Huawei U121 - opinie
Telefony Huawei Huawei U121 Opinie o Huawei U121

Huawei U121

w sumie: 160
  • -1

    1. ~cysty lol  2007-11-21 20:29:48  host: guc10.internetdsl.tpnet.pl

    o jacież piepsze za 299 w abonamencie z a chinskie gówno HAAAAAAAAAAAAAaha!!

  • -1

    2. ~lukaszkkk  2007-11-21 21:41:28  host: 212.160.172.70

    Jak bez Symbiana to nie biore.

  • 1

    3. ~drumel  2007-11-22 09:35:46  host: 213.25.189.50

    ogolnie wyglad nawet fajny, funkcje nie najgorsze ale bardzooo slabiutka ta bateria...

  • 1

    4.  2007-11-22 11:49:22

    "Wideokonferencja - brak danych" Ciekawe: nie ma czy po prostu nie wiadomo?

  • 1

    5. ~dzejson  2007-11-22 12:13:02  host: riviera.nat.student.pw.edu.pl

    no wreeeszcie telefon ze zwyklym zlaczem mini-jack

  • 1

    6. ~  2007-11-22 16:53:34  host: ady78.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Niezłe mp3 aż 72 głosy.

  • 0

    7.  2007-11-22 17:03:17

    Czyżby Plusfon 601i??

  • 0

    8. ~torrez  2007-11-22 17:26:12  host: edj143.neoplus.adsl.tpnet.pl

    podobny do siemens c75? nawet bardzo. a na obrazku prezentuje się całkiem przyzwoicie.

  • 0

    9. ~Pitur  2007-11-22 19:32:52  host: ayp131.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Co to?? Nowy telefon twórców plusfona 401i czyli po prostu gównianaego telefonu??

  • 0

    10. ~MACIEK  2007-11-22 20:46:55  host: host-81-190-232-141.wroclaw.mm.pl

    bateria wydaje sie kiepska.. ale nigdy nic nie wiadomo..

  • 0

    11. ~spoko  2007-11-22 21:21:07  host: chello089079024175.chello.pl

    spoko fon podobno ma być w playu ze starterem za 299zł na karte

  • 0

    12. ~rysiuncio  2007-11-22 22:24:23  host: ip-84.38.160.60.resman.pl

    już wkrótce zobaczymy ten telefon pod marką play'a

  • 0

    13. ~era  2007-11-23 01:07:16  host: bvu218.internetdsl.tpnet.pl

    hmmm .producent kart pcimcia wypuścił telefon. zapowiada się cciekawie :)

  • 0

    14. ~;Domelo  2007-11-23 09:26:16  host: static-ip-87-248-80-131.promax.media.pl

    czyzby nowy plusfon ;D z radiem czyli tym czego brakowalo mi w poprzedniku :P

  • 0

    15. ~en  2007-11-23 12:24:23  host: 213.25.189.50

    ale czemu nie jest napisane jaka ten telefon ma pamiec? pierwsze wrazenie jest ok. ale aparat tylko 1.3 mpx...

  • 0

    16.  2007-11-23 12:54:49

    tani badziew, ktory ma wystąpić w sieci Play ktory ma dzialac na zasadzie era tak tak itp.

  • 0

    17. ~madafaka  2007-11-23 17:58:39  host: at50.internetdsl.tpnet.pl

    od 22 listopada 07 telefon dostępny w sieci Play za 299 zł

  • 0

    18. ~  2007-11-23 18:31:08  host: system8589174247.ptvk.pl

    z wygladu bardzo ładny ciekawe jak sie sprawdzi w użytkowaniu:)

  • 0

    19. ~Żeebro  2007-11-24 23:30:54  host: 83-123.espol.com.pl

    tzw. PlaySet

  • 0

    20. ~Simon z Bytomia  2007-11-26 21:12:11  host: host-d9ada69b.elsat.net.pl

    Nie mam nic ciekawego do powiedzenia, bo nic nie wiem na temat tego telefonu, ale chciałem mieć pierwszy wpis na liście opinii :). A tak po za tym to sam jestem ciekaw czy Play nie zniszczy nim sobie opinii operatora z "super multimedialnymi telefonami". Pozdrawiam

  • 0

    21. ~MiSiEk  2007-11-27 10:52:15  host: had90.internetdsl.tpnet.pl

    Bawiłem sie dziś w pracy tym aparatem jest naprawde fajnie wykonany jak dla mnie pod wzgledem jakości przewyzsza oferowana u nas Nokie 6151 i LG KU250 czy samsunga Z 170 do tego w miare fajna cena,ciekaw tylko jestem jak bedzie z awaryjnością tego sprzętu bo wsumie Huawei jest mało znany u nas na rynku - ja wiem o nim tylko tyle ze robi cała infrastrukture dla PLAY-a i jakoś sie to wszystko nie sypie,ale nei zawsze jest tak ze jsk sie w 1 jest dobrym to daje sie rade w drugim , prosty przykład SIEMENS przekaźniki sprzęt agd ich produkcji jest wporzo ale telefony to totalna padaka. Trza bedzie poczekac i zobaczyć czy ludzie bedą z tym na reklamacje wracać ;-)

  • 0

    22. ~xerox  2007-11-27 11:27:08  host: cod115.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wszystko ładnie, ale dlaczego w takim telefonie nie ma kamerki z przodu do videorozmów, jest tylko jedna z tyłu, ciekawe jaki ma sens videorozmowa, jeżeli musze odwracać telefon, żeby mnie widziała osoba z którą rozmawiam??!

  • 0

    23.  2007-11-27 13:07:25

    Przeglądałem właśnie instrukcje w pdfie od PLAY i właśnie... nic niepisze o obsłudze java więc chyba niema :( swoją droga ciekawe umts kamera a java się ulotniła hehe chyba :P

  • 0

    24. ~zydzio  2007-11-27 14:42:10  host: gfk38.internetdsl.tpnet.pl

    No i masz... Fajny jest ten fon?

  • 0

    25. ~alllf  2007-11-28 13:08:53  host: adcq34.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hmmm wydaje mi sie ze to fajny telefonik za przystepna cene ( w play za 299 zł na karte). Ogólnie posiada wszystkie funkcje jakie teraz sa na czasie , a pozatym firma Huawei to mocny gracz na rynku telekomunikacyjnym

  • 0

    26.  2007-11-28 14:45:03

    wydaje się ciekawy:)

  • 0

    27. ~martin  2007-11-29 14:11:26  host: 212.160.172.70

    Mam od wczoraj Playset-a i jak na razie jestem bardzo zadowolony. Ogólny wygląd bardzo mi odpowiada. Menu proste i wygodne. Wyświetlacz bardzo dobry. Aparat 1.3 robi zdięcia dobre można mu ustawić czy ma zapisywać na telefonie czy karcie. ja mam 1Gb(nie ma w zestawie)i działa bez problemu. Zestaw zawiera kabel USB+CD,ładowarke i zestaw słuchawkowy. Wideo może nagrywać do pojemności karty lub określoną wielkość ustawioną w opcjach.SMS pisze się fajnie słownik podobny do SE. Jak dla mnie zbyt dużo pokombinowane przy wysyłaniu mms-a ale to moja opinia. Buetooth bardzo ładnie działa. 299zł + 2 lata gwarancji to nie jest złe rozwiązanie.

  • 0

    28. ~Rafi  2007-11-29 19:12:50  host: 243.cache1.n1.isko.net.pl

    Wygląda elegancko... a jak jakość?

  • 0

    29. ~crc  2007-11-29 21:21:21  host: aanb75.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Takie pytanko. Ten telefon jest w ofercie play-a co nie jest tajemnicą. Kosztuje 300 zl bez paru groszy + dawana jest do niego karta sim (prepaid). Telefon w tej ofercie finkcjonuje jak mix czyli, muszę doladowywac go np 30 zasilen po 50 zl czy np. moge go kupić i korzystać z niego w innej sieci??? Z gory dzieki za info.

  • 0

    30. ~jjusia  2007-11-30 08:42:59  host: host34-30.crowley.pl

    Od dwóch dni mam ten telefon. jest w nim wszystko co potrzebne: radio, odtwarzacz mp3, aparat do bieżących zdjęć, słowniki, szmery bajery. telefon jest solidny, nawet bardzo, czym byłam zaskoczona. żadnego plastiku, nic nie skrzypi. Ogólne wrażenia pozytywne, nawet bardzo. jest bardzo cienki, dlas kobiety w sam raz. Plolecam naprawde z czystym sumieniem.

  • 0

    31. ~  2007-11-30 15:58:27  host: faa194.internetdsl.tpnet.pl

    To jest ten Playset czy mi sie zdaje ??

  • 0

    32. ~ejooo  2007-11-30 16:10:38  host: adtj171.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak ktoś miał to w ręku to niech pisze swoje wrażenia. czas czuwania? , obsługa, zalety wady itp . Chce wiedzieć czy to ma szanse konkurować ze znanymi u nas markami.

  • 0

    33. ~kacozrpl  2007-11-30 20:27:10  host: cable19315176-200.astral.lodz.pl

    to nie jest ten "playset"

  • 0

    34. ~asd  2007-12-01 10:00:26  host: abic142.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wczoraj go kupiłem jest niezly ma prawie wszystko ma elegancki aparat tylko martwie sie zeby sie niezwalil po tygodniu,ale po co jest 2-letnia gwarancja :)

  • 0

    35. ~werni  2007-12-01 12:51:33  host: gos3.internetdsl.tpnet.pl

    jak za taką kasę, to wygląda elegancko... mam nadzieję, że się dobrze przyjmie i przyczyni do obniżenia cen lepiej znanych marek

  • 0

    36. ~jan  2007-12-04 16:15:47  host: kr22.za.digi.pl

    Telefon dobrze leży w dłoni, obudowa nie trzeszczy, warto zwrócić uwagę na metalowe wykończenia telefonu. Jest płaski i lekki. Bardzo czytelny i duży wyświetlacz. Aparat robi ostre zdjęcia w wysokiej rozdzielczości, można kręcić filmiki bez ograniczeń do pojemności pamięci. Wbudowana pamięć na niewiele się zdaje dlatego też warto kupić sobie kartę max 1GB. Radio FM dobrze odbiera, MP3 nie charczą. Nie gubi zasięgu, nie widać w ogóle że to w chinach zrobione. Krótko- wypasiony telefon za małą kasę.Polecam.

  • 0

    37. ~CybberKTX  2007-12-06 10:25:48  host: 213-238-120-200.adsl.inetia.pl

    Nie no funkkcje nawet niezłe, tylko jakby się zepsuł to chyba trza by do chin odsyłac, bo "Huawei" to niezbyt znana marka

  • 0

    38. ~daveed  2007-12-06 20:58:56  host: nat-felin.it-net.pl

    to jest aparacik wystepujący pod handlową nazwą playset w Play-u. Bawił się ktoś tym wynalazkiem?!

  • 0

    39.  2007-12-07 19:32:21

    Sama nazwa hardocorowa

  • 0

    40. ~Gość  2007-12-07 20:55:44  host: host-81-190-83-206.stargard.mm.pl

    Telefon bardzo dobry:D Mam go tydzień z kartą 1gb,zero zamuła,szybko i sprawnie działa, Elegancik ekranik odtwarzacz mp3 i wideo,aparacik taż niczego sobie:D:D A i łapie Audycje radiowe prosto z Torunia:P:PTylko jak wgrać jave oprócz www.laduj.pl?? Jak ktoś wie niech się podzieli informacjami,próbowałem przez kabel i przez bluetooth i nic:(:( ((Ps nie mam bana na google ale nic tam niema:( ))

  • 0

    41.  2007-12-09 11:02:57

    tani i dobry

  • 0

    42. ~ert  2007-12-09 21:53:07  host: host-89-228-71-26.olsztyn.mm.pl

    W PLAY na Kartę jest KTOŚ MA KTOŚ TESTOWAŁ???W rekach robi wrażenie ma MODEM UMTS ,odtw.mp3 z mozliwoscią rozbudowania pamięci o tanie microSD.Co myślicie?(pytanie do Tych co mają)

  • 0

    43. ~m919  2007-12-10 12:15:13  host: 088156028050.ols.vectranet.pl

    super telefon. Naprawde polecam. Za te cene nic innego :)

  • 0

    44. ~pitus  2007-12-11 10:28:58  host: host-89-230-151-60.inowroclaw.mm.pl

    bardzo fajny i tani telefon

  • 0

    45. ~wrr  2007-12-11 22:16:49  host: uj186.internetdsl.tpnet.pl

    Dostanę szału od tej przeklętej niezamykającej się reklamy tak taka!!!!!!!!

  • 0

    46. ~SNAKE  2007-12-13 14:05:55  host: aaix111.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak instalować na nim gry??? Jak przesyłam to wyświetla się komunikat 'Sprawdzanie nie powiodło sie' Próbowałem też z pomoca oprogramowania ale ciągle to samo. Odp.Pliska

  • 0

    47. ~sebus07  2007-12-13 18:36:12  host: wlan232-102.srem.net

    Mia?em ten telefon przez 4 miesi?ce i musz? powiedzie? ze ten telefon jest nieciekawy poniewa? nie ma ciekawych funkcji i czego si? nie spodziewa?em nie ma T9 !!!! Serdecznie nie polecam tego telefonu pozdro

  • 0

    48. ~eNKaTe  2007-12-18 17:01:20  host: 1.pia.airbites.pl

    jestem posiadaczem od ok 10 dni. tel dziala bez zarzutow. naprawde fajnie wychodza fotki i filmiki, w sumie polecam bo za ten hajs to sie oplaca. tel jest na prepaid (nie mix) wiec teoretycznie mozna uzywac go w innych sieciach tylko nie wiem kto z niego simlocka zdejmie. a huawei robi konkretny sprzet jesli chodzi o sieci itd a jesli chodzi o tel to moj pierwszy kontakt z ta marka.

  • 0

    49.  2007-12-18 20:50:40

    do 23. ma jave, do33. to własnie jest playset :], całkiem wygodnie lezy w dłoni, dośc dobre wykończenie, tyle moge powiedziec,. Piszcie jak bateria trzyma,! :D

  • 0

    50. ~NanoGee  2007-12-18 20:58:19  host: ip-157-25-234-1.multimo.gtsenergis.pl

    Tak, ja sie bawilem dzisiaj i tragegia. Przyciski sa nieporeczne, wolno chodzi i jakos tak nie za bardzo mi pasowal... Musza cos wypuscic taniego 3G, zeby ludzie nie siedzieli ciagle na roamingu w Plusie... Jednak jak dla mnie telefon tragiczny.

  • 0

    51. ~dumbo89  2007-12-19 09:05:06  host: eon114.internetdsl.tpnet.pl

    lol jak mozesz miec go 4 miesiace skoro pod koniec listopada wszedł do sprzedaży, naprawdę niektórzy ludzie piszą takie bzdury w komentarzach że szkoda czytania :)

  • 0

    52. ~arti  2007-12-19 12:15:11  host: dynamic-78-8-49-227.ssp.dialog.net.pl

    MAM GO OD WCZORAJ JESTE ZADOWOLONY BARDZIEJ NIZ Z NOKI KTORA 2 MIEHY GNIJE W SERWISIE I CO NIC ,JAKOSC WYSOKA NARAZIE WAD NIEZNAJDUJE,GIERKI JAK SPRAWDZE TO NAPISZE,MMS HODZA NAWET LEPIEJ NISZ NIEDOKONCZE,WYSLANIE DZIWNE TAKIE CHINSKIE .TELEFON OK .

  • 0

    53. ~MACIEK  2007-12-19 13:51:15  host: host-81-190-210-234.wroclaw.mm.pl

    jedni piszą ze ma t9 inni że nie ma.. jedni piszą że wszystko ok inni marudzą.. albo tutaj sie wypowiada stado baranów którzy np. nie potrzafią włączyć niektórych możliwości telefonu, albo bajkopisarze.. no ale tak to jest z subiektywnym zdaniem.. ja tego telefonu nie mialem ale czytając dane techniczne wydaje mi się, że bateria jest słabiutka w stosunku do innych telefonów dostępnych za tą cenę.. pozdrawiam

  • 0

    54. ~  2007-12-19 14:05:39  host: static-ip-87-248-80-131.promax.media.pl

    ludzie troche myslcie co piszecie plusfonowi to piszecie same negatywy a w opiniach playseta same pozytywne opinie a to ta sama firma CHINSKI HUAWEI !!!!

  • 0

    55. ~U121  2007-12-19 22:30:40  host: system858917514.mtvk.pl

    Osoby, które chcą zakupic ten telefon niech czytają wyłącznie komentarze osób, które ten telefon posiadają - a zignować: "wydajemi się..", "słyszałem..", "pewnie..." - bo jak sugeruje początek zdania to ich opinia nie poparta żadnymi faktami. Telefon leciutki, bardzo dobre wykonanie (np. SE joystiki psują się po miesiącu - miałem dwa), wyświetlacz wyraźny, mp3 ładnie gra, wideorozmowy działają. Bateria słabo trzyma - do 4dni (przy wideorozmawach, zdecydowanie szybciej). Telefon godny polecenie, nie płacisz za markę(Nokia), a tylko za nadmiar funkcji wykonywanych bez zacinania się telefonu.

  • 0

    56. ~  2007-12-20 15:07:38  host: kr22.za.digi.pl

    Gierki i aplikacje da się zainstalować tylko przez WAP. Szukajcie gierek i aplikacji najlepiej na SE k700i albo k750i. Ogólnie chodzi o to aby gierki odpowiadały rozmiarowi wyświetlacza i miały format .JAR . Póki co to mam Worms 2, Milionerów, Contre i Alkotest. Jak dokupię kartę pamięci to sobie więcej gierek wgram. A i ten fon to nie jest tajwanska mydelniczka, za małą kasę dostajemy w pełni multimedialny telefon. Pozdro.

  • 0

    57. ~ja  2007-12-21 12:23:09  host: 195.187.253.210

    kupiłem go dziś i jak za te pieniądze to naprawdę robi dobre wrażenie dwa lata gwarancji, radio działa naprawdę dobrze, wyświetlacz może nie duży ale kolory przyzwoite... Na razie polecam...

  • 0

    58. ~bleeeee  2007-12-22 19:27:24  host: 12-197-54-80.promax-ck.pl

    glabie za 299 zl na karte naucz sie czytac ulotki pacanie

  • 0

    59. ~!$!kamil!$!  2007-12-22 21:26:21  host: nat-tor2.aster.pl

    jak mogles miec ten telefon przez 4 miesiace jak dopiero wyszedl

  • 0

    60. ~Stępień  2007-12-25 19:46:57  host: 80.50.230.170

    chciałabym wnieść małą poprawkę - ten telefon ma T9!! Pozdrawiam i polecam serdecznie

  • 0

    61. ~Cycu  2007-12-26 15:22:35  host: morgoth.siubuk.com

    Mam następujące pytanie do UŻYTKOWNIKÓW: Jak trzyma bateria? Z danych katalogowych wynika, że to może być główna wada tego fona. Dziękuję z góry za odpowiedzi.

  • 0

    62.  2007-12-27 04:05:35

    Mam pytanie skierowane do UŻYTKOWNIKÓW telefonu: Jak długo trzyma bateria? Z danych katalogowych wnioskuję że może to być jedna z poważniejszych wad tego fona. Z góry dziekuję za odpowiedzi.

  • 0

    63. ~Looksar  2007-12-27 14:34:58  host: 45-dzi-4.acn.waw.pl

    sebus07, kłamiesz: napewno ma T9 i napewno nie miałeś go w rekach

  • 0

    64. ~Rastaman  2007-12-27 15:10:08  host: xdsl-10748.walbrzych.dialog.net.pl

    Nie najgorszy telefon, za tą cenę naprawdę warto, nic się nie wiesza, aparat i głośnik dają radę, najważniejsze nie psuje się :)

  • 0

    65. ~dzieci out od kompa!!!  2007-12-27 16:33:01  host: adun211.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telfon, jest fajny działa szybko jak ma duzo wolnej pamięci na tel. ma T9!!! Dobry wyświetlacz , lepszy niz n6151 bluetooth 1.2 a nie 2.0, radio gra ok,java jest ale nie 2.0, dość wygodne klawisze, ogólnie fajny dobry fon za małą kasę

  • 0

    66. ~Ola  2007-12-28 09:07:00  host: host34-30.crowley.pl

    Niech się nie oddzywają Ci co tego telefonu nie mają. Jest T9 oczywiście, bateria trzyma mi tydzień przy małych ilościach rozmów, jak gadam na okrągło to ok 3 dni. MOżna z dwa dni bez przerwy słuchać mp3 i radia a bateria nie siada, a więc obawy co do trzymania baterii były nieuzasadnione. Wxcale nie jest to tak tak, bo kupujesz telefon, gratis dostajesz kare sim i doładowywujesz kiedy ci się żywnie podoba. Telefon solidny, żadnego plastiku. Naprawde fsajny multimedialny fon. W innych sieciach taki sprzęt bym dostała dopłacając do abonamentu z 200 zł, a tu za 299 kupuje i używam i żadnych abonamentów. Naprawde polecam

  • 0

    67. ~~~~  2007-12-28 16:04:58  host: ip-79-175-200-128.cable.smsnet.pl

    do 47. Mam ten telefon i posiada słownik T9.Czy ktoś z posiadaczy tego telefonu wie jak można robić długie filmy video bo mi wychodzą na razie 15 sekundowe.

  • 0

    68. ~~~~  2007-12-28 17:46:26  host: ip-79-175-200-128.cable.smsnet.pl

    do 47. Mam ten telefon i posiada słownik T9. Mój telefon chyba ma jave bo mam grę w javie.

  • 0

    69. ~kz1976  2007-12-29 09:37:38  host: gnm10.internetdsl.tpnet.pl

    "ze ten telefon jest nieciekawy poniewa? nie ma ciekawych funkcji" -takie komentarze powodują u mnie ataki śmiechu :))) A jakie ma mieć "ciekawe funkcje" ??? Mikrofale,frytkownicę czy betoniarkę?? dziecko neostrady..... Telefonik rewelacyjny w tej klasie cenowej,ma słownik t9,wyświetlacz wyraźny i jasny! Polecam serdecznie!!!! kz1976

  • 0

    70. ~spiderman  2007-12-31 15:30:53  host: egq81.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siema wszystkim.mam ten fon od tygodnia.jestem mile zaskoczony tym fonem wczesniej mialem nokie 5200 ktora oddalem zonie.playset jest o wiele lepszy od tej zasranej n 5200.lepszy wyswietlacz z aktywna matryca radio lepiej odbiera dzwieki muzyka normalnie ful wypas .mowia ze n5200 jest muzyczna a to padlo w porownaniu z playsetem.jedynym mankamentem ze mozna do niego wgrywac wszystko oprocz gier hoc jest do tego funkcja.niewiem czemu ale napewno po nowym roku sie dowiem.ogolnie polecam telefon.mala cena wszystko jest i dziala bez zazutow

  • 0

    71. ~spiderman  2007-12-31 15:34:06  host: egq81.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ci kturzy krytykuja-ludzie co hcecie za 300 paczki tel ma wszystko i co byscie jeszcze hcieli zeby wam d..e podcieral.kretyni kturzy nie maja pojecia o fonach i sie wypowiadaja.noki se motka wielkie mi firmy mialem rozne modele roznych marek i co-playset jest ok

  • 0

    72. ~martin  2008-01-02 13:43:15  host: 212.160.172.70

    Już ponad miesiąc się nim bawię i cały czas jestem zadowolony. Bateria w moim przypadku trzyma 3-4dni. Wada- brak kamerki do videorozmowy z przodu, można ustawić swoje zdięcie by rozmówca je widział lub odwrócić aparat ewentualnie stanąć przed lustrem;-)) ktoś zwrócił uwagę że Playset jest chwalony a Plusfon jest karcony a to jedna firma. i co z tego jak różne modele i różne oprogramowania.

  • 0

    73. ~vicio  2008-01-03 19:36:40  host: xdsl-7480.zgora.dialog.net.pl

    Mam ten telefon od miesiąca. Wszystko w nim funkcjonuje na 5. Miałem przedtem 3 Nokie - nie zamieniłbym na żadną. Bateria trzyma najmniej 7 dni. Bardzo dobra prezencja, solidne wykonanie i wygodna obsługa.

  • 0

    74. ~ana  2008-01-05 00:29:06  host: public-gprs13654.centertel.pl

    czy ktoś wie jak w tym fonie jest z wideo rozmowa czy posiada drugą kamerke czy jak?

  • 0

    75. ~  2008-01-05 13:52:09  host: htn162.internetdsl.tpnet.pl

    chciałbym powiedzieć, że ten telefon jest idealny dla ludzi, którzy chcą mieć wszystko za małe pieniądze. Mam go już 2 tygodnie i jak na playset'a jest bardzo dobry, nic w nim nie skrzypi obudowa idealnie wykończona. Niektórzy piszą, że jego wada to produkcja w chinach- ludzie jaki dziś telefon nie jest produkowany w chinach?- naklejka to nie wszystko. Jedyna (moim zdaniem) wada to średnia bateria, przy intensywnej pracy z tym telefonem wytrzymuje 3dni, a w stanie czuwania ok 5dni. Naprawdę polecam tego fona . Na pewno za 299zł nikt nie kupi lepszego, nowego aparatu.

  • 0

    76. ~Sillver89  2008-01-05 22:26:20  host: aecy237.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od wczoraj i jestem z niego Bardzo zadowolony.Polecam go ludziom ktorzy potrzebuja telefon z bajerami za mala kase.

  • 0

    77. ~Asiek  2008-01-06 19:39:06  host: 217-96-44-58.tsm.tarnobrzeg.pl

    a mi bluetooth nie działa:/ może coś musze skonfigurować ale nie wiem co :p pomocy :) a ogólnie z telefonu też jestem zadowolona :)

  • 0

    78. ~Uzi  2008-01-07 11:29:34  host: eke98.internetdsl.tpnet.pl

    @Asiek: Porusz niebo i ziemię (czyt. znajdz instrukcję), by go włączyć! Ostatecznie w sklepie gdzie go kupiłaś mogą coś powiedzieć o ile wiedzą co sprzedają.

  • 0

    79. ~Ciepek  2008-01-11 14:52:36  host: morgoth.siubuk.com

    Szczęśliwi posiadacze playseta: Czy w zestawie dostaliście kartę micro SD? Jeśli nie, to ile ona kosztowała w play'u? Noszę się z zamiarem kupna playseta w mixie 24 zasilenia. Dzięki za odpowiedzi :)

  • 0

    80. ~PLAY  2008-01-12 20:08:37  host: cab88.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Karta microSD 1GB kosztuje na przykład w GERMANOSIE 49 zł. Sam telefonik niezły za cene 299 spoko. PoZdRo

  • 0

    81. ~krystianfcb2  2008-01-14 15:41:58  host: 195.117.61.3

    karta pamieci kosztuje 49 zł. byłem dzis w play to wiem ;PP zastanawiam sie na kupnem tego telefonu. Tylko czy ktos wię jak sciagnąc z niego sim-locka????? bo w salonie play zyczą sobie 500 zł .. pff ;///

  • 0

    82. ~wojtekcichy  2008-01-15 16:41:22  host: cm-84.215.94.65.getinternet.no

    chcialem sciagnac z niego simlocka i naszczescie mam znajomego w serwisie to podskoczylem do niego i probowalismy zdjąć i... Lipa :| nie da rady aktualnie. Trzebaby do chin podskoczyc :) do 67. wchodzisz w kamerke, w ustawienia i czas trwania i tam wlaczasz Bez ograniczen:)

  • 0

    83.  2008-01-19 17:27:26

    Huawei to niby chinska firma, a jednak ten telefon jest lepszy od drogich nokii czy samsunow mam fona 5 dni i spisuje sie bez zarzutow ma wszystko czego potrzeba i co z tego ze ma 7000mb wolnej pamieci poco sa karty pamieci od 0-10 daje 10 z + fona leszy od mojego samsunga z370 ktorego sprzedalem ten fon jest zdecydowanie lepszyy:):::::)))

  • 0

    84.  2008-01-19 17:28:41

    a chcialem jeszcze wspomniec ze fon ma 200 sms darmowych co 1 miesiac

  • 0

    85. ~Nikt  2008-01-22 22:05:37  host: abdp91.neoplus.adsl.tpnet.pl

    gier java nie da sie wgrywac (chyba ze przez pobranie z wap) firma play zazyczyla sobie zeby ten telefon nie wczytywal gier przesylanych przez kabel usb lub inne uzadzenie. pociesze was bo w samsungach tez tak jest :D. mozna wgrac przez laduj.pl

  • 0

    86. ~  2008-01-26 11:49:33  host: eml82.internetdsl.tpnet.pl

    Kupiłem ten telefon kilka dni temu,poprzednio uzywałem noki 6151.W porównaniu z rzeczoną nokią telefon wypada rewelacyjnie.Ma doskonały czytelny wyświetlacz co było największą bolączką noki.Mp3 działa świetnie,słuchawki są dobrej jakości nic nie trzeszczy ani charczy.Radio też spisuje sie doskonale jest bardzo czułe,nie ma problemów z złapanie stacji.mile zaskoczył mnie też głośniczek wbudowany w telefon tu podobnie jak w wypadku słuchawek czyściutko i głośno.Menu też sensowne obsługuje się je bardzo intuicyjnie i ma kilka naprawdę fajnych funkcji min doskonale rozwiązano korzystanie z karty pamięci.Nie sprawdziłem jeszcze dokladnie wbudowanego aparatu,zdjęcia zrobione przeze mnie do tej pory wyglądają poprawnie,mozliwośc edycji zdjęc na przyzwoitym poziomie.Reasumując polecam telefon naprawdę wart zakupu w tej cenie absolutnie bezkonkurencyjny no i taki sexy jest naprawdę ładny.

  • 0

    87. ~Piotr  2008-01-27 18:33:37  host: hyp-g-85.pabianice.msk.pl

    Podczas użytkowania telefonu zauważyłem tylko dwie wady: słaba bateria i brak drugiej kamerki. Poza tym funkcje i jakość wykonania jak w sporo droższych modelach znanych marek. Wygląd to sprawa gustu ale mi spodobały się metalowe wykończenia, wyjątkowo dobrej jakości jest też wyświetlacz. Jeśli ktoś nie ma ochoty przepłacać za markę to zdecydowanie polecam. Co do karty pamięci to nie warto jej kupować w germanosie, w innych sklepach 1GB kosztuje 30-40zł a w netowych nawet jeszcze taniej.

  • 0

    88. ~;Domelo  2008-01-28 16:14:13  host: static-ip-87-248-81-190.promax.media.pl

    Huawei U121 hah 7000mb wolnej pamieci To jest 7 giga ;D

  • 0

    89. ~lola  2008-02-01 20:44:11  host: nat-rtr-03.xcore.pl

    tela mam od 5 m-sy i jestem zadowolona mi jak narazie nic sie nie zepsulo(bo go szanowałam ) i chyba sie nie zanosi;))))))))))))))i cena calkiem calkiem

  • 0

    90. ~Tom  2008-02-03 17:34:59  host: nat-25.swarzedz.inotel.pl

    Uprzejmie proszę, wypowiedzcie się szerzej na temat baterii.

  • 0

    91. ~oktawiusz21  2008-02-07 10:02:43  host: acjw5.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Cześć mam ten telefonik i mam pytanko czy mozna do niego wrzucic jakieś motywy ?

  • 0

    92. ~Pucek  2008-02-07 12:29:24  host: abgj101.neoplus.adsl.tpnet.pl

    No cóż. Mam tego fona i nie narzekam. Ma dużo bajerów, porządne wykonanie, ładny wyświetlacz, robi niezłe fotki, tylko bateria troche krótko trzyma 2-3 dni jak sie bawisz ;D A to że jest tani to nie oznacza ze gówniany;) POLECAM!

  • 0

    93. ~soltys  2008-02-16 22:39:16  host: static212.debica231.tnp.pl

    fon jest oki nie narzekam mam go 3 tygodnie minus taki że gry można jedynie przez internet ściągać nie da rady przez usb i jak narazie nie znalazłem nic na internecie specjalnie na huawei

  • 0

    94. ~Kriss_Lodz  2008-02-17 22:15:35  host: 195.117.116.204

    do 54. : Hauwei nie jest hiński google nie gryzie to po pierwsze po drugie to dziwie się że np sagem 411 zbiera większe noty ( jest gorszy i droższy :D ) choć sagem zrobił spory krok do przodu. a na koniec to wszystkie oceny będą subiektywne dopiero wtedy gdy ocenimy stosunek CENA JAKOŚĆ !!!!!!!!!!!!!!!!!! a nie marka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    95. ~retirement  2008-02-19 19:05:07  host: acwl73.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ile on ma pamieci zeby mozna bylo wgrywac piosenki w formacie mp3?

  • 0

    96. ~dingo  2008-02-20 08:20:19  host: 86-63-83-38.sta.asta-net.com.pl

    jedną wade tylko ma ten telefon...... gry jawa nie można rozpakować a punktacja dla niego 10/9,5 a co do bateri słyszałem że dwa trzy dni ale odziwo nie ładowałem go już piąty dzień a baterie mam na połowie na noc nie wyłanczam budzi mnie i cały czas użytkuje fotki muza pierdoły i bateryjka bez zarzutu nie wiem od czego to zależy jedne siadają drugie trzymają (ale się zrymowało)hihihi POLECAM

  • 0

    97. ~olo  2008-02-25 08:29:37  host: bj19.osiedle.net.pl

    minusem jest to ze bez karty pamieci mozna wrzucić tylko dwa kawałki mp3, mam telefon 2 dni i powiem szczerze ze jest to ciekawy telefon, fajne metalowe wykończenie, muzyczka gra głośniej niż w samsungach, polecam go

  • 0

    98. ~mam od 4 miesiecy  2008-03-01 21:25:48  host: aduk48.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dobra bateria(800mAh li-lon), 5 dni przy małym uzytkowaniu(lepiej niz w 6151 1100mAh li-pol)troche zwalnia przy uzywaniu odtwarzacza, super wyświetlacz, gry tylko przez wap, java nie obsługuje bluetooth ani nie ma dostępu do aplikacji zewnetrznych (czyli nie zainstalujesz se innego odtwaracza np "KDplayer") do klawiatury dopiero po 2 miesiącach się przyzwyczaiłem;D daje 10 w cena/jakość

  • 0

    99. ~MMM  2008-03-04 13:57:32  host: 3-to2-6.acn.waw.pl

    Telefon jest naprawde ładny,porządnie wykonany.Nawet latwy w obsludze,aparat robi zdjecia całkiem dobre.Bateria 3 dni przy normalnym użytkowaniu. Ale nie wiem czemu nie przychodza mi raporty dostarczenia smsów mimo iż ma wlączona tę funkcję w ustawieniach.

  • 0

    100. ~robert  2008-03-10 20:53:00  host: host-d9ada53a.elsat.net.pl

    mam problem z tym telefonem gdy chcę naładować ten telefon to po podłączeniu do prądu wytrzymałość baterii tak jak jest to na innych telefonach nie miga i wygląda tak jakby był już naładowany a po odłączeniu akumulator pada i znów występuje ten sam problem pomóżcie

  • 0

    101. ~Adrian  2008-03-14 21:00:57  host: abrd8.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam. Mam pytanie. Czy w tej komórce można zdjąć blokadę simlock np. aby można mieć telefon w simplusie? Telefon ma wszystko czego mi potrzeba oraz ma bardzo dobrą cenę. Chcem kupić ten telefon, ale nie wiem czy będe mógł mieć go wśieci plus? Z góry dzięki za odpowiedz.

  • 0

    102. ~Natalka :)  2008-03-16 19:17:17  host: cqf165.neoplus.adsl.tpnet.pl

    właśnie mam kupić sobie taki telefonik .. jak mi doradzacie ?

  • 0

    103. ~Fr3ndz3l  2008-03-19 20:02:57  host: 77-253-246-149.adsl.inetia.pl

    Ja karte MicroSD kupilem za 19 zł z Optimalu ;op

  • 0

    104. ~Frycu  2008-03-28 19:39:57  host: bmx119.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dzisiaj kupiłem ten fonik i jest bardzo przyzwoity mp3 ładnie gra przejzyste wygodne moenu dobrze lerzy w rece leciutki a parat jak n 1.3 mpix to ładne zdjecia robi brakuje tylko flasha... tylko nie moge rozkminic jaki format gier tu wchodzi. jak narazie polecam telefonik

  • 0

    105. ~mozilla0  2008-03-30 06:58:41  host: 088156204184.slp.vectranet.pl

    Ja powiem tak... mam Playseta i Samsunga z170 w Play w sumie telefoniki z podobnymi funkcjami, na korzyść U121 przemawia radio i praktycznie jestem cały czas w zasięgu 3G gdzie Samsung przełacza się do 2G wyświetlacz moim zdanie jest lepszy w U121 natomiast Samsung robi lepsze fotki ( znaczy po przerzuceniu na komputer w tej samej rozdzielczości )na korzyść Samsunga jest druga kamerka do videorozmów. Bateria hmmm... nie za dużo słucham muzyki na jednym i drugim więc trzymają podobnie ok. 5 dni ( spostrzeżenie - kumpel żle sformatował baterię w U121 i po tygodniu od zakupu trzyma mu ok. 3 dni )ogólnie biorąc - nie obrażam innych marek tel bo miałem ich kilka i każdy ma wady i zalety, w tej chwili przy porównaniu cena/jakość postawiłem na Playset-a. A kwestia wykonawcy (Huawei) czyt. Chiny - no cóż większość firm robi swoje produkty w Chinach i tzreba to zrozumieć... pozdrawiam użytkowników U121

  • 0

    106. ~mrovka  2008-03-30 23:02:41  host: awg130.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A znacie jakiś program do połączenia się z tym telefonem? Jakis inny niż ten co się dostaje w Play.. Chodzi mi np żeby dało się zlikwidować logo operatora, bo mi zasłania tapetę :P

  • 0

    107. ~Gienia  2008-04-02 20:52:37  host: abmv37.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanko, jak w tym fonie sformatowac baterie zeby dobrze pozniej trzymala? w instrukcji jest tyle tylko ze pierwsze ladowanie min 12h. tyle wystarczy?

  • 0

    108. ~Piotrek  2008-04-06 18:10:10  host: acvm251.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak dla mnie to całkiem spoko telefon.... mam go niecały miesiąc i jestem z niego zadowolony... a do tego trzeba przyznac ze tani :) minus dotyczy gier (mozliwosc sciagania tylko przez internet); co do zdjec to calkiem niezle jak na 1,3MPix; wogole fajny wyglad; dokladny zoom - heh moge teraz dokladnie obejrzec rozklad jazdy autobusow :D bateria trzyma okolo 5dni chyba ze naprawde duzo katuje fona to wtedy 3dni; szkoda ze nie ma flasha :( mam pytanie do posiadaczy tego telefonu : 1) jak sie zmienia motywy ? 2) wie ktos jak dodac nowe ramki ? (jesli jest wogole taka mozliwosc)

  • 0

    109. ~ferre  2008-04-27 10:28:58  host: k4036.tsi.tychy.pl

    jak wyglada sprawa z sciągnięciem simloca , można a jeżeli tak to za ile ?

  • 0

    110. ~elektronik  2008-04-27 11:25:14  host: 87-205-88-57.adsl.inetia.pl

    do 94 wiki nie gryzie Huawei Technologies Co. Ltd. jest to chiński koncern założony w 1988 roku. .....

  • 0

    111. ~monia  2008-04-28 19:19:01  host: c82-0.icpnet.pl

    jak można ściągnąc simlocka z tego telefonu??

  • 0

    112.  2008-04-29 09:47:46

    Są profile, jest stoper, ma funkcję głośnego mówienia. To tyle co zauważyłem :)

  • 0

    113. ~martino  2008-04-30 22:46:47  host: re.ists.pl

    teraz w playu na karte za 199 pln, chyba go sobie kupie :)

  • 0

    114. ~Miguel  2008-05-02 10:55:30  host: chello083144113063.chello.pl

    Karta microSD w promocji Saturna w Gdańsku była już za 15 zł (Kingston).

  • 0

    115. ~PATRYK97  2008-05-14 12:40:26  host: acae89.neoplus.adsl.tpnet.pl

    MAM TEGO FON I JEST COLL

  • 0

    116. ~Chiny Rulez !!!  2008-05-14 23:44:41  host: chello089078243187.chello.pl

    Mam klawiaturę bezprzewodową Microsoft, i zrobiona została w Chinach. Buty Reebok też mam chińskie, a kosztowały 385zł. DVD Toshiba też chińskie... Chyba, prawie wszystko co ma w domu jest chińskie... No i co z tego??? Dla mnie to żaden problem :D

  • 0

    117. ~bissek  2008-05-17 22:10:26  host: buo170.internetdsl.tpnet.pl

    siemka ;) powiedzcie mi czy ten telefon ma takiego wolengo softa jak plusfon???

  • 0

    118. ~  2008-05-18 07:01:03  host: p10-06.opera-mini.net

    Cały czas zastanawiam się nad kupnem tego telefonu a jeszcze intensywniej po obniżce ceny. Ostatnio wychodzi na to że co roku kupuje telefon: 2005-Nokia 3510i, 2006-Siemes C72, 2007-Alcatel OT-E801 i niewiem czy jak go kupię czy ktoś nie pomyśli że mam jakąś obsesję choć są lepsi ode mnie w tej dziedzinie. Po za tym nie wiem czy warto czy ten w play nie odbiega od standartu opisanego tutaj i nie ma poblokowanych jakiś funkcji.

  • 0

    119. ~M. G.  2008-06-02 08:32:05  host: aazw122.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kupiłem ostatecznie ten telefon. Po włożeniu karty 2GB mimo, że telefon tworzy na karcie te katalogi, w których należy umieszczać pliki to i tak po wrzuceniu pliku w odpowiednie miejsce nie widzi go. Gniazdo kart pamięci nie jest zbyt wygodne lepsze było w Alcatelu. Nie są dostępne opcje umożliwiające włączenie pozwolenia javie dostępu do plików w pamięci telefonie. Aplikacje widzą, że jest pamięć wewnętrzna i karta, ale nie mogą w nie wejść. Zestaw słuchawkowy można swobodnie zastąpić zwykłymi słuchawkami. Zdarza się, że po konwersji filmu telefon pisze, że jest nie właściwy format. Najlepiej używać proporcji obrazu 4:3.

  • 0

    120. ~  2008-06-14 18:46:02  host: static-10b.oc3.tsk.pl

    u mnie wszystko widzi, mam tez karte 2gb. pozdro.

  • 0

    121. ~  2008-06-21 16:23:12  host: acam165.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam tego fon prubowalem wgrac gre przez kabel juz sie cieszylem bo pisalo instaluj ale gdy wcisnelem klawisz wyskoczylo sprawdzanie nie powiodlo sie co sie dzieje?

  • 0

    122. ~playy  2008-06-26 19:40:56  host: rt61.dka.pl

    mam fona ok 7mies jest fajny tyle ze nie chodza gry

  • 0

    123. ~  2008-06-29 18:15:49  host: dynamic-78-8-21-231.ssp.dialog.net.pl

    jak się dobrze sformatuje baterie to trzyma długo. Najlepiej w przypadku tego telefonu zrobić tak jak ja : rozładować do wyłączenia i ładować 5 razy po 15 godzin. Bateria trzyma na czuwaniu 7dni.

  • 0

    124. ~-Ona-  2008-07-03 12:03:46  host: 212.160.172.70

    jakbym chciala sciagnac z neta np real music albo true tone to dalo by rade na tym fonie ?

  • 0

    125. ~  2008-07-05 00:38:40  host: 80.54.50.217

    witam mam pytanko czy na ten telefon mozna wgrac gg albo kadu gadu

  • 0

    126. ~aneta  2008-07-08 16:22:50  host: dlj102.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon jest na prawde zajebisty ma wszystko co potrzebne muza gra super polecam!!! mam tylko pytanie czy moze mi ktos podac adres jakiegos sklepiku internetowego gdzie moge kupic nowa baterie?? pozdro ;)

  • 0

    127. ~errorbaBy  2008-07-09 17:52:16  host: chello084010037090.chello.pl

    Wie ktoś może czyy na teN teLefon da sie ściąGnąć sim-Locka i MotyWy ?? kTo odPisze ; ) Tak too teL na 10 możLiwyCh ; )

  • 0

    128. ~  2008-07-12 12:41:00  host: pradniki.gemini.net.pl

    PISZĄC TO OPIERAM SIĘ NA WłASNYM TELEFONIE I NIE TWIERDZE ŻE WSZYSTKIE TAK MAJĄ !!!!!!!! ha ha ha ha ha ha ale szajs !!!! Mam go jakieś 3 czy 4 miesiące i poprostu szkoda słów... Wady: 1.Nie wiem jak to możliwe ale MP3 przyspiesza 2.Czcionka do pisania SmS sama się przestawia 3.Nie działa MMS (kody ani ręczne przestawianie nic nie daje) 4.Nie działa wap (ot tak poprostu - kody ani reczne przestawianie nic nie daje) 5.Kłopoty z kartą pamięci (zdjęcia dzwonki i MP3) 6.Nie działa e-mail 7.Zbyt ciche dzwonki (brak własnych "markowych") 8.Złe umieszczenie głośnika strasznie wycisza dzwonek nieraz miałam problemy bo nie usłyszałam dzwonka 9.Zacina się bez powodu 10.Gorąca ładowarka (nie bardzo ciepła tylko tak gorąca żę trzymać się nie da) 11.Problem z akceptowaniem wszystkiego 12.Bluetooth (odczytywany TYLKO PRZEZ JEDEN TELEFON NOKIA 6300 TYLKO) 13.łatwo brudząca się szybka i szybkie ścieranie się klawiszy.

  • 0

    129. ~  2008-07-21 11:44:06  host: aatz104.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wie ktos dlaczego nie moge odbierac i wysylac mmsow telefon po konfiguracji

  • 0

    130.  2008-08-09 20:31:07

    POLECAM TELEFONIK KUPIŁEM WCZORAJ!!! SUPEROWSKIE ŻYWE KOLORY, ŁADNIE OPRACOWANIE MENU. MP3 FAJNIE ODTWARZANE A TO ZA JEDYNE 199 ZL. MUSIALEM DOPLACIC 1 GR ZA STARTER WIEC CALKOWITY KOSZT TP 199,01ZL JESCZE RAZ BARDZO POLECAM DO KUPNA

  • 0

    131. ~czecho3  2008-08-15 12:11:53  host: 93-28.is.net.pl

    mówiąc ogulnie jest ok. ma podstawowe funkcje i nawet fotki robi niezłe w porównaniu do innych telefonów kabel usb tez mi pasuje od motoroli v3i i niema najmniejszego problemu. w końcu ten telefon jest nowy na rynku ...

  • 0

    132. ~bogo  2008-08-25 13:30:31  host: xdsl-13335.zgora.dialog.net.pl

    jak zdjąć simlocka. Prosze o odpowiedź

  • 0

    133.  2008-09-03 17:51:43

    A ja sobie na nim Magde M. oglądam ;)

  • 0

    134. ~Nowy użytkownik  2008-09-04 16:09:19  host: 78-131-137-132.tktelekom.pl

    Witam.Więc mam również ten telefon,troszkę jestem rozczarowany,może dlatego że od zawsze uznawałem tylko Nokię.Do rzczy czy może mi ktoś wyjaśnić jak wyłączyć ten narastający dzwonek??W tej chwili jestem w sieci Play i mam takie pytanie jak ustawić lub może wpisać jakiś kod by otrzymywać Sms-a z treścią ile wygadałem i ile zostało mi na koncie w simplusie to jest więc myślę że i w Play powinno.Proszę odpiszcie i pomóżcie.Osimlocka nawet nie pytam bo koszt w moim mieście to 50 zł chyba że są już jakieś kody o których niessłyszałem .Pozdrawiam.

  • 0

    135. ~  2008-09-10 11:00:19  host: bzy245.internetdsl.tpnet.pl

    coś mi się zdaje, że w Play nie ma raczej czegoś takiego jak "sms z treścią ile wygadałem u ile zostało mi na koncie". Środki na koncie można jedynie sprawdzić za pomocą kodu: *101# lub na stronie www.playmobile.pl po zalogowaniu się. Co do tego telefonu, chciałabym go kupić, po przejściu na mixa, ale jedni opisują go bardzo pozytywnie a drudzy bardzo negatywnie. A ja zwykle mam pecha do telefonów... może nie bardzo szanuje? Ale ewentualnie mogę chyba go oddać na gwarancji, prawda? Najwyżej znowu stracę...

  • 0

    136.  2008-09-14 00:10:03

    Zamiast sciagac sim locka można sobie kupić turbosim na allegro za 19zł z groszami ;)

  • 0

    137. ~ttt  2008-09-22 21:08:46  host: aduo101.neoplus.adsl.tpnet.pl

    *101# stan konta *102# ilość minut, ogólnie telefon fajny mam go 9miesięcy bateria trzyma 4 dni przy uzytkowaniu 5 sms i 10minut rozmów/dziennie

  • 0

    138.  2008-10-25 20:14:03

    Hej sluchajcie mam zapytanko bo.. :D mam taki malutki problem z moim huawei'kiem :) ze mam wylaczone dzwieki systemowe a mimo to gdy mi sie rozladowuje telefon i miga bateria to on sobie "plumka" no robi takie pik, pik co minute.. czy ktos wie jak to mozna wylaczyc ?? Pozdrawiam Kasia :):) prosze Wam bardzo o pomoc :)

  • 0

    139. ~Atreyu  2008-10-31 12:42:28  host: 6bd0.swietojanska.net

    Zdjęcie simlocka z tego terminala U121 (aka Playset lub Vodafone 716) jest możliwe przez internet i do tego niedrogo. Poszukajcie sobie w googlach "kulankendi" :)Sam mam i zrobiłem - 15s i chodzi ze wszystkimi sieciami :) A sam telefon całkiem w porządku. Nie ma co w ogóle porównywać do starszej generacji słuchawek. U mnie ciągle łączy z siecią UMTS (Orange), nic się nie zawiesza przy przełączaniu sieci 3G 2G, soft baardzo stabilny, chipset telefonu bazujący na rozwiązaniu firmy Qualcomm, jak dla mnie jedyny problem to aparat foto który w zasadzie jest zabawką (stałoogniskowy obiektyw z elektroniczną migawką), obsługuje też bez problemu karty 2Gb. Pozdrawiam. . .

  • 0

    140. ~aMINKA  2008-11-14 17:34:18  host: host31-189.tvk.torun.pl

    MAM TAKI FONIK I KUPILAM GO ZA 299 ZL. jEST NAPRAWDE FAJNY. TYLKO NIE WIEM JAK NA NIEGO ŚCIAGAĆ GRY ŻEBY ZADZIALALA

  • 0

    141. ~iwona  2008-11-29 09:52:34  host: zebrzydowice179.safe-lock.net

    ile kosztuje sciagniecie simloka

  • 0

    142.  2008-12-05 16:07:06

    Niby udało mi się ominąć sim-lock przy użyciu super-x-sim IV i mogę pisać SMS i dzwonić, ale nie mogę znaleźć dobrych ustawień dla połączeń wap (dla przeglądarki telefonu) i internet (dla aplikacji) dla sieci orange i heyah. Niby wszystko przepisałem, ale długo łączy i nic. Nie wiem czy ten zakup miał sens skoro i tak z tych funkcji nie mogę korzystać.

  • 0

    143.  2008-12-05 21:47:33

    Ciekawe co spowodowało powrót tego telefonu do swojej poprzedniej ceny, czyżby nadmierny popyt. ;)

  • 0

    144. ~raczyk  2008-12-18 19:30:06  host: inet20907na-0.eranet.pl

    Z kartą X-SIM zadziałał mi POP bez problemów. Kupiłem X-SIM . Ustawiłem na karcie POP PIN 1234 - według instrukcji. Kartę umieściłem z X-SIM. Przy pierwszym uruchomieniu PIN 0003 i poszło. Pięknie działa telefonik bez sciągania SIMLOCK i utraty gwarancji.

  • 0

    145.  2008-12-20 20:54:19

    Dopiero po drugim uruchomieniu telefon zaczął poprawnie działać z kartami sim innych sieci. Nadal mam jednak problem z ustawieniem połączenia internetowego dla aplikacji: Gmail, Targeo, Widsets. Telefon bez problemu łączy z siecią aplikacje takie jak: Opera Mini, Bombus, czy wExplorer. Problem ten dotyczy każdej sieci, może to po prostu wina aplikacji próbowałem jednak łączyć się w 2G i 3G z ustawieniami wap i internet i nic nie złapało. Ostatnio odkryłem też, że telefon można zasilać bezpośrednio prądem przez port usb z komputera lub z gniazdka i korzystać z niego bez włożonych baterii i bez ograniczeń.

  • 0

    146. ~KamilFilipek  2008-12-26 17:00:34  host: iwierzyce-rt2.root.com.pl

    Mam ten telefon od czerwca pisze na nim smsy ok 300 dziennie klawiatura się starła widać diody podświetlenia a tak to wszystko ok odtwarzacz mp3 głośńik dobrze gra.A gry java wgrywam przez laduj.pl. ... A teraz pytanie.Czy wie ktoś gdzie moge kupić nowe klawisze do niego???

  • 0

    147. ~adi  2008-12-30 23:07:55  host: ip-80-245-184-106.uznam.net.pl

    nie działają gry itp.bo ma zabezpieczenie,moze ktoś wie jak to "usunąć" "wyłączyć"

  • 0

    148.  2009-03-12 14:49:02

    Witam Będę wdzięczny za informację gdzie można kupić nową obudowę do tego telefonu...

  • 0

    150. ~Mella  2009-03-28 10:11:12  host: chello089079072252.chello.pl

    Hey, mam pytanko, kupiłam słuchawki z Iphone. Mają mini jack'a 3,5 mm tak jak playset. Ale co najgorsze jakoś działają dziwnie, dźwięk jest przytłumiony i mikrofon nie działa! Wydałam na nie sporo kasy, ale w mp3, komputerze i innych takich działają. Co mam zrobić ?!

  • 0

    151. ~TyPek  2009-04-17 13:21:45  host: daw223.neoplus.adsl.tpnet.pl

    JAREK zarzdaścisz wszystkim bo nie stać cie na ten tel ty jesteś biedak playset nawet fajny tylko nie wiem ja wrzucać np muzyke , zdjecia bez kardy pamięci z kompa :D polecam tego tela

  • 0

    152. ~pasjonat  2009-05-07 19:22:17  host: adbu237.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wie ktoś jak zdjąc simloka z U121??

  • 0

    153. ~klaudynka  2009-05-27 14:26:17  host: host-81-190-237-127.wroclaw.mm.pl

    kupiłam sobie ten telefon jako zastepczy bo mialam nokie n95 w naprawie !! jest zajebisty nie powiem da sie z nim wszystko zrobic sciagnelam simlocka itp.fajny,zgrabny telefonik.Polecam!! inni mówia ze glupi bo zazdroszcza!!nie stac ich na taki!! zal... ja jakos mam n 95 ...to po co bym miala chwalic tego u121?? moim zdaniem jest ok!!mam go juz 7 miesięcy!!

  • 0

    154. ~tof  2009-07-16 21:37:02  host: r6.ists.pl

    @152: Można zdjąć w serwisie albo kupić kartę TornadoSIM/X-Sim/Turbo_Sim etc. Wiem, że ta pierwsza na pewno działa.

  • 0

    155. ~sey  2009-12-27 18:03:23  host: iwj218.internetdsl.tpnet.pl

    Szkoda, że na Viscie nic nie da się wgrać na ten telefon, sterowniki na Viscie nie działają.

  • 0

    156. ~Paula  2010-08-11 00:02:16  host: 109-207-48-30.ronus.pl

    Hej wszystkim.Mam takie pytanko.Czy z telefonu plusfona401i da się ściągnąć zdjęcia na kompa,nie używając kabla usb?????Prosze odpiszcie szybko;-)))

  • 0

    157. ~??  2010-08-13 15:01:02  host: adab232.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Przez bluetooth

  • 0

    158. ~olleek]  2011-04-09 16:19:20  host: 83.142.222.238

    gdzie kupie do niego klawiaturę???

  • 0

    159. ~tyf  2011-05-10 22:13:26  host: acot223.neoplus.adsl.tpnet.pl

    złom navet sie nieda ustawić profilu

  • 0

    160. ~  2011-05-15 14:26:08  host: v10-02.opera-mini.net

    Mam telefon ponad 3 lata i jestem zadowolony, tak samo jak w przypadku nowszego U7150 Andy. Wg mnie są lepsze i trwalsze od Nokii, które też miałem. U7150 na necie działa niezawodnie, jest szybszy niż E71, otwiera każda strona. Podstawowa zaletą jest to, że to pancerne telefony. Można nimi rzucać o ścianę i nic. Serio. 1 taka próbowała:-)

  • 0

    161. ~t  2012-12-22 20:38:25  host: adqz86.neoplus.adsl.tpnet.pl

    miałem ten telefon 4 lata, jak dla mnie byl rewelacja, bije na głowe inne marki

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-50-16-17-16.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet