Huawei Y5 II - opinie
Telefony Huawei Huawei Y5 II Opinie o Huawei Y5 II

Huawei Y5 II

w sumie: 7
  • 0

    1. ~troskliwy  2016-08-20 14:31:42  host: apn-31-2-84-18.dynamic.gprs.plus.pl

    Smartfona huawei y5 ii, kupiłem wczoraj (w sklepach są różne ceny wiec najlepiej sobie sprawdzić gdzie najtaniej)

    Plusy
    -rozmowy ok
    -GPS bez Internetu na mapach google
    -filmy i fotki w dzien ok w miare mikrofon (filmy z dźwiękiem)
    -opcja lustro
    -funkcja glosnomówiąca, głosnik przy rozmowach
    -odtwarza skompresowane AVI i MPEG (tu miłe zaskoczenie bo zdawało się, że tylko MPEG).

    Minusy
    -filmy w nocy lub przy żarówkach 40W rozmazywane
    tu miałem porównanie z apartem CANON IXUS 275 HS
    i Canon nie rozmazywał filmów tak bardzo,
    Canon ma chyba też troche lepszy dźwięk, ale nie dużo
    -przy połączeniu kabla USB z kompem włącza się na telefonie
    zabezpieczenie i trzeba ja odblokować tu Pan ze sklepu
    elegancko je przestawił i wszystko działa - troche mnie to zdenerwowało,
    bo jednak smartfony powinny się same wykrywać na kompie (stary smartfon sam się wykrywał)

    Ja jestem zadowolony, tak 4,5/5.

  • 0

    2. ~Pawel2006  2016-12-28 09:01:49  host: 178-36-48-185.adsl.inetia.pl

    Jestem posiadaczem tego telefonu i jest on super

  • 0

    3. ~Malwina  2017-04-01 11:32:54  host: ip-5-172-236-228.multi.internet.cyfrowypolsat.pl

    Posiadam ten telefon i jest bardzo wytrzymały. Nawet gdy wylało się na niego picie w torbie to on działał w pełni... (JEDNA WADA...,,Jeśli telefon jest lekko nawilżony to zapala się czujnik światła na górze...Jestem zadowolona na 4,99/5...POLECAM TEN TELEFON

  • 0

    4. ~Damian  2017-05-06 19:53:39  host: ip-31-0-124-169.multi.internet.cyfrowypolsat.pl

    Mam tylko jedno pytanie otóż chciałbym kupić kabel HDL lecz nie jest on zgodny z każdym sprzętem czy będzie on zgodny z moim telefonem ? BTW jestem zadowolony 5/5

  • 0

    5. ~  2017-05-21 20:52:25  host: alb204.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Brak funkcji wskaznik migajacy. Co zrobic by migala dioda jak przyjdzie sms?

  • 0

    6. ~Klientka  2017-07-21 20:49:05  host: 94-154-24-183.zapnet-isp.net

    Zakupiłam 2tyg temu i nie jestem zadowolona ponieważ ma problem z Wifi niestety mam pełen zasięg a nie chce łączyć się z stronami internetowymi :(

  • 0

    7. ~Ja  2017-08-21 00:36:46  host: user-94-254-165-249.play-internet.pl

    Telrfon tani a mozliwosci zaje... na moje superpuchar

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-196-201-241.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy Photon odniesie sukces?

Z wizytą w biurach i fabryce Photona

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet