Huawei U8300 - opinie
Telefony Huawei Huawei U8300 Opinie o Huawei U8300

Huawei U8300

w sumie: 14
  • 0

    1. ~wiesław  2011-12-02 19:13:27  host: 81-210-123-94.ip.netia.com.pl

    wygląda jak gameboy

  • 0

    2. ~guczerr  2012-02-01 11:11:43  host: 89-72-200-89.dynamic.chello.pl

    porażka......jak takie cos moglo wyjsc na swiatlo dzienne:(:(:(:(:(

  • 0

    3. ~PeterHighLife  2012-02-20 23:19:30  host: e0-r2-ty.netblok.pl

    a jeżeli chodzi o baterie? wytrzymała? dobre wifi? ogólnie jaki jest telefon (pytam kogoś kto praktykował, bądź ma szerszą wiedzę)?? z wyglądu neizbyt ale funkcjonalność?

  • 0

    4. ~huawei  2012-04-08 13:41:58  host: 178235033101.elblag.vectranet.pl

    bardzo funkcjonalny telefon, i napewno wart swojej ceny, posiadam go pół roku i jestem bardzo zadowolony. Chodzi szybko nie wiesza sie ,bateria przy wifi to wiadomo długo nie pociągnie ale jakies 6-8 godzin . Pozdrawiam

  • 0

    5. ~hjk  2012-04-10 19:35:13  host: bqq207.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ktoś, kto ma ten telefon mógłby odpowiedzieć czy wygodnie się na nim pisze?

  • 0

    6. ~promokator  2012-06-02 14:33:33  host: bwh188.internetdsl.tpnet.pl

    świetny telefon, poręczny! 10/10

  • 0

    7. ~promokator  2012-06-16 14:05:20  host: bwh188.internetdsl.tpnet.pl

    mój model ma wadę: ciągle zawiesza się klawiatura i trzeba go resetować, ale trzeba to robić często. Ktoś mi poleci jakieś dobre forum tego modelu?

  • 0

    8. ~...  2012-06-24 20:08:56  host: abuy173.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile kosztuję?

  • 0

    9.  2012-12-08 15:03:30

    Nie polecam. Telefon bardzo często zamula i często robi psikusy, np. można kliknąć na jeden kontakt w książce, a wybierze inny albo budzik zapomni się włączyć. Jedyne zalety tego telefonu jakie ja widzę to android i niska cena, ale drugi raz bym się na niego nie skusił

  • 0

    10. ~gliyh  2013-06-06 20:26:05  host: aagf121.neoplus.adsl.tpnet.pl

    gdzie można go kupic?

  • 0

    11. ~gość  2013-10-23 10:54:33  host: nat2.finemedia.pl

    porażka na całej linii

  • 0

    12. ~Bogusław Wrona  2013-11-28 12:23:54  host: user-188-33-251-63.play-internet.pl

    ten telefon jest super

  • 0

    13. ~Zuza  2014-03-27 21:14:25  host: user-164-126-167-112.play-internet.pl

    Mam ten telefon 3 lata i ogólnie jestem z niego zadowolona. Ogólnie nie używam Internetu w telefonie, a na nim nawet nie da się tego robić - wolno chodzi. Zawiesza się czasem, ale jest to do zniesienia, chyba że ma ktoś słabą cierpliwość. Gów***ny aparat i pod tym względem go NIE polecam. Nie jestem fanką nowinek i ten telefon mi wystarczał do wymiany na kolejny. Pomimo że jestem z niego zadowolona w 80% wymienię go bez płaczu.

  • 0

    14.  2015-06-28 21:18:22

    Telefon bardzo mocno się zawiesza niestety na chwile bierzącą nie jest zdatny by dobrze z niego korzystac. Ciekawa rzecza jest klawiatura , wzglednie przyjemnie sie pisze ale jakos duzej roznicy miedzy w dotykowa klawiatura na telefonie 5" a tym tez nie widze. Ogolnie telefon jeszcze pare lat temu wzglednie fajny aktualnie juz staroc i wszelkie aplikacje na androida wzasadzie nie dzialaja prawidlowo chyba ze jakies ktore sa bardzo stare i malo co wymagające.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-87-121-0.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet