Huawei U120 - opinie
Telefony Huawei Huawei U120 Opinie o Huawei U120

Huawei U120

w sumie: 22
  • 1

    1. ~cybber  2007-10-30 11:34:03  host: 213-238-109-10.adsl.inetia.pl

    hehe podobny do plusfona jak dwie krople wody i nadodatek funkcje ma te sam ;))

  • 1

    2. ~  2007-11-06 13:42:56  host: apn-77-113-39-35.gprs.plus.pl

    #1 Bo to ten sam telefon tylko pod nazwa PlusFon ;-). Mam pytanie do uzytkownikow. Czy ten telefon posiada opcje videorozmow? Pan w Plusie powiedzial mi, ze PlusFon posiada tylko jedna kamerke (z tylu aparatu)zas w ulotce reklamowej MixPlusa jest wyraznie napisane, ze sa videorozmowy. Skoro telefon ma tylko jedna kamerke wiec jak to z tym jest na prawde? Kolejna sprawa to co to jest taki maly okragly punkcik na wysokosci glosnika po prawej stronie? Mnie to na zdjeciu wyglada na mala kamerke do video ale na zdjeciu moze tak to tylko wygladac i nic poza tym :-). Prosze o odpowiedz userow PlusFona. Wielkie dzieki

  • 0

    3. ~bond  2007-11-08 20:08:13  host: ebn34.internetdsl.tpnet.pl

    wydaje mi się że to nie jest kamerka do video rozmów tylko do... nie wiem dokładnie czego. Lecz jeżeli pan w plusie mówi to pan ma racje, dlatego że on nie może okłamywać. A jak macie jakieś pytania i wątpliwości to zapraszam na forum idg.pl

  • 0

    4. ~bond  2007-11-08 20:13:56  host: ebn34.internetdsl.tpnet.pl

    wydaje mi sie ze to nie jest kamera i jak pan w plusie mówi to pan ma racje przeciez on nie moze oszukiwac ani okłamywac klientów.

  • 0

    6. ~Luki  2007-11-26 11:36:23  host: dustpuppy.miechow.com

    do 5 ty jestes debilem bo ten telefon ma videorozmowy,wiem to bo prowadze codziennie rozmowy wideo przez plusfona

  • 0

    7. ~Sh4rKy  2007-11-27 12:13:40  host: sh4rky.netburg.pl

    @paula - najważniejsze to nie wiedzieć o czymś ale się wypowiadać głośno na ten temat, prawda? Otóż, wyobraź sobie, że ten telefon (w Polsce sprzedawany pod marką i z menu Plusa, w Irlandii np. prawa do jego sprzedaży - włącznie z logo na fonie i menu - posiada Vodafone) POSIADA FUNKCJE VIDEOROZMÓW oraz dwie kamery - jedną właśnie do tych rozmów a drugą do normalnego pstrykania fotek. Co do względów technicznych - nie wiem co masz mu do zarzucenia? Telefon dobrze wykonany, nie skrzypi, nie wiesza się, nie ma chwilowych "zawiech". Praktycznie oprócz radia (tutaj minus) ten telefon posiada wszystkie funkcje jakie powinien posiadać telefon wyprodukowany w 2007 roku. Polecam telefon osobą nie wymagającym jakiegoś finezyjnego wyglądu. Co do "bebechów" - oprócz radia - nie mam pytań.

  • 0

    8. ~martysek  2007-11-28 18:31:56  host: emo244.neoplus.adsl.tpnet.pl

    on obsługuje karte 1 gb??????????????

  • 0

    9. ~RoS  2007-12-01 14:43:27  host: 87-205-43-76.adsl.inetia.pl

    Ta mała kropeczka to rzeczywiście czujnik światła, wideorozmowy to chyba tak jak w noki co byla w play 6 costam tez tylko jedna kamerka, ogolnie telefon bardzo fajny szczegolnie w tej cenie to juz rewelacja raczej nie ma za te pieniadze nic lepszego

  • 0

    10. ~;Domelo  2007-12-02 14:28:13  host: static-ip-87-248-80-131.promax.media.pl

    ten telefon ma video rozmowy ale tylna kamerka sluzy do nich !!

  • 0

    11. ~Dave  2007-12-02 15:53:16  host: hdq166.internetdsl.tpnet.pl

    Wiecie ze ten tel jest w playu sprzedawany pod nazwa Playset.Oby nie byl tak awaryjny jak plusfon:D

  • 0

    12. ~;Domelo  2007-12-16 14:32:16  host: static-ip-87-248-80-131.promax.media.pl

    ma videorozmowy ale dzialaja one w tylenej kamerce . plusfon 601i ma obracana kemerke.

  • 0

    13. ~domino  2007-12-30 15:11:58  host: dfb108.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dostalem ten telefon 3 dni temu. jedno slowo... GENIALNY =D niech nikt nie mowi ze jak cos jest tanie to musi byc tandetne bo ten telefon jest najlepszym przykladem ze to bzdura ! i osobiescie malo mnie obchodzi jakiej jest marki bo nie mam zamiaru wydawac wiecej siana tylko z tego wzgledu ze telefon jest np. z logiem nokii bo to bzdura ;] a pozatym...za 299zl. telefon ma 2 lata gwarancji wiec nie ma czego sie obawiac

  • 0

    14. ~;Domelo  2008-02-06 15:56:02  host: static-ip-87-248-81-190.promax.media.pl

    dave tyn glupku to jest wlasnie plusfon a playset jest srebrny !!!!! a i plusfon sie wogule nie psuje !!!!

  • 0

    15. ~bartii  2008-02-18 10:38:03  host: xdsl.212.c78.petrotel.pl

    dobra widzę ze nie możecie rozstrzygnąć co to jest za kropka z przodu a ja wam powiem to jest kamera 0,3 do wideorozmów widać nawet ze to jest kamera a po 2 nie ma w telefonach czegoś takiego jak czujnik światła chyba ze ja takiego nie widziałem a przejrzałem wszystkie telefony na telepolis a i takie genialne rozwiązania jak w noki ze jest 1 kamera z tyłu i jest wideorozmowa to tylko w nokiach a do tej dziewczyny z 5. to powiem ci ze genialna jesteś umiesz bajki wymyślać

  • 0

    16. ~;Domelo  2008-02-28 15:36:09  host: static-ip-87-248-81-190.promax.media.pl

    bartii widac kiepski jestes . Jak chcesz zobaczyc co to czujnik swiatla w telefonie to wez do reki w810i i zobacz jak sie rozjasnia lub przyciemnia wyswietlacz w zaleznosci od ilosci swiatla !!!!!!!!!!!

  • 0

    17. ~aniagsm  2008-03-04 09:00:18  host: w3cache.netblok.com

    jestem ciekawa ile ten telefon kosztuje może i ktoś odp.?!

  • 0

    18. ~Ci@pek  2008-03-15 07:07:44  host: chello089078232031.chello.pl

    Chciałbym was poinformowac ale ten telefon ma video call wybrubowany sam sprawdzalem a nawet to poco byl by zasieg 3g

  • 0

    19.  2008-06-25 18:33:31

    za 3 grosze już dostaniesz , bo co tandetne nie może być drogie

  • 0

    20.  2008-06-25 18:34:36

    3G jest do szybszego internetu a nie tylko do videorozmow...

  • 0

    21. ~ania9393  2008-07-23 22:14:29  host: end13.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon i jest ok. Ma miękką obudowę, przez co bardzo łatwo o uszkodzenia. Mały puncik na przodzie telefonu to czujnik światła do rozjaśniania i ściemniania ekranu. Trzeba mieć lustro, żeby sobie pogadać przez wideorozmowy. i nie wyzywać się tu od debili, bo każdy miał rację. telefon ma wideorozmowy, ale nie na przodzie, a 3G świadczy o tym ale tez o szybkiej transmisji danych...

  • 0

    22. ~kamil  2009-08-26 19:02:53  host: 77-253-102-136.adsl.inetia.pl

    ej jak sie ustawia dzwonek do sms ?

  • 0

    23.  2012-02-19 11:53:03

    Nie wiem jak ten telefonik od huawei-a ale mam G7002 którego nie ma na tym forum, polecam.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-163-147-69.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet