Huawei Y5 - opinie
Telefony Huawei Huawei Y5 Opinie o Huawei Y5

Huawei Y5

w sumie: 42
  • 0

    1. ~  2015-10-13 19:14:59  host: abgv125.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam go miesiac i narazie spelnia moje oczekiwania

  • 0

    2. ~BodyHeat  2015-10-15 21:44:47  host: 87-207-3-184.dynamic.chello.pl

    jak dodać zdjęcie kontaktu? :)

  • 0

    3. ~Mss  2015-10-21 20:41:21  host: google-proxy-66-249-81-154.google.com

    Jestem zadowolony dobrze mi sie pisze esemesy.

  • 0

    4. ~marek  2015-10-30 11:20:15  host: 213-241-50-124.static.ip.netia.com.pl

    znakomity telefon za ta cene!!

  • 0

    5. ~Kamikl  2015-10-30 17:22:12  host: host4.v20.interkam.pl

    witam telefon sprawuję się idealnie używam go 9miesiećy ani razu problemu ani zamuły

  • 0

    6. ~GSM manial  2015-11-14 07:24:09  host: user-94-254-144-109.play-internet.pl

    Telefon jak za tą cenę jest bardzo dobry

  • 0

    8. ~Minnie  2015-11-21 08:06:29  host: acrn206.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy przyciski ns dole ekranu sie podswietlaja? Chodzi o ten trójkąt, kolo i kwadrat.

  • 0

    9. ~Ktoś  2015-11-27 03:46:31  host: public-gprs516670.centertel.pl

    Niesamowity drenaż baterii i zuzycie RAMu (900MB a nie 1GB) jest gorzej z baterią niz w mojej starej Lumii920. Potrafi sie tez zwieszac przy niektórych grach. Zdjecia domyślnie robiome są w 4:3, spadek jakosci przy przejściu do 16:9. Ale jak na smartfon z tej polki cenowej, to parametry i LTE z pobieraniem 25MB/s robia pozytywne wrażenie

  • 0

    10. ~Ktoś  2015-11-27 03:46:34  host: public-gprs516670.centertel.pl

    Niesamowity drenaż baterii i zuzycie RAMu (900MB a nie 1GB) jest gorzej z baterią niz w mojej starej Lumii920. Potrafi sie tez zwieszac przy niektórych grach. Zdjecia domyślnie robiome są w 4:3, spadek jakosci przy przejściu do 16:9. Ale jak na smartfon z tej polki cenowej, to parametry i LTE z pobieraniem 25MB/s robia pozytywne wrażenie

  • 0

    11. ~Ktoś  2015-11-28 00:44:06  host: public-gprs360555.centertel.pl

    Niesamowity drenaż baterii i zuzycie RAMu (900MB a nie 1GB) jest gorzej z baterią niz w mojej starej Lumii920. Potrafi sie tez zwieszac przy niektórych grach. Zdjecia domyślnie robiome są w 4:3, spadek jakosci przy przejściu do 16:9. Ale jak na smartfon z tej polki cenowej, to parametry i LTE z pobieraniem 25MB/s robia pozytywne wrażenie

  • 0

    13. ~lukaszjan  2015-12-01 18:11:27  host: 188.146.7.44.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    Dostalem go do tableta gratis milo zaskocziny jestem antek 5.1 dziala plynnie nakladka emui duzo motywow nie widzialem zacinek jeszcze jak na tanich trendach zdjecia p przecietne gierki chodza wykonanie lepsze niz w tanich samsungach...

  • 0

    14. ~  2015-12-06 17:52:53  host: 77-255-36-12.adsl.inetia.pl

    Jak włączyć autokorektę w tochpadzie?

  • 0

    15. ~ania  2015-12-08 14:55:39  host: apn-77-115-111-108.dynamic.gprs.plus.pl

    ja go mam tydzien,bateria od pierwszego dnia musi byc codzien ladowana bo pada

  • 0

    16. ~kwasny  2015-12-08 18:13:24  host: 94-240-5-65.lukman.pl

    żeby dodać zdjęcie kontaktu i dzwonek należy usunąć kontakty z karty sim, pozostawiając kontakty tylko na telefonie. Sprawdzone

  • 0

    17. ~Pati  2015-12-13 11:54:56  host: 77-255-36-12.adsl.inetia.pl

    Na ile palców działa ten telefon?

  • 0

    18. ~  2015-12-30 19:32:41  host: public160499.cdma.centertel.pl

    Witam czy ktoś mi pomoże mam dopiero co ten tel i nie wiem jak wczytać karte pamięci na której mam muzykie zeby ustawić sobie na dzwonek tel???

  • 0

    19. ~olissa  2016-01-08 18:04:27  host: host-38-84.wyszkow.fuz.pl

    Mam ten telefon od wigilii dostałam go jest wspaniały

  • 0

    20. ~_olivia_aa_  2016-01-21 16:15:21  host: edm122.internetdsl.tpnet.pl

    Wie ktoś może czemu co chwila chowa i pokazuje mi się pasek narzędzi? Strasznie to denerwujące, a nie wiem co mam zrobić. Proszę o pomoc.

  • 0

    21. ~mlody  2016-01-22 13:39:41  host: n26-03-08.opera-mini.net

    czy w tym telefonie są gdzies ustawienia odtwarzacza muzyki ? bo nigdzie nie widze

  • 0

    22. ~ROX  2016-01-23 23:12:11  host: public-gprs376953.centertel.pl

    Telefon jest bardzo dobry jak za tą cenę. Napewno w tej kategorii się wyróżnia pozytywnie. Jednak warto zakupić folie ochronna lub szkło hartowane na wyświetlacz bo szybko się rysuje.

  • 0

    23. ~dzidek777  2016-01-25 12:35:40  host: apn-5-172-252-136.dynamic.gprs.plus.pl

    Wszystko dziala oprócz tego że nie mogę odebrać ani odrzucić połączenia. Cisnę przesuwam i na nic....moze mam za zimne palce?

  • 0

    24. ~ja  2016-01-28 23:03:13  host: 178.23.108.234

    Witam mam ten telefon 1 dzien i narazie spisuje aie bardzo dobrze jedyne co to bateria troche szybko sie zużywa

  • 0

    25. ~Ymm, ktoś  2016-02-24 23:12:46  host: 093105161183.elblag.vectranet.pl

    Znika mi pasek gorny, ktory sie wysuwa. Resetuje tel, jest pasei, powjawia sie, znika, sa te same oowiafomienia az w koncu znika... Co zrobic???

  • 0

    26. ~nnn  2016-03-17 18:56:23  host: public-gprs517541.centertel.pl

    trzeba obowiazkowo dokupic hartowane szklo na ekran, bo smuuugi takie, ze glowa boli. bateria trzyma 2 dni.

  • 0

    27. ~zagubiona  2016-03-17 19:23:18  host: 220-45.compnet.com.pl

    Czy ktoś z obecnych tutaj osób jest w stanie mi pomóc? Telefon mam od niedawna.. na ikonce wiadomości mam 2 (liczba nowych wiadomości), wchodzę w sms, a tam zero nowych i nieodznaczonych wiadomości..

  • 0

    28. ~Jurek jurek  2016-03-28 17:28:39  host: user-46-113-154-120.play-internet.pl

    Mam telefon juz 14dni.i jeste zadowolony.Male zuzycie baterii bo mam wlaczone oszczedzanie energii.Aparat super.robi dobre i wyrazne zdiecia.

  • 0

    30. ~Tch  2016-06-05 11:13:20  host: host-91-234-49-228.static.haker-net.pl

    Idealny tele zadnych zaciec plynny i szybki jak woda w wc :) jedyny minus to bateria ogolnie ocena 6- :) mam go juz rok:)

  • 0

    31. ~patusia..  2016-06-06 11:00:44  host: dwy43.internetdsl.tpnet.pl

    Witam, mam takie pytanie. Czy da się coś zrobić jak ktos dzwoni zeby bylo większe zdjęcie kontaktu? czy tak jest juz na stałe?

  • 0

    32. ~paweł  2016-06-20 00:18:25  host: apn-77-112-80-255.dynamic.gprs.plus.pl

    Polecilibyści mi huawey y5 zamiast lg g3s po lg zamula strasznie

  • 0

    34. ~xx  2016-08-07 09:00:11  host: 78.9.183.60

    Do ludzi,którzy mają problem z kolorami w huawei: sam to miałem i myślałem, że ogólnie to jest wada tego modelu, że wszystkie kolory są wyblakłe i tel nie widzi zielonego i czerwonego. Dopóki nie porównałem tego modelu w sklepie rtv i tamtejszy telefon widział normalne kolory. Wystarczy wejść a ustawienia telefonu >ułatwienia dostępu>korekta kolorów trzeba wyłączyć tą opcję i powrócą piękne kolory:)

  • 0

    35. ~shinto  2016-08-28 11:59:31  host: public-gprs358151.centertel.pl

    Telefon badziewny jak zresztą większość chińczyków.Parę gadżetów "dla oka"nie zrekompensuje braków.Telefon strasznie podatny na wilgoć,nawet wilgoć otoczenia powoduje awarie dotyku.LTE jako gadżet,telefon ledwo ledwo daje radę ogarniać 3g,i to w miejscach gdzie zasięg LTE jest na Full.Kiepski wyświetlacz,stara Nokia 630 ma lepszy.Czułość dotyku...masakra.Zbyt dużo zainstalowanych aplikacji sprawia że szybkość spada do...zera po czym reset i znów od początku.Według mnie straszna lipa.Jest tani,ale niewart nawet takich pieniędzy.

  • 0

    36. ~berbeciu  2016-10-27 11:09:31  host: 188.146.24.213.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    Pół roku temu go kupiłam ale strasznie się nagrzewał więc oddałam do serwisu i zaproponowali mi nowy tel bo ponoć wada fabryczna

  • 0

    37. ~Greg zorba  2016-10-31 07:27:14  host: 188.146.170.242.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    Mam ten telefon 2 tygodnie, bateria spokojnie trzyma dzien, telefon nie lapie lagów, dziala szybko, dobrze spasowany, dobrze sie go trzyma w ręce dzieki optymalnymbrozmiarom, teraz oby dali antka 6 :)

  • 0

    38. ~"malin"  2016-11-03 08:52:58  host: router.ferlab.pl

    Telefon w moich rekach od 4 miesięcy.Działa idealnie.Żadnych ale to żadnych zastrzeżeń.

  • 0

    39. ~Greg zorba  2016-11-08 22:11:02  host: 188.146.78.172.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    Bardzo dobry telefon, nie muli, dziala dosyc szybko, zdjecia wmiare dobre robi, jedynie ekran latwo sie rysuje :(

  • 0

    40. ~Konio  2016-11-08 22:14:13  host: 188.146.78.172.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    Bardzo fajny telefon, cena przystepna, szybko dziala, nie lapie lagow jedynie ekran latwo sie rysuje.

  • 0

    42. ~Michał  2016-12-13 19:42:58  host: 185.172.86.32

    Telefon spoko ale szybko się bateria zużywa i trochę mało pamięci

  • 0

    43. ~antek  2016-12-25 22:20:29  host: user-94-254-243-7.play-internet.pl

    Witam kupiłem Tel i nie mogę go włączyć co się dzieje?

  • 0

    44. ~ubaran249@o2.pl  2017-03-11 18:47:38  host: user-94-254-129-117.play-internet.pl

    mi się zawiesza jak za instarowałem progam i zablokowało mi telefon

  • 0

    45. ~niezadowolony człowiek  2017-06-10 12:44:50  host: cml24.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon mam około roku. w pierwszych miesiącach jego użytkowania wszystko było ok. teraz 1.gdy klikam u dołu telefonu tę strzałkę wstecz- nie działa. muszę mocno kliknąć żeby działało. 2.niby sprawnie chodzi lecz jak zainstaluje się kilka aplikacji telefon jest bardzo powolny i ciągle wyświetla mi się "brak pamięci". ogólnie to NIE polecam tego telefonu- jest po prostu BEZNADZIEJNY.

  • 0

    46. ~Pomocy  2017-08-13 00:13:00  host: 188.146.34.221.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    Jak mam zmniejszyć ilość osób wchodzących na pakiet danych, bo mam udostępniony dla rodziców a czasem wchodzą sąsiedzi... Próbowałam hasło ale dalej wchodzą.

  • 0

    47. ~  2017-12-12 20:55:26  host: public-gprs381679.centertel.pl

    Jak mas tefon

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-198-41-76.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Który producent jako pierwszy wprowadzi do sprzedaży zginane smartfony?

LG też ma swój zginany wyświetlacz OLED

 

Zobacz wynik | Opinie (3)

Archiwum Ankiet