Huawei V720 - opinie
Telefony Huawei Huawei V720 Opinie o Huawei V720

Huawei V720

w sumie: 14
  • 0

    1. ~KornFanHead  2008-04-11 19:47:43  host: rb-4.esnet.pl

    Kolejny Plusfon lub Playfon. Zapychacz rynkowy do zbicia kasy na naiwnych klientach.

  • 0

    2. ~  2008-04-26 17:40:03  host: mx2.agrosnova.pl

    własnie mam pleyfona i jesli uwazasz że te telefony to zapychacze rynku to pewnie w kieszeni masz nokie jak reszta przecietnych ludzi przepłaciłeś za telefon ze wzgledu na napis na komórce I KTO TU JEST NAIWNY LUB NAWET GŁUPI !!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    3. ~Jaa No.  2008-05-19 16:37:40  host: aacq73.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Moim zdaniem nie są to złe telefony i nie zbijają kasy bo Playfon jest bardzo tani i ma fajne funkcje... Jednak SONY ERICSSON JEST NAJLEPSZY! :)

  • 0

    4. ~NOKIA NAJLEPSZA  2008-05-28 14:26:55  host: 89.174.4.69

    e ty z nr 2 wole przeplacic za nokie i miec nie psujacy sie tel niz chinskie gu*no a nokie wcale nie sa takie drogie i przynajmniej maja porzadna marke a ten huawei sama nazwa wskazuje ze jest huj**y hehehe chinskie gu*no jak go troche pouzytkujesz zaczniesz narzekac

  • 0

    5. ~Jakub Algimantas  2008-06-21 18:09:09  host: alpha.earth.pl

    CZłOWIEKU MIAłEM 2 NOKIE OBIE BEZ MOJEJ POMOCY SIę ZALAłY TAK WG SERWISU A PLAYFON MAM OD 8 MIES. I NIC SUPER TELEFON RADIO ZAJEB. TAK SAMO MP3 JAK I APARAT A CENA....

  • 0

    6.  2008-06-25 18:30:48

    To nie noś w gaciach telefonu to go nie zalejesz , albo nie chodz do servisu na targ cyganow... Ten telefon jest dla ubogich ludzi z Afryki , a nie na rynek europejski , badź to zabawka dla dzieci do 10 roku zycia w Chinach... W zyciu nie kupie tego czegos , bo wstyd mi bedzie jak to wyjme z kieszeni , on kosztuje tyle co 1 doładowanie telefonu... Chcesz go mieć , nie bronie , ale dla mnie to byle co z Chin za grosze , cena=jakośc

  • 0

    7. ~NOKIA NAJLEPSZA  2008-07-08 13:27:08  host: 89.174.4.69

    ja w swoim zyciu przerobilem mnustwo telefonow same nokie ale ze wychodza caly czs nowe modele to zmieniam i z zadna nokia nie mialem problemu nawet sie sama nie zalala gdy rozmawialem przez tel i zlapal mnie deszcz nie mialem sie gdzie showac wiec bieglem do domu rozmawiajac przez tel a byl z rozsuwana klapka gdzie latwo mugl sie zalac wiec Jakub Algimantas w serwisie musieli cos wymyslic ale napewno sie same nie zalaly moze to ty byles zalany !

  • 0

    8. ~strus  2008-10-18 21:16:28  host: aatf213.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej mam ten telefon i musze stwierdzic ze nie jest taki straszny. ujdzie w tloku, moim zdaniem to produkt ze srodkowej polki i nie ma co narzekac. Nie słucham na nim muzyki ani nie robię zdjęć bo od tego mam mp3'ke i aparat a reszta funkcji działa bez zarzutów. mam tylko 1 pytanie: czy u was dzwiekow smsow nie slychac bo sa strasznie cichutkie. nie wiem gdzie przestawic w ustawieniach, zeby od razu dzwonek byl glosny a nie narastajacy. przy dzwonkach rozmow przychodzacych mi to nie przeszkadza bo w koncu dzwonek sie rozkreca i go slychac, jednak smsow nie slychac w ogole. jesli mozecie mi napisac gdzie zmienic te funkcje to bylabym wdzieczna. pozdrawiam

  • 0

    9. ~microcom  2008-11-11 15:50:16  host: ip-213-17-201-42.netia.com.pl

    do NOKIA NAJLEPSZA gdyby nie Huawei to twoja nokia ani żaden inny tel by niechodził z jednego powodu Huawei dostarcza nadajniki dla wszystkich polskich sieci a co do samych telefonów nokie, se, samsungi też są z chin tylko składane gdzie indziej i dlatego nie mają made in china, sam huawei jest bardzo dobrym telefonem, a jak słysze że ludzie kupują tel bo mają aparat 5mpx albo super wypaśny odtwarzaz mp3 to śmiać mi się chce, aparaty mają plastikowe soczewki a odtwarzacze i tak niedorównają mp3 które są do tego przeznaczone, ten telefon jest dla osób które potrzebują telefonu a nie super gadzetu, Ci co pewnie piszą posty typu nokia super niepamiętają czasów simensa s3 albo alcatela one touch i innych tego typu wynalazków.

  • 0

    10. ~mk  2008-12-21 18:57:13  host: bde63.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie moge nigdzie kupic ladowarki...

  • 0

    11. ~user  2009-04-10 08:38:04  host: adua187.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ~mk-> wystarczy zwykła ładowarka z końcówką USB

  • 0

    12. ~user1  2009-05-04 22:52:46  host: adml250.neoplus.adsl.tpnet.pl

    o co oni się tak srają tymi nokiami ta firma a i owszem kiedyś coś znaczyła ale teraz to tylko literki ,wszyscy którzy mają styczność i znają się na telefonach wiedzą że jakość nokii spada i to bardzo wystarczy porównać ją z tym co oferuje ci niegdyś tak niedoceniany sony ericsson .w nokii dostajesz jakość dzwięku to masz badziewną rozdzielczość wyświetlacza a jak ci dadzą dobry aparat to też kosztem czegoś a ten (plusfon 603i w polsce)jak na cene oferuje całkiem dobrą jakość wykonania i dosyć rozbudowane funkcje według mnie całkiem fajny zgrabny foniak

  • 0

    13. ~user1  2009-05-04 22:56:35  host: adml250.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ps.-microcom ja pamiętam czasy motoroli d 520 :p

  • 0

    14. ~  2010-04-27 16:08:34  host: bmt150.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ja mam huawei u 7519 i jest super wszyscy się dziwią że nieznana firma i po co sobie taki kupiłam a jak dla mnie jest dobry i ładny

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-159-197-114.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet