-10-30 17:22:12  host: host4.v20.interkam.pl

    witam telefon sprawuję się idealnie używam go 9miesiećy ani razu problemu ani zamuły

  • 0

    6. ~GSM manial  2015-11-14 07:24:09  host: user-94-254-144-109.play-internet.pl

    Telefon jak za tą cenę jest bardzo dobry

  • 0

    8. ~Minnie  2015-11-21 08:06:29  host: acrn206.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy przyciski ns dole ekranu sie podswietlaja? Chodzi o ten trójkąt, kolo i kwadrat.

  • 0

    9. ~Ktoś  2015-11-27 03:46:31  host: public-gprs516670.centertel.pl

    Niesamowity drenaż baterii i zuzycie RAMu (900MB a nie 1GB) jest gorzej z baterią niz w mojej starej Lumii920. Potrafi sie tez zwieszac przy niektórych grach. Zdjecia domyślnie robiome są w 4:3, spadek jakosci przy przejściu do 16:9. Ale jak na smartfon z tej polki cenowej, to parametry i LTE z pobieraniem 25MB/s robia pozytywne wrażenie

  • 0

    10. ~Ktoś  2015-11-27 03:46:34  host: public-gprs516670.centertel.pl

    Niesamowity drenaż baterii i zuzycie RAMu (900MB a nie 1GB) jest gorzej z baterią niz w mojej starej Lumii920. Potrafi sie tez zwieszac przy niektórych grach. Zdjecia domyślnie robiome są w 4:3, spadek jakosci przy przejściu do 16:9. Ale jak na smartfon z tej polki cenowej, to parametry i LTE z pobieraniem 25MB/s robia pozytywne wrażenie

  • 0

    11. ~Ktoś  2015-11-28 00:44:06  host: public-gprs360555.centertel.pl

    Niesamowity drenaż baterii i zuzycie RAMu (900MB a nie 1GB) jest gorzej z baterią niz w mojej starej Lumii920. Potrafi sie tez zwieszac przy niektórych grach. Zdjecia domyślnie robiome są w 4:3, spadek jakosci przy przejściu do 16:9. Ale jak na smartfon z tej polki cenowej, to parametry i LTE z pobieraniem 25MB/s robia pozytywne wrażenie

  • 0

    13. ~lukaszjan  2015-12-01 18:11:27  host: 188.146.7.44.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    Dostalem go do tableta gratis milo zaskocziny jestem antek 5.1 dziala plynnie nakladka emui duzo motywow nie widzialem zacinek jeszcze jak na tanich trendach zdjecia p przecietne gierki chodza wykonanie lepsze niz w tanich samsungach...

  • 0

    14. ~  2015-12-06 17:52:53  host: 77-255-36-12.adsl.inetia.pl

    Jak włączyć autokorektę w tochpadzie?

  • 0

    15. ~ania  2015-12-08 14:55:39  host: apn-77-115-111-108.dynamic.gprs.plus.pl

    ja go mam tydzien,bateria od pierwszego dnia musi byc codzien ladowana bo pada

  • 0

    16. ~kwasny  2015-12-08 18:13:24  host: 94-240-5-65.lukman.pl

    żeby dodać zdjęcie kontaktu i dzwonek należy usunąć kontakty z karty sim, pozostawiając kontakty tylko na telefonie. Sprawdzone

  • 0

    17. ~Pati  2015-12-13 11:54:56  host: 77-255-36-12.adsl.inetia.pl

    Na ile palców działa ten telefon?

  • 0

    18. ~  2015-12-30 19:32:41  host: public160499.cdma.centertel.pl

    Witam czy ktoś mi pomoże mam dopiero co ten tel i nie wiem jak wczytać karte pamięci na której mam muzykie zeby ustawić sobie na dzwonek tel???

  • 0

    19. ~olissa  2016-01-08 18:04:27  host: host-38-84.wyszkow.fuz.pl

    Mam ten telefon od wigilii dostałam go jest wspaniały

  • 0

    20. ~_olivia_aa_  2016-01-21 16:15:21  host: edm122.internetdsl.tpnet.pl

    Wie ktoś może czemu co chwila chowa i pokazuje mi się pasek narzędzi? Strasznie to denerwujące, a nie wiem co mam zrobić. Proszę o pomoc.

  • 0

    21. ~mlody  2016-01-22 13:39:41  host: n26-03-08.opera-mini.net

    czy w tym telefonie są gdzies ustawienia odtwarzacza muzyki ? bo nigdzie nie widze

  • 0

    22. ~ROX  2016-01-23 23:12:11  host: public-gprs376953.centertel.pl

    Telefon jest bardzo dobry jak za tą cenę. Napewno w tej kategorii się wyróżnia pozytywnie. Jednak warto zakupić folie ochronna lub szkło hartowane na wyświetlacz bo szybko się rysuje.

  • 0

    23. ~dzidek777  2016-01-25 12:35:40  host: apn-5-172-252-136.dynamic.gprs.plus.pl

    Wszystko dziala oprócz tego że nie mogę odebrać ani odrzucić połączenia. Cisnę przesuwam i na nic....moze mam za zimne palce?

  • 0

    24. ~ja  2016-01-28 23:03:13  host: 178.23.108.234

    Witam mam ten telefon 1 dzien i narazie spisuje aie bardzo dobrze jedyne co to bateria troche szybko sie zużywa

  • 0

    25. ~Ymm, ktoś  2016-02-24 23:12:46  host: 093105161183.elblag.vectranet.pl

    Znika mi pasek gorny, ktory sie wysuwa. Resetuje tel, jest pasei, powjawia sie, znika, sa te same oowiafomienia az w koncu znika... Co zrobic???

  • 0

    26. ~nnn  2016-03-17 18:56:23  host: public-gprs517541.centertel.pl

    trzeba obowiazkowo dokupic hartowane szklo na ekran, bo smuuugi takie, ze glowa boli. bateria trzyma 2 dni.

  • 0

    27. ~zagubiona  2016-03-17 19:23:18  host: 220-45.compnet.com.pl

    Czy ktoś z obecnych tutaj osób jest w stanie mi pomóc? Telefon mam od niedawna.. na ikonce wiadomości mam 2 (liczba nowych wiadomości), wchodzę w sms, a tam zero nowych i nieodznaczonych wiadomości..

  • 0

    28. ~Jurek jurek  2016-03-28 17:28:39  host: user-46-113-154-120.play-internet.pl

    Mam telefon juz 14dni.i jeste zadowolony.Male zuzycie baterii bo mam wlaczone oszczedzanie energii.Aparat super.robi dobre i wyrazne zdiecia.

  • 0

    30. ~Tch  2016-06-05 11:13:20  host: host-91-234-49-228.static.haker-net.pl

    Idealny tele zadnych zaciec plynny i szybki jak woda w wc :) jedyny minus to bateria ogolnie ocena 6- :) mam go juz rok:)

  • 0

    31. ~patusia..  2016-06-06 11:00:44  host: dwy43.internetdsl.tpnet.pl

    Witam, mam takie pytanie. Czy da się coś zrobić jak ktos dzwoni zeby bylo większe zdjęcie kontaktu? czy tak jest juz na stałe?

  • 0

    32. ~paweł  2016-06-20 00:18:25  host: apn-77-112-80-255.dynamic.gprs.plus.pl

    Polecilibyści mi huawey y5 zamiast lg g3s po lg zamula strasznie

  • 0

    34. ~xx  2016-08-07 09:00:11  host: 78.9.183.60

    Do ludzi,którzy mają problem z kolorami w huawei: sam to miałem i myślałem, że ogólnie to jest wada tego modelu, że wszystkie kolory są wyblakłe i tel nie widzi zielonego i czerwonego. Dopóki nie porównałem tego modelu w sklepie rtv i tamtejszy telefon widział normalne kolory. Wystarczy wejść a ustawienia telefonu >ułatwienia dostępu>korekta kolorów trzeba wyłączyć tą opcję i powrócą piękne kolory:)

  • 0

    35. ~shinto  2016-08-28 11:59:31  host: public-gprs358151.centertel.pl

    Telefon badziewny jak zresztą większość chińczyków.Parę gadżetów "dla oka"nie zrekompensuje braków.Telefon strasznie podatny na wilgoć,nawet wilgoć otoczenia powoduje awarie dotyku.LTE jako gadżet,telefon ledwo ledwo daje radę ogarniać 3g,i to w miejscach gdzie zasięg LTE jest na Full.Kiepski wyświetlacz,stara Nokia 630 ma lepszy.Czułość dotyku...masakra.Zbyt dużo zainstalowanych aplikacji sprawia że szybkość spada do...zera po czym reset i znów od początku.Według mnie straszna lipa.Jest tani,ale niewart nawet takich pieniędzy.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-158-83-210.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet